fredag 23 september 2011

TÄVLING - VINN ODD MOLLYJACKOR

.
.


De två fina fina Odd Molly Fall 2011-jackorna som två av er nu kan vinna!!!




 
Tjingeling!




Den ena härliga tävlingen avslöser den andra här inne just nu och denna fredag kan jag med stort nöje tillsammans med den mysiga butiken Country Dreams presentera en fantastisk Odd Mollytävling! Vinsterna denna gång är en grå eller en vit Odd Molly jacka från höstens kollektion (så klart i den storlek du önskar:) Det är alltså inte mindre än två vinnare i denna gång!



 


Hm, vilken är egentligen finast??? Jag vet inte - gillar nog båda lika mycket (jag har inte shoppat båda utan har fått låna dessa bara för att visa er :)




Just nu har Country-Dreams 20% på höstjackorna och 20-30% på nästan allt i butiken så skynda och fynda!



 


Det du ska göra för att vara med och tävla är att skriva vilken färg du önskar och varför du gillar Odd Molly i kommentarsfältet nedan:)



Tävlingen pågår tom torsdag den 29:e september kl 12.00.




LYCKA TILL!



. 

1 108 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 400 av 1108   Nyare›   Senaste»
Therese sa...

Två helt gudomligt fina jackor! Jag skulle nog välja den grå.
Älskar Odd Mollys romantiska stil. Just den stilen är svår att hitta denna höst i andra affärer.
Tack för en bra blogg!
Kramar

Anonym sa...

Gaah! Sätter kaffet i halsen när jag lugnt öppnar bloggen för att få min dagliga avkopplingsdos av Philia. Jag ropar "Gaaah" och tar ett okontrollerat hopp upp från soffan. Min älskade tvååring som somnat på soffan i pyjamas efter fredagsdiscot vaknar förskräckt och säger "e de mamma". Just den känslan är det. Någon enstaka gång lyckas man lyxa till det med ett härligt plagg från Odd Molly, men en jacka kan man inte ens drömma om. Så presenterar du den bästa tävlingen någonsin. Om jag skulle ha den otroliga turen att vinna måste jag nog lyxa till det med en härligt grå jacka. Lika snygga båda två, men måste man välja så...
Odd Molly får mig att känna mig snygg, kvinnlig, lyxig och samtidigt avslappnad och bekväm. Än så länge har jag inte lyckats att finna dessa egenskaper hos ngt annat märke. Snälla, snälla Petra, låt denna jacka smyga sig hem till mig.
Jag önskar dig en härlig kväll! Nu ska jag torka upp lite kaffe och mysa med en nyvaken gosse.
MVH Josephine Hagberg, Tormestorp

Anonym sa...

Ja, tack. En grå. Odd Molly tilltalar barnasinnet i mig - gamla tanten på snart 50 vårar!;)

agneta

Helena Björk sa...

Hej!
Jag önskar mig en vit. Och en odd molly passar mig som jag är just nu, visa min personlighet och att sätta spetskant på tillvaron.

//Helena Björk
helena.bjork@spray.se

Anonym sa...

Jag har INGET Odd Molly plagg... men jag DRÖMMER om att äga ett! Varför inte börja med en jacka?! Jag hade njutit varje gång jag hade gått runt i min vita dröm! Tack för en inspirerande blogg!
Kramar Jessica i Skåne

herold@home.se

Stämningsfullt sa...

Hej!
Jag önskar mig den mörka jackan om jag har turen att vinna.
Jag gillar Odd Molly för att det är ortoligt kvinnligt, svensk design och väldigt igenkännande (man ser direkt om det är en odd molly!).
Hoppas på tur nu då :)
Kram Vanja.

Bokcaféet i byn sa...

Hej!
Vilken härlig tävling på veckans härligaste dag-fredag!!
Fd citytjej som bytte Vasastan mot skånska myllan och som inte ångrat sig för en sekund. Kanske skulle jag lite oftare vilja komma ur jeansen och stövlarna men kanske lösningen istället är en snygg jacka till?! Älskar Odd Molly och sitter här varm och go i en gammal Odd Molly kofta. Att få dra på sig en snygg, går Odd Molly jacka nästa gång jag ska ut med hund och barnvagn mellan fälten. Det vore ngt det!
Kram Anna T i södern

Anonym sa...

Tjenare, smyger in här bland kommentarerna med alla tjejerna och hoppas jag syns. Jag är arbetslös och min sambo är sjukskriven, hennes högsta dröm är att få en ny höst och vinterjacka till i år och hon skulle vara så himla snygg i den vita modellen. Men när man får tänka en extra gång på vad man köper när man har låg inkomst så skulle en sån snygg jacka inte kunna bli hennes annars, så nu håller jag tummarna för att jag har lite tur för hennes skull.

Skulle verkligen bli en astrevlig tidig julklapp till henne och hon skulle bli så jäkla glad!

Hälsningar Janne
jannenilsson90@hotmail.com

Line sa...

For en fantastisk premie!
Jeg liker den mørke jakken best :)
Odd Molly er mitt absolutte favoritt merke!!! den dagen jeg oppdaget O.M. for noen år siden, følte jeg at jeg hadde kommet hjem. 100 % meg, min stil :)) Ja det er dyre klær , men med det fantastiske bruktmarkedet(tradera, trendsales og finn.no) er det ikke et tap å bruke så mye penger... gjenbruk er g u l l!

Anonym sa...

Åhhh vilken tävling!! Har letat å letat efter en fin och mysig höst jacka men har inte fastnat för någon än förrens nu. Vilken mysig jacka. Skulle vilja ha båda men den gråa passar nu till hösten och till mej! Hoppas jag kan få va den här lycko osten som får vinna den här underbara jackan! <3 Mvh Evelina P.S Älskar denna blogg. Kram

Jenny H /Finland sa...

Wow, vill börja med att säga att du är grymt snygg i din nya frisyr Petra! Oerhört snyggt!

Odd Molly är för mig något feminimt, lyxigt, mjukt och stiligt, något som väcker ett stor ha-begär, längtan och drömmar. Min ekonomi tillåter tyvärr inga många köp av det underbara märket, men att få drömma om och längta efter dessa underbara kläder är som tur helt gratis :)
Skulle jag ha turen att vinna en av dessa fina jackor skulle jag välja den rena fina vita!
kram!

Hanna sa...

Hej!
Du får välja själv, kan ej bestämma vilken är snygast...hahah! Odd Molly kläder är mysiga, bekvämma och framförallt snygga. Blir alltid på bättre humor i mina Mollysar!


Hälsningar/ Hanna.N

Anonym sa...

Något utöver det "vanliga" coolt, annorlunda och stilfullt på samma gång. Odd Molly har allt!
Om jag skull ha turen att vinna önskar jag en grå skönhet:)
Hälsningar
Jessica H

Anonym sa...

Och ja, jag är väl inte något jättefan av Odd Molly eftersom det främst är för tjejer hehe, men tjejen älskar odd mollys kläder. hon skulle nog svimma av om hon fick hem en sån i brevlådan! snygg stil på kläderna och det passar min lilla pingla :).

Hälsn. Janne (jannenilsson90@hotmail.com)

Ulrica sa...

Odd Molly är inte bara kläder, det är en livsstil och förmedlar en känsla. En känsla som jag inte vill vara utan! Jag känner mig alltid så välklädd och rätt i kläder från Odd Molly, oavsett om det är jobb, fritid eller fest!

Båda jackorna är jättefina men jag vill helst vinna den gråa.

Kram Ulrica

Mrs L sa...

Odd molly är inte bara vackra romantiska kvinnliga kläder - det är ju en livsstil! Tycker P Holknekt är en grym designer!

Anonym sa...

Jag älskar Odd Mollys kläder!

Det bästa är att de funkar varje dag. Mysdag hemma i någon velour, kontorsklädd i snygg tunika och festklädd i finaste silkesklänningen. Jag har t.o.m varit på bröllop där bruden var klädd i Odd Molly!

Jag vinner gärna en vit strlk 2.

Tack för en underbar blogg!

/Sara

Livet är Underbart sa...

Hej! jag skulle nog ta den vita OM jag skulle vinna. Och varför just ODD MOLLY? För jag kan ha en urdålig hårdag, må sämst och vilja dra täcket över huvudet. Men när jag drar en av mina tunikor över huvudet så mår jag genast mycket bättre. Det är något med känslan och att man har unnat sig något lyxigt- bara till sig själv. Och man kan inte må dåligt i en OM eller hur? Önskar en trevlig helg! kram kram / Jenny

Maria - Wikers liv sa...

Jag skulle vilja ha den grå jackan, OM jag skulle vinna... Jag gillar Odd Molly, för att de plaggen speglar mig som den person jag är. Lite bohem-lyxkänsla med massor av kvinnlighet och romantik!

/ Maria

Emma W sa...

Det bästa med Odd Molly, är att man kan vara både vardags- och festfin! Lite olika skor och assecoarer, så känner man sig fin alla dagar :0)

En grå jacka skulle jag bli överlycklig för!

Ps. TACK för en inspirerande blogg!

Tonje sa...

Hei vakre!! Jeg ELSKER klærne til Odd Molly!! Det jeg elsker ved de et at de er så feminine, beghagelige og koselige (mysiga)å ha på, mange søte detaljer, bra kvalitet og at de aldri går av moten. De kan brukes år etter år, i alle fall for meg:-) Jeg falt pladask for den grå/blå vinterjakken og har allerede drømt om å bruke den i vinter! Takk for masse inspirasjon i hverdagen!!

Anonym sa...

Om jag skulle ha turen att äntligen vinna något så spelar det ingen roll vilken färg det blir! De är superfina båda två :) då skulle äntligen min garderob prydas av ett Odd Molly plagg!
Tack för en mysig och inspirerande blogg!
// Stephanie

a´PoStroph sa...

