tisdag 12 april 2011

TÄVLING - VINN FYRA TOLIXSTOLAR

.

.



Denna härliga Aprilkväll kan jag, tillsammans med den finfina butiken Länna Möbler, presentera en fantastisk tävling där vinsten är inte mindre än 4 stycken Tolix A stolar i metallack. Alltså hela fyra stycken underbart snygga stolar till ett värde av 8560 kr kan du nu vinna här hos House of Philia kära bloggis!

Lämna bara en liten kommentar där du skriver vilken möbel eller inredningsdetlaj som är din drömprodukt ur Lännas fantastiska sortiment och även kort beskriver varför just den detta är din inredningsdröm.




Bästa beskrivning vinner!


Det går att tävla fram till Påskafton den 23:e April kl 12.00.




Lycka till!





756 kommentarer:

1 – 200 av 756   Nyare›   Senaste»
Anonym sa...

Jag skulle gärna vilja ha grythyttans fantastiska utemöbler eftersom dom har en fantastisk kvalitet och en tidlös och stilren design. Tolixstolarna har även dom varit en dröm sen länge. Hoppas på tur denna gång. Kram, Maria Bäckman i västra derome

Anonym sa...

Åhhhhhhhhhhhh det är ju just dessa stolar, fantastiskt fina, tuffa, ruffa och underbara!!! Dessa vill jag sååå gärna ha i mitt kök! Kram kram Caroline i vita villan

Anonym sa...

Hej!!
Denna tävling kunde inte komma lämpligare!!!
Har precis flyttat till vårt hus och har drömt om just Tolixstolar till vårt vardagsrum. Har börjat i lite fel ordning:)hi, hi... Precis lagt ut nya hampamattan från Day, så varför inte stolarna som nästa steg och sedan ett snyggt vitt bord till detta!!!
Kram Katarina O

Camilla sa...

Ingen dålig tävling.. denna får man ju inte missa :)
Eftersom det drar sej mot trädgårdstider och sena kvällar utomhus så väcks min dröm återigen, som varje år, till att få vara ägare till två Nozib däckstolar. Jag kan se det framför mej, hur jag ligger i en av stolarna i sommarens kvällssol och skriver på min blogg. Brevid mig ligger mannen min i den andre stolen och livet är helt perfekt :) Ännu mer längtar man efter en sådan kväll nu när regnet öser ner där ute.

Viktoria sa...

Hej P!
Förutom ett gäng Tolix stolar, som för övrigt skulle bli en otroligt fin detalj och kontrast på min fäbodvall, så drömmer jag om en svart hängande karmstol från Fermob. Den skulle jag placera under en björk på vallen där jag kunde sitta i skuggan, dingla med fötterna och blicka ut över vattnet.
Kramar från Viktoria Söderberg, Alfta

Anonym sa...

Hela kroppen skriker... VIll ha, vill ha, vill ha!!! Har gått och varit förälskad ett tag och nu har jag äntligen chansen att få äga dessa underbara stolar. I köket hade dom fått stå och fått avnjuta många mysiga fikor, bullriga middagar och trötta frukostar.
Klart att jag hade valt Tolix från Lännas underbara sortiment :)
Håller tummarna att dessa snyggingar hamnar hemma hos oss.

Kramar Caroline
Helsingborg

Unknown sa...

Nämen vad är detta för HELT CRAZY utlottning!!?? Du sprider allt glädje med dina goa utlottningar =)
Drömmöbeln just nu skulle nog faktiskt vara garderoben Stockholm Kids 546 WW, just för att jag drömmer om att ge min son ett alldeles fantastisk eget rum snart. Just nu får han nöja sig med att sova i vårt rum, då vi bor i en tvåa.. lääängtar tills vi hittar ett hus!!

Bamsekram från Catta i Götet

Unknown sa...

Halloj igen, glömde ju säga att Tolix såklart oxå är en drömmöbel/stol.
Todiloo

Petra sa...

jag drömmer om Englessons Howardsoffa, en 4sitsig svängd i jeanstyg -
det måste vara den finast soffa som någonsin gjorts i det grymmaste materialet ever. I min värld är det klassikernas soffa i klassikernas tyg genom alla tider.
Längtar, längtar, längtar tills den dag den står i vårt hem...

ciao och kram från en Petra till en annan

Lotta sa...

Min absoluta favoritmöbel, och har varit så i över 20 år, är Laminofåtöljen. I år fyller jag 35 och hoppas givetvis på att äntligen få en alldeles egen Lamino :)
Tusen tack för en mysig blogg och en fantastisk tävling.
Ha en skön tisdag!
Lotta

Anonym sa...

Det skulle vara de superfina tolix stolarna, för det är de enda stolarna jag kan komma på som mina 2 små underbara huliganer här hemma inte skulle kunna ta sönder;) Så deras mamma får ha något fint ifred,utan en massa spår efter en fantasifull lek.// Mamma till William & Albin

Gode ønsker sa...

OMG, er liiike før eg har bestilt to stk svarte tolixer, men har utsatt det sidan dei koster litt. Tenk om eg kunne vunne 4 stk, juhuu! De andre skulle fått plass på kontorplassen som er i gangen og er neste oppussingsprosjekt.Alt dette skal vere ferdig oppussa og "styla" før journalist og fotograf kjem 2 juni!... En vegglampe svart bl 5 fra Lanna Møbler hadde heller ikkje vore dum å ha på kontorplassen fantastisk mykje bra på den sida!
Klem Kristine!

Anonym sa...

Min drömprodukt ur Länna Möblers sortiment är en stor Howardsoffa med fotpall!! Dessa soffor är hur snygga som hälst, men o så DYRA! Hade varit skönt med lite ändring i vårt A4 - IKEA hem!


Mvh Sneeva (sneeva@hotmail.com)

Anonym sa...

Hej Hallå i Solskenet!
Jag önskar mig en SuperSpider fårskinns fåtölj från Dux. Så otroligt cool och förmodligen superskön. Den skulle passa som "ett smäck" i tonårssonens nyrenoverade rum i grått. Tolix-stolarna skulle däremot vara pricken över i-et i vårt lilla torp som sakta men säkert genomgår en förvanldling just nu.

Tack för en härlig blogg!
AnnaÅ

Johanna sa...

Åh va kul med tävling!
Min drömprodukt just nu är mattan Bob Jord från Pappelina. Jag bor i studentlägenhet där man inte får göra något åt golven, vilket annars hade varit väldigt lockande. Golvet i min hall/kök är en grönbrun plastmatta i märkligt mönster som definitivt har sett sina bästa dagar. En plastmatta där skulle både vara praktiskt och dämpa 70-talsfeelingen när man kommer in.
Tack för en superinspirerade blogg!
Kram, Johanna

Rebecka sa...

http://www.lannamobler.se/website2/sv/byraer/englesson-byra-stockholm-524ag-gra.php?group=prod_prod_grp-s2/73

Jag gillar verkligen denna byrå och skulle kunna tänka mig att ha den i min framtida lägenhet. Eftersom jag är sjutton år och bor i ett minimalt rum är det inte så lätt att leva ut mina inredningsdrömmar och stora planer. Därför längtar jag varje dag efter dagen jag flyttar hemifrån och får inreda min alldeles egna lägenhet! Jag har alltid velat ha en vacker byrå men aldrig haft utrymme med en i mitt rum så i min lägenhet skulle verkligen denna uppfylla en av mina inredningsdrömmar.

Anonym sa...

Familjesängen Lisa från Mavis skulle vara en dröm i flickornas trångbodda rum, sen finns det naturligtvis massor av annat som skulle vara en dröm att få inreda med.

våriga hälsningar Linda W Bollnäs

Madame Vit sa...

Min dröm inredningspryl från Länna Möbler är just TOLIX stolar. Har drömt om dessa skönheter rätt länge. Men som sjukskriven och en lön att leva två personer på tillåter inga stolar som dessa. Skulle jag vinna pengar skulle jag omgående köpa TOLIX!! Om drygt två veckor ska vi flytta. Och vi saknar stolar till vårat stora matrumsbord, TOLIX står högst upp på drömlistan =) Som det ser ut just nu kommer bordet stå ensamt utan några kompisar =(
Tack för en härlig blogg!!!

Kram Fia

Krillas Krusiduller sa...

Drömmen är ju givetvis Dacapo modulsoffa från Eilersen. Inredningsdröm! Den är stor, lyxig ståtlig och vacker och skulle passa perfekt i vår framtida bio... Det finns nog inget hem där den inte skulle passa.

Kram C

Anonym sa...

Räcker det att jag skriver att jag vill ha allt? :) Annars en Mateus servis för 12 personer skulle vara roligt att ha. Mvh Anna A

Anines hvite verden sa...

Her var det vanskelig å velge noe! Men de tøffe vegglampene, bla PJ71! Hadde lyst opp en hver krok! :) Tvi tvi for vinnersjanse! Klem Anine! Er innom deg her på bloggen hver dag! Herlig blogg!

Anonym sa...

God kväll!
Drömmer mig bort när jag ser dessa tolix stolar och kanske ett betongbord av något slag till trädäcket... Skulle vara en underbar syn. Att sitta och njuta långa frukostar, lunch och grillkvällar med familjen och vänner. Åh nu drömmer jag mig bort... hoppas det blir verklighet!
Kram från Elinor i Vårgårda.

Erika sa...

Härliga Philia med världens bästa tävling!

I vår är det fem år sedan jag gifte mig med mina drömmars man i Nice, Frankrike. Vi var på underbar bröllopsresa på korsika och i Paris. Vi satte oss ofta ner i Paris parker med en kaffe eller lite lunch. Parkerna i Paris är inte bara fantastiska trädgårdsoaser, de kryllar också av världens finaste FERMOB utemöbler! Varje gång jag ser dem tänker jag på min älskling. Min dröm är därför en "luxembourg low-armchair-duo" i härlig Fushia. En stol att hålla handen i, även i ljummen svensk sommarsolnedgång.

Kram Erika J från Stockholm

Linda sa...

Å en lite BRISTO serie på framsidan av huset skulle lysa upp i sommar samtidigt som man kan njuta av sin kaffe ute och hälsa på grannarna som trippar förbi. ( frya nya stolar skulle vara fint inne i köket, man ska inte snåla när man köper möbler har vi lärt oss. sitter snart på golvet)
Kram

Sofia sa...

Jag har en vit tolix-stol sen tidigare och jag älskar den mer och mer för varje dag. Faktum är att jag och sambon satt och pratade om att köpa fler idag. Vi har förhoppningsvis ett hus snart att fylla så det vore toppen att vinna!

Om jag inte fick välja tolix-stolen skulle jag välja något från Hay. Nästan vad som helst för allt är så fint!

Gillar Länna möbler och kikar ofta in där. Har varit i butiken en gång också och var helt salig efteråt! Alla designfavoriter samlade på ett ställe.

Håller alla tummar jag har för lite tur!

Anonym sa...

ÅHHHHH... Dessa är min drömstol! Har aldrig varit med i nån tävling men nu bara måste jag ju!
Älskar den industriella stilen och dessa skulle passa såå bra i mitt sekelskiftes kök. Jag har just nu mina farföräldrars gamla vackra stolar i vårt kök men de hänger på sista versen. Igår gick ena benet rakt av och jag for i backen(!) Detta skulle inte kunna bli mer lägligt, å tänk att få vila baken på en ny underbar stol!

