fredag 23 september 2011

TÄVLING - VINN ODD MOLLYJACKOR

.
.


De två fina fina Odd Molly Fall 2011-jackorna som två av er nu kan vinna!!!




 
Tjingeling!




Den ena härliga tävlingen avslöser den andra här inne just nu och denna fredag kan jag med stort nöje tillsammans med den mysiga butiken Country Dreams presentera en fantastisk Odd Mollytävling! Vinsterna denna gång är en grå eller en vit Odd Molly jacka från höstens kollektion (så klart i den storlek du önskar:) Det är alltså inte mindre än två vinnare i denna gång!



 


Hm, vilken är egentligen finast??? Jag vet inte - gillar nog båda lika mycket (jag har inte shoppat båda utan har fått låna dessa bara för att visa er :)




Just nu har Country-Dreams 20% på höstjackorna och 20-30% på nästan allt i butiken så skynda och fynda!



 


Det du ska göra för att vara med och tävla är att skriva vilken färg du önskar och varför du gillar Odd Molly i kommentarsfältet nedan:)



Tävlingen pågår tom torsdag den 29:e september kl 12.00.




LYCKA TILL!



. 

1 108 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   801 – 1000 av 1108   Nyare›   Senaste»
Mrs S sa...

Fantastiske begge to!!! men tror jeg må holde en knapp på den lyse.. ;) Jeg liker OM fordi det er flotte kvaliteter formet til behagelige og vakre plagg!

Kram

Anonym sa...

Hej!
Jag gillar ODD MOLLY därför,att här finns en
härlig och orginell färg-och mönsterkombination.Dessutom finns det alltid någon speciell detalj,som gör plagget unikt.
Underbart att bära sådana plagg!
OM jag vinner önskar jag den grå.
Hälsningar Gunilla Ström

Anonym sa...

Hej!
Jag brukar aldrig göra sånt här, men bara tanken att jag kan vinna en av dessa fina jackor gör att jag måste vara med!!
Faktum är att jag aldrig ägt något plagg från Odd Molly, men jag tycker de är så fantastiskt fina. Efter att jag blev allvarligt sjuk för fyra år sedan har jag numera svårt att vara ute och shoppa. Så bara möjligheten att få delta i denna tävling är spännande! OM jag skulle ha turen att vinna är det den mörka jackan jag helst vill ha.
Vänliga hälsningar,
Bitte

Anonym sa...

Tack för en fantastisk tävling!
Jag älskar Odd Molly för att dom kan fräscha upp de mest urtvättade och tråkiga baskläderna, som hänger där i min garderob.
Om jag möjligtvis skulle vinna önskar jag mig den grå jackan.
Jennie i Karlskrona

Halvan sa...

Vilken härlig tävling med toppenvinst :=)!
Om jag vinner skulle jag önska mig den vita!

I mitt yrke jag ej så fina kläder bär,
men när jag kommer hem jag i vackra kläder klär.
Gillar det vackra, färgrika och udda,
och all stress kan man fort utsudda.
I Odd Mollys kläder du känner dig fin bär dem med stolthet,
går att kombinera i all oändlighet.
Barnen har nu blivit stora,
och har slutat på jackorna att snora.
så nu bär jag gärna vitt,
när jag i alla shoppingfönster tar en titt!
Kram från Halvan

Anonym sa...

Wow vilken tävling och jiiissses vad glad jag skulle bli att få äga en alldeles underbar Odd Molly jacka. Vackra, tidlösa och alla underbara detaljer gör att dessa kreationer från OM så speciella och unika! Kram från Sofia (grå storlek 2)

Emmy sa...

Oj så många roliga tävlingar det bjuds på!

Själv har jag aldrig haft möjlighet att köpa ett Odd Molly-plagg, men jag har mer än en gång varit och klämt och kännt på olika otroligt vackra skapelser.

Det som tilltalar mig är främst alla olika mönster de använder sig av, men också deras färgsättning. Pricken över i:et är detaljerna på plaggen, de små etiketterna och "ordspråken/budorden"!

Om jag vinner skulle jag helst vilja ha en grå! Ohh hoppas hoppas!

Ha en härlig söndag!

Emmy

annasaramaria sa...

Hej! Jag är ju inte en kvinna som handlar kläder i denna prisklass så det hade varit helkul att få bära en Odd Molly jacka en säsong i livet. Grått är en favvo färg när det gäller kläder så en sådan hade det blivit. Odd Molly är lite bohemian chic och det är en stil som jag gillar!!

Anna sa...

Hej! Ja vill va med och tävla om den grå jackan. Helt otroligt snygg och praktisk till den nalkande hösten å vintern. Ja gillar OM för att kläderna är oerhört bekväma samtidigt som de är kvinnliga och man känner sig välklädd. Sen gillar jag att stilen faktiskt går att variera och få lite rockig beroende vad man har till.

Anette Taylor sa...

Hejsan,

Jag gillar verkligen den grå jackan! Jag skulle gärna vilja vinna ODd Molly jackan för jag bor själv utanför Washington DC, och här har jag ingen chans att åka och köpa några Odd Molly kläder men har så jättelänge viljat ha några fina plagg! Ni håller jag tummarna!

Eva sa...

Hej!
Går det att inte älska dessa Mollysar? Dessa detaljer kan man inte se sig mätt på, både kvinnliga och tuffa och alldeles underbara!
Dock har jag aldrig haft förmånen att äga en Molly någon gång så högsta vinsten hade ju varit en vit fyra! Tummarna vitnar :-)

Anonym sa...

Hej!
Jag gillar Odd Molly för alla fina detaljer. Jag känner mig så fin i mina Odd Molly-kläder. Om jag vinner skulle jag vilja ha en grå jacka, stl 1.
MVH Maria S, Varberg
Ps. Tack för en inspirerande blogg!

Anonym sa...

Hej P och CD!

Jag måste bara vara med på denna tävling. OM är för mig klassiskt kvinnliga, romantiska och detaljrika kläder. Dom ger mig den där extra självförtroende boosten som man ibland kan behöva. Jag blir kär i Odd Molly plaggen, dom är helt enkelt fantastiska!!!

Den grå skulle passa mig bäst.
Tack för en fin blogg.
Kram Linda

Nettskie sa...

Hej!

Jag vill gärna vara med och tävla (som så många andra ;) ). Om jag vann skulle jag gärna vilja ha den vita jackan i storlek M (Odd Molly 2).

Varför jag gillar Odd Molly? Svaret är enkelt: Odd Molly kan sätta det lilla piffet på vilken enkel utstyrsel som helst!

Kramar

Mimmi sa...

Åh! Såklart jag vill vara med och tävla! Jag skulle bli glad för vilken utav färgerna! Jag skulle känna mig sååå fin i denna jacka!

Nu håller jag tummarna hårt! Kram M

Anonym sa...

Hej!
Vilka superfina jackor!!
Odd Molly är för mig ett märke som har det finaste namnet och personliga kläderna. Jag är endast 16 år och äger inget Odd Molly plagg men min mamma gör det och de bli ofta lånade av mig;) Jag känner mig alltid som en liten söt och glad flicka med ljust lockigt hår som lever i en drömvärld i en härlig film när jag bär dessa plagg.

Därför skulle det vara så kul att alltid få känna sig som den lilla söta flickan i drömvärlden, och med den här fina jackan skulle jag kunna göra det..

Om lilla jag skulle få den stora äran att vinna en sådan fin jacka skulle jag önska den grå i stl 1.

Ett tack till söta du för en inspirerande blogg!

MVH Karla

LINA sa...

Båda färgerna ser jättefina ut. Skulle kunna ha vilken som, men ur min praktiska synvinkel skulle de nog bli den mörka.

Odd Molly, har en stil som bara känns "hemma". rätt, enkelt, välskräddat med vackra detaljer.

Mormor har sparat vissa plagg från 40talet som jag älskar idag, OM kommer jag spara och jag tror att mina barn och barnbarn kommer älska dem lika mycket!

Anonym sa...

Ønsker meg den grå om jeg skulle være så heldig. Liker odd molly pga de fine detaljene. Ha en fin dag:)
Hanne - hannekb@hotmail.com

SIV sa...

Hei
Wooooow for en tavling:-)))
Hvis jeg skulle være så heldig å vinne,- ønsker jeg virkelig den hvite da jeg har mange mørke høstjakker og er litt hekta på det snøhvite nå:-)))
Jeg elsker Odd Molly fordi de har de vakreste tunikaene som er mitt favorittplagg.... Etter jeg begynte å besøke bloggen din har jeg faktisk "hermet" etter mange av dine OM plagg,- du har jo så god smak:-))))
Tuuuusen takk for en fantastisk blogg jeg er innom hver dag!!!
Klem fra Norge

Anonym sa...

Jag skulle bli enormt glad av att vinna den gråa jackan, tänk att få bära OMs fina kläder och känna känslan av lite vardagslyx som man så väl behöver ibland. Ha en bra kväll alla/Katrin

Anonym sa...

Odd Mollyjakken gjør en mørk og kald høst litt bedre:) Ønsker meg den grå jakken!!)

aagravdal@hotmail.com

Mormor Bodil sa...

Vilken underbar tävling.

