fredag 23 september 2011

TÄVLING - VINN ODD MOLLYJACKOR

.
.


De två fina fina Odd Molly Fall 2011-jackorna som två av er nu kan vinna!!!




 
Tjingeling!




Den ena härliga tävlingen avslöser den andra här inne just nu och denna fredag kan jag med stort nöje tillsammans med den mysiga butiken Country Dreams presentera en fantastisk Odd Mollytävling! Vinsterna denna gång är en grå eller en vit Odd Molly jacka från höstens kollektion (så klart i den storlek du önskar:) Det är alltså inte mindre än två vinnare i denna gång!



 


Hm, vilken är egentligen finast??? Jag vet inte - gillar nog båda lika mycket (jag har inte shoppat båda utan har fått låna dessa bara för att visa er :)




Just nu har Country-Dreams 20% på höstjackorna och 20-30% på nästan allt i butiken så skynda och fynda!



 


Det du ska göra för att vara med och tävla är att skriva vilken färg du önskar och varför du gillar Odd Molly i kommentarsfältet nedan:)



Tävlingen pågår tom torsdag den 29:e september kl 12.00.




LYCKA TILL!



. 

1 108 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   401 – 600 av 1108   Nyare›   Senaste»
Anonym sa...

Hej! Har länge beundrat Odd Mollys plagg på avstånd, men genom alla fina bloggtips känner jag att jag vill bli en i Odd Mollygänget. Vad vore då bättre än att starta samlingen med en ljus användbar jacka. På arbetet är det en mörk allvädersdress som gäller så på fritiden behöver jag något som lyser upp.

Hälsningar Catarina

Anonym sa...

Hej P!

Jag önskar mig en vit jacka i strl 3, då skulle jag kunna bli vinterns isprinsessa... :D Då är det ju bara ett par vackra vita skridskor som saknas!

Jag gillar Odd Molly för att dom är ju rena rama hantverk, alltså på riktigt. Detaljerna är noga planerade, tillverkade och Odd Molly vet vad som säljer. År efter år. Säsong efter säsong. De kan designa kläder som gillas av kvinnor (& män) världen över. Det är något helt magiskt med deras kläder. Och jag dras till Odd Molly...det blir ofta en och annan förhandsbokning. Men just nu önskar jag mig inget annat än att jag skall få bli den där finaste isprinsessan i vinter...kanske skall sätta igång och träna skridskoåkning redan nu...i fall att jag vinner. :D

KRAM M
pojkmamman0405@hotmail.com

Anonym sa...

På väg till jobbet skulle den ena eller den andra jackan sitta perfekt! Minna i Örby

Ljus eller mörk går bra vilket som men gärna en trea!

Anonym sa...

Hej
först vill jag bara säga villken underbar blogg du har..Eftersom jag är en Odd Molly fans..skulle det passa bra just idag på min födelsedag, att man skulle ha sådan tur att vinna en av dessa fantastiska jackor..jag gillar ju svart väldigt mycket..så den svart skulle passa mig perfekt..men jag skulle ju inte tacka nej till den vita heller..håller tummarna..

Anonym sa...

Ojojoj, henger meg på her! Jeg hadde kost meg stort inni den grå jakka i høst:-) Odd Molly er et koselig og alltid-i-tiden-nøytralt merke med små detaljer som gjør hele antrekket! Stor favoritt!
Takk for en inspirerende blogg:-)
Tvi tvi med trekningen!
God klem fra Kaja - Norge

Anonym sa...

Hej, Tack för all inspiration du sprider med din fina blogg. Jag vill jättegärna vara med i utlottningen om en Odd Molly jacka. Odd Mollys detaljrika kläder piggar upp tillvaron...Pluggar, så för tillfället får jag hoppas på lite tur för att kunna bära en grå Odd Molly jacka. Trevlig helg, Vänliga hälsningar från Maria i Gagnef.

Krusidull sa...

Halloj
Mitt möte med Odd molly,kan liknas med när en person möter gud och blir kristen,,, Hm konstig liknelse kanske, men för dem blir det så uppenbart och självklart,O det blev Odd molly för mig.Gillar den gråa.
Kramelikram
Krusidullan

Anonym sa...

Inspirerande blogg att följa, och vilka otroliga tävlingar.
Nu är det så att jag aldrig ägt ett plagg från Odd Molly och skulle så gärna vilja promenera runt i den mörka jackan i strl.4.
Kvinnligt och ljuvligt !!!

MALIN sa...

Åhh, vilken fantastisk tävling!

Jag älskar att man känner sig så kvinnlig och vacker i Odd Mollys kläder, både till vardags och till fest. De har en stilren och blandad stil, det finns något för de flesta. Och de fina små budskapen och detaljerna är helt underbara!
Att få möta hösten i denna underbart fina jacka måste vara varje kvinnas dröm. En grå i stl.1 kommer göra även de tristaste höstdagar lättare att tag sig igenom.
Sen jag upptäckte Odd Molly känns det som att jag har hittat min rätta stil!

Tycker även om historien bakom Odd Molly och beundrar verkligen Per Holknekt för det han uppnått, från att ha varit på livets botten till att ta tag i sitt liv och vända det så som han har gjort är beundransvärt!

Tack fina, fina du för en inspirerande och härlig blogg! Och självklart för dessa underbara tävlingar du lägger upp!

Varma kramar från Malin

Anonym sa...

Åh, vilken tävling!:)
Älskar Odd Molly av många anledningar men främst för att jag känner mig HEMMA i deras plagg!! En grå jacka vore som en dröm! kram och trevlig helg önskar Annelie M

Marianne sa...

Hei

Om jeg vinner så har jeg mest lyst på den mørke grå. Odd Molly er et frisk pust, og har litt humor i klærne - og det liker jeg.

PS: utrolig fin du er blitt på håret - den fargen passet du veldig godt.

Hilsen Marianne

Heidi sa...

For meg representerer Odd Molly kvalitet og estetikk.
Jeg synes begge fargene var nydelige. Om jeg er en av de heldige vinnerne velger jeg den hvite.
Klem fra Heidi.

Anonym sa...

Jag är gärna med å tävlar! Jag gillar mollysar för att de är detaljrika skönheter som håller länge

Jag skulle vilja vinna den mörka i stl. 2, vågar jag hoppas...

Hälsningar Linda Thörn

Nelly Ljunggren sa...

Men oj vad många kommentarer!
Heja vad kul! 

Först och främst vill jag säga att färg inte spelar mig någon som helst roll. Om jag skulle vara en av de lyckliga vinnarna kan jag ta det som blir över, det är inte så noga. Jag blir överlycklig i vilket fall som helst.


Jag kan tyvärr inte uttala mig om Odd Mollys kvalité eller hur dom får mig att känna, då jag aldrig ägt ett Odd-plagg. Inte ens ett enda litet linne, hemskt jag vet! Jag har dock alltid velat ha ett, men har aldrig riktigt kunnat "unna" mig.

Det hade varit fantastiskt att få vinna en av dessa tjusiga kappor - och tänk att få börja sin Odd Molly samling med en såhär finfin jacka . Det hade varit så skönt att kunna byta ut min sladdriga och faktiskt riktigt fula jacka som hängt med sedan Robert Aschberg fortfarande hade hår på huvudet.

Och just det, storlek! Stort får det bli, då jag är mätt och glad. 

Åsa Nyman sa...

Herre guuu...många som vill tävla....inklusive mig!
Om jag skulle vinna vill jag ha den ljusa jackan.

Jag har precis, via dig faktiskt, fått upp ögonen för Odd Molly och ser plagg som är enkla med den kvinnliga och snygga touchen. Underbara detaljer, härliga färg och mönsterkombinationer. Bra material och kvalitet. Odd Molly är bra och snygga kläder helt enkelt!

Satu sa...

Im still a Odd Molly virgin ;) but with a secret crush to O.M!
Så den vita jackan i stl 1 skulle symbolisera att jag blir av med min Odd Molly oskuld med mitt första O.M plagg i en blivande livslång kärlekshistoria! <3

Tack för en härlig blogg och tävling, kram från Satu

Eva-Lotta sa...

Done but i`m up for more, där satt jag mitt i prick med mina 37 vårar.Visst har det hänt en del och man kan känna sig färdig, men inte jag för livet pågår hela tiden och jag känner att det finns mycket som ger livet stort innehåll och värde trots alla år. Alla år ger mig lycka och värde, alla barn er mig utveckling och näring. Så inte är jag färdig jag vill ha mer av allt vad livet kan ge mig!!

Liin sa...

Odd Molly

It´s brings peace in my mind. Beautifuls senses,Wonderful colours, Lovely fabrics & original themes. Its my own LOVE THERAPY.
/ Skulle älska den i Grått STL 1 ( S)

Frida sa...

Den gråa är ju bara sååååå fin, en sån i storlek 2 skulle ju göra hösten/vinterns mörker så mycket roligare. Man känner sig alltid glad i ett Odd Molly plagg:) Sen känner sig min lilla Molly sig speciell när det står hennes namn på mammas kläder! Bara det vore väl ett vinnande kort, lr? Stor kram och tack för en inspirerande blogg!/ Frida

Eva-Lotta sa...

glömde strl. iförgånde inlägg, men tror ja är number 1, som du philia. skulle bli kanske lika fin som du i en odd molly jacka mn bar kanske.
/ Eva-Lotta

Anonym sa...

