fredag 23 september 2011

TÄVLING - VINN ODD MOLLYJACKOR

.
.


De två fina fina Odd Molly Fall 2011-jackorna som två av er nu kan vinna!!!




 
Tjingeling!




Den ena härliga tävlingen avslöser den andra här inne just nu och denna fredag kan jag med stort nöje tillsammans med den mysiga butiken Country Dreams presentera en fantastisk Odd Mollytävling! Vinsterna denna gång är en grå eller en vit Odd Molly jacka från höstens kollektion (så klart i den storlek du önskar:) Det är alltså inte mindre än två vinnare i denna gång!



 


Hm, vilken är egentligen finast??? Jag vet inte - gillar nog båda lika mycket (jag har inte shoppat båda utan har fått låna dessa bara för att visa er :)




Just nu har Country-Dreams 20% på höstjackorna och 20-30% på nästan allt i butiken så skynda och fynda!



 


Det du ska göra för att vara med och tävla är att skriva vilken färg du önskar och varför du gillar Odd Molly i kommentarsfältet nedan:)



Tävlingen pågår tom torsdag den 29:e september kl 12.00.




LYCKA TILL!



. 

1 108 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   601 – 800 av 1108   Nyare›   Senaste»
Anonym sa...

Hej!
Jag tycker om detaljerna på Odd Molly kläderna och de där små budskapen eller texterna som gör plaggen lite mer speciella :)
Jag önskar mig den vita jackan.

Tack för en härlig blogg!!
Karin (stormfageln@hotmail.com)

Janne sa...

Hei.

Jeg er fra Norge, men følger bloggen din hver dag og håper jeg også kan være med i konkurransen :-)

Jeg liker godt den romantiske følelsen Odd Molly gir meg da jeg har på meg disse deilige plaggene!!!

Håååååper det blir meg!!!

Janne sa...

Glemte jo helt å si at jeg ønsker fargen hvit :-)

Anonym sa...

Hejsan!
Jag älskar Odd Molly kläder, så fina och vackra. Och de här båda jackor är också mycket härliga. Jag skulle gärnä väljä den gråa!

-Eevastiina

Anonym sa...

Hej!
Är lyckan med mej så vill jag ha den grå i stl 3
Odd Mollys kläder är helt underbara, jag blir helt lyrisk över alla dessa små detaljer såsom broderier, söta budskap, volanger och fina knappar. I en Mollys känner jag mej alltid fin.
Tack för en superblogg.
Kram Camilla

Anonym sa...

TVå underbart snygga jackor, men om jag fick välja skulle jag välja den gråa.Mest p.g.a. praktiska själ...vit och småbarn har jag testat tidigare och det var ingen lyckad kombo! =)
Odd Molly har ett underbart urval av kläder, och dessutom av hög kvalite - helt enkelt perfekta! Att vinna en Odd Molly jacka skulle kännas som självaste julafton då man allt för sällan skämmer bort sig själv som småbarnsförälder!
Tack för en inspirerande blogg!

/ Lilly från Finland

Anonym sa...

Skulle önska den grå jackan.Odd Mollykläderna är vackra och unika men tyvärr har jag fortfarande inte ett enda plagg i min ägo.Skulle känna mig så fin i jackan.

Anonym sa...

ÅÅÅh, en Mollyjacka... :) Vilken underbar tävling! Hjärtat slår redan i hundranitti... Tänk att få äga en sån skönhet, färgen spelar inte så stor roll men om jag fick välja en önskar jag den gråa. Jag skulle bli gråtfärdig av lycka om jag vann, att få känna sig riktigt riktigt fin!

Kram Milla
*håller tummarna hårt hårt hårt*

Anonym sa...

Tjoohoo vilken trevlig tävling självklart vill jag vara med....
För mig är Odd Molly ett varumärket med personlighet och stort hjärta! Odd Molly är även ett kärleksfullt,lekfullt och föränderligt varumärke, det gillar jag! Om jag vann, ja då skulle det bli den mörka jackan i stl 3.
Ha en trevlig kväll alla Odd Mollysar

Stina Eiming sa...

Jag skulle vilja mysa i en grå odd molly-jacka i höst. Odd Molly plaggen känns personliga och jag tycker att man alltid känner sig lite extra fin och lyxig när man har på sig deras kläder.

Radhusdrömmar sa...

Åh vilken tävling!!!
Om jag vann skulle jag gärna
vilja ha den ljusa i stl 2.

Varför jag gillar Odd Molly:

***********************************
Vare sig jag ska jobba, festa eller gå på stan,
så passar alltid deras kläder bra,
passar som sagt till det mesta,
Odd Molly är det bästa

***********************************

Kram Johanna

Anonym sa...

Hej P, först och främst jag är ny med att följa din blogg! Har dock redan funnit mycket inspiration och uppåtpuffar! Jättefin blogg.

Detta är mitt bidrag för att tävla om en av de fantastiskt vackra jackorna!

Fram till 35 års ålder kände jag mig ganska vilsen stilmässigt - gjorde många felköp som hängde och dammade i garderoben. Sen föll stilen på plats och jag tänkte: det har med åldern att göra! Och det har det nog delvis. Men aldrig har jag blivit så förälskad i ett klädmärke som i Odd Molly! Bara namnet som en bakelse. Närmar mig nu 40 och är lika förälskad nu som då!
Plaggen håller stilen år ut och år in!
Man lyfter ett par gamla jeans eller chinos med en blus från OM, lyxar till en gammal trasa med en silkig underklänning, lyfter en barnvänlig outfit med en ljuvlig scarves. En dagisfröken som jag drar en OM kofta över en banankletig bomullsklänning och känner mig snygg på vägen hem!

MMmmm lyckliga den som möter hösten i denna alldeles alldeles underbara jacka i vilken färg som helst!

Brittsommarhälsningar Jenny B Nacka

Anonym sa...

Hej!! Jag bara älskar odd molly små detaljer som gör plaggen unika:)Den ljusa jackan stl2 skulle bli ett lyckoplagg i vinter.

waldiiiin sa...

Åh, den vita skulle vara en dröm! Jag har gillat Odd Molly ända sedan jag först hörde talas om dem för några år sedan, de behåller verkligen sin egen stil och charm, jag har till och med gått så långt att jag köpt in mig på lite aktier :)

Anonym sa...

Hej! Har nyligen upptäckt din blogg. Tack för det, den ger fantastisk inspiration både då det gäller mode, inredning, mat, frisyrer och måbra-feeling. Du har inspirerat mig och jag vill gärna vara med i Odd Mollygänget, en gosig ljus vinterjacka kan väl inte vara fel att börja min Odd Mollysamling med. Fortsatt trevlig helg!
Catarina

LantlivsAnette sa...

Halli hallååå..här kommer jag som nr 505 tror jag det blev, gisses vad många som vill vara med.
Jag vill såå gärna ha en Odd Molly jacka, om jag vinner så vill jag ha en grå storl.3.
Jag älskar Odd Mollys kläder för att man känner sig så fin i dom, de är annorlunda helt enkelt, alltid då jag har något Odd Molly plagg på mig så får jag en kommentar om att jag är fin, det händer aldrig då jag har andra plagg, så det måste ju vara ett fint betyg för odd molly.
Kraaam Anette i Kalix

Anonym sa...

<3ODD MOLLY<3 kläder så fina,
om jag inte vinner börjar jag grina...

Tänk Er annars att jag i en -99:a får gå,
nä jag drömmer vidare om den grå.

Detaljer som: "Done but I`m up for more"
gör den speciell precis som välklippt hår.

Ingen stor författare jag är,
men jag tror Ni vet vilken jacka jag håller kär!

BEST REGARDS<3
Alexandra Haag

Patricia sa...

Hej,
Hoppas på lottolycka denna gång. En vit OM jacka skulle passa perfekt i vita, frostiga snöväder. Har inte råd att unna mig dessa härliga OM kläder, så hoppas Fru Fortuna är på min sida.
Tack för en inspirerande blogg!
Patricia

Anja sa...

Åhhh båda är ju så fina!!!
Men eftersom jag är en klumpeduns så får jag nog välja den grå i stl 2.

Det bästa med odd molly är ju absolut att det är svensk design!!!
Snacka om att man är stolt! De är sjukt grymma på sin sak, snittet, detaljerna, materialval you name it!
När du bär ett odd molly plagg så tycker jag att man känner sig lyxig, o vem vill inte de :)

Titti sa...

Hejsan!
Blev helt nyligen OM-frälst och håller på att utöka garderoben! Det är ljuvliga kläder som tar fram kvinnligheten på ett genialt sätt, kvittar om du är kort eller lång, smal eller har former! Förstår inte varför det tog så lång tid för mig att upptäcka dem...
Så en grå jacka hade ju inte varit helt fel att få i sin ägo! :-)
Tack på förhand!

Anonym sa...

Chip och hej.

Jobbar ute hela dagarna i hemtjänsten, hade varit underbart att få ta på sig en underbar fin/stilig jacka varje dag man går till jobbet. Har aldrig ägt en Odd Molly men bara hört hur underbara dom är.
Om jag vann blir det den gråa jackan, storlek vet jag inte.

Underbar blogg som jag följer, ändra inget som dom andra bloggarna gör :)

Hälsningar Sandra
pingy805@hotmail.com

Anonym sa...

Hej!

Älskar Odd Molly kläderna, men har tyvärr ej råd med dem! Så jag håller tummarna att jag vinner
en grå på min favoritblogg!

