måndag 17 december 2012

TÄVLING - VINN PRESENTKORT HOS BLACKBALLOON

.
.
.



.
Foto med mycket fint i riktig "Blackballoonstyle"





Tjing!




Här kommer världens jultävling och det du kan vinna är ett presentkort på 5000 kr + ett presentkort på 1000 kr att ge som julklapp till en vän hos Blackballoon! (Alltså sammanlagt varor för 6000 kr:)


Det finns massa massa fint att välja bland jag lovar och det du ska göra för att vara med och tävla är:

1. Lämna en kommentar i kommentarsfältet och skriv till vilken vän du vill ge 1000 kr i presentkort och varför

2. Gilla Blackballoon på Facebook

3. För extra lott rekommendera dina vänner att gilla Blackballoon på Facebook.



Det går att tävla tom den 22 december kl 12.00 (och den 23 december drar jag vinnaren så att det blir som en julklapp yill vinnaren:)



LYCKA TILL RARINGAR!



KRAM




Detta inlägg är i samarbete med netbutiken Blackballoon





425 kommentarer:

1 – 200 av 425   Nyare›   Senaste»
Anonym sa...

Hej :) Wow vilket erbjudande! Jag vill ge presentkortet till bästa vännen sedan gymnastietiden. Vi bor i olika delar av landet och ses inte varje dag precis. På nyårsafton däremot, då blir det party! Det skulle vara jättekul att överraska henne, som storgillar Blackballoon och var den som tipsade mig om sidan!

Fia sa...

Wow vilken tävling!!!

Det finns en vän i mitt hjärta som heter S. Vi har känt varandra i 10 år nu. Under dessa 10 år har hon alltid ställt upp. Hon säger ja innan hon ens vet vad det gäller. S gör så mycket för andra och glömmer sig själv. Men jag glömmer inte. Just nu är hon "mellan två jobb" och kämpar rent ekonomiskt,samt lever ensam. Julen blir då extra tuff för henne. Jag vet, har själv varit där. Jag har S att tacka för så otroligt mycket.
Jag önskar av hela mitt hjärta att jag kan få vinna och ge henne det här. Hon betyder så otroligt mycket för mig.

Jag gillar Blackballoon på fb, ska försöka ge mig på att rekomendera =)

Kram Fia

Therese sa...

Hej. Jag har gillat på Facebook!

Om jag vinner skulle jag ge bort detta presentkort till min kära mamma som är min bästa vän och min stora insperation inom inredning.

Ha en riktigt God Jul Philia

Malin Klemisch sa...

Oj vilken fin tävling!
Hade varit underbart att vinna och jag skulle gärna ge min syster ett presentkort på fina prylar, för hon är bäst!
Gillar på FB och nu håller jag tummarna, jätte hårt!!

Ida sa...

Wow... speechless! For en fantastisk konkurranse, og ikke minst, så gavmildt av Blackballoon! Jeg vet at det ikke skal bli vanskelig å bruke det gavekortet ;-D
Jeg liker allerede på facebook, og har såklart ANBEFALT dem til mine venner :)

Dersom jeg er den heldige så ville jeg uten tvil gitt gavekortet til min beste venn; Siv Una, gjennom snart 20 år som desverre bor på andre siden av landet ift til meg. Jeg vet at hun akkurat har vært igjennom en tung periode, hvor en nær venninne mistet kjæresten sin under tragiske omstendigheter. Fordi hun er så sterk, varm og støttende, syntes jeg hun fortjener å slå seg litt løs i denne fine butikken! Jeg savner henne hver dag, så det hadde betydd mye om jeg kunne glede henne litt i en slitsom hverdag!

Riktig god førjulstid!
Klemmer fra Ida

Annica sa...

Till världens bästa syster Monica!
/ Annica

Mia sa...

Hej! Vilken toppentävling! Om jag vinner vill jag ge presentkortet till min härliga svägerska. Hon finns alltid där när man behöver henne. Hon älskar inredning, men just nu är hon föräldraledig och då prioriteras annat :) Jag tror hon skulle bli jätteglad för ett sådant presentkort
Kram Mia

Anonym sa...

Jag skulle ge presenrkortet till bästa väninnan Jossa Rosen som nu varit mammaledig i ett år och hon har under denna tid nästan levt på luft...hon kämpar som egenföretagare inom designvärlden och för en gångs skull kan hon få unna sig något speciellt!! så presentkortet ger jag med värme till Jossa för att hon är en kvinna med "go" i toppklass!!
Jag gillar och extra lott då jag delar och mina vänner också gillar Blackballoon på FB!
Mvh Linda Strand

Bromans Bravader sa...