Håper så uendelig MYYYCKET at en fra grannelandet kan kaste seg på denne fantastiske konkurransen!!!! Jeg har hatt lyst på en Odd Molly- jakke i mange år! Odd Molly er for meg fine, casual og behagelige klær med det lille ekstra. God kvalitet og fint handtverk. Klær som jeg skulle ønske jeg kunne fyllt mine skap med - dersom pengene hadde strukket til:))
Jeg krysser fingrene så hardt jeg kan frem til torsdagen:))

Klem fra Monica

Anonym sa...

Hej och tack för att du delar med dig av allt i en underbar blogg. Oerhört inspirerande!
Jag, liksom så många andra, älskar Odd Molly. Det är för mig samlarobjekt och jag har svårt att skiljas från mina favoriter. Jag älskar de klassiska och mer enfärgade Odd Molly plaggen och jag skulle blir fantastiskt glad om jag vann den grå jackan i storlek 1.

Trevlig helg!
//PiaL

Anonym sa...

Åhhh vad svårt. Jag kan tänka mig båda, ja inte på samma gång då, men men måste jag välja får det bli en grå i storlek 2.

Varför OM? Jag känner mig som en prinsessa; fin och väldressad med vackra detaljer. Lovely!

Kram Lotta

Hege sa...

Så gøy og for noen lekre jakker :-) Odd Molly er jo bare lekker, og jeg syns de fleste blir så flotte med et Odd Molly plagg på seg, og jeg trenger virkelig en ytterjakke... :-)
Klem Hege

a´PoStroph sa...

Oj....jeg glemte å nevne at jeg ønsker meg mest av alt en grå i str. 2:))

Klem nr.2 fra Monica

Anonym sa...

En grå vill jag ha! Önskar sååå att jag vinner!
Kläder från Odd Molly passar perfekt in i min garderob, då jag gillar att vara klassisk men samtidigt annorlunda.
Varma kramar Marie-Louise M

Catrine sa...

For en fantastisk tävling!
Odd Molly er en stor favoritt! Elsker alle de vakre detaljene på hvert eneste plagg.
Skulle jeg være så heldig å vinne, vil jeg gjerne ha den grå!

Smultronmamman sa...

Det är otroligt vackra kläder! Tidlösa! Jag skulle bli fantastisk glad om jag vann den ljusa jackan! Det skulle va härligt att känna sig höstfin i en ny Odd Molly jacka! :)

Sjöboden sa...

Odd Molly gör finaste, skönaste, bekvämaste kläderna ever! Blir alltid positiv i en outfit från OM.

Skulle väldigt gärna ha den grå i storlek 1. Den är to die for.....

Kram Caroline

Anonym sa...

Wow vilken tävling, jättefina jackor med underbara detaljer! Allra helst skulle jag vilja vinna den gråa!

Ända sen jag hörde Per Holknekt sommarprata förra sommaren har jag ett särskilt gott öga till Odd Molly! Så himla snygga, kvinnliga och användbara kläder som passar alla och som kan användas likaväl till vardags som till fest!

Härlig blogg du har förresten!

Kram Helena i Mölndal

Ulrika sa...

Jag ska vara helt ärlig och säga att jag äger inte ett.enda.plagg från Odd Molly. Det här hade varit ett ypperligt sätt att få en shopaholic fast. Jag gillar jackorna, och skulle inte tveka över att glida runt i den gråa. Jag förstår att de som börjar köpa OM kläderna fastnar, för de är otroligt vackra och genuina, men jag har helt enkelt inte kommit dit än...

Anonym sa...

Oj, oj, tenk å vinne en slik grå jakke! Odd Molly er et så koselig merke, mange behagelige klær og supersøte detaljer! Jeg liker tanken på å være en av mange som støtter opp om Odd Molly!
God klem fra Kaja i Norge;-)

Maria sa...

Åååå en Molly är alltid rätt. Hur man än känner sig så känner man sig fin i en Molly, vardag som fest. Alla små detaljer och fina material. Jag har några få plagg men någon jacka har jag inte så en grå skulle passa mig. Håller fingrar o tår, hoppas Mollygudarna är med mig ;)
Kram Maria.

Anonym sa...

vit så fin, som snö.
vit så skön som bomull.
vit så vacker och läcker så de räcker!
så värt!

Ulrika Klang

sandra sa...

Hej!

Jag gillar nog den blåa färgen bäst, men båda är ju så fina. Beslutångest är mitt andra namn. Jag tycker att Odd Molly är en frisk fläkt i modevärlden, de går liksom en egen väg och andra hänger efter. Har ju tyvärr inte ägt en egen, men gud så jag har suktat efter dom.

Kram

Gunn Persen sa...

Hei hei. Jeg likte den mørke best og jeg synes at Odd Molly har mye fine detaljer på sine klær. Dessuten har du en underbar blogg som jeg nettopp har oppdaget.

Anonym sa...

Hej svejs!!!!

Jag gillar nog den grå och skulle bli överlycklig om jag vann en ....Odd molly har jag gillat sen dom kom ut med sin första kollektion för att deras kläder är så fina och att alla kvinnor kan bära dom . Älskar bara odd molly skulle vilja ha nästan alla deras kläder.....

kram.... Valentine J

Anonym sa...

Hade jag varit klädskapare hade jag antagligen ritat exakt lika dana kläder som kommer från Odd Molly, för jag gillar alla kollektioner, alla plagg. Jag har ännu inte hittat ett plagg som jag skulle tackat nej till. Och sen kommer det ju inte bara en t-shirt, eller en kjol, eller en tunika, med Odd Molly - man får alltid ett litet budskap också, och kanske en doft. En härlig upplevelse...
Anette

Anonym sa...

Odd molly för mig är kärlek. Lika mycket kärlek som de små ting i livet som kan göra mig så glad. Som en god latte en fredagseftermiddag på jobbet, en ny doft eller en kram från min lilla underbara.

Jag älskar odd mollys små detaljer, budskap. Tittar över axeln en jobbig dag och ser ett litet citat som får mig på andra tankar. Det fiffiga med dessa kläder är att man kan se gulligt romantisk ut, tuff och kaxig på samma gång. Jag behöver knappt smycken. Åh vad glad jag skulle bli om jag vann! Då skulle jag välja den mörka! Bor själv i en småstad och här har vi knappt Odd molly alls. Fingrarna går varma över tangenterna när jag smyger in i läckra webshops och drömmer!

Roligt med en ny tävling, blir barnsligt pirrig! En kram till min favvobloggerska! /Tove

Carina Storm sa...

Vilket fantastisk tävling!
Jag vill aboslut vara med och tävla och skulle gärna vilja vinna en grå jacka!
Det jag gillar med Odd Molly är självklart deras fina och kvinnliga kläder men sen är jag också väldigt imponerad av Per Holknekt och den resa han har gjort. Lyssnar man på honom så inser man att kläderna står för så mycket mer och jag bär med glädje hans märke :)

Tack för en härlig blogg!
Mvh Carina Storm

Linda Bäckman sa...

Hej hej.
Wow vilken toppen tävling!
Jag vill självklart vara med och tävla.
Har verkligen älskat odd molly länge, men har ALDRIG haft råd att köpa ett eget plagg =/
Så att få vinna en sådan fin grå OM jacka vore ju drömmen =)
Kramar till dig

Anonym sa...

Guud så fina! Har länge önskat att få äga ett Odd Molly plagg å få känna lite "mammalyx" ;) Den ljusa jackan ser helt bedårande ut, att få lysa upp med den i höstmörkret gör jag gärna! Tack för denna supertävling! Kramar Linda

Maria Clarholm Eriksson sa...

Hej! Vill gärna vara med och tävla....vet inte vad jag har för storlek men har 40 i vanliga fall...Äger inte ett enda OM plagg...men massor av kläder i samma stil...skulle kännas underbart att få vara mammaledig denna vinter i denna snygga jacka...vill helst ha den ljusa om jag vinner...
På söndag åker jag föresten med man och tre barn till Rhodos Kallithea....följer din blogg varje dag..tack för all inspiration
Många kramar Maria C-E

Malin sa...

Nu håller jag tummarna och hoppas att just jag kan bli en lycklig vinnare till den ljusa odd molly jackan! Så otroligt fina och välarbetade kläder med rätt "attitude" som skulle sitta som handen i handsken på mig. Så please, please låt mig bli en lycklig vinnare just denna gång!

Anonym sa...

När midvinternattens stjärnor gnistra och glimma skulle denna stiliga, praktiska pjäs hålla kroppen varm och go!! Den gråa skulle göra sig fint mot snöflingornas vilda danser och månens klara sken!

Oj, vilket glädjeskutt jag skulle bjuds Er på!! xx
orsa60@hotmail.com

Johanna mamma till Elna sa...

Vitt är vackert året runt så den vita hade jag absolut inte tackat nej till! :)
Odd Molly är en favorit hos mig pga av den härliga blandningen av lyx och mysfaktor i de flesta plaggen.
Ha en trevlig fredagskväll!
Mvh Johanna

Amanda Sverre sa...

Jag älskar odd mollys kläder för deras personlighet och vackra detaljer. Kläderna är också mycket sköna! Jag är gärna med och tävlar om den vita jackan i storlek 1.

Kram Amanda S, Söderköping

Stephanie sa...