Tack för en toppen blogg!!

Kram Camilla Othzén

Anonym sa...

Hej!
Denna gången måste jag göra ett försök att tävla.. Drar mej alltid för det annars då jag aldrig haft någon tur i någon slags tävling:(...
Om det är något som kan lysa upp min vardag så skulle det verkligen vara en jacka från Odd Molly. Har nu sett till att mina tre små skatter fått nya vinterkläder men pengarna räckte inte till mej.. Håller nu alla tummar jag har för att kanske jag ska få bli den lyckliga ägaren till en ljus härlig Odd molly jacka..
Tack för en fin inspirerande blogg <3

Marie sa...

Oj, oj vilken tävling! Gillar båda färgerna men tror jag helst skulle vilja ha den grå. Gillar verkligen Odd mollys stil på kläder. Det som är så bra med OM är att man oftast kan ha det både till vardags som till fest. En söt tunika som man har till ett par enkla slitna jeans kan man matcha ihop med ett par skinnbrallor för en tuffare look. My kind of style! Nu häller jag tummarna!!

happyvardag sa...

Odd Molly är det coolaste av alla namn jag hört och dessutom lever den coolheten genom vartenda klädesplagg. Jag skulle så gärna vilja ha den vita, bara för att låta den ljusa årstiden leva kvar lite till.

Kram Happyvardag (Mia)

Anonym sa...

Odd Molly - Tror jag älskar dessa kläder just för att man får mixa och blanda som man vill.. Man känner sej alltid " rätt " jag unnar mej hellre ett Odd molly plagg och sen inget mer de kommande månaderna.. Pengarna blir det liksom inte så mycket över av när man är föräldraledig med tredje barnet;)
Vågar knappt drömma om att "lilla" jag skulle kunna få bli den lyckliga vinnaren av den vita härliga alldeles underbara jacka.. Tack för en fin tävling.. Många kramar

Marika sa...

Åh vill ha en vit jäääääättemycket, varför för att den är ursnygg mvh Marika

Anonym sa...

Bare elsker Odd Molly. De har så mye fint og topp kvalitet på sine klær. Skulle gjerne hatt den grå jakka, hvis jeg var så heldig.
Hilsen en Norge venn.

Anonym sa...

Åhhhh, den GRÅ!
Det jag gilla med Odd Molly är att det är tidlös design för alla åldrar, vardagssnyggt och uppklätt chich, allt i samma plagg.
Trevlig helg!
//Mini

Anonym sa...

Odd Molly gör att man ALLTID känner sig snygg kläderna passar alla tillfällen från vardag till bröllop som after work ,variationen är ENORM chick till bohem till tuff HELT KLART MITT FAVORITMÄRKE att det är svenskt är ju bara ännu roligare underbara kollektioner med olika släpp LOVELY!!

Den gråa jackan skulle passa mig perfekt drömmer om att få äga en O M JACKA i stl 1 blir pricken över iet i vinter!!

TACK för en underbar blogg med underbara tävlingar och hoppas det är min tur denna skulle göra mig såå glad !!

KRAM Tina

Anonym sa...

Odd Molly - ett genuint märke. I mina ögon står Odd Molly för en unik, romantisk stil med moderna inslag.

Den gråblåa jackan var fantastiskt fin! Oh, vilken härlig vår jag skulle kunna ha med den på!

Kramar,
Caroline

trinestil sa...

Ahh, hvilken gave kjære P!!

Som nybakt mamma, litt opptatt av og ikke falle for fristelsen å bare tasse rundt i joggebukser og komfy gensere, var denne giwe away som sendt fra himmelen. Elsker OM som gjør hverdagen lyksig, men også komfy, og som mamma gjør meg sååå fin!

Hvis jeg skulle være så heldig og vinne, ønsker jeg meg den grå.

Kos&klem
T

Ica sa...

Åh, jag skulle bli så glad om jag vann en mörk i stl 1.Jag har gillat Odd Molly ända från starten och det fina med OM är att de kläder jag köpte då faktiskt funkar fortfarande, de är härligt personligt tidlösa klassiker för mig :)
Kram Ulrica

Anonym sa...

Heisan.
Det var jammen litt av en konkurranse!!! Snublet inn på bloggen din for litt siden da jeg googlet ChillNorway klær:) og så har jeg blitt her, blir så inspirert av deg og din stil. Odd Molly jakkene er helt fantastiske, detaljrike og spesielle, men dessverre for dyre for min lommebok. Hadde jeg vært så heldig å vinne, ville jeg nok hatt den lyse.
Høstklemmer fra Mona i Norge

Ida G sa...

Jag älskar att bära kläder som det finns en tanke bakom. Ända sen jag hörde Per Holknekt berätta historien om denna udda kvinna Molly som han träffade under sin skate-(stavas på svenska?)tid i Californien har dessa kläder betytt något extra för mig.
Inte på grund av Molly, men på grund av Per som är en otroligt inspirerande entreprenör som har byggt upp ett av Sveriges starkaste varumärken. Han började på noll men har klättrat förbi alla med sin känsla för material, mönster och framförallt färg. Jag supportar drivna och engagerade människor med hela mitt hjärta och skulle gärna visa det med att bära den vita jackan i vinter!

Anonym sa...

Odd Molly är vardagslyx i sitt bästa. Plaggen är vackra, tuffa, söta och så underbart mysiga. Därför gillar jag Odd Molly!

Ifall jag skulle vinna önskar jag mig den gråa jackan.
Hösthälsningar,
Linda Maria

Annas tipsblogg sa...

Jag är jättegärna med och skulle vilja vinna den grå. Älskar Odd Molly eftersom det finns kläder som passar alla!

Mildred Eriksson sa...

Jag letar efter en ny jacka, och denna var ju bara helt underbar!!
Jag skulle helst vilja ha den vita. Jag har inga odd molly saker, men jag älskar verkligen deras kläder, till hösten och så!! :D

Anonym sa...

Vilken tävling!, jag skulle bli jättelycklig om jag vann denna jacka. Vill gärna vinna den ljusa jackan. Odd Molly kläderna är verkligen superfina. Tack för jättefin blogg!

Anonym sa...

Hejsan om jag vinner vill jag gärna ha den grå-svarta jackan.

Odd molly står för en stil som passar många människor, men känner sig alltid fin men inte för uppklädd. Passar mig perfekt som är i början på denna klädstils karriär.

Anonym sa...

Hei. Odd Molly har nydelige klær, kvalitet og estetikk i en flott blanding. I tillegg er de av et materieale som passer i skandinavia, ull og nydelige farver. Jeg sier ja takk til den grå siden jeg så gjerne vil ha ny jakke! :=) Hilsen Silje i Bergen

Anonym sa...

Jag skulle vilja vinna den grå.

Odd Mollys jacka på min kropp skulle för kylan sätta stopp och efter att just ha fött min prins skulle detta plagg vara det finaste som finns.

Elin - elinannakatarina@hotmail.se

Emma Olsson sa...

Hei,
er jeg så heldig å vinne skulle jeg vilje ha den grå. SÅ fin!

Tusen takk for en koslig blogg og gratulerer med fin hårfarge.

Hilsen Emma

Tomines hjem sa...

Oh my!!!! Jeg blir gjerne med! Jeg kjøpte meg en Odd Molly jakke i dag faktisk ( bilde kommer på bloggen ) http://oddmolly.com/collections/fall2011?type=107&page=2 men jeg vinner gjerne en litt lengre modell!!!

I like your blog a LOT!!! Deilig mix av alt, og vêry fab feelgood!!!!

Happy weekend!

Linda sa...

Hejsan!

Jag gillar den vita stenhårt och tycker att Odd molly´s kläder är underbara! På något sätt så hemtrevliga och sköna men samtidigt stilfulla och jag känner mig uppklädd och fin i min mammavardag!:-)
Varma hösthälsningar Linda

Josefin sa...

Oj, många som tävlar! Kul :D

Jag tycker Odd Molly gör enkla men vackra kläder som passar både till vardag och till fest. Allt från strumpor till fina jackor med det där lilla extra som känns så genuint. Tyvärr har jag ingen personlig erfarenhet då plånboken just nu inte tillåter mer än det nödvändiga men den grå jackan skulle jag gärna sätta tänderna i ;) Just nu är allt som inhandlas praktiskt men jag börjar äntligen jobba i januari efter att ha varit föräldraledig i 3 år på raken så då skulle jag verkligen behöva en jacka att vara fin i.

Anonym sa...

"I den grå skulle jag må. Som en prinsessa söt och tuff, min trista garderob skulle få sig en puff. Om jag skulle vinna skulle jag bli en lycklig kvinna och jag skulle välja den grå - så underbart jag skulle må".

Tack för en härlig och generös blogg. Kram från Jennifer (Jennifer.schulze@Eurorscg.se)

Sofie sa...

Jisses jag måste ju bara få vara med om att tävla om dessa underbara jackor!!! För tillfället önskar jag mig inget hellre än den grå jackan i stl 1 och att min sambo ska bli frisk från en långvarig sjukdom! Det hade gjort min torsdag!!!!

Oemotståndligt
Dröm
Döö fint!!!

Mästerlig design
Ordentligt
Lycka
Lockande
Ypperligt

Johanna sa...

Hej!
Jag skulle nog flippa ur totalt om jag vann, har aldrig tidigare vunnit något och äger inget Odd molly plagg sedan tidigare, men har sedan läääänge velat ha något. Jag skulle vilja vinna den gråa jackan, oj så fin den är! Jag vill vinna för att Odd Molly har så otroligt fina och kvinnliga plagg. Kram♥

Jennyshemochharmoni sa...

