fredag 23 september 2011

TÄVLING - VINN ODD MOLLYJACKOR

.
.


De två fina fina Odd Molly Fall 2011-jackorna som två av er nu kan vinna!!!




 
Tjingeling!




Den ena härliga tävlingen avslöser den andra här inne just nu och denna fredag kan jag med stort nöje tillsammans med den mysiga butiken Country Dreams presentera en fantastisk Odd Mollytävling! Vinsterna denna gång är en grå eller en vit Odd Molly jacka från höstens kollektion (så klart i den storlek du önskar:) Det är alltså inte mindre än två vinnare i denna gång!



 


Hm, vilken är egentligen finast??? Jag vet inte - gillar nog båda lika mycket (jag har inte shoppat båda utan har fått låna dessa bara för att visa er :)




Just nu har Country-Dreams 20% på höstjackorna och 20-30% på nästan allt i butiken så skynda och fynda!



 


Det du ska göra för att vara med och tävla är att skriva vilken färg du önskar och varför du gillar Odd Molly i kommentarsfältet nedan:)



Tävlingen pågår tom torsdag den 29:e september kl 12.00.




LYCKA TILL!



. 

1 108 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   1001 – 1108 av 1108
Anonym sa...

Hei.
Jeg elsker Odd Molly! Det er liksom meg 100%.
Skulle jeg være så heldig å vinne, ønsker jeg meg den mørke grå i str.2.
Tvi tvi...
Klemmer fra Bettina i Norge (som selvfølgelig sender deg navn og adr. om jeg skulle være så heldig å vinne)

Anonym sa...

Jag hade valt den grå eftersom den nog hade passat min övriga garderob bäst men jag tycker att båda färgerna är lika fina.

Jag "upptäckte" Odd Molly för länge sedan- innan märket blev så populärt som det är nu. Jag kan inte sätta fingret på vad det var men jag blev och blir fortfarande glad när jag ser ett plagg från Odd Molly och det drar därför i mina mungipor, både när jag ser kläderna i en butik samt när jag har dem på mig! Extra roligt tycker jag dessutom att det är att det är ett svenskt märke som lyckats så bra!

Kram Linda (Göteborg)

Tess på Tilda och Mamma sa...

Älskar ODD MOLLY är riktig mamma lyx varje gång jag lyckas spara ihop och kan klicka hem något nytt, som sedan dimper ner i brevlådan kan verkligen förgylla vardagen. Efter 4 trollungar så är inte magen i topp trots all träning men med en molly känner jag mig som Askungen på bal. Våran minsta prinsessa 4 år gammal är redan nu uppmärksam på kläder och märker direkt när jag har något nytt och snyggt och ger för det mesta gulliga komplimanger till mig.Önskar en grå om turen skulle finnas hos mig.
Tack för din underbara blogg, ler varje dag när jag kikar in till dig och din fina familj.
Ha en bra dag.
Mvh Theres

Huset på berget sa...

Åh vilka fina jackor! Skulle bli så glad om jag vann en av dem gärna den grå! Odd Molly kan göra en grå dag som känns jätte tung helt skimmrande och jag känner mig lycklig och vacker!
Kram kram och tack för din mysiga blogg.

Sandra S sa...

Jag bara älskar den mörka jackan! Helt fantastisk=) Odd Molly plagg gillar jag att bära för dom har allt jag söker. Romantiskt, med stil och dom är otroligt sköna att ha nära kroppen.

Kram Sandra S

Päivi J. sa...

Hälsningar från Finland! I like the coat in both colours but I think the grey would be more practical and I would really like to win the grey coat in size 2. The reason I love Odd Molly are the wonderful colours and patterns in their clothes.

hemMAMAmi sa...

Hej! Jag skulle jätte gärna vara med och tävla!! Man kan ju inte annat än älska Odd Molly, så fräscha och framförallt vackra kläder! Jag skulle gärna ta den gråa i storlek 2, tack! :)

Askungen sa...

Självklart vill jag vara med och tävla om denna superfina höstjacka!

För mig är Odd Molly en ny förälskelse, även om jag spanat in kläderna i flera år. Sakta men säkert smyger jag in fler och fler härliga Odd Molly-plagg i min garderob.

Känslan av lyx, bekvämlighet och lite annorlunda plagg får mig att välja Odd Molly. Det BÄSTA med Odd Molly är ändå att deras plagg lika snygga oavsett om du är 18 eller 65, smal eller kurvig, lång eller kort... =)

Suck, vad vore en höst utan en Odd Molly jacka...

Carin Johansson sa...

Odd Molly, underbara Molly! Inte i något annat märke känner jag mig så bekväm, självsäker och snygg! Odd Molly är alltid rätt! Jag skulle älska att få möta hösten i den mörka jackan i stl.2! Jag önskar att alla skulle få känna känslan av att gå runt i Odd Molly kläder och bara njuta!
Ha en underbar dag!
Carin Johansson

Nathalie sa...

Jg vill gärna vinna en vita jack för att få se amazing ut i höst! OM gör galet fina kläder som gör att man känner sig fin varje dag !! Vardaglyx behöver alla finingar i bloggvärlden!

Kram

Anonym sa...

I mitt jobb använder jag uniform och jag älskar Odd Molly därför att det är så otroligt glada mönster och mycket färg vilket passar mig utmärkt privat när man kan ta ut svängarna lite mer! Önskar mig en vit!

Elsa i Halmstad

Anonym sa...

Hej!
Kan man göra annat än att älska Odd Molly. Deras romantiska kläder med stil, till vardags och fest får en att känna sig fin. Att möta hösten med stil i en grå Odd Molly skulle få mig att känna mig fin. :)
Många kramar Mamma Angelica

Anonym sa...

Hej Philia!

O slagbar
D röm
D esign!

M in
O medelbara
L ycka!
L ove
Y our Self!


Vit storlek 3, please! ;)

Anna i Täby

Fia sa...