Ohh my - SÅÅ VACKRA JACKOR! De väckte verkligen ett ha begär i mig - ska jag trots allt kanske kunna vinna en ny jacka till moi att trippa omkring i den här hösten! Ah vilken dröm det hade varit!
En blå i storlek 36/S blir det då storlek 2 i Odd Molly?
och tyvärr har jag aldrig ägt något Odd Molly plagg men jag tycker att de gör fruktansvärt vackra kläder, och varför jag då aldrig ägt något? jo för att ekonomin inte riktigt räckt till och man har fått prioriterat annat istället för de vackraste kläderna, men klämt och känt har jag gjort i affärer och de verkar ju så himla sköna, och sen att de ser så förbaskat snygga ut gör inte saken lättare att motstå de här darlingsen, så snälla Philia låt mig få vinna ;)
Kram till dig

Nicole sa...

Wow,229 kommentarer! Tänk att du har så många Goa läsare, inte så konstigt-men måste va en häftig känsla! En odd Molly jacka skulle göra mig sååå lycklig OM för mig är riktig vardagslyx, de dagar jag har något om mina två omplagg känns vardagen alltid lite lyxigare! Men nu vill jag vinna en för att ge den till min mamma som tagit hand om mig och öppnat sitt hem så jag kunnat flytta hem när jag blev sjuk efter att läkarna ställde till det på en operation. Våra liv har förändrats men hon har funnit där hela tiden när vi har frågat oss VARFÖR?? hon skulle behöva någonting som lyser upp i mörkret, det har tagit hårt på henne att se mig med dessa smärtor!
Så nu håller jag tummen för att jag ska få göra mamma lite glad och varm i en grå om jacka iaf:))
Kram!

TC sa...

Ååå.. Om jag skulle bli en av det lyckliga vinnarna skulle jag absolut vilja ha den ljusa =) Sååå himla fin! Och skulle isf vilja ha den i storlek 1...
Skulle så gärna vilja ha en för har tyvärr inte haft råd att köpa något från dom då jag nu kämpar för min dröm (läser inredning och design).. Men dom är juuu så fina och jag tror att det skulle få en att känna sig extra fin.. Kan behövas när det alltid regnar här i göteborg och solen sällan kikar fram...
Den skulle iallafall pigga upp min dag =)

Hoppas du får en jätte fin helg =)
Själv får jag njuta av ledighet först den 8 okt då jag nu pluggar 7 dagar i veckan =)

/TC

Emma-Karin sa...

Hej. Vilken tävling!!
Om jag skulle bli en av de lyckliga vinnarna är den grå jackan min favorit. Det är det senaste året jag börjat upptäcka Odd Mollys snygga kläder, anledningen till att jag gillar dem är jag känner mig kvinnlig när jag bär dem, snygg och kvinnlig. Vad mer kan man begära av ett plagg???
Ha en skön helg!

Anonym sa...

Hejsa Philia!
Uh jeg er helt klart med! Jeg vil sååå gerne vinde en af disse fine jakker! Hvilken en? Jeg tror den hvide vil klæde mig bedst. Og ovenpå en graviditet som slutter i midt oktober, så trænger jeg til ny garderobe!

Jeg er tosset med Odd Molly, deres design sidder godt paa kroppen, specielt over brystet. Og deres farver og smaa broderidetaljer etc er lige mig!!
Hilsen Cecilie xx

Petra sa...

Jag skulle bli så lycklig om jag vann den ljusa jackan. Om jag köpte den själv hade jag valt den mörka, mest för att det är mer praktiskt med små barn. Sen jag köpte mitt första Odd Molly plagg har jag varit fast!! När jag bär dessa underbara plagg känner jag mig alltid vacker och unik! Dessutom är kvalitén otrolig.

Anonym sa...

Hej,

Jag har gått och drömt om denna jacka ända sen jag såg den i butik första gången så jag håller nu tummarna att jag ska ha turen att vinna den grå i strl 2.
Jag gillar Odd Molly för att kläderna känns så romantiska och lyxiga, dom har det där lilla extra som gör att du kan se direkt att det är ett plagg som kommer från Odd Molly.

Nu håller jag tummarna :-)

//Gisela

lotta sa...

Åh vilken fin tävling. Jag är förälskad i Odd molly därför att det är så vackra genomarbetade kläder som får mig att känna mig kvinnlig och fin. Man blir som barnen vid jul när man unnar sig ngt från detta märke. Känner mig lyxig och blir glad av att bära dessa plagg. Det var som när min man idag suktade efter en gammal mustang, då sa jag till honom: så känner jag inför en Odd Dolly klänning. Jag skulle hemskt gärna vinna en grå. Tack o kram från Lotta

Anonym sa...

FÖR DET DÄR LILLA EXTRA....

En vit jacka i storlek två skulle jag välja. Hade nog valt en grå om inte du varit så förbaskat snygg i den vita:)Sedan vore de kul att ha någon annan färg än svart på vinterjackan!

Kram på dig Snygging!
/Alexandra i Östersund

Sara Barbro sa...

När jag var liten ville jag så gärna ha klänningar med spets och tyll och broderier. Så att jag kunde låtsas vara en prinsessa. När man är vuxen och har ett allvarligt jobb går det inte att klä ut sig och leka kunglighet. Men. Med Odd Molly går det. Med dessa kläder kan vara prinsessa när jag vill!

Jag vill mycket gärna ha den vita!

Anonym sa...

Ohh my (g)ODD MO(LLY)ckan vara med mig denna gång....
Önskar mig en grå
antar strl 2,( är en 38/40)
kRaam /Åsa fr Katrineholm

Lilla sa...

Om jag blir en av de två lyckliga vinnarna så önskar jag mig den vita jackan.

Kärt barn har många namn, lika så Odd Molly! "Because i´m worth it ;)

Mikaela E sa...

Åh vad jag önskar att jag vinner en av dessa underbara jackor!Jag älskar Odd Molly!Älskar den feminina touchen på deras plagg.Känner mig alltid superfin i deras kläder.Fick komplimanger av både sambon och pappan när jag hade en OM blus på mig.Om jag har turen och vinner så skulle
jag vilja önska den vita.

Vilken underbar tävling!
Jag älskar din blogg,får så mycket inspiration härifrån House of Philia!

Brunkullan sa...

Jag har alltid tyckt att Odd Molly har underbara kläder. Tyvärr är de inte för min plånbok, även om jag gärna skulle unna mig något i framtiden.

Att vinna vore nog enda chansen för mig att faktiskt få äga en jacka av Odd Molly! Den mörka tycker jag är otroligt snygg.
Stl 4 om jag får önska:)

Kram Susanne

Anonym sa...

Den grå jackan finns bara i min fantasigarderob. Sjuksköterskelön, småbarnsmamma och husägare Är ju tre stora anledningar till att en sån fiiiiiin jacka inte kan få flytta in hos mig på annat sätt än genom en vinst... Det vore ju så roligt att efter viktkämpande (-5kg) få känna sig extra snygg i en ny OM-jacka!!
//Helena

Anonym sa...

Jag skulle önska mig den grå. Odd Molly för mig är vackra detaljer, elegans, romantik och skönhet.

Charlotte Weding sa...

glad höst! Jag skulle bli himlastormande glad för den snygga gråa jackan i st.1.
Jag jobbar på förskola sedan 20 år tillbaka och unnar mig aldrig några nya kläder.
Mina fyra egna barn får däremot nytt men sen tar pengarna slut.
Odd Mollys kläder ser sköna,mjuka och vackert kvinnliga ut i diskreta moderna färger. Precis så som jag skulle vilja känna mig någon gång.
Stort tack för inspirerande bloggläsning. / Charl.

Anonym sa...

Mmm en grå jacka i storlek 2 skulle passa perfekt. Odd Molly är rätt plagg på rätt kvinna, alltid.

Anonym sa...

Det är detaljerna som gör det. Odd Molly har det lilla extra som känns omfamnande. Att det både är kontoret-dressar, hänga i parken-kläder och party-outfits i samma plagg är dessutom svårslaget. Nu är det så att jag verkligen behöver en höstjacka till alla ovan nämnda events och just denna skulle sätta lite guldkant och glamour till min övriga garderob. Trots mina två små guldklimpar önskar jag mig en i vitt, jag är grym på fläckborttagning ;)
Håller tummarna

Karolina

Salla sa...

OMG säger jag bara, du underbara rara. Tack för en finfin blogg som gör mig så glad - alla dessa vackra dar.

En Odd Molly skulle sitta fint, och även funka som pris. Till mig själv såklart, som klarade en halv mara med fart. Förra söndagen gjorde jag detta, och med en grå Odd Molly på mig skulle jag känna mig som en sessa. Så fina är deras kläder att jag skulle skina som ädel.

Just love your blogg!

Anonym sa...

Hei på deg!

Ojojoj...sier jeg for en flott premie.
Den mørke tror jeg hadde passet meg best. Hvorfor jeg liker Odd Molly ? det må være alle de fine detaljene, samt at man føler seg så fin i disse klærne...lette og kombinere m.m
Ha en fin kveld :-)

klem Barbro barbro@batex.no

Anonym sa...

Ahhh....jag tittar, provar, känner och drömmer mig bort när jag Odd Molly kläder provar....för det stannar oftast vid en drömm.....(liiiteee dyrt för min ekonomi för tillfället). Men sååå snygga jackor...den vita skulle jag välja om jag fick.

Hoppas, hoppas Marie

Anonym sa...

Fantastisk flotte jakker! Den grå er min favoritt, da to små skatter (soon to be 3) gjør det lite mulig å være en aktiv mamma i lys jakke :) Odd Molly utstråler luksusbohem, derfor en favoritt. Tusen takk for en herlig feelgood blogg!

Anonym sa...

För mig står Odd Molly för en framgångssaga som belyser att plagget kan bäras av alla. Där färg möter form. Kvalitet och personligt skräddat. Jag skulle med glädje möta vintern i den vackra grå jackan.
Carolina

Ida.R sa...

