måndag 31 maj 2010

MINA ABSOLUTA FAVORITTJEJER







Dagens Bea: Blus, kofta och hängseljeans från H & M. Dagens Flisan: Klänning H & M, kofta PoP.


HEEEJ NYA VECKA!


Mår ni bra vänner? Tiden rusar och imorgon har vi juni, sommarmånaden! Förstår ni det, juni redan??? Nu gäller det att ta vara på varje dag och njuta solsken och skapa ljuva sommarminnen hos skatterna...

Är lite nyfiken på vad ni bloggisar har för sommarplaner??? Ni vet så mycket om mig, men jag vet ju faktiskt nästan inget om er, så orättvisst!;) Berätta för mig, hur gör ni med semester, ska ni ut och resa eller vad brukar ni göra som barnen tycker om? H kommer vara ledig både juni och juli så vi får i år en låång sommar tillsammans. Trulle & Flisan är hos oss i två-veckors perioder i 3 omgångar och då kommer vi åter igen vara i sommarhuset på ljuvliga ljuvliga Gotland (lääängtar).



Systrarna hade det så mysigt nu på morgonen inne på Beas rum! Flisan är en duktig storasyster som passar sin lilla dito noga, så att hon inte råkar göra något dumt . Dessutom är hon ju en liten komiker och får verkligen Bea att klucka av skratt,kul!:)


"Systrarna Turkos" hade imorse full fart framåt uppe på övervåningen!:)



Småtjejer på väg ut på balkongen!

Yippie, solen skiner åter idag och nu ska jag, efter långt och tråkigt förmiddagsjobb vid datorn, ta och gå ut i detta härliga solsken!



KRAM PÅ ER


.

söndag 30 maj 2010

JUST NU I SMÅSTADEN

..
.

Finaste Trulle på väg ut för att cykla! Shorts PoP och T-shirt Quicksilver.

Tjing!

Här kommer en kort uppdatering! Har precis kommit hem med bilen fullastad med plantor, för här ska det nu bli trädgårdsfix i solskenet så det står härliga till!:) Efter det - jordgubbar (belgiska iofs;) i hammocken. Nu är det sommar!!!!


Mmmm, jag äter pannkakor i solskenet med mina skatter.


I vår trädgård just nu - vårgrönska  och ljuvliga tulpaner!



So long!


.

ALLA MAMMORS DAG

.
.
,
Är inte den här bilden från S.A.T.C underbar?? Charlotte bakar cupcakes i mängder i matchande sött förkläde! Själv är jag sugen på att göra en vårig rabarberpaj idag....


Hej Mors Dag!

Natten har varit riktigt stökig här, med en liten 1-åring som vaknade kl 2.00 (typ då jag gick och la mig, hmmm)och trodde det var morgon!? Upp och leka och busa ville Bea så det var en mycket trött bloggerska som till slut fick krypa ner i sköna sängen kl 4.45. Gäsp..

Är det förresten någon av er bloggisar som sett nya SATC 2- filmen och i så fall, vad tyckte ni??? Är själv såå sugen på att ta en sväng till biografen och se den och det snaart!!:)

Nu är det sen brunch som står på schemat här hemma, jag tänker nämligen göra pannkakor till skatterna! Alltid en succé hos oss:)

(Grattis Tyskland förresten! Lena 19 år, tog ju hem segern igår med en riktigt riktigt söt melodi..)


Ha en riktig skööön Söndag!


Psst, Glöm inte gratta alla mammor idag! Här gjorde nästan hela familjen det...kan det vara jetlagen som spökar igen kanske???;)

.


.

lördag 29 maj 2010

MRS JETLAG

,



Det första som åkte fram när skatterna somnat igår kväll: Nya Plaza med vårt reportage, gott vatten (är så törstig hela tiden, viktigt med vatten!) och delikat  svenskt smågodis!


Hej Sverige!

