söndag 28 oktober 2012

TÄVLING - VINN EN KITCHEN AID

.
.
.



Jag har en och Leila har säkert flera och nu kan denna riktiga dröm-maskin till köket bli din också!





Tjingeling bloggisar!




Denna söndag har jag det superstora nöjet att presentera en finfin tävling i samarbete med Skånemejerier! Det du kan vinna är en Artisan 150 från KitchenAid i färgen Creme White, Black eller White och värdet på denna är 5300 kr (Tillbehör som ingår: Degkrok, Flatblandare, Ballongvisp, Stänkskydd) Du kan alltså vinna den bästa och snyggaste köksmaskinen någonsin!:)

Det du ska göra för att vara med och tävla är:

Surfa in på Skånemejeriers hemsida och leta upp din favoritprodukt i deras sortiment. Är det kanske mjölken med tillsatt protein eller deras Gratäng Créme?

Klistra länken till produkten i kommentarsfältet nedan och berätta varför just den är din 
favorit. EX: Jag valde http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Herrgard-12-man-28/ för att det finns ingen godare ost!

Motivera varför just du ska vinna en Kitchen Aid! Skriv också vilken färg du önskar om du vinner.

Gilla gärna Skånemejerier på Facebook här (detta är dock inget krav för att vara med och tävla).



Tävlingen pågår till med söndagen den 4:e november kl 12.00 

(och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren)


LYCKA TILL ALLA!


.

835 kommentarer:

1 – 200 av 835   Nyare›   Senaste»
Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Mellanmjolk/ ...bara för att det är så fantastiskt att det finns så många kanonbra laktosfria produkter för oss vars magar inte alltid vill...å Skånemejeriers laktosfria mellanmjölk..is to die for:)) (Jag väljer den cremevita KA:en) kram Åsa A i Nordmark

Anonym sa...

Min absoluta favorit från Skånemejerier är citronfilen, http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Citronfil/ Redan när jag som student för ca 15 år sedan i Malmö-Lund köpte den för första gången föll jag som en fura. Den är frisk och god till såväl frukost som mellanmål. Den är oslagbar att ha i sockerkaka då den gör kakan saftig med en liten citronsmak! Med KitchenAid skulle jag äntligen ta tag i brödbaket och skapa spännande nydanande matbröd för familj och vänner att njuta av! Vilken färg som helst skulle passa i mitt kök!/Lisa K

annasaramaria sa...

Hej! Den här tävlingen vill man ju inte missa!!
Jag valde denna ost http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Ost/Greve-Mellan-28/ som min favorit. Jag älskar grevé till både fest och vardag.
En Kitchen Aid har länge varit en dröm för mig och om jag inte vinner här så får jag önska mig en till min 40-årsdag. Det hade ju varit toppen att kunna önska mig något annat om jag vinner en här;)). Vit är min favorit färg.
Kram Maria

Anna sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
Favoriten är ju såklart Proviva med nyponsmak, eftersom jag direkt tänkre på när jag var liten och min mamma alltid hade nyponsoppa när jag kom hem från skolan :) har länge fantiserat om en kitshen aid men inte riktigt haft råd med en eftersom vi precis fått tvillingar och mycket utgifter kommer med två små barn(och en storasyster)..så nu hoppas hoppas jag på vinst :)
skulle jag vinna vill jag ha en vit.

sirimunk sa...

Hei! Min favoritt er denne http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-12-man-35/. Vi har ingen helt lik her i Norge, så denne kjøper jeg med hjem hver sommer! God på skiva med grov skånsk sennep, nydelig i matlaging, spesielt i hjemmelaget potetmos! anbefales. Hilsen sirimunk@gmail.com

Helena Broberg sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Ett måste för familjen med "knas-mage" och då vi behöver något nyttigt snabbt!

Om jag vinner önskar jag en cremevit Kitchen Aid och anledningen till att just jag skall vinna är att den snart 40 år (!) gamla cremevita assistenten jag fick ärva från makens mormor nu gett upp och behöver ersättas. Vad skulle vara bättre än en Kitchen Aid!? :)

Helena Björk sa...

Jag väljer Allerums långlagrade Svecia http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Svecia-28-/ för att den är god bara som den är men blir extra fin med lite hallonmarmelad på, antingen på en smörgås direkt eller på en ostbricka.
Om jag vinner så skulle jag vilja ha en maskin i svart.
//Helena B

Liselott sa...

Jag har alltid en proviva i kylskåpet, underbart fräscha smaker och det bästa för att hålla både min och kidsens magar i toppform;-) http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Att få vinna en Kitchen aid vore ju som en dröm som går i uppfyllelse, tycker de är det bästa smycket för köket och samtidigt vara sååå användbar! Kommer då köpa till köttkvarn och göra egna köttbullar, underbart mysigt men framför allt oerhört gott:-)
Färg spelar faktiskt ingen roll, alla tre är so nice men om jag måste så varför inte en svart:-)
Önskar dig en fantastiskt fin söndag <3
Kram Liselott P

neuf novembre sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche/ because it can prepare the most delicious meals with it. white kitchen aid is my dream for a long time... :)

Josefine sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Citronfil/
Som skånetös är jag uppväxt med Skånemejeriers produkter och har så länge jag kan minnas varit väldigt förtjust i deras citronfil. Jag älskar att baka och att få äga en vit kitchenaid vore en dröm.

/Josefine Fredriksson i Malmö

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Det är precis som det står på hemsidan. Det finns massa "bra för magen"- produkter. Och så finns det ProViva!
Som småbarnsmamma är det lätt att få lite extra skjuts i vardagen av ProViva. Massa nyttiga vitaminer och bra för hela kroppsbalansen. Att den dessutom är så god att hela familjen tycker om den anser jag är ett extra plus!

Skulle vara roligt med en vit köksmaskin om man skulle ha sån tur att kamma hem detta fantastiska pris! :-)

//Kerstin E

Anonym sa...

Tjoho vilken fin tävling.

Om jag måste välja en av Skånemejeriets produkter måste det nog bli, http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=29960&prod=v&prodt=Ekologiska.
Denna ost smakar helt underbart på våra fredagspizzor.

Med en VIT Kitchen Aid i köket skulle det bland annat gå så mycket snabbare att få till pizzadegarna på fredagskvällen, när hela familjen är trött och bara längtar efter att få ha lite fredagsmys tillsammans efter en hel arbetsvecka.

Tack för en härlig blogg.

//Petra i Trollhättan

mammamilla sa...

Är laktosintolerant och är tacksam över de produkter som finns för oss men väljer Proviva Mang http://www.bloglovin.com/frame?post=593126771&frame_type=fb&blog=736828&link=aHR0cDovL2hvdXNlb2ZwaGlsaWEuYmxvZ3Nwb3QuY29tLzIwMTIvMTAvdGF2bGluZy12aW5uLWVuLWtpdGNoZW4tYWlkLmh0bWw för den är jättegod och får mig och familjen att må bra i magen :)
Hoppas jag vinner och önskar då en svart. Älskar att baka och eftersom jag nu inte fixar att blanda deg för hand (utsliten) så hoppas jag verkligen! mvh
Camilla
Gillar och delar på FB

Jolaug sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum
Bästa osten ever! Funkar till allt den frukostnackan till ost och kex och ett gott glas rött på kvällen. Om jag vinner tävlingen väljer jag den vita maskinen
/Jolaug i Växjö

Anonym sa...

Jag väljer Blåbärsfilen för den har jag ätit i många år och hoppas äte den i lika många till....http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Blabarsfil/
Jag önskar vinna den Creme White KitchenAiden, har önskat köpa denna hushållsmaskin i några år men eftersom jag är sjukskriven pga "EDS" bindvävssjukdom så har inte kassan tillåtit mig att köpa denna fina maskin! Hoppas på tur för jag älskar att baka!!! Tack och kram för en fantastisk blogg som jag läser och inspireras av var dag! Kram Linda

Anonym sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Herrgard-12-man-28/ för att den är god och smakrik och dessutom fina förpackningar - man kan inte ta fel! Jag vill gärna vinna en vit Kitchen Aid!

Camilla sa...

Min favorit är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ Perfekt till en snabb frukost på stående fot eller till mellanmål. Att den dessutom är bra för min stackars mage som bråkar ibland är ju också super.

En Kitchen aid har stått länge på önskelistan och jag tycker att jag ska vinna den för att då skulle jag troligtvis få min karls goda bullar och hemmagjorda pizza lite oftare, eftersom det är sååå mkt smidigare. ;) Skulle jag vinna en Kitchen aid så skulle den vita bli helt perfa hemma hos oss! :)

/Camilla

Helena Andersson sa...

Hej.

Min favoritprodukt ur Skåne Mejeri är utan tvekan deras pepparkaksfil http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Pepparkaksfil/ .

De senaste åren har vi haft som tradition att starta morgonen vid första advent med en lång frukost där första tallriken med pepparkaksfil intas. Sedan missbrukar vi ett antal liter ända fram till nyår :)

Jag vill vinna en KitchenAid för att jag har så länge jag kan minnas velat ha en sådan men inte haft råd att köpa en själv.

De jag känner som har en sådan pratar väldigt gott om de och så är de fina att titta på. Tänk att få ha en sån stående i köket lagom till jul och låta den baka alla goda godsaker till jul.

Om jag vinner så spelar det faktiskt ingen roll vilken färg jag skulle få för alla tre är lika fina och det ger mig beslutsångest att välja vilken färg jag skulle vilja ha. Det är också en anledning till varför jag inte köpt en själv :).

Kram från Helena, Karlskrona
helenaandersson58@hotmail.com

Anna Jansson sa...

Jag väljer http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Yoghurt-Jordgubb/ för att det gör att jag får en bra start på dagen utan att få ont i magen.

Jag skulle vilja ha white om jag vinner.

Motivering: För mig är bakning avkoppling och den stund som jag kan bara vara i min egen värld. Tyvärr har jag ingen bakmaskin så det gör att bakning blir ett stort projekt varje gång och då tappar jag ibland avkopplingen. Med en KitchenAid skulle jag kunna baka oftare och på så sätt må ännu bättre.

Lina W sa...

Jag gillar skånemejeriers serie Hjordnära med småskaliga & ekologiska varor. Och ett stort plus är också den grafiska formen på produkter o hemsida i den serien. http://www.hjordnara.se/

Men min absoluta fvorit är den kravmärkta mascarponen:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=29971&prod=v&prodt=Ekologiska

Ett måste att ha hemma för att snabbt svänga ihop en gudomlig dessert eller använda i soppor och såser! Kanon!

Eller som fyllning i olika bakverk, fler recep/idéer ska provas ut om jag vinner.

/Lina W (lina@settern.se)

Anna pettersson sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ ......grapefrukt lichti för att den är så syrlig och mättande. Ett glas när jag vaknar på morgonen ger en god smak i munnen som jag piggnar till av. Denna juice har varit min räddning när jag väntade barn, och jag ville ha något syrligt.Jag vill vinna för att jag älskar att baka och laga mat men är i allmänt restriktiv med att ha saker stående framme i köket, men denna är så snygg så den skulle få stå framme alltid! Om jag vinner skulle jag vilja ha en cremevit som matchar med vårt kök.

Angelin sa...

Hei vakre!