Upptäckte Odd Molly ganska sent. Har länge lagt märke till en del snyggt klädda kvinnor på stan och till slut var det min dotter som upplyste mig om att de alla bar Odd Molly-plagg.
Snygga, välarbetade plagg och DETALJERNA lyfter vilken dag som helst till strålande.

Ska jag vara ärlig är dock det jag gillar allra bäst med Odd Molly att kläderna sitter så bra på mig. Jag har KOL (kronisk obstruktiv lungsjukdom) och har syrgas dygnet runt. Andningssvårigheterna har gjort att min bröstkorg blivit större och en del klädmärken kan jag inte använda längre. Odd Molly funkar dock utmärkt och jag känner mig dessutom jättesnygg i dem.

Har sneglat på jackan eftersom insnörningen i midjan passar min kroppsform perfekt (och för att jackan så klart ur uuuuursnygg) men den kostar lite för mycket för mig.
Tar istället chansen att kanske vinna en GRÅ jacka här.

/Bodil

Linn sa...

Vilken trevlig tävling! Tänk ändå om man skulle vinna :) tycker om Odd Molly därför att kläderna både är för äldre och yngre. Själv är jag en 19-årig tjej från Finland som har använt Odd Molly i 2-3 år. Började använda eftersom min mamma också älskar dessa kläder. Både hon och jag älskar känslan man får då man bär ett OM-plagg :) " Odd Molly -känslan " är oslagbar, och det är därför man förälskar sig i plaggen om och om igen!

En grå i stl 1 skulle vara fin!
..Härlig inspirerande blogg har du, hälsningar från Linn i öst!

Anonym sa...

Jeg liker OM fordi de er både romantik og mederne på en gang i stilen!Jeg liker at de har god passform, og at ikke "alle" andre har lik,(siden jeg bor på en liten plass selges det lite OM klær her)
Begge jakkene er superfine,men likte den mørke aller best!:)
Hilsen Vangen

Ireklint sa...

Hej! jisses vilken tävling! odd mollys kläder är vackra som en saga! eftersom jag nu ska gå hemma med en bebis (som förhoppningsvis kommer ut vilken dag som helst) så har jag inte ens tänkt tanken på inköp av en underbar odd molly vinterjacka denna vinter, men en vit jacka hade klätt mig fint på promenader i ett vintervackert sagolandskap!

Tack för en härlig blogg som ständigt inspirerar!

/Frida

Monica Andersson sa...

Jag älskar klädmärket Odd Molly:s egensinniga och unika plagg som inte följer gängse mode utan är sin egna värld!

Skulle jag ha den stora turen i denna roliga tävling önskar jag mig den fina grå jackan...

/Monica A.

helen by the westcoast sa...

Åh, denna jacka vill jag gärna ha! Det är just vad min mollyrob saknar. I Odd Molly kan jag vara den jag är. Oavsett om jag vill vara elegant, bohem, chic eller bara mysa hemma. Osäker vilken storlek 1,2.förmodligen samma som fru philia då vi verkar ha samma size. Den ljusa har jag suktat efter!

Nora sa...

Båda jackorna är urläckra, men den gråa är färg för mig!

Anonym sa...

Jag gillar Odd Molly för att kläderna gör mig glad med sina färger och mönster och kan användas till många tillfällen, antingen jag vill klä mig romantiskt, tufft, uppklätt eller till vardags.

Den ljusa jackan i storlek 3 skulle få mig att springa tjoandes runt huset några varv......

//Ann-Britt

Anonym sa...

Hej!

Vilken tävling, tänk att få förgylla höstemörkret med en vit jacka från underbara Odd Molly.

Odd Molly är inte bara ett snyggt plagg utan förmedlar en känsla av kvinnlig romantik och en riktig uppåt puff för självförtroendet.

Hoppas nu på tur i den här tävlingen!

Tackar också för en jätte bra blogg.

Annica Rosquelii

Heidi sa...

Odd Molly clothes are different and makes you feel a little bit unique! I love that blue jacket!!

Emma-Sara sa...

Den vita jackan hade jag så gärna velat vinna. Jag älskar Odd Molly just för att de ljuvliga kläderna får mig att känna mig som den vackra bonnatös jag drömmer om att vara!

Pillan sa...

Åh vilken tävling!! Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag välja den gråa då den är lite per praktiskt för en småbarnsmamma som jag :) Provade en vit jacka förra året vilket resulterade i en mer gråbeige jacka än vit :) Vem älskar inte odd molly kläderna? Vackra, romantiska, sköna och passar lika bra till vardag som fest.

Trevlig kväll! // Pernilla

Tiina sa...

Wau, what a marvellous giveaway! Odd Molly clothes are designed for a Woman ja they have always fine details. I would like to have the light one!! Greetings from Helsinki!

Anonym sa...

Åh vilken härlig tävling, hm frågan är bara hur stor chansen är att man vinner när jag har ungefär 826 (!!!!) inlägg före mig, jösses! :)

Nå väl, jag vill jätte jätte gärna vinna den VITA Odd Molly jackan, för det 1:a för att den bara är sååå snygg och för det 2:a för att jag vet att jag aldrig skulle köpa den själv. Så mycket "mama-lyx" kan jag bara inte rå med mig att unna mig, men det vore bra underbart att fä glänsa runt i den nu i höst ! (hoppas hoppas)

Stor kram Julia

Anonym sa...

Hej! Jag har alltid haft en förkärlek för Odd Molly, som har "all a girl wants". Kläderna är både tuffa och romantiska på samma gång, precis som jag! Sedan jag har upptäckt din underbara och andra fina bloggar, har jag förälskat mig ännu mer i märket. Har fått massa kombo-idéer! Tack för inspirationen.

Den mörka jackan får gärna flytta in hos mig :)

Hälsninga från Claudia i Bohuslän

Anonym sa...

Åh! Jag vill gärna vara med å tävla om dessa Jackor! Om jag måste välja färg så blir det den gråa (småbarn i familjen) men den ljusa ack så underbar med! Varför jag gillar Odd Molly, ja du för jag kan känna igen mig i historien bakom namnet Odd Molly, och känner att kläderna andas personlighet!! Vilket passar mig då jag tycker om att lära känna personligheter å då även i kläder!
//Emelie
e.c.magnusson@gmail.com

Helena sa...

Jag gillar Odd Molly för att deras kläder får mig att känna mig unik, och för att de kan pigga upp mig vilken mörk höstmorgon som helst! Jag tror att den ljusa jackan skulle passa finfint på mig! :-)

Hjemmekjær sa...

Oi oi, for en lykke det måtte være å vinne en grå Odd Molly jakke :D - Den var helt nydelig!
Selv har jeg ingen klær fra Odd Molly, men det står på min ønskeliste;)Utrolig mye flott å finne i det merket har jeg skjønt:)

For en sprudlende positiv blogg du har! Man blir glad av å titte inn her hos deg!:)

Ha en fin fin ny uke!

Jennie sa...

Go kväll! Den gråa jackan i stl 2 hade varit så rolig att vinna för en trött och sliten småbarnsmamma. Jag gillar att Odd Molly får alla unga som äldre kvinnor att bli sitt finaste jag - ett riktigt generationsmärke. Underbart.

Kram
Jennie i Göteborg

Anonym sa...

Et stort ønske er en nydelig grå Odd Molly jakke som kan holde meg varm i den friske, kalde høstluften..Feminine klær med de vakreste detaljer, hvert plagg er så gjennomført - fra små ord til merkelappene som man nesten ikke vil ta av:) "up for more!". Hilsen fra Runhild i Norge

Anonym sa...

Odd molly kan verkligen få en att känna sig sådär snygg o kvinnlig som man vill känna sig. Fina underbara och kvinnliga kläder enligt mig :)
// Cissi (cissirosqvist@hotmail.com)

Karolina sa...

Hej!
Jag har alltid velat ha ett Odd Molly plagg och helst en jacka! För dom ser otroligt mysiga ut och tänk hur mysigt de skulle vara att sätta på sig den en kall vinterdag. En vit eller grå jacka spelar ingenroll, jag skulle bli över lycklig att vinna en!
Håller tummarna!

Mvh Karolina, 13år ( som vill ha mysiga dagar i en mysig, härlig jacka)

Johanna sa...

Odd Molly gör mig glad!

Om jag blir lycklig vinnare skulle jag vilja ha den vita jackan.
Tack för en inspirerande blogg!

Johanna

Anonym sa...

Åhhhh ja bara älskar Odd Molly kläder så himla mysiga, romantiska & fina!! Tyvärr så har jag aldrig haft möjlighet att äga ett plag då de tyvärr är lite fördyrt för en student som mig så nu hoppas jag att vinna denna fina grå jacka så jag kan känna mig fulländad i vinter :)
Massa kramar Jennifer!

Projektetthem sa...

Jag har aldrig haft lyckan att bära ett Odd Molly plagg och skulle bli tokglad om jag skulle vinna den otroligt vackra vita (ljusa) jackan.
Jag tycker Odd Molly är otroligt kvinnliga, vackra och tidlösa. Jag vill också bli en Odd Molly kvinna.
Tack för mig.
projektetthem.blogspot.com

Kerstin sa...

Hej!
Vilken tävling! Jag skulle vilja ha en grå i stl 1. Jag gillar Odd Molly för att kläderna är kvinnliga med detaljer och snitt som gör det lilla extra.
/Kerstin

Petra Sandra sa...