Jag kan tänka mig båda faktiskt! Hur fina som helst.
Varför jag gillar OM? Kvalité, passform och originalitet och framför allt får dessa kläder mig att känna mig fin - när jag än har dem.

Anonym sa...

Hejsan! Oj va roligt det skulle vara att vinna den mörka jackan! :) Odd molly märket är faktiskt en ganska ny bekantskap för mej. Det är nog du och malenami som har presenterat det märket för mig och jag är nyförälskad! :) Tyvärr tillåter inte kontot för tillfället att handla kläder, men jag får ju njuta av era fina bilder av kläderna. Nån dag när huset är klart då... ;)
kram Lina

Anonym sa...

I like!!!!!

Odd Molly har det lilla extra som gör att man känner sig fin utan att det känns pråligt. Sträcker på sig lite o tänker väldigt nöjt här kommer jag. Den grå jackan är bara mmmmmmm

Kram
Elinor

el.ny@hotmail.com

Sandra sa...

Hej!
Vilken rolig tävling =)
Jag skulle bli överlycklig om jag vann den grå.
Jag älskar Odd Molly för dess underbara kvalitet. Har haft en jacka därifrån innan som jag hade i fyra år (var fortfarande i så bra skick att det gick att sälja den för en fin peng sen). Bra för mig och för miljön!
Att man sen kan ha på sig mysbyxor och slapp tröja och ändå känna sig som en prinsessa när man drar på sig jackan för att gå ut en sväng gör ju inte saken sämre=)

Anonym sa...

Oj vad glad jag skulle bli om jag fick vandra runt i en Odd Molly jacka i höst :)Deras kläder gör mig glad=fin!! tror att stl 2 passar mig bäst.

Anonym sa...

Wow!Ønsker meg den grå...Nydelig jakke i odd mollys fin snitt. Liker fargene, snittet og kvaliteten på merket...hverdagsluksus:)

KLem fra Julie i Trondheim

Anonym sa...

Every season I have a crush...


*** "The Odd Molly Crush" ***

Molly me ,Molly my day , molly my life!

Pleeeeeease , bring it on to me!

/ hälsn. Julia .-)

( den gråååååa....)

Lotta sa...

Hei!.
Jeg liker Odd MOlly fordi det er et tidløst merke osm ikke følger forbigående motetrender. Og det er et merke som folk "elsker å hate", dvs mange skal mene så my eom det.
Jeg synes de lager vakre klær som skiller seg ut og er detaljrike.KLær du kan ha år etter år .
Jeg ønsker meg den lyse jakken i str 2.

Krysser fingre for at jeg er den heldige:)

lindas stil sa...

Hejsan! Vilken toppentävling! :-) Jag önskar en grå om jag skulle ha turen att vinna. Och anledningen till Odd Molly är för att det är så snälla kläder. Jag vill vara välklädd men inte se snobbig eller traditionellt kontorsaktig ut och det löser Odd Molly.

Önskar dig en toppenfin dag!

Camilla sa...

Även en grå liten mus som jag lyser upp i Odd Mollys kläder.Ljus stl.3 skulle göra mig,Camilla, till en mycket glad och snygg tjej.
Tack för en riktigt bra blogg.

Charlotta sa...

Det bästa med Odd molly är att ALLA passar i deras kvinliga kläder<3

Jag skulle bli överlycklig om jag vann!
Gillar nog den vita bäst:)
Charlotta

Anonym sa...

Den MÖrka Odd Molly jagckan vill ja HA!
Vinner jag inte, köpa den jag SKA!!

Hej Hopp från Carin i Småstaden ;)

hanna sa...

Otroligt fina! Kan tänka mig en grå i storlek 1. Här har vi ett plagg som behövs i höstkylan och samtidigt kan den sprida en hel del glädje i en fattig students liv!

Anonym sa...

Hello! I would be so happy to win this beautiful grey jacket. I like odd molly because of the great colours, very good quality and the feminin feeling in their tunikas.
Best greeting from Germany and thanks for this inspirating blog!! Terhi

Anonym sa...

Skulle vara fantastiskt att möta hösten i den grå jackan från härliga,underbara Odd Molly!I ett OM-plagg känner jag mig lyxig, kvinnlig,vardaglig,festfin och helt enkelt lovely!Jenny

Annika sa...

Åh jag skulle vilja vinna den mörkgrå och dölja min postgravida kropp i den i vinter.

Odd Mollys kläder är fantastiska då de kombinerar det kvinnliga med det flickiga och Det dressade med det lekfulla. Därför passar Odd Mollys kläder vid alla tillfällen och man känner sig alltid välklädd

Anonym sa...

Odd Molly kläderna är super för att de passar vilket tillfälle som helst och kan kombineras med vad som helst. Ta t ex en tunika eller klänning: Ett enda plagg och du kan skapa många olika stilar och det känns varje gång som om du har ett nytt Odd Molly plagg trots att det är ett och samma plagg. Det gillar jag med Odd Molly! Och att i Odd Molly känna sig fin och bekväm och på super humör både till vardags och fest är ju bara ett plus :-)Odd Molly är för mig samma som en lottovinst! :-)

Om jag vinner vill jag gärna ha en vit i storlek 1.

H Vivi

Anonym sa...

Hej och tack för en bra blogg!
Odd Molly-kläderna gör att jag känner mig romantisk, bekväm och modern på samma gång. Fantastiskt med en sådan combo. Vilken färg?...Hmm, hur ska man kunna välja bara en av två så fina jackor?? Men jag överväger den vita. Det är så fräscht och vintrigt med vitt och det får mig att längta till härliga vinterpromenader. Det bästa av allt.....är att Odd Molly-kläderna passar på vem som helst. Det är kärlek det!!
Mångar hälsningar Liselot

Sussi Ö sa...

Odd Molly = Underbart fina kläder i underbara mönster! Jag skulle sååå gärna vilja vinna den fina jackan i färgen vit :) Håller tummarna! ;)

susanne.odmark@bredband.net

Helene Asplund sa...

Bara namnet - Odd Molly - jag ser en vacker rödhårig tjej med ostyriga lockar och fräknar. En tjej som vet vad hon vill och står för vad hon tycker. En tjej som är tuff och skör på samma gång. Modig, klok och lite galen. En tjej som vi andra ser upp till och i smyg önskar vi vore lite mer som. Odd Mollys kläder är vackra och tidlösa. De är liksom nutid, dåtid och framtid på samma gång. De är personliga och de får oss att sträcka på oss då vi bär dom. Och det bästa av allt; de får oss att känna oss som den där tjejen vi alla önskar vi vore lite mer som.
Stl S

Anonym sa...

Provar lyckan..Jag skulle vilja ha den gråa och jag gillar odd molly för att dom har endel snygga kläder och just den här modellen faller mig i smaken!
Tack för en trevlig blogg!
Patricia!

Anonym sa...

WOW!!! Upptäckte ODD MOLLY för något år sedan och blev mer än förtjust;) Kvinnligt och alldeles underbart;) Trebarnsmamma som är lite crazy och väljer en vit i Stl 1. Kram till dig P och Country Dreams / Caroline

Anonym sa...

Jag tror att Odd Mollys hemlighet är att de gör kvinnor kvinnliga! Därför känner man sig vacker, därför blir man vacker i OM!
En grå jacka skulle jag välja : )

barbro

Kristina sa...

Odd Molly har kläder som i positiv bemärkelse skiljer sig från mängden så jag vill gärna vara med i utlottningen av en vinterjacka. Båda är fina men jag tor att jag skulle passa bäst i en grå, storlek 3.

Hoppas på tur,
Kristina

Vigdis sa...

Hej vackra Petra!

Som stort fan av Odd Molly tar jag nu min chans att få vinna en perfekt jacka i grå storlek 1.

Likt alla tjejer strävar jag ständigt och jämt efter att känna mig ordentligt snygg och bekväm i mina kläder. Det finns dagar då jag vill gråta åt mig spegelbild och bara krypa ner under ett varmt täcke, men det finns också dagar då jag sträcker lite extra på ryggen och fyrar av ett leende mot min spegelversion. Sådana dagar mår jag bra -Och det är de dagarna som jag oftast går klädd i Odd Molly. Klädernas fall döljer och framhäver det jag vill och har det där lilla extra. En knapp där, ett veck här, ett broderi där och en frans där.

Allt som jag nu berättat låter som en klyscha, men det är 100 procent sanning!

Tack för en grym tävling och en inspirerande blogg. Som inredningsintresserad och feelgoodsökande 14 åring är den perfekt! Kram från mig!

Anonym sa...

I Odd Mollys kläder känner man sig alltid rätt, oavsett fest eller vardag. En "Lovely knit cardigan" tex, kan höja jeans outfiten till nya höjder och sänka glittrig gala till bekväm.
Den grå jackan kanske passar en hundägare tillika småbarnsmorsa bäst, men va fan lite posch vill jag nog vara så en vit i stl 2 skulle ju passa bra den me!

Malin S

Anonym sa...

Jag skulle gärna vinna den vita jackan! Så snygg!!
Jag har en hel del Odd Molly för jag gillar stilen, får mig att känna mig kvinnlig och fin! Har det både på jobbet och på fritiden , passar både till strikt kavaj och mysbrallorna beroende på hur man matchar, perfekt för mig!! :)
Kram Kicki i Åre

Anonym sa...

