fredag 4 februari 2011

VACKER UTAN SPACKEL

.
.

Vackrast i Sverige? Helt utan smink dessutom. (Fast håret är nog fixat till tusen eller vad tror ni? Preciiis sån snygg frisyr skulle jag också kunna tänka mig förresten....och outfiten med för den delen:)



Hello igen!


Var just inne på Gynning.net och såg att Carolina just nu kör en vecka helt utan smink. Alltså ingen concealer eller någoting utan helt naken i ansiktet, både hemma som på premiärer och fester. Bara för atthon vill känna sig enkel, och clean (och för att hennes hunk tycker hon är vackrast så, så klart:)

Visst är det tufft eller hur!? Men det är ju bara såå orättvisst att hon är ju nästan ännu vackrare utan massa"grejjer". Själv är jag väldigt sparsam med smink, tycker inte om att vara för målad runt ögonen tex. Men concealer och sopuder är ett måste, jämnt!:) Skulle nog inte ens vilja gå till Ica helt utan (jag använder ID Bare Minerals solpuder och Make up stores concealer). Hur gör ni förresten? Går ni till affären, på stan eller till jobbet tex absolut helt utan smink?



Önskar dig en riktigt fin kväll!

TJING


.Psst, Jag fick idag ett mycket sött överaskningspaket från en annan mycket vacker tjej (kanske Finlands vackraste?:) och det gjorde mig så glad! Tusen tack toksöta Malenami för både finskt snarr och finska Plaza - you made my day!

.

30 kommentarer:

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Väldigt bra gjort av henne att göra så i en vecka! :)) Jag går själv aldrig till jobbet utan smink och det skulle kännas konstigt då jag möter väldigt mycket människor om dagarna i mitt yrke. Däremot sminkar jag mig väldigt sällan på helgerna och kan mycket väl åka in till affären utan smink. Jag är den jag är. :))

Ha en skön fredagskväll. :)

Mitt lyckliga lantliv ♥ sa...

Har kollat in hennes blogg ett tag nu och jag gillade verkligen hennes inlägg "Naturell/smink".

Jag har nästan alltid haft lite smink varje dag när jag arbetat, men nu när jag är hemma på dagarna och pluggar så är jag nästan alltid osminkad.
Det gör mig inte heller något att åka på affären så, jag tänker att om någon bryr sig så får dom göra det, det är deras tankar inte mina. :)

Trevlig helg!
Kram Jeanette

Mammasegen.com♥ sa...

Gud vad strongt gjort! Hon som också är en "officiell" person! Jag gillar inte att gå utan concealer (och helst foundation också)...och lite rouge..Har aldrig supermycket smink runt ögonen ändå, men skulle helst inte gå utan mascara heller! Gillar smink, men inte spacklat....:)

Anna @ Amerikana sa...

Jag fixar ögonbrynen på salong, samt färgar fransar och bryn en gång per månad, så på vardagar blir det endast concealer, lite solpuder och läppglans: Buxom Lips i Brandi (annars känner jag mig naked & lite exposed, nästan;)

Unknown sa...

Ja det är rätt coolt faktiskt att hon kör naket i fejset en vecka, gillar henne, lite osvensk och skönt. Nu känner jag mig jätte taskig men jag måste ändå säga att jag tycker hon betydligt äldre ut än vad hon är (32), och det tror jag har med solen att göra. Hon har en solskadad hud vilket gör att man ser lite extra schleten ut. Men hon är definitivt vacker för det!
Tummen upp för Carolina =)

Kram Catta

Angelica sa...

Jag tycker absolut at hon ser jättesöt ut, inte vackrast i Sverige, bara supersöt! Men varför måste man gå ut osminkad? Jag menar, om man inte vill det då! Det är väl ingen "duktighetskänsla" att man måste våga göra så... Jag älskar att sminka mig, jag tycker om det. Inte mycket, men lite färg i ansiktet och mascara - för att jag mår bra av det! Annars känner jag mig "inte färdig". Ni förstår kanske på ett ungefär :D

Jag kan absolut gå ut utan makeup, men jag trivs inte, lika lite som om jag hade haft smutsiga underkläder. Sen tror jag inte att Caroline är helt utan "smink". Lite botox eller lite "permanent smink" finns det nog. OCH hon är jättefin!

Lagom är väl lite tråkigt att säga, men kanske allra bäst ialla fall!

Ha en underbar fredag och njut av att helgen är här!

Kraaaaaaaaaaaam!

Anonym sa...

Malenami är nog vackrast i hela norden, vilken kropp o vilka kurvor! Superkvinnlig o skitsnygg!! Avundssjuk? Jag?! Absolut!! Verkar dessutom väldigt smart!
Mascara varje dag, annars är jag naken!
Kram Anna

Anonym sa...

Jag tycker att Carolina är mycket finare utan smink. Tufft intiativ av henne.
Själv sminkar jag mig sällan efter en ögoninfektion för några år sen. Har inte hittat en bra mascara som jag kan ha utan att det kliar och jag blir rödögd. Concealer har jag dock varje dag.
Kram AnnaCarin

E sa...

Vackrare utan smink helt klart. Inte för att hon inte är fin med smink - men detta är mer Classy. Och hon har så fina färger i sig själv. Det hade man ju ingen aning om :-)

Jag kör nästan alltid med något smink. Mascara är ett måste. Läppglans också. Jobbar jag åker foundation och litet rouge på oxå.

Anonym sa...

Carolina Gynning..nja hon är väl inte speciellt snygg. Ser alldaglig ut tycker jag. Fick jag byta med nån skulle det lätt bli Coco Sumner, supercool och naturlig :-) Trevlig helg från en trogen läsare

mammaxtre sa...