Tack för inspirerande blogg!

Mvh/ Sara från värmdö

"M" sa...

Lätt som en plätt om man får va mätt, då stolarna jag har inte är som de ska....spikat och lappat för att inte behöva inta maten på golvet....jag önskar mej Leksandsstolar helt klart.....annars är utemöbler från grythyttan ett bra önskemål...

Anonym sa...

Vilken tävling!!! Drömprodukten är självklart Louis Poulsens taklampa Collage i snow white som skulle placeras ovanför köksbordet. Suktat länge efter denna underbara lampa som skulle avleda uppmärksamheten på mitt fruktansvärt fula kök i den hyreslägenhet som jag bor i. Hade det inte varit för läget,planlösningen på 100 kvm fördelat på två plan och den gamla charmen skulle jag flyttat direkt men lägenheten i övrigt är underbar.

En uppsättning Tolix på det hade ju varit fantastiskt =)

Hälsningar Linda i Trollhättan

Malin sa...

Jag har länge drömt om ett gäng Tolixstolar. Denna möbel är faktiskt min favorit hos lännamöbler och de skulle passa utmärkt i mitt sekelskifteshus som jag håller på att renovera. Tyvärr så har inte plånboken tillåtit ett köp ännu, men nu hoppas jag på vinst i denna supertävling:)

Ha d!

Kramar Malin

Catrine sa...

Hvilken fantastisk tävling!
De stolene hadde passet perfekt på kjøkkenet vårt. :) Jeg er rimelig klar for å bytte ut de kjipe plaststolene vi har der nå!

En Panthella bordlampe fra Louise Poulsen er mitt drømmeprodukt hos Länna Møbler.
Jeg er vokst opp med en hjemme hos mine foreldre, og skulle veldig gjerne hatt en i min egen stue og. :)
Ha en flott tirsdagskveld!
Klem fra Catrine

Ida & Nike sa...

Min bästa möbel hos Lännamöbler just nu är helt klart...:

sittbänken ARKIPELAG i vitlack!

Den är fin inne i en hall som ta-på-skorna-plats, i ett vardagsrum med tidningar och coffetablebooks på som en sideboard, i ett kök med snygga sittdynor och kuddar som en liten kökssoffa eller utomhus på en perfekt plats i solen för trött mamma med kaffekopp?!

Den funkar liksom i varenda rum och blir vad du gör den till. En i grunden enkel möbel som alltid kommer hitta en plats i hemmet! GILLAR!!!

Kram!

Ida & Nike

Anonym sa...

Hej,
Det finns många jättefina saker hos Länna Möbler, men älskar kanske mest just dessa Tolix-stolar - har drömt om dom redan i många år. Hoppas, att jag får vara med i tävlingen, trots att jag bor i Finland.
mvh Soili från Tammerfors, Finland

Marie sa...

OJ! Att välja bara en "drömprodukt" ur detta fantastiska sortiment är verkligen svårt!.. men jag måste ändå välja det vackra "Mateus porslinet" som jag tycker passar in i de flesta hem...från lantliga till de mest moderna hemmen.
kramar Marie

Anonym sa...

Lamino är nog min favvo också! Vinner gärna några fina Tolixstolar.
Lisa

Anonym sa...

Åh, vilken tävling! :) Som nyblivna husägare till vårat allra första hus så är det mycket som gärna skulle få flytta in hos oss. Men en riktig önskedröm är ju Grythyttans utemöbler då dom är galet snygga, tidlösa och skulle passa våran gamla villa perfekt.

Tack för en super inspirerande blogg!
Kram Hanna L

IKT i min vardag sa...

Det är just Tolixstolar som är min drömprodukt från Länna möbler och har varit det i ett par år nu. Att kombinera en lantligare, romantisk stil tillsammans med tolix´s industriella, tuffare stil är just rena drömmen för en inredningstok som jag :D Att ha lyckan och turen att få vinna dessa stolar skulle vara helt fantastiskt roligt och en dröm skulle bli äntligen få bli sann!


Kram Linda

Louise Lundgren sa...

Vi har precis köpt ett hus och flyttar in om två veckor,högt upp på önskelistan står en vit Howard soffa med tillhörande fotöljer tycker den är fantastiskt fin. Tolix stolarna skulle bli sååå fina i vårt nya kök! Tack för en mycket inspirerande blogg.
kram
Louise från Borås

lotta sa...

Ja då lämnar jag väl en kommentar bland ALLA andra som oxå vill vinna dom här fantastiska stolarna=) Det finns många anledningar till att jag skulle vilja ha dom här fantastiska stolarna i mina ägo. Jag kan nog komma på mer än en plats till dom här vårt nya hem. Flyttade till vårt första hus för ca 3 mån sen och har lagt ALLA pengar på att renorvera. Unnande mig ett driv-veds-bord till köket och stolarna hade väl kunnat va pricken över i:et. Så för mig hade det varit självklart att välja stolarna i Länna Möblers sortiment=)
Ps:Kanon-mysig blogg som gett mig mer än en inspirations-ide`
Kram Lotta

Anonym sa...

Min favorit är just Tolix A-stol! Det finns en inredningsbutik här i Karlstad, noll54, som har dessa stolar & jag är där minst en gång i veckan & tittar, pillar & provsitter dem! Men är man fattig student så är man & då är det bara till att drömma... Skulle bli fantastiskt glad om jag vann dem!=)

Anonym sa...

Vilka fantastiska möbler! Jag bara äääälskar gungstolen "Mademoiselle". Så vackra former, en riktigt klassisk skönhet.
Är något så rofyllt och hemtrevligt med just gungstol tycker jag.
Tack för en mysig och inspirerande blogg!
/ Anki i Uppsala

Anna R sa...

Oj vilken tävling du bjuder på! Dessa fantastiska Tolix-stolar har jag suktat efter en längre tid...
Min favorit möbel är den klassiska och tidlösa Lamino Fårskinnsfåtölj. Den är ju lika underbart skön som den är snygg och den passar i varje lght/hus oavsett inredningsstil. Det kallar jag design! Så nu har jag bestämt att vinner jag Tolixstolarna så ska jag köpa Lamino fåtöljen till mina fantastiska föräldrar som alltid ställer upp!

Camillasnyahem.se sa...

Nu sätter jag ju kaffet i halsen, du måste varna innan du tävlar ut såna här fantastiska priser! :)

Jag som just nu sparar till EXAKT de här fyra stolarna till nya huset som vi bygger... Ja, vad kan jag säga annat än att de här stolarna är min drömprodukt? Jag ser framför mig hur vi sitter på kvällarna vid middagsbordet på de här skönheterna och samtalar om dagen som varit... Det är ju så klart en fantastisk tanke att drömma sig bort i just nu eftersom vi i väntan på nya huset bor i en etta på 40 kvm. Två vuxna, en treåring, fyra katter och en hund, för att inte bli komplett galen är det ganska skönt att sväva sig bort till middagarna, i nya huset, på Tolixstolarna. :)

Hälsningar Camilla

HOUSE OF SVEA sa...

Något som vore otroligt svårt blev helt plötsligt väldigt enkelt, att välja en drömprodukt ur Länna Möblers sortiment. Men helt plötsligt i mitt letande fick jag se ett påslakanset så otroligt likt de bäddtextilier min mormor kärleksfullt bäddade med när jag var där som barn och sov över. Påslakansättet får mig att tänka på min fina mormor.

Drömprodukten är därför påslakanset Carla Blå från Mille Notti.

Kram Anna

Anonym sa...

Tolix-stolar har jag drömt om i flera år och tänkt att när vi flyttar från vår lilla tvåa då vill jag ha tolix-stolar i vårt nya kök! I juni flyttar vi till ett litet radhus eftersom vi ska få vårt första barn =). Jag drömmer om att lägga ner denna lilla efterlängtade ängel i en spjälsäng från Englessons Stockholmsserie.
/Pernilla i Uppsala

Live från radhuset sa...

Den har varit en favorit ett bra tag nu, taklampan COPPER SHADE, design Tom Dixon. Jag gillar skenet som den ger och den skulle passa så väldigt bra ihop med min FAT SPOT, även den design Tom Dixon.
Hej från mig
Katarina

H A J sa...

Men åhhh vilken omöjlig uppgift...........att välja en enda sak från en butik som är så full av alla möjliga godingar!! Det finns verkligen något för alla i denna butik. Denna tävlingen kommer att vara avgjord innan jag valt ut favoriten.........
Men det är väl bara att ta tjuren vid hornen! Elle belle bi! En Howard fåtölj får det bli!

Tack för en urmysig blogg som ger massor av inspiration!
Kram Jenny i Blekinge

Anonym sa...

Hittade din fantastiskt inspirerande blogg för några månader sen.
Har sedan dess sakta börjat göra om vårat hem från svart till vitt:)

Just fyra sådana här stolar från Tolix är en dröm. De är tidlösa och grymt snygga. Har varit inne och spanat på dessa men min mans kommentar "aldrig i livet, de är ju svindyra" De ligger inte på någon budget då vi fick en dotter den 1 mars.

Han tycker att hans (köpte dem innan vi träffades) 90 tals, svarta fejkskinn snurrstolar funkar alldeles utmärkt. Ja, du hör ju. De matchar inte alls vårt nya vita hem.

Tack för något roligt att se fram emot varje dag på ens mammaledighet...

Kram Justina

Ulrika Eriksson,Luleå sa...

För tre år sedan byggde vi om ett gammalt snickeri till hus. Huset ligger precis bredvid en väg, och jag har inte kunnat vara ute med dottern då vi inte haft möjlighet att göra iordning gården. Detta blir vår första sommar ute i vår egen trädgård, som nu ska få ett staket och grind. Dock har jag inga utemöbler, så min absoluta favorit är bord och stolar från Access serien, då skulle jag kunna bjuda hela kvarterets ungar på saft och bullar. :-)

Frk Örneborg sa...

Min drömprodukt från Länna Möbler för tillfället är AJ-golvlampan från Louis Poulsen. Svårt att välja endast en produkt som man trånar efter i deras fantastiska utbud.
De fantastiska stolarna skulle även gärna de få flytta hem till mitt vardagsrum!
Trevlig kväll och tack för en mysig och inspirerande blogg.

Anonym sa...

Skulle jag vinna dessa underbara stolar så skulle de raka vägen skickas till min mamma och pappa som snart gör om sitt kök.De är verkligen värda dessa.De byggde huset -76 och det nya ser jätte fint ut på ritningen.
/Ann-Sophie i Töcksfors

Villa Hemma sa...

Tjenahej

Tolix är min favorit i alla kategorier, en pryl när den är som bäst. Snygg, funktionell och framförallt tålig. Tuffar till i vita hem och mjukar ner i moderna.

- Jenny

Anonym sa...

Kul tävling:) Passar mig kanon!!Min dröm från Länna möbler är Grythyttans utemöbler...Passar perfekt till vår uteplats!!Och vad det gäller Tolix-stolar..vad ska man säga??Helt fantastiskt snygga och så praktiska när man har huset fullt med barn:)

Kram Julia

H sa...

