tisdag 10 april 2012

ÖLEN MÖBEL & SNYGGASTE INSPON

.
.
.





Gaaaah, Gervasonisoffa.... (foto by Ölen Möbel)






Hej tisdag!




Här sitter jag och smuttar på en Cappuccino (åh vad jag älskar vår braiga Nespresso Lattissima:) i matsalen och surfar favvobloggar och kollar möbler. Jag är så himla sugen på en ny soffa och en Gervasoni Ghost vore inte fel. Såå himla snygga och fåtöljerna är inte dumma de heller. "Lagom" fina och lite ruffiga och puffiga och skulle passa riktigt bra här hemma (är ganska trött på "Howards":)

En tjej som har Gervasoni är norska Anita, en smådoldis i bloggvärlden (som uppdaterar alldeles alldeles för sällan för min smak:) Hennes blogg My Home är av mina absoluta favoriter när det gäller inredning och har varit det i flera år! Hemmet är toksnyggt och förändras ständigt men har alltid samma stil och färger i vitt, grått, natur, svart och natur. Gammalt mixat med supermodernt och man dör lite när man tittar in i hennes vackra vita gamla hus som så klart ligger precis vid en fjord... (Dessutom är Anitha riktigt soupertrevlig och har en egen butik Ölen Möbel som är en dröm för alla som gillar den här stilen. Kanske ska vi tillsammans chartra ett lastflyg och "åka dit och shoppa lite"?:)








Annan snygg soffa från Tine K på fantastiska Ölen Möbel (alltså det stavas egentligen med norskt ö, ni vet med ett sånt där streck igenom:)



Hemma hos Anita (och hennes egna Gervasoni och det är preciiis en sån här jag också vill ha i burspråket) Här hittar ni mer pics ifrån hennes "stue" som hela tiden ändras (bla dessa som var  de första jag föll för för två år sen:)





Så stort Bloglove till dig idag Anita!




Nu - in i badevarelset.



See u later girls!



KRAM





.



28 kommentarer:

24 sa...

Ja kjekke Anita har en aldeles nydlig butikk, og bilder fra hjemmet sitt som ho deler er utroleg flotte.

Denne butikken besøker vi titt og ofte, er du i Norge en gang.... er denne butikken absolutt verdt et besøk og to og tre. :)

Det skal vere bloggtreff der den 28 april :) kom og bli med.

Henriette

Concept_By_Sarah sa...

Såå snyggt!! Älskar den stilen med vitt, grått, svart och natur! Så får det nog bli i vårt lilla ö-hus, som vi ska besöka denna vecka för att starta renoveringen (och inredningen:-). Kram

seventeendoors sa...

tack för tips, precis vad jag är på jakt efter!
får nog vänta ett år till, lilla tjejen måste bli lite större..
tack för fina inspirerande sommarhusinlägg från gotland också, jag ääälskar ju dem!
ha en fin vecka!

tessan sa...

Underbara soffor! Vill ha i massor, ja eller en räcker men det har ett stort ha begär! Älskar dina bilder! Ha ett fint påsklov nu!

Interiør- og boligmessen sa...

Hei House Of Philia; jeg elsker også denne butikken:-) Om du ikke har sjanse til å komme på bloggtreffet til Ølen Møbel, kan jeg meddele at Ølen Møbel skal ha en flott stand på årets Interiør & boligmesse i Bergen 28-30 sept. Du er selvsagt hjertelig velkommen!! Vil også informere deg om at vi inviterer til stort bloggtreff på selve messen lørdags morgen. Her skal bloggere samles fra hele landet og forhåpentligvis også noen fra utlandet. Titt innom messens hjemmeside: http://www.possibility.no/interior
Messens Blogg: http://interiorogboligmessen.blogspot.com

Til sist vil jeg si at
du har en kjempeflott blogg med masse god inspirasjon. Stå på:-)!
Varm hilsen fra Trude/Prosjektleder og grunder, Interiør & boligmessen Bergen/Grieghallen-2012

livinganddreams.blogspot.com sa...

Ah, den var super fin! Håller med fantastiskt inredning.
Allra helst skulle man ha egen butik som Anita och shoppa ur ;)


Kram Tess

Anonym sa...

Howardsoffan i all ära. Visst är den fin, men just soffor är nog något som man gärna vill byta ut med jämna mellanrum, kan vara svårt ibland när det finns en hel uppsjö med "snyggelisnyggingar":) Jag har vänninor som lägger ner tusentals moneys på Howard, tyvärr gör nog alla det: Oj ser det ut så här hos dig också,tänker jag ibland:) Nej, fram för nya "krispypössoffor", som man kan sitta och mysa i, alltid bra att förnya lite :) Ha en lovley dag! Kram Sophia

Anonym sa...

Nydelige bilder, og bloggen/hjemmet hennes er bare vakkert.
Selv er jeg (heldigvis:) fremdeles forelsket i mine Howards, men er helt enig, disse sofaene er rålekre - som alt i butikken forøvrig.
Ha en fin uke :)
Lise

♥Linda♥ sa...

Jag har också följt den bloggen länge. Hon kan hon, den tjejen! Alltid så genomtänkt och harmoniskt, men jag tycker också det vore kul om hon uppdaterade oftare det är ju så fint!

♥Linda♥ sa...