Hej!
Jag skulle gärna vilja vinna den vita fina jackan in storlek 2 helst :)
Odd Molly har så feminina kläder som jag känner mig bekväm i men samtidigt lite extra fin och kvinnlig, och det är inte alla som lyckas med det!
Mvh Petra

evamar sa...

Varför? Ja, det ryms inte att skriva i den här lilla rutan egentligen. Ska jag sammanfatta det i några få ord kan jag kanske säga att det bästa med OM är att kläderna får mig att känna mig otroligt vacker och kvinnlig. Vad mer kan man begära?

PS. Jag önskar mig den grå jackan om jag har turen med mig! DS.

Anonym sa...

Jag förstår att det är många som vill ta chansen och vinna en Odd Molly jacka. Odd Mollys kläder är underbara, känner att det är så mycket jag. Jag har gillat kläderna från första stund, tycker om de genomtänkta detaljerna så som budskapen, broderierna knapparna... Inte att förglömma den goda kvaliten i plaggen.
Om jag är en av de lyckliga vinnarna önskar jag mig en grå jacka.
Anna i Nyköping håller nu tummarna hårt.

Anonym sa...

Åhh, skulle gärna vilja vinna den gråa jackan! Älskar Odd Molly, det finns INGA andra kläder som jag känner mig så fin i. Passformen gör att det känns som att kläderna är gjorda just för mig.
Hälsningar
Veronica

Matrummet sa...

Om jag vann skulle jag vilja ha den gråa jackan!=)

Tycker att Odd Mollys kläder är så vackra med många fina detaljer, som gör att man känner sig välklädd både till fest och till vardags!

Tack för en fantastiskt fin och inspirerande blogg!=) KRAM.

Hem och Lycka sa...

Som sliten småbarnsmamma till en liten 7-månaders tjej som inte vill sova går jag runt i myskläder här hemma och det vore en fröjd att få dra på mig den snyggaste Odd Mollyjackan när vi tar våra promenader. Odd Molly för mig är vardagslyx, guldkant på livet och få känna sig fin för en liten liten stund och krypa ur bebisbubblan.

Anonym sa...

Tycker att jackorna från Odd Molly är jättesnygga, hoppas att vinna en grå, mvh Malin i Kalix

Anonym sa...

853 kommentarer! Helt utrolig, sier litt om hvor mange lesere du har! Men, likevel blir gjerne med jeg og. Hvem er jeg? Fast leser av HP det siste året, elsker stilen og liker din blogg kjempegodt akkurat slik den er!

Synes den grå jakken var superfin, har ikke et eneste OM plagg, men hadde blitt veldig lykkelig i den ja..
Hilsen Sirèn

Josefine sa...

Vilken underbar tävling!
Jag måste erkänna en sak, jag äger inget eget Odd Molly plagg men har länge trånat efter många plagg från dem, dock har jag inte ekonomin för det. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna den gråa jackan!

Anonym sa...

Hej!

Odd Molly för mig är vackra, femenina men framförallt lite för dyra kläder för min plånbok.
Men det är aldrig fel att nätshoppa, o klicka i plaggen i sin varukorg! (Sen att man aldrig trycker på betala är ju en annan sak, för känslan av att man lagt den i varukorgen känns rikitgt riktigt bra) :)
För mig spelar färgen ingen som helst roll!

Tack för en fantastiskt tävling! Mvh Angelica

Theres E sa...

Önskar,drömmer & hoppas. Den vita OM jackan är helt underbar. Älskar de härliga budskapen som de har på sina kläder, små ord som kan stå för så mycket. Deras plagg ger en känsla av lyx som kan ge glaomour även åt den gråaste Måndags morgon.

Maria sa...

Vilken fantastisk tävling!!
Jag provade den grå igår, men såklart var den slut i min storlek, så om Fru Fortuna är på min sida väljer jag självklart den underbara grå jackan!

Odd Molly´s underbara plagg passar till allt, vardag som fest, tillsammans med något vardagligt gör OM att det blir en extra touche av elegans på outfiten. Snyggt, kvinnligt och läckert!
Nu håller jag tummarna hårt :)
Hälsar Maria

dagdrömmar i vitt sa...

Åååå hihi, vilken tur jag har som hittade hit;)
Jag vill så gärna vara med. oj vad svårt att välja färg. Får nog bli den mörka :)

Hmm, en motivering var det också;)
Ja, jag är ju en snart 40-årig pigg tjej med jeans fast på benen, vad är snyggare än en OM- topp eller tunika till det.
Bara ett problem, hihi. Har en 16-årig dotter som "tar" mina OM. Och snäll som jag är delar jag gärna med mig till henne...
Men så är det så att hon HAR en OM jack,,, som jag vill låna!!! Men det blir inte så ofta då hon har den, alltid ;)
Så nu hoppas jag på STOR tur!!
Måste passa på att tacka för en fantastisk blogg. Blir såå inspirerad <3
Kramkram <3 nettan

Anonym sa...

Klær fra Odd Molly får meg til å føle meg både vakker og spesiell. Jeg får alltid så mange fine kommentarer når jeg går med Odd Molly-klær. Den grå jakken står høyt på ønskelisten.......
Hilsen Bente fra Bergen

Thessan sa...

Hejsan!
jag skulle bli överlycklig om jag vann den grå!!
Eftersom jag tappat nästan 30kg i vikt sen i vintras behöver jag en ny jacka så vad hade inte varit bättre än en odd molly? :)
jag tycker att odd mollys kläder är galet fina och jag gillar broderierna extra mycket! Sen känner man sig lyxig och snygg när man har kläderna på sig, vilket aldrig är fel :D

Anonym sa...

Hej! Det skulle göra min höst om jag vann den vita jackan, den är ju så härligt snygg! Jag älskar Odd Molly eftersom jag alltid känner mig uppklädd och fin när jag har en Molly på mig. Det är som om plaggen plockar fram det bästa i mig. Det kanske är fånigt.. men vem vill inte alltid vara sitt bästa jag?

Maria K

Anonym sa...

Jag har inte råd att köpa så dyra kläder barnsköterskelön är inte stor. men vad roligt att vinna en grå största storleken rena drömmen
Må så gott
gustafsson.yvonne@telia.com

Linda sa...

Jag skulle älska att få lov att vinna den gråa jackan i strl 1. Den skulle få lov att vara med på alla hundturer där den passar som bäst, varm och go med huva + jag skulle få råd att kunna köpa ett Odd Molly plagg till...

Polly sa...

Nydelige jakker. Jeg elsker den blå.
Og jeg elsker Odd Molly, fordi det er komfortabelt, nydelig og uformelt. Og fordi man rett og slett føler seg vel i klærne. :)

Johanna sa...

Jag gillar odd molly för dem har många olika stilar i sitt märke, odd molly passar både unga som äldre=) Odd molly is the shit=)

Jag önskar den grå färgen för den passar riktigt bra nu till hösten och självklart är den supersnygg=)

Kram från Johanna

Noma sa...

Hei og takk for en fin, fin blogg :) Jeg er gjerne med, og ønsker meg den mørke jakken! Elsker Odd Molly for de fine små detaljene, gjør det lille ekstra med antrekket. Et ODD MOLLY plagg gjør selv den gamle jeansen til et "festantrekk"!! Hei fra Jorun ;)

Anonym sa...

Hej!

Man blir glad av Odd Mollys kläder :-) De är lätta att kombinera och variera antingen man vill vara uppklädd eller mer för hemmamys!De är så rätt!

Tack för en fin och inspirerande blogg! Jag gillar att du skriver krispig, det låter så härligt och man kan nästan ta på den känslan! :-)

Anonym sa...

Med Odd Mollys kläder kan en helt vanlig heltidsarbetande tvåbarns-mamma få känna sig både snygg och lyxig till vardags. Att kläderna sen är praktiska och tillverkade i sköna material är ju ytterligare ett plus. På min önskelista finns den grå jackan.
Allt gott till alla efter denna fantastiska hösthelg!
Mamma-Anna

Anonym sa...

Tänk om man har sån tur att vinna en grå höst jacka.När man har Odd Molly kläder på sig så känner man sig alltid vacker och fin.Bitte.

Anonym sa...

Det sägs att en skönhet klär i allt. Helt klart är att Odd Molly klär alla.

Den vita jackan i storlek 3 skulle klä mig!

"Old Molly" who feels young in Odd Molly

Anonym sa...

Skulle älska att få vinna den gråa Odd Molly jackan. Skulle passa mig perfekt när jag är ute på mina höstpromenerar med min lilla vovve Tycker att deras kläder är så fina men har aldrigt riktigt haft råd att köpa något. Så ingen skulle bli gladare än jag om jag vann.

Anonym sa...

Kom hjem fra sykehuset idag, etter en stor operation. Så nå skal jeg bare se fremover. En fin start vil jo være at jeg kan ha på meg en nydelig jakke fra Odd Molly. Siden jeg som oftest går ut med mine to hunder, må nok fargen bli grå.

Jeg fant Odd Molly for noen år siden. Føler meg så velkledd i klærne, uten å være "overpyntet". Litt hverdagsluksus som forgyller min hverdag.

Kari :-)

Emma sa...