Vilken fantastisk smekmånad vi haft, honey H och jag! Aruba kan jag verkligen rekommendera till den som är sugen på en liten tripp till Västindien. Helt fantastiskt underbar ö med allt man kan önska om man önskar avkoppling, easy living, sol och bad (Ja,  och det går att njuta sol och bad utan att bli bränd eller särskilt brun hihi)


I heta Oranjestad för ett bara par dagar sen! Tiden går så fort!!! (På bilden: oversized t-shirt Vero Moda, shorts Boomerang, väska Mulberry och träskor Gul & Blå)

Men åhhh, vad det är skönt att vara hemma igen ändå!!! Hemma i Småstaden med hela flocken samlad  och med alla "mina små lamm" hos mig. Jag har saknat så skatterna så otroligt mycket under dessa två veckor vi varit ifrån dem.


Åter väntan på ett plan vid mellanlandningen på Curacao igår. Beabus visade sig vara en liten ängel att ha med sig när man reser! Sov sig igenom den mesta flygtiden. Duktiga duktiga lilla skatt!


 Min älskling! Hemma i köket igen hjälper Flisan mig att göra omelett till frukost. (Jag har blivit liite "hotelfrukostskadad" tror jag och önskade bara omelett till frukost idag. Annars brukar det alltid vara smoothie och rågbröd som gäller!)


För tillfället så går jag på nån slags extraenergireserv, för jag kan lova att jag har inte sovit många timmar de senaste dygnen. Det är nog den klassiska jetlagen som drabbat mig!

Just typiska symptom, enligt wikipedia, för jetlag inkluderar detta:
.
Trötthet X Yeeeeesp
.
Förvirring och yrsel X Vem är du? Vem är jag? Vad är det som luktar bränt i köket? Lalalala?

Illamående och orolig mage - Nej, faktiskt inte..

Huvudvärk X Yeeeah. Come here Treo, my little little friend..

Sömnlöshet X Vadå, jag, vadå, vaken? Vadå kl 04.33???

Irritabilitet X Skvimpel, skvimpel

Irritation X Hmprf!  Jag är väl för sjutton inte sur, jag  bara ser ut så!
 
Nu ska jag gå ut i vår trädgård och njuta men även ta tag i ogräs och annat för jösses vad det växt mycket de senaste dagarna! (Det är såå vackert just nu i vår lilla oas, här mitt i Småstaden, med alla blommande fruktträd och tulpaner. Ljuvligt!)
 
Ikväll hade vi tänkt titta på schlager men det är ju tydligen bara att hoppa nu. Stackars lilla Anna Bergendahl, måste kännas tungt för henne nu med denna enorma besvikelse som man kan läsa om i tidningarna nu när Sverige åkte ur Eurovision..
 
 
Ha en härlig Lördag!!!!


Psst, Om ni undrar hur  jag tyckte reportaget blev så tycker jag att det är helt okej faktiskt!:) Kram
 
 
.

torsdag 27 maj 2010

VYKORT FRÅN BEABUS

.
.

"Den där fågeln ser hur kul som helst ut! Kanske vill den leka? Undrar om jag kanske skulle ta tag i den lite? Om jag bara var lite lite snabbare..."

Hajjå Bloggisar!

En hälsning kommer från mig BabyB idag! Det är tidig morgon på Aaaruba!


"Hmmm. Sanden på Aruba blir inte ens varm, fast det är så hett? Kan det vara för att den är så vit? Eller för att den är så finkornig kanske? Skön är den att tassa på hur som helst" (Beas klänning kommer från Mexx och Flisan har en likadan hemma)

"Mmm, fruktsallad är min absoluta favorit! Knasiga mamma kommer med både bröd och omelett heelt i onödan, det är ju detta jag vill ha! Stor gaffel ska det vara också, inte sån där liten fånig plastsked som hon brukar leverera heller."


"Nu har det blivit kväll och jag har prinsesskameran med mig. Kan mamma fota hela tiden kan väl jag! Finns dock inget här värt att föreviga direkt tycker jag...."