Snygga kläder - helt enkelt!
//Åsa

Ulrica Pålsson sa...

Hej!
Vilken superb tävling!
Odd Molly´s modeller är smickrande på min kropp! Man känner sig bekväm och kan röra sig fritt :)
Dessutom har dom underbara detaljer på alla sina plagg! Båda färgerna är fina, men den vita skulle jag nog föredra en mörk höst/vinterdag!
En enkel motivering och med lite tur blir den kanske min ?!

Kram

Emma sa...

Skulle mer än gärna vinna den grå jackan! Såå fin!
Tycker Odd Molly har helt ljuvligt snygga kläder som man alltid ser klädd ut i! Passar lika bra till vardags som till fest!
Supermysig blogg du har också! ;) kram Emma

Ulrika sa...

Odd Molly är alltid rätt oavsett tillfälle. En oslagbar kombo av svenskt etnomode och trend när det är som bäst! Jag gillar den grå som matchar höstens mustiga färgskala.

Anonym sa...

Självklart måste jag vara med och tävla om Odd Mollys fina jackor!

Jag gillar Odd Mollys kläder för att jag känner mig snygg, kvinnligt och bekväm i de kläder som jag har köpt därifrån. Jag gillar kläder som är snygga och bekväma och därför vill jag gärna värma mig i höst och vinter i en vit jacka från Odd Molly i stl 0.

Tack för mig!

Linda

Anonym sa...

Wow, vilken tävling. Odd Molly makes my day helt enkelt. Tar gärna den vita! Tack för en härlig blogg! Camilla J-K

fröken pyssel sa...

Hej :)
JAg vill jätte gärna vara med och vinna en sån här fin jacka! Jag älskar Odd Molly och den gråa jackan är bara så fin! Skulle kunna dö för att få en (nu tog jag i så att jag sprack... ;) Varför jag gillar Odd Molly: De gör genomtänkta fina kläder som gör en glad!
Kram kram Johanna

Eddan sa...

Jackorna är jättemysiga och allra helst den grå tycker jag. Jag gillar Odd Molly för att de inte känns så "pretantiösa" utan mer vardagslyxiga.
Om jag har turen att vinna skulle jag vilja ha storlek 4.

Kram från Anette

Aina sa...

I love Odd Molly because it's so romantic and confortable! I love t'he grey jacket!

Anonym sa...

Hej ååå vilka fina jackor...den ljusa vore toppen!!!Älskar odd molly brukar drömma om att vinna pengar och då var det första jag skulle göra var att gå o köpa mina drömm mollysar....
(var in o titta om min kommentar kom med igår, men kan inte hitta den?, så jag vill inte fuska o skriva två gånger!)Kram Theresa B

Anonym sa...

Hej!
Odd Molly är sådana kläder som jag suktar efter när jag går på stan men aldrig gör mig råd att köpa. Jag skulle välja grå om jag hade turen att vinna.

Anonym sa...

Hej P !
Odd molly är för mig design med det lilla extra.
De vågar vara lite crazy och blandar otippade färgkombinationer och mönster med en unik design.
Ett märke som går sin egen väg och inte bara kopierar. Gillar!!! Mer OM åt folket = Tjejer.
Den gråa jackan tilltalar mig mest (är en praktiskt 5-barnsmor med hund).
Kram Cina

Anonym sa...

Hejsan!

Jag älskar Odd molly, då de utstrålar EGENHET, KREATIVITET och SKÖNHET. Dessutom är de lättmatchade med varann. Har man plagg från en kollektion, finns det alltid färger, former och modeller man känner igen.

Jag önskar mig den mörka jackan om jag vinner!

Eva evajalevik@hotmail.com

Mrs Collins sa...

Som hemlängtande utlands svenska skulle det vara underbart att få svepa in sig i en riktigt svensk vacker vinterjacka. Fick jag den grå i storlek 2 lovar jag att dansa och sjunga av glädje på Manhattans gator :)

Vill också passa på att tacka för en helt underbar blogg. Drömmer mig ofta bort(hem till vackra Sverige) med hjälp av din blogg.

Anonym sa...

Hej! Jag skulle välja den grå. Odd molly gör kvinnliga, romantiska och så fantasifulla skapelser som för det mesta leder till omedelbar förälskelse redan vid första anblick. Mvh Helene

Sophie sa...

Hej! Jag gillar Odd Molly för att Per Holknekt är en skön snubbe som lyckats vända sitt liv från hemlös till en entreprenör med ett börsnoterat klädföretag som gör otroliga kläder som passar alla olika människor. Själv skulle jag föredra den mörka jackan... Tack för en fin blogg och lika fin tävling.
Sophie

Helena sa...

WoW! Den gråa jackan är ju bara to die for! Comsi comsi :)
Att motivera varför är svårt för jag äger inte ett enda Odd molly plagg och visste knappt inte vad det var förrän jag började läsa din blogg... Men det är väl aldrig försent, så jag hoppas hoppas nu!
Kram Helena

Anonym sa...

Åh! Vill såklart ha båda, men kanske lite hellre den ljusa. Sååå fin! Oss Molly tar fram min personlighet. Och nu menar jag inte att jag har en personlighet som särskilt passar odd Molly. Nej, odd Molly lyfter fram varje kvinnas personlighet på ett helt unikt sätt. Därför älskar så många olika kvinnor odd Molly. Varje kvinna är unik och odd Molly får oss alla att känna värdet i det. Kram alla odd mollyälskare! Sanna D

Lisajohannaandersson@hotmail.com sa...

Om jag vann skulle jag vilja ha en grå i strl 3 och jag gillar Odd Molly för att i deras kläder är man vacker ;) deras kläder känns unika och det är alltid en lycka att få ett nytt plagg från Odd Molly, Odd Molly är kärlek!

Anonym sa...

Hei!
Å! Jeg hadde blitt superlykkelig om jeg vant den grå! Den hvite er fin men med barn blir det litt upraktisk... Odd Molly har klær som gjør alle jenter vakre! Detaljene gjør at jeg er veldig glad i plaggene, de har personlighet. Takkfor en inspirerende blogg og ditt gode humør! Klem Åshild

Mia sa...

OJ Oj Oj....sååå fina jackor!!!! Skulle vara en dröm att ha den mörka i vinter!!! Har aldrig ägt ett Odd Molly plagg,så jag kan inte uttala mig om kvaliteten men jag gillar verkligen deras stil!!! Ha en skön höst! Mvh Mia

Lisa sa...

Wihooo! Vilken tävling!! En odd molly jacka tackar man inte nej till. ;-) Den mörka i stl 3 hade varit kanon att vinna. Gillar Odd molly enormt mycket och har några plagg som används flitigt. Hade ekonmin tillåtit hade det hängt fler i garderoben. De är vackra och bekväma, man känner sig fin även om det inte känndes så på insidan innan.

geoli@live.se

Hoppas på tur!!

Två Trappor sa...

Ännu en oootroolig tävling som inte går att motstå.. :)
Jag äger tyvärr inga Odd Molly-plagg fast jag gärna skulle. Som ensam familjeförsörjare har jag inte möjlighet att splasha ut på dyra märkesplagg till mig själv särskilt ofta (läs: aldrig). :) Men som trogen läsare av din blogg kan jag ju se hur vackra och feminina Odd Mollykläderna är, och så sköna och välgjorda de ser ut. Det finns alltid någon fin detalj att bli lite "kär" i, som gör att de skiljer sig från andra klädmärken. Modellerna är smickrande för kvinnokroppen och färgerna och mönstren alltid väl utvalda. Sammanfattningsvis: Kvinnligt med en tuff, modern edge - och helt i min smak! :)
Skulle bli galet glad för en grå jacka i stlk 2.

Kram Madeleine

P.S. Verkligen snygg ny hårfärg du har! :)

Unna dig alltid sa...

Jag har länge drömt om en vit jacka och i en tävling ät drt tillåtet att inte behöva tänka praktiskt och logiskt ;-)

Odd molly är det mårke jag trivs med och kläderna gör mig glad varje dag :-)

Kram

Anonym sa...

Hei :) ! Viss jeg er så heldig å vinner den utrolig fine jakken ville jeg gjerne hatt den grå ;)! Str. 1 eller 2 tror jeg. Får krysse fingrene.. :).
Klem fra Kathrine

Anonym sa...

Hei !
Jeg skulle gjerne vunnet den mørke jakke, den grå :) ! Kjempefin. Str. 2 tor jeg.
Klem fra Kathrine

Anonym sa...

Finaste jackan - Odd Molly!
Odd Molly för mig är en fantastisk kombination av kvinnlighet,bohemian chic och romantik. Om jag fick möjlighet att bära den grå jackan skulle jag önska att jag blev en liten gnutta av var.
Kram Eva

Anonym sa...

Tack för möjligheten att få vara med i denna fantastiska tävling!

Den gråa stl 0.

Gillar Odd Molly för det vackra i det enkla. Funkar både till jobbet och till slottet!

Hälsningar Caroline i Växjö

Lotta sa...

Åh, perfekt!! Jag har länge gått och suktat efter den ljusa jackan i stl 3. Skulle absolut inte ha något emot att möta hösten i den snyggingen. Efter att ha shoppat höst/vinterkläder till barnen tillåter nog inte plånboken att jag unnar mig denna, tyvärr :(. Det jag älskar med Odd Molly är att varje plagg känns genomtänkt.

