torsdag 1 september 2011

TÄVLING - VINN VALFRITT PLAGG FRÅN CHILL NORWAY

.

.
.
Jag älskar verkligen Chill Norways kläder, både till mig själv och till tjejerna. Så mysiga, snygga och användbara! Höstnyheterna 2011 är underbara och den finfina klänningen ovan (som jag så gärna själv vill ha:) kan du nu alltså bla vinna här hos H of P!




Todelooo!




Denna första september har jag det stora nöjet att presentera en superfin tävling för er kära bloggisar!

Priset denna gång är att vinnaren får välja ett valfritt plagg ur Chill Norwayssortiment hos netbutiken Creative Lounge!
Det du ska göra för att vara med och tävla är att kort skriva i kommentarsfältet vad just du tycker är det bästa med hösten! Lätt som en plätt:)

Det går att tävla fram till tisdagen den 6:e september kl 12.00 och sen får bästa Creative Loungegirlsen utse en lycklig vinnare bland bidragen!


 

,
.


LYCKA TILL!  



,
.

436 kommentarer:

1 – 200 av 436   Nyare›   Senaste»
Camilla Bäckman sa...

Det bästa med hösten? Innemys framför en brasa med skönaste plaggen från Chill Norway såklart!

Anna @ Amerikana sa...

Nu har jag redan vunnit en fin fin tävling här hos H&P, så jag ville bara önska alla lycka till;)

Och måste såklart nämna att mina höstfavoriter är fina löv (speciellt på Canada´s östkust) och Thanksgiving högtiden; familj, härligt väder och god mat! KRAM!

Anonym sa...

Hejsan,
Åhh vilken mysig tävling den vill man ju inte missa!
Det bästa med hösten tycker jag är att allt lugnar ner sig, man ska och vill hinna med så mycket under sommaren. Sen att tända i öppna spisen tända ljus och krypa upp i soffan och mysa med sina barn och det är mörkt ute mmmmm då känns det skönt.

Kramisar
Helen Fredriksson i Småland

Anonym sa...

Det bästa med hösten är den sköna,friska, krispiga,"höga" härliga luften.
Tack för en rolig och inspirerande blogg.
Hälsningar Pedra

Tarleena sa...

Vilken kul tävling med superfin vinst! Jag är med... Och den bästa i hösten för mig är att efter den varma, soliga sommaren, som jag har njötit så mycker men också svettats, kan jag nu ha varma ullestrumpor på fötter och mysiga velourplagg på mig. Och njuta av den känslan, att jag kan klä på mig mer än på sommaren.

Pethra S. sa...

Det bästa med hösten är all den energi, lugn och inspiration den kommer med. Den ger mig massvis med energi till att komma igång med träningen, den ger mig ett härligt lugn och får mig att koppla av och bara vara och njuta och så ger den mig massvis med inspiration till att börja pyssla med så väl inredning och annat smått och gott som välsmakande grytor som avnjuts i goda vänners lag och ett gott rött.

Sofia sa...

Åhh det allra bästa med hösten är födelsedagarna. Härliga/besvärliga Svärmor, snygga svägerskan, Älskade Maken, lille kusinen, underbara äldste sonen och till sist MOI. Och då är det bara i början av november. Sedan tillkommer ju bästa vännen som fyller 40 i september och så väntar vi spänt på kusintvillingarna som skall födas i oktober. Jag älskar höstkalas!

Anonym sa...

Det bästa med hösten är den krispiga luften, de vackre färgerna i naturen. Att vara inne och mysa med tända ljus, tänd brasa, sitta i soffan under en filt med dem man älskar.
Hösten är min favoritårstid synd att den är alltför kort

Mia Österberg

Anette sa...

Det bästa med hösten är att gå i skogen med gummistövlar på och känna den fuktiga mjuka mossan, andas in den kalla klara skogsdoften och tro att vartenda gult löv man ser är en kantarell!

Anonym sa...

På hösten älskar jag att shoppa allt!

Hälsningar
Linda i Göteborg

Anonym sa...

Hej P!
Vill gärna delta i din fina tävling! Det bästa med hösten är den krispiga luften och alla färger. Att ta på sig ett par gummistövlar och en tjock tröja och gå ut för att leta svamp och hoppa i lövhögar.
Kram
Anette

Anonym sa...

Jag älskar allt med hösten, är nog en liten höstmänniska. Luften är klar och lövens färger är så vackra.Men det bästa är nog när man bara kurar ihop sig i soffan och tänder en massa ljus eller en brasa och bara myser med en bra bok eller en tidning fylld med höstmode.

annashusidingtuna sa...

Hej!
Det bästa med hösten tycker jag är den höga klara luften och att man börjar tända ljus inne och mindre stress helt enkelt. Alla höstlöv gör det vackert ute och de doftar underbart!
Hoppas på tur i denna tävling.
Kram Anna

Norah och flocken sa...

Det bästa med just denna höst är ChillNorways Star Blouse som jag köpte igår......

/P

Anonym sa...

Kalde, krispe dager og varme, myke, nye klær. Deilige epler, rotgrønnsaker og ferskt lammekjøtt!

Mvh Eirin

Casa of Mia sa...

Hej, jag älskar verkligen hösten, jag tror att det är min bästa årstid. Det bästa är luften, färgerna, skogen! Att bära in stora, gul-röda löv att lägga på bordet när man har bjudningar. Sedan gillar jag de mörka kvällarna med tända ljus, ett glas vin framför brasan och mys med barnen. kram

Vivian sa...

Hei. Skulle gjerne hatt et nytt høstplagg fra Chill:)
Det beste med høsten for meg er:
Epler og kantareller. Frisk klar luft.
Kjølige netter, som gjør det bedre å sove..
Ruskevær, som gjør det helt greit å bare være inne...
Å kunne kjøpe nye høstklær og sitte med pledd i sofaen.
Jeg har et innlegg om akkurat dette i dag:)
Ha en fin høstdag!!
Klem Vivian

Emma sa...

Det bästa med hösten är de fina löven som trillar ner på marken, de sprider glädje inom mig. :)

Anonym sa...

Skogsprommenader med naturens alla härlig färgen, med eller utan regnkläder, tända ljus, sprakande brasor, varma spabad. mmm jag riktigt längtar:)

Birgitta i Blekinge

Anonym sa...

Gula löv, krispig luft, mysiga kläder. En regnig blåsig dag kan absolut vara lika skön som den dagen med sol.....Härlig tävling med ett fantastiskt mysigt pris, vill gärna vara med!
MVH
Helena.Olofsson@comhem.se

Therése S sa...

Det bästa med hösten är alla mysiga plagg man kan börja bära utan att få skuldkänslor för solen. Att fika ihop med sina kära och fånga alla favorit minnen med kameran, i den vackra naturen som blir till ett konstverk.

Kram // Tess.

Marie sa...

Hej!
Vill självklart vara med och tävla om Chill Norways mysiga kläder.
När hösten infinner sig känner jag ett lugn. Visst är det skönt med sommar och att det är varmt, men jag tycker även att det innebär en massa stress. Trädgården ska fixas,huset kanske ska renoveras, man ska hinna med att umgås med alla och hinna fixa så mycket som möjligt. När hösten kan man ta det lugnt, sitta framför brasan med en god kopp thè, gå långa höstpromenader och njuta av de fina färgerna eller hoppa i lövhögar med barnen! För mig är hösten den bästa årstiden!

Ha en fin dag!

Dronninghuset sa...

hei du vakre,
så flott give-away!
det beste med høsten er kveldene med varme i peisovnen, levende lys, en kopp god og varm sjokolade - og et nytt interiørblad i hånden! da er det bare å lene seg godt tilbake i sofakroken og nyyyyte høsten....

ha en deilig dag,
klem Tove i dronninghuset ;-))

Anonym sa...

Jag har precis hittat till din fina blogg och hoppas på premiärtur i denna finfina tävling! :)
Det finns massor av saker som jag älskar med hösten...
*Man kan vara ute i naturen och röra på sig utan att svettas som en gris
*Man kan plocka bär och svamp i skogen och göra god mat och goda efterrätter
*Man börjar äta soppa igen (finns det något godare?)och dricka varm choklad med vispgrädde *Alla roliga tv-serier börjar igen
*Nya fina höstkläder kommer till affärerna och det känns härligt att få ta på sig kofta och strumpor igen. :)

Kram från Milla i Skåne

Unknown sa...

Öppen brasa.
Kantarelltoast.
Lövhögar att hoppa i.
Skogsprommenader.
Hoppa i vattenpölar.
Dricka amarone i soffan med maken.
Stickade tröjor.
Gummistövlar.
Ljuvliga färger.

Ulrika / lilla.u

Caroline sa...