Hej! För mig så spelar de ingen roll vilken färg jag skulle vinna. Gärna i stl 0 eller 1. Tycker att både är exakt lika fina. fast dom passar ju till olika saker. Jag bara älskar alla Odd Mollys plagg dom har verkligen allt mellan himmel och jord. Själv brukar jag gå in lite då och då i Odd Molly butiken på Humlegårdsgatan när jag får tid och fönster shoppa lite. Jag älskar Odd Molly för att dom har så finna små detaljer och jag är verkligen en sådan person som älskar massvis av detaljer. När jag sätter på mig ett Odd molly plagg så känner jag mig väldigt fin och det skulle verkligen så vara en ära att känna sig fin varje dag nu i höst.
MVH Emma

Anonym sa...

Oi, så bra konkurranse! Eier ingen OM plagg, men ville blitt fantastisk glad om jeg kunne eid en slik grå jakke! Synes de har fine, litt annerledes klær, med masse flotte detaljer:)
Mvh Marion, Odda

Anonym sa...

Åh, så gärna jag önskar den grå,
tänk vad härligt att få ta denna på,
Jag gillar Odd Molly för att stilen känns rätt
-en blandning av fashion, romantik på ett kvinnligt sätt
Att få vara höstfin när kylan slår till
i en Odd Molly jacka är något jag vill

Lotta S. / Ekerö

Jacqueline Lindahl sa...

WOW vilken lyxig tävling du har fixat!
Jag är jättesugen på den mörka eller ljusa.. eller oj! vad svårt val.
Båda två är snyggare än den andra. Just varför jag vill vinna en utav dem är tack vare att ODD MOLLY gör så annorluna dekorativa kläder.. jag kan spendera hur mycket tid som hellst att bara förälska mig i deras dekorativa mönster som gör att de skiljer sig ifrån allt annat.
Det är skönt att jag kommer i kläderna som de faktiskt har anpassat till "vanliga" storlekar och inte alls som alla andra superdyra designers som endast gör kläder upp till storlek Medium, desutom älskar jag att Odd Molly sattsar på den bästa kvaliten på deras kläder. Big up!
Jag slutar nog på attt jag skulle vilja vinna den Svart gråa endå.

Mvh. Jacqueline

jacqueline678@hotmail.com

Anonym sa...

Odd Molly me!
Älskar Odd Molly för känslan av lyx i vardagen.
Älskar Odd Molly för känslan av lyx på fest.

Önskar mig en grå jacka i strl 4.

Kram, Marie Elisabeth

Liza sa...

Hade jag blivit den lyckliga vinnaren hade jag valt den ljusa jacka som får lysa upp i höstmörkret!

Odd Molly har en väldigt detaljrik och romantisk design och plaggen klär kvinnor i alla dess åldrar!

Anonym sa...

Wow att få en ny jacka och en ODD MOLLY skulle vara helt underbart :) den grå skulle vara bäst då jag har småbarn :)Kan inte säga villken som är finast men vitt är vackert men grått passar en småbarns mamma som cyklar året om till jobbet och behöver vara varm och snygg .
Odd Molly är en lyx jag vill unna mig om och när jag kan , då mår jag bra ..lenita

Mollychick sa...

oj vilken rolig taevling! Underbara jackor och jag skulle gaerna vinna en vit i storlek 1! Odd molly aer helt enkelt jag, udda men oh sa vackra klaeder, till vardags och till fest. Fin blogg du har Philia, alltid kul att kika in. kram

Mia sa...

Oh my vilken tävling.... Jag som inte äger ett endaste odd molly plagg så vore det himmelriket att vinna denna fin fina tävling, men däremot är jag inte helt okänd med märket. Tycker framför allt att det är ett finurligt namn på ett klädmärke... bara där får man upp ögonen. Dels tycker jag om detaljerna på plaggen. Som gjort för en kvinna. Så om jag vann skulle jag välja den gråa jackan. I den skulle jag absolut inte känna mig som en grå mus :)

Tack för en inspirerande blogg

Anonym sa...

Åh vilken fantastiskt härlig tävling. Odd Molly - varje plagg är som ett konstverk! Detaljerna, skurningen ja allt är perfekt. Funkar dessutom både till fest och vardag. Helt fantastiska! om jag vann skulle jag vilj vinna den grå/svarta. Tack snälla HoP och country dreams för denna fina tävling. Kram Anna från Stockholm

Anonym sa...

Hej! Åå..deras kläder är så fina och lyfter fram varje kvinnas skönhet..ja så känns det iallafall för mig! Har en extra fin klänning med massor med tyg av märket Odd Molly och den skulle (så klart) passa finfint med en grå jacka från Odd Molly då..och beroende på storleken så är jag ju en medium men det är nog inte aktuellt..men drömma kan man ju! :)

/Sofia T. från Motala

Amanda sa...

En vit jacka i stl 2 skulle jag gärna få hålla mig varm och supersnygg i höst/vinter :-)
Jag gillar Odd Mollys kläder just för att de är så originella och de kvinnliga detaljerna som får mig att se trendig och snygg ut både till vardag och fest!
Tack för en inspirerande blogg

Suella sa...

Moi! Så klart vill jag pröva lyckan och vinna en fin OM jacka. En grå i så fall:)

Tack för rea-tipset, ska checka ut det på en gång:)

Ha en skön dag! Kramar Suzy

Jessica S sa...

WOW vilken tävling, det är klart jag är med!!!
Jag hjärtar Odd Molly för kläderna är snygga, kvinnliga, vackra, lyxiga och passar till alla tillfällen.
Jag är en riktig slabbas så vinner jag väljer jag den grå.
kram på dig

Anonym sa...

Hej!
Ska man verkligen kunna välja vilken färg man vill ha. Båda är ju jättesnygga. Okej då, om jag vinner skulle jag vilja ha den grå :)
Odd molly har så mycket snygga kläder så det är ibland svårt att välja. Man kan ha deras kläder både till fest och vardags. Det tycker jag är perfekt.
/Agneta

Anonym sa...

Finaste Odd Molly jackan i färgen vintervit får gärna flytta hit!

Jag älskar Odd Mollys kläder, mest såklart för den underbara designen och passformen men också för att Per Holtknekt så skickligt byggt en speciell känsla runt hela varumärket.

Historien bakom vem Odd Molly var, finurliga ordspråk i alla plagg, limited editions etc etc.

Så det ÄR verkligen förknippat med en härlig känsla, en positiv upplevelse att bära Odd Mollys fantastiska kläder! :)

Kramar C.A. i Linköping

Anonym sa...

Åhh, vilken supertävling!Jag skulle helt klart vilja vinna den grå. Varför? Jo, Odd Molly är ju bland det finaste som finns, ett märke som står för kvalitet, fina detaljer, traditonellt tänkande i deras folklore. Odd Molly är kläder som håller i flera generationer, kläder som tål att ärvas.
Hoppas, hoppas det blir jag!
Kram Lena

Anonym sa...

Igår hittade jag och min sambo äntligen rätt. Vi ska utöka vår tvåsamhet till att bli en familj med en brun liten labradorvalp. Lyckan är total! Så i höst kan jag se mig själv på vår gård, promenerandes i mina svarta Hunter stövlar och den grå Odd Molly jackan med vårt nya tillskott.. Lycka!

Jag är väldigt glad för Odd Molly kläderna då de oftast har ett budskap på sig som sprider värme och känslor. Mitt favorituttryck är "Letting my heart do my thinking"... Fler ord är överflödiga!

Kram Helena W

Ulrika Mo sa...

En ljus dröm en mörk vinterkväll när snön sakta faller från skyn. Hand i hand med vännen varndra dit stigen går, i en fårskinns klädd odd-Molly är jag vacker som en vår.

Min vita jacka skulle få ett fantastiskt liv här upppe i norrland!

Anonym sa...

Varför: Vackert helt enkelt!
Jag gillar den grå.

Mvh Camilla B

Anonym sa...

Hej! superfin jacka och har tidigare haft turen att äga en. Tyvärr har den blivit alldeles för stor pga. viktras och därför sålts vidare. Önskar att jag har turen att vinna en grå i stl 2. Odd Molly har verkligen lyckats med alla detaljer på kläderna. Och färgerna är fantastiska! jämför bara med utbudet av andra märken, det är svårt att hitta dessa fantastiska färger och applikationer på andra kläder! Lyckoönskningar till mig och oss alla ;o)Hälsis Tarja från Orsa

Anonym sa...

HALT! STOPP! SÖKES!
Superlyxig vit jacka (stl 1) till grådassig trebarnsmamma med jackor anno tidigt 2000-tal.. Mamman är tillika Houseofphiliaknarkare samt internetfönstershoppare(dvs surfar runt på flashiga internetbutiker dagligen utan att "klicka hem")...
Mvh viktoriahållertummarnaeklund

Anonym sa...

Tjingeling!
Vill också vara med på tävlingen! Som ganska nybliven trebarnsmamma skulle jag önska att jag kunde vara en odd Molly kvinna, särskilt efter att ha hört Karin Gathan tala om kläderna och visionen med klädmärket!!! Än så länge har jag inte lyckats prioritera ett sådant klädköp till mig själv, men efter nyår skall jag börja jobba igen och vem vet....
Eller så kanske jag har turen att bli en lycklig vinnare av den grå jackan här hos dig!!!!