Tjingeling!

Jisses 2 på 1000 vilka odds :D men man ska väl aldrig säga aldrig.

Varför jag gillar Odd Molly?
För mig handlar det om identitet, känslan att kunna vara sig själv, känna sig vacker och våga stå för den man är! Det är väl den stora grundstenen i varför jag gillar Odd Molly så mycket! Ovasettt om det är mönstrat, volanger, enfärgat eller liknande så tror jag dom flesta känner att dom kan stå för vem dom är i ett plagg från OM. För mig handlar det inte om det är exlusivt eller ej utan om personligthet och närvaro!

Jag skulle som sagt bli överförtjust att gå i en vinterjacka från OM och jag skulle känna mig hel och personlig, så om jag får möjligheten så väljer jag stl 1 och gärna den ljusa

ååå By the way för en rogivande och inspirerande blogg :)

/fia

Anonym sa...

Hej!

Odd molly kläderna har funnit i mitt skåp i snart två år - och jag älskar dem! Känner mig så fin i mina mollysar, båda till vardags och fest. Dessutom har jag hittat många nya vänner i mollyvärlden, tjejer som är mcket mer värda än kläderna <3.
En ny jacka till hösten vore toppen, jag har ingen molly jacka. Färg, den ljusa tack! Storlek 1.

/Annika

annika87pettersson@hotmail.com

Villa Smedsbo sa...

Vilken underbar tävling!♥

Jag gillar Odd Molly för deras känsla med färg,form och en klassisk men ändå romantisk stil. Det är helt unikt!

Om jag skulle ha tur att vinna skulle jag välja en grå jacka.

Mvh Maria i Villa Smedsbo.

Anonym sa...

Quelle compétition!!

In case I would be lucky enough to win in this competition I would choose the white/beige OM jacket in size 1. It's simply gorgeous! There will be a looong and cold winter ahead and I am sure this jacket would keep me warm... both inside and out. I'll be having my thubs up until Thursday and wishish all the forces would be with me! :) Was that a bit too much?? Maybe but it's sooo worth it! :)

Kind regards from the west coast of Finland!

J sa...

Quelle compétition!!

In case I would be lucky enough to win in this competition I would choose the white/beige OM jacket in size 1. It's simply gorgeous! There will be a looong and cold winter ahead and I am sure this jacket would keep me warm... both inside and out. I'll be having my thubs up until Thursday and wishish all the forces would be with me! :) Was that a bit too much?? Maybe but it's sooo worth it! :)

Kind regards from the west coast of Finland!

*Happinessan* sa...

Caramba - vilken generös blogg, som om det inte räckte med söta Philia som bjuder på sig själv, sitt hem och sitt liv...utan som att oförberett gå rakt in i en stor lövhög...liksom stanna upp för att bara baxna...av alla de vackra löven som i sina vackert färgsprakande höstfärger liksom yr som konfetti runt en...
Tänk att få gå in i denna vackra bloggvärld och hamna mitt i denna gnerösa tävling till på köpet!!! ;)

Odd Molly <3 är som poesi...
...som poesi för min garderob, för min kropp som bär dem och för ögon som vackert beskådar!(äskar att möta människor just i Odd Molly kläder - de sprider verkligen glädje med sitt oerhörda välarbete och har en förmåga att lyxigt sätta pricken över i:et på och har en tendens att bära upp både personlighet, självförtroende och stil - vem du än må vara!) ;)

En lyx som jag hoppas att Alla hårt slitande kvinnor har möjlighet att unna sig någon gång!!

Nu skall jag unna mig en härlig promenad i den vackra friska hösten (inte i ngn snygg "Odd Molly - wanna die for - jacka" men med drömmarna om en...) och samla kraft...


Tack för att jag fick äran att deltaga!

MVH

Matilda - *White* little Castle (ang färgvalet så behöver jag nog inte säga mer...??!) ;)

SophiaB sa...

Hej! Jag skulle bli otroligt glad och nästan rörd om jag vann en Odd Molly jacka! Eftersom jag aldrig har råd att lägga en sån dyr och underbar jacka till mig själv skulle jag bli överlycklig om jag kunde vinna än! Har alltid älskat Odd Molly kläder men eftersom jag har två barn och ensamstående har det aldrig funnits någon chans till att äga dessa fina kläder.. Om ja vann skulle ja vilja ha en vit i storlek 2.

Tack för en underbar blogg! Kram Sophia

Ceciliaba sa...

Kreatörerna bakom Odd Molly skapar många fantastiskt fina plagg. För någon som egentligen inte kan så mycket om kläder och mode har de lyckats få mig att falla. Men en hemlis...det är lappen...ja, det är den gulliga lilla rektangulära lappen som finns fastsydd på alla deras plagg som jag gillar allra mest oavsett brodyren, sömnaden, färgen...lappen!

Om jag har turen att vinna så är det nog den vita jackan i strl 2 som får bo hos mig. Lappad och klar!

Anonym sa...

Vilken fin tävling! Jag älskar mina Odd Molly plagg och jag känner mig glad och fin när jag tar på mig dem. En sann glädjespridare! Den gråa jackan skulle passa utmärkt till mina nya inköp i höst och jag skulle njuta av varje minut jag går i den i det underbara höstvädret! Önskar dig en fortsatt fin höst! Kram Maria Z

Anonym sa...

Jösses,vilken fin vinst!
Odd Molly för mig är ett märke med en design som passar både vardag och lite mer uppklädda tillfällen. Enkla accessoarer räcker då plaggen talar för sig själva. Underbart märke!(Dessvärre äger jag inte ett enda sådant plagg då jag fått prioritera andra saker ett tag, men inte blir jag egentligen mindre lycklig för det.:))

Jag hade mer än gärna hållit mig varm i en grå Odd Molly-jacka i vinter. Såååå fin!

Ha det gott!
Sanna Nilsson

Anonym sa...