Jag är löjligt förälskad i ett vitt Fjärilsfat från Mateus. I vår ska vi förnya framsidan på vårat lilla radhus i småstaden och fixa iordning en liten lunchveranda, bra att han när solen steker varm på altanen på baksidan. Tänk att få sitta på nya härliga stolar, och samtidigt bli serverad något gott från fatet.... *drömmer mig bort till sommaren...*

Ulrika sa...

Min favorit från Länna är en stor härlig, ljuvlig och skön säng. Detta för att nu sover vi alla, Ja, faktiskt alla i familjen i samma säng som är från Jura perioden tror jag. När man vaknar på morgonen känner man sig inte särskilt pigg när man upptäcker att man har sovit i något som liknar Grand Canyon.
En annan favorit är ju faktiskt dessa underbara stolar som skulle bryta så snyggt i vårar nyrenoverade vita kök.
Tack P för en fantastisk blogg
Kram från Ulrika

Anonym sa...

Så underbart, har aldrig önskat att jag skulle vinna en tävling mer än denna! Tolixstolen i metall är min absoluta favorit för den är så cool fast ändå elegant och tidlös. Skulle kunna placera ut en i varje rum och kunna förena olika stilar utan att det krockar.
Tolix är ju bara bäst.
Man önskar att man fått sitta på en parisisk restaurang back in the days!

Anonym sa...

Vilken tävling, den vill man inte missa.
Det är inte lätt att välja ut en drömprodukt ur Länna Möblers sortiment.
Men eftersom vi drar oss mot sommar och mycket tid i trädgården, skulle jag vilja ha Röshults fina krukor Carl.
Som även får flytta med in till hösten.
Tolix stolarna skulle bli super i vårt nya kök.

Åsa i Södra Vi

Anonym sa...

Så underbart, har aldrig önskat att jag skulle vinna en tävling mer än denna! Tolixstolen i metall är min absoluta favorit för den är så cool fast ändå elegant och tidlös. Skulle kunna placera ut en i varje rum och kunna förena olika stilar utan att det krockar.
Tolix är ju bara bäst.
Man önskar att man fått sitta på en parisisk restaurang back in the days!
Åsa från Umeå

Anonym sa...

Wow jag måste vara med och tävla! Även om Länna möbler har väldigt mycket fina inredningsdetaljer så måste jag skriva att min "dröm"möbler därifrån är en vit, svängd, 4-sitsig Howard soffa från Englesson. Av någon konstig anledning har vi haft samma soffa sen jag flyttade hemifrån och det är minst 15 år sedan! Jag vet en soffa borde hålla länge med tanke på priset. Men den vi har är en från IKEA som vi bytt klädsel på några gånger, men nu är det nog dagas att byta ut den! Vi har tittat på soffa så många gånger, men hittar aldrig någon som vi båda fastnar för...så om jag får drömma, då tar jag det jag vill ha!!!!
Ha det bra!
Linda

House of Fiddeli sa...

Hej

Ett av de fantastiska slagborden! Stockholm eller Ardre, men eftersom jag bara ska välja ett får det bli Stockholmsbordet :) Detta skulle passa finfint i vårt kök som snart, snart, äntligen är färdigrenoverat!

Trevlig kväll, och tack för en supermysig blogg :)

Anonym sa...

Min inredningsdröm just nu är en Tempur Signature II, 180X210 cm, med mörkgrå tygram. Varför? Jo, för att...
...utsövd, pigg och vaken
kan jag tillsammans med kära maken
ge mig på alla renoveringsdrömmar
utan att ryggen ständigt ömmar.
Gamla trista sängen då? Den kan minsann på tippen stå!

/Kicki i Kungsbacka

Anonym sa...

Det spritter i kroppen och snurrar i knoppen, för mig är Tolix stolen bara toppen! Denna vackra, blänkande, graciösa stol med sin avskalade enkla utstrålning är en sedan länge önskad sak där jag kan parkera min bak.

Så är den också min inredningsdröm och tillika favoritmöbel.

Vårkramar från Lena Kapstad i Umeå

Sasa sa...

Hej!

Vilka underbaringar!!! Skulle passa hur bra som helst hemma hos mig :O)
Det som jag absulut behöver just nu med tanke på all vårvärme i omlopp, i allafall i Skåne:O) så vad skulle passa bättre en den fantastiskt läckra grillen från Eva Solo

Ha en bra kväll!

/Sasa

Anonym sa...

Min dröm är att få välja fritt ur grythyttans utemöbels sortiment. Som boende i norrland med en meter snö kvar på altanen vore det en god tröst i väntan på våren.Tänk att få drömma och planera hur deras kvalitets möbler skulle ta sig ut en solig varm sommardag på vår nybyggda altan


Med hopp om sol, värme och snygga tolix stolar

från Eva i Umeå

Ulrica sa...

DrÖmMöBeL just NU! Engelssons Howardfåtölj <3 har ett piano som min man inte vill göra sig av med...grrrr hade jag haft en Howardfåtölj att byta ut det mot så kanske :) annars kan jag ju pimpa upp pianot med 2 vita Tolixstolar.....de andra två hade fått hedersplats runt köksbordet.

KrAm & TaCk för en lovely blogg, you RoCk :)
Ulrica i Lomma

bea-cici sa...

oi for en fantastisk konkurranse og nettside (denne var ny for meg). Mitt favorittmøbel var lett å finne!
jeg må jo innrømme at jeg har vært innom en god del stiler innenfor interiør. alt fra det enkle og moderne til landlig romantisk. men det er et møbel som har fulgt meg hele veien (i drømmene) som hadde passet inn i alle stilartene og som jeg trur hadde vært den beste møbelinvestreingen jeg kunne gjort. Jeg drømmer om en howard sofa! Soafen er jo en klassiker!
tolix-stolene er mer enn gjerne velkommne hjem til meg :)

Unknown sa...

Min drömmöbel har alltid varit Grythyttans otroligt vackra utemöbler. De är klassiska, underbart sköna att sitta i och hållbara. Att man dessutom får sitta i dem ute på en skärgårdsö i sommarvärmen, ljusen tända och sippandes lite vin gör dem extra fina!

Tolixstolarna skulle göra sig så fint i vår vitmålade skärgårdsstuga, tillsammans med fjärilstapeter och surrande flugor. Mmmm ...

/ lilla.u

Anonym sa...

Åh, vilken fantastisk tävling, du är suverän! Vinstchansen är väl minimal, men försöker man inte så finns det ju ingen chans.
Jag skulle så gärna vilja ha grythyttans utemöbler, gärna vitmålade. De är så fiiiiina, men lite väl dyra för vår familj. Vi byggde en ny altan förra hösten och väntar till nu med nya möbler.
De vita tolixstolarna är naturligtvis de jag önskar mig mest i inredningsväg inomhus.
Jag håller tummarna.......suck.........
Kram Monica i Lerum (utan blogg)

millasv sa...

Klart att jag vill vara med och tävla om underbara, snygga, helt oåtkomliga Tolix. För inte har jag annars råd med dessa.
Fast på lördag planerar jag ju förstås att kamma hem drömvinsten på Lotto. Och då ska alla mina favoriter från Länna möbler äntligen få flytta hem. Snyggaste lampan Bourgie från Kartell, bästa Componibili till sängbord, coolaste fåtöljen Blow från HAY till grabbens rum, läckraste pallen Stone från Kartell till dotterns sminkbord, skönaste Jetson från DUX till läs- och blogghörnan å givetvis massor med Tolix kring stora matbordet.
Länna möbler har allt jag behöver och inte behöver. ;)

Tack för denna tävling som håller drömmen levande!

millasv i Piteå

Anonym sa...

Wow! For et utvalg de har. Mye jeg kunne tenkt meg der. Men om jeg må velge en ting så må det bli stolen som heter JETSON KAMPANJ SVART CLASSIC SOFT LÄDER .
Grunnen: Jeg er langt over gjennomsnittet interessert i interiør, og desverre mye mer opptatt av utseende enn komfort. Derfor har min stakkars mann blitt lidende og mistet sin "høre på musikk" stol!
Denne stolen er passe tøff til en mann og god å sitte i!(prøvd den før) Og mor synes den er kjempelekker!Tenk så glad han hadde blitt om han fikk denne i gave en gang:)
Heidi

Anne sa...

Men WOW!!!
Tolix stolar återkommer ständigt i mina drömmar! TÄNK att få ha fyra av dessa ljuvliga skapelser i mitt kök!!! Jag skulle leva min dröm! Hos Länna Möbler finns det så sjukt mycket vackra saker! det är riktigt svårt att välja ut bara EN sak som man gillar mest...
Men mitt val(förutom Tolix då förstås) får bli denna ljuvliga säng:
http://www.lannamobler.se/website2/sv/englesson-beds/englesson-beds-kontinentalsang-continental-180x200-cm.php
Tyget jag skulle valt till är Joie de Vivre!
Sååå otroligt vacker!

Kram / Anne

agnes stig sa...

Verkligen jättefina stolar, de hade ju "gjort sig" i mitt kök!!
Jag klickar direkt till UTEMÖBLER...när jag går ut på min baksida tar jag en skön kudde med mig, lägger mig på barnens studsmatta o försöker "lapa" i mig lite sol.
En liggvagn med en härlig dyna är en favoritmöbel just nu!
Mvh Annika

Maria sa...

Min favoritmöbel just nu är solstolen A3 från Grythttan. Den är så snygg och skön (har provsuttit på Länna möbler)och så gör den att jag minns barnens gammelmorfar o mormor eftersom de hade likadana fast den mindre modellen. Där satt vi alltid o fikade ute i trädgården med sju sorters kakor (man var tvungen att smaka varje ;))Det var somrar det.
Tack för en fin blogg o ha en underbar vår o sommar. Hälsningar från Maria i Tyresö.

Anonym sa...

Oj,oj!!! Min stora dröm är just TOLIX stolar...Vilken Utlottning...Jag e med!!!
hälsningar
Gittan

Anonym sa...

Hej HoP!
Vilken kul tävling!
Om jag skulle välja något från sortimentet ( vilket inte är det lättaste!) skulle jag nog säga huvudgavel Oscar. Jag har köpt nya sängar men har ingen gavel :(
Tolix-stolarna är helt underbara, och vann jag skulle jag dela vinsten med en vän jag har....
Ha en underbar dag!

Jeanette

Caroline sa...

Min favorit från Länna är Mateus keramik. Så enkelt, så himla snyggt och en massa härliga färger att kombinera. Min dröm är att bjuda hem några vänner på middag och att då kunna servera maten på fina fat och tallrikar från mateus. Jag blir helt till mig i byxan av detta porslin!

Det skulle vara fantastiskt att vinna dessa stolar från tolix då jag aldrig skulle kunna köpa dom själv. De skulle göra sig så fint i vårt ruffa kök :)

Ulrica sa...

WOW!!! I Like a Lot!! Såklart jag vill ha chansen att vinna dessa Lovely chairs!! Kanske har jag turen med mig då jag fyller 40år nästa vecka:)!!
Annars älskar jag Tolix pall H70, skulle bli såå snyggt vid vår köksö! Enco barstol är en annan favorit men tyvärr stämmer inte höjden på den för oss.
Vilka Härliga tävlingar du har! Ha en skön Kväll!
Kram// Ulrica, Ingarö

Anonym sa...

Åh vilken tävling!