Ohlala vilken tävling! Hade älskat den grå! Älskar odd mollys detaljer allt från mönster till de små textraderna! Eller egentligen whats not to love! Kram - ida

Anonym sa...

Hei.
Kjempefine jakker. Jeg liker best den grå jakken:)
Liker Odd Molly godt pga snitt, farger og de flotte detaljene.

Marie Elise
hvitlykke@gmail.com

Susanna sa...

Hejsan

Vilken oslagbar tävling. De är ju så underbara.
Hur sexig man skulle vara i en O M Jacka i grått. Perfekt. Gillar deras kläder man känner sig så lyxig, sexig & spec då man har på sig dem. Och det känner man sig varje dag i dessa kläder. Vilken dröm det skulle vara att äga en jacka.

Ha en trevlig helg
Krammiz
Sussi

Runa sa...

Skulle inte tacka nej till varken en vit eller grå, men får jag välja säger jag en vit (stl 3).
Varför Odd Molly - jag känner mig alltid fin och välklädd utan att vara uppklädd. Känner mig alltid "inne" utan att vara för trendig...dessutom får jag alltid positiva komplimanger för mina kläder när jag bär OM vilket är kul. Jag bor i USA och det känns SÅ kul när man kommenterar mina kläder att kunna säga att det är ett svenskt märke. -Runa

VILLA RUT sa...

Jag hoppas såklart också på vinst och önskar den grå i stl 2 om jag skulle ha så tur :).

Odd Molly för mig är kläder som känns klassiska och får en att känna sig extra fin. Självklara favoriter i graderoben och plagg man alltid får beröm för, inte fel :).

Mvh Fia

Anonym sa...

Den grå jakken var kjempe lekker!
Hilsen SiljE

Anonym sa...

Hej!

Klart jag vill vara med och tävla, vem vill inte ha en av dessa underbara Mollyjackor, jag bara älskar dom! Vinner jag önskar jag den vita i strl 2. Kramar till dig från mig. fransson.68@hotmail.com

Anonym sa...

Hejsan!

Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren i denna fantastiska tävling, så skulle jag önska en av dessa underbart fina jackorna i vit. Jag äger inte så många odd molly plagg, men det jag tycker är allra bäst och finast med odd molly är alla deras detaljer på kläderna och att de är något extra.
Mvh Stina från ulricehamn

Prinsessan sa...

Vilken underbar tävling! Hur generöst som helst ju :)
Vem vill inte vinna??? Vem älskar inte Odd Molly?

Fantastiska koftor som är mjuka, varma och vackra med alla sina färger, tunikor som sätter piff på vardagen eller gör en snyggast på festen, klänningar som är to die for...
Enda nackdelen är att det är lite väl dyrt ibland!

Kram från C som skulle älska en grå jacka i stl L

Anonym sa...

Hei!

Har smugtittet på din blogg veldig lenge...
Så nå klarte jeg ikke la være;)

Jeg vil gjerne være med på konkuransen.

Jeg har alltid drømt om å eie et Odd Molly plagg, men det har aldri blitt sånn... Jeg ville virkelig båret den grå jakken med STOR GLEDE....

Anonym sa...

Vilken underbar tävling! Jag gillar odd molly för det symboliserar tiden jag efter två täta graviditetr kan lägga på mig själv en stund. Viktminskning och träning gör att jag nu kommer i dessa underbara plagg. Känner mig så fin och kvinnlig i dessa kläder. Sitter varje morgon en liten stund och surfar runt på diverse bloggar och får nya ideer om vilka plagg ur kollektionen jag vill köpa. Så skulle gärna vilja vinna en grå jacka i stl 4. Vore drömmen!
Underbar blogg du har!
// Eva

Monica sa...

Jeg liker den hvite jakken. Odd Molly har nydelige klær og holder god kvalitet:)

Systrarna Virrpannor sa...

Hej!

Odd Molly har ju så fina kläder å jag skulle gärna ha dessa underbart vackra plagg, men tyvärr så passar det inte min plånbok just nu, då jag snart är arbetslös men en fin grå jacka skulle jag gärna bära i vinter, så jag hoppas på tur!

Kram Mia

Siri sa...

Jeg er så glad i Odd Molly!! Kjøpte meg en Odd Molly høst/vinterjakke i 2008 som jeg har brukt hvert år og fremdeles er like fin! MEN jeg ønsker meg selvfølgelig fornyelse og håper derfor å vinne den grå jakken :=)

Isa sa...

Därför gillar jag Odd Molly:

*Det är stickat,
det är sött.
*Det är spets och silke.
*Det är lyxigt,det är vackert.
...just because...odd molly loves you!

Siri sa...

Det må også sies at Odd Molly jakken min har vært gjennom en graviditet med STOR mage, så fasongen på jakken er ikke riktig slik den engang var, ønsker meg en ny! Odd Molly er min desiderte favoritt :=)

Anonym sa...

Jag skulle bli skitsnygg i den grå jackan.

Jag gillar Odd Molly för att det är kvinnligt och samtidigt avslappnat. Tjusigt helt enkelt!

Kram Nina i Borås

Anonym sa...

Tycker om märket för att kläderna är så kvinnliga. Mitt första plagg fick jag av min man efter att jag fött vår son, har varit fast sen dess. Skulle vilja ha den vita. // Angela

Maria H sa...

Åhhhh, jag har precis spanat runt på webben för att hitta just en Odd Molly jacka! Och ramlade in på din blogg (som vanligt iof) och hittar denna fantastiska tävling!!!! Den gråa får gäääärna hoppa in i min hall på kroken som just nu står tom. Min tidigare jacka har tappat en knapp och blixtlåset har gett upp! Så det känns så rätt att försöka få ihop ett tävlingsbidrag! ;) Jag älskar Odd Molly för jag känner mig stolt som en tupp i deras kläder. Det är ren lyx för mig att köpa en fin tunika med unika detaljer och jag bara älskar deras fiiiina koftor. Har ännu inte ägt en OM jacka..... ;)

Anonym sa...

Oh My vilken härlig tävling. OM jag drömmer OM att vinna denna fina grå... Oh Ja!! Att få krypa in i denna fina jacka i vinter skulle vara Otroligt Mysigt, härlig mamma lyx kallar jag det. OM är sedan länge mitt favorit märke.
Höst härliga kramar från Jessicka

Anonym sa...

Hej! och tack för en fin blogg som jag alltid startar dagen med tillsammans med en latte :-)

Jag vill gärna vinna den VITA. Bara för att jag har småbarn och aldrig skulle kunna motivera att köpa en vit :), men sååå gärna vill ha en över min korta chica brudklänning i samma stil då vi i smyg gifter oss inom kort.

Odd Molly makes my day. Every day. Finns inget dåligt humör eller vardagliga bekymmer som inte kan suddas ut av en färgsprakande Odd molly kreation. Dessa vackra kläder gör livet ännu härligare att leva!

stor kram
Vic

och ps) tycker du borde slå till på den vita du med. Passar så fint till din nya hårfärg!

Anonym sa...

Ååååh, äntligen - en jacka som jag som är gravid kan känna mig fin i!!!! Skuren under brösten och lite vidd undertill - som gjord för att känna sig preggovacker i höstrusket! Om jag vann skulle jag vilja ha den gråa som klarar kramar av lerig 3-åring =).
Odd Molly är för mig vackra och välgjorda kläder som man mår bra av att bära.

/Malin

Anonym sa...

Bara man hör odd molly blir man glad och hjärtat skriker vill ha för dessa plagg är urmysiga att bära, man känner sig klädd och avslappnad och man får en så härlig söndagsfeeling fast det kan vara mitt i veckan;)så självklart ska jag vara med i denna tävling gärna en grå om man får välja.

Kram Camilla i Täby

ps. Vad fin din hårfärg blev!! ds.

Anonym sa...

Saken är den att jag knappt visste vad Odd Molly var för ett år sedan.Jag råkade halka in på din och dina Odd Molly-systrars bloggar av en slump och sen blev jag fast!Jag har bara ett par plagg pga prislapparna, men jag fastnade ordentligt för era bloggar :)OM jag skulle ha turen att vinna så önskar jag mig en grå i storlek 1. Tack & hej leverpastej!!!
Hälsningar Victoria

Anonym sa...

Hej!
Vilken tävling! Mitt första Odd Molly plagg fick jag av min make i julklapp för snart två år sedan. Sedan dess är jag fast! Tycker inte om alla plagg såklart men har mina favoriter. Anledningen till att jag gillar Odd Molly är alla detaljer och härliga färger, vem blir inte på bättre humör av att bära en roooooosa Fondadress?

Om jag har turen att vinna önskar jag mig en GRÅ jacka!

Hoppas på tur gör Stina A

Hemma hos Elinor sa...

Hej fina DU!
Vilken rolig tävling.
Skulle bli överlycklig att få bära en sådan fin jacka! Oftast är det familjens juveler som (2 barn + familjehemsbarn) det shoppas till. Skulle som sagt bli ö v e r l y c k l i g!

Tycker Odd Mollys kläder är underbara. Kläderna med det lilla extra.
Tycker båda färgerna är fina, fast den mörka lite mer :)

Pernilla sa...

ÅHhhhhh vilken fin tävling! Om jag har turen att vinna vill jag ha den mörka jackan. Odd Molly ÄLSKAR jag för att kläderna har så underbara tyger och spets med sinnliga detaljer. Kläderna gör att jag känner mig såååå fin och ger mig så gott självförtroende. Verkligen kvinnliga kläder<3. Tack för en fin blogg! Pernilla

Sarah sa...