Åhh vad jag önskar att jag vann den gråa jackan. Äger inte ett endast Odd Molly plagg än så länge men har länge velat ha en jacka därifrån eftersom just jackorna är så fina och där så många fina små detaljer på dem som gör jackan ännu mer speciell. /Ulrika

Anonym sa...

Odd Molly för mig är välarbetade romantiska kläder med det där lilla extra. Du kan ha dem till vardags eller fest de passar alltid. Tidlösa kläder som får hänga med i garderoben lääänge. Kläder som helt enkelt gör mig lycklig! Skulle bara älska att glida runt i denna härliga OM jacka i höst<3 (jag håller alla mina fingrar och tår att det blir jag som blir den lyckliga vinnaren...)/ Therese från de småländska skogarna

Anonym sa...

Jag tänker inte försöka hitta på en fin story eller en massa fina ord! Kläderna talar för sig själva och jag vill ha jackan för att den är så himla snyggggg!!! tack från mig / "Bengtsson"

Anonym sa...

Om jag blir den lyckliga vinnaren önskar jag mig den gråa jackan.

/Lena
lena@stridh.nu

Therese sa...

I en Odd Molly är man alltid sig själv, det är som att man går in i sin egna lilla värld och känner sig otroligt harmonisk.
Vilken resa de har gjort! Och vilka proffs som kan skapa så mycket som håller, de har verkligen öga och känsla för vad vi tjejer vill ha.

Om jag vinner skulle jag vilja ha den ljusa jackan.

Må så gott, kram Therese

Anonym sa...

Hej Svejs!
Vilken underbar tävling nu när:
Vintern snart är här,
vilket betyder att vi varma kläder bär,
En jacka grå som sot,
men inte mig emot.
Vill vara vacker som en dag,
och då vet verkligen jag,
att inget slår Odd Molys vinterkollektion, det tycker iallafall jag som person. Volanger, kvinnligt och jordnära kulörer, visar att skaparna till detta märke inte är några amatörer. En storlek 3 skulle passa mig. Men nu är det helt upp till dig, att avgöra vem denna lyckliga flicka blir att lysa upp vintemörkret som en glittrande safir
Önskar alla Lycka Till
Kramar Helena Wilhelmsson

Anonym sa...

HEJ!!

Jag gillar den vita jackan mest
den passar lika fint till vardag som till fest.
Den är helt enkelt bäst!

Jag vill gärna vinna den vita storl. 3 :)
Mvh,
Anna-Karin

Anonym sa...

Jag skulle välja den gråa om jag skulle vinna! Jag beundrar alltid Odd Mollys ursnygga romantiska kvinnliga plagg...men äger ännu inte ett enda :) Kanske jackan skulle vara en bra puff in i Odd Molly världen?! :)

Sanna V

Anonym sa...

Hej hej!

Wow, en Odd Molly jacka. Tävlingarna bara avlöser varandra här just nu. Varför ska jag vinna en jacka, ja.. Varför inte. Odd Molly är för mig lyx i vardagen. Just nu studerar jag och det är alltid någonting jag sätter i första rummet. Mina tvillingtjejer behöver någonting eller så behöver huset renoveras. Jag själv prioriteras sist. Men varje gång jag går in i en butik med Odd Molly vill jag bara ha med allt hem. Men dety får vänta några år. Så ingen skulle nog bli lyckligare av att vinna en Odd Molly jacka!

Kram kram

Lindha

Anonym sa...

Att bära ett Odd Molly plagg får människor att lysa! En grå jacka till höstmörkret önskas innerligt........

Nina

Anonym sa...

Odd Molly får mig att stråla som den fantastiska kvinna jag är! Jag syns och känner mig sedd - det gör min dag.

Kram från RebeckaE ( som önskar en vit i strl 2)

tiinaf sa...

Oj, vad fina jackor. Och så många söta detaljer!
Jag skulle gärna vilja vinna en sån grå jacka!

Anonym sa...

Länge länge stod jag emot Odd Molly.
Tyckte prislappen var allt för dyr.
Men sen gav jag efter och föll som en fura.
Och fast man mycket pengar får spendera,
så känner jag samtidigt att man investera!

Jag har bara ett OM-plagg hemma men är på jakt efter flera. Den blå jackan i storlek 2 skulle jag bli så lycklig i! Hoppas hoppas..

AnnaB

Anonym sa...

"Odd Mollys" för mig är feminina, modiga, vackra, bekväma i sig själva och livsbejakande - precis som jag vill vara. Odd Molly är något mer än bra design - det är en känsla - en underbar sådan. Fina kläder förgyller min vardag och ur Country Dreams fina sortiment skulle jag gärna ta vad som helst! Vit eller Grå jacka spelar ingen roll - vilket som skulle göra mig överlycklig! :)

Vet inte om det är dragning just idag - men idag råkar det vara min födelsedag - så jag håller tummarna lite extra. Kram Jessica Josefina S

Anonym sa...

Hei Petra og Country Dreams:) Jeg håper jeg vinner den lyse/hvite Odd Molly Kåpen . Jeg elsker Odd Molly fordi at plaggene er så velgjorte og føles så spesielle og feminine på . Føler meg alltid så velkledd i Odd Molly :) Tusen takk til deg Petra for en super og inspirerende blogg . Du har inspirert meg til mange Gode kjøp :)
Mvh
Cathrin , mail: ailivgard@yahoo.no

Heidi sa...

Jag önskar mig en jacka i den grå färgen,
så att jag inte behöver frysa ända in i märgen!

Odd Molly gör unika plagg i vackra tyger,
men de är ingenting du bör bära om du smyger.
Deras kläder gör dig nämligen sedd och beundrad,
du kan därför sluta söka annat och vara förundrad!

Anonym sa...

Hej P!

Jag vill gärna vara med och tävla om den fina vita jackan!
Har inga Odd Molly-plagg men tycker att du är väldigt fin i dina! Gillar de fina detaljerna och att de passar både till att vara vardags-fin och till fest :)

Vet inte vilken storlek men brukar ha medium.

