lördag 11 december 2010

NOBELFESTEN & JULKRUBBAN

.

Tre helt fantastiska balklänningar och damer igår på nobelfesten! (Kronprinsessan Viktoria, Li Wa Ngai hustru till ekonomipristagaren Christoher A. Pissarides och Filippa Reinfeldt) Foto: Aftonbladet.Bonjour Lördag!Häärlig sovmorgon fick jag idag minsann! Sen väntade frukost med bröd i ugnen och tända ljus på mig i köket. Lyx! (tack snälla snälla H:).

Såg ni förresten Nobeltillställningen igår? Den är ju klart mest intressant när det gäller damernas klänningar, smycken och frisyrer tycker jag. Så mycket fina kreationer man fick se och min absoluta favorit var nog Filippa Rheinfeldts blå snedskurna klänning med volanger. Kronprinsessan var så klart strålande i sin beiga och jag läste nu på morgonen att experter tror att hon är gravid minsann! Hennes klänning dolde visst en liten bula, hon drack inte vin, och hon såg tydligen lite "gravidsvullen" ut! Gossip gossip jag vet men visst vore det väl rart om de får en liten ute på Hagaslott till sommaren?:)


Liten Beabus spanade nu på morgonen in det som mamma satte upp i matsalen häromdan! Vår julkrubba från Maileg är ju bara sååå fin! När jag var liten så hade vi alltid julkrubba och det var så magiskt när mamma satte upp den. Därför känner jag kanske att det blir ingen "riktig jul" utan just en sån! Sötaste Mailegvarianten ligger i dessutom i en helt underbar lite  "högtidlig" guldask med sidentyg... (Finns hos Flitiga Fredrika


Nu ska jag åka iväg och titta på tapeter. Kul! Jag har en idé till hallen och en idé till sovrummet. Vi får väl se om det kanske blir något tapetuppsättande här hemma igen inom en snar framtid!Jag önskar dig en riktigt härlig Lördag!


 
KRAM


P

.

11 kommentarer:

chatarina sa...

Hej! Frågar igen:)har du tel nr till Flitiga fredrika..hon svarar inte på mail och jag har inte fått mina beställda varor, sen så stämmer inte tel nr hon har på sin sida..
Väldigt tacksam för svar
kram

Anonym sa...

Hemsidan funkar bara då och då. Jag förstår inte heller. Och julkrubban är väl lite för dyr...1099:- sek! Men fin. Men jag hade inte betala en krona över 300 sek för en sådan!

Emma från Kastberga sa...

Lycka till, på jakten av nya tapeter!

Kram
ps.och förresten, tack för att du delar med dig av en mycket fin blogg!

Aratorps Lena sa...

Den söta JULKRUBBAN FRÅN MAILEG säljer vi i butiken för ynka 700:-... Om det är någon som är intresserad så skickar vi mer än gärna till er!

Välkomna att ringa till Fritsla Tyglager på tel 0320-72341! Kram Lena

Anonym sa...

Ser ingen bula på Victorias platta mage, men det kan ju vara alldeles, alldeles i början!? Hoppas det för hennes skull, hon längtar säkert!

Jag tycket oxå det var så mysigt när mamma tog fram julkrubban, och jag fick ställa iordning figurerna. Det mest underbara av allt är den finns KVAR (tack snälla mamma som sparar på rätt saker!).

Så för mig är det alldeles extra speciellt att låta mina barn ställa fram figurerna, samma figurer som jag fick ställa fram!

Tycker det är jätteviktigt att spara saker, låta dem (inte alla kanske) få följa med livet ut, och till nästa generation. Det ger en sådan trygghet, att något kan få kännas beständigt. Att inte bara köpa nytt och byta ut...

Kramar/Greta

Anonym sa...

Hej P
Morgonpromenad imorse nästan 2 tim.
Tyckte att det var något hos Viktoria hon såg trött ut och lite bystig, kan helt klart vara någon liten bebis på G.
Idag har jag lagt u. en OM klännng som tomten ska komma med lovley...
Ha en fin Lördagskväll!!

Johanna sa...

Vilken fin julkrubba!

Jenny sa...

Hoppas också att vackra Victoria är gravid! Hon kommer säkerligen att bli en underbar mor!

Jättesöt krubba, och jättesöt Bea!!

Vi har precis klätt vår julgran! Så mysigt så!

Kram från Skåne

Anonym sa...

Anonym sa...
Hej! Här kommer adressen till en blogg som ingen lämnar oberörd lindaskriver.blogspot.com hennes familj behöver ett litet pengabidrag så här i juletid. Läs den! God jul!

kicki sa...

Den bloggen är såååå gripande....även hennes man skriver ju om sina tankar och känslor....
så mycket sorgligt..

House of Philia sa...

Tack för era hälsningar tjejer!

Chatarina - Låter ju lite konstigt men jag har alltid fått mina varor då de ska. Tyvärr har jag dock inget nummer att ge dig.

Anonym - Ja det är kanske lite saftigt, men den är handgjord i trä, alltså inte gjuten, och otroligt fin! Dessutom är det ju Maileg och då kostar det ju lite mera;)

Greta - Men vad roligt för dig att fått ärva krubban! Nu är det ju inte alltid så att föräldrar viil "ge bort sina fina saker" då de fortfarande är i livet om man säger så;) Då får man ju faktiskt köpa sig en egen krubba!:)

Ha en strålande dag!

KRAM

P