Anonym sa...

Åååå jag vill vara med!
OM jackan har länge stått på min önskelista, jag känner mig så kvinnlig i OM plaggen och gillar att de är gjorda för kvinnor i alla former inte bara trådsmala:))
Jag önskar mig den grå i stl 3
//Birgitta
(Får skriva som anonym, blogger släpper inte igenom mina kommentarer som inloggad)

Anonym sa...

Ann-Britt sa.....
Skulle bli sååå lycklig om jag vann den grå jackan.Har aldrig ägt ett Odd Mollyplagg med upptäckte märket när jag hittade din blogg för ett tag sedan. Ha en bra dag

Anonym sa...

Hej svejs!

Först vill jag bara säga att du blev jätte fin i håret.
Själv har jag svår beslutsångest vad jag ska göra med mitt solblekta hår.
Båda jackorna är helt underbara men den mörka skulle gärna få flytta hem till mig:-)
Kram från Helene

Marie sa...

Jag skulle vilja vinna den grå jackan, den är underbart fin!
Jag skulle behöva en makeover då jag känner mig grå och trist just nu. Håret behöver fixas, och en hel massa kläder behöver inhandlas. Den här jackan skulle passa perfekt till "mitt nya jag".

Jag gillar Odd Molly för att kläderna alltid ser lyxiga men samtidigt bekväma ut. De passar för alla tillfällen, en mysig höstpromenad i skogen eller en tjusig middag på fina restaurangen. Plaggen kan mixas i all oändlighet! I like!

Hemma hos Katta sa...

Vilken fantastisk tävling! Den här gången vill jag vinna! =)

Det bästa med Odd Molly är att det känns som plaggen är något av klassiker i många tjejers garderober. Gillar att många av poppismodellerna kommer tillbaka i nya färger och material för varje ny säsong. Därför är det alltid lika spännande när kollektionerna presenteras! Hoppas t.ex. alltid på att Lovely Knitt kommer tillbaka i den jättefina ljusrosa färgen och jag får nog hoppas ett tag till...

Om jag skulle ha turen på min sida och kamma hem en av OM-jackorna skulle jag välja den grå. Eller den vita. Eller den grå. Båda är hur fina som helst men en mörkgrå får det nog bli tror jag! =)

Ha en fin måndag där borta i Småstaden!

Kramar /Katta

Anonym sa...

Hejsan,
Vilken generös tävling. Jag har bara haft möjligheten att beundra Odd Mollys klädesplagg på avstånd då dem ligger lite för högt i pris så jag har inte möjlighet att köpa mig något plagg. Så det vore en ära att få bära en så fin Odd Molly jacka. Färgen spelar ingen roll.

Kramisar
Helen Fredriksson

Anonym sa...

Härlig tävling!
Jag har svårt att välja, men tror att den ljusa skulle sitta fint påmej mot mitt bruna hår och dessutom har jag nyshoppade bruna stövlar.

Varför jag gillar OM? finns många orsaker, men den mest uppenbara är ju för att allt är så vansinnigt fint! Och det bästa är att det passar vårt klimat; fast det är mycket klänningar och kjolar så finns det så mycket fina strumpor och leggings och benvärmare och underkjolar, ja ni vet, att matcha med. Perfekt!
Strl 2 behöver jag nog, med liten bebbe i magen som förväntas titta ut om 14 dagar! :)

Hoppas på vinst! :)

jenronnholm@hotmail.com

Pia sa...

Hej,
har aldrig ägt en Odd Molly rock, och skulle bli överlycklig om jag vann en vit storlek 1. När jag såg denna tävling blev jag så glad och tänkte OMG vilken chans! Tydligen funderar jag mycket på tävlingen för när 5månader gamla babyn vaknade kl. 03 i natt, så låg jag i sängen och funderade på hur jag skulle motivera att just jag skall vinna rocken. Så det är just därför att t.o.m när man ammar mitt i natten, så ligger man vaken och funderar på en Odd Molly rock!

Anonym sa...

Hoppsan, detta får man inte missa!
Äger tyvärr ingenting från Odd Molly men drömma kan man väl få göra? Tycker att kläderna är så himla vackra och de ger en så mycket inspiration bara genom att se på dem, alla dessa väl uttänkta detaljer. Det är kvinnligt och tidlöst helt enkelt.
Den vita jackan skulle nog trivas hemma hos mig!
Vänlig hälsning,
Amanda (isola_flickan@hotmail.com)

Anonym sa...

Hej!
Älskar Odd Molly för jag blir så glad av deras underbart vackra och tidlösa kläder som passar till alla tillfällen!!
Skulle gärna villja möta den underbara hösten i en grå jacka från Odd Molly. Även den vita är fantastiskt fin.
Kramar från Angelica från Norrköping

Lisa sa...

Jag är riktigt förtjust i den grå jackan och skulle bli så lycklig om just jag vann den i din fina tävling!! För mig är odd molly riktig lyx som jag ofta sneglar på och drömmer om!
Tack för en inspirerande blogg!

Lisa

Anonym sa...

Hej!
Jag skulle vilja vinna den grå! Jag äger inte något plagg från Odd Molly men jag gillar märket väldigt mycket och har provat flera plagg därifrån. Jag har hittills inte sett ett enda fult plagg och jag tycker man ser fin och väldigt mysig ut i dessa kläder!
Mvh Mikaela

Postadress Torslanda sa...

Åh vilken tävling. Om jag skulle ha turen att bli en vinnare, av alla dessa 892 som är med i tävlingen just nu, skulle jag välja en grå.
Varför gillar jag Odd Molly? Det är min egen lilla lyx i vardagen. Fina kläder som jag har både på jobbet och privat. Och som jag alltid känner mig fin i. Min garderob är tvådelad; privat och jobb. Fast mina Odd Molly favoriter finns med i båda.

Anonym sa...

Hej!
Skulle bli alldeles överlycklig om jag vann den grå jackan! Älskar hela kollektionen för man blir så glad av de så lapparna, volangerna, rosetterna, alla fina detaljer som gör Odd Molly så speciellt!!

Tack för en underbar blogg!

Kram Linda

maiju sa...

Hej, wow vilken tävling! Skriver ganska dålig svenska men visst skall man försöka när det gäller såna här fina priser!

Jag gillar Odd Molly för att deras kläder är så kvinnliga - man får vara sig själv helt enkelt: feminint, vackert med ändå ganska enkelt. Åtminstone enkelt att kombinera med jeans. Man är samtidigt jätte snyggt och "smart" klädd - på casual vis! Jag tycker att det allra bäst är att man behöver inte fundera och stressa utan vet direkt att om jag skall ha min OM, så ser jag snyggt ut! Och att går lite att variera med smycke och halsdukar osv. Om jag vinner detta underbara jacka, så väljer jag den Navy Blue -färgen. Skulle passa så bra med mina Tiger of Sweden boots...suck!

DREAMS of JOSEFIN sa...

Jag kan inte beskriva hur GLAD jag hade blivit om jag fått äran att få trippa omkring i den grå OM i storlek 2 i höst!
Jag gillar odd molly av flera olika anledningar, en av dem är att jag känner mig vacker, kvinnlig och romantisk OCH snygg när jag har de kläderna på mig. Det känns som att OM dessutom skapar kläder för alla, både unga och de lite äldre damerna som har lite andra krav. Ett sådant märke gillar jag! Jag hade blivit en dunderlycklig vinnare... Kram från Josefin

Anonym sa...

Jag är verkligen i behov av en lite längre jacka helst i grått men vitt går oxå bra. Odd Molly är faktiskt inte mitt favoritmärke men jackorna var verkligen helt underbara. Häls Anna H

Anonym sa...

Ååå - så glad jeg ville blitt om jeg vant en hvit Odd Molly jakke. Odd Molly har alltid veldig komfortable plagg som ser utrolig bra ut og det er en sjelden kombo - dessverre :) Mvh Solveig i Oslo

Anonym sa...

Hej,

Vilken fantastisk tävling. I garderoben hänger förra årets slitna mamma-jacka och jag skulle mer än gärna byta ut den mot den gråa fina Odd Molly jackan. Odd Molly är för mig feminint, kvalitet och känsla utan att man tummat på något annat. Alla Odd Mollys kläder är rena drömmen för mig och ingen skulle bli lyckligare än jag att få bära denna jacka i höst och vinter :)

kram Annelie

Cecilia sa...

Jag har precis plussat på stickan och skulle vilja ha en fin jacka jag kan ha både nu i höst och i vår som höggravid. Skulle känna mig så fin, det är inte alltid så ofta man unnar sig såna finaplagg som gravid! (den funkar ju även efter också!)

Anonym sa...

Hej!
Jag har bott utomlands under flera år och där jag bodde var Odd Molly ett helt okänt begrepp, även för mig. Nu är jag precis tillbakaflyttad till Sverige och har upptäckt både din finfina blogg och Odd Molly´s fantastiska kläder. Jag är ingen ägare av något OM-plagg ännu så därför tar jag chansen och testar lyckan i din fantastiska tävling. För min del så säger jag gärna JA TACK!! till en grå jacka.
Tack för en jättebra blogg!!
Kram Susanne

Cecilia sa...

Åh jag glömde skriva att det är den ljus jag vill vinna!

maria sa...