Havsluft. Vågbrus. Höststorm.
Älggryta. Värmeljus. Soffhäng.
Filtar. Fika. Familjemys.

Anonym sa...

Hej P!
Det finns så mycket fint med hösten, men den klara höstluften tycker jag för min del är allra bäst...
Ann-Sofie

Anonym sa...

Det bästa med hösten är att vara ute i naturen på en långpromenad med vår fina hund och andas in alla dofter och sedan komma hem och dricka en stor varm kopp choklad med vispad grädde.

Kram
Kristina P från Stocholm

Anonym sa...

Hej P!
Jag bara älskar hösten!
Det bästa med hösten är att vi invaderas med en massa snygga höstoutfits!!! Man vill köpa en massa sköna tröjor, tights, boots och tunikor....för nu kan man ha den där varma, mysiga och framför allt snygga tröjan även inomhus (utan att dö av värmeslag);)
Sen är det den klara, höga luften, svampplockningen i skogen, löven på träden och myset uppkrupen i soffan framför brasan med en god hemmagjord äppelpaj och sist men inte minst...jag fyller år:)) Låter helt idyliskt när man tänker efter! :)

Kram & tack för en superblogg /Ann-Sofie

Anonym sa...

Det bästa med hösten är svampen i skogen, dignande äppelträd och den klara luften. Och att stanna inomhus och få tända ljus på kvällarna igen.
Anna i Nacka

Maria Johansson sa...

Det bästa med den kommande hösten är att få krypa upp i soffan med en kopp varm choklad och en god bok och klappa om magen som blir allt större och större då jag väntar mitt första barn! :-)

Martina sa...

Hej

Alltid fin & inspirerande blogg som du bjuder på och extra kul med tävling.
Det bästa med hösten är att kunna njuta av skog och mark och naturens vacka färger och hitta skogens guld!

Hoppas på tur!
Ha en trevlig dag!
Kram Martina i Varberg

Anonym sa...

Autumn Greetings from Finland!

I perfectly well understand swedish but writing is not that good therefore I´ll write now in english...

The best I think is having candles around you because they will create such special warm feeling also outside in the backyard and porch in the evenings when it´s still quite warm but dark...

Thanks for the nice insperande blogg!
I´ve got so many ideas from you so just keep going on :-)

Hälsningar!

Anu

Anonym sa...

Hösten för mig är att komma tillbaka i rutiner efter sommarens orutiner. MAn får köpa nya härliga höstplagg med velour och stickade tröjor. Hösten är mysmed familj,vänner, ljus,och härlig klar luft!
Maria i Borlänge

Anonym sa...

Hej! The best thing in Autum is that I can start a new life as a student. I am almost 40 years old. At the same time I am so happy about my 6 year old baby girl, who just started school. She so pure like an emphty canvas and she learns so fast. Bless you Philia and Your beautiful family. Maja from Finland

Åse sa...

Det bästa med hösten...härliga murriga färger,rulla runt i löven, mys i soffan och tända ljus och att få frossa i alla höstnyheter från CREATIVE LOUNGE, älskar Chill Norways underbara plagg :)
http://shop.creativelounge.se/se/grp/chillnorway.php
Åse <3

Silja sa...

Hej!

Det bästa med hösten är att mammalovet börjär snart!

-silja

Vanessa Fernström sa...

Hösten är en av mina bästa årstider! Utöver av all höstmys så som tända brasaor, alla härliga ljus man tänder och mysiga middagar så är "nytändningen" det som känns bäst! Man vill ta tag i sin träning, skaffa sig en ny höstgarderob, utveckla sig på jobbet, investera i sitt förhållande i form av mysiga prommenader och långa middagar skenet av levande ljus. Ja, det känns som om man har världen för sina fötter och att man kommer att klara allt på sin "todo-lista"!

Tack för den härligaste bloggen ever!
//Vanessa

Anonym sa...

Ahh..tänk att få bära ett mysigt höstplagg från Chill Norway....det vore något att se fram emot. Annars så är det den friska luften som gör hösten härlig...man får ny energi....köpa ljuvliga doftljus. Man kan oxå njuta av alla äppelkakor som man fryst in av sina tusen äpplen man haft i trädgården....mums =)
Ha en underbar dag/Marie

Solveig sa...

Hei. Det beste med høsten er at pga kulden og mørket holder mine tenåringsdøtre seg mer inne og er sammen med meg. Koselig med stearinlys, en kopp te og mys med jentene :)

Camilla sa...

Hejsan Petra, kul med en tävling!
Det bästa med hösten måste vara att konståkningssäsongen för dottern kommer igång. Jag sitter inlindad i en filt på läktaren och dricker mitt kaffe, smaskar på en god bulle eller en smörgås beroende på om det är morgon eller kvällsträning. Tittar på tjejerna och killarna som svischar fram över isen. I love it! Fast härliga färger på träden, ljus i höstmörkret, det är inte heller så tokigt.
Ha en härlig dag.
Camilla

Josefine Bergqvist sa...

Åh, jag älskar att gå hemma och mysa. Nu efter sommaren så får man gå inne och mysa i massor!!!! Då blir det extra mysigt om man får gå runt i fina kläder från Chill Norway.

Jag gillar verkligen att kika in på din fina blogg, det ger mig inspiration och jag skulle verkligen bli så glad om jag fick vinna ett plagg från Chill Norway.

Ha en toppendag!

Kramar Josefine

Anonym sa...

Det bästa med hösten är att den lockar fram "urmänniskan" i mig. Jag vill bunkra inför den långa vintern som kommer med bär, sylt, saft, svamp, viltkött m.m. Det är så mysigt att vara ute i höstlandskapet i friska höstvindar och sen mysa ihop sig i soffan med tända ljus när kvällens mörker smyger sig på allt tidigare. Skulle vara underbart att göra det i ett mysigt nytt plagg från Chill Norway!

MVH /Ida

Jossan sa...

Hej! Vilken bra tävling, jag vill gärna vinna ett plagg från Chill Norway:) Det bästa med hösten är alla underbara färger i naturen och att få tända levande ljus igen.
Hälsningar Jossan

Anonym sa...

Det bästa med hösten,är såklart som alla andra skriver den höga luften, träden som skiftar i färg, tända massa ljus inne, få fixa lite inne mysa helt enkelt. Men oxå planera för en resa i november då det är så trist ute. vet inte vilken årstid november hör till. för den månaden är väl bra trist iallafall. En tröst i den trista månaden vore väl att få mysa i ett plagg från chill norway som jag inte haft råd att köpa något ifrån ännu.
Camilla S
från staden E

Petra Andersson sa...

Det absolut bästa är en power Walk med barnvagnen i höst solen, Det biter lite i kinderna, löven yr och superbra musik i öronen= glad mamma och frisk bäbis...;) och en sådan dag är det idag... Härligt!
Ha det gott. // petra

Nilla sa...

Bästa med hösten är dofterna, den krispiga luften, regnvädren när man kurar ihop sig inne med eld i brasan, en god kopp thé och goda vänner eller familjen. Och absolut inget säger att man måste mysa hemma i fula kläder! Chill Norways kläder har jag kikat länge på och hoppas innerligt att jag ska turen på min sida. Även fast det sägs att har man tur i kärlek så har man otur i spel, tur i kärlek har jag minsann! Men tycker inte det ena behöver utesluta det andra :)

Ha det bra!

Päivi J. sa...

Hälsningar från Finland! The best thing in autumn are the colours of the fallen leaves and the wonderful crispy fresh air.

Unknown sa...

Jag älskar hösten för att då blir värken i kroppen lite bättre å tänk allt mys inne med massor av ljus,nya kuddar,filtar,gardiner m.m att gå ut en vacker höstdag och snusa in den höga luften och njuta av alla vackra färger..Alltså hösten är väl bara så bäst...:))

KRAAAAM från mig denna första höstdag/Annelie

Mona sa...

Tack för en supermysig och inspirerande blogg! :) Det bästa med hösten är definitivt att kura i soffan i varma mysiga koftor med en kopp te, en bra bok (eller bra film) med hela huset fyllt av tända ljus. Den känslan kommer sommaren inte ens i närheten av!

sofia sa...

Höstens sprakande underbara färger lyser upp vägen där jag går, luften känns klar nästintill alldeles ny.

Jag andas in, smakar på det nya underbara.

Det ger mig en känsla av en början,början på något spännande.

Hösten för mig är renhet, färgfullhet och en nystart. Hösten är den årstid jag älskar mest.

94 kvadrat sa...