Hej
Jag är en 6 barns mamma som länge drömt om att kunna köpe ett sådant vacker plagg.
Det har blivit att barnen fått de dom behövt.
Jag skulle bli så glad att få en sådan underbar jacka.
Skulle jag ha en sådan tur så skulle jag väldigt gärna vilja ha en grå.
mvh Isabelle i Halmstad

Anna sa...

Tack för en underbarbar blogg P!
Vilket superfint pris! Jag skulle bli överlycklig med vilken som men hoppas mest på den vita jackan i str 0. Det bästa med Odd Molly är att kläderna håller stilen och och formen år efter år. Jag känner mig alltid lika FAB oavsett om plagget är flera år gammalt eller nytt. För att inte missa någon ny pärla läser jag alltid countrydreams nyhetsmail och tittar in på hemsidan.
Kramar!
anna

Anonym sa...

Hoppsan Kerstin, här blir man ju lätt en i mängden av tävlanden...men vad konstigt, så känns det aldrig med Odd Molly! Känner mig alltid bekväm, lite cool och faktiskt speciell i mina mollysar, trots att det numera vandrar om- kring Lovely Knits överallt på stan och nu även bland revisorerna på mitt kontor som har kastat sina dräkter...Det fina är ju att det finns massor av sätt att bära Odd Molly på; finklätt, uppklätt, nedklätt, avklätt - men aldrig nånsin felklätt, eller hur? Ulrika Sandström i Malmö skulle så gärna vilja ha en grå 2:a

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Fantastisk blogg og jakke:)
I heart Odd Molly <3 Hvorfor?

Boho/hippie møter chic!
Dette er behagelige klær en alltid føler seg vel i,- uansett anledning!

Begge fargene var flotte, men tror den hvite ville passe fint til mitt blonde hår:)

Cat:)

Anonym sa...

Hello from the USA! I would love the grey style Fall jacket!! Odd Molly= cozy, chic, cool. Best, TS.

Anonym sa...

Whii vilken härlig tävling! Skulle jag vara en av de lyckliga vinnarna passar en ljus etta fin,fint:)
Jag gillar Odd Molly för den speciella twisten kläderna har, en volang eller ett borderat budskap det går verkligen hem hos mig. Sen så gillar jag att molly kläderna är så lättmatchade med varandra många färger och detaljer åtekommer på olika kläder och kollektioner. Nä nu ska jag tacka för mig innan detta blir en hel roman.
// Therese

Jaana sa...

Oij, jag vill vara med! Vilken tävling! Jag älskar Odd Molly!!! Kläderna är så perfekt! Och om jag vinn, jag vill ha en ljusa jacka.

Greetings from Finland
Jonna

Anonym sa...

Odd molly har en skön känsla av lyx utan att bli flådigt.mys utan bli sunkigt.perfekta plagg för en kvinna som vill vara bekväm men ändå snygg.älskar deras detaljer och färgskala och att det mesta går att kombinera trots att de inte är från samma kollektion.OM jag skulle ha sån rackarns tur att vinna skulle den ljusa förgylla min höst/vinter till max
tack för en superhärlig blogg med en skön mix av allt /Annika
dojjan74@hotmail.com

Anna-Karin sa...

HALLO!

DET ÄR ODD MOLLY JAG VILL HA!
DEN LJUSA JACKAN- JA, JA, JA!

ODD MOLLY ÄR BÄST- TILL VARDAG OCH FEST!
:)

pillan sa...

Den vita! Eftersom jag har en 1-åring och det är så opraktiskt skulle jag aldrig köpa en vit men vinna är ju en annan sak;)
OM gillas då dom gör jäkligt snygga kläder så klart!

Pillan

Lotta sa...

Hejsan!

Tusen tack för din härliga blogg som jag njuter av tillsammans med en kopp kaffe varje dag! :)

Jag skulle älska att få krypa in i den ljusa (vita) fina jackan från Odd Molly nu när kylan kommer krypande. Av Odd Mollys kläder blir jag glad, med deras sinne för fina detaljer, färger, materialval sticker de ut både i min annars lite mörka och tråkiga mammagarderob och i den svenska designfloran.

En mycket lycklig vinnare skulle jag bli, minsann... :)

Ha en härlig dag!
Mvh Lotta

Anonym sa...

oj vad många tävlande! Men om jag inte kommenterar är ju chansen helt noll att man vinner:)
Jag skulle bli sååå lycklig om jag kammade hem detta superfina pris.
Jag har storlek 0 och jag skulle välja den vita jackan.

Ha en skön lördag! Kram!
//Sandra Andersson

Anonym sa...

Di där oddmollissarna, som Skäringer säger.... !! Ja, jag vill tokgärna vara en av dom i höst och känna mig snygg i den grå drömmen! Odd Molly har verkligen det lilla extra och jag älskar de små rosetterna! / Caroline i Örebro

Jessica sa...

Godmorgon,

åh, vilken härlig tävling att börja dagen med = )

I Odd Molly finns den där härliga känslan av romantiskt men ändå lyxigt. Kvinnliga kläder som passar till alla tillfällen och känslan av att man är lite extra...vem vill inte ha den.

Har jag turen på min sida, så väljer den gråa.
Stor kram Jessica i Göteborg

Blogger sa...

Det jag gillar med Odd Molly är att jag som "vuxen" får tillåtelse att känna mig gullig. Ett diadem i håret och en gullig grå Odd Molly jacka.

Jag gillar alltså den grå :).

Anonym sa...

Har jag turen på min sida, väljer jag en grå!
Med odd molly plagg på kroppen känner man ju säg extra fin och det är ju så härligt att blanda ihop alla plagg. Vad är väl inte bättre då än med en jacka överst i vinter!!
/ Sonja

Praliner sa...

Väljer Odd Molly för att de har kläder för alla tillfällen! Vardag som fest, kvinnliga, coola, vackra och bekväma. En perfekt kombination!
(Grå stl 1)

Jenny H sa...

Gillar den grå mest! Odd Molly=kvalitet och det där lilla extra.

Martes atelie` sa...

Hei
Plaggene fra OM er helt fantastiske. De er unike. Deilige plagg. Jeg synes den hvite er den fineste.

Anonym sa...

Hejsvejs! Vilken tävling, har länga kollat på dessa fina jackor som är både enkla och detaljerade. Vill vinna en vit i strl 1. Jag gillar Odd mollys kläder för att de passar in vid alla tillfällen, vardag och fest och väcker stort ha-begär! Håller mina tummar hårt för vinst, för det är jag värd! MVH Cecilia (cecilia@tallvik.com)

Elli sa...

Mitt hjärta slår för Odd Mollys kläder. Jackan bli perfekt för ett riktigt kallt vinterväder. Jag önskar jag vinner en vit som snön. Så underbars snygg, mysig och skön. I Odd Mollys kläder känner jag mig alltid unik. Kombinationer lätta att matcha och ingen den andra lik.

Elinor Sjögren (storlek 2)

Anonym sa...

ÅÅÅÅÅ vilken lycka att få vinna en av dessa UNDERBARA jackor! Denna tävling kan jag inte låta bli att vara med i (trots att jag aldrig vinner ;)) skulle verkligen behöva en ny jacka. Har haft samma i ca 6 år! Men här hemma går pengarna till allt annat än lyxiga kläder just nu... Renovering, bebis och sparande till bröllop står högst på listan just nu! Älskar Odd Mollys vackra detaljrika kläder så kära kära GUD (om du nu finns, ge mig tur!!;)) om det nu är min tur så önskar jag mig en ljus i stl 2. HOPPAS HOPPAS!!

Puss & kram Matilda O

Jenny Eriksson sa...

Det jag gillar mest med Odd Molly är att deras plagg både är kvinnliga med sina små söta detaljer OCH bekväma, inte en alltför vanlig kombination! Jag skulle stormtrivas i den gråa jackan i höst. Just nu är det ont om jackor som går att dra igen över magen för min del eftersom vi väntar vårat första barn vid årsksiftet, så en lite utställd modell vore toppen. Det vore dessutom en finfin födelsetagspresent då jag fyller 30 samma dag sm tävlingen avslutas.

Tack för en bra blogg!
//Jenny

Sara sa...

Hej!!

Båda jackorna är väldigt fina men jag vill gärna vinna den grå jackan!
Odd Molly har sköna, smarta o superfina kläder!! Älskar dem :)

Kram Sara J

Cecilia sa...

Hej hopp!

Jag skulle vilja ha en vit i stl 1!!!

Odd Molly använder jag både till vardags och fest - sneakers eller stövlar på jobbet och med klackar på fest... OM funkar ju till allt och det är en kanonfördel när man investerar i deras underbara gudomligheter! Så därför skulle jag aldrig missa att vinna en snygg och varm vinterjacka! I like!

Kram

/Cecilia

Anonym sa...

Åh, vilken tävling! Odd mollys underbara kläder tycker jag om för att de är en härlig blandning av vackra ordrader, lekfulla färger och mönster och kvinnliga former. Man känner sig alltid fin i Odd molly!

/Mammamia

Anonym sa...

Heihei(:
Elsker Odd Molly klær fordi de er så feminine, detaljerte, super komfortable og ikke minst best i kvalitet! Begge er utrolig fine men den grå passe nok best til meg(;eeelsker bloggen din, så mye inspirasjon!!
Kram Jessica P

Matilda (motijojo@hotmail.com) sa...