Tack för en bra blogg, med helt fantastiska tävlingar. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna den grå jackan i storlek s. Min motivering är kort och gott JAG VILL HA DEN JACKAN!!!:0) Kram

Anonym sa...

Höjden av lycka (!) vore om jag kunde överraska min kära dotter, med en av dessa jackor. Hon älskar Odd Mollys kläder och försöker köpa/önska/spara till olika plagg. Som "fattig" student är det inte alltid så lätt! Odd Molly är ju en nutida klassiker som kommer att fungera i månnga år framåt och vara lika fin hela tiden. Tror att hon önska en grå i storleken 2. Hoppas på tur & obeskrivlig lycka! =)

hawannah sa...

Den gråa skulle mycket gärna få värma mig i vinter. När man har på sig ett Odd Molly plagg så känner man sig så himla fin, det är just därför jag gillar Odd Molly så himla mycket! :)

Anonym sa...

Hejan! Jag vill gärna vinna en grå Odd Molly Jacka. Jag älskar Odd Molly för att de är sköna, mysiga och har många detaljer.
Kram Anna-Carin

Anonym sa...

Hej...
en grå jacka i storlek 4 skulle klä upp en blivande tvilling mamma i höstmörkret till en strålande höstprincessa med en stor mage ;).

Odd Mollys kläder är för mig en kombination av mjuka sköna kläder som är både stiliga och mysiga beroende på hur och vad de kombineras med. Att det dessutom är mkt bra kvalitet och välsydda kläder gör märket bara ännu bättre :).

Även som gravid vill man få känna sig snygg så nu håller jag tummarna.
Malin i Linköping

Evelina sa...

Hej!

Odd Molly har länge varit en favorit, kvalitet, behöver jag säga mer? Hur jag än vrider och vänder sig känner jag mig trygg när jag bär dessa kläder! Att få glida runt i den gråa jacka i höst skulle göra mig superlycklig och studsa upp varje morgon och rusa iväg till jobbet :)

Emmalinda sa...

Hej!
Jag älskar Odd Mollys kläder då det gör vardagen lite mer romantisk :)
Gillar den ljusa jackan mest och håller alla tummar och tår att man har en chans att vinna!
Kram/Linda

Emma sa...

Åhh vilken grym tävling, en Odd Molly jacka....
Jag skulle jättegärna vinna den grå fina jackan. Perfekt att använda i vinter när barn nummer 3 är fött. Önskar jag hade unnat mej en ändå men vinteroveraller och goretex kängor till ungarna gör ju att man själv alltid kommer i sista hand...

Älskar Odd Molly för deras sköna kvalite och att plaggen både är romantiska tuffa och faktiskt även lite sexiga.... mammalyx!

Angelica sa...

Hej hej, vilken underbar tävling för mig som velat ha en Odd Molly jacka i evigheter men inte unnat mig detta! Jag skulle gärna vilja ha bägge två men måste jag välja så blir det den vita (trots småbarn för detta är mammas grej:-)
Det som jag gillar allra mest med de är designern på deras kläder, de är framförallt kvinnliga och passar en 36:a lika bra som en 42:a som mig själv.
Håller nu alla tummar jag bara kan!! Må så gott.

Anonym sa...

Hej,
Åh vilken härlig hösttävling, vill man inte missa, skulle gärna vilja bära en grå Odd Molly jacka. Skulle kännas som en stor ära att få bära ett sådant vackert plagg. Då jag aldrig ägt ett Odd Molly plagg tidigare då dem ligger över min prisklass tyvärr.

Kramisar
Helen Fredriksson

Anonym sa...

Vilka tävlingar du har! Jag har följt din blogg länge, är min favorit, och för första gången ska jag delta i en tävling, som du är med och håller i! Jag är 4-barnsmamma, som just slutför min gymnasielärarutbildning. Jag fullkomligt älskar Odd Molly. I nuläget är det mest att njuta av klädern med ögat, då ekonomin inte tillåter något annat (barnen måste ju få sitt först!). Men man kan ju ha tur:) Vinner jag önskar jag en grå jacka helst i stl 4. Tack för en underbar blogg och fantastisk tävling!

Vänliga hälsningar
Catharina

Anonym sa...

Älskar historien om "tjejen på skejten" som inspirerade Per H vilket får mig att känna mig som den tjejen när jag bär OddM trots att jag för länge sedan passerat "skejtålder"...)en grå jacka skulle sitta som ett smäck när jag grabbar brädan o drar ner för slottskogens brantaste backe:)
uma

Jenny Br sa...

Wow, vilken tävling. Jag skulle bli superglad om jag vann och då vill jag ha den gråa.

Jag har alltid tyckt att Odd Molly är väldigt fina kläder. Jag har tittat på dem, känt på dem och stukat i årtals. Men plånboken tillåter inte att jag köper deras kläder.

Kanske jag har tur nu? :)

Jenny

Linn sa...

Hej P!

Vilket häftigt pris! Jag vill gärna vara med och tävla om den vita jackan!
Har inga Odd Molly-plagg, men ser ju hur fin du är i dina. Gillar att de passar både till vardags och till fest!
Vet inte vilken storlek men brukar ha medium.

Tack för din fina blogg!
Kramar Linn

Anonym sa...

Tänk att få vinna en grå storlek 2! :)
Känn nästan som "en fis i rymden" ;) att lämna en kommentar när det är så många som vill vinna en av Odd Mollys underbara skapelser, men jag håller en tumme för mig!

SollenkrokaBy sa...

Vill såklart oxå vara med på tävlingen!
Fantastiskt att du kan lotta ut två så fina Jackor.
Jag Önskar den GRÅ om jag vinner. (Hoppas hoppas)
Varför jag gillar Oddmolly, de har så fantastiska kläder, allt är nästan fint. Lite modernt blandat med djärv folklore. Det allra mysigaste med deras kläder tycker jag nog ändå är de små broderade meddelanden som sitter på lite dolda ställen. Lite som ett hemligt meddelande till ägaren. Mysigt!

Nu ska jag bara hålla tummarna!

Anonym sa...

Hej
Vilka tävlingar du har!!!!!!!! Jag skulle jättegärna vinna den vita. Ljusa färger känns så upplyftande nu när den mörka hösten är här. Odd Mollys kläder känns tidlösa. Domhåller år in och år ut!

Linda T

pralinen sa...

både jackorna är finfina men jag tror att den mörka skulle passa mig bäst... odd molly - därför jag allti känner mig fin och aldrig utklädd...

Anonym sa...

Hej!

Nyligen blivit O M frälst och skulle bli fantastiskt överraskad och glad ifall en grå storlek 1 skulle dyka upp hemma i min brevlåda.

Odd Molly är just vad det står- ODD.Lite udda ( vilka jag väljer att kalla speciella) och konstiga (på ett bra sätt). Unika och säregna. Och det är precis den känslan man får när man bär ett Odd Molly plagg.Som "One in a million".

Vänliga hälsingar Malin Johansson

Magdalena Kvennborn sa...

Hej,
tack för en ljuvlig blogg som förgyller min vardag!
Jag skulle bli väldigt glad om jag vann denna tävling då jackan står högst upp på min önskelista. ODD MOLLY är ett fantastiskt märke som jag tror får alla kvinnor att känna sig vackra (med eller utan ett par extra gravidkilon kring magen :-). Denna nyblivna mamma skulle bli en mycket lycklig ägare av den vita jackan.

/Magdalena Kvennborn

Anonym sa...

Mijsa sa...

Älskar OM klädernas fina detaljer och förmågan att få kvinnan att känna sig vacker och strålande beväm. Med OM kan man klä sig både till vardag och fest och känna att ens vackra sidor lyfts fram. I OM möts romantik och attityd.

Stine sa...

Hei! Jeg ønsker meg den grå. OM har masse fine klær! :-)

Anonym sa...

Någon gång måste det ju vara min tur, så mycket inlägg jag har postat till olika tävlingar och skrivit kommentarer och rim i massor. Nu sitter jag
bara och håller tummarna.// Kerstin, Göteborg

Lilla@ sa...

En grå jacka till hösten vore toppen... tänk vad ett nytt och vackert plagg kan liva upp en. OddMollysar förgyller alltid min dag.

Annica sa...

Hej !
Jag har alltid gillat ODD MOLLY från första dagen. Vackra annorlunda kläder. Inget slår känsla att få klä sig i en ny fin tunika och känna sig välklädd och kvinnligt vacker. De flesta plagg förstärker kvinnligheten på ett underbart sätt. Jag skulle bli fantastiskt glad om jag lyckas vinna den grå jackan i storlek 2. Kramar och tack för att vi får följa din blogg - det är en daglig favorit. Hälsningar Annica

Anonym sa...

Hej!
I Oddmollys kläder känner man sig alltid fin både till vardags och till fest. Jag är i skrivande stund höggravid och dagens gravidkläder är inget man hurrar för direkt... Men är så glad att jag hela tiden har kunnat använda mina fina koftor och tunikor från Oddmolly. De har räddat mig vid många tillfällen de senaste 9 månaderna. Vore inte alls dumt att ta de kommande långpromenaderna med nya fina barnvagnen i den gråa fina jackan!

Kramar Karolina

Anonym sa...

