torsdag 11 april 2013

JAG TESTAR ACNE KILLER

.
.
.


Tadaaaa!







Hej torsdag!






Bilstrul idag - grrrr. Skulle bla åka och hälsa på en vän på förmiddagen men när jag hoppade in i bilen så var den bara heeelt stendöd:( Tydligen har batteriet laddat ur för att någon glömt nyckeln i! (vem kan det vara? Inte jag väl??)

Hur som helst, dagens utflyktsplaner blev inställda och då passade jag på och göra en egen liten facial med Acne Killer istället. Jag hade fått ett par gratisexempelar och sett reklamen och masken verkade ju bara så bra så riktigt nyfiken var jag! En peel-offvariant som tar bort orenheter (och jag har ju med jämna mellanrum acne och det är alltid jätte-trist när det kommer)













Hur som helst, här har jag klämt ut innehållet (en mask kostar typ 30 kr och finns på Harmoniq.se) över ansiktet och som ni ser så ser man ju minst sagt lattjo ut med masken på. Som en medlem i Aik Black army som ska iväg och se på lite bollsport "typ".









Efter 30 minuter är det dags för momentet peel off! Man draaar av masken (och det gör lite ooont. Speciellt i muchen:) och allt jox som inte ska vara i huden följer med. Kul!









Hela masken åker av i ett stycke och nej, inte så fräsch att se på (porisar sitter fast)









Fini! Här har ni mig, the naked truth, direkt efter att masken åkt av. Huden känns faktiskt riktigt riktigt ren. Man får inte ha på foundation eller concealer efteråt, för då går make-upen ner i porerna, utan på med en riktigt bra fuktkräm bara. 







Yepp, det var dagens lilla tips och Acne Killer får PPPPP av mig. Jättebra! (4:a P för resultatet av själva masken och 1 P för att den var riktigt spännande att dra av och det var riktigt kul att se ut som en huligan för en halvtimme:)





Nu ska jag till affären här!





See U later girls!



KRAM





Psst, Min scarf i håret är av märket Malina och finns hos CL
.


.

37 kommentarer:

Anonym sa...

hihi, du ser ut som en liten sotarjänta ;)Tack för feedbacken, ska också ta mig an det där :) Ha en förtjusande dag! Kram Sophia

HOUSE of ADELA sa...

Bra att veta att den funkar! Har också funderat på att testa den men nu är jag mer motiverad när du gillade den:)

Ha en fin prommis!:)
Adela

Anonym sa...

Sponsrat utan att skriva om det...

Anonym sa...

Anonym 13:19
Hon skriver ju att hon FÅTT några gratisexemplar. Kan det bli tydligare?

/Maja

camilla sa...

Snygging, med och utan mask! ;)

Jag köpte på mig 15 st efter att ha läst så gott om dom. Visst blir man len men inte tycker jag den fyller sin funtion med att tömma porerna. (Inget som fastnar i masken) Kanske har jag för små porer för att den ska fungera på mig..

Ha en strålande dag!

Kram Camilla

Anonym sa...

Nja säger jag om den produkten. gör svinont när man drar av den men det är för att man blir liksom "vaxad" ;-) det är håren som man knappt ser med blotta ögat som dras bort och därför gör det ont. Jag hade lika mycket pormaskar efteråt som innan. tyvärr. Nu några veckor senare ser jag lika bedrövlig ut som vanligt i ansiktet. testar istället b vitamin kapslar från VEKK.
PS.Hon skriver ju faktiskt i texten att hon fått den.

/C

Maria sa...

Lika vacker utan smink!

Jenny sa...

Måste bara svara anonym, kan man inte testa något och berätta för sina läsare om varan utan att vara sponsrad? Blir så trött när jag läser negativa kommentarer. Varför måste man klaga på andra hel tiden? Läs Aftonbladet istället, din surpuppa!

Jättefin hy du har, du är så otroligt vacker. Blir lite avundsjuk faktiskt.

Ha en bra dag!

Kram

Johanna sa...

46 finsk hemmafru gratulerar dina snygga bilder :)
Tycker om dem ( min svensk är inte så bra :D )

Johanna sa...

46 finsk hemmafru gratulerar dina snygga bilder :)
Tycker om dem ( min svensk är inte så bra :D )

Giesela sa...

Beställde mina på nätet 15 st för 350 kr !!! 90 kr är hutlöst dyrt !!! Ha en fin dag, Kram Giesela !!! Idag läggs sista biten ekparkett i 55 kvm kök ! Ska bli sjukt nice att flytta in det svinsnygga NOBLESSAköket inom snar framtid :)

Att vara någons fru sa...

Ha ha älskar bilderna!

Linda sa...

Oj, vilken häftig mask som man drar bort sådär! Kanske någonting att testa :)

Vänlig hälsning
Linda

Alexandra sa...

Alltid lika skönt med en mask som tar bort något som inte ska vara där!!! Super frächt!!

Kram Alexandra

Anonym sa...

Vågar man lita på dina omdömen när du blir sponsrad med sakerna!? Jag har tyvärr bara hört negativt om denna mask och blir fundersam när du ger den så bra betyg.