Med en liten som kommer nu i november skulle den gråa passa perfekt att ha i höst/vinter på våra promenader med vagnen. Då behöver jag en tålig, MEN FIN jacka och den ovan är mer än det, så otroligt vacker. Precis som nästan allt från Odd Molly, romantiskt, feminint och alltid ett stilsäkert kort.

Miranda sa...

Jag älskar Odd Molly och den gråa är ju galet snygg. Måste dock tala om att jag äger inte ett enda plagg från Odd Molly. Jag försöker gå ner några kilo och min morot är då att handla en massa plagg från Odd Molly som belöning när jag nått min målvikt.
Vore kul med en minimorot på vägen ;)

Ett hus i ei rekke sa...

God morgen
Her våkner jeg opp til en nydelig og solrik dag i Oslo.
Men det er så kaldt ute, derfor ønsker jeg meg en ny Odd Molly jakke. Jeg liker den blå best;-)
Du ble forreseten veldig fin på håret etter at du farget det.
God helg til deg og dine.

Wenche

Susanne sa...

429 kommentarer - wow! :-)

Hej, vilken drömtävling! Jag tycker om Odd Molly för att jag i deras kläder känner mig som just mig själv men lite mer smashing!

Båda jackorna är ju underbart fina, men en grå matchar nog mig bäst! :P

Tack för en underbar blogg! Ha en fin helg!

Helena sa...

Hej!
Vilken kul tävling...
Jag vill helst vinna den grå.

Jag gillar Odd Mollys kläder för jag blir lycklig när jag använder dem. Jag njuter av att ha dem på mig och känner mig fin i dem. Alla vackra detaljer, färger och modeller... Underbara! Andra kläder kan också vara fina, men de är ändå bara kläder...

Kram Helena

Elena sa...

Första bloggen jag går in på denna lördagsmorgon och vad möts jag av? Jo, bästa tävlingen ever! Härlig start på dagen! :)

Odd Molly för mig är det lilla extra. För visst känner man sig liite finare än vanligt när man bär ett plagg som gjort med sådan omtanke, de fina, snirkiga detaljerna som ibland får en att tappa andan . Och det bästa av allt är att du bara behöver kolla på plagget så blir du happy happy happy! Lite som medicin mot dåligt humör :)
Den grå skulle sitta bra på mig i vinter.
Hoppas du får en bra dag!
Elena

Anonym sa...

Hej!
Å vilken härlig blogg och fin tävling!
Efter att ha lämnat 3 skatter på dagis och skola, ilat till jobbet på vårdcentralen och hjälpt sjuklingar hela dagen hade det varit nice att ta på sig en vacker mörk jacka från Odd Molly när det är dags att hämta hem alla igen...Vardagslyx gör att man orkar med hur tungt det än kan kännas ibland, och Odd Molly vet verkligen hur man sätter piff på vardagen!
Hälsar Line

Anonym sa...

Odd Mollys kläder är precis sådär lagom udda, man kan oftast se att det är en Odd Molly utan att se märket, det är därför jag gillar kläderna sååå mycket. Skulle jag ha turen att vinna tar jag gärna den mörka... Kram Petra

Patricia sa...

Hej
Den vita bara älskar jag, har provat den, luktat på den gosat med den i butiken i min egen lilla småstad. Som alltid får Odd Molly mig att känna mig speciell och kvinnlig.

Marie sa...

Jag älskar de galna färg och mönster kombinationerna Odd Molly står för. Och även de underfundiga texterna på kläderna. :)
Jag vill gärna ha en grå jacka.
mvh Marie i Visby

Maria sa...

Hej!
Jag äger en Odd Molly som jag fått av mina barn i julklapp för två årsedan, den är jag dödligt rädd om. När jag bär denna underbara blus så känner jag mig så himla fin på ett ovanligt sätt.
Jag brukar besöka en butik närliggande där jag bor och gå in o drömma om fler Mollysar. Jag går där o stryker med min hand på dom precis som dom vore levande på något sätt. Om man får önska väljer jag den Ljusa färgen i stl 2. Mvh mariaandersson358@hotmail.com <3 <3 <3

Anonym sa...

Den gråa skulle jag vilja vinna.
Har älskat Odd Molly sen deras första kollektion som jag fick en tunika ifrån av min man. Det var han som tyckte jag skulle "byta" lite stil efter en lång mammaledighet. Det blev kärlek vid första ögonkastet.
Nu är det så mycket JAG.
Idag är jag återigen mammaledig med vår sladdis så en jacka skulle vara mer än välkommet till garderoben.
Kram Cilla

Anonym sa...

Hej fantastiska och underbara jackor! Jag älskar Odd Molly mycket tack vara deras speciella texter de alltid trycker på sina plagg. Dessa små texter får migg att känna mig speciell när jag bär deras kläder. Jag skulle bli överlycklig om jag vann den vita i strl 4 :) Mvh Therese Lundkvist

Anna Kapo sa...

Att få möta hösten i en av Odd Mollys vackra jackor.... Ja, det skulle inte gå av för hackor!
Valet bland allehanda färger, former och modeller gör ju inte lyckan över ett Odd Molly-plagg mindre heller....
Den mörka skönheten känns helt rätt...och jag är säker på att den kommer sitta som en smäck!

Anonym sa...

Wow vilken tävling!
Om jag vinner vill jag ha en grå stl 2.
Med odd molly känner jag mig alltid välkädd både till vardag och fest.
Hoppas på tur:)

Kram
Emma

Anonym sa...

SÅÅÅÅÅÅ FINA!

Jag önskar att jag vann den ljusa jackan av hela mitt hjärta <3 Känns som att jag är menad för den o den för mig. Och nu är det ni som måste föra oss tillsammans!
Jag vill o jackan vill också att vi ska promenera runt i höst och vinter mörkret som kommer i sällskap av varandra och göra succe varje dag!

Och varför jag gillar odd molly är just för att den finns inget annat märke med kläder som är så unika och som får en o känna sig så speciellt som just odd molly. Man sticker verkligen ut i mängden o man känner sig alltid så Jädr*ans snygg!

Så kom igen; ge mig min jacka! =)

Anna-Malin sa...

åhhh,
nu kan jag bara inte låta bli att
vara med. vilken fantastiskt
generös tävling.
min nuvarande vinterjacka är en
kappa från just Odd Molly. en grön
med mjukt teddyfoder
som jag älskat varje vinter i
fyra (?!) år. det är det som
är bra med Odd Molly. att designen
håller länge. men nu hade det varit
roligt att byta :)

en grå...absolut om jag får önska.

kram på dig.

Anonym sa...

Hallå,
Denna tävling är nästan för bra för att vara sann! Prövade denna jacka igår,densamma mörka. Helt fantastisk! Odd
Molly gör helt enkelt bara fantastiska och vackra kläder. Längre motivation än
Så behövs inte tycker jag!:)

Sarapettersson89@hotmail.com

Eva Franzén sa...

Hej igen! Jag glömde berätta, jag älskar Odd Molly för deras avslappnade elegans, fina färger och mönster. Jag blir lycklig av dem helt enkelt!!! Och här nere i södra Skåne behöver man något varmt och gosigt när höstvindarna viner.Ville bara lägga till detta! Tack!

Lotta N sa...

Hej!
Älskar Odd Molly för deras underbart härliga, smickrande och fördelaktiga plagg för alla våra olika kvinnokroppar! Att dem passar lika bra till fest som till vardags är ju en stor bonus!

Jag önskar vinna den grå då den känns mest praktisk när man har en vild liten knodd man ska leka med och bära på!

Kram :)

Anonym sa...

Hej!
Jag uppskattar Odd Mollys fantastiska kläder eftersom de tilltalar den moderna kvinnan, där flärd och vardag kan knytas samman i en mogen men lekfull kompott av välbehag för både kropp och själ.

En grå jacka skulle värma mig gott i vinter

Tack från Stina Nordström - Skåne, Höör

Anonym sa...

Hei!
Tenk om jeg skulle være så heldig å vinne en ODD MOLLY jakke!Da ville jeg velge den grå i str. 2.
Om ODD MOLLY sine klær generelt vil jeg si: Leken - Lekker - Luksus!!

Ja, det er på norsk jeg vet det - kanskje jeg må oversette ;-)
Playful - Pretty/hot - Luxurious! Når alle starter på bokstaven L får det en fin SVUNG over seg, ikke sant? ;-)

Vel, det var mitt lille lodd i denne konkurransen. Takker elelrs for en super blogg som jeg følger daglig!

ha en flott helg! :-)

Klem fra Jane, Stavanger - Norge

Anonym sa...

Tjenixen!
Ett vitt fin Odd Molly jacka skulle glädja mig enormt att få vinna. Äger inga Odd Molly plagg, utan surfar runt i rymden och tittar på alla fina plagg och dom som äger dom och erkänner att jag avundas.
Kanske kan detta bli den första av måna:)
Kram

Anonym sa...

Odd Molly är för mig inte bara kläder utan en livsstil och en känsla. En lyxig känsla som passar både till lövkrattning på landet och till mysigar cafeér i stan.

Jag skulle ääälska att kratta löv i den gråa jackan...:)

Tack för en underbar blogg. Tittar in här varje dag och blir lika inspirerad varje gång!
/ Cecilia i Värmland

Anonym sa...