"Oooowiieee! Den tog tag! Det gäller att ha tungan rätt i mun för det kan verkligen blåsa på denna ö!" (Klänning + hatt från Åhlens)


"Mammis och jag på favvorestaurangen! (Vilken tur att öns bästa låg på hotellet!) Hon har beställt något så tråkigt som en Red Snapper, när det finns godsaker som Sempers Fullkornsvälling på havre vete och råg att tillgå!"
"So long mammas bloggisar. Idag ska vi flyga hem till mina älskade Trulle och Flisan som jag har saknat massor! Jag ska verkligen försöka ta det lungt i flygplanet idag, och bara sitta still och ha tråkigt. Vi får väl se hur det blir med den saken..."

"Hej då hotellet och Hej då paradiset Aruba!"
(Om ni förstorar bilden ser ni ett par som gifter sig på stranden! Detta var det 5:e beachbröllopet vi såg här nere hihi. Romantiken flödar här i Västindien!)


Ha en härlig Fredag!


KRAM
.
.

onsdag 26 maj 2010

CHLO'E SCHUTERMAN

..
.
.




HEJ ONSDAG!

Bjuder er detta mycket fascinerande klipp med lilla Chlo'e Schuterman, endast 11 år gammal , eftersom internet + nedladdning av pics strular här ikväll!

Kommer tillbaka snart!

KRAM

..

tisdag 25 maj 2010

LYCKAN KOMMER, LYCKAN GÅR OCH...KOMMER TILLBAKA!

.
.Lycklig Lycklig och nygift mamma i maxiklänning från Ilse Jacobsen, inköpt förra sommaren.

Eagle Beach Aruba kl 15.30

Just nu är det siesta här efter åter en underbar dag på stranden med en riktigt smaskig ungsbakad pizza till lunch! (All mat på denna ö smakar förresten himmelskt! Förstår inte hur de alltid får till det, både när det gäller snabbmat som lyxigare restaurang ? Allt som gäller mat är dessutom väldigt renligt och de har kontroller  i restaurangköken hela tiden. Det går tom att dricka kranvattnet här, som smakar hur gott som helst och därmed går det alltså bra att äta alla goda solmogna grönsaker och frukter! Fantastiskt!:)

På beachen idag kl 11.15. Dagens: skön bomullsklänning från HM som matchar bikinin. (Om ni tycker att jag är blek efter en vecka i Karibien, så kan jag berätta att det stämmer och att jag verkligen passar mig för solens brännande strålar. Spf 30 gäller!)




Denna nya av Petter vill jag tillägna min Mr B idag!

Många är vi som får uppleva livets berg och dalbana. Just nu befinner jag mig i en  lyckobubbla men ni ska veta att jag vet också hur det är att vara  riktigt nere. Därför kanske jag gläds extra över min situation just nu och uppskattar det jag har! Kanske man måste varit utan lyckan en stund för att verkligen se den igen sen? Hur som helst så hoppas jag  att du som just nu kanske känner dig svag kan se ljuset längre fram, för det kommer bättre stunder, var så säker!:)


KRAM


.

REPORTAGE I PLAZA INTERIÖR NR 6

.

.


Ur senaste Plaza Interiör. Tidningsuppslaget är fotat av Mia!


Godmorgon vänner!


Iiiii! Idag kommer Plaza Interiör Nr 6 ut i handeln och där är vårt hem i Småstaden med! Fick några bilder av söta Mia i mailen, för att jag skulle kunna se hur det sidorna ser ut, men jag har ingen aning om hur text etc blev egentligen. Så goa bloggisar, ni som är intresserade kan nu faktiskt skåda detta "hemmahos" i Plaza innan ägarinnan själv har sett det! Hoppas att det blev okej nu bara:S


Ha en fin dag!


KRAM


.

måndag 24 maj 2010

HET DAG





Mmmm - goda hotellfrukosten idag! Två olika sorters juicer, cappucino, lantbröd med solmogna tomater och gouda, melonskivor och annanas, grekisk youghurt med granola och färsk frukt + en omelett med bacon, lök och underbart goda tomater...Yummie!


God Kväll!


Tusen Tack för era snälla kommentarer! De värmer mig och gör mig såå glad. Underbart med alla ni gulliga tjejer som ger cred till andra tjejer, det händer inte riktigt lika ofta Irl. Vi måste bli snällare mot varandra även där (och även jag) Gör någon glad imorgon - säg något snällt till "en syster"!:) Som bloggare får man ta en del ris men 100 ggr mer ros - helt fantastiskt!





