lördag 21 maj 2011

MINGEL MINGEL MINGEL

.
.


Jag och två finfina Västeråsgirls nämligen Anna (äger Tullhuset) och Maria (Hollywoodfru)! (Ni kan tänka er vad vi bräkte på med vår fina dialekt hihi:) Btw - ska nog ta och skaffa extensions igen i alla fall...) Kolla in de söta charityarmbanden tjejerna har och som tydligen sålde superbra idag! Kul!



Tjing!


Vilken härlig dag jag haft i hamnen idag! Massor med folk, bubbel, mingel och möte av många trevliga söta nya och gamla ansikten. Tullhuset hade verkligen gjort det så mysigt:)




Modevisning med  härliga plagg från Odd Mollys kommande höstkollektion. Konstigt konstigt att sukta efter mysiga koftor när det var huur varmt som helst:)


Många många kom till Tullen i hamnen för att se Maria Montazzami, modevisningen och, så klart, shoppa!


Söta Tanja Fylking var på plats och visade produkter ur sin hundkollektion


Härliga tjejerTullhuset! Uppe till vänster syns ursnygga Ulla-Pia med Åsa (som hade exakt samma outfit som mig hihi. Lustigt när sånt inträffar eller hur?) Överst till höger Plaza Interiörs chefredaktör Hanna och Carina (som har tillhör Sverigeeliten i bodyfitness och har hur snygg kropp som helst) Nedan till vänster: lunch och bubbel i Tullhusets kök och till höger: Sötaste Jeanette hade fult upp i kassan idag! Många slantar till cancerfonden med andra ord:)


Jag och Per Holknekt! Hur mysig och trevlig och cool och avspänd kille som helst. Per berättade att han har bloggat precis som jag men dock tröttnade han efter bara fyra dagar (men inte jag inte:)


Nu ska jag fixa Chicken BLT här! Mums mums. (Är vråååålhungrig)



Ha en riktigt härlig lördagskväll vänner!


KRAM





Psst, Tack för era hälsningar alla söta bloggisar som kom fram idag och sa så mycket snällt till mig om bloggen! Såå kul att se vilka ni är där ute:)


.

15 kommentarer:

Mia sa...

SEr ut som en underbar dag!!

VivanDivanGoesFashion sa...

Ser ut som du hade det topp! Min dag där blev inte lika kul. Det rosa MM armbandet jag köpte tillsammans med finfin OddMolly kom aldrig med i påsen :-( De måste missat lägga i det i kassan. Inte såg vi skymten av Per Holknekt heller...suck

Men kul att se fina Maria M i a f:-)

Kram
/Vivvi

Anonym sa...

Vilken rolig dag! Kul att träffa härliga Maria M! =)

Tycker dock du är fin som du är och behöver inte extensions! Sen undrar jag bara, och absolut inget elakt menat, men varför tyckte du du behövde ett nytt OM plagg till detta tillfälle, när du har så OERHÖRT många vackra och nästan oanvända både OM och CN plagg? Bara undrar hur du tänker runt shoppandet. Detta var ju ett fint tillfälle för ett av dina fina plagg att komma till användning!?

Igen, menar inget illa, bara undrar!

/G

Linda sa...

Åh, vad roligt det låter och så många fina bilder!!!
Ha en fortsatt fantastiska lördag.
Kram, Linda

@my casa sa...

Ni verkar ha haft en rolig dag,
ledsen att jag inte kunde vara med,
fick inte med mej någon kompis alls just idag.
Men till Tullhuset vill jag, så det får bli någon annan helg.

Var rädd om dialekt, det är ju så charmigt!!!

Anonym sa...

Hej P,
vad heter den OM blus du har på dig? Den är jättesnygg...

Thelma Louise sa...

Herlige bilder.:-) hva kan man si, to flotte svenske damer og en som har vært for lenge i Hollywood.:-) en fortsatt trivelig lørdag.)

Anonym sa...

Vilket superfint armband från Montazami. Var kan man beställa det eller köpa det i Malmö?
Älskar din blogg!
/A

Anonym sa...

Underbar dag du verkar ha haft! Är på jakt efter ett par vita byxor/jeans och tycker att dina verkar vara jättefina! Vilket märke har du valt?
ha en fortsatt fin dag!
//Petronella

Unknown sa...

Va roligt att se bilderna!

Katarina sa...

Pssst Carina tävlar i bodyfitness o inte i bodybuilding :O)

Ha en fin kväll!

mammaxtre sa...

Nu ångrar jag mig allt. Ångrar att jag inte tackade ja till inbjudan :-(

Ha det gott

Anna @ Amerikana sa...

Ahhhhh! Fun, fun, fun!!! Mrs. Philia!! Jisses, vad kul!

Lotta ♥ ohlovely.se sa...

Åh, vad kul det ser ut! Härligt att få träffa både Per och Maria M. :)

Förstår att du blev sugen på extensions när du såg Maria M vackra hårsvall. ;)

Ha en fin dag!
/C

PS: Har mailat dig angående bloggen, hoppas du fått det. Är osäker eftersom mina mail tenderar att inte komma fram... har haft lite strul.

studio karin sa...

Hej, verkar som om ni har fullt drag i Småstaden :) Så roligt och inspirerande! Jag har inte hunnit titta in här på länge (eller; för trött/ för gravid/ 2 egna bloggar zzzzz) men nu fick jag mig en skön dos här! Jag träffade Per på "den gamla goda tiden" innan OM då han och jag jobbade i två konkurrerande skatebutiker i Stockholm haha! (G-spot jag och han i sin Nollåtta) Han måste gilla dig, styleconscious som du är och älskar OM. Och underbara badkläder i inlägget ovan, jag rullar nog in mig i en fallskärm i sommar om jag ska bada ;) Men flickorna skämmer jag bort.

Stor kram, hoppas du har det bra,

Karin