Åh, hösten är verkligen den bästa årstiden. Krispiga dagar, gul orange på löven, mysa uppkrupen under en pläd i soffan med tända ljus och en kopp te gärna en bit äppelpaj till. För det hör ju verkligen hösten till! Man har fortfarande sommarminnena relativt färska! Lager på lager i klädes väg, murriga koftor och massa nytt och snyggt i butikerna. För mig känns hösten som en nystart och jag alltid sådan energi!! Skulle kunna skriva en hel uppsats men tror att mitt budskap hat nått fram ändå ;-)

Anonym sa...

Det bästa med hösten är att man med gott samvete kan vara inomhus och pyssla och inreda. En nystart med det mesta såsom jobb, skola, aktiviteter, kläder och inredning. Nu kan man äntligen krypa upp i soffan med en kopp te och massor av tända ljus.

Kramar
Jenny från Åland

Isabell sa...

Åh, vilken underbar tävling!
Det bästa med hösten är ju den nytändningen man får när man på nytt upptäcker sin höstgarderob och får plocka fram stövlar, sjalar och stickade favortiter. Och kanske shoppa lite nytt :)
Och att med gott samvata sitta framför TVn under en filt med tände ljus! Mmm!
Kram,
Isabell

Anonym sa...

Hösten är min absoluta favvistid eftersom luften är så skön, färgerna så fina och på något sätt känner jag mig alltid mycket piggare och gladare på hösten trots att det mörknar mycket tidigare. Jag försöker att hela tiden tänka positivt och känner mig glad när jag tänker på tända ljus, mysiga hemmakvällar, höstrosiga barnkinder, höstens alla fina kläder och att det faktiskt är mycket roligare att piffa och puffa hemma! Tack för en jättemysig blogg och att ni ger oss alla läsare en möjlighet att vinna ett av dessa fantastiska plagg från CN... Kram Åsa A i Nordmark

K A T A R I N A sa...

Sol & hög klar luft
vind genom träden och gula löv
Krispigt i gräset och dimma på myren

Hösten är underbar

Matilda sa...

Det bästa med hösten är att man kan ta på sig en stor stickad tröja, mjukisbyxor och raggsockor. Sedan kan man värma upp en kopp te, ta det senaste numret av sin favorittidning och mysa upp sig i soffan bland alla kuddar och filtar... och detta behöver man ju inte ha ett dugg dåligt samvete för! För det ju är faktiskt nu som man måste få ta det lugnt efter alla sommarens äventyr, inte sant? Och utomhus är det ofta kallt och regningt, och det är det väll faktiskt egentligen ingen som vill vara ute i? Näe, precis! Utan nu är det tid för att vara inne och mysa, göra det man vill, läsa, inreda, pyssla.., osv :)

Michaela L sa...

Min favorittid på året, hösten. Födelsedag, brasa, tända ljus, ett mustigt rödvin till en god gryta, stundande förväntningar och nya utmaningar. Färger, ljus och dofter är aldrig så krispiga som på hösten. Njutningstid. För alla sinnen.

Michelle och GirlZen sa...

Finns det något mysigare än att klä sig i mjuka sköna kläder krypa upp i soffan och höra hur vinden och regnet härjar utanför fönstret, medans man har en massa ljus tända och det sprakar i spisen... Det är det bästa med Hösten för mig och ännu bättre skulle den vara ifall jag fick klä mig i Lisbon Dress (brown)... Då skulle höstrusket vara perfekt.

KRAM

vita_margarita sa...

Det bästa med hösten är förnyelse i tanken. När sommaren går över i höst så vaknar sinnet till i den krispiga höga höstluften. Jag vill starta om, vill förnya, jag vill må bra. Jag tar hjälp av höstskogen, den underbara befriande höstluften och mina nära och kära.

Mamma Maja sa...

Det bästa med hösten är färgerna på träden, att packa en fikakorg med godsaker, ta båda barnen och ge sig ut i skogen och upptäcka allt som bara barn kan konsten att upptäcka, sånt som vi vuxna stressar förbi...
Det bästa med hösten är också alla sköna brasor vi tänder i vardagsrummet och grillar korv inomhus bara därför att man kan.

varma hälsningar
Maja.
http://rundvandring.blogspot.com

Live från radhuset sa...

Det bästa med hösten är...
...en fredagskväll i september, alla har kommit hem från jobb och skola. Skön musik spelas från högtalarna. Vi står i köket med ett glas rött i handen och lagar någon härlig mustig gryta med nötkött och svamp.
mmm...

Hej från Katarina

Frida, från en annan liten småstad sa...

Det bästa med hösten är att man med gott samvete kan krypa upp i soffan med en varmchoklad i ena handen och en chokladbit i den andra, svepa in sig i en gosig film o sätta på en bra film. Helst med en snygg karl jämte sig...:-)

Helene sa...

Fin konkurranse:-)
Det beste med høsten er måten lyset faller på løvet som har fått gule og røde farger! Jeg liker å være ute, gå i skogen og se naturen som er i forandring. Barna elsker å plukke løv i alle ulike farger og ta med inn....
Og så elsker jeg at man kan begynne å tenke på julen;-)

Anonym sa...

Vilken underbar tävling!Chill Norway har ju så himla mycket fint.
Hösten är min favoritårstid då det är så mysigt när det börjar bli lite mörkare och man kan mysa inne med massa tända ljus och en mysig filt på kvällarna. och så älskar jag alla härliga promenader på hösten då luften är så krispig och klar, och så alla vackra färger på löven som faller.
Jag älskar verkligen hösten:))
Hoppas hoppas på massor av tur denna gång:)
Kramar från Sofia i Dalarna

Anonym sa...

Det allra bästa med hösten måste vara nystarts-känslan, inspirationen som flödar, trädens alla löv som skiftar i de mest sagolika färger, andas ren och skär luft under långa höstpromenader, tända brasan, dricka varm choklad, tända ljus, inreda med murriga färger.

Höst är så mycket och så underbart. Höga stövlar, mörka kvällar, mysiga koftor, långa middagar. Hösten är underbar - och blir vad du gör den till!

Kram

Kickan Style sa...

Det bäst med hösten måste vara: Mode & Kläder. Själklart gillar jag mysiga hemmakvällar i soffan med tända ljus, men njuter ändå mer när jag få bläddra i alla härliga klädkataloger och frossa bland alla höstens nyheter! Vad går upp mot en ny, varm, skön kofta? HÖG mysfaktor!!:)

Kram Kristina

Anonym sa...

Det bästa med hösten är kunna klättra upp i asp och se sig iklädd i vackra kläder bli kamouflerad av alla vackra höstlöv.

Hälsningar Lina Wistrand

Anonym sa...

Hösten för mig är levande ljus, mys i soffan, kantareller, promenera, kärlek med familjen och att jag snart blir mamma igen vilket är det bästa av ALLT!!! Sååå lite härligt från Chill hade varit lovely att förgylla allt detta med!
Ha en underbar dag!kram Sofie

Anonym sa...

Hösten är en underbar årstid,gillar när det börjar mörkna så man kan tända lite ljus.Höstluften är så härlig,gå ut och dra in den friska luften i lungorna och få rosiga kinder efter en promenad. Alla härliga svenska äppel som dingnar på grenarna känns oxå som lyx.
Och de fina rotfruktorna som passar så bra i en mustig höstgryta.Innebandy säsongen börjar och vår fina simhall börjar fullas av folk igen/Carola

perler på en snor sa...

Det beste med høsten er de fine fargene, innekos, knitring i peisen og tenne lys:)
For en fin premie håper jeg vinner:)

Anonym sa...

Doften, känslan och stillheten en solig men lite kylig höstdag i skogen. Dra på mössa och stövlar och leka en hel dag ute! Sen kaffe framför brasan medan nöjda barn snusar bredvid.

House of Lampe sa...

Det beste med høsten er når regnet pøser ned ute, og slår mot vinduet, og vinden uler så huset knirker. Også tenne masse lys, krype under et teppe og kose deg med en god bok :)

Sonja sa...

Det bästa med hösten är mys bland massa ljus, vackra färgerna på träden och choklad ;) Att mysa under täcket när höststormen kommer och lyssna till vattendropparna som piskar mot fönstret är sköönt. Hösten är ljuvlig, det är tiden att slappna av, vila och njuta. :)

Tack för en fin tävling och hälsningar från Finland :)

Anonym sa...

Finns väl bara en mysig sak med hösten, när man älskar värmen & solen som jag, ogillar regn ooch rusk.
SHOPPING!!!!!!!
Kram Martina

Anonym sa...

När den sköna sommaren är över kommer hösten.... och då peppar jag mig själv med låååånga hundpromenader i skogen. Mycket skönt för själen att verkligen få "följa" med naturen och dess otroligt vackra skiftningar. Och för mig innebär hösten att man äntligen får sätta på sig "favvo" koftan, tända ljus och umgås med nära och kära framför en brasa med något gott att dricka i handen :-) //Monica Å-S

Sunniva sa...