Vilken underbar tävling nu är det bara att hålla tummarna! Varför jag älskar Odd mollys kläder är för att dom är otroligt fina,har även sett dokumentär om han som designar kläderna han har varit med om ett hårt liv ( gammal missbrukare) och han inspirerar till att man kan lyckas! Dock lite för dyra för min plånbok som studerar så jag skulle bli överlycklig om jag vann ( minst sagt ) Gillar båda jackorna väldigt mycket,men önskar den mörka mest! Kram sarah

Mirka sa...

Oj vilket svårt val. Båda färgerna är ju fina, men jag skulle nog välja den ljusa för att alla andra mina jackor är så mörka. Jag har alltid gillat Odd Mollys kläder och föll som en fura när jag upptäckte dem i en liten mysig butik i Tenhult för några år sedan. Jag var där minst en gång i veckan och klämde och kände. Det blev aldrig nåt köp och har fortfarande ingen Molly i mina ägor, min plånbok strejkade varje gång.
Så nu håller jag tummarna i denna tävling:) Sen är man väl fast i träsket om man vinner :)

Anonym sa...

I`m in love <3!! Fantastisk tävling och en härlig blogg som inspirerar mig varje dag! Båda jackorna är fina, men måste jag välja så blir det den grå!// Tina

Anonym sa...

Åh, wow - for en fin give away! Elsker bloggen din og elsker Odd Molly, har noen tunikaer, men ingen jakke. Det er alltid like kjekt å snike på Odd Molly sine nye kolleksjoner, de har flotte, feminine klær, nydelige farger og fiiine tekster. Føler meg fin ;)
Kunne godt tenkt meg den grå denne høsten/vinteren.

Ønsker deg og din familie en fin kveld.

Christine - Bergen/Norge

Louise Säkerhetsansvarig sa...

Är kär i den grå :) som kvinna i byggbranschen känner jag mig ljuvligt kvinnlig och klädd i odd mollyplaggen. Därför skulle det vara underbart att få ha en gosig och vacker jacka när jag åker till bygget på morgonen för att se till att säkerheten där efterlevs genom god arbetsmiljö!

Anonym sa...

Vilken tävling! Skulle så gärna vilja vinna och då skulle jag vilja ha den gråblåa, supersnygg! Äger inte något Odd molly plagg än men tycker de är såå fina! Romantiska med väldigt fina och annorlunda detaljer, kläder som man verkligen lägger märke till! /Jenny Svedberg

Anonym sa...

Åh jag skulle mer än gärna vilja vinna den vita jackan!

Jag älskar att Odd Molly håller sig till den bohemchica stilen utan att det blir för överdrivet. Det är en svår balansgång mellan att vara för udda och knäpp till att sticka ut lagom mycket på ett coolt och avslappnat sätt! Men Odd Molly klarar den utmaningen galant!

Trevlig helg /Louise T

Anonym sa...

För mig står Odd Molly för stil, klass och kvalitet! Vackra och funktionella kläder som fungerar både till vardag och till fest. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha en grå jacka tack. Mvh Camilla Nyman

Anonym sa...

Jag vet inget märke som får mig på så gott humör som odd Molly, plaggen gör en glad, lycklig, extra fin.....känslan är obeskrivlig. Jag blir tom lycklig bara av att dom hänger i garderoben :) det känns helt enkelt inte lika bra när man bär andra kläder. Om JAG skulle ha turen att få vinna en jacka dessutom skulle hösten inte kännas lika dyster och trist. jag väljer den grå om jag nu måste välja.... :) Monica Åslund-Svensson Åkersberga

Line sa...

hei!! for en flott premie. eg kan virkelig tenke meg å vinne en slik. gjerne den lyse i str small!! ønsker der en nydelig helg. klem line

Vera G sa...

Gravidhjärnan glömde skriva att den önskar en blå jacka! =) (Hoppas den inte har blivit färgblind..=)

Marie sa...

Wow....vilken tävling!

Som många andra älskar jag Odd Molly...som för mig har det där lilla extra i sina kläder och framför allt deras gulliga texter som jag gillar.

Den vita skulle passa perfekt till min höstgarderob!

Tack för en härlig och inspirerande blogg!

Kram Marie

(marie780601@gmail.com)

Lantligt i smultronbacken sa...

Wow, vilken tävling. Jag bara måste vara med och hoppas på att finna lyckan.

Jag älskar Odd Molly för att de har så speciella och härliga kläder där de inte finns i så väldigt många exemplar. Att ha på sig Odd Molly kläder gör en speciell och egen då man knappt träffar på någon som har en likadan. Deras färgkombinationer och spetsar är underbara. Kvalitén och de njuka tygerna är ett stort +.

Om jag vinner önskar jag den grå jackan.

Kram Teres

Janne sa...

For en herlig konkurranse <3
Jeg er nettopp ferdig med mammapermisjon for barn nr tre og føler som det er hundre år siden jeg hadde en fin høstjakke med innsving i livet... Disse jakkene er jo nydelige. Ønsker meg den mørke i str 1....<3

Anonym sa...

Hej! Älskar din blogg nästan lika mycket som jag älskar Odd Molly!
Odd Molly för att det inte är ett mode, utan en STIL som andas kvalitet och livsglädje! Den vita i strl 3 skulle passa jättefint till det övriga i min höstgarderob!
Tack för all inspiration från din vackra blogg! Missar inte en dag!
Kram från Gunilla i Finland
Gilla@gillascountrylife.fi

Johanna Vargvik sa...

Jakten på en ny jacka är tidsödande och tar kål på mig! Så att vinna en fin Odd Molly jacka (Vit storlek 1) hade vart rena drömmen!

Det är väl helt enkelt så som Per säger i Telia reklamen - så jag vid dagens slut kanske får lite mer tid över till mig familj, och till allt det där mysiga! :)

Må gott i höstrusket varma kramar Johanna!
(jippiyoyo@hotmail.com)

Fröken K och livet på landet sa...

Hej!

Ännu en fantastisk tävling! Jag skulle bli otroligt glad om jag vann den grå OM jackan...såå himla fin! Odd Molly är ett favorit märke då kläderna är orginella och drar blickarna till sig...för mig är det lyx att bära dessa kläder!

Tack för all inspiration du ger via din blogg...you rock!

Bästa hälsningar Karin

Thelma Louise sa...

Den lyse.:-) OM har et fint snitt...love it.:-) fin du er med mørkere / varmere hårfarge.:-))

god helg.:)

Anonym sa...

Hej!
Skulle bli sjudundrades glad om jag vann den ljusa jackan. Har aldrig ägt ett Odd Mollyplagg, men jag tycker märket är i en klass för sig.
Nu håller jag tummar och tår för vinst.

Hälsningar
imoolsson@hotmail.com

viktoria sa...

Jag känner mig kvinnlig, fin, romantisk, välklädd, snygg, glad och vacker i odd mollys kläder!
Jag skulle sååååå gärna vilja vinna den mörka jackan!

Marie sa...

En Grå Odd Mollyjacka.
Vilken lycka!!!
Kan inte i ord beskriva den LYCKA jag hade känt om denna stilfulla jacka får bäras av mig.


Mina tummar hålls hårt..
/En trogen läsare av denna underbara blogg.

Anonym sa...

Åh vilken härlig tävling! Jag skulle vilja vara med och tävla om den gråa jackan i strl 0. Jag föll inte så speciellt mycket för odd molly i början. Men sedan började min mamma köpa mer och mer och även visa mig massor av kläderna. Och ja nu är jag helt tokig i dem. De är så speciella och jätte snygga. Man kan även sticka ut lite, och det gillar jag!

// Fanny.
FannyLindgren@hotmail.com

Anonym sa...

Hej P
Vilken härlig tävling med det bästa märket med dom sköna och riktigt härliga Odd Molly kläderna som man känner sig fin i och som alltid har bra passform och fin kvalite.
Skulle bli jätteglad om jag vann den grå jackan.
Mvh Lotta Västerås.

mirea sa...

Odd Molly är bara en dröm för en fattig studerande, därför skulle jag så gärna vinna en vit jacka! Marie

Unknown sa...

Det är alltid kul att gå in och läsa din blogg, få tips etc. Det mesta handlar man till sina barn, men det är alltid härligt att köpa ett nytt plagg till sig själv. Det skulle vara en lycka att få vinna en jacka från odd Molly och det blir första plagget från odd Molly. Den mörka faller mig i smaken. Tack för att få vara med på utlottningen. Trevlig helg Sabina

Ankan sa...

Bonsoir!

En grå odd molly att krypa in i skulle göra det mer lustfyllt att ge sig ut i den mörka, kalla och snöbistra vintern!

Tack för njutbara bilder var dag :)

Anonym sa...

Hej, vilken mysig tävling! Bär själv odd Molly dagligen eftersom det finns inget som får en att känna sig finare eller som passar till alla tillfällen. Köpte precis en superfin klänning, bakers cross till min systers bröllop. Tyvärr blev det min morfars begravning först och då bar jag min vellourette plain dress. Skulle inget hellre än att vinna den vita jackan att pigga upp mig med efter en jobbig början på denna hösten. Tack för en super bra blogg! Mvh Sofie Crivelius. ( Sofie.crivelius@gmail.com )

Sofia sa...

Jag skulle bli överlycklig om jag vann den grå , tror den skulle passa min växande mage. Jag gillar Odd Molly eftersom jag alltid känner mig fin i deras plagg, med eller utan mage :) / Sofia

Sonja sa...

Gillar Odd Molly för deras originalitet, material- och färgval men framför allt för plaggens tidslöshet! Skulle välja den gråa höstjackan!

Anonym sa...

Hej, vilken mysig tävling! Bär själv odd Molly dagligen eftersom det finns inget som får en att känna sig finare eller som passar till alla tillfällen. Köpte precis en superfin klänning, bakers cross till min systers bröllop. Tyvärr blev det min morfars begravning först och då bar jag min vellourette plain dress. Skulle inget hellre än att vinna den vita jackan att pigga upp mig med efter en jobbig början på denna hösten. Tack för en super bra blogg! Mvh Sofie Crivelius. ( Sofie.crivelius@gmail.com )

Anonym sa...