Katarinas hjem sa...

Hei Petra.
Jeg ville blitt overlykkelig hvis jeg vant den grå OM jakken.Den ville vært mitt første OM plagg. Den er bare nydelig.
Odd Molly klær er alle unike, spesielle og kjempe fine. Ønsker meg:)
Klem

Susanne Thell sa...

Skulle jag vinna i den här tävlingen så önskar jag mig den grå jackan. En vit hade inte fått vara vit så länge hos mig, tyvärr.
Jag gillar Odd Molly kläder helt enkelt för att man ser elegant ut. Det är ett säkert klädval vid alla tillfällen:)

Matilda sa...

Sitter på mitt rum på ett mysigt bed and breakfast i Edinburgh Skottland. Har precis gått igenom stadens utbud av jackor och till min överaskning funnit..... INGENTING! Vore därför underbart med en mysig och sagolikt vacker höstjacka från Odd Molly. Have a nice evening everyone!

Anonym sa...

Hallå! Tack för en toppen blogg som inspirerar på många sätt då du blandar inredning, familjelivet, mode, mat och träning vilket är den perfekta blandningen som jag söker i en blogg!
Just Odd Molly kläderna är något jag inte själv äger då de är för dyra för mig, men du klär verkligen i dessa kläder och får mig att ännu mer vilja äga ett Odd Molly plagg då de är så fina! Jag skulle gärna vilja ha den fina grå jackan! Kram Johanna Junestav i Motala

Anonym sa...

Hejsan!
Skulle såå gärna önska mig den vita Odd Molly jackan. Den är helt underbar, liksom alla deras kläder. Man känner sig alltid så välklädd och trygg i Odd Molly kläderna.
/Carola i Kalix

Just because... sa...

Ah, sa fina. Jag tycker den graa ar finast.
Jag har aldrig agt ett Odd Molly plagg sa det star hogst uppe pa onskelistan. Jag bor ju i USA sa det skulle vara kul att stolt skutta runt i den jackan.
Hoppas pa en enorm tur, sa att lyckan ler mot mig.
Tack for fin blogg och fina tavlingar.
Kram Bodil

Anonym sa...

Fantastiskt fina kläder som får än att känna sig speciell och vacker oavsett storlek och form. Tack Odd Molly för att ni gör kläder även för oss som är lite större. Jag drömmer om den ljusare jackan i strl 4.

Karro

Anonym sa...

Från att ha varit super sjuk och gått upp massor i vikt pga mediciner etc, har jag lyckats komma ner(gick upp 50 kg på 10 år, gått ner 52 kg på 2 år ) i min normala vikt :) Men, jag har ingen höstjacka och skulle bli överlycklig om jag vann en av dom två ODD MOLLY juvelerna. Håller tummen ===> Kram G

Maria O sa...

Precis gått super snabbt hem i kylan efter trevlig middag hos kära vänner. Men hu så kallt, vad glad jag blev när jag kollade in på din blogg o såg att tävling med fina jackor av bästa märket var högsta vinsten. Om jag vann skulle en vit stl 1 sitta som en smäck o jag skulle slippa frysa "häcken" av mig i vinter 
Tack för insprierande blogg säger jag, maken säger nog tvärt om... Han gillar inte att jag måste ändra om hela tiden. 

Anonym sa...

Wow, så utrolig flotte jakker! Jeg liker OM fordi kvaliteten er fantastisk god, plaggene er komfortable og trendy på samme tid og de er feminine og akkurat passe søte :) Dersom jeg skulle være så heldig å vinne en jakke ville jeg gjerne hatt den hvite! Tror den hadde blitt finest til meg :)

Takk for en herlig inspirerende blogg! :)

Hilsen Madeleine
madeleineholdenmusic@gmail.com

ANNA sa...

Jag skulle vilja ha den mörka jackan, den ljusa skulle jag *himlar med ögonen* lyckats smutsa ner på "två röda..". Jag kaaan inte ha ljusa kläder.

Det jag gillar med Odd Molly är är små udda detaljerna, den där extra knorren, roligheten eller som här, några finurliga ord. Det där är såna saker som skiljer OM från andra märken. Att plaggen dessutom känns både väldgt NU och samtidigt tidlösa är även det ett stort +.

Sara Nordström Uppsala sa...



Sara i Uppsala
Underbara tävling. Jag har bara mörka höstjackor och vill nu pigga upp med en beige. Till det har jag mössa och vantar i roströd!
Jag äger inget Odd Molly plagg så låt detta bli mitt första ;) kanske början på något nytt...!
Önskar storlek motsvarande xs/s



Simplicity sa...

Ååå som nybliven mamma vore en grå parkas alldeles perfekt!! Snyggt till vagnen ;) men också kanon när man ska leka och busa med liten Charlie på lekplatsen i vinter. Jag älskar oddmolly för de har en fin blandning mellan mjuka feminina former och funktionella användbara plagg. Man känner sig alltid fin i dem oavsett om det är en klänning, mysdress eller blus. Det känns folklore och tidstypiskt på samma gång! Lovely!

Tack för en finfin tävling, kram Jannice

Anonym sa...

Jag tycker att Odd Molly står för Hopp! Jag har läst lite om Per och Karin(grundarna till Odd Molly) och jag tycker det är häftigt att se att deras gemensamma ide´, dröm, blev såå bra! Det ger hopp även för andra. Att drömmar kan bli verklighet.. Så våga dröm och lita på er sjålva och gör verklighet av era drömmar( de behöver ju inte alltid vara så stora)
Och ska jag nu drömma om att få vinna.... ja då önskar jag mig den mörka....
Kram Anna Lingmerth Tranås

Anonym sa...

Hej! Jag tycker att odd mollys kläder framhäver kvinnligheten i kvinnorna som bär dessa plagg. Dom är lekfulla, romantiska och sensuella i en fantastisk blandning.
Jag tycker båda dessa jackor är underbara och skulle gärna vilja ha en i stl 2.

Mvh Maria Bäckman
juliabackman@hotmail.com

Gunilla sa...

Hej i morgonen!
Den grå jackan skulle sitta perfekt till hösten. Gillar odd molly för de har kläder som känns mer personliga och framarbetade med tanke.

Anonym sa...

Vilken underbar tävling. Hur skall jag kunna välja en av dessa fina färger. Det lutar mot den vita. Jag önskar mig den vita i storlek 1. Gillar Odd Molly för att de gör kläder som jag kan gå ut i och som jag vill ha på mig hemma. När jag har Odd Molly kläder på mig vill jag inte byta om och slänga på mig mjukis-kläder när jag kommer hem. Odd Mollys kläder är så bekväma(och fina) att jag kan ha dem borta som hemma. Nu är det bara att hålla tummarna!

VISAGE sa...

Oj, vilken Generös och Rolig tävling!
Båda färgerna är jättefina och jag tror att den skulle passa mig perfekt. ;-)
Barnen har fått fina jackor, så nu är det bara jag kvar. :-)

Soliga hösthälsningar från Jenny i Varberg!
<3 <3 <3

Anonym sa...

Hei :)

Ihana on palkinto :) varsinkin hurmaava harmaa.

Minna

Pia i Falköping sa...

God morgon!!
Vilka roliga tävlingar du har!! Man blir verkligen inspirerad av dina härliga foton!
Eftersom hästen behöver mycket ljus och mys så tycker jag a att den vita jackan skulle göra min höst ännu bättre!!
Ha en toppen dag!

Anonym sa...

Hej!
Jag skulle så gärna vilja ha en OM-jacka. Jag tycker inte att jag har råd att köpa en själv så om jag vann en så skulle jag bli så otroligt glad!
Om jag vann slulle jag gärna vilja ha den gråa.

Kram Emma B

Villa Hemma sa...

Hejhallå!

Odd Molly är sen stor favorit här. Gillar att deras kläder passar så många olika kroppar - smala, kurviga, unga o lite äldre. Stilen kan anpassas efter humör - bohem, chic eller romantisk. Jag känner mig alltid "klädd" med en molly på kroppen. En vit jacka hade gjort mig extra fin i höst *håller tummarna*

- Jenny, villahemmet@hotmail.com

Anonym sa...

Den grå jackan skulle jag mer än gärna möta vintern i. Jag gillar Odd Molly eftersom de lyckats fånga upp och förstärka de kvinnliga detaljerna samt de nästintill oändliga möjligheterna att kombinera plaggen på. För mig står Odd Molly för tidlösthet.
Håller tummarna för att jackan blir min.

Caritha i Örebro

Anonym sa...

"Jag gillar den där Molly. Inte för att jag är så annorlunda, men hon lyfter mig. Som en riktigt god vän. En som alltid finns där. I ur och skur. Jag vet inte om det är de där små texterna. De med peppande positiva budskap. Jag gillar dem mycket i alla fall. Och detaljerna. Den där extra omsorgen som lagts ner känns värdefull. Den får mig att känna mig värdefull för min omgivning. Jag ler. Och andra ler tillbaka. Det blir en bra höst. Bannemej om jag inte skulle kunna lysa upp en grå jacka. Jo, jag tror det. Om Molly är med mig."

Ps.
Gillar din blogg! Du inspirerar & peppar - som den där Molly : )
/Pernilla i Skåne

Anonym sa...

De är bara så underbara, kläderna från odd molly! Thats it.
En grå i storlek 2 hade varit perfekt för mig i vinter!!
Britt
britt.jonesig@telia.com

Limestone by the Sea - Victoria sa...

