onsdag 13 februari 2013

OCH VINNAREN ÄR....

.


STORT GRATTIS NATHALIEJag väljer att dela med mig av detta kärleksminne eftersom det sammanflätas med två stora händelser i mitt liv. Min son valde att komma till världen en dag innan min egna födelsedag, så under timmarna av väntan på förlossningen så fick jag en liten för tidig födelsedagspresent av min sambo, en resa till Paris. 

Att han även hade med sig en förlovningsring i bagaget var inget som jag hade väntat mig. När vi väl checkat in på vårt hotellrum så föll min sambo ned på knä och friade till mig :) Kvällen spenderades sedan med en tur upp i Eiffeltornet och en romantisk fransk middag på en mysig liten restaurang. :)

Nu hoppas jag på att ha lite tur så att jag kan shoppa lite nya kläder till nästa stora händelse. Med ditt fina kärleksminne har du vunnit ett Alla hjärtans dag-presentkort på 2000 kronor att shoppa med hos Creative Lounge! Då kan du ju tex välja glamklockan ovan (en riktig mumsbit) eller något annat för det finns maaassa fint i shopen:) Maila din adress till pr@creativelounge.se så kommer snart ditt presentkort på posten!
KRAM


1 kommentar:

Catarina Alexandersson sa...

Grattis till vinnaren!!
Och tusen tack för semlereceptet, låter göttigt =))

Kram kram