Älskar Odd Mollys kläder och har redan byxor, klänningar, tunikor & kofta -använder dem väldigt ofta!
Kläderna från O M är både snygga, mysiga och bekväma,
en grå jacka skulle jag ha mer än gärna!
Vintern i norr är grå och kall,
hoppas att jag snart har en ny, varm, gosig & snygg jacka i min hall!

Trevlig helg!


Johanna Anderhed

Sofia sa...

Åååhh!! Jag skulle så gärna vilja vinna en grå!! Jättefin! Och jag behöver verkligen en ny jacka nu. Dags för småbarnsmamman att unna sig något också. ;)
Odd Mollykläderna är alltid så himla fina men framförallt unika och detaljrika. De små söta detaljerna gör plaggen lite mer exclusiva helt enkelt. Roliga att bära. Äger själv inga OM-kläder men skulle väldigt gärna vilja!
/S

Anonym sa...

Oj oj vilken tävling som så klart jag vill vinna! :) Skulle nog bli lite Ole dole doff om jag vann! Men den grå önskar jag mig nog lite mer!
Gillar Odd Molly för de fina detaljerna som alltid väcker uppmärksamhet!
Kram Cornelia i Småland

Anonym sa...

Du är sjuuukt snygg i håret!! Tack, nu vet jag vad jag ska visa upp för bild till min frisör då jag också tänkt göra det lite mörkare inför hösten :) Kram från Sofia

Sandra Lindberg sa...

Jag skulle vilja vinna den blå jackan.

Jag gillar Odd Molly så mycket, för att jag alltid känner mig både välklädd och bekväm. Jag tycker om att de inte följer trender, i stället bibehåller de sin egen prägel kollektion efter kollektion. Det tycker jag är viktigt när man väljer att lägga lite mer pengar på ett plagg. Kvalitén är alltid bra, de håller tvätt efter tvätt. Odd Molly får mig att känna mig söt både på jobb och fest!!

Camilla - Lo sa...

Den hvite i str 2. Liker at klærene er så fine og romantiske, og samtidig helt utrolig gode å ha på seg :) Min gamle OM jakke har jeg bodd i siden jeg kjøpte den. De er veldig tidløse :)

Dijana sa...

Oj 229 inlägg innan mig så chansen att vinna är minimal. Men here goes:).
Jag skulle vilja vinna den gråa. Jag har precis börjat jobba igen efter min mamma ledighet,livet med sambon är kämpigt,tiden med min lilla son är för kort, dagarna är helt enkelt för korta. Men livet med en härlig Odd Molly jacka skulle göra cykelturen till jobb lite lättare varje morgon. Kom igen och ryck upp en trött mamma:).

Anonym sa...

Personlig, egen, romantisk, tidlös och fin,
åhh vad jag hoppas att Odd Molly-jackan blir min.
Fantastiskt plagg från Country Dreams jag kan vinna,
i den underbart blåa jackan srtl 1 jag lyckan skulle finna!

Tack för en bra och inspirerande blogg. Kram Jenny

Anna-Lena sa...

Jag är i desperat behov av en ny ljus jacka, så den vita skulle passa mig perfekt! Jag gillar att man känner sig fin och kvinnlig i Odd Mollys kläder. En del plagg blir dock "too much" för mig som har svårt att blanda mer än 2-3 färger då jag klär mig :-) Men t.ex. velourklänningarna älskar jag!

Anonym sa...

Hej H of P!

Jag älskar Odd Molly´s kläder just för att de ar som de är, lite annorlunda, lite aviga men samtidigt otroligt fina och sköna att ha på sig. Sen gör det mig lite stolt att detta svenska märke är så populärt utomlands. Skulle väldigt gärna ha den ljusa i storlek small att mysa runt i vinter! Står kram från Anja i Oslo

FJÄDERNEJLIKAN sa...

Vilken härlig tävling, om jag mot förmodan skulle vinna skulle jag vilja ha en ljus i stl 3...Odd Molly är rätt nytt för mig, men vilka kläder, så snyggt kvinnligt! Har verkligen falligt för dessa svenska naturligt kvinnliga kläder, som passar för alla tillfällen.

Concept_By_Sarah sa...

Hej! Jag tycker båda jackorna är jättefina men min favorit är den vita! Jag som är boende utomlands (Schweiz) följer med stort interesse vad som händer inom svensk mode och design. Odd Molly har blivit en av mina favoriter och passar till en modern kvinna idag som är medveten om sitt utseende utan att vara allt för fixerad vid det yttre. Livsglädje, bekvämlighet och känslan av att känna sig välklädd och snygg på ett avslappnat sätt är för mig Odd Molly. Har ju upptäckt att jag även kan köpa Odd Molly kläder här i Schweiz och vill gärna göra lite "extra" reklam för märket med en fin höstjacka! Kram Sarah

Anonym sa...

Känslan av att vara fin men ändå inte för fin, klädd men ändå inte för klädd, kvinnlig men ändå inte utmanande, det är anledningen till varför jag gillar kläderna från OddMolly.

Ljus jacka stl 2

ullebulle74@gmail.com

Trevlig kväll!
~Ulrica

Sasa sa...

Hej!

Den vita är ju helt bedårande! Den vill jag möta höstrusket i!!!
Behöver man förklara..... Odd Molly kan bara älskas....

MVH

/Sasa

Ulrica Gath sa...

Vackra vackra Odd Mollyjacka.

Kvinnligt, klassiskt, rent och lockande.
Stiligt, bekvämt, kvalitet på hög nivå.

Jag önskar mig såå - en grå två.

Anonym sa...

Hej Philia!
Jag har varit gravid 2 ggr de senaste 4 åren och då är Odd Mollys plagg perfekta. Och ännu bättre så här post-graviditet.
Du vet, när man inte vill framhäva magen utan snarare dölja den. Och när man inte vill att något ska sitta åt för hårt.
Sedan är ju tygerna och designen fantastiskt VACKER också. Inte att förglömma.

Jag skulle bli hel galet överlycklig om jag vann den mörka jackan i strl 3.

Kram & ha en fin helg!

ia sa...

Jag är ingen grå mus...men den grå jackan får gärna värma mej i vinter(stl 1).Gillar Odd Mollys lite rustika känsla på kläderna,något man väljer som är hållbart,både design-och kvalitets mässigt.

MiaC sa...

OM lever verkligen upp till sitt namn, vill man ha något utöver det vanliga.. något odd... ja då är detta kläderna man ska välja. Har alltid gillat OM och det har blivit ett par plagg genom åren. Har läänge spanat på denna underbara jacka men inte kommit mig för att köpa någon så om jag skulle vinna en grå jacka vore min tillvaro fulländad... =)

Tinis vita hem sa...

Ljuvliga jackor! Till hösten passar den gråa jackan bättre, så den skulle jag välja :) Odd Molly har ljuvligt romantiska kläder som ändå inte är för mycket utsmyckade :))
kram Tini

Ann-Louise M sa...

Ååh vilken tävling!! Den fantastiskt fina gråa jackan skulle göra mig till en väldigt lycklig tjej. Finns nog inget med odd Molly som jag inte gillar. All är stiligt o helt enkelt fabolus!

Anonym sa...

I Odd Mollys kläder känner jag mig speciell, bekväm och tidlös.
Jag är lycklig ägare till några få plagg som nu börjar få ett par år på nacken, men jag använder dem fortfarande ofta och de är lika fina ännu. Det är ett gott betyg och något att eftersträva i vårt slit och släng samhälle <3.

Att få mysa i den vita (stl 2) i det norrländska höstkylan vore helt underbart!

Som ganska ny läsare vill jag passa på och tacka för en härlig blogg. En stor inspirationskälla :).

Kram/
Ulrika i Sundsvall

Anonym sa...

Nu vill jag vinna! Båda är underbara, men den vita skulle passa min garderob perfekt! Gillar Odd Molly för att man helt enkelt inte kan låta bli, eller hur?!? Vardagslyx i min smak!
Kram, Camilla

Anonym sa...

Den vita i storlek 1!
Åh vilken rolig tävling.

Odd molly har helt underbara kläder som man blir glad av. Kläderna har de små detaljerna som inga andra kläders märken har. När man bär Odd molly kläder känner man sig extra fin.
Vintern är den dystraste årstiden på hela året och jag hade gärna rest bort till värmen. Men om jag skulle vinna denna jacka så hoppas jag på en lång vinter i år så jag kan glänsa med min nya Odd Molly jacka!

Kram Alexandra (stjarna_93@hotmail.com)

Anonym sa...

Underbara jackor, jag önskar mig verkligen den gråa!!! Få kanske få njuta av härliga hösten i denna Odd Molly jacka gör mig så euforiskt glad och jag ser mig själv så sprudlande vacker så jag önskar den verkligen kunde bli min. Promenaderna till förskolan för att hämta storasyster Elvira med lillebror Elvin i vagnen kommer garanterat bli gjorda VARJE DAG! Odd Mollys kollektioner känns så nära naturen och naturliga och jordnära. Precis som jag!

Anonym sa...

Hej o vilka vinster, skulle bli sååå GLAD om jag vann den ljusa jackan. Älskar odd molly, brukar fantisera att om jag vann mycke pengar så var det första jag skulle göra var att köpa mina drömm odd molly plagg....för deras kläder är inte likt något annat, såå fina modeller o tyger. kram Theresa

Anonym sa...