Förutom de apsnygga tolixstolarna drömmer jag om utemöbler från grythyttan. Dessa skulle passa in såå bra i den dröm jag har av hur vår trädgård ska se ut,med grusad uteplats omgiven av pioner och gammaldags buskrosor ...
/Sara

Anonym sa...

Tjoohoo va glad man blir av att titta in hos dig!!! :)
Min absoluta drömmöbel just nu är en liten Howard Kids barnfotölj till vår lilla ärta Hedvig...
Hur sött hade de inte varit med en liten ärta i en minifotölj till vår matchande Howardsoffa ;)

Stor kram Anja i Kristianstad

Anonym sa...

Åh, vilken rolig tävling!
Det är ju just TOLIX stolarna jag önskat mig så länge! Länna möbler har så mkt fint. Men dessa stolar är det jag verkligen önskar mig just nu! Dom skulle passa in riktigt bra här hemma:)
Mvh Jessica

Anonym sa...

Tjohoo!! Detta är helt klart min favoritmöbel, ser hur fantastiskt fint de skulle passa in i mitt lilla hem, tillsammans med en underbar matta ifrån Länna möbler! Skulle bli alldeles tokig av lycka :) Ha en bra kväll, din blogg är mysig!

Anonym sa...

Hej!! Så roligt att denna fina chans kommer, har länge drömt om tolix stolar!! Länna möbler har mycket fint, favvisen såklart TOLIX i vitt! Har ett tråkigt matbord i ek som jag vill pimpa upp, å vad kan bli bättre än dessa stolar!Min plånbok (å sambo) säger tyvärr en annan sak;) Så självklart tar jag chansen att vinna=) Tack för denna fina blogg! Ha de bra! Linda<3

Ana sa...

Detta är som sänt från himlen...satt precis och surfade på Lännasidan och ville klicka hem dem, men tyvärr tillåter inte ekonomin dett:( Men nu kanske jag har chansen! Min favorit annars på Länna är String-hyllorna av alla dess varianter, på två månader har jag klickat hem två stycken:) Ha en härlig kväll!

Jenny/Finland sa...

Hej P! Självfallet är Tolix stolarna min favorit hos Länna möbler, men till det behöver man ju ett bord och då skulle ju t.ex. Saturn vara snyggt eller ett klassiskt "matbord 5" passa fint!
God fortsättning på våren! Kramar!

Anonym sa...

Vilken utlottning! Jag bor sedan ett halvår i en gammal skånelänga vilken gjorts om från grunden. Nu är det dags för uteplats och trädgård. Jag önskar mig ett rufft betongbord på svart "grovt" träunderrede (DIY). Till detta skulle jag kunna tänka mig en pallett av olika stolar från FERMOB/LännaMöbler. De fyra stolarna från TOLIX skulle hamna vid matplatsen inomhus, där jag och barnen ägnar stora delar av den mörka årstidens timmar.

Pernillaheterjag

Anonym sa...

En ny tv bänk ala Amy sidebord hade inte varit fel. Tolix stolarna hade passat fin nu när dottern och sonen behöver varsin skrivbordstol samt jag en kontorsstol.men har man vabbat sedan januari får man kanske vänta på fru fortuna.

Kram Linda

Sara sa...

Vilken supertävling! Har länge drömt om ett gäng Tolixstolar att ha i köket. Annars står nog två Lamino med grått fårskinn väldigt högt upp på önskelistan, en klassiker som aldrig går ur tiden.

Kram
Sara

Anonym sa...

Åhh vad jag önskar att JAG kunde vinna denna tävling...villvillvill. Min inredningsdröm är just dessa fina tolix stolar. Mamma Mia. Jag skulle bli så glad så jag...kissa på mig...av lycka. Ha det så bra i vår vädret.
Mvh Eva

Hanna sa...

Dessa stolar är helt otroligt snygga självklart vill jag vara med och tävla.
En möbel som kan samla familjen till mys framför tv:n. En möbel att krypa upp i med en kopp the och en god bok. En möbel att sitta i med bästa vännen när hon berättar om livets stora händelser. Denna fantastiska möbel är självklart en klassisk Howard soffa min absoluta favorit hos Länna Möbler.
Tack för en inspirerande blogg!

Anonym sa...

Vill haaaa!!!!
Jag tycker att dessa stolar har grymt tuff attityd och skulle gärna ställa dem ihop med G.A.D´s fantastiska matbord: "Alva". Vi har ett nytt och fint hus - vårt drömhus!Pengarna räckte dock endast till huset (klagar absolut inte...) men det skulle vara fantastiskt att få ställa in lite nya möbler och inte bara de gamla skruttiga... Tack för en super-blogg! Du inspirerar!/ Linda i vita huset!

Anonym sa...

Som nybliven lärare finns inte mycket till övers för fantastiska utsvävningar bland fina möbler, men dessa är min stora lilla dröm. Dessa har jag gått till möbelbutiken o klappat på men aldrig haft råd att köpa. Det är nästan så jag skäms men jag har en liten utklippt bild på en Tolix-stol på mitt kylskåp.. Haha! Har jag dessa vill jag inte ha något annat.. Förutom ett frieri från min sambo.. :D Hoppas med allt vad jag är värd är jag har tur idag! TACK för en jättebra blogg! Soliga kramar fran Susanna i Göteborg

Marta - livet på landet sa...

Lov å prøve lykken, selv om jeg bor i Norge??:)
Så overlykkelig jeg hadde blitt om jeg hadde vunnet disse fantastiske stolene!!! (Og hadde selvsagt betalt porto til Norge:))
Slike har lenge stått på ønskelisten min, men har nå enda ikke tatt meg råd til en eneste:) De hadde passet perfekt sammen med eames stolene vi har rundt bordet!

For en nydelig nettbutikk det var!
Mitt drømmemøbel må være en av de store modulsofaene! Helst så stor som mulig!
Jeg liker å ha mange mennesker rundt meg, og alle må helst få plass i sofaen:)
Og hvor deilig er det ikke å kunne sitte sammen hele familien, og nyte tiden sammen!

Det er en nydelig blogg du har, og jeg er daglig innom!
Så mye inspirasjon og så mange nydelige bilder du viser!:)

Klem!

♥ Affi ♥ sa...

Grythyttans A2 stol. Lätt!
Ett gäng slitna och ommålade A2-stolar i alla möjliga klara färger fanns i min mormors trädgård när jag var liten. De stog under en enorm kastanj och där serverade mormor saft och bullar till mej och mina kusiner. Härliga minnen :-) Min mormor gick bort för en månad sedan och jag har många kära minnen av henne.
Kramar

Ceciliaba sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Superfina stolar som jag skulle sitta superskönt på i mitt kök. Stolarna skulle göra mig och mitt hjärta gott.

Tolix i all ära men en ännu större önskan, längtan och åtrå är Louise Poulsens AJ lampa, med en sådan ljuskälla skulle jag verkligen ha anledning att se livet från den ljusa sidan.

// Hanna i Mariestad

Ceciliaba sa...

I flera år har jag tänkt köpa en stor vit semipendel men jag har aldrig hittat någon i bra skick i antikaffärerna. Till min stora förvåning såg jag nyligen att de nytillverkas och säljs på Länna Möbler! Jag gillar lampans former...den är så enkel men delikat på något vis...

Anonym sa...

Hejsan!
När jag tittade på Länna´s hemsida fastnade jag direkt för den vita Stockholm-sängramen. Precis min stil. Stolarna skulle jag vilja vinna för då skulle jag ge dom till min mamma som drömmer om just dom stolarna. Vill ge henne dom för hon hjälper mig så otroligt mycket med precis ALLT. Hon är guld värd och jag är lyckligt lottad att ha just henne som mamma! :)
//Madde

Åsa Cannerheim sa...

Åååå Tolix stolar är min stora inredningsdröm att ha till mina små flickors hobby/läxrum,skulle vara perfekt hemma hos oss,har gjort ett ark med vill ha saker i flickornas rum och där sitter en bild på Tolix.Inspirationen har jag fått från inspirerande Pottery Barns alla inredningsböcker,helt fantastiska.
Nu håller vi tummarna.

Åsa Cannerheim från Södertälje

I övrigt så är Länna en helt fantastisk butik!

Anonym sa...

Jag är LÖJLIGT förtjust i Korbo - korgarna som LännaMöbler har i sitt sortiment.
De är sjukt användbara. På toaletten - med toapapper i. Som vedförvaring. Leksaksförvaring. Till trädgården. Snygg pläd/kuddförvaring...Ja användningsområdena är obegränsade. Vete sjutton om man bara inte kan montera på en liten motor o använda den som bil ;)

Vänliga hälsningar
Maria Fredriksson

Mormorsglamour- pyssel och inredning sa...

Att gå runt på Länna möbler är alltid en fröjd för ögat, tycker om nästan allt. Den möbel som jag bäst av allt tycker om är Tolix stolarna och jag har länge suktat efter dessa. Men som student känns det helt uteslutet att investera i dessa fina stolar.
När jag är klar med studierna om cirka 1,5 år och börjar få en lön igen, står tolixstolen högst upp på listan som första stora investering till hemmet.
Ha en riktigt bra kväll
Kram
Helena

Anonym sa...

I dessa underbara vårtider skulle jag vilja placera en grythyttansoffa mitt i trädgården för att kunna slå sig ner för lite planering samt godfika med alla kidsen! TACK för en helt underbar logg!
Mvh Camilla

Anonym sa...

Jeg skulle veldig gjerne hatt 6 eller 8 slike Tolix stoler til spisestuebordet! Så dersom jeg vinner blir jeg tvungen å kjøpe flere:-) De skulle passe perfekt inn hos oss siden vi har bygget hus med industriell stil: http://123-hopp.blogspot.com/2011/02/industrielt.html
Ellers synes jeg det er mye fint å velge i hos Länna möbler, man kunne møblert et helt hus derfra;-)

Anonym sa...

Längst in i de mörkaste Värmlandsskogarna drömmer fru L om 4 Tolixstolar runt sitt slitna köksbord.
Varför då?
I nuläget står där 3 skeva gamla pinnstolar som gjort sitt för länge sen. Skulle gladeligen byta ut dem:)
Fick jag köpa något annat snyggt från Länna möbler skulle jag välja Grythyttans utemöbler!
Kram Erika

eva sa...

går tittade jag in på Hemnet och hittade mitt drömhus... min mormors grannhus som jag gått och tittat på sen jag var liten. Där bodde den gamla trädgårdsmästaren som alltid var ute i trädgården och påtade... När hans tid var slut köptes huset av en ensam kvinna med barn. Det här var ca 25 år sedan... och sedan dess har både hus och trädgård lämnats vind för våg i förfall! Nu är drömhuset till salu och jag önskar att jag kunde slå till. Det första jag skulle vilja göra när jag flyttar in är att ställa ut ett par krukor "KRUKA" från Byarums Bruk i sandgjuten aluminium med fina översvallande planteringar. Gärna något som doftar gott. Sen skulle jag sitta under tak i sommarregnet och känna doften av mina blommor och bara njuta.

//Eva

Anonym sa...

Just nu drömmer jag om en riktigt skön howardsoffa då vår soffa börjar sjunga på sista versen. Så det är drömmen! En ljuvlig skön soffa att sjunka ner i och samtidigt titta på fina tolix i matrummet, det vore en riktig dröm :)

Jenny Karlsson

Magda sa...