Hej!
Ska jag vara riktigt ärlig har jag inte alls gillat Odd Molly tidigare, men så i våras upptäcker jag din - House of Philias - blogg och då jag gillar dina kläder får jag också upp ögonen för Odd Molly-klädernas "skönhet" - vackra och bekväma. Jag skulle bli otroligt glad om jag får bli den lyckliga vinnaren av den grå jackan!

Trevlig lördag!
önskar Anna Maria H

Anonym sa...

Jag skulle gärna vinna den grå jackan i stl 3. När jag klär mig i Odd molly känner jag mig som en kvinnlig, exklusiv, vacker person som vågar gå mot strömmen och vara sig själv. Tack för en intressant blogg.
Trevlig helg
Jenny (jeliol@live.se

LOPPISLIV sa...

Ohhh vilken underbar tävling! Vem skulle inte vilja ha en Odd Molly jacka. Den ljusa skulle jag välja i storlek 1. Varför jag gillar Odd Molly...Jaaa det är enkelt....De brukar ju kallas OM plagg. Jag har istället döpt om det till OM = "Only Me" kläder. För det är en lyx jag unnar mig då och då...for only me :-)) Kraaaam Paula

cathrine - trettien [31] sa...

Hei!
Vanskelig å velge men jeg ønsker meg den grå jakken. Jeg liker Odd Molly for deres unike stil og farger!
Cathrine

Anonym sa...

Trevlig tävling som vanligt =)!
Odd Molly är för mig: svensk lyx när den är som bäst! Märket står upp mot alla våra trevliga nordiska grannländer och man känner sig alltid välklädd i dessa kläder.

Om jag mot all förmodan skulle ha turen att vinna skulle jag önska en mörk jacka i st 38!

Mvh Josse K

Elna sa...

Hej!
Jag skulle vilja ha en grå jacka i höst! Tittade faktisk på en sån jacka i förra veckan.
Älskar Odd Molly eftersom man alltid känner sig fin i deras kläder. Kläderna passar vid alla tillfälle. Sen att jag älskar spets o volanger gör ju bara det bättre! Jag mår alltid bra i deras kläder!

Anonym sa...

Hei hei:)ÅÅÅÅ jeg hadde blitt så kjempe glad hadde jeg vunnet en svart. Synes odd molly klærne er helt nydelige- men som jeg ikke har råd til:(

Anonym sa...

Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha den vita. Jag älskar Odd Molly för att de har plagg som i stil och form passar oss som är något småväxta också. Inte alltid lätt att hitta det som sitter snyggt annars. Men Odd Molly vet man funkar jämt. //Birgitta

Fröken Grön sa...

En grå Odd Molly-jacka i storlek 4 vore ju rena drömmen!
Jag gillar att deras kläder känns exlusiva och lite "Holly Hobby-aktiga" ut på en och samma gång. Man känner sig välklädd och casual på samma gång.
Tack för att du anordnar en sådan fin utlottning!
/Anna-Karin

Charlotte sa...

Åh, Odd Molly har kläder med det där lilla extra, snygga detaljer, romantiska och fantastiskt bra passform. Om jag skulle ha turen att vinna en Odd Molly jacka skulle jag välja den grå i stl 2!

Tack för en härlig blogg!
ღ Charlotte

Bofinken 5 sa...

Hej fina du!
Men vilken tävling du presenterar, oemotståndlig:)
Jag älskar Odd Molly.
Av den enkla anledningen att dom får kvinnor att våga vara feminina och vackra oavsett kroppsform.Varje enskillt plagg känns som ett unikt hantverk och det är en ynnest att få bära dessa vackra plagg!
Den grålila jackan hade varit en dröm!
Tack för alla fina inlägg, du är en sann inspiratör!
Kram Andrea

Maria sa...

Oj här var det många!
Men gud vilken tävling. Klart man vill deltaga.Min favorit är den mörka, svårt att se på bilden om den är svart eller mörkblå.
Vad jag gillar med odd molly är deras vackra detaljer, små broderade hjärtan på armen osv, det är dessa detaljer som gör hela plagget.
Så nu håller jag tummarna och hoppas att jag har en chans denna gång!

Inredningsgalen sa...

Oj här var det många!
Men gud vilken tävling. Klart man vill deltaga.Min favorit är den mörka, svårt att se på bilden om den är svart eller mörkblå.
Vad jag gillar med odd molly är deras vackra detaljer, små broderade hjärtan på armen osv, det är dessa detaljer som gör hela plagget.
Så nu håller jag tummarna och hoppas att jag har en chans denna gång!

Anonym sa...

Oj va svårt att välja,båda va jätte fina..Men måste jag välja så blir det den gråa jackan.. Odd Molly har så fina kläder och med deras vackra detaljer så blir kläderna väldigt speciella o man känner sig lite extra fin med dom på sig..
Ha en bra dag!!

Anyawerneflo@hotmail.com

Anonym sa...

Hejsan!

Då jag är en femtonårig tjej har jag dock inte riktigt plånbok för odd molly men jag älskar deras kläder. Varje klädesplagg tycker jag har sin egna charm och kläderna ser alltid väl gjorde ut. Du är alltid snygg i odd molly och det jag gillar allra mest är att odd molly passar alla oldrar. Liksom jag och min farmor skulle absolut kunna bära samma kofta.

Om jag skulle vinna denna tävlingen skulle jag vilja ha en grå i storlek ! :)

Ha det så bra ! / Anna

Anonym sa...

Skulle bli strålande glad om just jag vann den grå jackan.
Har aldrig ägt ett Odd molly plagg men alltid önskat att jag en gång ska få bära ett av deras plagg och se sådär fantastisk grasiös ut som man bara kan göra i just deras kläder. De har verkligen härliga plagg till härliga kvinnor. Vem vet en dag kanske min önskan går i uppfyllelse.....

Kram CC

charm design sa...

Helt nydelige jakker.De står absolutt på ønskelisten.Jeg vil veldig gjerne være med i konkurransen.Jeg ønsker meg den blå i M.
Nydelig hårfarge du har fått,den passet deg perfekt.
Ønsker deg en riktig god helg.

Anonym sa...

Hej!

Jag skulle vilja vinna den gråa Odd Molly jackan. Jag gillar Odd Molly för de har en skön stil som passar mig.

Kram Josefin L

IKT i min vardag sa...

Jag skulle bli överlycklig oavsett vilken färg jag skulle ha turen att vinna...men jag älskar vitt så då säger jag det. Har gått ner i vikt så en 2:a skulle nog sitta fint.

Har älskat Odd Molly sedan 2005 då jag köpte mitt första plagg, sedan dess har det blivit mååååånga fler. Odd Molly är helt enkelt beroendeframkallande och ger mig en känsla av att vara vacker och lite speciell. Odd Molly visar på utsidan den jag är på insidan.

Kram Linda

Anonym sa...

Underbara jackor! Vilken lyx att få strosa runt i en sådan! Mer Odd Molly till mammisarna :) ! Den grå gillade jag mest.

Ha det bra Maria.H

Anonym sa...

Hejj !

Jag gillar odd molly för att kläderna är dööösnygga och dom kommer alltid med nya fina saker. Det ser väldigt väl klätt ut med odd molly på och man känner sig så speciell. för att på varje plagg har dom en lapp där det såt en mening på, och dom meningarna värmer. Underbart ! :)

om jag skulle vinna skulle jag vilja ha en vit i storlek 1 :) / Emma

Lena sa...

Hej,
Om jag har turen att vinna så skulle jag gärna vilja ha den mörka.Odd Molly för mig är lika med kvinnliga kläder som är bekväma och är i underbara material, dom har det där lilla extra, en volang där....en rosett där...
Hälsn Lena

Anonym sa...

Den mörka färgen!

Odd Molly funkar i alla lägen, vardag, fest som på jobbet...och efter ett besök i butiken i Los Angeles (deras första butik) med otroligt charmig personal kan man inte annat än älska plaggen =)

/Madde

Lina Åkesson lina.akesson@hotmail.se sa...

Hej!!
Jag ÄLSKAR Odd Molly!! Jag älskar dess feminitet och kvinnlighet. Med odd molly är det tillåtet att vara fin mitt i vardagen. Fina färg kombinationer och underbara modeller. Skulle jag vinna jackan hade jag velat ha den ljus rosa. Så fin att matcha med en beige lovely knit, grova strumpbyxor och brun Manchesterkjol.. Och så klart primeboots.

Ha en underbar helg!

Anonym sa...

Hej grå eller vit har ingen betydelse. Lika fina och användbara båda två.

Jag gilar Odd Molly för alla genomtänkta detaljer som gör att man är lagom finklädd jämt när man har på sig deras plagg. Love it.

Heidi mamma till 2 prinsessor

Matilda sa...

Hejhej! :)
Om jag skulle vinna så skulle jag gärna vilja ha den gråa jackan! :)
Och Odd Molly gillar jag så mycket för att deras kläder är så fina! Deras kläder känns så genomtänkta och har de där små detaljerna som gör att om man tar på sig ett odd molly plagg - då är hela outfiten klar! :D
Ha det fint i höstsolen,
Kram Matilda

Anonym sa...

Den vita, bara för att våga för en gångs skull! Och Odd Molly för att Molly passar lika bra på affärsmötet som hemma på lagårdsbacken./Amelie

Martina sa...