Det beste med høsten er kontrasten mellom høstfarger på trærne og den knallblå himmelen, den klare høstlufta, tente lys og kakao, gleden ved å kle seg i store sjerf og støvletter, forventningen at vi går mot vinter og jul...Høsten er vakker!!
Masse klemmer:)

Anna sa...

Den löftesrika känslan av en ny, fräsch start!

Anonym sa...

Det bästa med hösten är att skörda det man har odlat och plocka obesprutade äpplen och päron, plommon och krikon direkt från egna träd. Svampen och bären i skogen bjuder in till mysig utflykt med hög härlig höstluft. Det är höst det!
Sara Olsson

Lotta sa...

Åh, hösten är så underbar! Fräsch, krispig luft att andas och livet får liksom en nystart, man kan börja om och starta på nytt. Ny kraft, nya idéer, nya bättre vanor och inte minst årets bästa kläder: höstgarderoben! Finns det något bättre än att stoppa undan färgglada bikinis och toppar och strosa och handla höstens murrigare färger och tjockare material? Hösten är bäst!

takhøyde sa...

Oi - for en flott premie! Jeg elsker Chill Norway!! Det beste med høsten er å kunne kose seg inne i huset når det stormer ute eller å gå en ute i kaldt og klart høstvær! Det er godt å slippe å gjøre hagearbeid og heller ha tid til å stelle godt med seg selv og kroppen!
Ha en flott dag :) Heidi

Soldattorpet sa...

Vädret och luften!

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Tjingeling!
Det bästa med hösten är mycket,
eftersom jag är en höstälskare.
Men det jag tänker på först är den här kravlösheten,att man får varva ner,och inte har så mycket måsten.Att man kan boa in sej lite och det är helt ok att bara höstmysa och ta det lite lugnt.

Kram Anette

Anonym sa...

For meg er høsten den vakreste av våre fire årstider! Åååååå det er sååå mye jeg elsker ved høsten! Jeg ramser gjerne opp noen av dem:
JEG ELSKER:
- at det blir kaldere i luften, den kjennes så frisk og ren
- å ta på meg mere klær, pakke meg inn i en hyggelig ullgenser og lue.
- Tenne i peisen og tenne stearinlys
- kose meg inne mens det blåser og regner ute
- Gå turer i skogen og plukke sopp og bær
- inspirasjon fra de vakre fagrgene som kommer på blader og trær
- Høste inn epler, plommer og pærer
- lage eplekake, syltetøy, pai og saft, nam nam
- høstkolleksjonen kommer inn i butikkene, og det er lov å shoppe uten dårlig samivttighet
- pakke meg inn i et ullteppe med en varm kopp te eller et glass rødvin.
- Kose kose kose seg med familien og være sammen!!!

Stopper her, selv om jeg sikkert kunne skrevet MYE mer!!!

Ha en strålende høst dag!!
LOVE Tonje

Anonym sa...

Bästa med hösten är höstkläderna, fräscha luften och den trygga vardagen med alla sina rutiner. Mysigt! Kram Sanna v

Marthina, Holmbytorp sa...

Jag älskar hösten! Det finns så mycket härligt att det skulle fylla en hel sida. Men en riktigt skön sak är ju att slippa klippa gräset mer förrän till våren :)

Anonym sa...

Hej!
Härlig tävling! :)

Det bästa med hösten är i korthet: den friska luften, de prasslande löven, disen över åkrarna, mysiga tröjorna, sköna téstunderna, tända ljusen, mörka kvällarna o mys med familjen :)

Hälsningar från Finland! Lene

Anonym sa...

För att överleva hösten behövs massor med levande ljus samt brasa i öppna spisen på kvällarna. När det kommer till kläder är det varmt och mysigt som gäller, är det snygg på kuppen är ju så klart plus ♥ Tiina

Familjen A. sa...

Det bästa med hösten är så mycket. =) Långa promenader i höstsolen och kolla på alla vackra färger, grilla korv i skogen efter svampplockning eller efter dagis sätta oss i soffan och mysa under en filt med varm choklad och en mysig film, eller varför inte bara väntan på de första snöflingorna så att man kan ut och dansa i nysnön med flickorna, tänk vad glada de blir när de första snöflingorna landar på näsan. =)

Ha en finfin början på hösten, kramar Anna!!

Mia sa...

Hösten är vekligen den mysigaste årstiden på hela året... Att få tända massor av ljus, krypa upp i soffan med gosiga kläder och varma ullstrumpor tillsammans med sin make och titta på en riktigt bra film... LOVE IT!

Ha en härlig höstdag!

Kram

Milla sa...

Det bästa med hösten? Många saker, därför berättar jag om denna höst istället. Jag har varit duktig på att förneka min egen vikt så när jag härom månaden vägde mig var det en kom å hjälp mig att dö effekt. Nu är förändringarnas höst här, fantastisk ny kropp å kläders som kommer att sitta snyggt för en gång skull. Det är moroten att komma i mål för. Det kommer bli en fantastisk höst!!!

P sa...

En perfekt höstdag för mig innebär att hela familjen krattar löv tillsammans i trädgården. Glada barn med rosiga kinder som leker i lövhögarna. Trädgårdsarbetet avslutas med nybakad äppelkaka med vaniljsås!
Bästa hälsningar, PS

weissbunt sa...

What a wonderful contest! I love most about autumn, the plentyful colors of the leaves, the crisp morning air on a golden sunny day with a little mist hanging over the water. Then of course at this time of year nature is the best creative inspiration with plenty of colors and fruits you can use in your decorating. Then I also enjoy my time indoors with the family, maybe after a refreshing walk through the fields or forest - the air just smells so good. You just love to get cosy on the couch with fresh baked goodies a nice movie or old fashioned games :-).

Anonym sa...

Jag gillar verkligen hösten, allting dämpas på något märkligt sätt. Det blir lite lugnare, det är ok att krypa upp i soffan och mysa, tända en brasa och en massa ljus, det är verkligen avkoppling för mig! Att ta en promenad i den härligt höga luften som kommer med hösten, det är verkligen uppfriskande och man känner sig så sund. Det blir liksom en nystart!
Kram Lena K

Anonym sa...

En höstdag som är solig
den är helt otrolig.
Släpp stressen,
hoppa i mysigaste Chill Norway dressen
sätt dig o njut
o hoppas att det aldrig tar slut!

Ha en underbar dag!
Elinor i Vännäs

Fru Trippel sa...

Det beste med høsten er uten tvil mørke kvelder, tente lys og regnet som pisker mot vinduene:)

Cissi sa...

Det allra bästa med hösten för mig, är att jag födde världens finaste dotter mitt i höstårstiden....Innan dess avskydde jag verkligen hösten & fick lätt höstdepp & sov bort mycket av den vackra årstiden, som jag önskade bort mer än något annat!! Nu efter dotterns ankomst "ser" jag hösten på ett nytt sätt, jag ser det magiska ljuset, alla underbara färger & jag känner den ljuvliga svala luften. Jag kan njuta av de tidiga mörka kvällarna o jag tycker det strilande regnet på taket, är som musik.... dessutom så uppskattar jag "att få klä på mig igen" efter sommarens bara ben o axlar. Det är skönt att få "boa" om sig med vackra höstiga kläder!! //Cissi

Anonym sa...

Det bästa med hösten är att ta en sista tur med båten i skärgården, känna den friska luften mot kinden och se naturens alla färger med sin älskade! I nya mysiga höstkläder:)! Mvh Jessica E.

Anonym sa...

Solstrålens lek bland färgsprakande löv.
Klar luft i mina lungor.
Doften av fuktig mossa och vindens smekning i mitt hår.
Höst! :)

Ingrid i Hälsingland

Anonym sa...

Älskar hösten! Efter att ha bott utomlands i många år, där det inte var mycket till säsongsskiftningar i naturen alls, så fullkomligt älskar jag och se hur naturen sakta men säkert slår av på takten. Alla underbart vackra höstfärger som gör att kreativiteten flödar! Att sedan få gosa in sig inomhus med sina nära och kära är ett sådant stort plus!

Tycker om att förgylla den höstliga tillvaron med mysiga, mjuka och varma kläder. Det finns så mycket fina höst kläder. Chill Norway är min stora favorit, deras kläder har allt jag önskar mig i höst!

kram,
Linda B

Anonym sa...

Hösten för mig är ljumma,mörka kvällar på altanen med många tända ljus.

Ida sa...

Albert Camusr sa: "Autumn is a second Spring when every leaf’s a flower" Og det sier så mye om hva jeg elsker med høsten. Det er stemningen, lukten, mørket, stearinlys, vakre falne blader i alle mulige farger og røde friske barnekinn !