Tack för din fina blogg!
Kramar Linn

Anonym sa...

EN SOMMARDAG PÅ GOTLAND 2010
HAMNADE JAG FRAMFÖR PER HOLKNEKTS SOMMARPROGRAM I P1 .
JAG BLEV SÅ GRIPEN AV PERS HISTORIA.. ETT LIV FYLLT AV MEDGÅNGAR & TUNGA MOTGÅNGAR LIKSOM MITT..
SÅ SJÄLVUTLÄMNANDE, ÄRLIGT, TUNGT,HOPPFULLT & VACKERT..
DÄR & DÅ BLEV PER MIN FÖREBILD & JAG BESTÄMDE MIG FÖR ATT TRO LITE MER PÅ MIG SJÄLV & FÖRVERKLIGA MINA DRÖMMAR.
INOM KORT SLÄNGER JAG MIG UT I DET OKÄNDA & STARTAR MITT FÖRSTA FÖRETAG....KANSKE I EN JACKA SOM FÖR MIG SYMBOLISERAR STYRKA, HOPP, KRAFT, KÄRLEK, SJÄLVFÖRTROENDE & ATT ALLT FAKTISKT ÄR MÖJLIGT...

kajsa.persson@yahoo.se

Beatrice@craftybeeblog.com sa...

Hi, I like the blue one. The Odd Molly jackets are so comfy and you could hang out in them forever.

Ninna sa...

Jag skulle vilja ha den mörka. Jackorna är det som jag tycker OM lyckas absolut bäst med. Och om jag ska vara ärlig så är Odd Molly inte alltid mitt första val. Men vad som är unikt med dom är dels såklart designen men också hur de har kunnat vinna en hel världs kvinnors hjärtan. Det är fantastiskt roligt med sådan framgång. Det gör man baa om man har ett bra koncept och underbar design!

Anonym sa...

Hej HoP!

Såklart vill jag också vara med och tävla om en underbar grå OddMolly jacka!

Odd Molly har så vackra och unika kläder. Tyvärr har jag inte själv något plagg i min ägo, men skulle mer än gärna vilja ha..

Höstkramar

Charlotte

Anonym sa...

Vilken tävling! Jag önskar att jag hade den grå i stl 2. Om jag har tur så behöver jag kanske inte drömma längre. Jag blir glad när jag ser Odd Molly kläder. Mycket färg (om man vill) och fina detaljer. Tack för en fin blogg. kram Annelii

Lina sa...

Varför jag gillar Odd Molly, vilken fråga?
Det är ju det enda märket som har lite tåga.
Dom mitt självförtroende imponerande stärker
och gör att min omgivning mig märker.
En eloge till detta märke som för mitt hjärta brinner
hoppas ni i framtiden aldrig någonsin försvinner.
Om ni min motivering nu gilla
jag gärna på den grå jackan skulle vilja pilla.

Tack för en toppenblogg!

Karin sa...

Åååå jag hade önkskat den grå jackan!! Jag älskar Odd Molly för dess kvalite & mjukhet. Vackrare kläder finns dessutom inte <3 <3 <3

Anonym sa...

For noen fantastiske fine jakker. Jeg liker den feminime stilen Odd Molly kjører og kvaliteten på klærne deres. Hadde blitt veldig glad for å gå høsten og vinteren i møte i en sånn jakke :) begge er like fine, men er jeg den heldige vinner går jeg for den grå.

Sophie, Oslo

Anonym sa...

Alla som bär dessa kläder lyser av lycka!
Det skulle jag också vilja göra i den gråa odd molly jackan.
sabinani@hotmail.com

Anonym sa...

Per och Karin har hittat en egen nisch genom Odd Molly. Personligt, färgglatt, matchat och med glimten i ögat. Smått erotiska detaljer samsas med skira spetsar och näpna fjärilar och rosetter. Silkiga små sidenunder med grovstickade strumpor i ull.Färger som tangerar varandra men ändå passar ihop. Lilac, dark lilac och lite lilac. Powder, lite powder och dark powder och allra helst dessa tillsammans. En stil som går att mixa med annat eller slaviskt matchas med samma märke. Inte trendigt men alltid rätt. Åtminstone för mig.

(skulle jag ha turen att vinna så är den grå jackan varmt välkommen till mig)

Hälsningar Cattis

Veronica sa...

Jag älskar den gråa jackan och skulle bli helt ifån mig om jag vaann den!! ODD MOLLY står för vardagslyx men extra mycket mys... Jag har en Grandma Coat i cerise och den väckte många frågor i fashion capital of the world alltså New York!! Flera kom fram och frågade var jag hade köpt denna jacka/kofta och jag sa stolt att den var ifrån en underbar designer i Sverige som nu lanserades mycket i USA. Så garderoben hänger några få väl utvalda plagg som jag fullkomligt älskar.
Veronica i Göteborg

Stephanie sa...

Ett litet ord kan ha stor betydelse. Älskar odd mollys fina små detaljer som (im done but im up for more)

Eftersom jag har en stor svart hund så är den mörka färgen mer passande:)

Åse sa...

Jag skulle verkligen bli glad om jag vann den mörka jackan. Det jag gillar med odd molly är definitivt de små speciella detaljerna, de man ser när man tittar nära på plaggen, och nästan blir lite överraskad.

Anonym sa...

Himmel och pannkaka vilken tävling!

Fryser som tusan och är helt övertygad om att jag skulle bli både snygg och varm i den gråa Odd Molly jackan. Äger inte ett endast Odd Molly plagg men trånar,trånar och återigen trånar efter dessa underbara plagg. Skulle bli den bästa överraskningen, näst efter världsfred, om jag lyckades vinna. :)
Vickan

Sofia S sa...