Jag skulle vilja ge presentkortet till min bror som lever ensamstående med sin son. Han har varken inredningsintresse eller fet budget att lägga på inredning så jag skulle vilja överraska honom med en chans att göra lite fint hemma hos honom och sonen. Tror det skulle uppskattas mycket även om det inte är något han själv skulle prioritera.

Gillar på FB och delar även till vänner på FB och rekommenderar dem att gilla.

Kram Jannike

Angelica sa...

Vilken fin tävling :)
Om jag skulle vinna skulle jag ge presentkortet till min älskade syster som alltid finns där för mig! Alltid har vi varit bästa vänner och varit nära! Och NU ska hon flytta lååångt ifrån mig och hade varit perfekt med lite nya underbara saker till hemmet, som hon förhoppningsvis påminns av mig utav! Fast jag vet att jag alltid finns nära i hennes hjärta :)

ååååååååå sa...

Oj vilket pris! :) tar 2 lotter ;)
Jag gillar blackballoon på fb..
Och jag skulle ge 1000kr till min bästa vän Linda , som bor 50 mil ifrån mig.
Även fast avståndet är långt har vi kontakt varje dag, och hon finns alltid där när jag behöver henne :) jag vill visa henne min uppskattning.
Detta skulle göra henne överlycklig!

Kram Verra

Anonym sa...

Jag skulle ge bort ett presentkort till min fina svärmor. Hon har inspirerats av min inredningsstil som jag själv fått bl a av blackballons blogg och inredningsbutik.
Jag gillar Blackballon på fb.
Tack för denna möjlighet att vara med och tävla.
God Jul önskar Helena O.

Anonym sa...

Hej! Först av allt; ett stort TACK vackra P för all inspiration du ger! Varje dag!! Jag hoppas du aldrig slutar dela med dig av ditt liv, dina tankar, din kreativitet och din blick för det vackra i livet!

Jag skulle vilja ge ett presentkort till min allra bästa och finaste vän S. Vi har känt varann massor av år och trots att vi bor långt från varann nu, så är det alltid samma känsla av "vi" när vi ses. Jag kan inte komma på någon som förtjänar en fin present mer än S. -Fina, kloka godhjärtade S. Livet har inte behandlat dig väl de senaste åren, men det värsta är över nu. Du vände dig om och gick tillslut och nu är det bara att fortsätta framåt. Ett steg i taget. Du är värd så mycket bättre än du haft och jag VET allt blir bra nu. Allt blir bra. För alltid din vän / H

Maria Larsson sa...

Vilken toppen tävling!
Jag vill ge 1000:- till min mor som alltid ställer upp å peppar. Hon skulle behöva det som uppmuntran :)
Ha en fin kväll
/Maria

Memelie sa...

Wow vilken tävling! Jag gillar redan på Facebook och ska gå in och rekommendera vidare. Jag skulle ge presentkortet till min pappa. Han skulle behöva lite hjälp på traven inredningsmässigt, då det inte hänt så mycket på den fronten hemma hos honom sedan min mamma gick bort för 5 år sedan.

God jul till dig och familjen!!!

Kram Lotta

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Oj vilken fantastisk tävling..:))
Den vill jag inte missa!
Dom har precis som du säger massor med fina saker..perfekt att få skämma bort sig själv och sina nära & köra så här till jul..:))

Vill gärna ge presentkortet till min dotter Amanda som har pluggar i 3,5 år och har haft det knapert, men som precis som sin mor älskar inredning. Tycker hon vore såå värd att skämmas bort lite efter ett bra jobb som student<3

Ha de gott
Susanne

mimmie sa...

Hej!

Åh dem har ju så mycket fint! :)

Om jag skulle vinna skulle jag ge bort ett presentkort till min bästa tjejkompis som har haft ett jättetufft år med mycket tårar och slit. Hon har gått igenom den värsta tänkbara separationen med sitt (numera) ex och har dragit allt lass med deras snart 3-åriga dotter, hon har gjort det som en riktig superwoman och förtjänar att hyllas! Att hon fixat allt med flytt, tidiga morgnar, vakande nätter, potträning, dagishämtning etc samtidigt som hon börjat ett nytt heltidsjobb är helt otroligt! Hon är dessutom en underbar mamma till min guddotter :)
Det jag vet att hon inte hunnit med är att göra iordning deras nya lilla bo så ett fint presentkort till henne vore ju mitt i prick såhär till jul.

Kram /M

Prinsessan sa...

Vilken underbar och generös tävling! Jag vill gärna ge min syster en del av vinsten, hon har precis totalrenoverat sin lägenhet och behöver en hel del nytt, men eftersom det mesta har gått åt till renovering så vill jag gärna ge henne något extra fint!

Anonym sa...