Krysser fingrene og håper jeg er den heldige som får velge meg ut ett knallfint plagg fra CN :-) *me loooove*

Ha en nydelig første høstdag :) Klemmer fra Ida

Anonym sa...

Tända ljus, gosiga filtar, en kopp te och nya inspiereande tidningar det är höst för mig men även så känns hösten som en nystart och det allt vad gäller skolor,äta nyttigare, träna mer, renovera och tänka om månne är de den höga klara luften och de vackra höstfärgerna som gör att inspirationen flödar på hösten.
/ Tezzan

Anonym sa...

Det bästa med hösten.. mycket är bra med hösten man flyttar "in" och myser innomhus tänder brasa och en massa ljus, fast varmast innombords blir jag nog av trädens härliga skiftning från det gröna till det gula och oranga helt UDNERBART.

Maria Helsingborg

Laila Høien sa...

Det beste med høsten er at det blir mørkere om kveldene, slik at jeg får større glede av mine tente lys :-)
P.S. Elsker ChillNorway!

Anonym sa...

Det absolut bästa med hösten är att jag denna gången får snosa på en ny färsk alldeles underbar liten bebis!
Att minnas denna tiden kommer lysa upp varje höst framöver!

/Malin med bebis i magen!

Annabell sa...

Det allra bästa med hösten är ljuset, luften och de vackra färgerna. Så härligt att promenera och slå sig ner på ett mysigt kafé och dricka varm choklad och äta kanelbullar. Och så härligt att få ta på sig en varm tjock ylletröja igen:) Hoppas på lycka i Chill Norway-tävlingen!

Elisabeth K. sa...

Det sköna och friska luften. Den vackra naturen när löven börjar bli gula och röda. Alla ens vänner är tillbaka i stan igen, och man kan ses en regnig dag och ta en mysig fika tillsammans. Ja, och sedan alla snygga höstkläder! Mysiga koftor & snygga höstfärger!

Jenny H sa...

Det bästa med hösten är att få tända ljus, krypa upp i soffan framför brasan med en härlig tidning utan att ha dåligt samvete, få ny (hoppeligen) inspiration att fixa och dona inomhus och att varva ner efter en innehållsrik sommar! Hösten är en underbar årstid, och super skulle det vara om jag dessutom får mysa med en härlig Chill Norway :) Vi håller tummarna!

Anonym sa...

Hej H o P!

Som många skrivit så är det ju så härligt att få tända ljus och mysa framför en sprakande brasa med nära och kära.

Kram
Charlotte

Anonym sa...

Stickade koftor, äppelpaj, hög krispig luft,svampplockning, tända ljus, plantera ljung och prydnadskål, lek i parken, mössor, innemys, nya höstkläder, mer energi, ny start! Å vad jag skulle vilja vinna något fint och klä min bebismage i :) Kram från mig

Maria - Wikers liv sa...

Det bästa med hösten är såklart KÄRLEKEN! Jag mötte min man, som 19:åring, hösten 1990, vi gifte oss hösten 1993, alltså firar vi vår bröllopsdag på just hösten. (I år blir det 18 år) Det är något magiskt, varje höst blir jag lite nykär i honom!

/ Maria - Wikers liv

Anonym sa...

Att få sparka i lövhögar, se naturen från sin allra bästa sida med alla färger, tända ljus o mysa i soffan och bäst av allt: jag fyller år på hösten:0)

Tack för en underbart härlig blogg!!

/Linda

hemma sa...

Mys, färgerna, brasa, yllefilt, scarf, frisk luft, gummistövlar, äppelpaj, svamp, ljung, tända ljus, lugn..... Något av det allra bästa med hösten!
Hoppas, hoppas massor att jag vinner ett underbart höstplagg ;-)

Anonym sa...

Det bästa med hösten är vackra färgerna, luften och alla aktiviteter som börjar.

maarit

Anonym sa...

Det absolut bästa med hösten är att man har tid till att njuta av en kopp te i myskläder, bläddrandes i en tidning, sittandes framför braskaminen med tända ljus i hela huset. Drömma om nästa sommar och tänka på de fantastiska minnen man fick från den förra...

Det är en härlig tid vi nu har framför oss!! Kram Erica

Pernilla ~Pillan~ sa...

Det bästa med hösten..: färgerna, krispiga luften, att man kan mysa och pyssla inne med gott samvete, inte lika hetsigt som på sommaren och inte minst att kunna ha på sig "velourklänningar" och känna sig myspysig och snygg på samma gång...;-)

Maria sa...

Älskar hösten! Helt underbart när solen skiner, molnfri himmel, överallt finns löv i olika färger. Men eftersom jag älskar födelsedagar och jag ändå fyller år nu på hösten måste jag säga att det är min favorit! Att vinna en klänning att ha på sig på födelsedagen vore perfekt :)

Anonym sa...

Hej! det bästa med hösten är de små stunderna av lugn i tillvaron- en liten stund med tända ljus eller en långpromenad i skogen tillsammans med familjen och vännerna...och iklädd en chilli klänning kan det ju inte bli fel eller hur? kram kram o tack för en sazzy blogg!

Ida k sa...

Det bästa med hösten är att det är så roligt att shoppa då, det är alltid så roligt när det kommer nya höstkläder i butikerna! Särskilt nu när det är dax att börja jobba igen efter mammaledigheten :)

Anonym sa...

Vackra färger,
Den höga krispiga luften,
Promenader,
Mörkret,
tända ljus
Älskar lugnet!

Jessica sa...

Hösten är en tid då man ser barnen leka med löven. Då min Autistiska son mer än gärna jagar ett löv som flyger iväg. Eller när man räfsar ihop en hög som sen Tiam hoppar rakt in i och skrattar riktigt från hjärtat. Det värmer att se.

Jessica S sa...

Jag älskar hösten!
Jag älskar luften...det är så härligt att ut och gå i den friska, klara och krispiga luften. Jag njuter verkligen när jag är ute.
Sen när kvällen kommer och det börjar mörkna är det så mysigt att få krypa upp i soffan, gärna med ett glas rött...och tända en massa massa ljus! Då mår jag som bäst!
kram på dig

katarina sa...

Det bästa med hösten är att man får klä på sig igen !!! stövlar, jackor, stickat, långärmat och plötsligt börjar man fundera på att - ja kanske jag ska färga över min blonda kalufs i något brun eller röd nyans :-) !

Frida sa...

Svårt att sätta ord på DET bästa när det finns så mycket härligt med hösten. Löv i olika nyanser som prasslar under mina fötter, den friska vinden som viner i mitt hår, de rosröda kinderna som får mig att känna mig så levande. De tända ljusen i husen. En sprakande brasa i min kakelugn, en stor kopp varm choklad med vispad grädde. Långa stickade halsdukar, koftor och vantar för att inte tala om raggisar på fötterna....Ja listan kan göras lång...

Höstkram från Frida

Kathrine sa...

Det beste med høsten er at det igjen blir mørkt (hos oss er det lyst hele døgnet hele sommeren) og at vi kan kose oss i skjæret fra stearinlys, de fantastiske fargene i naturen, jeg kan ta fram støvelettene igjen (jeg elsker støveletter!!!) og bruke store mysiga strikkejakker, eldstegutten min ble født på høsten...og det ble jeg også!

Hilsen
Kathrine i Tryllehuset

Anna i Hallsberg sa...

Hittade till din blogg i somras och oj...så förtjust jag är i den :)
Klart jag vill vara med och tävla :)) Det bästa med hösten är
att tända alla ljus och myyysa med de man älskar allra mest!
Dessutom är det mysigt att Lull-lulla hemma med lite höstdetaljer.
Sköt om dig!! <3 Kramis Anna i Hallsberg

Veerushka sa...

I think the best things in autumn are candles and chilly mornings when you can put a hat on :)
Veera from Finland

Anonym sa...

Röda löv, friskt i luften och tända ljus i all ära men dessvärre är hösten en tung period just för mig. Lite peppning inför det som komma skall skulle vara kalas med härliga och sköna kläder från Chill Norway.

Kram/Jenny

Anonym sa...

För mej är det höst när älg jakten närmar sej.När jag va liten så va min farfar jaktledare och vi barn tillbringade älglovs veckan(det kallas så här)hos farmor för det va på deras gård som jägarna samlades.När jag blev runt 10 års åldern fick jag bli med och sitta bredvid pappa eller min farbror på pass.glömmer inte när jag var med min farbror när han fick skjuta en.Tyckte det va så stort.nu närmar jag mej 40 och min farfar och farmor har båda gott bort men min storebror är idag jakt ledare och min lille bror bor i farfars hus så för mina barn 9 och 12 är denna vecka en höjd punkt.De får nu inleda höstarna som jag fick göra som liten.

Jennie B sa...