Hej!
Jag har aldrig ägt ett odd Molly-plagg men sååå många ggr suktat efter framför allt koftor o jackor! Jag gillar just deras personliga touch på plaggen o att det syns att det är kvalité!
Varför har jag då inte köpt ngt? Graviditeter, föräldraledigheter och universitetsstudier är svaret! Mina kids kommer i första hand och jag nöjer mig med mina plagg sedan tidigare säsonger..
Av jackorna här skulle jag önska vinna den grå i strl.S

Sofiasabel@hotmail.com

Kram Sofia

amelie sa...

I love your blog. I would love to wear OM coat this winter. I think with om clothes you can create many different styles. I have received many compliments for my OMs.

Fru Bes Blogg sa...

OJ!! Över 1000 kommentarer :-P Vinner jag här så är jag helt övertygad att jag kommer vinna på trav också någon gång;-)

Jag har ju inte ett enda Odd Molly plagg, lite för dyr för min plånbok men jag älskar deras koftor och klänningar... FÄRG FÄRG FÄRG!!! Vann jag en jacka så skulle jag välja den grå i medium...

Anonym sa...

odd molly äe ju bara bäst, i mollys kläder blir allt fest! Älskar den mörka jackan :)

Sofia sa...

Den vita skulle passa mig så bra! Jag är odd molly tok som älskar färger och en ljus jacka skulle passa min välfyllda mollyrob, alla mina mollydollar satsar jag gärna på gamla godingar på tradera men en ny härlig jacka skulle förgylla min höst!

Jeanette sa...

Oj hvem vil ikke ha en jakke fra Odd Molly! har følgt Odd Molly i mange år......
Å kunne godt ha tenkt meg å gått rundt i en slik jakke ja:-) grå eller beige,like fine begge to :-)
Å så hadde den passet så fint til min Odd Molly garderobe! :-)
Stor klem

Anonym sa...

Hej!
Vilken fantastisk tävling!
Jag älskar Odd Molly kläder Har några stycken plagg,men skulle hemskt gärna vilja ha flera.
Jag känner mig så kvinnlig när jag bär något ifrån Odd Molly.
Deras kläder är både kvinnliga och romantiska de sticker ut och är lite annorlunda.
Själv älskar jag volanger och deras spännande val av färger, mönster och andra roliga detaljer.
Skulle jag ha turen att vinna en jacka så vill jag gärna ha den grå i strl. 2.
Vill också passa på att tacka för den fina och inspirerande bloggen du har,det är så mysigt att gå in och titta här.

Mvh Anna Bengtsson

ansku sa...

Hej!
Odd Molly är alltid Odd Molly. Kläderna är unika och lika fina både till vardags som fest. Vill jag unna mig något alldeless extra, så blir det något från OM. Då får jag känna mig lite "lyxig".
Skulle bli väldans glad om jag vinner en sådan fiiin jacka! En drömjacka helt enkelt! Skulle jag få den äran, så vill jag gärna ha den grå.
Kram från mig
Ansku

Amanda sa...

Hej!
Jag skulle mer än gärna vinna den vita jackan i stl 1!!! Det är ju Odd Molly!!! vad mer behöver man säga? Just love it!
Har en marin-blå Odd Molly jacka, som jag haft i 4 år och nu är för liten. Skulle väldigt gärna vinna en ny så man kan hänga undan den gamla och njuta av en härlig höst-dag i en underbar jacka från Odd Molly med superfina detaljer. Om den dessutom kommer från fina Country Dreams gör ju inte saken sämre!

Kram

Anna Wånggren sa...

Åh vilken tävling! Jag älskar OddMolly, känner mig alltid fin i deras kläder och får såå ofta fina komentarer när jag har de på mig. OddMolly passar ju alla kroppar, liten som stor och har det där extra, man ser direkt om det är ett OM-plagg, det gillar jag!
Om jag skulle ha tur att vinna önskar jag den vita jackan i stl 1.
Nu håller jag tummarna <3
Kram Anna

Mamma Mia sa...

Hejsan
Vilken trevlig blogg du har! Jag har själv ännu inte köpt något Odd Molly plagg eftersom vår ekonomi inte räcker till för det. Prioteringen måste vara på andra saker. Men jag sucktar och håller ögonen öppna för att kanske hitta något som passar plånboken.
Men jag vill gärna delta i tävlingen och hoppas på att få vinna den gråa jackan i storlek 4.

Då skulle jag bli super duper glad om jag blir ägare av denna härliga jacka!

Önskar dig och din familj allt gott /Mamma Mia
www.miastrappa.blogspot.com

Anonym sa...

Hej!

Vill börja med att tacka för en fin blogg och jag hoppas du väljer att fortsätta blogga.
Om jag skulle ha turen att vinna önskar jag mig en grå jacka i stl 2. Jag har förälskat mig i Odd Molly sen några år tillbaka. I mitt yrke som förskollärare, då jag arbetar med ett gäng härliga 2 åringar gör att jag inte väljer att använda mina plagg från Odd M i vardagen. Det har blivit en lyx på helgen. Men att få klä sig lyxit varje dag till och från jobbet skulle kännas fantastiskt!

Må så gott!

Kram Karin

Jeanette sa...

Vilken tävling! Supersnygga jackor av favoriten Odd Molly. Jag skulle bli obeskrivligt glad om jag som nybliven tvåbarnsmamma vann den gråa jackan. Då skulle jag som jag alltid gör i deras plagg, känna mig fin, välklädd och kvinnlig. Kläderna deras är så välgjorda o detaljrikedomen så stor, vilket leder till att det är med glädje jag bär deras plagg.

Jeanette

Anonym sa...

Oh My godness..Tänk att få byta slitna HM-jackan mot den ljusa Odd Molly-drömmen. Jag skulle känna mig alldeles FANTASTISK.

Karin i en annan Småstad.

Anonym sa...

Oh My goodness.. Tänk att få byta slitna HM-jackan mot den ljusa Odd Molly-drömmen. Jag skulle känna mig FANTASTISK.