Jeg har valgt:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-XO-24-man/ fordi jeg elsker ost, helt enkelt! Og jeg skulle gjerne vinne meg en Kitchen aid maskin, for den har jeg ønsket meg i en halv evighet, og den i creme skulle passe perkekt inn på min kjøkkenbenk.
Takk for en fin konkurranse!
Kram og god Søndag:)

Carina Sjögren sa...

Jag väljer http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/ för att man kan göra så fantastiskt goda pastasåser med denna.
Jag och mina döttrar älskar att baka och det skulle vara såå roligt att kunna ha en snygg KA i vitt stående framme hela tiden.

Kram Carina

Lena - gott för själen sa...

Min favvo-produkt är förstås Proviva helt enkelt för att man mår så bra av den! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Den köksmaskin som finns i vårt hushåll idag är en bröllopspresent till MIN MAN OCH HANS EX då de gifte sig på Hedenhös tid. Ja, ni fattar, jag behöver inte säga att den är rätt trött och att jag vill ha en egen köksmaskin ;-)

En Creme White hade varit helt fantastiskt att få äga.

Kram Lena

Anna Nilsson sa...

Har önskat mig en sådan här hur länge som helst! Nu håller jag verkligen tummarna för att turen ska vara på min sida. Jag önskar en i färgen Creme White.

Favoritprodukt: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Dessa fruktdrycker är hur goda som helst och blev snabbt en favorit här hemma.

/Anna.

Unknown sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/ Vi i våran familj älskar kyckling och att då kunna lyxa till det med lite god smak är underbart

Unknown sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/ Vi i våran familj älskar kyckling och då är de underbart att kunna lyxa till med en sån här god smak!

Unknown sa...

Hej!!

http://www.skanemejerier.se/sv/Traning-och-halsa/Mjolk-med-extra-protein/

Mjölk med extra mycket proteiner(kroppens egna byggstenar), tycker jag är en superbra idé att fylla på med efter
ett träningspass!Hjälper till att göra musklerna starkare och uthålligare är före träningen!
Det är en av alla fina produkter i Skånemejeriers sortiment, och har ni kollat designen på mjölkpaketen, den är så snygg!
Jag önskar mej en Vit Kitchen Aid.


Anette/Drömmen om Villa Grönskog

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/.
Denna använder jag i ett recept med kyckling och strimlade soltorkade tomater och det blir en sådan otroligt god smak av denna produkt.
En KA vill jag vinna eftersom den skulle underlätta min vardag i köket då den har så många användningsområden. En White skulle passa fint in i mitt kök.
/Caritha (rebmarfre@spray.se)

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/..... Underbart god till pasta, som sås till kyckling, lax med rotfrukter. Den passar till det mesta, ett måste i kylskåpet:) Jag väljer den vita KA:) Kram Sofia I

Anonym sa...

Hej1 Jag har valt den proteinrika mjölken :) eftersom mina söner älskar mjölk och dessutom nu styrketränar och prtar inte om annat än lättkvarg och proteiner.. Då är ju denna mjölk suverän!! Bara en vink..Det gick åt 8 liter mjölk i vår familj härmondan! 8 liter!!!!http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk-med-extra-protein-naturell/

Mvh Therese, mamma till 3 söner:))

Anonym sa...

Hej igen! Jag väljer den vita:)OM jag vinner:)
Therese med 3 söner:))

Anonym sa...

Hej!
Valet faller givetvis på http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/A-yoghurt-vanilj/ för den är perfekt att använda när vi gör smoothie och det gör vi ofta. Jag vill ha en Kitchen Aid (vit) så mycket så det gör ont och det är inget jag skulle ha råd till att köpa så den här chansen att vinna en vill jag inte missa.
Hälsningar Carina

Emma Andersson sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=29971&prod=v&prodt=Ekologiska Världens godaste ingrediens i en smaskig efterätt, självklart väljer jag ekologiskt!
För mig är det viktigt att göra saker från grunden, använda ekologiskt och näringsrikt. Med en härlig kitchen aid så kan jag baka alla de där goa bröden och kakorna precis på det sätt jag önskar, och med stil dessutom! :)Jag önskar en krämig vit såklart! Kram Emma i Småland

Anonym sa...

Jag väljer http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Tropisk-juice-med-fruktkott/ för att den juicen är så härligt lyxig i både smak och konsistens! Känns som att komma till Karibien (men mycket billigare än det äkta alernativet)! Jag är värd en KitchenAid (jag väljer den svarta) för att jag älskar att stå i köket men skulle vilja ha samma lyxiga känsla som när jag dricker Bravo tropisk med fruktkött!

Dagi Mara sa...

Dear Philia,
great food processor! A dream! I would be glad to get a win! :)

Viele Grüße aus Deutschland!

Dagi
HOUSE of IDEAS

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/- för att den är god och är magens bästa vän, en bra start på dagen med andra ord. Jag skulle välja den vita om jag vann. Catrin

ahlstrom_malin@hotmail.com sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Lattmjolk/ .. Med en orolig laktosintolerant mage som min så är det guld värt att börja morgonen med Skånemejeriers Laktosfria Lättmjölk tillsammans med mina frukostflingor. Så glad att det satsas mycket på många olika laktosfria produkter idag så det blir lätt att laga mat som passar alla magar :)

Min mamma och jag satt och mös framför ett program av Leila bakar igår och hon blev som förälskad när hon såg den vita Kitchen Aid. Och idag dyker denna tävlingen upp :) Det skulle vara så himla kul om jag skulle kunna få ge min fina mamma en sån maskin för hon ger alla andra så mkt, men tänker väldigt sällan på sig själv. Sen vet jag oxå hur goda bröd hon skulle kunna baka med hjälp av denna :)
Stor Kram Malin A, Malmö
(Min mamma drömmer om en White)

Anonym sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/ Äkta smör is the best!
Jag vill vinna Kitchen aid för att jag är så dålig på att baka att jag inte ens försöker nu längre :(
Kanske om man hade fått en sån skulle det vara lite roligare att baka och jag skulle våga mer :)
Mvh Anna A

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Vispgradde/. Jag bara älskar grädden å det för att den smakar grädde : ) /Sabina i kalix

Anonym sa...

Hej Petra

och tack för en underbar tävling!
Av skånemejeriers produkter gillar jag bäst http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-12-man-35/. Jag är en ostmänniska i allra högsta grad och kunde nästan överleva på ost känns det som och denna tävlar med bland de allra godaste rivalerna från exempelvis Frankrike och Schweiz, och dessutom blir "prästen" min i ostdisken för halva priset jämförelsevis med de andra i min egen lilla osttävling :)
Håller tår och tummar för vinst, vore en lyckoträff då både jag min treåring älskar att baka. Skulle önska en KA i svart.

kramar,
maria

Unknown sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk-med-extra-protein-naturell/.. Enligt mig är Skånemejeriers mjölk med extra protein helt klart bästa produkten. Inte nog med att Miljö är supergott som det är, utan det är perfekt att fylla på proteinförådet efter ett härligt träningspass eller en lång pw!! Känns så hälsosamt att kunna hjälpa kroppen på traven med någonting så enkelt som möjlk!! (vinner jag spelar färgen egentligen ingen roll men gärna den vita!!) KRAM Hanna H

Anonym sa...

Jag har valt denna produkt: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktnyheter/Mjolk-med-extra-protein/ Jag valade denna produkt som en av mina favoriter eftersom jag tränar tok mycket och har precis gått ner 11 kilo i vikt och vill nu börja bygga lite släta snygga muskler på kroppen, och då kommer denna produkt (som jag inte har köpt än men ska absolut göra det) att bli toppen :D Jag håller även på att söka till polishögskolan och är ute och springer mycket just nu så lite extra protein är aldrig fel! Nu ska min kropp bli snygg igen, skönt att det finns produkter som får en att hålla motivationen uppe! Något jag skulle vilja kunna göra är att lätt och smidigt baka mina egna nyttiga bröd och med hjälp av denna Kitchen Aid skulle det till och med vara roligt att baka, den är så snygg så man smälter lite i hjärtat! Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha en cream vit :) Tack för en toppen blogg också med roliga tävlingar! Evelina E från Vasastaden.

Rebecka sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Citronfil/ Min allra största favorit i skånemejeriers sortiment är citronfilen. Det finns ingen annan fil på marknaden som är så fantastiskt god, rund i smaken men samtidigt med en liten twist ifrom av citronsmak. Kittlar sådär härligt på tungan och den används flitigt både i frukostskålen tillsammans med musli som i diverse bakverk.
Om jag vann en Kitchen Aid så skulle jag slå baklängesvolter här hemma av lycka. Det skulle bli en fin detalj i mitt kök men framförallt göra så att jag äntligen kan ta tag i bakning här hemma.
Trevlig söndag!
Önskar Rebecka

Ingmarie We sa...

Jag gillar många av Skånemejeriers produkter- Här i Halland har vi haft tillgång till dem länge. Skall jag välja vispgrädden eller smöret. OK! Jag bestämmer mig för smöret. Köper alltid smör. Hemma hos oss äter vi inget margarin. http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/

Unknown sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk/ Jag är en basic girl som gillar basic saker och ett glas iskall mjölk till några nybakta kanelsnurror -kan det bli bättre??!

En creme White drömmer jag om till vårt nya kök!

Rebeccas.se sa...

Min absoluta favoritost finns i Skånemejeriers sortiment, så jag väljer förstås den, prästosten som är lagrad i 18 månader. En självklarhet både på julbordet och på hårdmackan till sillunchen på midsommarafton! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-18-man-35/

Jag hoppas jag vinner en Kitchen Aid eftersom jag haft lite otur med köksmaskiner, den ena efter den andra går sönder, och jag vill ha en kvalitetsmaskin. Med en Kitchen Aid kan jag baka läckert Vörtbröd att lägga Skånemejeriers goda prästost på till jul!

Om jag har turen att vinna önskar jag mig en cremevit. Jag gillar på FB.

/Rebeccas.se

Lilli und Lotta sa...

Dear Philia,

a Dream for every Kitchen! My Favorite is absolutly the white one.

This is my favorite Product:
http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/

Viele Liebe Grüße aus Deutschland!

Maike
Lilli und Lotta

Amazingdays sa...

Vilken chans, att kunna vinna en Kitchen aid! Det vill jag inte missa för allt smör i Småland, eller Skåne då kanske eftersom det är Skånemejerier!
Jag har en klar favorit - deras vanilj yoghurt! Sortimentet för oss laktos magar har utökats något enormt de sista åren. Just denna vanilj yogurten är rund och fin i smaken med en precis lagom avvägd vaniljsmak. http://www.skanemejerier.se/sv/Varaprodukter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Yoghurt-Vanilj/

Om jag nu skulle ha förmånen att vinna en Kitchen Aid så önskar jag en creme färgad.

1000 kramar
//Carina

Anonym sa...

Allerums Grevé med 11 månaders lagring http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Greve-11-man-28/, är en av många favoriter från Skåne mejerier.

Men det är en mustig och smakrik ost som jag gärna äter som "gotte" istället för chips och godis om kvällen.

Jag vill vinna en Kitchen Aid för att addera ett klassisk kvalitetsverktyg till köket. Är det inte nästa alla tjejers lilla köksdröm att ha en klassisk Kitchen Aid hemma.
Min får gärna vara i svart, det är så den på bästa sätt kommer göra sig rätt i mitt vita kök.