Att tillsammans med mina små skatter och mina vänner med skatter samlas och duka upp ett stort bord av pyssel och tillsammans pyssla och fikar med thé och hembakta scones tycker jag är det mest underbara på hela hösten.

Emma sa...

Att sitta uppkrupen i soffan
I en härlig mysig dress
Att ha sin älskade kisse på bröstet
Spinnande
Att höra regnets smattrande mot fönstret
Överrösta ljudet från CSI på Tv:n

Emma

Anonym sa...

Hei, det jeg liker best med høsten er når jeg står opp på morningen og det er "den spesielle dagen" da rimet ligger på bakken, det er akkurat passe kaldt ute, sola skinner på knallblå himmel, og da ta på seg treningstøy, høre på feelgood musikk og gå lang tur! Ren nytelse spør du meg!!

Mvh Margrethe

Janne sa...

Det beste med høsten er:

* Kan ta frem alle fine skjerfene mine igjen
* Den deilige, friske luften
* Alle de nydelige fargene
* Støvletter
* Gummistøvler
* Kos inne med levende lys og peis
* Skogen

Håper jeg vinner :-)

Anonym sa...

Hej,
Kul med tävling denna första september! Hösten för mig och min familj är: hög luft, härliga färger ute, favorit blomman höstanemonen, skålarna inne fyllda med plommon och äpplen. Att tända brasan(redan påbörjat eldning en kall augusti kväll), tända ljus och njuta av många goda koppar the. Har som tradition att åka till Hunnebostrand under hummerfisket. Lugnt och familjemys. Dessutom fyller jag år i september! Älskar denna årstid.
Hälsningar Elinor i Vårgårda.

Anonym sa...

Det bästa med hösten för mig är just att det är HÖST! Jag älskar alla årstider och tror att människan mår som bäst när man får uppleva dem alla med allt vad det innebär. Känner också att hösten är återhämtningens årstid, tillsammans med vintern tillräckligt lång för att man ska vara utsvulten och redo för vår och sommar igen!
Varma hälsningar från Monica

Anonym sa...

Hej
God mat som rotmos o fläsklägg steker gammaldags biffar och kokat massor av lingonsylt de e Höstkvalite för mig!!
Och jag är givetvis lika kräsen med kläder och gör gärna allt detta med Chill Norway kläderna på mig!! Tycker de bästa med Chill Norway är att dom passar alla åldrar även mig 50+
toppenbra!!
Ha en fin Höst alla Norwayfantaster!!
Kram/Kaisa/ Eskilstuna

Chanette Sirenius sa...

Det bästa med hösten är att man får klä sig i härliga koftor, snygga stövlar och mysiga sjalar och strosa runt bland färgglada nedfallna löv i den friska, rena luften!
Sen krypa upp i soffan med en ångande, doftande kopp the under en skön filt med massa tända ljus runt omkring i hemmet. :)

Line sa...

Hmmm...det beste med høsten?
jeg elsker jo våren og sommeren,
så da må det være for meg at det går
m o t N Y
vår og sommer!!

enkelt & greit

Anonym sa...

Hejsan,
det jag tycker bäst om med hösten är att jag och min man träffades på hösten och jag minns hur vi gick omkring i gula lönnlöv och på kvällen satt vi framför tända ljus och var såå kära. (Det är vi fortfarande efter 17 år...!) hoppas på tur med tävlingen. Hälsningar Camilla

Anonym sa...

Jag älskar hösten det är då man finner ro. Ute i naturen, på en skogspomenad med löven, den fina naturen och den friska luften, inne i soffan med sina käraste tillsammans med ljusen. På hösten njuter jag alltid lite extra!

Hälsningar Linda Thörn

Simplicity sa...

Det bästa med hösten är alla måsten som läggs på hyllan. Helt plötsligt finns det tid för mys, böcker, brasor, te-och fikastunder. Man kan vara inne med gott samvete och när man ska klä sig finns ett betydligt trevligare spektra med kläder att välja på. Allt är mer klätt och väldressat. Mjuka material möter varma gosiga tyger. Inte nog med det. Vi inreder våra hem med ny glöd! Byter ut kuddar o plädar till värmande färger och tänder massor med ljus!! Underbara årstid - nu är den här! Nu hoppas jag på turen då jag verkligen behöver förnya min garderob efter graviditet. I höst ska jag bli chica mamman :) kram jannice

Anonym sa...

Det bästa med denna höst är att jag och min syster planerar en resa till USA med våra barn (4,5 och 7 år gamla). Med resan och syrran i tankarna kommer hösten gå i raketfart!
Tack för fiiin blogg!
hälsningar Sara på Ensittarevägen

Michaela sa...

Vilken underbar vinst och rolig tävling. Som så många andra är jag ljusgalen och hösten innebär att man kan bombarderar hela lägenheten med levande ljus i alla dess former. I kombination med detta älskar jag hästen mode och alla mysiga, vackra kläder som kan kombineras med en snygg stövel och en snygg hatt. Självklart får man inte heller glömma de läckra skinnhandskarna. Då vädret inte alltid är det roligaste. Är det underbart att ha allt annat man kan se fram emot när mörkret börjar falla på.

Tack för att du bloggar för oss - K R A M

pillan sa...

På hösten får jag massor med träningsmotivation (kanske för att kicka igång fler endorfiner för att klara mörkret...) vilket gör att jag känner mig extra pigg och sund! En härlig tid:)

Kram PIllan

Anonym sa...

Det beste med høsten er å vandre i høstløvet... Puste inn den friske luften og kjenne lukten av natur.

HoP, bloggen din er helt fantastisk, full av inspirasjon og positivitet! Jeg er avhengig og MÅ kikke innom hver eneste dag:))

Klem fra Kjersti, stor fan i Norge

Tessi sa...

Det bästa med hösten är förändringen, myset, ljuset, farten på jobbet, färgerna, inspirationen att fixa fint hemma - tusen saker! Hösten är helt enkelt underbar.

Som för övrigt Chill Norway också är :)

Edun sa...

Det bästa med hösten är den friska kyliga luften i lagom dos för att sedan tända i spisen och krypa upp i soffan med stickningen. Kaffe, varm choklad, nybakat bröd och gott. Familj och samvaro, längtan till julen

Anonym sa...

Hei
Det beste med høsten er den klare gode luften, og alle de fine fargene på bladene på trærne.
Samt at butikkene fylles opp med mange fine nyheter som boots, pels og skjerf. Love it :-)

Klem Barbro
barbro@batex.no

Anonym sa...

Det bästa med hösten är när man får snöra på sig joggingskorna och sticka ut i sin favoritskog och se alla löven som dalat ner på stigen och bara andas in den underbara friska och höga luften som bara min skog kan ge :-). Efter en härlig dusch och när ljusen på bordet är tända skulle det vara supermysigt att få gosa in sig i något fint från Chill Norway!
Ha en fin dag!//Melkermamman

Anonym sa...

Det finaste med hösten är mörka kvällar i stearinljussken, att känna doften av nykrattade löv, att åter få klä på sig gummistövlar med tjocka sockor i och vira halsduken fyra varv runt halsen, tills bara nästippen sticker fram!

Oj vad jag önskar att jag hade tur i just denna tävling! Har gått och drömt om ett eget Chill Norway plagg länge..

Linda i Helsingfors

Madelene sa...

Det bästa med just denna Höst är att vi äntligen får flytta in i vårt HUS:)
Längtar tills vi får gå ut på vår gård och nu se träden skifta i färg och få plocka ner äpplen från träden och kanske göra sig en äppelpaj och inte att förglömma alla ljuslyktor som ska tändas och kommer få lysa upp i Höstmörkret.

Det är höst för mig detta år!
Tack för en fin Tävling Mvh Madelene

Anna-Lena sa...

Det bästa med hösten är att man får andas sval och frisk luft igen, jag gillar inte den kvalmiga luften som varit hela sommaren. Och det bästa med just den här hösten är att jag inte behöver gå tillbaka till jobbet utan får njuta av att vara mammaledig tillsammans med andra härliga mammor och barn. Då hade det inte varit helt fel med en mysig velourklänning från ChillNorway att dra på sig på mammaträffarna. Både snyggt och skönt - helt perfekt för en hemmamamma!

Anonym sa...

Hej!!
Ha ha, i morse satt jag i soffan och surfade runt på
Creative Lounge hemsida och drömde om lite nya
höst kläder och så går jag in på din blogg nu och ser
att man kan vara med och tävla!! Kul!!! :)

Det mysigaste med hösten är att få gå i väg
på en riktig långpromenad och sen komma in
och mysa upp sig i soffan och
fortfarande känna den friska luften "bita" i kinderna,
de e höst feeling! :)

Kram Annika F

Ta
de e härligt!!
Härligt

Stine sa...