Stolen ovan är min absoluta drömmöbel ur Länna möblers soriment!

Tre generationer; jag, min mamma och min mormor har alla älskat och älskar denna fantastiskt snygga franska stol, men ändå har inte en endaste stol hittat hem till någon av oss. Varför vet jag inte, det är en gåta. Men jag tycker att det börjar bli hög tid att någon av oss får in dessa vackra skapelser i hemmet :) Att få ta sin morgonkopp sittandes på dessa, i såväl köket som på balkongen, är min stora inredningsdröm. Nu hoppas jag bara på att denna dröm skall få bli till verklighet...

Vänliga hälsningar Magda

Lina sa...

Den inredningsdetalj som jag helst skulle vilja ha just nu när solens strålar äntligen värmer upp baksidan är vackra detaljer att duka med. Barnens sandlåda är piffad med nya leksaker, lilla studmattan på plats och cykel och bobbycar utdragna. Vårt bord är inoljat, stolarna på patser, textiler valda och rislampor uttittade, krukorna är färdig sprayade för bästa myspys känsla. Så nu är lite grönt i rabatten som saknas och de vackra spetstallrikar och ostronskålar i ljusrosa från mateus så känns det som en sommardröm där ute på baksidan. Det här är nog första gången som jag tittat inom en inredningsbutik som även har ett barnsortiment och valt något åt mig själv ;). Tolixstolarna pratar ju för sig själv, finns inte så mycket att säga där! Kram Lina

Silja sa...

Hej! Jag har just köpt ett nytt hus med min man och de underbara Tolix stolar skulle passa perfekt i vårt modern men gammalt hus. Jag också tycket mycket om Länna Möblers utval i lampor
Silja från Åbo/Finland.

Anonym sa...

Hå och Hej!

Helt galet , så drömmer jag faktiskt om solstolar.
Och just exakt om dessa med svarta dynor till.
Kolla in länken, jag lovar , det smittar!
En form av lyx helt enkelt!
http://www.lannamobler.se/website2/sv/solstolar/berga-form-solstol-access.php

//Anna J i Örebro

Anonym sa...

Hej! Har gjort om i vardagsrummet, ny skinnsoffa
( svart), Strind bord (ikea).Sprutlackerat matsalsbordet vitt,har just nu gammla vita stolar till. Har kollat in tolixstolen skulle passa perfekt. Kan ej ha klädda dynor har 2 fällande katter.:)

Anonym sa...

Hemma hos mig har barnen blivit tonåringar som växt på både bredden och längden, detta innebär att hur mysigt den än kan vara ibland att knö i hop sig så saknas en plats vid tv:n. Tänk vilken dröm att få en egen fåtölj att sjunka ner i på kvällen utan att att få ett par fötter i storlek 42 upp i ansiktet ;-) min drömvinst vore en Howardfåtölj som bara är min!
Kram och tack för chansen!!
Vendela

Anonym sa...

Big Carlton är den fåtölj som jag skulle vilja sjunka ner i efter en arbetsdag på förskolan med mycke spring i benen:) tänk att sjunka ner i den och läsa lite inrednings tidningar el inspirerande bloggar, mmmm så gött!! våra två soffor är ju alltid fullsatta så en egen mysfåtölj vore kanske inte helt fel att skaffa sig:)och sen kan jag fortsätta njuta vid köksbordet med tolix stolarna, men då delar jag med mig av sittplatserna ;)

Kram fr. Sussi i Lima

Anonym sa...

Vi ska äntligen börja renovera vårt hus och så småning om byta ut våra gamla mörka möbler mot ljusa och fräscha!
Jag har tänkt köpa ett snyggt matsalsbord på loppis och kombinera dem med tolix-stolar, så att få vinna dem från Länna möbler hade varit jätteroligt!
-Emilie

Tessa. sa...

Vilken rolig tävling, den hakar jag verkligen på!

Den inredningsdetalj som jag skulle vilja ha från Länna möbler in i mitt hem just nu är "Rally blå", en handtuftad ullmatta från kathea som skulle vara till min lille son som blir 7 månader nästa vecka. Han har alledes nyligen flyttat in till eget rum och där inne står inspirationen just nu på noll att få iordning det som vi vill ha det. Den här mattan skulle vara en ordentlig kick att få gå loss i rummet med en massa roliga, lekfulla detaljer i lilla prins Edvins rum!

Ha det så fint, kramar från Therese i Eskilstuna.

Paula sa...

I just love all the lamps!!! and offcourse Tolix chairs are just to die for!!

annasaramaria sa...

Hejsan! Drömmer just nu om nya möbler till mitt lust hus och en BRYGGERISOFFA i OLJAD EK från Grythyttan hade suttit fint!!
Jag hade ju definitivt kunnat finna en plats i mitt hem för Tolix-stolarna så jag vill gärna vara med och tävla. Mvh annasaramaria

Anonym sa...

OMG!!!! for en fin premie. De ville passe perfekt på vårt kjøkken som liksom mangler den lille prikken over i'en.
Liker også modulsoffaen Puzzel, den hadde så fin fasong.Får vel bare begynne og spare .
Ha en fin kveld og riktig god påske !
Mvh
Barbro
barbro@batex.no

HOUSE of ADELA sa...

Oooo vilka tävlingar du har, så fina!=)
Tolix är ju mina favoriter såklart, passar bra in i blandningen av det lantliga/nya hemmet;) LOUIS GHOST är mina andra favoriter som finns hos Länna möbler men också Howardfåtöljen!;)

Kram till dig
Adela

Anonym sa...

Åh stolarna är min dröm produkt då vi behöver nya stolar, just nu har vi två pallar å två rangliga stolar i köket men jag är arbetslös å ensamstående till två tonårstjejer så jag har inte råd. Maria Marre Johansson i Göteborg

Anonym sa...

Hej!
Tänk att få sitta i en svart lamino från Länna och vila min trötta änna :-)
Mvh
Jennie W ( från en annan småstad)

Bebbenesso sa...

Min absoluta favorit är en lampa som är vit. Liv takpendel är formgiven av Jonas Bohlin och jag hoppas att den en dag blir min. Lampan som är i tyll får mig att drömma sött, vilken idyll :)

Anonym sa...

Hej! Jag skulle välja just de här stolarna...!!!
Äntligen börjar min lägenhet få den stil jag vill ha, jag har letat möbler på blocket var da´!
Har fyndat allt från bord till skänk, som nu fått lite vita färgstänk!
Det enda jag har haft svårt att hitta, är stolar som är bekväma i att sitta!
Så nu återstår mitt sista fix, nämligen fyra tolix!
Älskar när gammalt möter "rått", hoppas nu detta blir min vinnarlott!!

Tack för en bra blogg
Mvh Paulina

Anonym sa...

Åhh vilken tävling!
Något så enkelt som ett fårskinn är drömmen ur Lännas sortiment. Något som jag drömt om hela vintern men inte gjort slag i saken. De passar in i varje hem oavsett stil.
Vårhälsningar
Mia

Anonym sa...

Oh vad jag älskar dina tävlingar, helt underbara!
Min personoliga favorit är BISTRO stolen classic man behöver ju bara tänka sol en stor latté o ett favvo magasin "Thats it" o det bästa är att råkar man sitta för länge så att solen flyttar sig runt hörnet är det super enkelt att lyfta sin lilla stol o följa med hihi...

Ha en underbar kväll!!!

Elinor i vännäs

Mia sa...

TOLIX stolarna är rena drömmen i sig....Ett matbord designat av Ulf Scherlin står högt upp på önskelistan....Med TOLIX stolar skulle det bli rena konstverket!!!

HA EN HÄRLIG KVÄLL!

Kram Mia

Anonym sa...

Oj, vilken grej vinna fina stolar är ju helt min grej :) Annars hade en AJ lampa från herr Poulsen inte varit helt fel.

Tack för en inspirerande blogg.
// Maria också i en liten stad :)

Anonym sa...

Du upphör aldrig att förvåna, med den här tävlingen överträffar ju allt...Fyra alldeles ljuvliga tolix-stolar, som skulle vara underbara i vårt sommarhus vid havet, tar jag emot med öppna armar!
En annan möbelklassiker jag drömt om länge, som också finns i Länna möblers sortiment, är solstolen från H55 formgiven av Björn Hulthén. Efter att ha haft hela 18 grader här under gårdagen gjorde sig den längtan återigen påmind.
Hälsningar
Anna I

Malin sa...

Åhh herregud vilken tävling... Måste nästan nypa mig i
Armen..;-) .. Men det e ju sant ;-) ouiiiii
Helt fantastiskt skulle det va att få vinna drömstolarna tolix från länna möbler!!
Dem skulle passa sååååå bra i vårt nya kök som saknar både stolar och bord....:-) jag hooppas!!
Tack för en fantastisk bra blogg!
Malin gunnarsson Hägersten
Malinski1@hotmail.com

Malin sa...

Åhh vad jag så himla himla gärna mer än något annat just nu skulle vilja vinna dessa otroligt snygga Tolixstolar! Länna möbler är en jättebra leverantör och mina favorit möbler och som ligger mig extra varmt om hjärtat är Grythyttan Stålmöbler. Denna ljuva utegrupp får mitt hjärta att klappa lite extra eftersom de påminner mig om mormor och morfar. De hade sådana och jag kommer ihåg att det var ett skönt gung i stolen! Lite nostalgi för mig då de gick bort när jag var en liten tjej..,men jag blir glad av att se möbeln och får många fina minnen! Kram och tack för en bra och inspirerande blogg!

sara sa...

Min favorit är Maltino Vit Ryamatta. Eftersom min inredningsdröm är att ha en egen walk in closet med en sån fluffig matta på golvet. Mjukt och skönt under fötterna när man väjer vad man vill ha för kläder. Och snyggt! Men jag bor i en trång lägenhet med tre barn så det är blott en dröm. Dock är jag i stort behov av nya stolar snygga till köket då dom gamla knappt håller ihop =O)

Anonym sa...

Oj, oj vilken tävling!!!!
Min dröm är att få ha en underbar Howardsoffa här hemma!!! I den skulle jag och min man ha många myskvällar i och förstås en massa mys och bus med våra tre älskade skatter :))

Kram Åsa i Jönköping

Petra sa...

Vilken fantastiskt tävling! Vilken dröm att få hem hela 4 stycken Tolix-stolar!

Varje gång jag kikar igenom Länna Möblers sortiment så letar jag mig fram till Acapulco-stolen, då det finns ett speciellt barndomsminne som är knutet till det; Mina kära morföräldrar hade en superfin Acapulco-stol ståendes i vardagsrummet när jag var liten, för sisådär 20 år sedan. En vacker dag när jag var hemma hos dem, jag var kanske 4-5 år gammal, såg jag storögt på när morfar fixade ute i garaget. Klåfingrig som jag var så fick jag syn på något skoj i verktygslådan; En avbitare! Snabb som blixten stack jag in till huset och lät verktyget utföra sin magi på den fina Acapulco-stolen! Vilken unge!

När mormor upptäckte mig fanns det blott ett par, tre stycken strängar kvar på stolen. Förstörd för evigt!

Men mormor bara skrattade. Jag är inte helt säker på att min reaktion i hennes sits idag skulle vara densamma, men sån var hon, mormor! Världens finaste!

Nettan i småland sa...