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Skanemejerier-Akta-Vaniljyoghurt-35/ Valde denna underbart krämiga youghurt för att den lägger sig som bomull i magen på morgonen. Något som skulle passa till är frallor bakade i en cremefärgad Kitchen aid! Har önskat mig en sån länge men har inte ekonomin som tillåter Kram Jenny

Amazingdays sa...

Hej igen,
Jag glömde skriva varför just jag ska vinna en Kitchen Aid. Jag älskar matlagning/bakning och all dess konst. Det skulle bli så mycket lättare med en Kitchen Aid. Samtidigt vill jag att mina barn ska lära sig att vara i köket med bra produkter och redskap så att det blir ett naturligt inslag i deras vardag och något de kan ta med sig på sin resa genom livet.

//Carina

Anonym sa...

Jag valde:http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Akta-vanilj-nyhet-i-sortimentet/ för att det är så gott med vaniljyoghurt och för att jag gillar när det är äkta vara i produkter! Det blir så mycket godare då!
Jag skulle vilja vinna en kitchen aid i färgen White för med den skulle jag och mina två döttrar baka världens godaste underverk! Vi älskar att baka!!
Kramar
Nina

Rosenvit sa...

Min favorit är: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-XO-24-man/. Detta den godaste osten i världen. Den fyller upp varenda smaklök med glädje.
Hade jag kunnat skola om mig så hade jag gärna blivit bagare. Hobbybakningen skulle verkligen få sig ett lyft om jag vann en Kitchen Aid. Färgen jag väljer är svart.

Hälsningar
Anna

Benita sa...

Min absoluta favorit är Allerums Prästost, http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-18-man-35/, jag har den alltid hemma! Inga kolhydrater, inga fibrer och ingen laktos, perfekt gott att ta några skivor av som mellanmål till en krånglig mage. Bästa sältan, godaste krämigheten och massor av nyttigheter. Blir inte mycket bättre än så.

Madde olofsson sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk-med-extra-protein-naturell/
Helt enkelt underbar efter träning! Vill gärna ha en vit om jag vinner! /Madde Olofsson.

Helena sa...

Hos oss bara älskar alla i familjen http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=51330&prod=v&prodt=Ekologiska Finns ingen godare youghurt att börja dagen med på helgen när vi myser med lååånga, lata frukostar.

Vi skulle bli så glada om vi vann en Kitchen Aid då vi bakar allt vårt bröd och fikabröd själva. Vår minsting är allergisk och det då är enklast att ha koll på att bara rätt ingredienser hamnar i kakan så att säga;) Dessutom är ju Kitchen Aid ett smycke för köket. Min kompis har döpt sin lila KA till Violetta och färgsatt köket utifrån den. Hon säger att Violetta bakar godare än någon annan;) Bara det gör ju att man vill ha en i sitt eget kök=D

Mvh Helena med familj

DAGNY sa...

Jibbie, vilken tävling, nu kör vi!

Skånemejerier kan, http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ - säger som svensson svensson "bara magen är glad". Jag är övertygad om att proviva är lika lent för min mage som balsam är för mitt hår!

Önskar mig en vit, önskar önskar önskar! I mitt lilla budget-krypin skulle du kära kitchenaid få huvudrollen. Jag skulle låta dig ta plats varje dag och ständingt utvecklas genom att låta dig prova på allt mer avancerad bakverk. Tillslut skulle vi kanske öppna bageri tillsammans?

Rebecka sa...

Ååå! Sicken tävling :)

I länken hittar du cr fraiche soltorkad tomat och feta. Helt klart bästa tillbehöret till sommarns grillning. Och om man äter den nu på hösten får man sommarflashback, gilla!

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/

Hälsar Rebecka


Sofie - Mamma till William sa...

Åh jag har fler favoriter men jag måste säga att denna är min & familjens favorit då det inte går en dag utan någon utav sorterna i vårat kylskåp ;P http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apelsinjuice/

Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag utav att tveka vilja ha en vit.
& jag skulle vilja vinna den för att jag & sonen älskar att baka tillsammans och en kitchen Aid skulle underlätta bakningen betydligt !
Om inte allt för länge kommer jag även vara mammaledig med nummer 2 och då skulle kitchen aiden gå varm ;D

Håler tummarna :)
Kram på dig !

Carin Cronstrand sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Skanemejerier-Turkisk-yoghurt-10/

Hoppas på turen att vinna drömmen om en Kitchen Aid!
Sjävklart är min absoluta favorit på Skånemejerier, Turkiska yougurten!
Perfekt i nästan alla sammanhang, en klick på fisksoppan, till efterätt, bröd (perfekt syra), osv. Endast fantasin sätter gränser för härliga smakupplevelser!
Hoppas på tur gör carin

Anonym sa...

Ingen Tiramisu utan http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Castelli/Mascarpone/!!! Detta är min absoluta favoritdessert!
jag vill vinna en vit Kitchen Aid för att min gamla Electrolux-maskin är så otrendig och jobbig att ta fram. Vill ha nytt, enkelt och snyggt i köket! Många hälsningar Linda

Anonym sa...

Jag tycker att exempelvis http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-35-riven/ är kanon eftersom det är ett väldigt enkelt och snabbt sätt att smaksätta olika maträtter ex pasta och gratänger!!

Skulle gärna ha en vit Kitchen Aid hemma i köket så jag kommer igång och bakar mer med min tvååriga dotter. Hon älskar att baka och skulle bli kanonglad, jag tycker de är så snygga att bara titta på så bara det gör mig glad! :) Hälsningar Sara

Marianne (marianne@th-k.no) sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Dette produktet gjør magen glad!

Ønsker meg en hvit kichen aid om jeg skulle være så heldig å vinne:-)

Klem Marianne

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Drickyoghurt-Dagdrom-krusbarfladervanilj/ er fab til musli, ikke en dag uten. Den er jo bare fab.. Og for en undebar konk. Ønsker meg en hvit K A helt fab den også. Ha en så fin søndag dere i H of P hjemmet. Klem henriette Sofie L

MiaC sa...

Ååå ljuvlig tävling, denna kan man ju bara inte missa liksom =)
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Tropisk-juice/

Hemma hos oss har vi alltid ett paket med Tropisk Juice på frukostbordet, det skulle inte bli en riktig frukost utan den. Nu gäller det att hålla både tummar och tår och om jag vinner skulle jag gärna stoltsera med en cremevit. Kram kram.

Rebecka sa...

Motivation och färg:

Bakar stup i kvarten och hade vart kul att kunna göra det som ett riktigt proffs. Svart eller vit hade vart perfekt till vårt nyrenoverade kök.
/Rebecka

Kaja sa...

Min absolutte favoritt er http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Herrgard-17-/ Hver gang vi er i Sverige, enten hos familie eller for å handle, ender jeg opp med denne. God til hverdag som fest, alene eller med tilbehör. Det finnes ikke stort utvalg her i Norge av denne type ost. Jeg er fan av flere skånemejerier produkter også, vanskelig å velge. Og for en som er glad i å lage mat og bake, så har en slik KitchenAid värt savnet leeenge.. Krysser fingrene for at jeg kan pynte opp med en hvit utgave på kjökkenbenken en vakker dag:)

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
Proviva är verkligen min mages bäste vän.Juicer är för skarpa och ger svid,andra drycker är oftast för söta eller fulla av konstiga tillsatser:(
Med så många olika smaker finns det stora möjligheter till variation.Gott& nyttigt!även för barnens små magar.
Jag vinner gärna en "black"
dojjan74@hotmail.com

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
När livet springer i 180 och magen vänds ut och in hjälper Proviva att ställa den rätt.
VIT vit vit så klart.
mvh Grynet

Anonym sa...

Hei hei.Mine favoritter er proviva og noen av ostene som ikke finnes i Norge.Håper på litt ekstra vinnerlykke siden det er min fødselsdag 4nov.Takk for en fantastisk fin blogg du har,absolutt favoritten min av bloggere.Mvh tove.lill.andersen.lund@kristiansand.kommune.no

Home to me sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Fröken K och livet på landet sa...

Hej Petra!

WOW...vilken kanontävling!

Surfade runt lite inne på Skånemejeriers hemsida och fick syn på pepparkaksfilen!!

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktnyheter/Vi-som-alskar-jul---Nu-ar-pepparkaksfilen-tillbak

Denna produkt måste ju bara vara himmelsk...älskar allt med pepparkaks-smak!

Kitchen Aid har länge varit en dröm att ha på köksön i köket! Bakar gärna och ofta då det är avkoppling för mig...skulle ju inte bli mindre roligt med denna sköning! Älskar att bjuda nära och kära på fika.Såklart skulle den vara vit!

Tack för en fantastisk blogg! Kram från Karin

Josefine sa...

Jag är ett stort fan av http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Skanemejerier-Akta-Vaniljyoghurt-35/ . Den passar i smoothien, kan användas som efterrätt med lite bär och riven vit choklad eller helt enkelt naturell som en lite lyxigare frukost. Mums!!

blaeld@live.se

Anonym sa...

Efter mycket funderande väljer jag http://www.skanemejerier.se/sv/Varaprodukter/Produktkatalog/Matfett/Smor/ som min favorit. Många produkter från Skånemejeriet tillhör mitt bassortiment, men smöret kan aldrig ersättas. Det är en suverän smaksättare/smakbärare i all matlagning och bakning, och jag skulle inte klara mig utan det. Jag bakar varje vecka mitt eget surdegsbröd och jag har under årens lopp avverkat 2 köksmaskiner. De har varit av märket Kenwood och jag har länge önskat mig en Kitchen aid. Tävlingen verkar vara avsedd för mig, eftersom min nuvarande maskin inte fungerar riktigt. Jag behöver köpa en ny och hoppas att ha turen på min sida. Om jag vinner vill jag ha färgen White - den är ursnygg! Den skulle få stå framme hela tiden!
Tack för härlig inspirationsblogg!
Mvh Karin Stjärnkvist

monica öjenstam sa...

godaste Apelsinjuicen är
BRAVO Apelsinjuice finns många olika juicer men bravo är godast.
varför jag ska vinna en KitchenAid White jo för att jag har min mormors gammla maskin den är orange retro jo jag vet men inte så kul när den luktar och låter som att den håller på att skära ihop,man hoppas varje gång man bakar att gå inte sönder idag,det ska ju lukta bulldeg inte bränd maskin när man bakar så därför vill jag vinna en KitchenAid White
monica

Anonym sa...

Min favoritprodukt är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/. Finns inget bättre för min känsliga mage än att ta ett glas av någon av Provivas alla goda smaker när den inte är på topp - så är magen i form igen efter några glas! :)

Jag har länge drömt om en vit KitchenAid som en hjälpreda när jag bakar både till vardag & fest.

Kram
Linda på Gotland

Unknown sa...

Hej,
Jag lagar helst mat, mest för att jag är så dålig på att följa recept utan att freestyla och på tok för dålig för att hitta på alldeles egna recept. Men nu när det är höst får jag en sådan otrolig längtan till att bli lite mer husmoderlig! Tänk vad lite fina prylar kan göra för att motivationen ska hamna på topp!? Snälla söta, hjälp mig lyckas bättre med baket! =)

Bäst gillar jag http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Vispgradde/
för att den är laktosfri men smakar precis så som grädde ska smaka!

Tack och hej så länge!
/K

Anonym sa...

Hej hopp!