Karin i en annan småstad.

Ann F-S sa...

Nu ska jag vara lite ärlig. Jag börjar få lite smått panik. Om knappt en vecka fyller min bästa vän och kombo (det går alltså inte att förskjuta födelsedagen, vi kommer ses!) år. Jag har inte haft någon aning om vad jag skulle ge henne - tills jag såg denna jacka. Det är märkligt, men det är exakt en sån jacka jag vet att hon önskat sig, men så är det lätt att bli lite snål när man just börjat studera och är rädd att pengarna inte ska räcka till någonting, så hon har inte köpt jackan.

Så jag skulle vilja vinna den vita jackan åt världens bästa kompis, dels för att lindra min panik men framför allt för att jag vet hur otroligt glad hon skulle bli!

Odd Molly är ju ett fantastiskt märke med kvinnliga, spännande och lekfulla kreationer som passar de flesta! Så nära perfekt det bara går! :)

Anonym sa...

Tänk att få värma sig i en grå, skön och snygg Odd Molly-jacka! Något jag drömmer om just nu, och ibland sägs det ju att drömmar blir sanna....

Jag gillar Odd Molly för deras genuina stil. En blandning av romantik, klassiskt och snyggt. Här får man allt i ett!!
Tyvärr äger jag inget Odd Molly-plagg än... men som sagt, jag drömmer...

Martina

Anonym sa...

Hej Petra,
Vilken fin sida du har. Jag har följt dig både från Kina och USA där jag bott. Nu är vi hemma och bor vid havet i Skåne. Här är kallt och ruggit och en fin underbar Odd Molly jacka hade värmt både mig och mitt hjärta!
I Usa gjorde Odd Molly blusarna succe. Ett par jeans, boots och en söt Odd molly och jag var i hamn. Gissa om jag fick många söta kommentarer av mammorna på barnens skolor! Kul att kunna göra reklam för ett riktigt svenskt sött märke istället för de stora amerikanska! Lovely! Lovely!
Tack för att du delar med dig av ditt liv på ett enkelt och okonstlat sätt- det är alls rätt! Go girl go!
Skånehälsningar från Sanna

Mio sa...

Hej! Jag gillar Odd Molly för att de gör speciella kläder som ingen annan gör, det finns en sån lekfullhet i kläderna. Jag känner mig fin, kvinnlig och bekväm i Odd Molly. Om jag vann skulle jag önska mig den vita i storlek 2.

Maddie sa...

Vilken underbar tävling för en odd molly junkie som jag :) Skulle bli överlyckling om jag vann en sådan fin jacka, en vit hade passat mig :) Älskar odd molly för att jag känner mig hemma i deras kläder både till vardags och fest och för att kläderna på något sätt har blivit något jag unnar mig i vardagens stress och press :) Sen att man kan matcha olika kollektioner i oändlighet är ju toppen! Kram

Anonym sa...

Wow, jag har aldrig sett så fina bilder på dig som dessa! Den där nya hårfärgen du fixat klär dig alldeles utomordentligt. Du ser sååå fräsch och snygg ut och färgen framhäver ditt ansikte och dina färger mycket, mycket bättre än din tidigare hårfärg. Du har dock alltid varit vacker som en dag, det är inte så jag menar!

Önskar dig en myysig dag!

Kram
/Malin M

Anonym sa...

Neeeej, vimsig som jag är glömde jag skriva i min ovanstående kommentar att jag självklart också vill vara med och tävla om en grå jacka i storlek 1.

Odd Molly är för mig lyxiga kläder med mycket bra kvalitet samt med omsorgsfullt valda fina små detaljer som ger plaggen den där härliga twisten. Jag tycker att kläderna är tidlösa och lätta att kombinera. Själv gillar jag att kombinera deras kläder med en lite "råare" stil, så som grövre boots, skinnjacka och någon läcker sjal/scarves.

Nu håller jag mina tummar! :-D

/Malin M

jenny ~ house of jenny sa...

Den vita gillade jag bäst! Så fiiin!

För att de helt enkelt gör snygga kläder med super kvalite såklart!

Puss!

jenny ~ house of jenny sa...

Den vita gillade jag bäst! Så fiiin!

För att de helt enkelt gör snygga kläder med super kvalite såklart!

Puss!

Jenny sa...

Den vita gillade jag bäst! Så fiiin!

För att de helt enkelt gör snygga kläder med super kvalite såklart!

Puss!

jenny ~ house of jenny sa...

Den vita gillade jag bäst! Så fiiin!

För att de helt enkelt gör snygga kläder med super kvalite såklart!

Puss!

Anonym sa...

Den vita gillade jag bäst! Så fiiin!

För att de helt enkelt gör snygga kläder med super kvalite såklart!

Puss!

jenny ~ houseofjenny.se

Anonym sa...

Hej!

Odd Molly har en avspänd självklar design med nyckfulla välarbetade detaljer på kläder som kan användas i alla delar av mitt liv då jag får känna mig väklädd, kvinnlig och lite härligt galen!

Skulle jag vinna vill jag helst ha en grå jacka.

Sandra Karlsson sa...

Vilken tävling!! Det var inget dåligt pris :-). Såklart att jag vill vara med - jag äääälskar Odd Molly! Om jag vinner skulle jag vilja ha den mörkgrå jackan. Odd Molly har verkligen hittat sin "grej". Att skapa personliga kläder, med det där lilla extra som lyfter. Detaljer som gör att kläderna känns lyxiga och speciella. Klädd i ett plagg från Odd Molly så känner man sig snygg och fräsch helt enkelt! Personlig och vacker!

Sandra Karlsson sa...