Hej

Underbart fina höstjackor och tror jag hade gjort mig bäst i den grå.
Känslan jag får när jag bär kläder från Odd Molly är härlig. Få vara lite extra kvinnlig och känna sig riktigt riktigt fin!

TACK för en bra tävling!
Kram Martina i Varberg

Monica sa...

Halloj och godmorgon! Odd molly är bara jag, trots att jag aldrig ägt ett plagg men så otroligt fina....den ljusa jackan skulle sitta fint! Tack och kraam

Anonym sa...

Hej!
Jag vill också vara med och tävla, om jag fick välja färg på jackan skulle vilja ha den vita i stl 1, jag har bara svarta jackor så en vit skulle passa fint, jag gillar odd molly för att jag känner mig alltid så fin och välklädd i dom.

kram Malin

Maria Å sa...

Jag älskar Odd Molly eftersom varje plagg känns som ett konstverk. Man känner sig helt enkelt fin både till vardags och fest! Vill gärna vinna en grå jacka i stl 2!

Anonym sa...

Tack för tävlingen!!

Det här är enkelt: kvinliga, supersöta, ofta supermjuka, romantiska, jättefina färger, bra kvaliten, vackra, har alltid humör men ganska dyra också tyvärr. Därför hoppeligen vinner jag den svarta jackan ;-)

Häslningar,
Anu

Anonym sa...

Tack för tävlingen!!

Det här är enkelt: kvinliga, supersöta, ofta supermjuka, romantiska, jättefina färger, bra kvaliten, vackra, har alltid humör men ganska dyra också tyvärr. Därför hoppeligen vinner jag den svarta jackan ;-)

Häslningar,
Anu

Anonym sa...

Tack för tävlingen!!

Det här är enkelt: kvinliga, supersöta, ofta supermjuka, romantiska, jättefina färger, bra kvaliten, vackra, har alltid humör men ganska dyra också tyvärr. Därför hoppeligen vinner jag den svarta jackan ;-)

Häslningar,
Anu

Ann-Louise sa...

Jag väljer den grå om jag vinner!

Odd Molly står för Framgång, Drömmar och Kämparglöd. Tänker på skaparen Per Holknekt och den resa han gjort flera gånger under sitt liv. Jag beundrar dessa människor som trots att livet strular till sig ibland kan ta sig vidare och till och med nå toppen. Den livsandan inspirerar mig att kämpa lite till.

Att sen kläderna är supervackra i design, tygval och detaljer, med små tänkvärda budskap inlagda bara älskar jag. Gillar när flera olika material och stilar möter varandra -lite Odd sådär precis som jag själv!!

Ann-Louise

Anonym sa...

Åh vilken drömtävling! Så jag går och suktar efter deras plagg och ibland sparar undan och unnar mig något litet fint från Odd Molly :-)

Om jag skulle vinna hade jag blivit så glad för den vita jackan, har ställt in siktet mot en ljusare höst och vinter detta året då alla mina ytterkläder; jackor, skor och väskor de andra åren har gått i nattsvarta kulörer. Nu har jag istället investerat i cognacsfärgade kängor och en väska i samma nyans - tycker då att den vita Odd Mollyn skulle passa alldelse förträffligt till min tänka outfit ;-)

Ha en go helg :-)

Magdalena

My little silver linings sa...

Hej, det vore kul att strutta omkring på stan i en grå molly jacka i stl 1 =).. Jag gillar mollykläder därför att de gör mig glad och jag märker att ofta blir andra människor också glada när de ser folk klädda i mollykläder ;). Oftast blir molly-kläderna bara bättre med åren och jag har några gamla molly-klänningar som jag aldrig skulle sälja eller ge bort.

Ha det så bra :)

Britta sa...

En blå stl 3. Gillar Odd Molly för dess färgrikedom!

Maja sa...

Ååå vilken underbar tävling! En vit jacka hade definitivt gjort susen nu när höstmörkret börjar smyga sig in över Svedala. odd molly har lyckats med att skapa en känsla hos köparen (iaf hos mig)som gör att man känner sig speciell så fort man får på sig plagget! Och snygg!

Anna sa...

Om man skulle få chansen att vinna en av dessa fina jackor skulle jag vilja ha den vita! Det jag gillar med Odd Molly är att man känner sig speciell när man bär kläderna. Mår så bra av dom!

Dagar man minns sa...

O m jag vann skulle jag nog
D ö av lycka tror jag!
D et lär inte hända eftersom jag aldrig
vunnit något förr,

M en om jag mot förmodan skulle ha en paus i
O turen,
L ovar jag dyrt och heligt att ändå
L eva vidare, iklädd min snygga gråa jacka,
Y r av lycka över att hålla mig varm med stil!

F ör Odd Molly- plaggen är ju bara något
I ngen människa vill leva förutan :)
N ästan så man tappar andan
A v bara första anblicken, hjärtat bultar
S nabbare och snabbare,
T ills man, i ett lyckorus, ropar ut:
"VILL HA!!!"

Lovely skIsa mom sa...

Man behöver aldrig känna sig nere i en Odd Molly!

Den mörka i Stl 3!

Editor sa...

Små konstverk.

Anonym sa...

Hei og hopp!

Først vil jeg si tusen takk for en herlig blogg med fantastisk inspirasjon! Du virker som ei flott jente! Går ikke en dag uten at jeg er innom bloggen din, det er rett og slett et must og jeg er blitt avhengig :)

For noen nydelige jakker!
Jeg synes Odd Molly er lekkert, mye fordi det er veldig kvinnelig og feminint!
Rett og slett herlig, men det er ikke mange plagg jeg kan se meg råd til å kjøpe dessverre...
Vanskelig å velge mellom jakkene, men jeg tror kanskje jeg ville valgt den lyse :)

Ha en deilig helg!

Klem, Merete...

Anonym sa...

Hei Petra!

For noen fine jakker! Jeg synes begge er veldig fine, men liker nok best den grå! Min Odd Molly-besettelse (!) kom for noen år siden i jakten på noe annerledes, i god kvalitet og i søken etter en mer avslappet stil. Siden Odd Molly oppfylte alle kriteriene var det gjort :)

Ha en underbar dag! Fingers crossed XXXXXX

Mvh, Trine

Anonym sa...

Fantastiske jakker. Jeg eier ingen Odd Molly klær, men har ønsket meg det lenge. Jeg liker så godt de små detaljene som små tekster, volanger, fine knapper og duse vakre farger.
Kan tenke meg at man føler seg litt ekstra fin og spesiell i klærne fra Odd Molly:)

Hadde jeg vært så vanvittig heldig å vinne, ville jeg ha valgt den lyse. Egentlig burde det ha vært den grå, for med tre små barn er det ikke så lett å holde seg ren. Men dette skulle ha vært luksusjakken, som jeg pyntet meg med og følte meg helt spesiell:)

Mvh Marit, fast leser fra Norge:)

ansi-balansilivet.blogg.se sa...

Jag gillar Odd Molly för de gör kläder som är så kvinnliga och som jag alltid känner mig vacker i. Alla kläder passar så bra ihop också. Jag gillar deras tanke om att kläderna är tidlösa och kläder från olika kollektioner passar så bra ihop :)

Anonym sa...

Hoppas vinna en jacka i härlig grå nyans. Tänk att glida ut i hösten i denna i all sin glans. Grått är flott och Odd mollys kläder lika så.Kram Eva från Umeå

Anonym sa...

Odd Molly måste vara jackornas Rolls Roys. Den skulle förgylla vad som helst. En tråkig byxa, en gråkall oktobermorgon ,en stressad 40 årigtonårsmamma, urblekta slingor. Ja, en sån jacka skulle få vem som helst att känna känsla av lyx mot kroppen. Vilken färg spelar absolut ingen roll , båda är så fina och klassiska. Jag håller alla tummar jag har , eller var det så att man bara skulle hålla en för att ha tur?? Kommer inte ihåg... Få se om jag gör rätt! Jag bara älskar jackan . Suck!!! Jessica från en idag vacker höstdag!!

Michelle och GirlZen sa...

åh vilken dröm att få bära den i vinter. Snyggaste Jackan i stan. Önskar mig en grå i storlek 1 (skulle jag tro)

Odd Molly har det där lilla extra, som man bara hittar hos dem. De passar både ung och gammal och på alla ser de olika ut!

Kram

Malmis sa...

Jag önskar den gråa... Odd Molly kom in i mitt liv just när jag var evinnerligt trött på att jämt gå i samma jeans, top och tråkiga HM-koftor... Jag ville ha en ny garderob och fick syn på dessa kläder i ngns blogg som ledde vidare till nån annans blogg osv. Första plagget inhandlades på tradera, och sen blev det bara fler! Jag gillar hur de verkligen lyfter hela garderoben, jag känner mig fin när jag använder dem och det är plagg som funkar i min vardag. I like!!!

Anna-Maria sa...

Oj, jag var då inte första att vara med i denna finfina tävling :-) Men jag vill såklart vara med och tävla, för Odd Molly är en stor favorit hos mig. Snygga, orginella,härliga färger och söta och tänkvärda ordsspråk, gör ju OM till ett av Sveriges härligaste märken! Skulle så gärna vilja vinna den puderfärgade jackan, den är toppenfin och sååå användbar!
Hälsningar
Anna-Maria

Anonym sa...