Takk for en fantastisk blogg. Det beste med høsten er når det blir mørkt ute, og man tenner masse stearinlys inne, fyrer i peisen og koser seg med varm kakao. DEt er også utrolig deilig å kjenne høstlukten ute, og ikke minst kjøpe seg mye nye og varme klær. Mvh Stine F

Viktoria sa...

Jag älskar hösten! Den kravlösa krispiga luften, färgerna, formerna, äppelpaj av pallad frukt, modet, stormarna och kängorna! Måsten och borden kan skjutas på framtiden för att göra plats för mysiga kvällar under filten.
Vad finns det inte att tycka om med hösten!

Många kramar Viktoria i Hälsingland

Hannashome sa...

Hösten ger mig lust o energi, jag blir så sugen på livet!!
Jag blir sugen på att piffa till både mig själv och hemmet.
Jag vill göra allt för att mina nära o kära ska må bra och tror att det smittar av sig på dem oxå...

Ha de toppen!!

Kram / Hanna

Anonym sa...

Det bästa med hösten:

Prasslande löv
Frisk o sval luft
Tjocka koftor
Gummistövlar
Svampplockning

Mvh Ina från Finland

IKT i min vardag sa...

Det bästa med hösten för mig är att man äntligen kan sitta inne (utan dåligt samvetet) och mysa med varm choklad och tända ljus. Att få sitta iklädd ett Chill Norway-plagg hade dessutom varit grädden på chokladen ;)

Linda

Anonym sa...

Min favorit årstid är nog hösten, p.g.a dess kravlöshet. Det är ju helt fantastisk med alla färger och att gå i skogen en fin höst dag är helt underbart.. MEN jag behöver inte, det är liksom helt ok att bara vara inne och mysa i skön velour.
Kram Katarina Gunnarsson

Filippa sa...

Fy sjutton vad snygg denna tunika är! Snygg, mjuk, mysig.... Ja, helt enkelt helt underbar!
Det bästa med hösten? Ja, du det är mycket:) Luften, att gå ut i friska luften precis efter att det regnat. Men bäst är det nog när löven fallit och ligger färggranna på marken, det regnar och man tänt fina ljus inomhus...♥ När jag nu sitter och drömmer mig bort om hur min höst kommer se ut, låter det såhär: Jag ha på mig den, sitter i soffan, när det regnar och alla löv fallit. Allt jag ser är en vacker tunika, ett ljus och kanske min bok? Om jag tittar ut, då ser jag allt det fina som har med höstens natur att göra!

Kram♥

Anonym sa...

Löv i vackra färger. Mjuka stickade tröjor och snygga sjalar. Mörka kvällar. Tända ljus. Filmkvällar med familjen tätt intill. Kantarellsoppa och rött vin.
- Hösten är i alla aspekter en härlig årstid!
Soliga hälsningar Hanna

Anonym sa...

Jag är absolut en höstmänniska..
Bor i Norrland där sommaren inte är lika länge som lite mer nedåt landet men jag verkligen gillar hösten! Vi har ju ljust ute hela natten och hela våran sommar så man riktigt myser när det börjar bli mörkare ute då man får tända mysljus, luften blir friskare och man får ta på sig fina höstkläder! Man kan shoppa massor med mysiga koftor och längtar till då man får plocka fram lilla mössan : )
Sen har man ju en hejdundrandes fest att se fram emot dessutom för man fyller jämt i år! Sååå härligt : )

Kramizar Kattis i Norrland

Ida sa...

Allt känns bra med den här hösten. Men det bästa av allt är att en av mina närmaste vänner ska gifta sig. För en 22årig student kommer det inte bli mycket pengar över efter klänning, skor, hår, möhippa, bröllopspresent osv. Därför skulle det ju sitta superfint att vinna något vardagsfint :)

Elsa sa...

Det bästa med höste måste vara eftermiddagarna! På väg hem från skolan när man cyklar genom de frasande löven och får ha på sig halsduk och andra mysiga plagg! När man kommer hem gör man en stor härlig latte och kryper ner i soffan med en bra bok och bara njuter! Det är höst för mig!

Filippa sa...

Jag är inte helt säker, men jag tror att jag faktiskt glömde bort helt att skriva in vad det var jag ville vinna... inte lätt att tänka till punkt när hösten kommer på ingång;)
http://shop.creativelounge.se/se/art/chillnorway-thyme-tunica-navy.php

//Filippa

Malin sa...

För mig är hösten: krispig luft,härliga färger på träden, mysiga koftor(älskar koftor), snygga stövlar/boots, mysiga innekvällar med tända ljus och sist men inte minst min förstfödda fyller år på hösten bara en sån sak...

/kram Malin

Septemberflikka sa...

Jag har alltid älskat hösten. När jag var yngre och red var hösten den bästa årstiden med sin lagomt kalla krispiga luft, sol och vackra färger. (för att inte tala om att slippa de hemska flugorna). Numera längtar jag i slutet mot sommaren efter att få "klä på" mig, äta en mustig Gulashsoppa, dricka ett glas rött framför vår brasa och bara mysa. Gärna i ett mysigt, gosigt Chill Norway plagg ;-)

kram

Anonym sa...

Vilken höstmystävling! Det bästa med hösten är när jag smyger hemifrån en tidig morgon, med min kamera, för att fånga den vackraste årstiden o stunden på dagen.
Sedan är jag fylld av inspiration o redo att ta tag i resten av dagen!

Bästa hälsningar

Linda-Sophie

Cecilia sa...

Det bästa med hösten är just hösten - förändringarna i naturen; det gula, det röda, det oranga... Och mysfaktorn! Plädarna som kommer fram ur sina gömmor, att frossa i ljus och underbara koppar te i hörnet på soffan med en god bok i handen... I love!

Kram

/Cecilia

mirka sa...

Bästa med hösten är när det blir mörkt och man får tända värme ljus som doftar äppel och kanel. Tända ved i brasan och ta ett glas rött och sitta i fåtöljen och titta på sin kära make och lilla son och känna sej lyckligt lottad och omringad av massor med kärlek <3

Anonym sa...

Mustiga färger
Mustig mat
Massor av levande ljus
Många löpturer i skog och mark
Massor av nya höstnyheter att frossa i
Men inte minst en varm kram i soffan av min älskling medan vinden viner utanför!

Glad höst önskar Malin Seppänen

Kraftoosia sa...

The best thing about Autumn is pumpkin pie with nutmeg, crispy air smelling of fallen leaves and cuddling up on a sofa with a good book!
Thank you for your awesome blog!

All the best,
Kraftoosia

Anonym sa...

Det bästa med hösten är soppor, hög frisk luft,doftljus, braskaminer, prasslande löv och att få chilla i kläder från chillnorway. : )

Anonym sa...

Hejsan
Glömde ju för tusan att skriva vem jag va i inlägget i dag 13.52.Då vinner man ju inget:(
Ann-Sophie heter jag

Anonym sa...

Åh vad jag skulle bli glad om jag vann, är så kär i dessa plagg men min plånbok gillar inte prislappen.

Det bästa med hösten, som är min bästa årstid, är kombinationen av frisk kall luft men även stunder med värmande sol. Dagarna är lagom långa, och kvällarna blir mörka så man mysa med tända ljus. Mys känslan som infinner sig i kroppen, man vill klä sig i mysiga koftor,kanske smyg tända en brasa med en varm choklad i handen. Man får stor lust att gå ut i skogen på lång promenad och plocka svamp, sitta bland de nedfallna löven o njuta av trädens färger med en stor hembakt kanelbulle.
Åh vad jag blir sugen och välkomnar Hösten.

Anonym sa...

Hösten är min favorit årstid, inga krav på att va brun,smal och fit,grillmiddagar till höger och vänster...utan bara mysa med goa heta grytor,viner, filmkvällar, doftljus och mysiga vackra kläder för att inte tala om alla vackra färger och vår klara/friska fjäll luft som vi har här <3 Sussi B-G, Lima

Anonym sa...

Hejsan H of P!! Urmysig blogg som man blir glad av. TACK! Jag vill naturligtvis vara med och tävla. Det bästa med hösten är att det är så frisk och härlig luft. Fina färger ute. På kvällarna blir det lite mörkt så man får mysa inne med ljus och sitta framför braskaminen. Jag är verkligen en höstmänniska och älskar hösten. MVH Anna-Carin

Anonym sa...

Hej P!

Hösten är den absolut bästa årstiden. Enligt mig. Jag älskar dom kalla höstmorgnarna när jag kan få svepa in mig i en härlig stickad tröja/kofta/ponhco, när jag kan börja använda en stor och härlig sjal och när jag kan hoppa i mina höstboots utan att det blir svettigt (hihi). Och vi skall inte ens prata om den underbara doften från alla färgglada löv som börjar lägga sig på stadens gator. På kvällen sitter jag gärna framför brasan, under en härlig filt, njuter av en kopp te och diskuterar med mina kära. Ja. Just det. Jag är en livsnjutare. Och så får det förbli. Jag njuter av HÖSTEN.