Nya brillorna från Ralph Lauren sitter där de ska! Jag är faktiskt helt beroende av schyssta solisar då solen skiner så här starkt, annars får jag nästan huvudvärk direkt! I öronen: pärlor från Creative Lounge och i håret flätad guldfärgat hårband från HM.

.
Beabus är riktigt trött idag, kanske för det är extra hot? Här har skatten somnat efter frukosten i vår resevagn, då Swiften tyvärr har fått punka. Vi hoppas nu att snälla hotellpersonalen kan fixa den fort åt oss!

Såna här små gynnare finns det gott om på Aruba och de är överallt! Här är en på min solstol, tidigare idag landande en annan på min goda frukostsmörgås och satt där och mös...(smörgåsen fick jag naturligtvis  kasta :)



Vid lunchtid idag - här kommer jag med godaste drinkarna att njuta efter maten. (Söta klänningen kommer från HM, så skynda och fynda!;)

.
I vår säng alldeles nyss - jag myser med en eftermiddagstrött och nybadad Beabus.

Nu ska även jag göra som Bea och ta en skön siesta! Ikväll blir det åter en tur till High Rise, vi ska titta efter överraskningar till Trulle och Flisan...


Vi ses imorgon!


KRAM


.

söndag 23 maj 2010

ETT FYND

Ooops det var visst rea på Tommy Hilfiger i Oranjestad! En påse till H, en påse till mig och en påse till Trulle blev det:)

Hallå!

Idag har det fyndats på rea minsann. 50% var det i Tommy Hilfigerbutiken och det som bla fick följa med mig hem var ett par riktigt schyssta chinos. (Funkar det med chinos hemma i Sverige även denna sommar är nu frågan? Eller är det heelt passé???)




Superfina tycker jag, i rätt beige ton...
.
Nej, jag tänker inte gå ut utan överdel men det var riktigt riktigt HOT på balkongen! På fötterna - klassiska vita tygskor från Lancoste. 

Lagom pösiga och sköna att ha på sig. Kommer matchas hemma med bla vitt linne och en fin sjal i sommar.


Dagens "ArubaBea" inventerar sin strandväxa(innehåll = kex:) På sig har hon frottéklänning från Åhlens (Flisan har en likadan), hatt från samma ställe och flipflops + strandväska HM.

Snart är det kväll här på Aruba och Bea vaknar nog strax från sin dagliga eftermiddagssiesta. Ikväll värker mammahjärtat av saknad efter Trulle och Flisan. Mina älskade fina skatter, jag hoppas ni har det bra hos er pappa där hemma, långt långt borta från mig. (Alla ni som är separerade eller frånskilda från era barns pappor, vet vad jag pratar om. Oron och saknaden som finns där...)


SOV SÅ GOTT FINA NI!


P

.

HIGH RISE VS LOW RISE

.

.

How you doing??? Coola BabyB i vår svit i pappas solisar och Liberos "fotbollskollektion":)


Hello Sweeties!

Här på Aruba är det Good Morning och vi ska snart gå ner till den dignande frukostrestaurangen igen:)

Lekte lite med kameran igår på morgonen och tog bla denna bild på ett solparasoll av strå på "vår strand"!


Gårdagen tillbringades först på beachen med bad och sol och sen på High Rise. Vår milslånga Eagle Beachstrand har både ett Low Riseområde, där vi bor med låga byggnader och bred nästan lite ödslig strand, och ett High Riseområde med superstora höga lyxhotel och en smalare mycket mer välbesökt strand. Där kryllade det av unga amerikaner i 20-25års åldern på massor av restauranger som typ Hooters, Fridays och Hard Rock café. Definitivt är High Rise inget för oss i alla fall. Vi åt middag på en ganska malplacerad, iofs supergod, italiensk restaurang och åkte sen hem igen till vår härliga lugna paradisstrand istället...