Hej!
Tänk så snyggt med en vit odd molly, skulle sitta perfekt i höst. Varför då odd molly? Snygga detaljer som ger det lilla extra. Passar alltid, spelar ingen roll om det är vardag eller fest så känner man sig alltid fin.

Tack för en trevlig blogg
/Camilla i Hudiksvall

Lena sa...

Hej hej!
Jag vill gärna vara med och tävla om en sån snygg jacka!
Jag tycker Odd Molly har många otroligt vackra och detaljrika kläder som man känner sig fin i.
Om jag vinner vill jag ha en grå.
Hoppas hoppas =)

Kram Lena

Elin sa...

Vilken dröm att få möta Vintern i kalla och snörika Dalarna med en Odd Molly jacka. Jag skulle bli helt galet lycklig om jag vann den ljusa!. Odd Molly har så romantiska och underbara kläder som får en att känna sig så vacker.

mariaemb. sa...

Hej!

Jag gillar den grå allra bäst! Odd Molly en speciell känsla. Att få bära välsydda kläder i bra material är en ren och skär lyx, det känns bra och man känner sig fin. Tyvärr händer det inte allt för ofta då jag fortfarande är student så därför håller jag tummarna lite extra hårt nu!

Fin helg!
Kram Maria

Miriam sa...

Hej på dig!

Tycker att den marinblå jackan känns som min färg!

Hade väldigt gärna mött vintern i den jackan och sluppit min nu 3 år gammla bruna tråkiga dunjacka!=)
Har inte jättemycket Odd Molly kläder i ärlighetens namn. Känns inte som om ekonomin alltid tillåter det. Men de plaggen jag har känns speciella på så sätt att det är en unik design och bra kvalite.
Kram från Göteborg!

Anonym sa...

Jag vill så gärna vinna den grå och varför? Jo, för att varje Odd Mollyplagg är ett litet konstverk i sig. Det är fantastiska kläder som går att kombinera för att klä upp och ner, till vardag eller fest, diskret eller galet färgsprakande. Oavsett stil eller humör, kan man hitta något som passar. Och för att det är min födelsedag den 29e! Kram Marie-Louise

Anonym sa...

Hej!
Älskar odd molly,skulle bli jätte lycklig om jag vann en så snygg jacka.Grå eller vit spelar ingen roll lika snygga.

Tack för en jätte härlig blogg
Mvh Karin E

Anonym sa...

Vilken fantastisk tävling! Jag bara älskar Odd Mollys lite bohemiska/moderna stil. Tänk om man fick tillbringa hösten i sin aldeles egna mysiga Odd Molly jacka.
Jag håller tummarna.
Kram Åsa från Umeå

Jenny sa...

Hej!

Å så fina jackorna är! Vilken tävling! Vill gärna vara med såklart :)

Det är någonting med Odd Molly som gör att mitt hjärta börjar slå lite fortare... det går en liten rysning längs ryggraden... härliga färger, mysiga material, skönt skurna former...allt som gör det lilla extra och får mig vilja dansa och virvla omkring...en liten lyckokick i klädesplagg helt enkelt!

Om jag skulle ha turen att vinna kommer jag dansa in hösten varje dag i den vita jackan! :)

Tack för en glad och härlig blogg och en riktigt rolig tävling!
Jenny

Christina sa...

Hejsan! Vad glad jag blir över att ha chansen att hoppas på att vinna en så helt ljuvlig, men också tuff jacka! Härligt att bara drömma om att vinna, att hoppas, men självklart ännu bättre att verkligen göra det, att få packa upp den, krama om den och säga " Hej gorgeous" åt spegelbilden :) Odd Molly- plaggen är som små unika konstverk som fått sina kopior, men ett orginal är alltid ett orginal, och det är vad jag älskar med Odd Molly! Båda färgerna är så fina men kanske jag allra helst önskar mig den vita i minsta storleken!

Sofia T sa...

Hej! Fantastiska fina jackor. Odd Molly har helt underbara kläder. För mig är de romantiska, sexiga, mysig, coola och sköna. Allt i ett!! Vilket är helt otroligt. Om jag får drömma om en sådan jacka så skulle jag önska att jag vanna en grå/blå som jag tycker färgen verkar vara.
Vill även passa på att tacka för en fin och inspirerade blogg.

Anonym sa...

Fantastiskt fina jackor båda två, älskar den i grått men den vita är också himmelsk. Odd Molly för mig står för tidlöst mode! Kläder som är ett konstverk med dess personliga touch och vackra broderier. Att bära ett odd molly plagg får mig att känna mig speciell och utvald, det är liksom något extra!
/Ellinor

Anonym sa...

Oh la la...vad jag fick scrolla för att lämna mitt lilla tävligsbidrag. Jag är inte ensam om att vilja vinna denna ljuvliga jacka....

Jag älskar Odd Molly och har alltid gjort. Jag blir så glad i hjärtat när jag ser kläderna. Odd Molly för mig står för en skön mix av lyx och kvinnlighet.

Kram Ulrika

Anonym sa...

Den gråa hade passat mig utmärkt!

Lekfullheten i Odd Mollys kläder tycker jag är underbar. Välsydda plagg som utmanar och är tokroliga att bära. När man bär kläderna känner man sig alltid välklädd men ändå en smula busig. Det gillar jag!

Anonym sa...

Kläderna från Odd Molly är helt underbara!! Kvinnliga, snygga och med otroligt vackra detaljer. Har man en dålig dag känner man sig fort på bättre humör när man tar på sig ett O.M plagg...

Självklart hoppas jag på vinst :) då skulle den grå jackan bli mitt val...

Tack för en bra blogg!! Kram Erica

cissi sa...

Det är detaljerna som gör det och där är odd molly bäst.Jag skulle bli överlycklig av att få möta hösten i en grå odd molly jacka...

AnneliJ sa...

Åååh så fina... Den vita är ju som en dröm och den skulle jag bli överlycklig om jag fick ha på mig. Odd Molly har så mycket vackert, om jag bara hade råd skulle jag klä mig från topp till tå i vackra OM-plagg varje dag. Men det har jag ju inte;) En fantastisk halsduk är vad jag lyckats köpa på mig hittils så en jacka skulle vara guld värd:) Anneli

ANNIKA sa...

WOW !ingen dålig vinst!
Jag gillar den gråa helt klart.
Ska jag vara ärlig så har jag egentligen inte fastnat för ODD MOLLY förut...
Äger inget sånt plagg och har inte ens provat.
Men de här jackorna är ett undantag .
Kanske jag kan ändra mig och börja gilla som sååå många andra.
Hoppas på turen så kanske det blir ett ODD MOLLY fan till....vem vet....
gustafsson.57@hotmail.com

Anonym sa...

Tack för en fantastiskt generös tävling!
Jag älskar Odd Molly för de härliga färgerna och att de dessutom "piggar" upp de vanliga basplaggen.
MVH Jennie Andersson

Helen sa...

Oh my good vilken tävling, den får man ju bara inte missa. Ofta inne och tittar på alla dessa underbara Odd Molly kläder som man inte riktigt har "plånbok" för... jag tittar och tittar och tänker... tänk om jag hade ett odd molly plagg... Om jag vinner tror jag att jag skulle bära den jämnt på mig, blir som en bästis som får hänga med i vått och torrt :). Håller tummarna på att jag vinner den vita så jag kan få lysa när jag kommer gående.
Hälsningar Helen

Katharina Dubois sa...

Hej!
Jag tycker den gråa är mycket snyggare. Man får lite färg på ansikten. Den ser lite mera höst jacka. Och den passar i alla olika färger när man kan klä sig. Tanke var att den vita jacka blir lätt smustiga när man har små barn. Jag själv är två små barns mamma och när man ska lyfta upp dom och gå någonstans utan att akta för sig.Så att man kan gå i den fina jacka utan blir orolig. Jag äger inte en Odd Molly men älskar deras fina kläder. Skulle vilja köpa en jacka i våras men storleken tog fort slut.Jag skulle bli överlycklig vinna en.

Anonym sa...

Hej Goa Petra !

Vem kan låta bli att älska ljuvliga Odd Molly. Tyvärr äger jag inte ett enda Odd Molly-plagg än.

Den här jackan är bara sååå fin i båda färgerna. För mig spelar inte färgen någon roll, jag skulle bli lika glad oavsett färg !

Agneta i Karlstad

Anonym sa...

Vilken super tävling du har fixat! :)

Om jag har turen på min sida så önskar jag den vita varianten. Jag gillar Odd Mollys kläder för att jag med hjälp av dem får lite mer lekfulla outfits till stånd också på kontoret :)

- Katja

Therese sa...

Jag älskar Odd Molly för att det är en härlig kombination av söta, lite ruffiga och samtidigt mjuka och bekväma kläder!

En grå i storlek 1 vore underbart!

Tack för en alltid lika mysig sida, HoP!

Anonym sa...

Som ung mamma till två helt bedårande flickor har jag i min mamma roll tappat bort en del av mig själv. Mina tjejer går alltid i första hand och min första prioritering är alltid dem. Odd Molly förknippar jag med mamma lyx och kvinnlighet. Jag tycker att jag förtjänar att få bli lite bortskämd och stråla i denna fantastiska kretion. Ord går inte att beskriva hur glad jag skulle bli av denna fantastiska vinst. Det skulle göra hela min höst :) Grå är en färg jag gillar, så mitt val av färg blir självfallet grått :)

Kram Theres

Anonym sa...

