torsdag 25 augusti 2011

LITE YNGRE MED NANNIC 500

.
.



Nej,"totaly flawless" är jag ju inte hihi men efter mina behandlingar så känner jag mig såå mycket fräschare! (Bilden är klickbar så att ni som är intresserade ska kunna se hur resultatet blev på riiiktigt nära håll;)




Helloooo!




Mår ni bra bloggisar!?

Ikväll måste jag ju bara berätta om en kur jag har gjort hos min duktiga hudterpeut VanessaSalong Unik i Västerås (dit jag nästan alltid går - de är så himla bra på allt inom hud och hår och dessutom såå trevliga! Bara en sån sak:)

Jag har gått 6 ggr inom några veckor och gjort sk Nannic 500-behandlingar. Denna behandling innebär att en hudföryngrande apparat masseras över ansiktet (såå skönt) i ca en timme. Detta gör man för att få igång cirkulationen, minska linjer och ev ärr, få fastare hud osv. Jag har aldrig gjort något liknande förut och jag måste säga att det är såå coolt att se skillnaden efteråt! Min hudterapeut höll spegeln framför mitt ansikte efter halva var gjort så att jag själv skulle få se resultatet på en sidan och jag lovar att oj vad det märktes....



Hihi, ja jag bjuder på dessa pics;) Bara för att ni ska få se hur behandlingen går till! Som sagt - den är jätteskön och jag höll på att somna flera ggr, zzzzz.



Det är ju så att man närmar sig 40 och huden och kroppen behöver skötas om. Jag är nog för skraj för att ta till kniven (tänkt om något går tokfel liksom - usch och fy) så ett skönt "minifacelift" utan några ingrepp alls är lagom tycker jag. Mest skillnad blev det över ögonen och runt munnen, det känns som om ögonbrynen verkligen "åkt upp" en bit! Mycket bra behandling alltså för att superenkelt se piggare och fräschare ut så det får bli ett tips:)


Nu blir det filmen Grabben i graven brevid på tv 4+ och en skål med hallon och grekyoughurt - mysigt!




Ha en skön kväll alla så ses vi imorgon! 



KRAM



.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Du är så modig P som låter dig synas i sömmarna. Men jag tycker att du är gudomligt söt och vacker och vaddå 40 (phffff!!) Man blir inte äldre än vad man gör sig.
Själv får en del människor mig att känna mig som en prinsessa med vackra och värmade ord. Och det trots att jag inte skulle bli kontrakterad på ELITE models precis. Skönhet kommet inifrån och ut.

Stor kram till Dig!!

Att vara någons fru sa...

Coolt. nä vem vågar operera sig, liksom? Tänk, som du skriver, om det blir helt galet.

Anonym sa...

Det är en JÄTTESKÖN behandling. Har gjort den själv! Och visst känner man sig lite uppfräschad, men jag tycker inte resultatet står i proportion till priset. En kur på 5 ggr går ju på ca 4000 kr, minst.

Jag tycker produkter från ex Mene & Moy ger lika bra resultat, en nattcreme med 15% glykolsyra gör susen! Jag är lite över 40, och tycker oxå att man vill fixa till utan kniv, men däremot har jag till sist vågat Botox. Panna/glabella/ögonvrårna går oxå på 4000 kr, men det ger verkligen resultat! Men jag har tagit så så doser, att jag bara ser mer utvilad ut. Ingen har lagt märke till att jag gjort något ingrepp. Ser helt naturligt ut.

Kanske när man över 50, eller så, att man åldrats mer på ett sätt, som är svårt att acceptera, så vem vet om kniven får vara med då. Men DET känns läskigt, håller med dig!

Men när man verkligen sköter om sig själv, liksom gör allt man kan, och känner sig ung. Då vill man att det yttre ska matcha det oxå, då mår man ju bättre. Iaf jag! =)

KrAm!
Sandra

Anonym sa...

Det hade ju hjälpt att se en "före" bild förstås!

=) Sandra

Anna S. sa...

Hallo, hallo
Respekt!!!!
Liebste Grüße
Ania

Johanna Stålros sa...

Låter som en skön och en som jag skulle behöva- så det gör inget ont alls? Kram J

Sara sa...

jorå! nog är det härligt med behandlingar! väntar tålmodigt på en tid. har gått hos samma tjej i snart tio år... och jag är inte 30 än!!
så jag hoppas jag ser lika fin ut som du då stora 4:a 0:a närmar sig! kan hoppas iaf!
ha de så mysigt!

Annette sa...

Du är så fräsch!
Jag gjorde en sån provbehandling, en gång, och märkte stor skillnad redan då! Dock har jag inte råd (eller kan bara inte prioritera) att lägga så mycket pengar på en sån behandling.
Min skönhetsbehandling just nu är att vara höggravid och svullen. Då fylls även linjer i ansiktet ut lite grann :).

Anonym sa...

Alltid lika snygg t.om efter en avrivande behandling. Måste bara fråga om du har Restalyne( tror det stavas så) i läppkonturen för den är så himla snygg och är du född med den så vill jag bara gratulera. Själv har jag Restalyne i läppkonturen uppe och nere ( vet ej hur det stavas) och vilken skillnad, ingen läppförstoring men markerade läppar, sååå nöjd är jag! Jag gillar dig P för du är i samma ålder som mig och gillar att "piffa till dig" och det tycker jag är helt ok, vill man vara fräsch så får man hekt enkelt hjälpa naturen på traven lite när man börjar bli " äldre". Go girl du är så jäkla snygg! Kram Kamilla

Anonym sa...

Fint! Annat tips,Dermalogicas produkter. Min torra 45-åriga hy är superfin och fräsch sen jag börjat med den!
Maria

MISS PIFFY sa...

Ohh my god va skönt med en riktig rejäl ansiktsbehandling. Det skulle jag också behöva så jag ska nog boka in mig på någon skön behandling snart ;)

Ha en fin dag!!

Kram Erica