Tjohoo, vilket pris! Jag skulle bli sååå glad om jag vann den vita jackan. I en OM känner man sig fin och får ofta komplimanger, vilket man för övrigt borde ge lite oftare till varandra i vardagen. Tänk att ett klädesplagg kan få människor att öppna upp sig och glädja andra!
Kram Victoria

Anonym sa...

Det jag älskar med Odd Molly är att man kan gå omkring hemma och mysa i samma tunika/klänning som man kan ha när man går till goda vänner på middag. Perfekt när man som jag är mammaledig med en liten bebis och inte har så mycket tid att piffa sig. Att de också kostar en "liten" slant gör att de känns ännu lyxigare och man blir genast på bra humör när man klär på sig.

Om jag skulle vinna denna fantastiska tävling skulle jag vilja ha en vit som lyser upp i vintermörkret.

Tack för en härlig blogg!
Kramar från Emma

Linda sa...

Oj,oj vilken tävlig , tar en lott och hoppas på tur, massor av tur;) Den grå jackan är heeelt underbart som om inte den vita också var de:)
Jag gillar Odd mollys detaljer, de har verkligen det lilla extra på sina plagg, de snyggaste kläderna ever.

Linda

Anonym sa...

Odd Molly har många fina kläder för alla, och bland det bästa är att jag inte behöver vara pinnsmal utan det klär även en lite rundare jag!

Önskar mig mest den mörka men den ljusa går bra, stl 3.

Vänliga hälsningar Victoria D

Anonym sa...

Ja fina Petra, vad säger man!? Detta är min absoluta drömjacka! Men då jag är en ensamstående mamma som pluggar och jobbar nästan heltid samtidigt för att få det att gå ihop så är jackan tyvärr bara en dröm...
Älskar f.ö Odd Mollys plagg och sitter ofta och suktar över deras kollektioner, äger dock bara ett enda mycket kärt plagg idag. Tycker att kläderna är vackra och kvinnliga i fina tyger och material som verkligen är smickrande för figuren (i de flesta fall) och vem vill inte ha sådana plagg!?). Jag längtar efter att få krypa in i denna fina drömjacka en kall vinterdag då livet och tillvaron känns lite så där tungt i allmänhet och bara få känns mig din och kvinnlig...ja, det gör mycket för humöret att känna sig fin!
Jag önskar mig den mörka jackan i stl 2! Har alltid velat ha den ljusa men vid närmare eftertanke så passar den mörka bättre då den ljusa skulle behöva tvättas hela tiden med tanke på hur smutsigt allt blir av leriga barnskor mm på vintern ;)
För övrigt Petra, tack för en fin och inspirerande blogg! Läser den varje dag och drömmer mig bort bland underbar inredning och vackra lyxiga kläder! :)
Stor kram från Karin i Västra Götaland!

Anonym sa...

Å Odd Molly i all ära, tänk om jag denna jacka kunde få bära.Med romatisk chic stil, jag skulle kunna hoppas mer på denna än en bil;-)
Nu när höstvindar börjat vina, jag vet att i min plånbok pengar börjat sina.Denna jacka skulle jag aldrig få råd, o va den är fin gjord av vackraste tråd. Countrey Dreams den är ifrån, och jag skulle bli överlycklig att få´n. Så snälla kära,hör min önskan att denna vackra skapelse få bära.Detta är en jättegrej,och håller tummarna att ni väljer mig:-). (Båda färgerna är fina). Marie från Örebro

Anonym sa...

Odd molly gör mig lycklig bara så enkelt är det:) Jag drömmer om den grå jackan.
Tack för en fantastisk blogg som lyser upp höstmörkret!!
Kram Åsa i Karlstad

Anonym sa...

Jag förstår att det är många som vill ta chansen och vinna en Odd Molly jacka. Odd Mollys kläder är underbara, känner att det är så mycket jag. Jag har gillat kläderna från första stund, tycker om de genomtänkta detaljerna så som budskapen, broderierna knapparna...känns som svenskt i ny tappning. Inte att förglömma den goda kvaliten i plaggen.
Om jag är en av de lyckliga vinnarna önskar jag mig en grå jacka.
Anna i Nyköping håller nu tummarna hårt.

Anonym sa...

Ojojoj....vilken fab tävling. Odd Molly är superfint, supermjuk, så snyggt. Skulle så himla gärna vilja dra på mig en av dessa fantastiskt snygga jackor. Tror jag skulle önska mig en grå om turen var framme hos mig.

Höstkram från Marie

Louise Tidholm, 0706718888 sa...

Jag träffade för många vintrar sedan en stor kärlek. Han var ljuvligt blå, med söta detaljer och rosetter. Hans foder var gosigt och värmande mjukt. Från oktober till april var vi oskiljaktiga varje år. Vi gick hand i hand längs vintriga gator och Nordens kalla perioder hade aldrig tidigare känts så vackra. Så en av vinterns sista dagar 2011 hände det som inte får hända med stora kärlekar...de tar slut. Jag hade kanske sett det komma men sorgen var ändå betungande, hans knytband i midjan brast. Vem ska värma mig denna höst och vinter nu när jag förlorar min älskade Odd Molly-jacka? Kanske kan jag hitta kärleken hos en ny? Skulle gärna prova med den vita, men kan även se mig falla handlöst i förälskelse över den grå.

the super ordinary sa...

Den här fina tävlingen får man ju inte missa! Jag tycker ju om den ljusa jackan som skulle passa bra till mina vinterstövlar. Varför jag tycker om Odd Molly? Bekväma, snygga och roliga kläder att bära helt enkelt!! Så nu banne mig hoppas jag på lite tur! ; )

Kramkram!

Mia B. sa...

Hej,

Jag skulle såååå gärna vilja ha den gråa jackan. Odd Molly -plagg är så underbart fina med sina små, genomtänkta - och ofta också roliga - detaljer. Tack för en inspirerande och positiv blogg! Bra att det finns människor som du som orkar glädja oss andra. Ha en fin söndag!

Lise-Lott sa...

Hej
Vilken fin tävling.
Har länge gått och tänkt att Odd Molly kläder skulle jag vilja ha och det säger väl allt om Odd Molly.
Skulle bli överlycklig om jag vann den grå jackan,.
Tycker båda är underbart fina men den grå skulle passa mig så fint.
Tack för en fin blogg .Nu håller jag tummar
Kram Lise-Lott

Anonym sa...

Hej tack för en underbar blogg! Jag inspireras av den varje dag när jag får min egentid när mannen kommer hem på kvällarna med datorn och tar hand om sonen på fem veckor. Den här hösten blir det inte mycket av klädinköp pga en bebis som kräks och alldeles för många gravidkilon kvar. Vad passar då bättre än vackra ytterplagg? Odd Molly har alltid legat mig varmt om hjärtat har flera tröjor som har följ med i många år. Jag funderar på den cremefärgade men jag är nog för praktiskt lagd förskollärare som jag är och skulle önska mig den grå i stl 3. Varma hälsningar från Caroline

AnnaCarin Wettefors sa...

Hej!
Jag älskar Odd Molly för att det finns en tanke bakom kläderna. Och att skaparen själv haft det riktigt tufft, så kläderna ger en speciell känsla samtidigt som det käns lyxigt. Älskar de små detaljerna och de fina citaten som finns på kläderna. Om jag vinner skulle jag vilja ha en grå jacka :)
Ha en bra dag!

Anonym sa...

Hei

Så fine jakker! Odd Molly har alltid en design med et feminint snitt. Ja man føler seg riktig kvinnelig og fin i deres klær :) De er også så lette å kombinere med andre klær, enten det er for å dresse seg opp eller for å røffe det til. Skulle jeg være så heldig å vinne, så skulle jeg bli kjempeglad, og jeg vile ønske meg den grå.

Takker så mye for en kjempefin og inspirerende blogg!

Mvh Lena

Fru Käck sa...

Hej!
Jag älskar Odd Mollys kläder dom är romantiska och fina.
Jag önskar att jag skulle vinna och i sånafall en grå i storlek 4
Det skulle vara perfekt för mig då sparar jag in några kronor till mitt kommande bröllop.
Tack för en underbart inspererande blogg
Många kramar Jessica

Emilia sa...

Oj, oj, oj!!!

Om jag skulle vinna, skulle jag bli helt galen av lycka!!! Dom är ju bara sååå snygga!! Lätt dom snyggaste jackorna man kan hitta just nu. Jackorna är precis som odd mollys plagg brukar vara - helt outstanding!! Inte trendiga, och därför klassiska. Mina odd Molly plagg har hållt år efter år! Vilken färg som är snyggast var det svåraste. Hade lätt kunnat tänka mig vilken som faktiskt! Men, inspirerad av hösten säger jag ändå den grå.

:)

Anonym sa...

Som mamma lever man bland gegg och kladd hela dagarna. Man hinner inte lägga så mycket tid på sitt yttre men genom att bara ta på sig ett oss Molly plagg så känner man sig snygg och känslan som man förmedlar till sin omvärld är ju det viktiga! Det vore underbart att även få ha den känslan utomhus i dem snygga grå jackan!!
Älskar förresten din blogg men det är sååå svårt att kommentera?
Ida Nilsson, ida.j.Nilsson@gmail.com

madde_160@hotmail.com sa...

En grå skulle jag vilja vinna! Jag älskar Odd molly och lite extra nu på hösten. Det är verkligen riktiga mys-pys-plagg som passar både hemma i soffan och på festen. Är inte det något? Gå på fest i myskläder ;)

Sofia sa...