Ååååhh den vita är helt fantastisk!! Skulle känna mig som en prinsessa i den!
Odd Mollys kläder är mysiga, snygga och man får en lite nostalgisk känsla av dom. Alltid så fint sydda med fantastiska detaljer tom. den lilla påsen för extraknappen är fin och välarbetad!

Skulle bli otroligt lycklig om jag vann en jacka!

Varma kramar från Sara

Anonym sa...

Personlig, egen, romantisk, tidlös och fin,
åhh vad jag hoppas att Odd Molly-jackan blir min.
En underbar gåva från Country Dreams jag nu kan vinna,
i den så ljuvligt gråa jackan stl. 1 jag lyckan skulle finna!

Tack för en bra och inspirerande blogg.
Kram Jenny

Anonym sa...

Tänk att kanske få vinna ett underbart Odd Molly plagg. Älskar blandningen av bohemiskt och kvinnligt.
Känner mig lite som Askungen i sin lånade klänning när jag smyger in på butiker och provar Odd Molly plagg. Älskar dem alltid men ekonomin tillåter tyvärr inga inköp....
Askungen fick ju sin prins - tänk om jag faktiskt kan få bära en grå Odd Molly jacka i vinter. "If dreams come true"

Åsa i Linköping

Karin sa...

Hej!

Tack för en bra blogg!

Jag skulle jättegärna vilja vinna den grå/blå jackan.

Jag gillar Odd Molly för att klädena är fina sen är det kul att Sverige kan ha så duktiga designers.

Trevlig helg!

Mollymera sa...

Jag äääälskar Odd Molly!! Så fina och tidlösa kläder, med vackra detaljer och spets. Med underbara färger, royal, cabaret, magnolia, rouge, choclate, powder, chalk. Man kan kombinera till det oändeliga, med plagg från olika kollektioner.
Skulle bli hur glad som hellst för en jacka i almost black i st 4a!!
KRAMAR

Anonym sa...

Åh, jösses! Tänk om man kunde ha turen och vinna någon gång:) Då skulle jag valt den snygga gråa, hade känts otroligt lyxigt att få bära denna jacka! Odd Molly har ju så snygga grejer, men tyvärr har jag inte "unnat" mig något plagg därifrån ÄN i alla fall! Men jag håller tummarna så de värker;) Kram/Janni

Claudia sa...

Jag drömmer om den grå:-)

Odd Molly för mig är vardagslyx av höglvalité i underbara färger! Feminint men ändå funktionellt.

Jossan H sa...

Jag vill vinna den gråa jackan:) Odd molly plaggen är verkligen sköna att ha på sig, sjukt snygga och beroende framkallande!!!

Therese sa...

jag gillar Odd Molly för att kläderna sätter guldkant på vardagen och den där gråa jackan hade absolut passat en guldkantsfröken som mig!

Anonym sa...

Hejsan!odd molly gillar jag för de är romantiska fina men ändå lite tuffa,skulle välja den gråa,båda är fina. Tack för en fin blogg.

Anonym sa...

Dom e så ljuvliga bägge två men om jag måste välja så blir det den grå :)
Äger tyvärr inga OM kläder alls men om jag nu skulle vinna faller jag nog i trans ;)
Kram Kicki

Anonym sa...

Jag gillar Odd Molly eftersom de verkligen lyckades med att föra in något alldeles nytt på den svenska klädscenen! Med sina romantiska, folklore-istiska modeller var de en fräsch fläkt dom nu har fått mååånga efterföljare. Men vem vill vara en kopia när man kan vara "originalet", följa när man kan leda, vara blek kopia när man kan stå ut och vara "Odd"?

Vinner jag vill jag gärna ha en grå jacka!

Mvh

Emma

Anne Mette Landsvik sa...

Heisann !

Odd Molly er mine hjertes drømmer med søte ord og rim er jeg alltid så nydelig fin . Bært Odd Molly i år etter år JUST TO LOVE AND FIT SO GOOOD! EN str 4 i GRÅ hadder vært s¨å fantastisk å få siden jeg via din blogg og TINTINSTYLE var i ferd med å klikke den hjem inntil jeg så.... Jeg BER UNIVERSET om at denne gang må det bli meg . ÅÅÅÅÅÅÅÅ for en høst og vinter jeg ville da få.

Klem fra Anne Mette mail stei-su@online.no

Ida sa...

OH GOSH! Jeg ønsker meg veldig den hvite, da skulle jeg hoppet av lykke og glede :)
Og hvorfor jeg elsker Odd Molly..? Helt enkelt fordi alle klærne i seg selv er prikken over I'en. man trenger ikke stæsje opp disse plaggene, de er allerede like fine til hverdags og til fest! Du føler at du bærer på det lille ekstra :-)

GOD HELG!
Klem fra Ida

Sofie L sa...

Hej! :)

Åh, vilken härlig tävling, så kul att 2 av oss läsare vinner en av dessa drömjackor!

Vad jag älskar med Odd Molly är just klädernas speciella stil. Det känns trendigt, men samtidigt har ju Odd Molly sin helt egna design. Konceptet har ju härmats en hel del de senaste åren, men allvarligt - inget annat märke kan ju mäta sig med Odd Molly när det kommer till feminina, väldesignade och romantiska plagg!

Så även jag skulle ju bli galet lycklig om jag vann en av dessa jackor! Precis som du har jag SÅ svårt att bestämma mig för vilken färg som är finast. Kanske är ett av dessa omöjliga val? ;) Men vinner jag så skulle jag bli väldigt glad för en svart i storlek 1.

Kram!

Anonym sa...

Hej!!!

Jag älskar Odd Mollys kläder, det känns som om varje plagg är så speciellt, de tar fram så många olika känslor! Vissa OM-kläder kan vara helt galna men de gör mig glad, andra är vackra och får mig att känna mig vacker. Många kläder är så mysiga att jag bara vill sitta i soffan och mysa, tända ljus och dricka en kopp te...och känna mig fin! Jag gillar texterna som ofta får mig att tänka till när jag sätter på mig kläderna.

Men det som först ledde mig till Odd Molly var faktiskt Per Holknekts livsberättelse. Den får mig att känna att allting går, hur jobbigt man än har det så kan man lyckas, ta sig ur det jobbiga och börja om. Jag har köpt "Situation Stockholm" av honom i tunnelbanan när han var på botten och idag kan jag köpa hans Odd Molly kläder istället...men de är ju väldigt dyra så jag har bara 4st av de billigaste kläderna än;-)

Jag tycker att den styrka som han har avspeglar sig i kläderna och det är det som gör dem så speciella för mig. De ger mig HOPP, kanske kommer jag också att lyckas en dag...

Om jag skulle vinna önskar jag mig den grå jackan. Jag skulle nog komma en bra bit närmare mina drömmar om jag kunde vandra runt i den fina jackan under tiden;-)

Kram Helena

Ylva sa...

Jag skulle vilja ha den grå jackan för att kunna längta efter att gå ut även i höst- och vinterrusket och känna mig fin :-).
Tack för en trevlig blogg!

Carina sa...

Båda är otroligt fina men den grå är nog den som jag helst skulle välja om jag skulle ha turen att vinna den här tävlingen.

Odd Molly är ju suveräna på detaljer anser jag, det plus att de gör galet kvinnliga plagg som sticker ut gillas av mig :)

Sofie L sa...

Åhå, mörkgrå var den visst, såg nästan svart ut på bilden! Precis lika snyggt :)

Kajsa sa...

Jag skulle bli fantastiskt glad över en jacka i den grå färgen (men hade inte direkt tackat nej till den vita heller...)
Är helt förälskad i Odd Mollys design, plaggen känns otroligt personliga och de är, trots att de ofta sticker ut, aldrig svårburna eller svårkombinerade. Man känner sig alltid lagom uppklädd och det är alltid något extra med att vara den som kommer iklädd en Odd Molly-klänning till en tillställning där alla andra bär "vanliga LBD:s".

Dock är det jag tycker gör märket extra speciellt den fantastiska historien bakom; Per Holknekts resa från att vara alkoholist till dokusåpakändis till att bli en så hyllad modeskapare. Verkligen en enorm förebild som människa och entreprenör! Likaså tycker jag historien om den riktiga "Molly", som var en tjej som brukade titta på när han åkte skateboard, är så otroligt rörande. Det i sig är ju ett skäl att vilja bära hans design!

Som sagt, att bli vinterambassadör (och inte gömma de fina kläderna under en tråkig dunjacka) för detta fantastiska märke skulle vara en stor ära :)

Anonym sa...

Wow, vilken underbar tävling! Redan förra vintern trånade jag efter den mörkblå jackan (eller dess föregångare), men tyckte inte att jag hade råd att unna mig detta lyxiga plagg... Håller tummarna för att jag vinner den nu, i stl 0 eller 1:-)
Jag gillar Odd Molly för att det får mig att sticka ut och vara lite extra, ja lite odd alltså. Dessutom får jag alltid komplimanger av min man när jag bär plagg från detta märke. I love it!
Anna Hulten

Jennie sa...

Sanningen är den att jag inte äger ett enda Odd Molly-plagg! Jag har sett plaggen hyllas överallt och nu vill jag själv uppleva känslan av att spatsera omkring i en Odd Molly-kreation! Som nybliven mamma till en liten dotter och nybliven husägare har jag inte riktigt ekonomin att finansiera den här underbara jackan. Därför vore det perfekt om jag kunde vinna! Den gråa faller mig verkligen i smaken och vad gäller storlek så tror jag en 2:a blir toppen. Ge mig chansen att förstå vad det är alla pratar om! Jag håller tummarna för att det är jag som kammar hem den här galet snygga jackan!

Anonym sa...

Hej!