Med en syster i skåne har dessa stolar varit en dröm,sen jag sett dessa stolar där nere fösta gången,dom ligger högst på önskelistan.Annars är Howard soffan en anna favvo,passar till både modernt och lantstilen,hoppas önskan slår in och tack för en inspirerande blogg älskar din stil.Nettan

Chilli Charm sa...

Hei, hei :)

Utrolig flott premie du har fått å gi ut! Elsker mine to tolix, og skulle gjerne hatt flere.

Grace ljuskrona synes jeg en en fantastisk flott lampe. Liker at den er romantisk, men samtidig minimalistisk, lik min stil. Hadde vært perfekt på et kjøkken.

Klem, Chilli Charm

Unknown sa...

Hej!
Det underbara slagbordet"ARDRE" är min drömmöbel.
Tillverkas i gediget material och på Gotland.Jag älskar denna ö!Så möbeln skulle ge mig Gotland hela tiden här hemma.Så härligt!
Tolixstolarna passar alldeles utmärkt hos mig.
Vilken fin utlottning!
Hälsningar Gunilla
gunilla.hem@gmail.com

Anonym sa...

Man blir helt svag när man kollar deras hemsida. Underbara möbler mm.Det jag gillar hos dessa vackra Tolixstolar är den råa men ändå stilrena design. I vilket hem passar de inte.... Min lycka skulle bli total om jag skulle kunna ha dessa runt mitt matbord. Jag älskar mixen mellan nytt och gammalt och där passar Tolix in på ett underbart sätt. Tack för en inspirerande blogg:)
Våriga hälsningar Therese i småland<3

lottasworld.blogg.se sa...

Wow, vem vill inte vinna 4 snygga Tolix? Det här får man ju inte missa.

Jo, om man fick välja fritt hos Länna Möbler, vilket inte är helt lätt, inte lätt alls faktiskt, så skulle jag vara snäll mot mig själv och välja en ny säng.
Sängen vi sover i har snart gjort sitt, den är 10 år gammal, den har huserat inte bara mig och min man utan även två barn. Tiderna förändras och eftersom jag har mycket sömnsvårigheter och lider av kronisk huvudvärk och migrän så vore det en dröm att få sova som en liten prinsessa (för det är vi ju alla innerst inne).

Men, om jag nu inte kan få sova som en prinsessa så kan jag ju åtminstone få sitta som en prinsessa på så fina stolar! DET vore minst lika trevligt.

Ha en underbar vår och påsk och jag hoppas ni får det härligt på "Ön".

Kram Lotta

Anonym sa...

Åh det är är en tävling för mig! Just Tolix stolarna ligger högst upp på min vill-ha-lista :) vi behöver nya stolar till vår matplats och jag har suktat efter dessa stolar sååå länge...vill ha! Så det är just dessa stolar jag skulle vilja ha från Länna Möbler! Dom är tidlösa och tåliga (har tre prinsar här hemma) och mitt hem går i vitt och svart, alltså perfekt till mitt lilla hus :)

Kramar från Jessica

Fröken K och livet på landet sa...

Hej Philia!

Oj, vilket lyckorus som spred sig i kroppen när jag kikade in på din blogg i dag! Oh my god...vilken vinst!

Jag klickade mig genast vidare till Länna Möbler för att spana in sortimentet...jisses vad mycket fint! Hittade ganska snart mitt absoluta favvo-porslin...Mateus! Har många av dessa härliga fat, koppar, tallrikar mm. Vårt hem går mest i en gammaldags stil och tycker att denna serie passar både till det moderna och det lantliga hemmet!

Nu håller jag tummarna att dessa underbara Tolix stolar (som även dem gör sig fint i både ett modernt samt ett gammaldags hem) blir mina! Har länge gått och sneglat på dem men som sagt, de är ju inte gratis!

Bästa hälsningar Karin från Borås!

Anonym sa...

Tänka sig, min favorit är faktiskt just Tolix stol A. Har redan 2 höga pallar vid köksön och de är superfina. Min andra favorit är Bourgie lampan i genomskinligt plexiglas.

Måste oxå säga att du har en jättetrevlig blogg!

Vårkramar

Gunilla Nielsen
gunillanielsen@hotmail.com

Anonym sa...

House of Philia du har helt underbara tävlingar men den här slår nog allt! Tack för en underbar blogg! Grythyttan utemöbler är en stor dröm för oss att ha i trädgården så otroligt vackra o underbara att sitta i ute i sol och trädgård.

Kram från Victoria i Betelborg

Anonym sa...

Drömprodukten är helt klart Tolix-stolarna! Senast igår kväll försökte jag övertala sambon om att dessa underbara stolar skulle inhandlas till köket, men han vägrar i sten att gå med på det! Så vad vore inte bättre än om man vann dessa snyggingar!? :)

Tack för en fin blogg full med inspiration och idéer!
Hälsningar Rebecka i Umeå

Anonym sa...

Det är just tolix stolen som är det bästa i sortimentet och min min dröm produkt. Drömmen är ju en stol men tänk att ha fyra av dessa till matbordet i vardagsrummet,det du Philia det skulle vara riktig lyx för mig!! Hoppas hoppas.../ jennie i lillstan

Carolina Bengtsson sa...

WOW vilken tävling! Den 25.e maj åker jag och min fästis till New York och gifter oss. Efter att ha renoverat vårt hus konstant de senaste fyra åren och samtidigt fått två små barn har många "önskningar" fått stryka på foten. Den här gången var det Tolix-stolarna i vitt från Länna Möbler som fick ge vika för ett betydligt billigare alternativ. Nu håller jag tummarna för att jag får världens finaste bröllopspresent från House of Philia!

Gry sa...

Jeg skulle gjerne hatt de fine gryhyttan utemøblane! De var fine! Takk for en inspirerende blogg!

Anna Bosiö Rosenholm sa...

Vilken fantastiskt bra tävling!
Jag har alltid drömt om Jonas Bohlins taklampa Liv, den skulle vara en riktig dröm att få ha i taket i vårat hem.
Jag, min man och dotter ska om 4 veckor flytta in i vårat riktiga EGNA hem som vi har sparat, kämpat och snålat för att kunna köpa till vår lilla familj, detta nya hem behöver ju så klart möbler och dessa Tolix stolar skulle verkligen vara helt perfekta i vårat kök där vi idag inte har några stolar.
Tack för en super inspirerande blogg!

Boviksmarinan sa...

Halloj....
Tänk att få vara med i denna fina tävling..
varför ska jag vinna bland alla andra intresserade bloggare:-)
Att vinna desssa Tolixstolar vore lika osannolikt som att vinna högvinsten på lotto för mig:-).
Lika osannolikt som att Skellefteå AIK skulle vinna första SM guldet sen 1978:-)
Men jag tror & hoppas på
U
N
D
E
R
!
!
:-)
Skulle passa perfekt till vår stuga & ute terass & min kära make skulle bli mycket förvånad & lycklig då han fyller år i maj.
Ha en bra kväll, vecka!!
Kramis från Norrland Linda
Boviksmarinan.blogspot.com

Helena N sa...

Ibland räcker IKEAs standardlösningar inte ända fram för den som vill skapa ett personligt och speciellt hem med en liten plånbok.
Mina drömmöbler från Länna är just tolixstolarna och kanske ett Hampton matbord därtill - då blir det trista köket till en oas för mig och mina små skatter!

Tack för en underbar blogg!

Postadress Torslanda sa...

Wow, vilket fint pris! Tolixstolarna skulle vara så fina hemma hos oss.
Min drömmöbel hos Länna är Duxsängen 12:12 +. Jag har de senaste åren dröm om att byta ut våra Dux 2002 mot just denna. Och då till 2x105cm så att sängen blir 210 cm bred. Så bred säng hade vi på Sunwing i Bangtao för två år sedan och sedan dess har jag drömt...när vi flyttar till hus och bor större så vill jag köpa den. Nu väl i huset så är det mycket annat som står högre på priolistan men snart hoppas jag.
Nu börjar jag med att hålla tummarna för Tolixstolarna.

Boviksmarinan sa...

Pst...glömde att säga att jag följer din blogg varje dag....så mycket bra tips & idee`r.
Kramisar Linda

Anonym sa...

Vilken tävling, den vill jag absolut inte missa!!
Vi håller just på att renovera köket i vårt lilla radhus och 4 tolixstolar hade ju inte suttit fel! Har visat dem för min man men han förstår sig inte riktigt på dessa dyra priser, tycker våra svarta pinnstolat funkar lika bra... Om jag skulle välja något annat ur sortimentet hade det nog blivit några fina utemöbler som vi kan ha på altanen utanför vår lilla fågelholk till hem:)

Ha det gott och tack för en inspirerande blogg!

Kram Malin
malinwennroth@hotmail.com

Anonym sa...

Vilken tävling! Jag och min dotter ska alldeles snart flytta till et litet radhus ch bara tanken på att få tillbringa härliga sommardagar i vår lilla trädgård gör mig alldeles varm om hjärtat:) Så med tanke på det så spanade jag in solstolarna Samba som såg sköna ut att spendera varma dagar i! Tack för en härlig blogg! Johanna i Katrineholm

Anonym sa...

I min dröm bor det 4 Tolixstolar hemma i köket.
Tolixstolar att sitta på, för små och stora rumpor.
Tolixstolar att äta på, för små och stora njutare.
Tolixstolar att spilla på, för små och stora fumlare.
Tolixstolar att prata på, för små och stora babblare.
Tolixstolar att tänka på, för små och stora grubblare.
Tolixstolar att skratta på, för små och stora bubblare.
Tolixstolar att fantisera på, för små och stora drömmare.
Tolixstolar att åldras med, för barn, för vuxna, för alla.

/Evelina (evelina.wikar@gmail.com)

PS. Jag gifter mig 7:e maj. Bättre bröllopspresent kan jag inte få! DS

I ett litet hus sa...

Jag älskar Tolix stolar så nu håller jag mina tummar hårt hårt! Dom hade blivit så fint i mitt kök! En av mina favoritmöbler hos Länna är Flower Mono i vitt! Så fort barnen blivit lite större så kommer nog det bordet få flytta in hos oss. Tack för en jätte fin blogg!

-Leena sa...

Such a fine competition!! This can't be missed!
My favourite piece of furniture is "Arkipelag Gavelbänk" or these Tolix chairs. I also like Ghost chair, but when I was buying it to my daughter's room, she didn't like it at all, so maybe it is not a furniture for us.
By the way, you have spring far far ahead from us in eastern Finland. It looks almost like summer there :) Really really nice!!
-Leena
p.s.förlåt att jag skriver på engelska, men det är mycket lättare för mig så.

Anonym sa...

Just nu skulle jag bli så himla glad om jag fick pryda mitt vardagsrum med 3 stycken Day Goose ägg av Biger Mikkelsen. Att sen få ställa in Tolix stolar i mitt kök skulle vara mer än fantastiskt. Vår varma hälsningar fr Annsi

Anonym sa...

Philip tio om en vecka önskar sig en PINOCCHIO 200 CM MULTI till sitt nya pojkrum och en Tolix stol till skrivbordet. Det är hans drömprodukter ur Länna sortimentet. Han önskade sig ett pojkrum i födelsdagspresent :) Tyvärr kunde vi inte genoföra allt han önskade :( då han har lite dyr smak, precis som sin mamma. Kanske kan få lite hjälp :).
Ha en go Påsk
Kramar Margareta
margareta_nilsson@hotmail.com

Anonym sa...