Jag skulle vilja ge ett present kort till min bonus lilla syster. Hon är så mysig och fin, och ägnar alltid mina barn värdefull tid. Efter en lång tur ända upp till norr, är hon nu tillbaka här hos oss. Jag hoppas kunna få ge henne denna gåva från Blackbaloon, så hon kan skapa sig ett riktigt fint eget första hem. Att vara ung är inte alltid så lätt, men jag hoppas denna gånga att hon skall hitta det som för henne blir rätt.

/Eva i Umeå

Victoria sa...

Jag skulle ge bort presentkortet till min syster som nyligen köpt sin första lägenhet. Vi gillar all inredning från blackballoon båda två så ett presentkort från detta ställe hade varit helt underbart!
Jag själv ska flytta till hus med min blivande man nästa år. Flytta från en etta till hus på över 100kvadrat ja då behöver man mycket nytt!!
//Victoria

Unknown sa...

Jag skulle vilja överaska min syster Malena i Göteborg, så hon kan inreda sin salong där hon jobbar med hudvård o massage. / God jul Sabina

Sandra sa...

Min fina vän Gittan skulle jag välja att ge ett presentkort. Hon är en fantastisk person som ställer upp i vårt och tort! Hon stöttar, ger råd och är en otrolig inspirations källa! Jag kommer aldrig kunna tacka henne tillräckligt för allt hon gjort för mig! Hon förtjänar ett presentkort:)

Sara Å sa...

Å vilken fantastisk tävling! Klart jag måste ta chansen! :-)
Om jag hade turen att vinna skulle jag ge presentkortet till min fina vän. Hon har de senaste åren gått igenom mer än jag tror jag nånsin kommer att göra, och har äntligen kommit ut starkare på andra sidan! :-) Hon skulle bli överlycklig för en sån här chans, och jag vill verkligen försöka ge henne den!

Håller tummarna:-)

Anonym sa...

Oj det här var ingen dålig tävling-:) Om turen skulle
vara på min sida skulle jag vilja ge presentkortet till
min guddotter Linn. En tjej som besegrat leukemi
och nu bor själv, pluggar på gymnasiet och elitsatsar
på innebandy. Hennes familj och släkt finns 15 mil bort vilket förstås är tufft.
Linn är en supertjej som inte har nån större inredningsbudget så det vore SÅ kul att få ge henne ett bidrag till att göra mysigt i lgh. Tack för en väldigt inspirerande blogg som ingår i vardagsrutinen-:) God Jul/Maria Eriksson

Anna Larsson sa...

Vilken underbar tävling ! Jag älskar ju att shoppa inredning och det vet jag även att min bästa vän Therese också gör ,men när man går hemma med en liten mamma lön så räcker inte alla pengar till det där lyxiga extra som bla du tipsar om i din fina blogg. Därför önskar jag att jag vinner denna fin fina tävling till oss två shopping sugna mammor :)

God Jul !
Kram

Emma Engstrand sa...

Åh älskar Blackballoon!! Jag skulle verkligen vilja ge ett presentkort till min mamma, hon har precis flyttat ihop med sin kille (i hans hus) så vore kul om hon kunde få köpa massa snygg inredning! Det är hon verkligen värd min mamma <3

Kram Emma

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Hallå igen!
Glömde säga att jag kniper tre lotter..håller tummarna och hoppas på STOPR tur..:))

Kram Susanne

Lantligt i Smultronbacken sa...

Åhh, vilken lycka det skulle vara att ge detta presentkort till min vän som har det väldigt tufft nu. Ny lägenhet och ny start i livet själv sedan en tuff separation. Ibland bli livet inte som man tänkt sig och som småbarnsförälder finns inte mycket pengar över till just inredning. Jag skulle med glädje ge det till henne.


Nu håller jag alla mina tummar och tår för att jag får komma med lite glädje denna jul till henne,

Kram Teres

Marie Ljungholm sa...

Jag skulle ge presentkortet till min väninna som haft ett tufft år och har en tjej på 7 år som älskar pynt & inredning. Perfekt att då få presentkort på webb-butik med bra varumärken :)

Caroline sa...

Vilken fantastisk tävling! Jag skulle ge presentkortet till en instagramvän som är lika inredningstokig som jag. Hade varit kul att få överraska henne och göra hennes dag :)

inge sa...

I would love a gift card because I have spent so much on Christmas that I have nothing left to decoate the house and I love their products

Nettskie sa...

Åh vilken grym tävling! ❤ Blackballoon

Om jag vann skulle min vän U få ta del av priset. Hon har haft ett tufft år med massor av flyttar och en livsdröm som har gått i kras. Trots allt det jobbiga som har hänt henne ställer hon upp i vårt och torrt och lyssnar och ger kloka råd. Det skulle vara underbart att ge henne denna gåva nu när hon och hennes familj håller på att starta upp ett nytt boende!

Nettskie sa...