Hej finaste du!Vilken underbar tävling!:))Jag skulle bli helt överlycklig om jag hade turen att vinna. Båda två är hur fina som helst, men om jag skulle välja en så skulle det bli den gråa då jag knappt kan ha vita läder utan att lyckas spilla något:)
Jag tycker Odd Mollys kläder är helt underbara och speciella, men som studerande tvåbarnsmamma så har jag tyvärr inte råd att köpa dessa kläder. Men jag tycker de är så himla vackra och det vore en dröm att ha en sådan fin jacka. Odd Molly har så mycket färgglada kläder, med vackra detaljer och texter. Man bli glad av att se dem:)
Kram från Sofia B

emmelisvitahem.webblogg.se sa...

hej!!

Jag skulle gärna vilja ha en lite nyare å finare jackan! Efter varit mammaledig i 4 år så kan det var kul å pigga upp sig med lite nytt :)

Jag har dock inte OM kläder men dom e superfina verkligen!
Om jag vinner så skulle jag bli glad för vilken som :) svårt att bestämma sig :)
Kanske den gråa :)

mvh Emmeli

Anonym sa...

Naturligtvis vill jag vinna någon av dess fantastiska jackor. Odd molly är outstanding:) Jag väljer den mörka jackan. Kram J i Örebro

Angelica sa...

Jag skulle bli överlycklig om jag vann den mörkgrå jackan, så fin!

Jag har faktiskt aldrig ägt ett OM-plagg, men för mig är det plagg som passar lika bra på en härlig promenad längs en skogsväg som på en fin middag inne i stan - man är alltid rätt, alltid bekväm och känner sig som "a million bucks". Precis som det ska vara, för det är väl så vi kvinnor förtjänar att känna oss?

Anonym sa...

Jag gillar den grå. Odd Molly för mig är kläder som passar till vardag och fest beroende vad man har till. AnnaCarin i Mora

Anonym sa...

Hej!
Min treåringa dotter kallar min Odd Molly-kofta för "glad-tröjan" och det är en sån bra beskrivning!

Man BLIR glad av Odd Molly! Både av att bära plaggen själv och att se andra som bär dem (även om det då kan vara förenat med viss avundsjuka...). Odd Molly för mig är livsglädje och även om man egentligen inte blir lyckligare av fina kläder så...blir man det ändå på något märkligt sätt :-)

Den grå jackan skulle passa så fint till min rosamönstrade halsduk och göra höstens lekplatsstunder med mina små flickor ännu gladare!

Hoppas ni alla får en fin höst!
/Maria

Anonym sa...

Är sååå gärna med i denna finfina tävling... Kan man annat än älska dessa skönheter till jackor. Jag är helt såld på den grå och skulle då ha stl 1.

Hösten är min absoluta favorit årstid och jag skulle älska den ännu mera om jag kunde befinna mig ute och vara dressed i denna....

Håller alla mina tummar och tår.

Tack för en super duper blogg som jag följer slaviskt dagligen///

Cecilia

Linda sa...

Men oj vad jag hoppas på att vinna denna tävling. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha den mörka jackan. Jag har länge velat ha en jacka från odd Molly för deras kläder ser kvinnliga och väldigt välgjorda ut med fin fina detaljer. Har inget Odd Molly plagg än så tycker det är på tiden att jag skaffar mig ett . Hoppas på tur och tackar för en riktigt inspirerande blogg.

Linda sa...

Odd molly har för mig blivit guldkanten på vardagen. Så härligt att någon gång ibland unna mig ett plagg som gör mig extra glad och ger en känsla av lyx. Att få äga en vacker, snygg och lyxig jacka med den lilla vita lappen på skulle vara den yttersta lyckan. Om lyckostjärnan lyser på mig så skulle jag önska mig den vita jackan...

Anonym sa...

Hej, den grå i stl 2 vore en dröm att vinna! Tack för en superbra blogg. Kram kram Maria

Annas inspiration sa...

Hejsan hej!
!
Underbara jackor!!!
Klart jag vill vara med och tävla om en grå vacker Odd molly jacka. Jag gillar OM för att plaggen är feminina med vackra detaljer :)

Kram Anna

Anonym sa...

Åhh,den grå...

Va fint jag skulle då må : )
Kram Åsa
(ps stl 4)

agnes sa...

Hei
Skulle gjerne ha vunnet denne flotte Odd MOlly jakken.Er veldig glad i Odd Molly sine klær.Passer til alt.Nydelige detaljer
Ønsker meg den grå str 1

Anonym sa...

En känsla av lyxighet och stolthet
En känsla som är ALLA förunnat att känna
och uppleva :)

Look great and feel great too

= ODD MOLLY

(mörkgrå stlk 2)

/ Lotta S Fagersta

Veronica sa...

Hej!

Vart ska man börja?? Skulle inget hellre än strosa runt i en av dessa sköningar, känns som om livet blir lite lättare med vackra ting! O dessa kan man ju verkligen inte motstå!

Min lycka skulle vara total för ett riktigt bra tag!

Man hoppas på det bästa, håller alla tummar & tår ;P

Puss

Anonym sa...

Hej,
dottern provade just en ljus jacka igår och ville så gärna ha en. Dessa jackor är ju jätte fina!!
Skulle så gärna vilja ge henne en Odd Molly jacka:-)

Susanna sa...

Hej!
Om jag skulle ha tur och vinna så skulle jag välja den vita vackra Odd Molly jackan i storlek 3! :) Jag gillar Odd Molly därför att kläderna sätter guldkant på min vardag.När jag bär Odd Molly plagg känner jag min alltid fin. Kläderna ger "solsken i mitt inre" trots en regning, grå och tråkig dag. :) Kram Susanna
susannaisaksson@hotmail.com

Anonym sa...

Efter sömnlösa nätter med nyfödd prinsessa så är just en supersnygg jacka från Odd Molly det som skulle få mig att glömma mörka ringar under ögonen och de extrakilon som prinsessan lämnat kvar på min kropp! Odd Mollykläderna har en förmåga att få en sliten mamma att få känna sig vacker och glänsande för en stund! Om jag vinner skulle jag önska en mörk jacka i stl 2! /Emma H

Elin Mellberg sa...

Ojojoj denna superfina tävling kan man ju bara inte missa! Tyvärr äger jag inget plagg men tycker de flesta odd molly kreationer är söta som bakelser! Alla fina små detaljer och kärleksfulla budskap på plaggen gör de verkligen speciella :) Båda jackorna var tokfina men skulle man ha turen och vinna skulle nog en grå passa mig bäst..

Kram!

anna sa...

Åh odd molly är ju oslagbara. Jag är precis nyexad lärare och ny på jobbet och skulle verkligen vilja få lite vardagslyx mitti allt slit som läraryrket faktiskt innebär. I den låga lönen finns det inte utrymme för så fina odd molly plagg. Jag vill så gärna vinna!! Jag önskar mig den vita jackan, tycker den ser riktigt fräsch ut men skulle bli lika glad för den mörkblå! Älska odd molly!

Anonym sa...

Vilka vackra jackor! Om jag skulle vinna får det bli en vit i stl 2. Odd Molly har underbara plagg som man verkligen känner sig fin i. Den känslan hittar jag inte hos så många andra märken...

Anonym sa...

Hej!
Skulle bli överlycklig om jag vann en grå jacka!

Odd Molly är unikt och så olikt alla andra märken, man kan se när någon bär ett OM-plagg för kläderna har det lilla extra i sina detaljer, mönster och uttryck.

Jag älskar OM för de är sköna och vackra att bära och sätter guldkant på min vardag!

Hanna sa...

Jag skulle önska mig den grå. Som studerande har jag ännu inte haft möjligheten att investera i ett Odd Molly plagg då de tyvärr är lika dyra som underbara. Men sen, då jag har min examen och pengarna rullar in fast inkomst varje månad. Då skall jag unna mig nåt speciellt och fint plagg (en kofta tror jag!) dom pris till mig själv. En kappa redan nu skulle dock peppa mig lite extra att studera extra flitigt ;-)

Ann-Charlotte Fägerlind sa...

Hej vilken underbar tävling ;-D
Odd Molly-kläder har en fantastik passform med helt underbar kvalité som passar som fritidsjaka och även som fin jaka för dagens kvinna. Jackan är väl genomtänkt av placering av fickor och även att man kan dra åt midjan, så vem som helst kan känna sig slank. Det skulle vara en ära att få vinna en sådan fin jacka och jag skulle bokstavligen bo i den om jag vann. Vilken färg som jag skulle drömma om att bära är den grå.
Soliga hälsningar
Ann-Charlotte F
Ps: Måste få säga vilken härlig blogg du har med mycket rolig inspiration.

Unknown sa...

Odd Molly har fina personliga kläder! Jag skulle vilja vinna en grå jacka i storlek 1 :)

Anonym sa...

Hej!

Jag som i vanliga fall inte alls gillar vinter och kyla skulle faktiskt gärna vilja möta kylan i den ljusa Odd Molly Jackan!

Jag älskar Odd Molly för att deras kläder alltid känns egna och speciella. Jag känner mig alltid fin och personlig i deras kläder och som en väldigt snygg version av mig själv. Det bästa är att jag inte bara ser snygg utan, utan även känner mig snygg och bekväm! Älskar att de har hittat känslan av det personliga, lyxiga, lekfulla och romantiska i alla deras vackra plagg!