Jag har också följt den bloggen länge. Hon kan hon, den tjejen! Alltid så genomtänkt och harmoniskt, men jag tycker också det vore kul om hon uppdaterade oftare det är ju så fint!

ROXANNA - Kamp efter Cancern - Äntligen Gravid sa...

vilka underbara vardagsrumsbord

Att vara någons fru sa...

Jag döööör. Allt vill jag ha. Vi åker!

Anonym sa...

Någon som vet vart soffbordet på bild nr 2 kommer ifrån och om det går att få tag på i Sverige? Precis vad jag letar efter!!

Actual Exams sa...

So Nice interior,
Every thing is beautifully done up.
love the decoration idea.
Actual Exams

Johanna sa...

Jag följer med om du chartrar plan..... Vilka fina möbler, får en verkligen att vilja byta ut lite här hemma! Men alla ni där ute som nu kommer byta ut era howardsoffor, kan ni inte lägga en blänkare ngnstans så att vi bloggare, bloggföljare får första tjing på lite vackra begagnade howards, för om salukisarna här hemma får bestämma är en rundad howard den bästa soffan att sova i efter en lång skogstur!

Anonym sa...

Oj nu "dog" jag lite!!! Jag vill dit NU och köpa allt...nästan!

Du har ju oxå så superfint och jag njuter av dina fina foton. Den på Pina Coladan var m.a.g.i.s.k!

Ha en bra dag!
Malin

LOPPISLIV sa...

Jag hänger på direkt!! :-)) Anitas blog My Home är en stor favorit här också, precis som din blogg också är :-)) Jag tokgillar hennes stil och tycker som du att fler inlägg vore guld :-)) Sååå vackert hem med en lugn och harmonisk inredning, och en härlig färgskala. Me like :-))
Ögongodis på hög nivå!!

Snygg soffa och kuddarna i förra inlägget ser så krispiga och fräscha ut!! Kram Paula

Anonym sa...

Och fröken tvärtom tycker inte alls om denna soffa. Det kryper i mig när jag ser det skrynkliga tyget. Tycker den ser billig ut och får rummet att se stökigt ut. /Camilla

Camilla J sa...

Halloj väldigt fint hos ölen möbler.
Själv är jag väl inte jättemycket för den stilen gillar lite mer det avskalde med ett relativt nybyggt funkishus så passar inte riktigt det ruffa in hos mig, men väldigt fint där det passar. Förstår dig ang howard soffan är inget fan av den och har aldrig varit tycker den är vidrigt ful, men tur att smaken är olika. Väldigt fin blogg har du. Ha en trevlig dag. Kram

Daniel - Let me be inspired sa...

Hej, hoppas påsken har varit bra! Älskar verkligen Tine K soffan! Lycka till med soffletandet!! Ha en bra dag!!

Lisette sa...

Hei hei, jAAAAAA Ølen møbler er fantastisk, og Anita virker veldig søt....Vi i Norge/rogaland skal på et stort bloggtreff der den 28.april, du er selvsagt velkommen;) Jeg liker selv ghost sofaen, nydelig er den....men har nettopp kjøpt Tine K sin sofa/puff og er storfornøyd. Nydelig design, god komfort og lett og holde ren. Har selv 2 små pojker....Har du vært innom hos meg?

Anonym sa...

nydelige sofaer...

Anonym sa...

Hej! tips tips, håll ner alt tangenten och skriv 0248, släpp alt och vips=norskt ö! Tryck caps lock om du behöver ett stort..

Anonym sa...

Heisann! Elsker din blogg og Anita sin og ikke minst Ølen Møbler. Sofa skal være god å sitte i også ikke bare å se på. Har prøve sittet ghost/Tine K ble ikke imponert men akk så fine å se til.

Anonym sa...

Jag tycker Howardsoffan är mycket mer classy. Visst är den soffan du visar fin men kan inte mäta sig med Howard, den ser heller inte skön ut aldeles stel och hård. Det är den förmodligen inte... men jag röstar på Howard! Hur du än gör köper nytt eller behåller så kommer det att bli bra, du är ju så toppen på att få till det med detaljer och kuddar och allt!Tack för din underbara blogg!
Kram J

Unknown sa...

Ja, ølen møbel er bare FANTASTISK!
Du får hoppe på ett fly å komme på bloggtreffet vi arrangerer der!
Påmelding hos meg;)
Anita har ett nydelig hjem, bloggen hennes er en stor favoritt og dama er enda skjønner IRL:)

Hilsen Silje

www.villa113.bloggspot.com sa...

OMG vad jag älskar den första bilden. Vill ha, vill ha, vill ha ALLT! Toksnygg soffa, fast jag e ju sugen på en Howard också. Tycker även att IKEAs Ektorp e snygg, fast dom verkar bli lite "hängig" ganska snabbt, tror jag skulle reta mig på det.
Åhhh, nu blir jag riktigt donarsugen.....
Tack för all din inspiration...nu måste jag in på Anitas blogg ;).

/Maria

Anonym sa...

Supersnygg soffa! Ör själv sugen på ny soffa o fåtölj. Vill dock gärna ha howard modell;) Om du ska sälga kan du kanske maila mig:) tack för fin fon blogg! Mvh Jeanette
jeanette.mjolby@wasadata.net