Vilken tävling!! Det var inget dåligt pris :-). Såklart att jag vill vara med - jag äääälskar Odd Molly! Om jag vinner skulle jag vilja ha den mörkgrå jackan. Odd Molly har verkligen hittat sin "grej". Att skapa personliga kläder, med det där lilla extra som lyfter. Detaljer som gör att kläderna känns lyxiga och speciella. Klädd i ett plagg från Odd Molly så känner man sig snygg och fräsch helt enkelt! Personlig och vacker!

Sandra Karlsson sa...

Vilken tävling!! Det var inget dåligt pris :-). Såklart att jag vill vara med - jag äääälskar Odd Molly! Om jag vinner skulle jag vilja ha den mörkgrå jackan. Odd Molly har verkligen hittat sin "grej". Att skapa personliga kläder, med det där lilla extra som lyfter. Detaljer som gör att kläderna känns lyxiga och speciella. Klädd i ett plagg från Odd Molly så känner man sig snygg och fräsch helt enkelt! Personlig och vacker!

Anneli sa...

Jag tycker om Odd Mollys kläder eftersom jag känner mig kvinnlig, fräsch, fin och vacker trots att jag inte väger 50 kg. De passar alla, stor som liten, lång som kort eftersom det är kläder för ALLA kvinnor!

En ljus jacka hade varit trevligt, jag köper alltid mörka jackor. Två barn och två hundar gör att mörkt oftast går före ljust av praktiska skäl. Det skulle vara väldans roligt att vara ljus och lite "opraktisk" för en gångs skull!!

Anonym sa...

Hej!
Jag har inte så många men några väl utvalda guldkorn från Odd Molly i min garderob, varje gång jag bär dem bär jag också en känsla av lyx och romantik, vardag som fest!
Helt underbara kläder!
Jag skulle gärna bära en vit OM jacka i höst och vinter!
Hälsningar Lillan

hanna sa...

Hej!
Jag skulle mycket gärna värma mig i den gråa jackan (stl 3) i vinter! Odd Molly andas stil och romantik. Helt klart - Vill ha kläder!

Annika Eriksson sa...

Wow vilken tävling, vilket pris! Jag gillar Odd Molly för att de är lekfulla men ändå eleganta, tidlösa och moderna i en skön kombination, kvinnligt söta men ändå med attityd, bra kvalitet och härliga färger, sköna kläder som jag blir glad av och stilen passar mig (tvåbarnsmamma som närmar sig fyrtio...) perfekt då jag inte vill klä mig som en tonåring eller känna mig "tantig"! En grå jacka är välkommen till mig!

Smulan sa...

Åh jag skulle vilja ha den svarta jackan.

Odd Molly är allt som ingen annan är. Man har vågat blanda olika stilar som ingen annan har gjort. När man bär ett plagg från Odd Molly så har man än känsla av kvalit'et, lyx ochorginellt.

Anonym sa...

Den gråa blir bäst för en kladdmaja som jag :)
För att uppnå en lyxig vardagskänsla med sköna och egensinniga kläder så välj Odd Molly, för det önskar jag att jag kunnat varje dag.
Hälsningar Ulrika B

Anonym sa...

Hej!
Vilken tävling! Älskar Odd molly kläder, brukar köpa något plagg från varje kollektion och är sååå nöjd med kläderna, har dock ingen jacka;) Tidlösa och bekväma kläder som jag känner mig fin i men ändå inte för fin, passar både till vardag och fest. Vardagslyx på hög nivå! Om jag är en av de lyckliga vinnarna så skulle jag vilja ha den grå jackan i stl. 0. KRAM Carolina

Monica sa...

Det finns mycket jag gillar med Odd Molly men en sak som jag älskar mest.
Och det är att deras kläder passar alla åldrar. Denna underbara jacka hade till exempel varit fin på en 15 åring samtidigt som den kläder såväl en 35 årig som en 65 åring. Det tycker jag är unik idag. Många klädmärken idag nischer dig på olika åldrar eller målgrupper men jag tycker Odd Molly har lyckats mest att bygga upp ett varumärke som tilltalar alla målgrupper!

Jag ska vara ärlig och berätta att jag har en gigantisk garderob. Jag älskar att shoppa och har gjort det så länge jag kan minnas därav har jag mängder. Jag tycker dock ofta att jag både säljer, ger bort och slänger kläder tiden och ändå tycks det bara komma mer och mer. Lyckproblem jag vet ;-)

Som du kanske förstår är jag därför inte ute efter att vinna denna snygga jackan till mig själv utan till en kär vän, ja jag skulle nästan vilja kalla henne för familjemedlem. Hon har hjälp mig och min familj något otroligt genom åren och lärt mig finna kärlek och lycka varje dag - en sann vän.

För att nämna en utav många bravader denna kvinnan har lyckats med så hjälpte hon min bror ifrån botten. Han höll under en längre tid på med diverse missbruk, råkade riktigt illa ut och vägrade få hjälp. Vi i familjen gjorde allt vi kunde men efter ett tag var det nära att knäcka oss allihopa. Då erbjöd sig Karolina att försökte ordna upp hans liv. Hon lät han flytta in i hennes hus, gav han ett jobb i sin butik och hjälpte honom tillbaka upp till ytan. Hon hade erfarenheten, orken och en järnvilja som gjorde att han blev frisk. Detta är jag tacksam, v a r j e dag.

Vinner jag skulle jag vilja skicka den gråa jackan i storlek 1 (small) till Karolina Karlsson - min ängel!

Monicac@hotmail.se

Anonym sa...

Denna tävlingen vill man ju väldigt gärna vara med i, och om jag vinner så vill jag hemskt gärna ha den gråa i strl 3!

Och varför, ja det är ju enkelt, jag helt enkalt bara ÄLSKAR Odd Molly!

Tuija i Uppsala

Anonym sa...

Hej hopp vilken underbar och fin tävling:)
Först och främst TACK Per Olknerth för att du finns utan dig inget Odd Molly!
Så att sverige samt världens kvinnor får ta del utav Odd Mollys vackra kläder och kollektioner som skapas år efter år.
Vi slutar aldrig att fascineras av alla fantastiska plagg som utgör en del utav kvinnors liv, och som sätter guldkant på vardagslivet, arbetslivet och vid festliga tillfällen.
Utan dig Per så hade inte Odd Molly existerat.