Min sjävklara favorit är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/, den är riktigt god och som "balsam" för min mage och själ!!

Jag har drömt om en vit kitchen aid sen jag flyttade hemmifrån, fyller 40 nästa år så det kanske är dags hi hi!!

Vit är min favoritfärg

Kramar Jenny L

Linnéa Karlsson sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Drickyoghurt-Paron-Vanilj/ är min favorit för den är så god att ta med sig som färdkost när man som jag pendlar mycket! Om jag vinner önskar jag att jag skulle få en vit Kitchen aid./Linnéa

Anonym sa...

Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-18-man-35/ som den ostälskare jag är kan jag inte få nog av dessa ostar...

Jag behöver en vit Kitchen Aid... Den skulle bli som pricken över i:et i mitt kök. Det finns en självklar plats för den, som bara står där tom och väntar...

Lotta i Luleå

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
Alla måste ta hand om magen, och denna underbara dryck är både god och faktiskt gör skillnad för magen :)
Jag älskar och baka, men som student får man välja sånt som går att göra förhand, utan bakredskap, men jag skulle så otroligt gärna vilja ha en kitchen aid i mitt kök för att kunna laga goda kakor och bröd att bjuda vännerna under tentaplugget :)
Jag skulle vilja ha den vita!

Tack för en fantastisk blogg :) //Marie H

Anonym sa...

Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-18-man-35/ som den ostälskare jag är kan jag inte få nog av dessa ostar...

Jag behöver en vit Kitchen Aid... Den skulle bli som pricken över i:et i mitt kök. Det finns en självklar plats för den, som bara står där tom och väntar...

Lotta i Luleå

Anonym sa...

Ojojoj, vilken tävling! Lyckost är den som vinner!

Älskar mjölk och finns Skånemejeriets mellanmjölk i butikens utbud så väljer jag alltid den! Iskall http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mellanmjolk/ med nygräddade vaniljbullar är favoriten.

MUMS!

/Viktoria i Småland

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-XO-24-man/

Detta är enligt mig den absolut godaste osten! Eftersom jag är den enda ostälskaren i min familj får jag dessutom ha den för mig själv :)

Om jag har turen att vinna skulle en svart Kitchen Aid vara pricken över i:et i mitt nyrenoverade vita kök! Och tänk så mycket goda bullar och annat gott jag skulle kunna baka till min familj :)

Kramar Jenny
jennylindberg@hotmail.com

Unknown sa...

Hejsan fina Philia!

Ojoj vilken tävling... Nu får jag hoppas på riktig tur :).

Min favorit från skånemejeriet blir helt klart Bravo. http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apple-Apelsin-Passionfruktsjuice/

Om jag blir den lyckliga som vinner en KitchenAid kommer med största sannolikhet både jag och störta dottern hoppa av lycka och slåss om att få använda den.
Tänk så enkelt det skulle bli att få göra en god söndagsfrulle med nybakt bröd och bravojuice.

Kramar Ing-Britt

Vivlings! sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Yoghurt-Vanilj/
Äter laktosfri yoghurt varje morgon med solrosfrön och det mår min mage toppen av. Det skulle dessutom vara toppen om jag vann en sån där fin köksmaskin för då kanske jag äntligen kunde lära mig baka bröd och bullar vilket mina barn inte är så bortskämda med, då jag bryter ihop varje gång jag försöker. En vit skulle passa bäst hos mig!
Håller tummar och tår för en vinst!

Malin B sa...

Varje gång jag besöker släkten i Skåne så åker jag till den lokala matbutiken och köper Åsens Lantmjölk gammeldags ( http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Asens-Lantmjolk-Gammaldags/ ) Den smakar som mjölk ska smaka, men finns tyvärr inte på "min" matbutik här i Sundsvall.

Jag älskar att baka, men det är väldigt tröttsamt att stå med en trög elvisp varje gång man vill baka något.
Med en kitchen aid kan jag dessutom låta den vispa eller knåda så det tillåter mig att göra flera saker samtidigt!

Om jag vann skulle jag vilja ha en vit kitchen aid.

Stephanie sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Kantarell--Cognac/
Väldigt god att ha som sås till kött, speciellt så här års när det är svampsäsong. Om man vill piffa till den lite extra kan man smörsteka extra kantareller och strö över lite hackad gräslök.
Jag älskar att baka och har länge drömt om att ha en Kitchen Aid i min ägo, men har helt enkelt inte haft råd att köpa en. Skulle bli hur glad som helst om jag vann den här tävlingen. I så fall skulle jag helst vilja ha en i färgen Creme White. Håller tummarna :)

Carolina Johansson (hälsingland) sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/. Proviva "svartvinbär" är den absolut bästa starten på dagen!! Super god, bra för magen och är obligatorisk i vårat kylskåp :) Jag har länge haft drömmar om en kitchen aid, en vit sådan. Men då vi numera håller på att renovera och bygga vårat drömhus är det tyvärr inget jag kan unna mig. Det skulle bli en stor lycka ifall denna blev våran (och den skulle även passa perfekt på våran "framtida" köksbänk ;) Kram Carolina

Ulrica Pålsson sa...

Min och alla mina vänners favoritprodukt är:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Latte-del-Barista/
Den utgör grunden i min perfekta hemlagade kaffe Latte!
Älskar att laga härliga desserter och att baka, men bor i en liten lägenhet med tillhörande litet kök, en Kitchenaid Artisan 150 i färgen White hade därför underlättat tillagningen av många smarriga efterrätter!
Kram Ulrica

Sanna Nilsson sa...

Hej!

Mitt val faller på: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/

Kanelbullar bakade med riktigt smör, köttbullar stekta i smör, stekt strömming med skirat smör och potatismos med, just det, smör! Jag älskar riktigt smör och skulle aldrig använda margarin.

Om jag vinner kommer min pappas sambo få den i julklapp. Hon älskar att baka och jag älskar att äta det hon bakar. Äter ALDRIG kakor annars, men hennes går inte att motstå. ;)
Och färgen ska vara vit.

Ha en fin söndag!

Erika sa...

Hej,
min favoritprodukt är pepparkaksfilen och det finns helt enkelt ingen annan anledning än att jag älskar det mesta som har smak av pepparkaka. Sedan tycker jag att det är underbart med något annat än Arlas produkter i butiken.

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktnyheter/Vi-som-alskar-jul---Nu-ar-pepparkaksfilen-tillbaka/

Om jag mot all förmodan skulle vinna så önskar jag mig en vit Kitchen Aid.

Vem vet kanske får jag använda den redan nu till jul och göra en underbar pepparkaksdeg i den.

Kram och trevlig söndag
hälsningar Erika

Anonym sa...

Det finns många rätter som kan gömmas under ett täcke, hur tjockt som helst, av http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Castelli/Grana-Padano-16-man/ och middagen är fantastisk!
Vår gamla köksberedare sprack när Isac 3 år hjälpte till att flyttpacka... En vit KA skulle passa perfekt i köket i vårt nya hus!
Tack för en toppenblogg! Caroline A.M. i Göteborg

Anonym sa...

Hej!! Jag älskar Allerums-osten för den härliga, nötiga smaken! http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-12-man-35/
Det vore hemskt kul att äga en Kitchen Aid, det är en maskin man alltid tittar på, men som alltid är för dyr att köpa till sig själv. Det är så mycket annat som prioriteras. /Ellenor

Unknown sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Proviva är min favorit och bästa vän för magen och finns i en massa goda smaker dessutom!

Drömmen är en kitchen aid i vitt i mitt kök, det skulle göra baket ännu roligare än vad det redan är!

Kram Sara

Linda sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/A-yoghurt-naturell/

En klassiker som är sååå bra för en känslig mage som min och som här hemma varieras i det oändliga! I mat, bak och dessert, till frukost, lunch och middag!

Annelie Pettersson sa...

Hej, dom har ju många bra och goda produkter men jag måste ändå säga att det bästa är deras breda sortiment av ekologiska varor! Det är så viktigt att vi försöker tänka på miljön och ett litet steg blir enkelt med Skånemejerier.. Det ska vara lätt att göra rätt! :) http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Ekologiska/
Vi har ett lite mindre kök och då är det perfekt med en maskin som kan göra allt! För att inte tala om att hur roligt det skulle vara att baka bröd i en sån pärla! En vit skulle passa perfekt här :)
Ha en skön söndagskväll! //Annelie

Anonym sa...

Oj, glömde önskefärg - en svart vore snyggt/Ellenor

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Skanemejerier-Lattyoghurt-Jordgubb/
Jag tycker bäst om jordgubbsyoghurten för den är så god, smakar sommar - mycket jordgubb!
Jag vill gärna vinna en Kitchen Aid så att jag kan göra bakningen ännu roligare än det redan är och att den skulle göra sig mycket bra i mitt kök. Färgen White skulle matcha perfekt!
// Suzanne

Anonym sa...

Jag valde http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=50192&prod=v&prodt=Ekologiska för att den är kanon att baka med, när bullarna är klara blir det fest med ett glas mjölk till.
Jag är så dålig på att laga mat men jag älskar att baka. Min kille är grym på att laga mat så vill impa med mina bakkunskaper. En kitchen aid vore grymt. En vit skulle passa fint!

Birgitta sa...

i mitt hem är inte frukosten komplett utan http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Naturell-Yoghurt/!

Jag hoppas att jag vinner för jag älskar att baka bröd mm Min gamla har gått sönder å pga en dålig axel så orkar jag inte röra för hand. En svart Kitchen Aid står därför högst på min önskelista

SMAKRIKARE sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/. Skånemejeriers smaksatta Cremé fraiche Soltorkad tomat & fetaost är den godaste jag ätit. När man testat denna vill man inte ha någon annan! Den fungerar i såväl varm som i och kall mat. T.ex. i gratänger, i grytor, som dressing till sallad, som pastasås, i baguetten eller i varma mackan, som dressing i hamburgaren etc. etc. Finns alltid minst en burk i mitt kylskåp!
Ett av mina stora intressen är matlagning och bakning, och jag har önskat mig en Kitchen Aid i färgen creme i många år! Hemma har vi en assistent som jag använt mig av, men nu ska jag flytta hemifrån och jag kan inte komma på en bättre inflyttningspresent än en Kitchen Aid. Då skulle jag bjuda hem släkt och vänner på goda bruncher och fikor med nybakta bullar!
Många Kramar/ Caroline H

Anonym sa...

Favoritt:http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Ost/Glimminge-Graddost-38/
Gräddost er den beste osten :)

Og om jeg skulle være så heldig ville eg gjerne hatt en svart!
Bare fordi Kitchen Aid er den F I N E S T E kjøkkenmaskinen jeg noen gang har sett :)

Klem Anita

Moodboard Pics sa...

Ensam mamma söker smörig vän för söta stunder!

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/

Anonym sa...

Tänk att man kan bli så glad av en tävling!Super inspirerande, tack för det.
Här kommer mina motiveringar:
Produkten från skånemejeri är:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Castelli/Parmigiano-Reggiano-30-man/
pasta rätter bara ofullständiga utan denna :)
När det gäller KitchenAid låter in motivering:
För min dotter Ella. Hon fyller nästa vecka 10 och älskar att baka tillsammans med mig. Och tänk att en hushållsmaskin kan vara vacker som ett smycke. Underbart vacker!
(om jag & Ella vinner tävlingen önskar vi oss en vit maskin)
Kram / Mia
ps din blogg är bäst :)

Jill Sandberg sa...