High Riseområdet med hotellen Riu, Radisson, Hilton osv osv



Beabus leker under parasollet på stranden med isbitar och vatten. Hon klarar värmen jättebra och är på ett strålande humör! Älskar dessutom att bada i havet och vill leka i vågorna heela tiden. Vår lilla "Precious", som den gulliga personalen kallar henne här på hotellet. (Hatt och klänning från HM.)


Vigselringarna glimmar "nygift" fortfarande... Jag tycker så mycket om dem, de blev så fina. Gjorda av samma duktiga guldsmed i Småstaden, av vitt guld med en prinsess och en briljantslipad diamant. Var lite rädd att de skulle bli för breda (vigselringen är 9 mm bred!) för mitt finger men det går ju hur bra som helst!:) Naglarna jag gjorde dan innan bröllopet är faktiskt fortfarande helt perfekta. Jag är definitivt inte van att ha fixade naglar men är riktigt sugen på att behålla dem så här, det känns verkligen fräscht!



Yihaaw - åter en cowboy på Bucuti Beach! ;)
(När Laila Bagge var här på honeymoon med Niklas Wahlgren för ett par månader sen kunde man se på bilder i pressen att hon också softade i solen med en cowboyhatt på huvudet.  Hon är inte direkt min inspiration i övrigt, men det är praktiskt med hatt! Jag - en Copycat!:) Stråhatt Åhlens, strandväska HM och solklänning Twilfit.


Nu är det solkräm på och sen ska vi fånga dagen!



Ha en fin Söndag!



.

lördag 22 maj 2010

HONEYMOON

.

Hurrey - Jag är ju på honeymoon med mannen i mitt liv!:)


Hej Pingsthelg!


Gårdagen var riktigt skön och började med några timmar vid poolen, sen hemmalagad smaskig carbonara uppe i vårt lilla kök till lunch, en lång siesta och efter den en tripp in till huvustaden på Aruba; Oranjestad. En mycket märklig liten stad faktiskt om ni frågar mig. Full av mycket tjusiga märkesbutiker som bla Gucci, Louis Vuitton, Bvlgari etc blandat med billiga fastfoodrestauranger och kasinon kryddat med lite västindisk "laidback" stämning, pastellfärgade hus som hämtade från Grönalund, holländska souvenirbutiker och fiskebåtar!



Chockad Beabus i hotellets nästan iskalla frukostmatsal!:) (Det pendlar verkligen mellan tokvarmt - iskallt när man kommer in i de mycket airkonditionerade rummen här på hotellet)



Ny korallfärgad bikini från Twilfit med gulddetaljer invigdes idag. "Kattmammamagen" (jag och en vän brukar skoja om att efter att vi fått våra skatter så hänger magen när man står på alla fyra likadant som magen på kattmammorna i stallet, där vi hängde när vi var små hihi) har burit 3 älskade små skatter och jag är stolt över den som den är. Den har ju faktiskt skapat liv!



Poolhäng i paradiset med Beabus på stora sköna divaner!



Duschad och klar för en tur in till staden. Maxiklänningen är från Malene Birger hemklickad hos Redhe of Sweden, flätat skärp från MQ och min väska kommer från Mullberry.



Inne på den mycket stora och läckra Ralph Laurenbutiken i Oranjestad där interiören helt gick i passande kolonialstil med mörka möbler, ljusblå väggar och vita golv...



Mitt inköp på Ralph Lauren - nya sköldpaddsfärgade solisar!

,
Bea och jag gör en skön svalkande glasspaus på favoriten Häagen-dazs!


Denna otroliga vy mötte oss när vi återvände till hotellets restaurang på kvällen! Kan det bli mysigare???


Kvällen avslutades i loungen efter en, åter igen, helt fantastisk middag på hotellets restaurang: The pirates Nest. I handen håller jag ett av mina semestermåsten - Iskall Pina Colada! Mmmmm:)

Nu är det åter morgon (jag är fortfarande fantastiskt morgonpigg så det passar ju perfekt att blogga när de andra sover!) och det är bara att hoppa i bikinin och sen ut och slänga sig i de härliga vågorna här utanför!:)

Njut dagen!


KRAM

.