onsdag 6 juli 2011

LEVA ÄR MYSIGT

.
.



Leva Kungslador strax söder om Visby - ett Gotlandstips från mig!:)



Bon Soir!



Mår ni bra denna onsdagskväll bloggisar???

Här det en skön solig kväll igen efter faktiskt en tok-kall dag (ja med sommarmått) då vi haft mulet och bara 17 ynka grader. Brrr.

Hela dagen har vi tillbringat i Visby (där vi såg bla Federley och tusen journalister:) Jag shoppade lite till Beabus (bla en ursöt rosa trägitarr och Molokläder) åt Skaldjurssoppa och besökte Leva Kungslador. Det är ett jättemysigt ställe med ekologiskt tänk, närodlat med gårdsbutik, keramik och café som ligger strax söder om stan. Ni är många som önskar just Gotlandstips så då får Leva bli ett sådant:)  Cafeét påminner lite om Rutes med rustikt gott stenugnsbakat bröd (Bullarna kan jag inte regissera för de var slut men vi hann precis till Rute innan de stängde och där fanns en hel plåt med rykande färska Kanelbullar och väntade på mig:)


Jättemysig stämning och massa både gott och fint i butikerna på gården.


Glad bloggerska (i liite för lite kläder, brrr;) Linne Odd Molly (Tintinstyle), chinos Tommy Hilfiger och skor Lacoste.


Min kamera kan troligtvis fixas och under tiden den lagas så får jag låna papsens som han är så snäll och skickar från Småstaden till mig. Skönt!:) (Tills den kommer så kör jag med Iphone bilder som de ovan:)


Nu ska vi ta en promenad i kvällssolen!:)


Njut kvällen tjejer!



KRAM




16 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, nå fikk jeg lyst på skalldyrsuppe! Det er så godt! Godt å høre at kameraet ditt er mulig å reparere, jeg har vært litt bekymret i dag ;) Er jo blitt så bortskjemt med de nydelige bildene dine :) God kveldstur, klem fra Tonje

Att vara någons fru sa...

Vad skönt att det ordnande sig med kameran! Dina bilder är vackra i vilket fall, men man känner ju sig halvnaken utan sin kamera.

Skumpa och Spaljé sa...

Jag älskar gårdsbutiker, och små fik, här i Skåne har vi mycket av sådant...Idag har vi haft strålande solsken. hoppas ni får det bättre i morgon...

Kram Helena.

På vår gata sa...

Vilka härliga bilder!

Ja, Leva Kungslador är ett måte när man är på Gotland. Det är så mysigt och så har de otroligt gott fika där.

Kram Daniela

Hannah sa...

Hej! Undrar om du kan svara på en Gotlandfråga? Jag ska dit v.30 och har hört talas on en restaurang där man äter med händerna och torkar sig i duken, på gammalt medeltidavis :). Vet du möjligtvis vad restaurangen heter eller var den ligger? Kram Hannah-Sofia

casaofmia sa...

Ser jättemysigt ut!

Anonym sa...

Först vill jag säga att jag tycker att detta är en jätte mysig blogg, sitter ofta och ler för mig själv när jag läser det du skrivit, sitter också och ler när jag ibland läser kommentarer där missunnsamhet är det enda rätta ordet, som så många andra skrivit hoppas jag att du skakar av dig sådant, snabbare än ögat blinkar, gillar man inte en blogg är det inte svårare än att man slutar läsa.

Däremot har jag en tanke jag ofta har när jag klickat ut från din sida, du är väldigt duktig på att bevara er integritet och det är en konst och det beundrar jag dig för, men jag tror att jag hade beundrat dig mer, om jag ibland kunde känna igen mig, nu tänker jag mest ur mamma rollen, som vi delar, då jag också har tre barn.

Det kanske är så att du alltid har glada, medgörliga, underbara barn och är det så kan jag inte annat än gratulera dig, ärligt alltså.

Men ibland hade det varit skönt, att få läsa en liten antydan till att också du kan ha en dålig dag. Jag tror att många, framförallt småbarns mammor följer din inspirerande sida, jag vet inte vad ditt huvudsakliga syfte med denna blogg är, men då småbarnsliv står som en punkt i bloggens presentation, känns det lite som om du beskriver dina "skatter" som i en drömvärld, som för mig inte finns.

Jag hoppas absolut inte att du tar till dig detta som dålig kritik, då har jag totalt misslyckats med att framföra mina tankar... som sagt detta är bara en tanke....

Tack för en fin blogg av en fin blogg tjej.

Jennie.

Julia sa...

Hej P !

Här sitter jag mitt i natten (igen) och läser din blogg. Beror nog mest på att jag haft en bustroll här hemma som precis somnat. Måste bero på värmen. Till skillnad från Gotland har det idag varit såå varmt hos oss. 26 grader i skuggan är inte illa.

Måste säga att du lyckats fantastiskt bra med dina bilder idag (för visst är dom tagna med din iphone?) bra där!

Önskar er en fin morgondag, hoppas ni även ni får en solig och varm dag.

Kraam J

Amelia sa...

what a nice place! so refreshing for my senses:-))

mammaxtre sa...

Vad mysigt det ser ut. Härligt med semester, trots de eländiga 17 graderna.

Ha det fint

Anonym sa...

Ja Leva kungslador är verkligen ett mysigt ställe. Jag var där förra sommaren men tyvärr var min fyraåring inte helt med på noterna vid det tillfället utan låg stundvis och skrek på gräset utanför. Det ser ut som att ditt besök blev betydligt mer rogivande än mitt :).
/Jenny

Anonym sa...

Tack!! Helt perfekt att du tipsar!
Tar gärna emot fler tips! :)

Elina sa...

Det ser mysigt ut! :-)

Anonym sa...

Supermysigt!!
Måste få ge Dig komplimanger...
Du är så superfin - så söööt, snygg och så SMAL!
Får jag fråga hur mycket du väger?

Njuter verkligen av Dina bilder från Gotland och kan riktigt "känna mig in i stämningen"...

Sköt om dig!!

Bamsekram Anna.S i Uppsala

Anonym sa...

Håller med tidigare inlägg om varför du inte skriver om själva livet med att ha småbarn? Den största biten när det gäller småbarnsliv verkar vara att tala om vilka dyra kläder "skatterna" har... Kanske dags att ta bort "småbarn" och lägga till "mode" istället?

Anonym sa...

Hej!

Har precis hittat hit och sitter och tittar igenom dina tidigare inlägg. Tack för en mysig lässtund med fina inspirerande bilder. Försöker få till lite "Gotlandfeeling" här hemma i Skåne. Tack för att du delar med dig.

/Sara :-)