Favortien är filmjölk laktosfri, så håller sig magen smärtfri.
http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Filmjolk/

Motivering:
Att baka och drömma om sitt eget hembageri, blir lättare med produkter från Skåne Mejeri.
Med en Kitchen Aid VIT (white) skulle jag bjuda alla på en sockerkaksbit.

// Jill Sandberg, Göteborg

Anonym sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Vispgradde/

Är så lycklig över att det finns laktosfria produkter för mig och mina flickor så att även vi får njuta av en god gräddsås eller en härlig gräddtårta.

Med massor av födelsedagar i familjen dom närmaste veckorna,vore det fantastiskt med lite hjälp med bakningen.
OM jag skulle vinna så vore en White Kitchen Aid vansinnigt snygg i vårt kök.

Mvh Linda Wallberg Bollnäs

E - Mabel sa...

Min favorit produkt från deras sortiment är nog deras ekologiska Vanlijeyoughurt, som jag älskar att äta med färska bär eller honung.
Skulle jätte gärna vilja vinna KitchenAid för att, det har alltid varit en dröm att ha en sån att baka med. Men jag fick en liknande maskin nu iår när jag fyllde år av min familj. Så då skulle jag vilja vinna den här bakmaskinen i färgen vit till min min bästa kompis som också alltid velat ha en kitchenAid, och så ska hon få sitt första barn i början på nästa år. Det skulle bli en sån fin present till henne. Hon betyder så mycket för mig.
Håller tummarna.

Anonym sa...

Min absoluta favorit är Vaniljyoghurt som jag äter varje morgon. hhtp://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Yoghurt/Vaniljyoghurt-2,5%/
Jag tycker om att baka till mina barn trots att de är "utflugna" Har en Electrolux assistent från 50-talet som har gjort sitt.Skulle vara en dröm att vinna en Kitchen Aid och en vit skulle passa i mitt kök.

Kram Inger

Vitfärg och Kompost sa...

Jag väljer denna produkt som min favorit http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Jag och hela min familj har känsliga magar och dricker då gärna proviva varje morgon. En bra start på dagen som håller våra magar i balans. Så många goda smaker finns också.
Vinner jag så väljer jag färgen black.

katarina

Anonym sa...

Hej! P
Vi älskar att baka jag och mina små tjejer. Vi använder alltid smör. Vad går upp emot riktigt smör, ingenting. Det ska vara äkta grejer finns inget som är så gott som riktigt solgult smör, man blir glad ända in i själen.
Vi önskar denna Kitchen Aid till våra helgbak fram över, gärna en vit som snö!
Kram till dig!
Kamilla
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/

ANNA sa...

HÄR kommer mitt tävlingsbidrag...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/

Med SKÅNEMEJERIERNAS Ekoloiska Gourmetsmör och KITCHEN AID kan du inte misslyckas med årets pepparkakor!

!SAKNAR DOCK EN KITCKEN AID MEN ÖVERST PÅ ÖNSKELSTAN STÅR EN SVART !

Baka goda pepparkakor med detta väl beprövade recept. Det är inte svårt, men lite tålamod krävs. Tänk på att göra pepparkaksdegen i god tid.

Ingredienser:
300 g Skånemejeriers ekologiska smör
5 dl strösocker
1 dl ljus sirap
1 msk malen ingefära
2 msk malen kanel
1 msk malda nejlikor
2 tsk malen kardemumma
1 msk bikarbonat
2 dl vatten
15 dl vetemjöl
Utrustning du behöver:
KITCHEN AID
pepparkaksmått
Gör så här:

Låt smöret bli rumsvarmt. Rör smör, socker och sirap till en jämn smet. Använd gärna bakmaskinen när du gör pepparkaksdegen.

Rör sedan ner ingefära, kanel, nejlikor, kardemumma och bikarbonat. Tillsätt sedan vatten och sist mjölet.

Låt degen ligga i kylskåp minst 1 dygn insvept i folie.

Tag fram en bit i taget av degen och kavla ut den tunn på ett bakbord. Tag ut kakor med mått och lägg på kalla smorda plåtar eller med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i 200-225 grader i 4-5 minuter.

LYCKA TILL!
OCH SJÄLV HÅLLER JAG TUMMARNA!

Anna Westerberg

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Applejuice/
Bravos Äppeljuice är på vårt frukostbord varje dag, både med och utan fruktkött - hela familjens favorit!!
Jag älskar att baka och favorit just nu är att baka gott och nyttigt bröd och en KitchenAid hade gjort att knådandet för hand istället hade gjorts av denna underbara maskin - vilket skulle göra bakandet ännu roligare!! och den vita hade passat perfekt i mitt kök!

Bästa hösthälsningar
Paula Klang, Lindome

Anonym sa...

http://www2.skanemejerier.se/gratangcreme.aspx
Så perfekt och enkelt att snabbt kunna ordna en guldkant i mitt stressade liv.
Jag älskar att baka och skulle verkligen behöva en kraftigare maskin än min elvisp för att kunna baka allt jag vill baka.
En KitchenAid i färgen Creme White skulle passa mej perfekt.Annie kasamark@hotmail.com

Katten sa...

Min favorit http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=50130&prod=v&prodt=Ekologiska
är ekologisk gammaldags mjölk.Den är helfet, kravmärkt och alldeles perfekt i kaffet!

Sanne sa...

Jag väljer http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-18-man-35/ för att inget slår en riktigt stark ost på en bit bröd, favorit fredagsmyset.

Jag tycker jag borde vinna då en kitchen aid skulle underlätta min studentmatlagning något oerhört. Tänk att kunna svänga ihop korridorens billigaste bröd eller bjuda klasskompisarna på nybakta bullar i tentatider.

Jag skulle vilja ha färgen white.

Med vänlig hälsning, Sanne johansson

Sandras Värld sa...

Åh vilken tävling!

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Ramslok/ För att äntligen kan man förlänga sommaren med en underbart god creme fraiche med smak av sommarörter :)

Om jag vinner vill jag ha en vit, den hade passat så bra i vårt annars ganska så tråkiga kök. En renovering skall göras men med en kitchen aid så kan jag nog allt vänta ett tag till ;-)

Kram

Anonym sa...

Jag älskar att baka, hundra gånger roligare än att laga mat! Ibland åstadkommer jag mästerverk som får hela tjocka släkten och vänner att undra om det inte är konditor jag ska vara! De andra gångerna misslyckas jag så totalt att jag slängt kakan i soporna.. Som sist jag bakade, glasyren smakade enbart smör..!! "Kan du inte gå efter receptet då..?" undrar någon lite snällt. Det är ju så KUL att experimentera, komma på något lite nytt, annorlunda och bättre!!

Att baka för mig är som meditation. Jag blir fullkomligt avslappnad! En Kitchen Aid hade så klart vart ett drömredskap. Ett jag hade behövt med. Förra gången jag bakade kanelbullar "dog" nämligen elvispen med degkrokar. Det blev för tungt helt enkelt, hela köket luktade rök, så Gode Gud låt mig vinna denna gång annars får jag stå och knåda för hand ;)) Phuu!!

Här är länken till den absolut bästa äpplejuicen jag vet! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Applejuice/

Kram Magdalena!

Lina K sa...

Min favorit produkt är Proviva. Vår familj dricker den varje dag och får våra magar att må bra!http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
Jag skulle bli överlycklig om jag kunde vinna en kitchen aid. Det skulle bli den perfekta julklappen till min syster som precis har skilt sig. Nu ska hon tillsammans med sina 2 barn bygga upp ett helt nytt hem och jag skulle bli så glad ifall jag fick ge henne denna till hennes nya kök. Då kan hon baka och ha roligt tillsammans med sina barn!

Erika F sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
Bästa må-bra knepet för att hålla magen i balans. Proviva!! Ett glas Mango till frukost!!

Jag skulle vilja ge en kitschen aid crèmefärgad till min mamma. Som är 76 år och envisas med att släpa upp sin tunga gamla assistent från källaren varje gång hon ska baka. Hon bakar de godaste matbröden som finns!! Och bullarna sen... Mmmm nybakade m ett glas mjölk. Men vem gillar inte mammas nybakade!!
Erika

Anonym sa...

Jeg velger http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/ for da er jeg trygg dersom vi får smørkrise i Norge før jul, i år som i fjor :o)
Dersom jeg skulle være den heldige ønsker jeg meg en cremefarget Kitchen Aid til å lage masse cup cakes til familien med!!
Hilsen fra Hege

Emilias sa...

Vilken underbar tävling :) Jag vill såklart vara med.

Jag gillar mjölken med extra protein i: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk-med-extra-protein-naturell/. Proetin håller mig mätt längre och därför är den här mjölken perfekt i smoothie eller på frukostgröten :)

En Kitchen Aid har varit en dröm länge. Särskilt för en bakälskare som mig. Tänk vad lätt och behändigt det skulle bli att baka bröd och göra kakor med en sån snygging på köksbänken. Dessutom är de ju vansinnigt snygga.

Nu håller jag tummarna!
Kram Emilia

Emilias sa...

Glömde: en vit KA skulle pryda vår bänk sååå fint!

Kram igen

Alice sa...


Jag väljer http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=29933&prod=v&prodt=Ekologiska , dvs ekologisk parmigiano reggiano. Osten är som pricken över i till de flesta rätter jag lagar, förrätt varmrätt eller desert, och att köpa ekologiskt känns självklart och väldigt gott!

Om jag skulle vinna önskar jag mig en kitschen aid i vitt.

Hälsningar
Alice

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Hjordnara-Ekologisk-Hallonfil/

Som alltid när dagarna blir kortare och löven faller från träden så längtar jag tillbaka till sommaren. Blundar en stund och minns frukost på trappen, fil med färska hallon i...
Hallonfilen hjälper mig att minnas och att i alla fall lite känna en smak av sommar!

Anonym sa...

Hej! Jag valde den här produkten http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Filmjolk/
För som utlandssvensk är en tallrik filmjölk med socker och kanel så väldigt svenskt, gott, unikt och förknippat med härliga minnen hos farföräldrar. Filmjölk kan helt enkelt inte jämföras med något annat! En svart Kitchenaid att matcha min svarta Kitchenaid Food Processor hade varit fint i mitt kök! Tack!
Caroline

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/
Jag tycker smöret är bra ,använder alltid smör i bakning och matlagning..Jag skulle gärna vilja vinna en cream färgad kitchen aid
jag bakar mycket:)
Kram Gnilla
gumuhr@hotmail.com

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
Utan proviva skulle inte min mage fungera. Dricker det varje dag:)
Den vita skulle bli grymt snygg i mitt kök.

Hälsningar

Thèresa

Anonym sa...

Hej! Min favorit produkt ur skånemejerier är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-18-man-35/ denna prästost är ljuvlig och en sån karaktär i sin smak vad vore ett julbord utan denna pärla! Motivering till varför jag skall vinna är väl samma som så många andra småbarnsföräldrar, väntar mitt andra barn och skall vara mammaledig och pengarna skulle ju aldrig räcka till en sån här drömpryl utan istället får man hoppas på sånna här tävlingar annars går det ju ändå bra att baka bullar med elvisp med degkrokar men kanske inte lika roligt och lätt och snyggt 😉 jag drömmer om en vit Kitchen aid kram Victoria på Tjörn

Anonym sa...

