lördag 9 april 2011

UTE PÅ PROMENAD

.
.


Pömsig & trött liten skatt i pappas trygga famn, på väg hem efter en promenad ner på Småstaden tidigare idag. (Bea villa allra helst gå själv och åker nästan aldrig i vagnen)


Tjing!



Jaha, då var jag åter tillbaka bland mina färgburkar hihi! Efter ett litet break med bla smaskig lunch nere på stan tillsammans med vänner står jag nu och målar för fullt igen. Men - jag tycker det är ganska mysigt och resultatet blir ju så fräscht! Dock är det ju lördagkväll så snart åker penslarna ner i påsarna igen och det blir dags att ta fram laxfiléer för grillning istället:)



Japp, så här ser du ut på ett av de finaste ställena i vår lilla stad - Apotekarbron!:)


Hoppas du har en riktigt mysig lördag raring, vad du än gör!


KRAM


.

18 kommentarer:

Jessica sa...

Har gått över den bron idag jag också! Hela familjen är på besök i Småstaden för ett stort sportevenemang. Har shoppat på Tullhuset idag tack vare dig. Hade aldrig hittat dit om inte du hade tipsat om det här, tack så mycket :-) Ha en fin lördagskväll!

Kram Jessica

D I N À R À sa...

Mysigt! Skönt med helgen o spontana lunchträffar, då man kan fortsätta med sitt sen. Härlig vår i luften o det kan inte bli bättre. Skön kväll!

a piece of happiness sa...

Ja, där har man promenerat många gånger ;)

Helena N sa...

Måste bara säga att jag älskar din blogg - precis min inredningssmak! Jag behöver inte kolla på en massa andra bloggar - det räcker med din!

sussi sa...

Mysigt. Vi har också vart ute idag men fick vända. För det var storm ute. På bilden där du står vid bron ser ut precis ut som i Norrtälje. Ha en underbar kväll Kram Sussi.

mammaxtre sa...

Jag tycker att staden du bor i är jätterar. Jag skulle väl kunna tänka mig att ta in på hotell bara för att strosa runt och njuta av atmosfären.

Ha det gott

Fru N och villa Någorlunda sa...

En härlig vårdag har det varit! Är så nyfiken på dina projekt, men du håller oss på halster ;)

Anonym sa...

Hei søte du!

Elsker bloggen din, du gir så utrolig masse inspirasjon og positiv energi! Takk!
Hadde vært supert hvis du hadde lagt ut noen flere bilder av primer bootsene dine, gjerne hvor du har de både til kjole og bukse! Setter stor pris på om du kan gjøre det!

Anne

Milla sa...

Härlig dag idag! Och imorrn ska det visst bli ännu gosigare, jippi. Men du, måste få protestera. Så liiiten är ju inte stan i alla fall, det är ju Sveriges 5:e i storlek typ :=) Kram Milla

Unknown sa...

Pssttt.. sneak-a-peak från dagens fotosession för Lilly of Sweden...

Vita drömmar och choklad/Milla sa...

Härlig bild på far och dotter. Sköna dagar med underbar sol, trots eländig blåst. Ha en fortsatt trevlig lördagskväll.
Kram Milla

Johanna & Mimmie sa...

Åh,fina bilder! Känner igen miljön, bor också i Västerås ;) Trevlig helg! Kram

Susanne sa...

Är på besök i din lilla stad för ett stort sportengagemang jag med ;o)
Var på Tullhuset och shoppa, fattar att du gillar denna butik. De har ju allt och bara fina saker nästan!! Vill absolut dit igen, de skulle haft öppet imorgon med..

Mysiga bilder du tagit!

Anna sa...

Det ser verkligen ut som en ni haft en riktigt mysig lördag! Har bott i din fina stad en gång i tiden och tyckte det var riktigt mysigt att flanera på smågatorna!

Tack för en mysig blogg!

Linruz sa...

Det ser riktigt mysigt ut i Västerås, kanske man skulle ta sig en dagsutflykt dit någon gång i sommar.
Ha en fin söndag
Kram Lina

mina finaste. sa...

Vad roligt att se bilden på bron som jag passerade i veckan med jobbet :D Lite finare med sol än regnet som följde mina spår i tisdags.

Kram

Anonym sa...

Åhh nu längtar jag hem lite! Härlig blogg du har ska nog ta en tripp till Tullhuset när jag kommer hem i påsk :-)

SOFIE sa...

Fiiina fina bilder på fina mamma pappa barn <3 Gud så mysigt med solsken och grillning! Massa kramar! Måste bara än en gång säga att din blogg är den absolut bästa!