Hej H&P
Du har den absolut bästa bloggen, läser den helst flera ggr/dag. Kan alltid hitta ngt nytt att läsa. Bättre än bästa inred/mode tidning. Har köpt flera av plaggen du haft på dig för du är så otroligt snygg i allt. Jag vill gärna vara med att tävla om den gråa jackan från Odd Molly i strl 2 (om de är små i strl vill jag ha en 3).
Varför Odd Molly är bäst: För mig betyder Odd Molly KÄRLEK, jag ÄLSKAR deras plagg, jag känner mig så snygg, välklädd och kvinnlig i dessa välsydda kläder från Sverige. Love them <3 <3
Hälsningar Helena

Christina C sa...

Att bland vardagens tangentbord, betong, lunchlådor och springande till morgonbussen, ja mitt bland allt det där som definierar vardagen och dess bestyr, att då få den där känslan av att man egentligen kliver runt på fält i höga gummistövlar på väg till sin lilla pittoreska gårdsbutik där man säljer zinkbaljor, äppelmust och tvålar med rosendoft, ja det är den känsla som Odd Molly ger mig.

Kram från Christina (som gärna driver sin mentala gårdsbutik iklädd den vackra vita jackan)

Anonym sa...

Den vita OM är bedårande! Ett märke som visar så mycket personlighet och får mig personligen att känna mig lite lyxig går inte annat än älska . Jag hoppas jag vinner . Vilken super tävling!
Kram challan

Anonym sa...

Vilken tävling och vilka underbara jackor!!! Skulle jag ha turen med mig så väljer jag den mörka. Varför jag gillar Odd Molly - för att de känns lyxiga och speciella. Kram Stina Th

AC sa...

Hej,
Svårt val när bägge är så fina. Om jag vinner skulle jag vilja vinna en grå OM jacka.
Jag gillar OM för att i deras kläder känner jag mig kvinnlig både till vardags och fest. Fina plagg i härliga färger med roliga namn.
Mvh AnnaCarin

Anonym sa...

Hej!

Jag önskar mig en grå jacka i storlek 4! Odd Molly kläder ger energi - så är det bara, de tar hand om en och får en att känna sig vacker. Och all de små detaljer får en att le.

Anu

Lizette Ramstedt sa...

OM passar in överallt. Oavsett om du strosar omkring i trädgården på landet eller tar en tur in till stan. Bekväma, härliga och snygga kläder. Den grå jackan hade passat perfekt nu när hösten och vintern kommer krypandes. Undrar så vad jag hade på mig förra vintern?!

Kram Lizette

Information sa...

Odd Molly är lite som en kärlek. Det finns något speciellt som tilltalar mig, en attraktion. Jag kan inte sätta fingret på vad det är. Det kan vara en söm en knapp, ett material. Underbart.

Om jag vinner vill jag ha en vit jacka, så fin!

HannaG

Anonym sa...

Hej!

Jos voisin valita, haluaisin valkoisen takin, jonka somat napit näkyisivät kauas. Jos vaikka lunta sattuisi satamaan jo tässä syksyn tienoilla, niin valkoisen takin kanssa olisin luonteva osa maisemaa.

Odd Molly on yksinkertaisesti erilainen. Tai siis ei ollenkaan yksinkertaisesti... :)

-Sara

Cathrine sa...

Har alltid drömt om en Odd Molly jacka. Den vita skulle sitta så fint att få ha på "hemmaplan" då jag tyvärr har ett jobb som inte tål det vita och därför aldrig unnar mig just ljusa jackor! En dröm i vitt helt enkelt! LÖÖÖÖÖÖÖÖVE!!!
Hälsningar Cattis

Frida Ström sa...

Hej!
Jag tycker båda jackorna är fantastiska, men måste jag välja så blir det den grå! Odd molly är för mig MysPys :) Man känner sig fin o mysig på samma gång i deras kläder!
Kram Kram Frida

Anna sa...

Viiilken tävling!!
Jag skulle bli så glad om jag vann den grå jackan! Varför jag gillar Odd Molly är för att deras kläder gör mig glad med deras kreativa design, både söt & snygg tycker jag.
Det vore fantastiskt om jag skulle ha turen att vinna! (Jag fyller år till helgen, snacka om bästa preseneten! :-)

Anonym sa...

ÅÅÅ vad gärna jag skulle vilja ha en grå Odd Molly jacka denna höst! Kanske går hösten och vintern här i Umeå lite fortare då???
Med fyra underbara barn hamnar man sist i jack-kön därför skulle jag bli så himla glad över denna!

Tack för en mysig blogg som gör en GLAD!

Anonym sa...

Hej!
Jag har aldrig ägt något OM-plagg men har drömt om det länge! Skulle bli överlycklig om jag vann en grå jacka.

Kram Sara
sarastridh@hotmail.com

Anonym sa...

Jag skulle vilja vinna en grå jacka. Gillar OM massor därför att deras plagg har detdär lilla extra är som ett smycke i sig och lyfter vilken outfit som helst.

/MalinJohanna

Anonym sa...

Jag älskar OM´s sinne för vackra detaljer, kläder som har förmågan att få kvinnan att känna sig vacker, modern och oförskämt bekväm. I deras kläder kan man klä sig till vardag och fest och känna att man framhäver sina bästa sidor. I OM möts romantik och attityd. Allt man kan önska sig i ett och samma plagg.

Anonym sa...

Jag skulle vilja möta vintern i den vita jackan.
När jag slår in paket till andra älskar jag att fixa och piffa till det.
Nu vill jag själv slå in mig med hjälp av den här vackra jackan!
Tack för finfina tävlingar och en underbar blogg!
Kram Josefine

Elin sa...

Wow, vilken tävling! Skulle jag vinna skulle jag vilja ha den grå skönheten! Gillar odd Molly's kvinnliga stil, dess söta detaljer och de fantastiska visdomsord som följer med plaggen!

Jeanette sa...

Hej,
Båda jackorna är fina men den gråa passar nog mig bäst nu så här på hösten/vintern.

Jag gillar Odd Molly för att man känner sig så fin och feminin i deras kläder.
Jag kan gå hemma i min Fondadress och drälla en hel dag men ändå känna mig fin!

Mvh Jeanette

Anonym sa...

Hej!
Oooh vad jag skulle vilja ha en en OM-jacka helst den ljusa. OM har så vackra kvinnliga kläder så det hade varit häftigt om jag kunde ha turen med mig o vinna :-)

Eva

Anonym sa...

Jag håller tummarna för en grå i storlek 1 eftersom jag älskar känsla jag får när jag bär ett plagg från Odd Molly. Jag känner mig bekväm, snygg och unik. Hälsningarna Linda i Karlstad

Anonym sa...

Jag önskar mig den vita jackan !!!
Jag gillar Odd Molly kläderna därför att de har en charmig kombination av lantlighet och elegans. Dessutom är Molly det finaste namnet jag vet.

Irene / Skåne

Anonym sa...

Hej hopp!

Hoppas, hoppas, hoppas...att jag blir en av de lyckliga vinnarna den här gången!

Jag önskar mig en av dessa gråa godingar. Varför jag gillar Odd Molly? Därför att Odd Molly kläderna både är oootroligt snygga och oootroligt sköna. Plus att de har det där lilla extra som gör att folk kollar en extra gång vad du har har på dig när du bär en Oddis. Perfection with a twist :)

kram,
Linda B

Anonym sa...

Kläder från Odd Molly har fram till nu bara varit en dröm... Har till och med provat kläderna i smyg för att under ett litet ögonblick få låtsas att drömmen skulle kunna bli verklighet :-)

Odd Mollys kläder är stiliga och lyxiga men ändå personliga och busiga. I deras kläder känner jag mig välklädd samtidigt som jag får behålla min bohemiska själ!

Tänk om jag kunde få en grå... :-)

Kram - Christine RH

Frida Palm sa...

Åh, Odd Mollly! Kan man annat än att älska dem! I den jackan hade man inte kunnat annat än att känna sig som en prinsesse! den ljusa hade helt klart passat mig bäst! kärlek vid första ögonkastet!

rosen.frida@hotmail.com

Anonym sa...

Odd Molly är vardagslyx för mig och det känns alltid som man har det där lilla extra när man bär ett OM plagg.

Mörka jackan strl 4

josefin.sjostrom@hotmail.com

judit sa...

hej!
åh båda jackorna e ju så fina!
jag skulle vilja ha den gråa! för jag behöver en vinter jacka, och för dom e ju sjukt snygga!

/ judit

Anonym sa...

Hej Hopp,jag tycker att detta var en super duper bra tävling som alla kan deltaga i:) jag skulle jätte gärna vilja bli den lyckliga ägaren till en grå odd molly jacka i stlk 1.
& anledningen till att jag älskar odd molly: jag känner mig som världens lyckligaste människa när jag får bära dessa ljuva plagg.
Kram Stina i jönkan, stinalindroos@hotmail.com

Malin sa...

Vilken helt fantastisk tävling du erbjuder oss att delta i! :)

Om jag fick önska någon av de två så skulle jag önska den mörkgråa i storlek 2 :)

Odd Molly är för mig som student det lilla extra. Mycket av pengarna går åt till att handla mat och studentlitteratur för stora slantar. Men att kunna unna sig något lyxigt är min njutning. Att bära datorn i en fin tygpåse från Odd Molly och att kunna ha på sig en modern, stilren och kvinnlig jacka gör att man höjer livskvalitén. Odd Molly är därför lyckan i min tillvaro och gärna något jag sparar en längre tid för att kunna köpa. Odd Molly tillåter en att vara speciell, och i plaggen de erbjuder kan man inte känna sig annat än speciell.