Hei!! Jeg kommer fra Norge...så vi har ikke disse produktene, men har smakt denne osten, og den var GOD!!!! :-)
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-12-man-35/

Jeg ønsker meg så inderlig en Kitchen aid, gjerne i hvit, eller turkis???? DET HADDE VÆRT EN DRØM!!! Tenk så lekkert å ha på kjøkkenbenken!!Jeg er veldig glad i å lage mat, men sliter litt med bakingen..og kjøkkenmaskiner er så dyre :-(

Tusen takk for fantastisk blogg som jeg leser HVER dag!

Stor klem fra

sundeingrid@hotmail.com

Anonym sa...

Hej!
Oj så länge vi provsmakade olika juicer innan vi hittade den absolut godaste...Bravo äpplejuice med fruktkött...mmmm perfekt! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Applejuice-med-fruktkott/

Att vinna en Kitchen Aid skulle ju vara en dröm som går i uppfyllelse!! Jag skulle kunna göra bröd och bulldegar i massor :)

(Jag önskar mig en vit)
Kram Karin

Anonym sa...

Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktnyheter/ för den är så himla god till den grillade köttbiten och nypotatisen en sommarkväll!

Med en kitchen aid skulle jag kunna baka bröd och annat framför allt till min pojkvän som nyligen fått reda på att han är glutenintolerant i 22 års ålder. Då brödet utan gluten är väldigt dyrt plus att jag studerar på heltid hade detta varit super för oss båda två då det både bli billigare men även godare att baka brödet själv!

Skulle jag vinna vill jag gärna ha en i färgen Creme White.

Kram Nina

Johanna Bladh sa...

Apelsin juice, vad skulle jag göra utan denna juice?

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apelsinjuice/

Varför jag valde just denna produkt är för att jag alltid har juicen hemma i kylen, jag väljer alltid 2,5dl förpackningen, just för miljötänkets skull, ju mindre volym ju mer får det plats i en transport, men på helgen väljer jag 1l för att ge mig själv en lyxig stund, för den är allt snäppet godare!

Vinner jag väljer jag en vit maskin.
Varför jag ska vi na är för att köket är mitt hjärta, jag hade bakat mycket mer än jag gör med hjälp av ett hjälpmedel, för jag orkar inte knoda en deg med mina fingrar efter att jag fått problem med min arm, en förslitningsskada, vid 27 års ålder. Så nu håller jag mina tummar för att denna tävlingen ska tas hem! :)

Anna F sa...

Hej!

Vill självklart vara med och tävla om en vit KitchenAid så att jag skulle kunna slippa handknåda degen varje gång jag bakar bröd :)

Min favorit hos Skånemejerier är Åsens gammaldags lantmjölk:

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Asens-Lantmjolk-Gammaldags/

Därför att den är så god och äkta. Mjölkens förpackning gillar jag skarpt; den skiljer verkligen ut sig från mängden i mjölkhyllan!

Med vänliga hälsningar

Anna

Kristin sa...

Jag valde denna http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Citronfil/ den påminner om när jag var liten! Jag har inte hittat den i mina butiker och därför har mamma köpt med filen hem när hon varit på semester i Skåne tex! :)
Det är min dröm att en dag ha en vit Kitchen aid, provar lyckan idag då det är min födelsedag! Det skulle vara en himla fin present trots att jag inte ens fyller jämnt!Annars får jag väl vänta några år på att önska mig en sådan dyr present :)
Kristin

Anna i Täby sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Latt-A-Fil-Hallon-Blabar/

Jag älskar lätt A Fil Hallon Blåbär! Med lite banan och glutenfria flingor är det bästa frukosten!!! Om jag hade turen att vinna, skulle jag önska en vit!

Anna i Täby

KatjaW sa...

NO SHIT!!! :)Självklart väljer jag denna produkt http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Mellanmjolk/
som är super god och bra för en känsliga mage :)
Om jag vinner så skulle jag gärna vilja ha den i White.

Anna Svedberg sa...

Skulle kunna kalla mig "mjölkolist"! :-) Måste dricka minst ett glas mjölk om dagen. Så gott och mår så väl på det! Helst ska det vara den med 3% fett. Och sen gör det kaffet extra gott... http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk/

Skulle gärna glänsa med en Kitchen Aid i köket!!! Den "mjölkvita", som House of Philia har! ;-)

/Anna

Sandra Lundblad sa...

Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ för det är bland det godaste på frukostbordet, att det dessutom är som himmelen för smaklökarna och bra för magen gör ju inte saken sämre. Favoritsmaken är mango men alla går hem hos mig.
Jag tycker att jag ska vinna då jag och min sambo älskar att laga mat och baka, vi gör det väldigt ofta men det skulle underlätta så så mycket med en alldeles perfekt kitchen aid. Då vi precis nyligen köpt ett hus med renoveringar och många utgifter så hamnar en sådan maskin långt ner på prioriteringslistan, trots att den står högst upp på önskelistan. Vinner jag ingen hos dig så får vi fortsätta krångla med alla sjuttioelva bunkar och vispar här hemma!
Skulle jag vinna så önskar jag mig en i vitaste vitt!
Tack för en fantastisk blogg med massvis av inspiration.
Kram Sandra Lundblad från en annan småstad i Västmanland

Johanna sa...

Jag har valt http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=50157&prod=v&prodt=Ekologiska det är ett måste i kundkorgen för ett glas mjölk är ju bara sååå gott =) Jag tycker att jag ska vinna för att jag är en skåne tjej som länge har spanat in denna fining men inte riktigt haft plånboken nu när jag studerar! Om jag har turen på min sida och vinner så skulle en vit kitchen Aid varit super snygg i mitt lilla kök!
Johanna Killberg

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Castelli/Gorgonzola/
Denna ost kan man ha till sååå många recept! Har man bara en Gorgonzola hemma kan man smälla ihop världens lyx middag!
Skulle jag vinna önskar jag en silvermetallic eller förcromad!
Säpofrun

Septemberflikka sa...

Från att ha varit fettskrämd halva livet med diverse lättprodukter så finns numera bara heltfeta renare produkter hemma hos oss så vad passar väl bättre än vanligt hederligt smör; http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/. Med en surdegsbakande sambo här hemma skulle en Kitchen Aid sitta fint. Han pysslar med sina surdegar som om de vore bebisar. ;-) Skulle jag ha den extrema turen att vinna vill jag ha en i färgen White.

kram

Fiffilotta sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/

Jag valde smör,som är det enda rätta att använda till bakning.Smakar så väldigt mycket godare då!

Om jag har turen med mej och mot all förmodan skulle vinna så önskar jag mej en svart kitchen aid!

Anonym sa...

Kan aldrig vara utan http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche/ i mitt kylskåp! Vilken passande tävling nu när jag tänkt bjuda in min lilla mor till en helg för att ta till vara på och dokumentera alla recept på bakverk som funnits i hennes huvud i minst 50 år, bara assistenten som saknas!
Sofia S, Sthlm

Anonym sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Latt-Vaniljyoghurt.
Skånemejeriers vaniljyoghurt är mild och god och en favorit i familjen. En njutning vid frukost
och mellanmål med eller utan tillbehör.
En kitchen aid har varit en dröm och önskan i flera år.
Tänk vilken njutning att komma in i köket och kunna njuta av en nybakad kaka bakad i fina kitchen aid.
Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag vilja ha en vit. Hälsningar Carola (carolas.egna@hotmail.com)

Anonym sa...

Min favorit är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/, så hímla goda, allra helst med mangosmak. Jag skulle vilja vinna en Kitchen Aid för att kunna ta reda på alla skottkärror med äpplen som åker på komposten nu.
Önskar en off white om jag skulle vinna. / Annelie

Anna sa...

Jag har valt : http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apple-Apelsin-Passionfruktsjuice/

BRAVO Äpple/Apelsin/Passionfruktsjuice åker ner i vår shoppingvagn varje vecka! Min stora tjej älskar den! Det är bara den enda juicen som duger. Och eftersom hennes mamma oxå är stormförtjust i den så blir det ju den så klart varje vecka!!

Jag skulle hamna i sjunde himlen om jag fick en svart Artisan 150 från KitchenAid. Älskar att baka!

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum
Bästa osten jag smakat! Funkar till det mesta, både i matlagning och på tapasbrickan! Om jag vinner min drömmaskin skulle jag välja den vita! Jag håller tummarna!
/Maria i Skellefteå
funny_maria@hotmail.com

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/
Jag och min familj kan inte leva utan mjölk så det valet var inte svårt. Min svåger är dessutom mjölkbonde och leverantör just till skånemejerier. Blir alltid så glad när jag är där och ser hur bra kossorna har det!
Om jag vinner önskar jag mig en vit kitchenaid!
Hälsningar Monica i Skåne

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mellanmjolk/
Helt klart är favvisen mellanmjölk. En White Kitchen Aid vill jag gärna vinna. Den är lyxig, ursnygg och skulle passa perfekt i mitt kök. Då skulle jag baka mera med sin son. Hälsn Susanne

Unknown sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Yoghurt-Jordgubb/

Såklart jag också vill vara med och deltaga och min goda skåne produkt är den laktosfria yoghurten med smaken jordgubb som passar min krångliga mage.
Vilken vinst att vinna en alldeles egen Kitchen Aid och få baka hela julbaket i om man har tiden att baka till jul. Men då går det ju snabbare att baka vilken lycka. Det spelar ingen roll med färg men om jag vinner vill jag ha en vit. / Glad Hallowen Sabina

Anonym sa...

Jag likväl som väldigt många, uppenbarligen :), har drömt om en Kitchen Aid i många år! En svart skulle passa perfekt hemma hos oss...

Min favoritprodukt hos Skånemejerier är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/A-Fil-Jordgubb-Vanilj/, deras fantastiskt smarriga A-fil med smak av jordgubbar och vanilj. Äter den till frukost varje dag! Kram Linda Hagström

Anna sa...

Jag har valt : http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apple-Apelsin-Passionfruktsjuice/

BRAVO ÄppleApelsin/Passionfruktsjuice åker ner i vår shoppingvagn varje vecka! Min stora tjej älskar den! Det är bara den som duger. Och eftersom hennes mamma oxå är stormförtjust i den så blir det ju den så klart varje vecka!!

Jag skulle hamna i sjunde himlen om jag fick en svart Artisan 150 från KitchenAid. Jag & mina 3 små tjejer älskar att baka tillsammans! Och med en KitchenAid så kommer bakningen blir ännu roligare.

my home and me sa...

Åh! Jag önskade verkligen att man skulle kunna få vinna en kitchenAid när jag såg att du skulle ha en tävling igår. Det är min störta önskan att få äga en.
Jag valde produkten: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
Proviva är min mages bästa vän! Finns ingen så god juice som proviva hallon ♡ skulle min dröm gå i uppfyllelse och jag skulle vinna en kitchenAid så kan jag ta vilken färg som helst! Surprise me ♡

Jennie Fransson sa...

Inget slår väl hederlig: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Hjordnara-Ekologisk-A-Fil-3/
Tillsätt inget alls eller det du är sugen på för dagen (hallon, banan el ngt annat).
Jag vill så gärna vinna kitchen aiden eftersom jag vill övertyga min sambo att det är den bästa maskinen i köket för att göra alla hans favoriträtter...