Önskar dig en underbar dag! /jennie.lindahl@sportlife.se

Anonym sa...

Hej! Jag är väl den sista som inte äger (och aldrig gjort) ett enda Molly plagg. Har länge tittat och gärna velat ha men inte prioriterat detta. Att vinna en jacka skulle vara underbart. Tror att stl 2 skulle passa. Färgerna är lika fina. Anna-Karin

Anonym sa...

Åh. Vilka ljuvliga jackor. hoppas hoppas hoppas på den gråa. Bara för att. För att den är så fin och att vinna den skulle liksom sätta guldkant på vardagen och hur härligt är inte det? För sist och slutligen så blir det ju mest vardagar och i denna jacka skulle man få känna sig extra fin och och kunna njuta lite extra av alla dessa underbara höst-vardagar :) //Sara

Anonym sa...

Hei!
Odd Molly har kjempefine klær med fine fine detaljer. Men prisene er litt stive så det blir ikke så mange plagg derfra! Derfor så hiver jeg meg selvfølgelig med på konkuransen og håper at jeg vinner den gråe jakken i str 1.
Med vennlig hilsen Heidi fra Finneidfjord!

Inspiration by photos sa...

Den vita är min favorit

Har inte ett enda Odd Molly plagg då det är lite för romantiskt för mig. Men nu kanske jag blir fast, denna jacka var underbar

Janne sa...

Dette kunne jeg ikke gå glipp av så hiver meg med:)

Elsker Odd Molly helt enkelt fordi det er så gjennomtenkte detaljer på plaggene, samt deilig behagelig materialer. Kan jo ikke ble bedre:)

**Janne

Lina Gardelid sa...

Förutom att Odd Molly är ett märke som berett sin helt egen, och dessutom MYCKET lyckade, väg i stil så är historien bakom en av grundarna något som är enormt inspirerande. Efter Pers tal på de hemlösas gala var nog inte ett öga i Sverige torrt och man kände ett stort, varmt hopp i hjärtat. Att det finns sådana som Per (mänskliga människor som kan vända sitt liv helt) och sådana som de som hjälpte och trodde på honom (människor med stora hjärtan som verkligen vill göra skillnad för andra) känns extra bra att se idag. Allt detta gör att märket Odd Molly fått en djupare känsla för mig. :) Den gråa jackan hade blivit väldigt fin att ha i höst/vinter... Det skulle bli mitt första OM-plagg! :)

Anonym sa...

Jag gillar OM, för kläderna är lite 'odd' - udda!

Önskar det grå i strl 4.

//Sneeva
(sneeva @ hotmail.com)

Anonym sa...

Hej!
Jag skulle väldigt gärna vilja vinna den grå. Jag har aldrig ägt något Odd Molly-plagg men har suktat efter ett flertal. :) Varför jag gillar dem? De är vackra och romantiska men med lite edge och finfina detaljer.
/AnnaE

Anonym sa...

Ibland kan vissa OM plagg vara för mycket, men när dem väl görs "bra" så är dem riktigt snygga! Denna jackan är absolut en Martinajacka som jag kan bära och känna mig fin i!

Ina sa...

Jag älskar jackan, har spanat in OM's jackor ett bra tag, vill SÅ gärna ha en men dom e för dyra för min ekonomi. Jag är 20 år, har en liten bebis och jag skulle bli överlycklig om jag vann den vita jackan!
Tack på förhand, grym blogg!

Sonja sa...

Vilken ljuvlig tävling! Den vita jackan skulle sitta fint i garderoben, inte bara i garderoben utan också på mig, en sån fin jacka skulle användas varje dag! Det känns som om mörka jackorna alltid tar över vintergarderoben, därför skulle jag vilja lysa upp vardagen med den ljusa, fina jackan <3

Ha en skön vecka ock tack för de fina tävlingarna!

Anonym sa...

Hej!

Den här chansen vill väl ingen missa!!! Att läsa din blogg är för mig ett måste varje dag för att drömma mig bort lite i din underbara smak av mode och inredning!
Odd Molly jackor är speciella då det inte finns så många av varje storlek i butiken. Därför skulle jag verkligen känna mig speciell och utvald om jag fick äran att bära denna underbara jacka! (Grå färg vore att föredra då jag har två små pojkar)
Kram Annika Arvidsson

Anonym sa...

Hejsan!!!!
Jag skulle vilja vinna en grå jacka...Odd Molly ligger mig väldigt varmt om hjärtat då jag kommer från samma småstad som grundaren Pär Holknekt. I en småstad så sprids rykten tyvärr väldigt lätt både sanningar och en hel del osanningar! Jag önskar verkligen Pär all lycka och framgång (vilket han även har fått :). Han hade det väldigt jobbigt och tufft när han bodde här uppe. Nu är ju hans tuffa år som det ser ut verkligen över, vilket han verkligen är värd, och han är en sån fantastisk entreprenör. Heja Pär & hoppas verkligen Odd Molly hänger kvar länge i mode världen!!!! När man bär hans kläder ska man vara stolt!!!!!!!

Catharina sa...

Hmm jag skulle nog välja den grå...ja det skulle jag göra.
Odd Molly har finurliga och kvinnliga kläder, och precis det där lilla extra.
//Catharina

Catrin sa...

Odd Molly kläderna har varit en dröm länge. Kanske förblir det så om inte just jag blir den lyckliga vinnaren av den snygga ljusa jackan!?
Tack för en inspirerande blogg!
Catrin

Jenny S sa...

Hej! Självklart vill jag vara med i denna underbara tävling och skulle bli otroligt glad om jag vinner den grå jackan!! :) Jag äslkar odd molly för att kläderna är sådär lagom romantiska med små detaljer. Kläderna passar lika bra till fest som till det lilla extra i vardagen. Tack för en fin blogg och önskar dig en fortsatt trevlig helg! Kram Jenny

Anonym sa...

Hej!

Vilken TOPPENtävling! Kanon!
Odd molly är för mig också TOPPEN & KANON! Det står för kvinnlighet och lyx tycker jag. Det har verkligen det lilla extra jag söker och suktar efter när man kollar in snygga människor med snygga kläder och snygg utstrålning. När jag bär ett eller flera plagg av Odd Molly så känner jag att utsrålningen och självförtroendet är på topp och hela dagen kan inte bli annat än kanon! Tänk att kläder kan ha en sådan påverkan på humör och självförtroende. Tack För tävlingen och Tack för att Odd Molly finns! =)Egentligen skulle färgen inte spela någon roll för mig på den modellen och typ a jacka men Om jag måste välja så vill jag helst ha den ljusa som lyser upp höstmörkret lite=)

Kram CH

Anonym sa...

När jag springer på nått från Odd Molly
blir jag alldeles "stolli".
Jag vill köpa allt,
men plånboken säger halt,
framförallt när notan blir för salt

Country Dreams Odd Molly jacka vill jag gärna vinna,
jag älskar deras kläder och den skulle få mig att känna mig som en vacker kvinna.

marinaberg71@hotmail.com

Anonym sa...

Jag älskar båda men skulle nog önska den blå! Odd Molly får mid att känna en känsla av frid och harmoni. Vet inte varför med designen fãr mig att tänka på den engelska landsbyggden och då främst den engelska dialekten, något som får mitt harmoniska hjärta att smälta och mitt väderbitna anletsdrag att spricka upp i ett eftertänksamt leende. Älskar din blogg! // Sara från Nacka

gunilla sa...

Hej
Om just jag skulle vinna en fin Molly-jacka,så skulle jag vilja ha den ljusa stl 2.
Just för att pigga upp mig själv och min omgivning.
Det stundar ju en låång hemsk och mörk årstid därför behöver vi något ljust.!!!
Tack Gunilla

Anonym sa...

I ett Odd Mollyplagg känner jag mig alltid kvinnlig och tuff, finklädd och vardagsbekväm i en skön mix! Jag skulle älska att möta hösten i den grå jackan och när det sen blir kallare tar jag bara en varm kofta under så kan jag bära den in på vintern!
Therese i Bandhagen

Anonym sa...

Hej! jag önskar mej den vita i stl 3...Fast den grå är också fin...Jag gillar odd mollys kläder för att de speglar vår mångkulturella värld, med inspiration från världens alla hörn. I mollysar så är jag närmare hela vida världen på något sätt! tackar för en fin blogg! kramar Hannah

Josefine Bergqvist sa...

Hej!

Jag älskar verkligen Odd Mollys kläder. Odd Mollys kläder är alltid lite utskickare bland alla andra märken och därför är det också roligt att ha kläder därefrån - inte som alla andra. Jackorna är galet fina och jag har alltid haft en sådan på min önskelita. Jag skulle bli så lycklig om jag vann en vit jacka i st 2. Håller nu tummarna!!!

Tack för en underbar goodfelling-blogg! Fortsätt som du gör!

Kram Josefine

Diana sa...

Hej, vilken trevlig tävling! Jag äger faktiskt inga odd- Molly plagg då min budget som student är en aning begränsad. Deras design är väldigt tilltalande, lite sådär leva ut sina flickdrömmar om fina detaljer som spetsar och broderier men samtidigt ett plagg för en vuxen kvinna! Lite som en kinderöveraskning, ett plagg som både förenar flickdrömmar med kvinnlighet + god kvalité!

Om jag vann tävlingen så skulle jag vilja ha jackan i vitt.

«Äldst ‹Äldre   601 – 800 av 1108   Nyare› Senaste»