KRAM Mirva
pojkmamman0405@hotmail.com

Anonym sa...

Höst... härliga soliga dagar, frisk luft, kantareller, mysa inne utan dåligt samvete, komma igång att träna, rött vin istället för rosé, koftor, baka bullar, barnkalas, långa skogspromenader, vackra löv, levande ljus. Hösten är inte så tokig ändå:)

Skulle bli så glad om jag vann någon av dessa goa klänningar!

Hälsningar Malin

Anonym sa...

Jag kommer minnas hösten 2011 speciellt mycket, då jag har en liten filur som växer i min mage=)
H*n är beräknad till början av 2012 o tills dess ska jag njuta av mörka höstkvällar med tända ljus o en thekopp i handen!

Kram Camilla

Anonym sa...

Den underbara färgprakt som råder i vår natur på hösten måste vara jordens sätt att tacka för sig innan allt bäddas in i vinterns bo. Det är underbart och mina energidepåer fylls på som aldrig förr av allt vackert. Färgsprakande träd, hög och klar luft, en fikastund i skogen. Ja, hösten är en favoritårstid.

//Ulrica
ullebulle74@gmail.com

Cecilie sa...

Hei!
Det beste med høsten er at jeg endelig, med god samvittighet, kan krølle meg sammen under pledd og bare være til. Denne høsten blir litt spesiell fordi jeg i tillegg skal kose meg med min voksende mage frem til desember. Et herlig Chill plagg kan være en ekstra motivasjon i denne tiden og noe jeg kan glede meg til å bruke når min lille jente har kommet ut.
Klem Cecilie

Jenny Poncin sa...

13 september= min födelsedag. I år 40 år
2 oktober= yngste sonens (av fyra) födelsedag. I år 4 år
5 oktober= älskade dotterns födelsedag. I år 21 år.

Och att skördetid, bärplockning och älgjakt får mig att minnas min mormors lycka under hösten! Hennes lycka följer mig dessa månader.

Jenny P

Lillemor sa...

Alla löv som får så snygga färgen, luften blir klar och ren. Alla mysiga höstkoftor som jag tar fram, alla snygga stövlar som dyker upp, mys med värmeljus och kura under sköna filten. Sprakande brasor och goda höstgrytor, det är mycket som är bra med hösten!

Priska sa...

Det bästa i hösten är de soliga, krispiga dagarna och att promenera bland löven, efter promenaden en stor varm kopp te och tända ljus.

Anonym sa...

HÖSTEN!!!!
ÄLSKAR HÖSTEN OCH ALLT MED DEN(TOM REGNET!) MEN DET ABSOLUT BÄSTA ÄR ATT MIN ÄLDSTE SON FIRAR SIN STORA DAG PÅ JUST MIN FÖDELSEDAG! BÄTTRE FÖDELSEDAGSPRESENT KAN MAN JU ALDRIG FÅ!!!! DENNA HÖST FIRAR HAN 9 ÅR OCH HAR TVÅ MYSIGA SMÅSYSKON ATT FIRA DEN MED=HÖSTMYS!!!!
TACK FÖR HÄRLIG INSPIRATION
CARRO I GÖTEBORG

Anonym sa...

Det bästa med hösten är att alla människor är hemma igen. Det lyser så tryggt hos grannen, en kvällspromenad kan tex sluta hos "infrusna golfgalningar" , ett telefonsamtal till en mormor ger barnvakt,, så att både du och din älskling kan gå på bio.
Hurra för september, oktober och november!
Sen "lilla gumman" är det december och det är bara så hääärligt ....


Har du klänningen i vuxenstorlek ?

Anonym sa...

Hejsan! Det bästa med hösten är absolut att få tända en brasa i spisen. Jag tycker det är så härligt så orkade inte vänta att det skulle bli höst på riktigt innan jag tjuvstartade med brasnjutandet. Men njutningen blev inte så lång för nästa dag blev de tropisk värme ute och spisen värmde ännu inne. Så ni kan ju gissa hur varmt de var här inne då. ;) Men nu har de blivit kyligt igen och jag passar genast på att tända brasan. Härliga höst! :)
Lina

Anonym sa...

Att krypa upp i soffan och dra filten om benen med en stor kopp te, tända lite ljus och bara njuta. Att sedan varva det med härliga skogspromenader i den härliga luften som hösten bjuder på är toppen. Att man sedan blir så där lite lagom social dock inte som björnen som går i ide över vintern är faktiskt också ganska skönt.
På något sätt inbjuder hösten till ett lite annat tempo. Mycket mys med andra ord:]
hälsningar
Jessica

Anonym sa...

Hösten för mig innebär att plocka fram alla ljusstakar, tända ljus i hela huset. Njuta av solen, den sista värmen. Fram med alla mörka färger, koftor och underbara sjalar. Höstmodet har alltid de vackraste färgerna. Höst är färg! Rött, lila, grönt, rost, plommon, senapsgult, svart, brunt... Jag älskar hösten! /en som njuter av hösten

Tinis vita hem sa...

Så fin utlottning du ordnar. Chill Norway har så vackra kläder. Det mysigaste med hösten är de mörka kvällarna när man kan sitta framför brasan i skenet av ljus :)
kram Tini

Anonym sa...

Det bästa med hösten!

Barn som vadar fram i fallna löv så röda,
att äta kantareller plockade med stor möda.

En ljuslåga som brinner helt stilla,
att höstgräva landen kring sin villa.

Att fira sin bröllopsda´
med att åka på SPA.

Att chilla i soffan med sin man,
efter att man fina plagget vann!

Åsa

Ida L. sa...

Det bästa med hösten är tro det eller ej att få tillbaka vardagens rutiner efter en lång sommar. Tror vi människor mår bra av vardagslunk som vi själva sedan kan sätta en guldkant på. Det bästa med hösten är även att komma tillbaka till jobbet och träffa alla kollegor igenom efter semestertider. Jobbar som sjuksköterska inom psykiatrin och ser det som ett privilegium att jobba med något som känns meningsfullt och rymmer så mycket glädje trots alla svårigheter vi människor kan drabbas av.

Ame sa...

Det bästa med hösten är tillåtelsen att få vara inne och mysa med sina egna, tända ljus och brasa och bara umgås eller se en riktigt mysig film. Skulle sen hösten visa sig från sin allra bästa sida och bjuda på blå himmel och sol, ja då vill man ut och njuta bland nedfallna löv och äpplen och inandas alla underbara dofter för att sen med gott samvete dra sig inåt när kylan kommer in på en och väl inne då känns livet underbart så varm och trött man är, med sina rödfärgade kinder och rufsiga frisyr :D

På vår gata sa...

Självklart vill jag vara med och tävla...

Det bästa med hösten:
* Innemys framför en sprakande och värmande brasa, gärna uppkrupen i en stor mysig fåtölj, läsandes en riktigt bra bok eller inredningstidning.
* Promenader på gator med stora färgglada höstlöv, inandandes den höga klara höstluften.
* Stora, varma koppar med te eller choklad.
* Alla fina höstkläder och inredningsdetaljer, i underbara ljuva höstfärger.
* Min födelsedag. :)

Som det märks, gillar jag hösten. Den är ju så mysig!

Kram Daniela

Anonym sa...

Det bästa med hösten är att ta med sig mina älskade tjejor till kyrkogården och plocka kastanjer som ramlat ner från dom enorma kastanjeträden som finns där. Sen går vi hem, dricker varm choklad och gör små gubbar och djur av kastanjerna. Finns inget bättre.

//Maria i Västerås

Elna sa...

Det bästa med hösten är helt klart lugnet... Det är sååå skönt när allt o alla blir mycket lugnare. Gillar när det blir lite mörkare och kallare, när man måste tända ljus o brasa efter en mysig promenad i skogen som är full av höstträd i de vackraste färgerna... Underbart!!!

Frida Andersson sa...

Det bästa med hösten är att det på något sätt blir mer okej att vara hemma och inte göra nåt. På sommaren får jag nästan dåligt samvete om jag inte är ute och tar tillvara på solens varma strålar. På hösten däremot kan man krypa upp i soffan med ett glas rött i handen, en gosig filt runt kroppen och levande ljus runt omkring.

Anonym sa...

Härliga färger,bärplockning,mys i soffan,stearinljus,läsa en bra bok,pyssla på i hemmet,mörkret..ja det är höst för mig./sabina berg kalix

«Äldst ‹Äldre   1 – 200 av 436   Nyare› Senaste»