Anonym sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Provivas drycker är mina absoulta favoriter i alla underbara friska eller mättande smaker. Underverk för magen och hela känslan i kroppen. Ingen morgon utan Proviva här inte.

Jag skulle gärna vilja att ett denna ursnygga kitchen-aid fick ersätta min mycket välanvända föregångare som bakat både goda bullar hos min farmor och nu hos mig. Den har dock 25 år på nacken och gnäller och gnisslar och behöver pensioneras. Så en ny för gärna flytta in i vilken färg som helst, bara den vill hjälpa mig att baka bullar på farmors vis.

MVH Josephine Hagberg

Anonym sa...

Jag vet inte hur jag skall formulera detta för att inte framstå som knasig... Men... Jag plockade ut extra dagar från min flextid för att köpa en kitchen aid i september... Tyvärr försvann de pengarna till ny jacka till sonen då han glömde sin i omklädningsrummet på gympan... Sedan hade båda barnen växt ur regnkläderna, gummistövlarna hade hål under och behövde bytas... Till slut var alla "extra-pengarna" slut... Barnen går naturligtvis före allt annat, även mitt matlagningsintresse;-)

Min favoritprodukt är vällagrad ost, helt fantastisk; http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-XO-24-man/

Skulle jag vinna skulle jag inte bry mig om färgen, den är så fin i alla färger och funktionen verkar kanon!

MVH/Anki

Home to me sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/ BRAVO Juice är oslagbar. Min absoluta favorit i kategorin törstsläckare. Inte för söt, inte för sur utan alldeles, alldeles underbar!

En kitchen Aid är ju varje bagares dröm, snygg design och fantastisk funktion. Den skulle naturligtvis må mycket bra i vårt kök och vad vi skulle mysa tillsammans!

En vit vill jag ha om jag har lyckan med mig.

Vänligen, Jessica

care69 sa...

Jag är gärna med!
Jag väljer: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Ost/Prast-Mellan-35/ för ost förgyller vilken måltid som helst. Gärna lite lagrad också som verkligen ger MERsmak.
Vill gärna vinna en vit.
FB: C Care Regn
Har länkat.
http://care69.blogspot.se/2012/10/4-nov-vinn-en-kitchen-aid.html

care69(at)live.se

Liselotte Davidsson Grönqvist sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Pepparkaksfil/ ... Fil och pepparkaka, kan det bli bättre? Julen är bästa tiden på året och bland alla dess smaker och dofter har även pepparkaksfilen en plats i mitt <3.
Den bor i vår kyl under hela den tid som den är på besök i affärerna.... Om jag vinner vill jag ha en svart kitchen aid.

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/
Det blev jucie av märket Bravo! En absolut favorit som vi köper varje vecka. En utan fruktkött till barnen och en med fruktkött till de vuxna. Ett par småförpackningar att skicka med i frukost och matsäckslådor. Skulle inte klara veckan utan BRAVO-juice!
En Kitchen Aid skulle jag bli helt salig om jag vann. Jag har försökt övertala min man under 5 års tid att vi ska köpa en sådan. Han tycker de är för dyra och att den ärvda köksmaskinen från hans mormor duger.....
Tänk att äga en krämvit "Lailamaskin" som kan stå framme!

Hälsningar "Fröken Åsa"

Anonym sa...

Jag valde denna http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ eftersom den har bidragit stort till att jag har blivit frisk från min magsjukdom IBS som jag har lidit av i många år, inga illamående och mycket mindre gaser. Blåbär är min favorit, dricker den varje morgon och kommer aldrig att sluta dricka den sålänge den finns kvar!!

Min man älskar att baka och vill kunna baka frukostbullar åt mig nu när jag har blivit så bra i magen och kan äta det mesta och därför önskar vi oss en vit kitchen aid om jag vinner! Mailadress: gotmarkdesign@yahoo.se / Kram Angela Kvarnström

Linn sa...

Hej!
Oj vilken underbar tävling, en sådan man i sina drömmar hoppas på att vinna ;) Jag har sneglat på dessa underbara hushållsmaskiner som skulle ge hela vårt kök ett lyft!
Den i färgen white skulle jag önska mej!

Som produkt har jag valt http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=51340&prod=v&prodt=Ekologiska
eftersom jag gillar ekologiskt och naturell yoghurt används här hemma jämt! Man kan ju variera användningen av denna produkt i evighet och den är så god!

Anonym sa...

:) Hej, :)

Jag har valt http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Jag kan INTE leva utan ProViva, den inhandlas VARJE vecka och finna ALLTID i mitt kylskåp! ;)

Jag har länge drömt och önskat mig en vit KitchenAid...det är dags att börja lära sig att baka! ;)

Tusen tack för en mycket bra tävling! :) ;)

Kram
Enigma

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=50131&prod=v&prodt=Ekologiska

Jag väljer Hjordnäras ekologiska 3% mjölk som är KRAV-märkt. Här klarar vi inte en dag utan mjölk i kylen. I morgonkaffet, till flingorna, måltidsdryck, till varma chokladen, i matlagningen... Vad vore livet utan mjölk?

Skulle jag ha turen att vinna önskar jag en cremevit Kitchen Aid. /Maria L

Maria Öhman sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Hjordnara-Ekologisk-Mild-Naturell-Yoghurt/

Den är mumsigt god, både naturell, men också med en skopa bär till!

"Ååå,du Kitchen Aid...
Du vore fantastisk att ha.
Ja,verkligen så himla bra.
Vid julfix och bakstök
skulle du förgylla vårt kök.
Du jobbar; knådar, vispar och trixar
och som pricket över i:t du inredningen fixar!"


Nellie sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Asens-Lantmjolk-Gammaldags
Vad passar inte bättre än att använda Skåne mejeriets gammaldags mjölk i bullbaket. Att fylla hela huset med den så ljuvliga nybakade doften får väll alla älska vårt svenska mästerverk i alla fall mig.
En tjej på 15 år från Smålands djupaste skogar som har funnit ett gediget mat och bakintresse men det är inte bra intresset för bakandet som står högst upp på listan utan även bakmaskiner, vilket jag i min ålder tydligen är ganska ensam om. Tomten har gjort mig besviken ett antal gånger då det ända jag önskar mig är en creme white färgad kitschen aid kanske han kan låta denna underbara pryl få ligga i ett paket under granen i år ?
Det hoppas jag på 

Din blogg inspirerar och recepten är toppen !!

Med vänliga hälsningar Nellie

Unknown sa...

Hej!!!

Min absoluta favorit är Proviva med smaken Mango: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ som jag kan få riktigt "habegär" efter, både god och nyttigt för magen.

Jag skulle bli såå lycklig om jag vann en Kitchen Aid i färgen VIT. Jag är uppväxt med goda dofter ifrån bakning och vill föra de härliga barndomsminnena vidare till mina barn. Därför bakar jag ofta och gärna med mina barn. Länge önskat just en Kitchen Aid och färgen vit skulle bli så snyggt hemma hos oss!!
Kram och tack för en rolig tävling
Anna

Unknown sa...

Jag har valt: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

- För att det verkligen är min skolstressade mages bästa vän! När det är som värst så lugnar proviva alltid, tack för det!

Jag gissar att jag är en av de yngsta läsarna (17 år) men trots det vill jag gärna vinna en KitchenAid. Anledningen är att jag har världens bästa mamma som länge, länge har suktat efter en KitchenAid men aldrig haft råd att lägga pengar på just det. Hon fyller år nu på hösten och jag skulle så himla gärna vilja ge min mamma en KitchenAid i present för att få ge tillbaka lite av allt hon ger mig. Jag vet att hon nöjer sig med en kram men jag vill så gärna se hennes ögon när hon får något hon knappt vågat drömma om.

(bästa "drömma sig bort ett tag"-bloggen, så fiint och jag bara längtar efter att få inreda mitt eget hem någon gång i framtiden!)

Nellie sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Asens-Lantmjolk-Gammaldags
Vad passar inte bättre än att använda Skåne mejeriets gammaldags mjölk i bullbaket. Att fylla hela huset med den så ljuvliga nybakade doften får väll alla älska vårt svenska mästerverk i alla fall mig.
En tjej på 15 år från Smålands djupaste skogar som har funnit ett gediget mat och bakintresse men det är inte bra intresset för bakandet som står högst upp på listan utan även bakmaskiner, vilket jag i min ålder tydligen är ganska ensam om. Tomten har gjort mig besviken ett antal gånger då det ända jag önskar mig är en creme white färgad kitschen aid kanske han kan låta denna underbara pryl få ligga i ett paket under granen i år ?
Det hoppas jag på 

Din blogg inspirerar och recepten är toppen !!

Med vänliga hälsningar Nellie

Anonym sa...

Jag valde: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktnyheter/Mjolk-med-langre-hallbarhet/
TOPPEN!
En sån bra produkt för vår familj som har 2
barn varje vecka och 4 varannan vecka. Det är så
mycket bättre nu när konsumtionen är lite olika
att mjölken håller något längre.
Jag skulle älska att kunna erbjuda barnen lite mer
eget bak. Med en KithenAid skulle det vara lättare
att hinna med och kännas SÅ mycket roligare
och inspirerade dessutom.
Jag skulle bli själaglad om jag kunde få se
en vit i vårt kök efter denna tävling.
Tack för bra tävling

Helene wallenius sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Hjordnara-Ekologisk-Mellanmjolk/

Jag har valt Hjordnäras mjölk för att min fina lillasyster arbetar på Hjordnära mejeri, för att vi alla i min familj älskar mjölken och såklart är vi stolta Hjobor :)

Om jag skulle vinna en efterlängtad Kitchen Aid skulle jag baka många goda kakor till min lillsyss.

Drömmen vore en svart, snyggingen skulle stå och blänka på köksbänken.

Love, love, love din blogg, Philia :)

Mvh Helene Wallenius

emilia w sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Kantarell--Cognac/

Har man den här creme fraichen hemma går det inte misslyckas med maten! Den är perfekt att använda om man ska göra en gryta, pastasås eller soppa. Man kan säga att jag älskar den!

jag skulle bli överlycklig om jag vann en creme vit Kitchen Aid. Den har stått högst upp på önskelistan i flera år och gör det även det här året! Håller alla tummar och tår att just jag vinner!

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Greve-11-man-28/
Den här osten är min favorit och bara såå god!Den brukar jag skära upp i små kuber och äta som godis till fredagsmyset :)

Jag har länge velat ha en VIT KitchenAid, men har tyvärr inte haft råd. Jag håller alla tummar och tår för att denna skönhet ska bli min!

Kram Elin

Lina Johnsson sa...

Denna smaskiga yoghurt har jag valt: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Vaniljyoghurt-Apple-Kanel/. Varje morgon startar jag med en skål med ovan yoghurt, tillsammans med lite extra frukt och müsli. Kan inte tänka mig en bättre start på morgonen!
Jag ska snart flytta till min första egna lägenhet, och drömmen är ju att förgylla köket med denna fantastiska hjälpreda, och då helst en svart sådan. //Lina Johnsson

Malin från Sandviken sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-12-man-35/ För att prästost är A och O på min frukostmacka. Denna är den godaste jag testat!

En KitchenAid har stått på min önskelista länge, men eftersom jag studerar så har planen om en cream white supersnygg köksmaskin fått ligga lite på hyllan. Tråkigt, eftersom jag älskar att baka och laga mat!