Septemberflikka sa...

Vilken tävling ni ordnat du och Country dreams!

För mig står Odd Molly både för självständighet och gemenskap. Självständig för att våga gå sin egen väg och gemenskapen jag själv upplevt genom Odd Molly-bloggarna. Att genom ett klädmärke träffa andra härliga människor och få nya vänner känns unikt. Att det sedan är vackra plagg som får mig (med före detta Sporty Spice-stil) att känna mig kvinnlig är ännu en bonus.

Skulle jag ha turen att vinna så vill jag helst ha den vita jackan i storlek 3.

Håller tummarna nu!

kram

Eva W sa...

Hej

Jag skullevälja det grafitgråa. Gillar Odd Molly för oavsett situation så fungerar deras plagg alltid. Dessutom så blir jag så glad när jag ser plaggens fina detaljer.

Mrs. b sa...

Den grå - jag skulle utan tvekan välja den grå.

Jag gillar historien bakom Odd Molly. Tjejen som körde sin egen stil. Man blir onekligen nyfiken på henne. Vem var hon, vad gör hon idag. Känner hon till vilken succé hon varit med och bidragit till, och hur många som bara älskar Odd Molly!

Anonym sa...

Oj, vilken tävling! En beige i stlk 0 hade gjort mig sååå himla lycklig. Odd Molly kläderna är otroligt välgjorda med fin kvalité, och man känner sig alltid så välklädd i dem. Håller alla mina tummar nu!
/Louise B

Fru M sa...

Hei
Jeg syns den gråe jakken er kjempe fin..Liker Odd Molly for jeg syns de er unike.
Mvh Å

Jennie F sa...

Hej!

Om jag är den lyckliga vinnaren så skulle jag helst vilja ha en grå. Älskar vitt, men med ett barn på armen...
Varför jag gillar Odd Molly? Det gör väl alla, eller?
Men jag gör det i alla fall för det är mjukt, vackert och kvinnligt!

KarinM sa...

Den ljusa färgen är alldeles underbart, oemotståndligt opraktisk! Bor utanför regniga Borås med en vild 2,5-åring med kladdiga stövlar och en 2-månaders som kräks...

Gillar OddMolly för att de syns lång väg! Alltid med en extra twist.

/KarinM

Anonym sa...

Hej Philia!

Tack för en bra blogg!Och vilken tävling :)

Jag tycker Odd Molly för att kläder är så kvinnliga och vackra. Jag skulle vilja vinna den vita jackan i stl 1.

Hälsningar från Finland!

Anniina

Anonym sa...

Ååå, jag vill ha en grååå!!! :)

Jag tycker att varje Odd Molly-plagg har sin egna personlighet, som man inte kan låta bli att älska. Vackra, ljuva eller tuffa plagg som man vill bära varje dag.

Anonym sa...

Ååå, jag vill ha en grååå!!! :)

Jag tycker att varje Odd Molly-plagg har sin egna personlighet, som man inte kan låta bli att älska. Vackra, ljuva eller tuffa plagg som man vill bära varje dag.

Annette L

Anonym sa...

HALLOJ!

VILKEN GRYMT SUPER SPÄNNANDE FANTASTISK TÄVLING!

GILLAR ODD MOLLY KLÄDERNA SKARPT FÖR ALLA FINA DETALJERNA & SÅ KLART KVALITEN!!
OM JAG HAR TUREN ATT DRA EN AV VINSTLOTTERNA DENNA GÅNG VÄLJER JAG DEN GRÅA JACKAN.

KRAM ANNIKA I VENDELSÖ
PS. TACK FÖR EN INSPIRERANDE BLOGG!

Heli sa...

Söta, rara och vackra - Odd Molly -kläder! Håller tummarna ;)

Anonym sa...

Odd Mollys kläder är helt underbara. Älskar dem för att de är väldigt välgjorda och kvinnliga med små detaljer som ger det där ”lilla extra”. Kläder med personlighet … som matchar min egen!
Ge mig en grå jacka i strl 1 och ingen skulle bli lyckligare än jag… eller mer välklädd ;-)
Kram Ulrika B i Örebro

Anonym sa...

Lykke er når du er kjær
I selve livet
& Odd molly

Håper den grå jakka havner i Oslo!!!!!

Anonym sa...

Vilken fin tävling!
Jag älskar odd molly kläder därför att de är så kvinliga och mår en känna sig snygg :)
Jag gillar den vita färgen i jackan.
Tack för en trevlig blogg :)
Mvh
Annu från Finland

Cecilia sa...

Man brukar säga att sociala personer talar med bönder på bönders språk och med de lärda på latin, och precis så social är Odd Molly: kläderna är bekväma när man drar omkring i trädgården och fixar, men samtidigt stilfulla nog att bäras på vännens lyxiga 40-årsmiddag med fina bekanta!

Jag skulle vilja ha den fantstiska jackan i grått i stl 1 om jag var en sådan lyckost att jag vann.

Anonym sa...

Hej vackra P!!!
Otroligt snyggt
Drömplagg
Delikat

Märke
Omdiskuterad
Lattemamma
Lyx
Ynnest att äga

Jag önskar vandra runt i en grå Odd Molly och känna mig lyxig!!
Mvh Helena från en pyttestad på västkusten...

Alexandra sa...

Hej!

Jag känner mig alltid "lyxigt avslappnad" i Odd molly. Om jag vinner så önskar jag mig den grå i stl 1. Kram Alexandra

Torun sa...

Har man en dålig dag och känner sig trist och trött är Odd Mollys kläder som att klä sig i solsken och livet känns ljusare! En grå jacka skulle göra den långa mörka årstiden mer lustfylld!

Anonym sa...

Hei, og takk for en inspirerende blogg. Odd Molly er absolutt mitt favorittmerke, og hver sesong unner jeg meg minst et plagg. Det som er spesielt med Odd Molly er at plaggene kan brukes til hverdag og fest, de kan tones ned og opp. Jeg føler meg alltid velkledd i Odd Molly! Den grå jakken er min favoritt, og skulle jeg være så heldig å vinne ser jeg at det vil føre med seg at jeg bare må ha en Odd Molly tunika som er et av "must'ene" mine denne høsten:)Mvh Kari

Kamstong sa...

Jeg liker Odd Molly sine klær fordi de er så unike. Man slipper å se naboen i samme klær og man lærer seg å bli GLAD i klærne sine på en helt spesiell måte. Mine Odd Molly plagg er mine skatter!

Jeg likte den grå jakken best og måtte hatt den i str. 2 viss jeg skulle så heldig å vinne..

Sofie - Mamma till William sa...

Men jösses vilka fina jackor !! Jag vill aabsolut vara med i denna tävling ! :)

Varför just jag ska vinna ? Jag äger inte ett Odd Molly plagg, helt enkelt för att jag inte tagit mig råd att köpa ett ! Men jag skulle meer än gärna äga ett & dessa jackor föll mig veerkligen i smaken, underbara! Så jag håller tummar och tår på att lotten faller på mig denhär gången ! :D

(Jag kan helt enkelt inte bestämma färg då båda är lika fina så skulle jag vinna får det bli en surprise ;P )

(sofieeklund@hotmail.com)

Jessi Grimberg sa...

I en Odd Molly behöver jag inte frysa, alltså slipper jag nysa och kan enbart mysa. . . ! Stl 3 i grått skulle göra mig galet glad!

Anonym sa...

Den grå i strl 4 vill jag bära i vinter. Varför?
Att få känna sig fin i en Odd Molly jacka i vinter skulle jag uppskatta. Barnen var med i en affär o tittade på en sån jacka o tyckte att mamma skulle ha en sån. Det blev ingen jacka då, får hoppas på tur nu.

Anna Gryth

Anonym sa...

Hei søte du.

Jeg tar gjerne imot den lyse jakken fra Odd Molly i str. M.

Grunnen til at jeg liker Odd Molly, er at de har lekre plagg som gjør at en føler seg både lekker og komfortabel i en travel hverdag. Med jobb, to barn og en hverdag som skal gå rundt, er det deilig å føle seg vel og kunne slippe magen "litt" ut, uten at noen trenger å merke det:)

Nok en gang krysser jeg fingrene for meg selv!

Elsker bloggen din:)

Mvh
Kari

Lena Johansson sa...

Ljuvliga Odd Molly! Jag hade valt den mörka. :)

Det allra härligaste med Odd Molly är den där speciella känslan av en sagovärld som infinner sig när man klär sig i ett OM-plagg. Jag får alltid litet Alice i Underlandet-känsla, och jag känner mig ALLTID fin och speciell i Odd Molly. Kvinnlig men ändå lite flickig. Som grädde på moset är de frasiga, romantiska spetsarna, de ljuva små rosetterna, dragskon som framhäver midjan, de fina broderierna, de små söta texterna och den oklanderliga kvalitén på alla tygerna.

«Äldst ‹Äldre   801 – 1000 av 1108   Nyare› Senaste»