Snygga stolar, lämplig tävling och helt i tiden för att pryda ett hem som jag håller på att snickra ihop. När man delar på ett gemensamt bohag är det så mycket som ska byggas upp igen, 4 stolar från Länna Möbler skulle pryda mitt kök som handen i handsken.. :) // Eva-Karin i Karlskrona

Michelle och GirlZen sa...

Har länge velat ha industrikänslan kombinerat med det lantliga i köket. Tolix stolarna skulle verkligen göra det hela möjligt och jag skulle äntligen få slänga ut våra sunkiga ikea stolar som för länge sedan sett sina bästa dagar.

Min favorit produkt ur sortimentet är just Tolix stolarna som jag allt för länge gått och suktat efter.

Kram
Michelle
Micholina@live.se

Anonym sa...

Hej Philia.
Vilken fantastisk tävling som jag självklart gärna vill vara med i. Tolix-stolarna är verkligen superfina, och de skulle passa ypperligt hemma hos mig. Dock skulle det innebära än mer lycka för mig att vinna dem åt min älskade dotter. Hon ska, efter en tid i trångt studentrum, flytta till egen lägenhet i juni. Vilken glädje det vore för henne att kunna ställa dessa "snyggingar" kring bordet som hon ärvt från sin gammelmormor...

Även för min egen del har jag en önskan om att någon gång kunna unna mig favoritmöbeln nr ett hos Länna Möbler - en Lamino. Den är inte bara klassisk och oerhört fin, utan också den mest sittvänliga fåtölj jag suttit i. Den vore en dröm för mig som ständigt plågas av värk i lederna.

Tusen tack till dig, Philia, och till Länna Möbler som så generöst låter alla oss läsare ta del av en tävling som denna. Ha det fortsatt gott! Kramar från Ystad gm

//Marika//

House number 15 sa...

Men vilken tävling och det kan man helt enkelt inte missa!
Jag länge drömt om grythyttestolar ska ta plats på min altan. Drömmen tar mig tillbaka till tiden när jag var liten, när jag hälsade på mormor och morfar. De hade dessa fantastiska klassiska stolarna i deras ljuvliga syrénberså och där skulle jag minsann sitta gunga stol och äta mandelkubb. Visst har grythyttan skönt gung??;)

Ha det gott!
Kram Christina

Mimmi från Västkusten sa...

Waooow, Tolixstolar det är ju de jag drömmer om...de skulle vara såå vackra ihop med mitt vitoljade köksgolv och slitna bord, jag fått av min mormor...men jag drömmer också om Mateuskeramik att äta middagen på, sittande på en Tolixstol, med bara fötter mot det lena golvet med elden sprakande från vedpisen med björkved från en Korbokorg...

Kramar från Mimmi på Västkusten

Jenny sa...

Men P då, vilken fantastisk tävling!
Vackra, fantastiska Tolixstolar som näääästan skapar samma habägär som min främsta inredningsdröm - BL3 från Bestlite

BL3-lampan är verkligen min absoluta drömprodukt i Länna möblers sortiment. Jag har suktat efter denna lysande skönhet i evighet. Den är så vacker i sin tidlösa enkelhet samtidigt som den förgyller vilken helhet som helst. Begäret blev ännu större efter din förra tävling med Länna Möbler.
Gillade tävlingsupplägget då vi fick göra ett blogginlägg om varför det var vår favorit. Du fick verkligen mina drömmar att sväva iväg. Drömmar om ett en gång i tiden få äga denna designikon. Insåg att jag måste göra slag i saken och nu är projekt "spara till BL3" är igång.

Kramar/Jenny

Anonym sa...

Jaha är ja den första mannen som vill va me o vinna stolarna? Är snickare o har varit inne o tittat på din blogg ang ert kök har funderingar på luckorna ni har till mitt eget kök. Min fru har en önskan om Tolix stolar till vårat kök o morsdag närmar sig ju! Ang Länna möbler så vore det inte fel med möbeln Wisby ifrån GAD. Vore roligt med en möbel som man inte själv har byggt i hemmet!

Hälsningar Karl

Anonym sa...

Wow vilken tävling den vill jag gärna vinna ;)
Tolixstolar har jag drömt om länge, så jag håller tummarna. En annan produkt som jag också gillar är Grytthyttans utemöbler för att det är klassiska och stilrena samt att de är minnen från min mormors saftkalas på balkongen när jag var liten.
/Jessica H.

Anonym sa...

Hejsa Philia,

Oh.my.God!!! You always have amazing prices to be won, but this one beats them all! I can just imagine my 'dream chairs' around my lovely old dinner table. Contrasting the new and the old in the best way! I'll cross my fingers and dream that I will be the lucky owner of the Tolix chairs.. Wow..

Meanwhile I dream about other designs to have a place in my home. These days I can't quite get my eyes away from the Danish BL1 Table lamp (in black!) from 'bestlite'. Not that I can justify buying it at the moment, but you did say 'drömprodukt'.. The reason I love this lamp is the simplicity of its design, the matt black finish and the adjustable hight. It would be very at home in my livingroom reading corner and stand out as any piece of design should.

(Skriver på engelsk men jeg er dansk. Mon jeg stadig kan være med i opløbet fra udlandet?)

Hilsen og håb fra Cecilie fra Danmark!

Sarah sa...

Vilken underbart bra tavling! Klart jag vill vara med! Tolixstolarna ar ju bara sa fina. Jag har alltid gillat dansk desig och speciellt Ph5 lampan. Kan ju tyckas vara ett konstigt och trakigt val med en "kontorslampa".Hyrde en design lgh 2:a hand i sthlm och blev foralskad i en rod Ph5. Nu ar det bara att halla tummarna och hoppas pa vinst ;)

Anonym sa...

Stor kram till Sveriges bästa bloggerska och tack för en superduper tävling. Är beroende av din blogg, den är så inspirerande... Skulle jag få önska något från Lännas sortiment så vore det en Howard fåtölj med tillhörande fotpall. Jag är så sugen på att möblera om i vårt vardagsrum men en fåtölj saknas för helheten. Tolix-stolar skulle sitta fint i köket! Hälsningar Maria i Ö:a Ämtervik

Birgitte sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Emma Ö sa...

Jag blir galet upprymd bara av tanken att få vara med och tävla om 4 st (!) så fina stolar. En tolixstol har länge varit en dröm och nu har jag chansen att vinna 4 st! Min absoluta drömmöbel från Länna är den klassiska Jetsonfåtöljen. Fåtöljen drömmer jag om flera gånger i veckan och jag brukar titt som tätt gå in och titta på den. Än så länge är det bara en dröm att få ha dessa i vardagsrummet i min första egna lägenhet. Men jag är fast besluten att investera i dessa skönheter. K r a m Emma

Änglarnas hus sa...

Hallojsan!

Jag är tokkär i divanen "Superspider" i fårskinn..mjuk som en barnrumpa..
och jag drömmer om att få krama och gosa med mitt första barnbarn som kommer i höst..i just denna drömdivan!!

Hoppas på tur!! Kramis Sanne!!

pernilla sa...

Oj vad vi är många som vill vinna :) Om jag fick välja fritt ur sortimentet tror jag att jag vill ha porslin ifrån Matteus, Jag drömmer om att få duka upp till fest med den vackra servisen.Och bjuda mina vänner på vacker och god mat,gott vin och trevligt sällskap

Birgitte sa...

FANTASTISKT!

Vi har just blivit klara med renovering med vår lägenhet från 1938. Efter att ha vitlutat & vitoljat dom gamla vackra brädorna i hela lägenheten fattas nu bara dom magnifika BESTLITE lamporna som skall smälta in på var sin sida om vår tavelvägg över soffan. Gubi har en OTROLIGT unik känsla för det klassiska som möter det moderne i deras design. Med dessa lampor blir vår nya hem totalt komplett!

Samtidig står det tre stolar i vårt kök. Två av stolarna står runt ett gammelt svartmålat träbord medans den tredje stolen en vit Stokke barnestol väntar på en liten pojke som skall komma till världen 9:e Maj. Stolarna vi har i dag er lite för stora, men med 2 TOLIX stolar så kan han också få plats rundt det lilla bordet.

Vi har redan fått vår största dröm uppfylld, men TOLIX & BESTLITE fortsätter vi att dröma om...

Kram Birgitte & P

Mollymera sa...

Det hade varit en dröm om det stod 4a Tolixstolar i mitt kök. Vi har länge varit på jakt efter nya köksstolar, till vårt ekbord. Gud så snyggt med Tolixstolar, drömmmer... I mitt kök....
Tolix stolarna är min favorit produkt ur Lännas sortiment.

Kramis

carola svantesson sa...

Det måste vara ett tecken från ovan...eller? Brukar aldrig vinna på tävlingar... Men tänk om jag skulle vinna...fyra stycken Tolixstolar! Jag skulle bli Skaras lyckligaste den dagen! Vi är alldeles snart färdiga med en utbyggnad där vi ska ha vårt nya vardagsrum. Jag har precis som du, ett nordenbord, som ska vitmålas. Men jag har inga stolar....Skulle vara häftigt att ha såna för jag känner ingen som har dem...Några andra favoriter är ju Grythyttans stolar! Själv har jag åtta stycken som är gjorda på femtio eller sextiotalet. Köpte dem för 250 kronor(!)för tio år sen. Tala om kvalitet och komfort! Har mina stolar hållt i så många år så är det väl inget att tveka på vilken sorts utemöbel man ska köpa om man köper nytt:))

sandra sa...

http://www.lannamobler.se/website2/sv/barn-och-vaningssangar/mavis-familjesang-hammerdal.php?group=prod_prod_grp-s2/666
skulle varit mitt val tänk va mysigt att hela familjen sover tillsammans det gillar jag =)

Kram

Anonym sa...

Ahh, vilken tävling. Jag som läst din blogg i över ett års tid (du är så positiv, tack) och aldrig lämnat en kommentar. Men nu kan jag inte låta bli....Såklart är dessa Tolix stolar mina favoriter!, Nyseparerad med tomma hål i inredningen och annat praktiskt som pengarna måste gå till.
Älskar industristilen för den passar mej o min son :)

Katja T i Tyresö

Anonym sa...

Hej!
Eftersom en av mina söner råkade slå sönder vår nuvarande golvlampa (som i och för sig ändå behövde bytas ut... mamma blev inte speciellt ledsen om jag säger så, hihi!) så skulle jag gärna få hem en Le Klint Snowdrop om jag fick välja.
Men dom där stolarna tackar man inte nej till!!!

kram Linnéa

Li sa...

Sakta men säkert ger vi livet åter till en ursvensk gammal byskola på 435 kvadrat på den norrländska landsbygden. I den gamla skolsalen har mina franska 1700-talsförfäder och äkta makar återförenats, i form av två porträtt som i hundra år hängt separerade på varsitt museum. Att dessutom ge dem en känsla av hemlandet Frankrike genom de anrika Tolixstolarna skulle göra historien komplett. Tillsammans med det kraftfulla matbordet GM 2110 från Naver kan vi skriva ny historia under många, många år framöver.

Mariii sa...