Jag är alltid sminkad på jobbet men i princip aldrig när jag är ledig, om jag inte ska iväg på trevligheter då förstås :-)

Ha en fin fredag

SessanOchPrinsessan.Com ☆ sa...

Gynning är GRYMT COOL!!
Vilken bra förebild för alla tjejer dessutom. Även om hon som du själv säger fanken är vackrare utan spackel än med ;)

Joda, jag kan gå på lokala butiken naturale, DÅ huden är i fin form vill säga ;) Som regel drar jag ändå en keps på huvudet då *fniss*

Jag använder inte alls mycket smink, men jag känner mig fräschast med min Treatment foundation & YSL concealer & kanske lite brun mascara.

Är jag i smink humöret klämmer jag på med mina I.D färger ;D

Önskar dig en skön helg

anna sa...

Ja hon e grymt vacker eller cool är nog ett bättre ord.
Jag sminkar mig när det behövs, men jag går absolut osminkad till affären skolan osv. Men gärna lite läppglans!:-)
Kram

Hemma hos Katta sa...

Osminkad på ICA - japp!
Osminkad på jobbet - nej tack!

Carolina är supersnygg både osminkad och med smink! Brukar alltid häpna över hur makalöst vacker hon är när hon exempelvis visar upp fräkniga strandbilder i sin blogg.

Ha en fin helg!

Kraam Katta

Två Trappor sa...

Coolt av Carolina att köra osminkat.. kan förstå att man måste tröttna när man som hon oftast är hårdsminkad. Jag tycker hon är vackrare "au naturèl", en riktig skönhet. För mycket smink förstör mer än det förskönar.
Själv är jag en blekfis och sminkar mig alltid lite när jag går ut, iaf foundation, mascara och läppglans. Hemma är det skönast att vara osminkad och ren, men läppmoj måste jag alltid ha! :)
Ha en skön helg / Madeleine

Anonym sa...

Kul! Men hon är ju bra mycket snyggare som naturell brunett!

/Maria

Anonym sa...

Näe inte är hon snyggare utan! smink. Hon ser helt alldaglig ut och inget fel med det.
Håret ser slitet ut och hafsigt.
Jag älskar att sminka mig speciellt till fest, det är ju en del av det hela att klä sig fint och sminka sig extra mycket.

Anonym sa...

Näää, skitful skulle jag säga. Usch va taskigt sagt men hon ser ut som vem som helst..på morgonen. Intesägande

Jenny sa...

Jag håller med dig!! Carolina är skitsnygg!
Jag sminkar mig nästan alltid. Går aldrig utomhus utan mascara;)

Ha en fin dag kära du!
Kram

Anonym sa...

Visst går det bra helt utan smink1 Jag sminkar mig nästan aldrig kanske 3-4 gånger om året, däremot är jag noga med rengöring och fukt för ansiktet, använder Mary Kay produkter som är super!
MVH Anna

Anonym sa...

Jeg går bare uten sminke når jeg er hjemme med barna. På jobb og ellers ville jeg følt meg naken uten f.ex mascara;-) Men man kan jo farge bryn og vipper så klart.... Synes jo du virker veldig naturlig på dine bilder:-)

Anonym sa...

Gynning är nog den ENDA kvinnan som är vacker utan smink !!!!!!!!!!!!!!! :D

Anonym sa...

Ja, hon är absolut jättesnygg både med och utan snygg, hon har ju höga kindknotor och allt. Great bone structure. Men jag vet inte om jag tycker att hon är ett föredöme? Titta på hennes blogg, det är nästan bara bilder på henne, så lite självupptagen är hon nog. Eller kanske ett smart drag att profilera sig kanske? Äsch, hon får göra som hon vill och jag får tycka som jag vill. Gillar i alla fall din feel good - blogg! Lättsam läsning och fina bilder! Kram! /Jenny

Emma från Kastberga sa...

Starkt gjort av Gynning tycker jag, tummen upp!

Visst, självklart för mig, går jag ibland utan smink när jag går utanför dörren. Och när jag väl sminkar mig, använder jag bara en mascara och något på läpparna, läppsyl eller ett läppglans. Så trivs jag bäst:)

DINARAS FAMILJELIV sa...

Åh älskar också nude looken! Så snyggt! Jag brukar också försöka gå utan mer än med smink!

Anonym sa...

Ingen som tycker hon ser lite genomskinlig ut? JAg tycker normalt sett att Karolina är en riktigt vacker tjej men denna bild ser hon så "grå ut"? Läpparna har liksom ingen färg.
Ledsen och säga det, men denna bild är inte till hennes fördel...

Anonym sa...

Usch hon är en vedervärdig människa och jag kan inte se storheten i att "våga" gå utan i smink i en HEL vecka (ska man skratta eller gråta?!).

Sofia

Anonym sa...

Klart hon är snygg, men långt ifrån Sveriges vackraste! Och att vara vacker är väl ingen större bedrift!? Inte heller att gå osminkad?! Men, tyvärr har det blivit så att de flesta offentliga personer (kvinnor) jämt känner krav på sig att vara "perfekta", med tanke på det är det fint att hon vågar gå emot strömmen och visa sig som hon är.

Anonym sa...

Jag tycker det är strongt gjort av Carolina att vara utan smink i en vecka. Det finns MÅNGA som ALDRIG hade vågat vara det och DE har inte sitt utseende som en del av sin försörjning som Gynning har. Man bör nog sätta sig in i hennes situation och göra bedömning därefter...

/Carina

freya sa...

smink på jobbet- ja ;P fast bara eyeliner/kajal och mascara ;)
fester - samma
ica elr andra affärer - om jag redan har på mig smink sedan innan såhar jag jusåklart sminket kvar men om jag var osminkad så bryr jag mig inte om att sminka nytt.