Man kan inte annat än gilla odd mollys fina kläder. De är vackra som en dröm tycker jag och jag skulle bli jätte glad om jag vann en jacka. Färgen spelar ingen roll för jag skulle vara lyckligast i världen över att få äga en sån jacka som jag annars inte skulle ha råd att köpa. Måste man välja en färg så väljer jag den gråa.

Tack för en jätte bra blogg!
Mvh Maria Magdalena

Anonym sa...

Jag skulle bli helt galet överlycklig för den grå jackan i stl 1!

Odd Molly är för mig lyxig, kvinnlig, fina detaljer, tuff men ändå elegant. Jag känner mig väldigt mycket som mig själv i Odd Molly.

Kram från Rebecka

Sofie sa...

Brukar inte gilla Odd Mollydesign. Inte riktigt min stil. Men det finns alltid ett undantag som bekräftar regeln och de här jackorna är just det. Den ljusa har den perfekta nyansen och stl 1 passar mig.

Anonym sa...

Hej!
Jag bara älskar Odd-Molly och har gjort det sen första gången jag fick se dessa fantastiska kläder! Den här tävlingen passar mig perfekt :)
Jag gillar Odd-Molly för att deras kläder har det där lilla extra och alltid nån snygg detalj som gör att man älskar dom. Odd-Molly lyckas alltid!
OM jag skulle ha turen att vinna så skulle jag vilja ha en grå (mer praktiskt då jag har tre små prinsar) :)
Nu håller jag tummarna!
Hälsnigar Jessica

iettparadis.blogspot.com sa...

Efter åtta år i min svarta jacka som numer kapitulerat, så måste jag nu med sorg i hela hjärtegropen inse att detta är ohållbart att behålla en jacka som släpper in snöflingor och bygger isberg i bröstkorgen. Det jöniga i denna historia är att varje gång jag ska klä av mig den så är det med risk för att
tappa fram "pukorna" när alla klädesplagg vill följa med jackan över huvudet.
Så ja minsann! jag önskar mig en alldeles egen mollyjacka i den grå färgen så jag och mina småpojkar kan möta hösten med glädje detta år!

Life Of An Angel sa...

Jag måste säga att en av de saker som gör att jag älskar Odd Mollys plagg är alla de underbara detaljerna och då främst de små söta citaten!

Tänk om man hade turen att vinna den underbara vita jackan och få ett riktigt lyxigt ytterplagg att bära när bebisen är ute. Och varför skulle jag vilja vinna just den vita? Ja den grå är ju onekligen väldigt snygg den med men tänk att få bära en jacka just för att man tycker att den är snyggast och inte välja en annan färg än den man helst vill ha bara för den är mer "praktisk" när man har barn och är ute och stojar!

Nu hoppas jag helt enkelt att turen är på min sida och jag håller mina tummar så hårt jag bara kan!

Caroline Bennett sa...

Hej!
Härliga tävlingar du har! Och dessa jackor som jag har tittat på, tänk om man hade chans att vinna en :-)

En ljus i storlek 2 skulle inte vara fel, 3-barns mamma som man är och alltid ska ha praktiska kläder, ändring på det borde det bli så jag kan få känna mig lite fin... Trevlig helg! Håller tummarna nu... Kram Caroline
caroline@rosenbi.se

Anonym sa...

Hei!

Jakkene var jo helt nydelige! Jeg skulle gjerne hatt en i den grå fargen :o) Odd Molly skiller seg ut fra en del andre merker, både når det gjelder design og kvalitet, og derfor liker jeg merket så godt! Håper jeg vinner!! Kunne trengt litt oppgradering i garderoben etter å ha blitt mamma til nummer tre i sommer :o)

Klem fra Kathrine

Anonym sa...

Vilken fantastisk tävling!

Jag har suttit och funderat om jag skulle valt en vit- eller grå jacka och det är så svårt! Båda två är så himla fina men jag kom jag fram till att jag hade valt den fantastiskt fina gråa jackan i storlek 1.

Odd Molly började jag gilla väldigt mycket när jag gick i årskurs åtta och hade PRAO i en liten butik i Malmö som sålde Odd Molly kläder (den enda butiken i Malmö på den tiden) - och detta var för 8 år sedan! Där fick jag ett par fina mjukisbyxor och en tshirt från Odd Molly när jag slutade då ägarinnan som var så snäll såg hur förtjust jag var i märket. Sedan dess har jag varit frälst! Odd Mollys utbud är fräscht, bekvämt, vackert och unikt utan dess like. Märket ligger mig väldigt varmt om hjärtat och väcker många fina minnen.

Jag håller tummarna så hårt som jag bara kan att den gråa jackan i storlek 1 blir min!

Min email: oliviamaria25@gmail.com

Kram,
Olivia

Anonym sa...

For en fantastisk konkurranse. Hvem vil vell ikke vinne en super fin jakke fra Odd molly. Mitt første Odd molly plagg kjøpte jeg for 6 år siden. Da var det ikke så mange som viste om det merket. Det er tidløse klær og en flott kvalitet.Føler meg bestandig vell kledd med Odd molly. Det blir en livsstil!
Jeg skulle nå kjøpe en brukt Odd molly jakke, av en dame som sa hun jobbet for merket Odd molly. Jeg betalte for jakken, men fikk aldri noen jakke. Hun var en svindler som nå er anmeldt til politiet. Så da hadde jeg blitt så glad hvis jeg vant en hvit jakke i str.3.
Mvh LN

Anonym sa...

Åh vilken tävling ! Va kul och en härlig blogg oxå :) jag har ju spanat på dessa jackor länge och vill såååå gärna vinna en grå i stl 3 .Odd Molly kan verkligen sin sak ,att få oss kvinnor att känna oss bekväma och snygga på samma gång.mvh Victoria i Tullinge

Anna sa...

Fantastisk modell!! Snygg jacka! Gärna den mörka tack! ;-)
KramAnna

NorrlandsAnna sa...

Som småbarnsmamma med liten plånbok, oftast klädd i "fritidsjacka" eller regnjacka, skulle det kännas riktigt bra att få svida om till denna underbart snygga (GRÅA) jacka och känna lite vardagslyx under tex veckohandlingen utan barn :)
För mig står Odd molly för kvinnlighet och en känsla av vardagslyx!

/NorrlandsAnna

Katarina sa...

Tjohoo ännu en härligt fin tävling! Om jag skulle få äran att vinna, skulle jag ta och välja den svarta...är en liten svart(nörd) :)
Odd Molly har jag burit ända sedan...ja det är måånga år Och jag verkligen Älskar dessa fantastiska kläder. Har för övrigt gått Odd Molly modell när självaste Per var nere och besökte vår stad och Odd Molly butik..kändes som en stor Ära!!

Marion sa...

Oj vilken toppentävling på denna toppenblogg, där man alltid blir lika glad och inspirerad av att kika in.
Jag skulle gärna vilja vinna den ljusa jackan för att lysa upp den mörka vintern här i Norrbotten.
Jag älskar Odd Molly för deras detaljer som gör plaggen helt oemotståndliga.
Nu bara hålla tummarna då!

Anonym sa...

Jag önskar min dotter en Odd Molly jacka för att hon är den mest målinriktade begåvade fantastiskt fina människan jag vet. Vem är 14 år ,sitter en fredag kväll och pluggar till 24:00 på kvällen för att sen kunna ägna sig åt sin passion,basket!? Jag är så otroligt stolt över henne och vill ge henne denna jackan som jag vet hon tycker är så himla fin.
Tack! Vinner hon en så tror jag hon vill ha en grå i strl 4 :) Tinna

Anonym sa...

Hei hei!
Slike flotte konkurranser har jeg ikke sett på norske blogger så jeg prøver vinnerlykken i Sverige!!Ser veldig lovely ut den gråe og varmer sikkert veldig godt til høsten og vinteren...

God fredagskveld fra Ann-Helen

Trådsnella sa...

Ojoj for en give away!!!

Liker den mørke jakken best!
Odd molly er alltid nyskapende, bruker nydelige stoffer.
Myke anvendelige plagg som passer like godt til hverdag som til fest :)
Odd molly er Vakkert ❤

Silje

Anonym sa...

Jag skulle gärna vina den grå eller är den almost black i stl 3.
Jag har älskat Odd Mollys kläder och köpt dem i flera år. Jag känner mig fin oavsett storlek. Jag känner mig speciell.
Odd Molly kläder är som en gåva jag ger mig själv.
Mia
"Mabimao"

Cecilia sa...

Grå!!! För att jag älskar grått i alla dess nyanser av samma anledning som jag älskar mina OM plagg, de har allt! De är sköna och samtidigt
snygga, sofistikerade och samtidigt spännande, moderna och samtidigt klassiska. Det är Kläder som får varje dag och tillfälle att kännas roligare och mer speciellt:) /Cecilia

Fjasevas Huset sa...

Wow, hvilken deilig premie:-) hiver meg på og skulle mer enn gjerne hatt den i grå(med små barn er hvit egentlig håpløs for meg)!

Odd molly er kreative og plaggene oppleves i blandt som smykker og kunst på kroppen syntes jeg! Føler meg pyntet og lekker selv til hverdags i Odd molly!

Klem
Og tvi tvi

Neela, neela1@luukku.com sa...

Den grå jackan är min favorit. Jag har alltid älskat OM, eftersom deras kläder är så feminina, vacra och söta!

Anonym sa...

Hej!
Oj vilken fin tävling! Odd Molly kläder är så kvinnliga och romantiska.Jag bara fullkommligt älskar de fina små budskapen och söta broderier som gör plaggen så speciella.
Å jackorna är verkligen helt underbara båda två men jag lutar nog mest åt den grå och isåfall i stl. 3 om jag blir den lyckliga.

Tack för en superblogg.
Camilla

«Äldst ‹Äldre   201 – 400 av 1108   Nyare› Senaste»