H&M Gina Tricot Vero Moda i all ära
men En Odd Molly är lycka och stolthet att få bära
Otrolig kvalitet och originalitet
Dess utformning och text gör att man vet
när nån tittar på en lite i smyg å snett
att det är ännu en odd molly fantast .. you bet...
jag vill jackan i blått vinna
och inte vara en i mängden att försvinna
en odd moly sticker ut
tack! jag vinner med ett glädjetjut!
storlek 1 i blått
ja jisses va flått.

//Sofie

af@gotanet.com

Åsa Johnsson i Helsingborg sa...

Jag förundras över hela Odd Molly- historien. Jag minns Per Holknekt när han sommarpratade om hans alkoholism till hans medverkan i Big Brother, livstilen som skatare som förde honom över till USA fram till udda Molly. Man kan inte annat än förundras över Holknekt och jag hyser stor respekt över hans ödmjukhet.
Kläderna förmedlar kvinnlighet och sinnlighet i en salig blandning. Helt underbara! Har jag turen att vinna så väljer jag en VIT jacka.
kram Åsa

Anonym sa...

Oj, what a lovely competition! I love Odd Molly for all the beautiful details, and the luxuriously soft feeling of the fabrics. They make one feel more beautilful. Of these two beauties I would choose the grey jacket.

Anna-Maria
Espoo, Finland

Anonym sa...

Jag älskar kläderna från Odd Molly för de får mig att må bra! Jag tycker det känns lyxigt varje gång man unnar sig ett plagg från Odd Molly därför bär jag plaggen med glädje och jag skulle tro att jag nästan strålar lite extra de dagarna. Jag gillar att plaggen är tidlösa, för mig känns det bra när ett plagg är i den dyrare prisklassen, att man kan använda dem länge och att de inte blir omoderna för det, att man kan ha dem både till vardags och fest. En tunika kan passa perfekt på jobbet en vardag till jeans och sneakers men lika bra en festkväll till kjol och högklackat att de har så fina detaljer gör det hela ännu bättre! Mina plagg får hänga med mig länge och både till vardags och fest och jag känner mig både välklädd och bekväm!
Om jag skulle ha turen på min sida vill jag gärna vara med och tävla om den vita jackan.
Kristin, Kumla

Anonym sa...

Hej,
En glad och sprallig socialarbetare jag är,
tyvärr alltför sällan jag OM-kläder bär:)
Dessa kläder med sina vackra detaljer och härliga material,
måste vara liksom diamanter varje kvinnas självklara val:)
Den grå är finast men klumpig som jag är,
den svarta måste väljas men tror nog att även den färgen mig klär;)
Håller alla mina tummar för att en av jackorna skall bli MIN,
kanske kan drömmen slå in om jag ständigt säger till mig själv, vinn Cicci VINN!!!!
Kram från Cicci i Linköping

Sussi sa...

Hej!
Vilken toppen tävling ;-)
Om jag vinner önskar jag den grå Odd Molly jackan.

Odd Mollys kläder får mig att känna mig speciell och extra fin!

Kramar Sussi

Anonym sa...

HEJ!
Har tråkigt nog haft ett tufft år bakom mig... Kännt mig förnedrad, blottad, ledsen, förtvivlad och tråkig. Har börjat blicka framåt, sträcka på mig och ta nya tag. Hade gärna sett fram emot att denna fina jacka hade suttit på mig, så jag återigen kan få känna mig snygg och lyxig och kanske tom dra till mig lite manliga blickar ;) (hahaha) Hoppet och självförtroendet måste man ha kvar. Hoppas nu vinna denna fantastiska fina jacka i beige stl. 0. Höstkramar från Caroline L.(1976) Uddevalla.

Anonym sa...

Klart man vill ha en sådan underbar jacka från Oddan, som är ett stort favoritmärke, så nu är det bara hålla tummarna att det blir jag som vinner :)) Om jag nu har turen på min sida så vill jag ha den grå i storlek 3

Ulrika E i Järfälla

Frida Andersson sa...

Jag har alltid gillat Odd Molly för alla söta detaljer så som små spetsar, knappar och broderade mönster. Har jag en dag då inget i garderoben känns rätt slänger jag oftast på mig nåt ur min Molly samling.

Hade inte haft något emot om en grå i storlek 1 fick komma o bosätta sig hos mig.

Stor kram!

Pia sa...

Hej!
Ohh vad fina, men den gråa skulle jag vilja ha. Jag tycker att Odd Molly är så fina därför att dom har så fina tyger och modeller, även dom så texterna faller mig i smaken. Sorgligt nog så är dom alldeles för dyra för mig, men ett plagg har jag i alla fall i min garderob. Är ofta inne i butiker som har OM och petar på kläderna. Hoppas på tur. Kram Pia Rodèn.

Anonym sa...

Hei hei
Odd Molly klærne er fulle av detaljer og spennende overraskelser som gjør de spesielle, kule og annerledes:) Har dessverre ingen klær av dette merket pga prisen, og ønsker meg virkelig den hvite jakken i str 2. Den var utrolig fin!!!
Høstklem fra Mona i Norge

Jessica sa...

Hallå denna goa lördag:) Odd Molly för mig är vackert, bekvämt, kvinnligt..Tänk dig kläder som du kan gå runt och mysa i hemma för i nästa sekund gå på fest..i samma skrud:) Lycka va:) fick jag välja skulle jag vilja ha den mörka, 4 barn & 1 hund;) kram Jessica från kungsbacka

Anonym sa...

Halloj!

Jag skulle inte nog kunna tacka,
Om jag vann en vacker Odd Molly jacka!
Hur stolt som helst att få bära ett så fint plagg,
Skulle kanske leda till höstens bästa ragg!
Hälsningar Jessica S som trivs i grått

Anonym sa...

Hei:) for en flott Blogg du har:) å så vakker du og din familie er:-) leser Bloggen din hver dag og når jeg så denne konkurransen måtte jeg slå til... Jeg elsker klærne til odd molly, så romantiske.. men som småbarnsforeldre har vi ikke så god råd til å kjøpe klær til oss selv... Om jeg skulle vinne ville jeg hatt den grå jakken:-) i str m:) ha en fin lørdag:)

Anonym sa...

Hej,

Den grå skulle vara helt fantastisk att ha. Jag är småbarnsförälder och är mammaledig nu så jag har inte råd att lägga dessa pengar på mig själv. Skulle kännas lyxigt att gå omkring i en odd molly, har aldrig ägt något sådant plagg.
Mvh
Linda

Lisa sa...

Hej!
Jag gillar den mörka jackan bäst.

"Odd Molly is just like a box of chocolate. You just want more"

Trevlig Helg
Lisa

Linda sa...

Hej
Jag skulle villja vinna den mörka i storlek 4 då de är så fina och jag vill känna mej fin under hösten och vintern.
Kram

Anonym sa...

Wow vilken fiin tävling! Odd Molly för mej är nog vardagslyx, måste ju bara unna sej att få köpa deras underbara plagg ibland. Härliga, som passar både till vardag och fest! :)

Tack också för en underbar blogg! /Nina

Vitt för själen sa...

Jag skulle mer än gärna vinna den gråa jackan i strl 1.

Det som får mig att älska Odd Molly, är lyxkänslan. Och vilken kvinna behöver inte lite lyx då & då?
Sen har du peppat mig till att motionera & äta bra..så 10 kg har jag tappat i sommar.

En jacka skulle vara grädden på moset :)

KRAM!

Elin Nilsson sa...

Wow vilken tävling, jag som är svårflörtad med tävlingar annars men vem kan tacka nej till finaste Odd Molly Jackan- Inte jag! Efter två ovanligt kalla vintrar i skåne då jag i en ful skidjacka fått överleva kylan hade jag med glädje gärna burit den gråa, underbart söta, Odd Molly jackan kommande vinter!! Den för övrigt tråkiga årstiden hade i mitt liv piggats upp av den här fantastisk jackan!!!

Kram Kram Elin
PS: Älskar din blogg!!

Mia sa...

Jätte fina jackor!!!! skulle vara en dröm att äga en sådan jacka!!! Har aldrig ägt ett Odd Molly plagg, men jag gillar deras design och färger!!!
Ha en skön höst!!! Mvh Mia

Anonym sa...

Jag skulle vilja vinna den grå jackan. Jag gillar OddMolly för de är fina såväl till vardags som till fest. //Katarina

Mia sa...

Vilka fina jackor!!!! Skulle vara en dröm att äga en sådan!!! Har aldrig ägt något Odd Molly plagg!!! Men jag gillar deras design och färger!!
Ha en skön höst Mvh mia

Anonym sa...

Tack för tävlingen!!

Det här är enkelt: kvinliga, supersöta, ofta supermjuka, romantiska, jättefina färger, bra kvaliten, vackra, har alltid humör men ganska dyra också tyvärr. Därför hoppeligen vinner jag den svarta jackan ;-)

Häslningar,
Anu

SIRCHEN sa...

Hej!
Wow -vilken tävling! Självklart vill jag var med och tävla om den underbara gråa jackan. Den skulle jag ge i kärlekspresent till min lillasyster som just har blivit Odd Mollyfrälst, kanske liiite påverkad av mig:) OM funkar till allt och har en härlig skön bohemkänsla som stämmer så väl in på min (&syrrans) personlighet!
kram

Marie Andreasson sa...