Ida K i Sthlm sa...

Min favvo är turkisk yoghurt: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Skanemejerier-Turkisk-yoghurt-10/

Varför? Jo, den går att använda till ALLA måltider och bör därför alltid finnas i kylen. Till frukost med en nöt och havreblandning och ringla lite honung över. Till mellis med tärnad äpple och kanel. Till lunch och middag i tzatsikin, blandad med chevreost (utmärkt till chevregratinerad laxfile i ugn), blandad med fetaost och soltorkade tomater (finfint till kycklingfile) eller med riven pepparrot (mums till kallrökt lax). Vi har den också till fredags-taco-middagen med avocado, lime, salt och peppar = supergod guacamole. OCH jag kan inte sticka under stol med att den finns hemma hos oss p g a förpackningen också. : ) Passar utmärkt in i mitt retrokök! Vilket en VIT KitchenAid skulle göra också.

Lina Johnsson sa...

Denna smaskiga yoghurt har jag valt: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Vaniljyoghurt-Apple-Kanel/. Varje morgon startar jag med en skål med ovan yoghurt, tillsammans med lite extra frukt och müsli. Kan inte tänka mig en bättre start på morgonen!
Jag ska snart flytta till min första egna lägenhet, och drömmen är ju att förgylla köket med denna fantastiska hjälpreda, och då helst en svart sådan. //Lina Johnsson

Anonym sa...

Om jag skulle vinna önskar jag en vit :-) Och min favvoprodukt är,http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/
Vad vore kakbak utan detta suvärana smör. 5 plus av 5 möjliga :-)
Pia Bloom

Maria W sa...

Hela familjens favorit är Allerums Herrgårdsost http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Herrgard-12-man-28/ finns den inte hemma så blir det sura miner under frukosten :).
Tänk att vinna en Kitchen Aid då skulle jag baka en massa goda frukostfrallor som vi kan ha den goda osten från Allerum på o mysa på helgerna.
Ha en härlig höst. Kram kram :)

Ida K i Sthlm sa...

...vitlök i guacamolen också såklart! :)

Anonym sa...

Jag älskar Skånemejeries laktosfria youghurt med jordgubbssmak, jag på senare tid blivit så känslig för laktosprodukter och har då börjar prova mig fram och köpa laktosfria produkter och fastnat för skånemejeries och framförallt denna yoghurt som gör att jag nu kan njuta av en god frukost igen! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Yoghurt-Jordgubb/

Om jag vinner skulle jag bli världens lyckligaste tjej efter en tung höst då båda mina föräldrar drabbades av stroke inom loppet av en månad, med denna maskin kan jag sätta igång och baka mer och få förgylla vardagen för mina föräldrar som inte längre har samma ork. Om jag vinner vill jag ha en svart.

Catrine Larsson sa...

Vilken underbar tävling, inte bara att man kan vinna en Kitchen Aid, utan även att tävlingen är just tillsammans med Skånemejerier. Som skåning är Skånemejeriers produkter ett naturligt val för mig, inte bara för att produkterna är så goda, utan för att jag genom att konsumera dem också stöttar våra lokala bönder. Skånemejeriers produkter finns såklart alltid i mitt kylskåp och favoriterna är många; Citronfilen, den blåa Mellanmjölken och Allerumsosten är måsten vid mitt frukostbord. Min absoluta favoritprodukt är dock Crème Fraiche med Kantarell och Cognac http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Kantarell--Cognac/. Detta är en helt fantastisk Crème Fraiche med en tydlig kantarellsmak som är förstärkt av cognac, som bara gör att den är SÅ god!

Jag älskar att laga mat och baka, så en Kitchen Aid skulle verkligen vara ett redskap som skulle användas flitigt i mitt hem. Om jag hade turen att vinna, skulle jag helst välja en vit Kitchen Aid, då den skulle passar fint i mitt vita kök med vit marmor bänkskiva och färgdetaljer från Svenskt tenns sortiment.

iessica sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
Bästa produkten ever !!! har problemmage (magkatarr ) och dricker proviva varje dag , när det är som värst i magen så köper jag proviva shots , tio minuter sen är magen som ny !!!!
skulle gärna vilja äga en kitchenaid white eller creme white !!

Anonym sa...

Jag älskar Skånemejeries laktosfria youghurt med jordgubbssmak, jag på senare tid blivit så känslig för laktosprodukter och har då börjar prova mig fram och köpa laktosfria produkter och fastnat för skånemejeries och framförallt denna yoghurt som gör att jag nu kan njuta av en god frukost igen! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Yoghurt-Jordgubb/

Om jag vinner skulle jag bli världens lyckligaste tjej efter en tung höst då båda mina föräldrar drabbades av stroke inom loppet av en månad, med denna maskin kan jag sätta igång och baka mer och få förgylla vardagen för mina föräldrar som inte längre har samma ork. Om jag vinner vill jag ha en svart.

Marie i Stockholm

Anonym sa...

All the products i don't even know, but this is something that stayed in my mind since the days in Sweden. http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/A-Fil/
Nowhere else on earth I would love to eat Filmjölk with müsli in the morning.

I would so love to win a white Kitchen Aid to my white/wooden kitchen. Now would be a perfect time so that I would be ready to the family-life starting with my soon-to-be-first-born babygirl in february :)

Sara

Sofi sa...

Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Ost/Greve-Mellan-Ekologisk-28/ Denna smakrika ost vill jag gärna ha på min frukostmacka! Både god och ekologisk!
Jag vill vinna en Kitchen Aid för att jag har önskat mig en sådan länge, jag har tom lovat nybakt bröd varje morgon om jag får en och ändå gapar köksbänken tom:)
En vit skulle passa bra:)

Ha det gott!

Kram Sofi

majaiakarlsson@gmail.com sa...

Min favorit hos Skånemejerier är deras milda, naturella yoghurt som min Farmor alltid hade hemma när jag var liten. Så krämig, frisk och god i sin rena smak med bara en nypa socker på. http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Naturell-Mild-Yoghurt/

Jag har en farmor som fyller 90 år. Hon är frisk som en nötkärna och hon ägnar sina dagar åt två saker; sticka tröjor till erikshjälpen och fylla förråden med kakor till när barnbarnen kommer på besök. För ett tag sen så ville hon göra mig glad och hade skickat en medalj till mig där det stod "Världens bästa glädjespridare". Jag blev så glad så jag tyckte att jag tyckte att det var hon själv som hade förtjänat medaljen bättre. Hade jag vunnit bakmaskinen så hade den utan tvekan fått förgylla min fina farmors tillvaro. Vilka bakverk det skulle bli! Och för min del hade jag burit min medalj om möjligt ännu stoltare, en bättre vinst kan jag själv inte tänka mig.
(Vit eller svart spelar nog ingen roll men i min åsikt hade en vit passat bäst i hennes kök)
/Maja

Anonym sa...

Jag valde: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-12-man-35/

"För att få våra pajer som allra bäst, använder vi alltid allerum präst"!

Då familjens bullbakare nr 1, min far, nyligen drabbats av en Stroke, blir det nu jag som får ta över bakandet.Vad vore då bättre till min hjälp än en Kitchen Aid. Kanske kan doften av hembakta bullar hjälpa pappa på sin väg tillbaka!

(Skulle jag vinna, så önskar jag mig en vit)

Kram Johanna
( min sambos mail; Anders.Freiholtz@gknaerospace.com

Me and you sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Ramslok/ valde jag eftersom vi ofta lagar mat med de olika smakerna. Perfekt att koka ihop en snabb pastasås på, bara i med kött och grönsaker och vips så har man en god måltid.
Artisan 150 från Kitchen Aid är ju drömprodukten. Den hade förgyllt alla bak inför julens fester. Och vilken underbar julklapp sen!

Anonym sa...

Hej! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Yoghurt-Vanilj/ är favoriten i alla kategorier. Godare finns helt enkelt inte att få tag på!

I ärlighetens namn vill jag vinna den här tävlingen för att ge bort den som present till min sambo då han är en riktig hejare och tycker att det är roligt att baka. En gång fick han låna sin mammas bakmaskin för att kunna underlätta bakningen…det var för några år sen, vi har den fortfarande kvar här hemma. Med andra ord så ser jag det som en vinst, inte bara för honom, utan även för henne om vi lyckas kamma hem det här.

Om vi skulle vinna så chansar jag på en svart, då det är den enda färgen han verkar känna till. /Elin

Sofie Eriksson sa...

Jag väljer den här produkten - http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=52328&prod=v&prodt=Ekologiska - för att om bakningen ska vara reko, krävs det att grädden är eko!

Snart stundar juletid med sin saffranskaka,
ett måste för mig som älskar att baka!
Varför ska just denna finnas i mitt kök,
och hjälpa till i detta julestök?
Den skulle inte bara stå och vara fin,
den hjälper också armen som då ej behöver lida pin.
För att öka nöjet och minska allt slit,
önskar jag så gärna en Kitchen Aid vit!

Allt gott!
Sofie

Me and you sa...

Glömde bort att skriva att en vit önskar jag mig om jag vann.

Elenor sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Tropisk-juice-med-fruktkott/ för att den alltid får mig att drömma mig bort till varmare breddgrader!!
Jag har en snart tolvårig dotter som bara ääälskar att baka. Jag bakade mycket förr, men tiden räcker inte riktigt till. Med denna monster-maskin kan min dotter baka själv och kanske t.o.m. inspirera mig till att börja igen!!

Stina sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/

Hej! Jag valde denna produkten för det är den jag helt använder i matlagning och bakning. Jag vill vinna för jag älskar att baka o laga mat men när min köksassistent gick sönder för ett halvår sedn har det inte riktigt varit prio ett som nybliven mamma och en fattig sådan att köpa en ny. Därför får det ständigt lånas maskiner till höger och vänster och DET vore himla skönt att slippa! :)
Om jag skulle vinna vill jag ha en vit.
Tack för en superbra och inspirerande blogg!

Ninelin sa...

Valde definitivt
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

ProViva - inte bara magens bästa vän.
Vi dricker den till frukost varje morgon, året om.
”Mangon” är helt klart vår favorit.

Vill vinna en Kitchen Aid, därför det är min mans högsta önskan och han fyller snart år och det vore fantastiskt att få uppfylla hans krämfärgade önskan.

Håller tummar och tår!

Lady Trisha sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Castelli/Mascarpone/

Mascarpone, finns en underbar pastagratäng jag alltid gör med mascarpone.

Bacon, coctailtomater, lök, pasta, ägg, spenat och champinjoner gifter sig ypperligt med mascarponen.

Jag vill gärna ha en vit kitchen aid, önskat mig i flera år nu.

Kram kram

Elisabeth sa...

Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Citronfil/, Himmelskt god! Får den alltid när jag besöker min väninna i Skåne. Hos oss finns den inte.

Åh vad jag skulle bli lycklig om jag vann. Har lovat min dotter att börja baka om jag får en KitchenAid, helst en svart. Hoppas hoppas!

Isn't she lovely sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Mellanmjolk/

Laktosfri mellanmjölk är min favoritprodukt då vi har en liten kille med 'mjölkmage'.
En vit Kitchen Aid har stått på listan lääänge och skulle verkligen komma till användning hos en bullmamma som mig =)

«Äldst ‹Äldre   1 – 200 av 835   Nyare› Senaste»