onsdag 25 maj 2011

KVÄLL HOS OSS

.
.


TP på ett heelt nytt sätt! (Någon mer  som har en två-åring som älskar att dra ut nästan allt som finns i alla skåp?:)



Bon soir!


Har precis suttit och kollat på Vad blir det för mat med Per Morberg, den lilla godbiten till kock:) Oh my vad det såg gott ut det han gjorde ikväll. Någon mer som såg? Risotto med  hummer och skaldjur. Mmmm. Risotto är en mina bästa och något jag faktiskt är riktigt bra på! (Ja om man får säga så;) Massa med parmesan ska man ha i och massa smör. Mmmm. Ingen smalmat direkt men det måste helt enkelt få bli Risotto på fredag tror jag!




 Idag fick jag reda på att Beas favoritdagisfröken ska sluta. Usch vad sånt är tråkigt och lilla skatten kommer sakna sin "Totta" massor. Dagispersonalen är så himla viktig och jag hoppas så klart att det kommer en lika bra ny fröken sen i höst.



Här kommer lilla "Miss Bestämd som tusan":) Små skatter är absolut helt underbara men ojoj vad de verkligen kan testa ens mammatålamod ibland (Beas dagens: tröja I dig Denim, jeans Pop och kofta Esprit)


Nu blir det sköna sängen och lite nya magsin får följa med!


Önskar er en fin kväll!


KRAM


.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen :-)
I dag føler jeg nesten at jeg sitter og chatter med deg... (mange kommentarer idag)
Godt å se at du har gått videre, og at hverdagen har innhentet deg igjen.
Ja, de små kan virkelig teste grenser :-). Er selv pedagog, så vet alt om når "tante" slutter i barnehagen. Det er ikke bare barna som blir knyttet de voksne, vi voksne blir like knyttet og glad i barna. Men heldigvis tåler de fleste barn endringer, og en ny voksen kan ha noe nytt og spennende å tilføre.
Lillejenta di klarer nok å finne veien til den nye "tanta" sitt hjerte :-).
Ha en fin kveld!
Go`klem Y

Anonym sa...

Hej!
Tack för en trevlig och inspirerande blogg.
Brukar titta in nästan varje dag och ibland fler gånger. Tex. även ikväll.
Va´söt lilla Bea är och dina andra små skatter också.
Fortsätt att blogga om vad du vill och hur du själv vill!
Kul med både mode, kläder, inredning, dina söta små "skatter" och allt annat!
Så roligt det där med Lexington! Deras kollektioner med textilier, väskor, porslin och kläder m.m. är så fina! Kul att det kommer ut nytt fyra tillfällen per år.
He en bra fortsatt vecka.
/Jeanette H.

Anonym sa...

Adoro seu blog :)
Obrigada por partilhar!

mammaxtre sa...

När min son var mindre och hans dagisfröken skulle sluta, hans favorit. Då fick han svårt att sova. Drömde nardrömmar och pratade i sömnen om henne. Han hade sorg.

Per Mobergs kokbok är himla trevlig.

Ha en fin dag

Anonym sa...

Lykke til for lille, vakre Bea- det går nok godt skal du se :)

Og så må jeg få skryte av bildene du tar, fantastiske! Og hjemmet deres, så hvitt og delikat. Gleder meg til hver oppdatering! :) Klem fra Tonje

Anonym sa...

Ville bara säga detta efter att ha sett debatten i tidigare inlägg: Jag tycker din blogg är toppen!!! Och gärna fleeer bilder på dig, jag blir glad av att du är så fin!! :) Ha en riktigt bra dag, kram.

Ida & Nike sa...

Men hallåååå så söt Bea är med sin lilla frisyr! Så tjockt, fint hår på små flickor är så jäkla gulligt!

Hoppas ni får en fin Torsdag, solen skiner i Stockholm :)

Kram

Ida & Nike

BOKOTEKET sa...

Det där med TP-pluttar på alla fingrar känner jag igen.. hos oss har de också fungerat som fyllning till pajer. Man kan få valfri smak på "pajbotten" t ex den bruna som är choklad och sedan kan man välja päron, citron eller jordgubbssmak som fyllning. Mycket kreativt : )

Hoppas du kan bortse från de som inte vill väl. Vi är iaf många fler som blir glada och inspirerade av din blogg!

Humlamamman sa...

Yepp - tvååringar som drar ut grejor överallt känns igen :) Vår dotter är också mästare på att flytta runt leksaker precis överallt i hela huset.

Tack för din underbart vackra bloggg!

Camilla sa...

Så söt hon är! Vore gulligt om du ville lägga utt DITT recept på Risotton. Tack på förhand!!
Ha en skön dag! KRAM

Anonym sa...

Hej P! I ditt inlägg nedan drog du igång massa känslor och åsikter från dina läsare! Varför tar du dig inte tid och bemöter detta? Känns märkligt att du rör upp allt detta, utan att sedan komma med någon respons tillbaka! :(

/G

Frida H sa...

Jag älskade också sätta TP-tårtbitarna på mina fingrar när jag var mindre! Jag har själv en tvååring men han är inte så mycket för att dra fram saker ur skåp men han har en sådan överskottsenergi och kan springa flera varv runt soffbordet och bara skrika rakt ut! Det är en pärs att ta sig till olika ställen utan vagn. För han vägrar hålla i handen och att bära honom är inte att tala om (tung och lång för sin ålder!) :/ Inte lätt att vara ensamstående då..
Förresten, jag vann hotellövernattning av dig. Det blev tyvärr ingen romantisk dejt med "norrmannen" men jag gav precis bort den till mina föräldrar med en bordbokning på deras favoritrestaurang i Malmö på deras bröllopsdag i september. De blev jätteglada!