En grå overcats poly jacket i stl. 2 vore underbart att få värma sig i den här hösten/vintern!
Anledningarna till varför jag älskar Odd Mollys kläder är många. Men speciellt för att det matchar min personlighet. De är romantiska, originella och får mig alltid att se snygg ut oavsett väder, årstid eller humör!
Håller tummarna och passar på att tacka för en underbar och inspirerande blogg.
Kram Marie (marie.andreasson@arjang.se)

Karin sa...

Jag älskar Odd Molly för att det får även en mullig mamma att se bra ut och känna glädje! Så vinner jag den grå jackan lovar jag att sprida glädje omkring mig hela vinter!

Ida L sa...

Odd mollys plagg är perfekta både till vardags och fest - och du kan gå från vardagen på jobbet direkt på festen med dem! Äger du några odd molly-plagg har du alltid något att ta på dig. De är ofta riktiga räddare i nöden när alla andra plagg känns fel. Om jag blir den lyckliga vinnaren så vill jag gärna ha den vita jackan!

Bella Alén sa...

Den ljusa diggar jag massor =0)

Amanda Flink sa...

Att få bli ägare av den mörka underbara jackan (stl 2) vore en dröm som gick i uppfyllelse.
Kvaliteten och den originella stilen på Odd Mollys plagg är oslagbara! Den romantiska, kvinnliga men också väldigt personliga stilen på kläderna passar mig perfekt. Så jag håller tummarna för att bli den lyckliga vinnaren.
Tack för en bra och inspirerande blogg :)

Kram Amanda (aa.manda@live.se)

Anonym sa...

Jag gillar den mörka jackan mest om jag är tvungen att välja...båda är fina! Jag har köpt en hel del OM-kläder sista året och jag ääääälskar i stort sett alla klänningar/tunikor i velour! OM passar oss tjejer utmärkt eftersom de framhäver vår kvinnlighet på nått sätt! OM rules! Kram Åsa A från Nordmark

Anonym sa...

Hej, skulle gärna ha den ljusa mollisen i vinter.man känner sig alltid fin i odd Molly både till vardag o fest.
Sara

Caroline Wallin sa...

Vilken lycka det skulle vara att få gå runt i en så fin jacka. Men min dröm kanske blir verklighet. Den mörka i stl 1 skulle passa vill jag lova.

//Caroline W

Signe sa...

Jag skulle välja den mörka.

Har alltid gillat OM, deras kläder är fantastiska.

Anonym sa...

Jag tycker kläderna är superfina, men tyvärr lite för dyra för mig. I år har jag lagt pengar på stövlar och en väska. Har däremot inte hittat en enda jacka som jag verkligen vill ha, men dennna...........ååååh! hade älskat att äga den grå jackan!
Kram från en trogen följare av din finfina blogg, Monica i Lerum

DRÖMHUSET sa...

Vilken underbar tävling!
Har letat som en galning efter en snygg höstjacka och här är den ju!!!
Skulle vara övrlycklig att få glänsa om kring i den gråa jackan...eler den vita, hmmm svårt val:)
Fast den gråa skulle nog passa "mina" färger mer, så jag säger den grå i strl 1 skulle göra mig gaalet lycklig över att vinna :)
Jag gillar Odd Molly för att dom gör kläder med härliga detaljer som man känner sig kvinnligt klädd i, men ändå bekväm, perfekt kombo alltså! :D

Kram Sofie

Anonym sa...

Jag skulle bli lycklig i hjärtat om jag vann den gråa jackan. Och på frågan varför jag gillar Odd Molly så är svaret enkelt. Det är otroligt vackra och kvinnliga kläder som passar även den som har lite former.
Linda Wallberg Bollnäs

Anonym sa...

Jag har alltid jätte svårt att hitta den perfekta jackan till våra kyligare månader, därför hade jag blivit jätte glad om jag vann denna jacka som jag tycker är super fin! Perfekt att använda både till vardags och fest:) Om jag har turen att vinna önskar jag den gråa!/ Cina

Anonym sa...

Vilken tävling!

Vinner jag får den grå jackan komma hem till mig.
Odd Molly är för mig lite lyx som lyser upp vardagen. Härliga, sköna plagg i bra kvalitet och fina färger. Kläder som kan användas både till fint, till jobbet och hemma att mysa i. Perfekta kläder helt enkelt!

Ha en skön lördagkväll

Mvh Åsa

Anonym sa...

Vilken fin tävling! Självklart vill jag ta chansen att bli en vinnare. I Odd Mollys kläder känner jag mig bekväm, personlig, vacker & rätt i tiden. Ofta får jag små fina komplimanger då jag bär plaggen. Skulle bli SÅ lycklig om denna underbara jacka fick värma mig i höst (helst en vit i storlek 2) Hoppfulla hälsningar från en HoP-lover /Linda-Sophie

Anna sa...

En grå jacka skulle inte vara fel i mina ögon. För Oddy Molly är för mig lyxigt, kvinnligt och romantik. Allt vad en mamma kan behöva i vardagsstressen =).

hanna sa...

Åh! Vilken totalt underbar tävling! En sådan här jacka (vit, i stl. 2) skulle göra min garderob komplett! För det är just det som är så ljuvligt med odd molly, kläderna liksom kompletterar ALLT och gör det sådär perfekt.

Anonym sa...

Åh...
skulle sitta fint med en snygg jacka på en förskollärare som alltid har så himla praktska kläder jämt
hoppas på lite tur mvh Marika

Sinikka sa...

What an amazing giveaway!!!

If i would be so lucky to win, i would choose the coat in grey :)

I don´t have any Odd Molly clothes, yet ;)
But i think they are so lovely and original :)

Greetings from Finland, Sinikka

Anonym sa...

Hej Hej!!!

De jackorna är underbara och riktigt fina!!!
Skulle va trevligt att få gå omkring i en sådan jacka i höst/vinter!!!!
Ha en skön helg!

Anonym sa...

Hej, gillar Odd Molly för dess romantiskt kvinnliga touch. Skulle bli jätteglad för den blågrå i storlek 2. /Veronica Edström

Annas vita hus sa...

Vilka otroliga tävlingar du ordnar för oss läsare! :)

Om jag vann skulle jag vilja ha den mörka jackan. Har bara vanliga svarta billiga jackor hänger i garderoben och det skulle vara så roligt att få möta hösten och vintern i en som jag känner mig finare i!

Jag har alltid tyckt om Odd Molly för att deras kläder får en att känna sig extra fin, även när det är vardag! Och jag tycker att alla förtjänar känslan av att man är extra nöjd med sig själv alla dagar! Inte bara vid speciella tillfällen. :)

Jag har under en längre tid studerat och får lägga min lilla inkomst på mina och min sambos genomsamma utgifter. Jag skulle i dagsläget inte ha råd med ett plagg från Odd Molly och därför skulle det vara så roligt att vinna ett!

KRAM Anna

Lenas lilla hjärta sa...

Gó lördag!
Vilken trevlig tävling ni bjuder på - spännande!!!

Jag är en vår och sommarmännsika, som gillar ljuset och värmen. Till vintern vore det käckt med en ljus, varm jacka - som lyser upp i vintermörkret.

Odd Molly - känsla, stil, kvinnligt, personligt, detaljer - SnYgGt! Me like a lot.

Önskar dig en fin helg!
Jag håller hela min tumme och hoppas på tur...
// Lena

Karin sa...

Hej!

Jag gillar verkligen Odd Molly och främst klädernas detaljer. Gillar att gotta mig i deras kollektioner som inspirerar mig att kombinera kläderna utifrån min egen personliga stil...Det är de små detaljerna som visar vem man är och i mitt arbete där jag träffar mycket folk dagligen så vill jag känna mig personlig och bekväm, vilket jag alltid gör i mina Odd Molly outfits. Hoppas nu på tur och skulle verkligen bli jätteglad om jag vann en av jackorna i storlek 3...önskar inte någon färg, ifall jag är den lyckliga vinnaren så vill jag bli överraskad...så Country-Dreams - ni bestämmer vilken färg som ni skickar till mig.
Hoppas på tur! kram Karin

Emma sa...

Ledordet för Odd Molly, tycker jag, är gosigt snygg. Det är därför jag gillar Odd Molly, du kan vara mysigt klädd men samtidigt se snygg ut. Dessutom fullkomligt älskar jag de små eleganta detaljerna som sätter prägeln på kläderna. Det blir liksom pricket över i:et!

Om jag skulle vinna skulle jag bo i den fina jackan dygnet runt och då skulle jag helst göra det i den gråa modellen :)

Christin sa...

Om jag är ur form en dag så tar jag på mig något från Odd Molly och då känns allt genast bättre! Det syns när man mår bra och jag får ofta komplimanger när jag bär Odd Molly! Om jag vinner skulle den grå jackan i storlek 1 sitta fint!

Gisela sa...

Odd Molly är total feel good för mig och skulle därför göra mig fantastisk glad :)

Tycker att båda är underbara, men då jag tror att den vita hade varit fin med min rosa blommiga sjal "vinner" den vita.

Ciao

«Äldst ‹Äldre   401 – 600 av 1108   Nyare› Senaste»