Mvh Evelina i Uppsala, om jag vinner så önskar jag mig den ljusa i stl 1.
Håller tummarna:)

IngerJohanna sa...

Odd Molly för mig är kläder som hänger med både i sandlådan och på fina middagen ute. Kvalitet, lyx, skönhet och detaljrikedomen är bara magisk. Kläder som man helt enkelt använder och när man gör det känns dagen lite mer perfekt.

Skulle jag ha turen att vinna önskar jag den grå jackan.

Allt gott!

Anonym sa...

Hej! För mig är odd Molly förutom vackra och sköna kläder även en symbol för att allt är möjligt! Pers bakgrund och påhittighet inspirerar! Jag har alltid önskat en vit jacka så om jag vann önskar jag den vita!
Kram Elin E

Våra vanliga dagar sa...

Önskar och hoppas på en vinst i form av den vita i stl 4 :-). Att jag gillar Odd molly, det beror på att i deras kläder känner jag mig så "jag", och så fin och avslappnad på samma gång. Alltid rätt klädd.
camilla.avesta@telia.com

Anonym sa...

Hej!
Vilken lycka att få vinna en Odd Molly-jacka. Jag älskar Odd Molly det är så romantiskt. Jag har aldrig haft något plagg själv. Har varit tvungen att prioritera annat. Men någon dag hoppas jag att även jag får klä mig i Odd Molly. Den som väntar på något gott.....
Jag gillar den grå jackan bäst. /Emma

Helena i Gbg sa...

Jag gillar Odd Molly för klädernas varma, lantliga, kärleksfulla, trygga och kvinnliga stil. Det spelar ingen roll om du är 18 eller 68 - alla kvinnor kan bära Odd Molly! Jag känner mig alltid så vacker när jag bär ett OM plagg. OMs volanger, spets och feminina touch på plaggen går parallellt med den jag är och vad jag står för.
Båda färgerna är superfina, men om jag fick chansen att välja en av dem så skulle jag välja den vita.

Anonym sa...

Hej!

Tack för en fantastisk blogg och att du delar med dej av ditt liv till oss! Jag skulle jätte gärna vilja ha en grå odd molly jacka eller vilken annan färg som helst också faktiskt!
Ha en jätte bra dag!
Kram Klara Maria

Jessica R-s sa...

Jag skulle bli helt överlycklig om jag vann den gråa jackan! Jag har kollat på deras höstjackor varje år men aldrig köpt ngn då dom är lite för dyra för mig.
Odd molly gör så fina kläder, dom romantiska dragen som passar till både fest och vardag är kläder som passar mig. Jag tycker att det är lika viktigt att känna sig fin på fest, på en ledig dag eller på väg till jobbet. Man ska alltid trivas oavsett dag!! Och trivs gör man i en fin jacka :)

Anonym sa...

Jag bara äääääälskar Odd Molly och din blogg:) Plaggen känns så speciella och de små detaljerna gör att det känns som någon gjort plagget bara för mig! Skulle verkligen behöva en jacka och Odd Molly står alltid högst på min önske lista, tyvärr är ju hösten en ganska dyr tid när alla vinterns grejer till skatterna ska inhandlas så att vinna en OM jacka vore ju en dröm, helst grå men den vita är också fin! Tack för din jättebraiga blogg den ger så mycket varje dag! Kram från Caroline i Karlstad

Anonym sa...

Hallåj!

Jag skulle älska att få lov att vinna den gråa jackan i strl 1. Alla Odd Molly är så fina och sitter så perfekt. Att kunna få lov att gå i en kanonjacka hela vintern vore perfekt!

Håller tummarna för att jag kan få lov att vinna!

Kram
Linda från Hbg

Anonym sa...

Hejsan!
Jag skulle bli så väldigt glad om jag vann en Odd Molly jacka. Jag har faktiskt aldrig ägt ett Odd Molly plagg de ligger tyvärr inte i min prisklass.
Jag får nöja mej med Mollyliknande kläder och låtsas. Jag gillar kläderna för de har både en romantisk och en tuff stil, man kan kombinera lite som man vill och bli lite ODD. Om jag får välja är grå jacka nummer 1 men naturligtvis blir jag lika glad för en vit. Hälsningar Mamma Åsa Halmstad

Åsa sa...

Hej!

Vilken drömtävling! Till skillnad från många andra är jag en ganska ny fan av Odd Molly! Varför har jag inte upptäckt detta underbara märke förut? Senaste året har fem små Molly-älsklingar fått flytta in i min garderob. Jag får alltid komplimanger när jag bär dessa kläder och känner mig fin och bekväm på samma gång. Och samma plagg passar både hemma med gosungarna och ute på stan med tjejerna, om man matchar dem rätt. Att få vinna den grå jackan i storlek 1 är det jag håller tummarna för nu!

Passar också på att tacka för en inspirerande och vardagsberikande blogg!

Kram från Åsa

jenny * house of jenny sa...

Den vita skulle jag gärna haft min ägo. Nu när tjejerna är stora så kanske man kan ha vit jacka igen? Gillar Om för att det är kvinnligt och helt enkelt underbart!

Puss!

Anonym sa...

Jag är små barns mamma med två söta underbara barn som klär mina barn super fint men själv går man i gamla slitna kläder och lägger pengarna på barnen. Som mÅnga säger så ska mamman också se fin ut men jag lyckas ej. Odd Molly kläderna är bara kläder man drömmer om... Vad är en bal på slottet. En grå hade varit en dröm.....man kan ju bara hoppas. Med vänlig hälsning, jannessoncarina@hotmail.com

«Äldst ‹Äldre   1001 – 1108 av 1108   Nyare› Senaste»