onsdag 16 november 2011

BRRRRRR

.
.
.

Dagens glada Beabus på väg till vännerna på dagis! Ny varm vinteroverall shoppades igår på Pop (den ser nästan röd ut på bilden men den är rosa/lila och ni kan kika på den här:) och mössan och vantarna kommer från samma ställe. På fötterna: Hunter med Wellies och de funkar ju så länge det inte är halt.






Hej Onsdag!


.

Oj oj vad det är kallt idag! Brrr. Flera minusgrader var det imorse och det var så bra att Bea hade nya sköna vinterkläder som jag kunde sätta på henne (jag hade spanat in väderleksrapporten så jag visste att kylan skulle komma idag:)

Nu är det bara jag som fryser! Måste hitta en riktigt varm jacka pronto som dessutom är snygg. Ingen kolossal Gås och ingen för tunn Odd Molly utan en som är lagom:) (Den varma täckjacka jag har är en gammal Boomerang och den funkar verkligen inte längre för jag är såå trött på denna) Ska nu leta runt på nätet efter den snyggaste!(och ni får så klart jättegärna tipsa:)





Ha en fin dag vänner så ses vi lite senare!



KRAM



.

17 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Vad tror du om en snygg, klassisk oljerock med foder? Skulle vara stunning på dig.

BergenButler.no sa...

Det ble også veldig kaldt i Bergen i dag - vinterlig. Herlig bilde av lille vennen din:)

Anonym sa...

Ojdå! Här i Kiruna är det 5 plusgrader. Konstiga värld!
/Jenny

Elina sa...

Jag är också ute efter något liknande, så tipsa gärna om du hittar!
Kram Elina

Att vara någons fru sa...

En sånhär typ http://www.outnet.se/barbour/ladies-international-jacket.php

Till dina Hunters :)

Lotten sa...

Moncler! De absolut bästa jackorna! Inte så stora, men varma och sköna, och finns i både långa och korta modeller.

Malin på ön sa...

Maison Scotch har några fina vinterjackor, fint du gjorde med hyacinten och kastanjerna : )
Malin

Anonym sa...

Hej. How are you today?
Why don't you show us your wardrobe? Are you crazy about something specific? Shoes, handbags? Nicole.

LIVSGLITTER sa...

Kan tyvärr inte ge några tips då jag själv är på full jakt efter en varm snygg vinter jacka..just..nu..är det ganska kallt i en tunntunn sak! fniss!
Kram på dej

Bromans Bravader sa...

Svårt. Är själv också på jakt!
Gällande oljerocken som någons fru tipsade om så har jag en exakt sådan och den är inte tillräcklig nu när det börjar bli kallt. Toppen höst och vårjacka men inte när temperaturen börjar krypa neråt. Tyvärr, för jag ÄLSKAR den!

Anonym sa...

Finaste jackan kommer från Noa Noa och heter Down & above (2495:-) Dunjacka men går in i midjan och har mudd längst ner, så fast det är en dunjacka är den inte så stor och bylsig. Snygga detaljer på fickor, luva och vid dragkedjan. Varm är den med. Gråsvart. Jag älskar min!
//Sanne

Anonym sa...

Så söt hon är lilla Bea :) Från det ena till det andra, jag måste göra en efterlysning här. Tjejer; jag är på jakt efter den otroligt fina ”Mustard Shirt dress” (flower print) från ChillNorway ♥ som du har Petra. Jag har sökt på webbshoppar på nätet men den är slut. Vet någon var den finns i butik i någon stad eller sett på nätshop? Någon som vill sälja sin? :O
Mycket tacksam för svar!

Ha en fin höstdag! /Linda

Anonym sa...

Köpte en jättesnygg höstjacka från Peak i höstas, de har mycket mer än bara skidkläder! Ta en titt här http://www.peakperformance.com/

Ha det bra!
Åsa

Enkel stil sa...

I vår lilla stad har solen lyst hela dagen. Riktigt skönt höstväder! Vilken söt flicka. Påminner om mina när dom var små

/ Anita

curlingmamman sa...

Moncler, varma och goa! Här i Sthlm har vi 5 plus kram

Anonym sa...

Jag gissar att du satsar på en Moscow :-)
Hälsningar Cattis

Rebecka sa...

Hej Petra.

Jag ärslkar din blogg och läser den i stort sett varje dag. Jag skulle behvöa din hjälp med att hitta ett fitn tidningsställ att ha i vardagsrummet bredvid soffan. Gärna i svart. Jag har ungefär samm stil som ni hemma.

Kram!