Å HOJ ; for en tävling !! Jeg likte dette bordet jeg ; Steelwood !! http://www.lannamobler.se/website2/sv/matbord/magis-matbord-steelwood-180x90-cm.php

Liker den industristilen som er in nå. og siden det bordet var så dyrt ; hadde disse stolene bare vært redningen !!! :)

Glad Påsk !!
Fra Trondheim, Norge

Martina sa...

Vilken fantastisk tävling du bjuder på!
Hela sortimentet är "himmelskt" men väljer jag en drömmöbel är det Hamptons vita skåp. Tänk att få plocka fram sina finaste glas och få ställa in dem i detta underbara skåp.

Tack för en härlig blogg!

Kram Martina

Lisa sa...

Jag har länge drömt om tolixstolar till vårat köksbord, de skulle verkligen vara pricken över i:t för rummet!!
Sen så här på våren längtar jag alltid efter att det en morgon ska ha dykt upp en Grythyttan grupp ute i trädgården.. det har fortfarande inte hänt men plötsligt händer det!!!

Kram Lisa

Anonym sa...

Va lustigt att den här tävlingen dök upp just nu:) Jag skrev på min Facebook härnom dagen att Tolixstolar va något som jag tycker är såå fina och det är en dröm att ha fyra sådana stolar i mitt lantliga hem och kök som går åt det lite mer robusta hållet, inte småblommigt utan lite mer avskalat rent med en del skavda och nötta kanter:) Jag fick som gensvar att tolixstolar skulle passa så bra in i mitt hem men just nu är ja mammaledig till en underbar princessa som är 1,5 år så då räcker inte alltid pengarna till sådana dyra fina saker så när jag såg den här tävlingen så tänkte jag oj är det ödet, är det min tur att vinna är det kanske meningen att jag skall ha dessa ljuvliga stolar i mitt kök;) man kan ju bara blunda hårt å vänta och hoppas att när tävlingen är avgjord så är det mitt namn som står där och glädjen kommer bubbla inom mig! Tack för en superfin blogg som jag följer med glädje varje dag! Victoria på Tjörn

Malin A sa...

Åh, jag drömmer om tolixstolar. Vita! Skulle passa perfekt till köksbordet vi fått av min pojkväns farmor, som just nu håller på att målas vitt. Men stolarna är bara en dröm, för vi är båda unga studenter så de kommer ta många år innan vi skulle ha pengar till dem. Men drömma får man, och man lever på hoppet :) Tack för en härlig blogg!

ELLEMELL sa...

kjempefin konkurranse!

Jeg er klar for å pusse opp soverommet, og jeg drømmer om en massiv, storslagen hodegavl på kingsize sengen jeg skal ha. En Astoria Hovudgavl i linfarget stoff hadde passet perfekt!

http://www.lannamobler.se/website2/sv/huvudgavlar/dux-huvudgavel-astoria.php

ønsker alle lykke til i konkurransen!
klem ellemell

Anonym sa...

Min dröm är big carlton fotöljen. Där vill jag sitta och vila och reflektera,läsa, lyssna på härlig musik, läsa favoritblogggar och vila själen Allt för att bli en bättre medmänniska. Att den sen är snygg, tidlös och lättplacerad gör inte saken sämre.
Hälsar
Lena i Kalmar

lena.idbrant@telia.com

Anonym sa...

Oh my god!! Vilket pris!! Eftersom pengarna kommer rulla i många år till till "nödvändigt ont saker i huset" vore det ju fantastiskt om turen var min och fyra fantastiska tolixstolar skulle få flytta in hos mig! Måste säga att det är just dessa tolix som står högst på min önskelista ifrån Länna möbler! Mvh/Ulrika i Örby

Anonym sa...

Åh.. jag drömmer om fantastiska möten på Lännas Bryggerisoffa under ett spriande grönt lövträd i vårsolen...

Kram Carin från Hok

Linda sa...

Tolix förståss!
Stolarna och även pallarna står överst på min önskelista till mitt nya kök. Kommer att få ett vitt romantiskt lantkök, och det skulle bli en ljuvlig kontrast med de rustika tolixstolarna =)
Jag håller tummarna!!!
Kram, Linda

Anonym sa...

Vilken underbar tävling!!

Min dröm är att få äga tolixstolar i härligt vitt!
Jag drömmer mig bort till en stor och krispigt vit matsal.
Mitt på golvet står ett stort vitmålat slagbord med ett vackert fång ljusrosa ranunkler på.
Där sitter jag på en fräsch tolixstol och äter en sen frukost och bläddrar i nya numret av plaza interiör, samtidigt som jag dricker dagens första latte.
Ovanför mig svajar lampan från TIne K och mina fötter snuddar vid min nyinköpta matta från day
För vad är väl en frukost sittandes på en tolixstol?, den kan vara trist och tråkig eller alldeles, alldeles underbar………….

Men först måste jag väl övertala mannen i mitt liv att Tolix stolar visst är snygga! Och det vore underbart att få vinna dem och en dag bara ha dem i min matsal och visa hur fräscht det faktiskt är!!
Tack för en mysig och inspirerande blogg!!
//Stoor Kram Camilla från västkusten

Anonym sa...

Hej!!
Då just Tolixstolar är min dröm är ju denna tävling en dröm i sig.
Att få sätta sig till bords på dessa UNDERBARA stolar, som skulle bli pricken över i:et i vårt nyrenoverade kök.Vilken dröm. Att slippa övertala mannen om att dessa stolar är ett måste i vårt hem. Ännu en dröm :).
Så jag fortsätter drömma. Att jag denna tävling kan vinna.

Kram

Anonym sa...

En Lou Lou Ghost från Kartell...

Kärlek kommer kärlek går,
allt man önskar kan man inte få.
Men en blick på denna i plast,
gör att jag för alltid är fast...

//M

Kattis sa...

Jag tänker att dessa stolar är min drömmöbel.
Middagen är för mig dagens viktigaste tidpunkt.
Hela familjen är samlad och vi pratar om dagen som varit. Har 6-åringen haft det bra i skolan? Vilken var dagens bästa stund? 1½-åringen svarar med att säga sin frökens namn 15 gånger och ansiktet lyser av stolthet (och ketchup) att hon lärt sig säga det.
Barnen springer iväg och jag pausar en stund vid bordet. Det spelar ingen roll om vi ätit snabbmakaroner eller oxfilé. Jag är lycklig rakt in i hjärtat och tänker att med dessa tre personer vill jag alltid äta middag.
Att få göra det sittandes på Tolixstolar vore inget annat än en fantasi. Men vem vet, kanske kan också den bli verklighet <3

Kramar från Kattis
(kattis.falknet@gmail.com)

Eddan sa...

En sandfärgad Paris divan som skulle bli min alldeles alldeles egna. Min Paris skulle stå i min läshörna och så skulle jag ta "time out" med mina favoritmagasin och en god kopp te (läs ett gott glas rött).

Anonym sa...

Jag hittade Länna Möblers hemsida för någon månad sedan när jag sökte efter återförsäljare av just Tolix.
Vi renoverar nu kök och vardagsrum,
=kaos ;-)
Byta tak, golv, el, vatten, avlopp, riva väggar osv..
Men snart så har vi det kök och vardagsrum vi planerat i flera år!
Min drömdetalj hos Länna Möbler är en uppsättning med Pappelina-mattor. Tänk att bara behöva byta ut mattan i köket mot en annan färg/modell och så känns köket helt förändrat!
Tolixstolarna har jag också drömt om, men inte ens vågat visa min man ännu :-)
Tänk om de bara "hamnade" hemma i mitt kök, tillsammans med de Pappelina-mattor jag ska önska mig när jag fyller 40år!....
Hälsningar Elin
brollopimars@yahoo.se

Anonym sa...

Gillar skarpt pendeln Tolbod från Louise Poulsen. En liten färgklick som skulle ge vårt vita nya kök liv och färg! Louise Poulsen är ett märke som alltid enligt mig har enkla men snygga armaturer, hade varit mer än nöjd med en av deras armaturer i mitt hem! Tolixstolarna är också en dröm:)

kram
Åsa

asa_skoglund@hotmail.com

Anonym sa...

Först var det tänkt som så, nyinflyttade och i renoverar-tagen. Att vårt vardagsrum enbart skulle vara en mysig vrå. Miljoner beslut, men detta bestämde vi redan första dagen! En lugn och avslappnad plats, Fri från tv och laptop. Där man från vardagen kan ta en rast. och avnjuta en god kaffekopp! MEN.. vår lilla Iris som nu är två, en uuuunderbar men bestämd liten tjej. Tröttnat på att jämt ner i källaren gå. Hon vill hellre se "bompa" uppe med sin pappa och mej. Så därför ställer jag gärna vår kommande tv på en arctic tv-bänk. Den är så fin, och jag tror den stödjer mitt tänk. om en avslappnad plats, där man trots en tv kan ta en välförtjänt rast! Så därför är denna min (och Iris!) inredningsdröm, även om det i vårt vardagsrum kommer innebära viss ström :)

(Tolix stolar kommer på delad plats!)

Mvh Linda från ett grått Dalarna!

Anonym sa...

Hej!

Tack för en fantastisk blogg. Jag följer den dagligen då den gör mig glad och ger mig mycket inspiration. Fantastiska Tolix!! Har drömt om just 4 Tolixar till mitt kök. Min sambo och jag har snart varit husägare i snart 1 år. Då pengarna för tillfället till största del går till att renovera vårt hus, så får min dröm om fina Tolixar vänta och där med var det som om någon hört mina önskningar när denna tävling dök upp på din blogg. Kanske är det min tur att få njuta av dessa fantastiska stolar. Var inne och tittade runt på Länna möbler. Finns mycket fint där men utemöbler från Grythyttan är en annan favorit som skulle göra sig perfekta i min trädgård.

Vårhälsningar från Malin i Linköping.

Caroline sa...

Hej P! Min dröm är och har varit i ett år nu dem fina tolixstolarna så självklart skulle jag välja dem. Dem skulle få stå i vårt kök i det nya radhuset runt mitt loppisfynande slagbord. Om detta ska bli verklighet så gäller det att ta saken i egna händer för det tar tid att övertala en sambo som knappt ser skilland på en yuccapalm och ett olivträd. Japp man jobbar i uppförsbacke men drömmen finns där. Tack för en fin blogg. Kram Caroline i Helsingborg ccaarrooline@hotmail.com

Anonym sa...

Tolix är min favorit älskar dom:) och skulle passa så bra hemma hos mig i mitt vit / svarta hem att blanda nytt och modernt med lantligt är så fint.
Snygg design, praktiska helt perfekta me like :) Hoppas hoppas på tur i denna super generösa tävling!

Kram Linda H i Sala

Annelie sa...

Hej där ! Jag har precis gått igenom Lännas sortiment (168 sidor) och fastnade faktiskt på första sidan.Kan man få den lilla franska bilen med härliga ungar i? DEN vill jag ha!! I den tänkte jag stoppa in mina egna busungar och ringla mig fram på små Svenska sommar vägar.Det blir hög musik och sen skriker vi ikapp som stållar.Tjo ho, hej vad det går...........en hel Höganäs servis skulle också vara en höjdare som hela familjen kan ha glädje av i många år.Tack finast du som ger mig så oändligt med inspiration.Stor kram/Annelie

«Äldst ‹Äldre   1 – 200 av 756   Nyare› Senaste»