söndag 6 december 2009

2:A ADVENT

-



.
Andra Söndagen i Advent - nu är andra ljuset tänt!
 På vår stora fläkt i köket står en söt Adventsljusstake som jag fått av Mamsen. Design Lisa Larsson.



Vår 2:a Advent!

Idag hade jag tänkt att jag skulle tapetsera Beas lilla rum med den söta Beatrix Potter tapeten som ligger och väntar (och sen visat er bilder från barnrummmet. De kommer när det är klart, jag lovar! :) Men just nu är det bara mys i soffan och en bra film som gäller för mig. Vi har varit på Julbord idag med H:s familj och ätit så vi storknar. Puh, vad mätt jag är...
.



Idag på Julbordet fick Flisan träffa tomten!
Det är så sött att hon fortfarande tror på tomten tycker jag. Hennes juliga klänning kommer från PoP och Bea hade på sig en likadan. En riktigt fin "Julaftonsklänning" och ett tips till er som letar efter något till era flickor till den 24:e. Finns i strl 68-128.




Rosett-tjejer! Flisan vid bordet med sin rara "bonuskusin". Nedan min Dagens som blev klänning Wera och stövlar Novita.

Jag hoppas ni haft en riktigt fin 2:a Advent. Nu blir här massor med tända ljus och en stor kopp thé.

Njut kvällen så ses imorgon!

.

11 kommentarer:

Brunkullan sa...

Så mysigt ni haft med skridskor, julbord och saffransbrödsbak:)

Blir helt sjuk när jag ser söta barnklänningar. Troligen pga att jag bara har söner....Jag får hoppas på åtminstone en liten flicka när det blir dags för barnbarn någon gång;)
Susanne

Anonym sa...

Takk for en kjempeinspirerende blogg - jeg er fast leser, og setter alltid stor pris på innleggene dine! Du skriver så lett og godt, og får alt til å høres så enkelt ut. Du er virkelig forbilledlig med din positive holdning og energi midt i det travle småbarnslivet.Kjempesøt sløyfe Flisan hadde i håret i dag - hvordan gjør du det med den? Ha en super kveld!

Anne

Anonym sa...

Ja, man är väl aldrig så mätt som efter ett julbord :) Jag har också de små adventsbarnen - favoriter i juletid. Ha en fin kväll!

Tulipa sa...

Otroligt fint! Man smälter när man ser de söta barnen!

Gillar din kombo kläder/inredning, egna bilder från livet och mixat då med lånade bilder!

Julbord...ja då brukar man bli mätt, *puh*.

Skön kväll!/ Mariette

s.m.i.l.e sa...

Tack för tipset om den fina PoP-klänningen! Hrm... kanske blir en sån till dottern till jul. Fast jag har ju redan köpt en annan rutig. Asch, vi får väl se till att gå på många julkalas! :-)

Fortsatt trevlig söndagskväll!

kristina sa...

Du har såååå fin blogg. Du strålar positiv energi och inspiration. Min dotter hade en lite likadan klänning ung 10 år sedan, man blir så nostalgisk. Du har så vackert hem och stilig smak. Mysig julväntan!

Linruz sa...

Så fina flickor ( och mammor och polkar med för den delen).
Efter ett julbord brukar man känna sig rätt så mör.
Ha en skön kväll.
Kram Lina

Philia sa...

Tack för era goa kommentarer tjejer! Ja visst är det en mysig tid vi har just nu med alla julfix och happenings...

Anne - Flisan har ett vanligt sidenband som jag brukar knyta en rosett av runt luggen när det är fest. Världens enklaste och kanske sötaste flickfrisyr!

KRAM från P

Johanna sa...

Kan inte se mig mätt på ditt hem och allt fint som finns hemma hos er. Dina barn är supersöta och du verkar vara en riktig kanonmamma. Nu ska jag kika vidare på din blogg och inspireras.
Ha de Gott

Anonym sa...

De adventsbarna med lys var jo bedårende. De vil jeg gjerne ha også :-) Får se om de finnes i Norge. Ha en fin dag videre, inspirerende deg :-)

Bella

Anonym sa...

Hej!

Vad söta tjejerna är med sina rutiga kläder!

Har också de små Lisa Larsson-"gubbarna" som står och brinner bredvid ett fantastiskt (not) fint pepparkakshus som jag och din lillebror har gjort :-). Måste ju skapa julstämning även för den lilla familjen!
Ses till jul.

Massa kramar från Lilla A.