Anonym sa...

Tyvärr inte nöjd m masken. Gjorde s***ont att
dra bort den, även på kunderna. Blev blossande
röd i ansiktet efter och det sved, såg knappt
några porisar heller i masken. Så ingen mer för mig.
Stina

Anonym sa...

Vilken snygg scarf du har i håret! Var kommer den ifrån? Märke? *nyfiken*
Kramar från scarftokiga Ulrika

PIAZZAN en inredningsblogg sa...

Underbara bilder ...och det där med bilen ..skulle kunnat vara jag som gjorde sådär med ..*skrattar..

/ Pernilla

Philia sa...

Anonym - Varför skulle du inte kunna göra det? Jag har ju inte fått betalt för att tycka den var bra utan den fungerade helt enkelt jättebra på mig precis som på många andra.

Ulrika - Sacrfen är urfin och av märket Malina och den finns på Creativelounge.se


KRAM

P

Anonym sa...

Ha ha trodde det var OLWs nya dip innan jag läste inlägget ;-)

Anonym sa...

Ha ha ha, trodde först att du drev med dina läsare. Jag tyckte att påsen som du höll i handen såg ut som dippa till chips... Gissa om jag blev nyfiken:))
Helen

Anonym sa...

Hej! Vill tipsa dig om vitamin B5 som jag beställer via Clearly Gone. Har tagit i några år nu och INGEN mer acne. Jag fyller 43 och har haft problem till och från hela livet men inte längre. Börja med maxdos och minska sedan, idag tar jag 1g/dag. Supernöjd och värd att prova. OBS, jag är inte sponsrad! ;)
/Sara

Anonym sa...

Vill bara tacka för svaret om Retylane vital. Du har blivit mycket bättre på att svara dina läsare. Märks att du blivit mer ödmjuk nu.

Kram/M

Anonym sa...

Hej hop, vilken bra blogg du har. Älskar den:)

Men jag läser även mitt vita hus, men vet inte om jag klarar det längre.. herreguuud vad hon härmar dig! uscha vad pinsamt:) tycker du inte att det är lite creepy?

Ha det bäst!

Lola sa...

Blev ju lite kul med fruktkräm ;) vilken sort? Tycker det är svårt med hemmaprodukter, känns som man alltid missar ngt i beskrivningen så det inte blev som det va tänkt lixom.
Kram!

Tess sa...

Det där låter verkligen som något man borde prova!
Tackar för tipset :)
Kram

Anonym sa...

Fina bilder om spännande produkt, synd bara med Black Army liknelsen. Sån ser inte jag ut när jag står i klacken.

heléne - mitt så kallade liv sa...

Riktigt bra bilder, du är duktig på självporträtt, härligt djup i bilden med fokus på masken och härligt skapt på "efterbilden".

Snyggt jobbat:

Unknown sa...

Roligt :) Har testat nått annat för längelänge sedan, ett litet papper man skulle sätta på snoken. Den va ganska bra den med men den här måste jag bara prova.
Finfina bilder!
Kram Åsa

Anonym sa...

Tänk bara på att när man drar bort allt hår från ansiktet så växer det ut nya hårstrån som med tiden blir vassare och vassare.
Inte vill man se ut som en igelkott i ansiktet efter en tid.
Det är likadant om du vaxar överläppen så drar man ju bort allt hår och även det lilla som inte syns försvinner bort och där växer det ut mer, längre strån så akta er för vaxning, använd hellre pincett om ni stör er på vissa strån.
Mvh Pernilla

Anna Margareta sa...

Så bra att du testat! Nu ska jag testa den. Det blir superbra! Kram

Alan sa...

Harry Potter-stjärnan Emma Watson helt n*ken - GossipGuy.se

Anonym sa...

Anonym 18:56: HoP har väl ändå inte monopol på de inredningstrender som råder eller? Petra härmar andra (badrummet har hon härmat en annan bloggare rakt av) likväl som andra härmar henne. Börja inte någon häxjakt är du snäll.

Petra: VARFÖR publicera såna inlägg. Hur försvarar du att låta eventuella häxjakter dra igång (vilket ju hänt innan, eller hur?). Människor påverkas, människor har känslor.

Ta ansvar.

Anonym sa...

Härligt att du testar och förmedlar vad du tycker
så kan vi få tips och idéer och sen testa själva å se vad vi tycker.. Fortsätt inspirera är det någont inlägg som inte passar mig så hoppar jag över det. Ha en skön fredag!/ Anne

Anonym sa...

Härligt att du testar och förmedlar vad du tycker
så kan vi få tips och idéer och sen testa själva å se vad vi tycker.. Fortsätt inspirera är det någont inlägg som inte passar mig så hoppar jag över det. Ha en skön fredag!/ Anne

SOFIE sa...

Gud vilka härliga och underbara bilder! Du är så duktig!! I like!! ;)

Isse sa...

Vad kul att du också gillar Acne Killer. Själv har jag använt den flera gånger och är supernöjd. Jag har rekommenderat den till alla jag känner. På min hemsida har jag en hel del info kring Acne Killer och andra produkter som också är effektiva mot akne