Åh vilken grym tävling! ❤ Blackballoon

Om jag vann skulle min vän U få ta del av priset. Hon har haft ett tufft år med massor av flyttar och en livsdröm som har gått i kras. Trots allt det jobbiga som har hänt henne ställer hon upp i vårt och torrt och lyssnar och ger kloka råd. Det skulle vara underbart att ge henne denna gåva nu när hon och hennes familj håller på att starta upp ett nytt boende!

Sandra - Villa Sju sa...

Åh vilken tävling! Jag vill ge bort presentkortet till mina fina lillasyster som numera bor en bra bit i från mig pga studier. Hon bor på 8kvm och behöver lite ny inredning i sin lilla lya :-) KRAM

Anonym sa...

Hej!
Å vilken fin tävling!
Jag skulle vilja ge presenkortet till min allra bästa vän K,som tyvärr har drabbats av en elakartad bröstcancer,och hon blir opererad på tor,j,,,,vla pisscancer,jag ska stötta henne så gått jag kan,men ett presentkort på blackballon kan nog skingra tankarna en liten stund genom att kolla deras fina sida,
jag önskar att alla för var friska och krya i juloch att 2013 blir ett år med mycket lycka och kärlek.
Tack för en underbar blogg,som både jag och K läser.
Malin J

Photo by Emelie sa...

Snacka om att kunna gå bananas!

Jag skulle ge en del av presentkortet till min närmsta vännina. Hon är just vad en nära vän är utan att jag tänker på det, men det är i det tuffare stunderna det märks. Hon är en tjej som verkligen ger mig energi och ro i själen!
Vi är båda studenter, men har haft många och långa samtal om att vi inte vill "snåla" i livet bara för det. Vi prioriterar båda att kunna äta gott och unna oss saker (resor etc) istället för att leva på nudlar. Allt handlar om prioriteringar!
Jag har 3,5 år kvar (snart klarat av 2) och i vår klarar hon av sin tioende och sista termin och jag är så otroligt stolt över henne. Vi älskar inredning och design båda två och har väldigt samma stil (mycket svart, vitt och grått i våra hem), så det finns mängder av produkter från Blackballoon som skulle göra sig superfina hos oss bägge!

Det vore dessutom verkligen pricken över i:t att ha massa snygga produkter att fota nu när min egna blogg är under uppstart (efter månader av inspiration från alla er duktiga tjejer)!

Jag håller tummarna för en superklapp till vårt nya hem!
//Emelie

(Gillar och delar såklart på Facebook!)
oberg_emelie@hotmail.com

Elinor sa...

God kväll, så här en vecka före julafton.
Så klart jag är med på denna tävling. Längtar o suckar över en Tine K lampa, svart hög fot o skärm med de underbara prismorna hängandes. Den är underbar men påkostad... Presentkort skulle vara toppen så drömmen blir min! Vilken julklapp alldeles för mig själv. Just nu töhälsningar från Vårgårda/ Elinor

Anonym sa...

Hej!
Jag skulle vilja ge bort ett presentkort till min vän och syster som just nu går igenom en tuff cellgiftsbehandling, har 3 små barn samtidigt som de bygger sitt drömhus. Hon skulle behöva lite extra uppmuntran med lite fin inredning till nya huset i vår.

God Jul

/Ulrika

Unknown sa...

Härlig tävling! Valet blir inte så svårt....till min kära lillasyster! Hon och hennes man har just flyttat tillbaka till Sverige efter att bott utomlands många år. Och eftersom dom ska börja bygga sitt drömhus kan lite inredningshjälp komma väl till pass.
kram från Itte

Anonym sa...

Slänger in en kommentar och hoppas hoppas hoppas på att lyckans stjärna faller på mig. 🌟 vinner jag delar jag med mig, till min syster. Partner in crime.

Gillar FB.

Kram Johanna

Anonym sa...

Åh alltid kul med tävling! Denna tävling är verkligen behövd särskilt av min vännina Therese som är min fd arbetskamrat. Hennes senaste år har varit extremt jobbigt med arbetslöshet, skiljsmässa, mögligt hus och vårdnadstvist. Trots detta kan vi ändå skratta ihop. Eftersom vi båda är tokiga i inredning skulle detta hjälpa oss att fixa hennes vardagsrum. Hoppas på vinst kramar Caroline i Karlskrona

Anonym sa...

Hej ! Wow vilken tävling, vill man ju absolut inte missa, är tokkär i denna netbutiken. Presentkortet skulle jag självklart ge till min mamma,som alltid ställer upp i vått och tort. Stort tack till dig som delar med dig av ditt vackra hem och ger mig massor av inspiration.
Kram Pia Johansson

Mamma hela veckan sa...

Ojojoj vilken tävlig...

Jag skulle ge presentkortet till min syster. Hon kämpar ständigt i motvind med att människor inte tror på hennes förmåga. Jagvet dock att ho när en av de stakaste och mest målinriktade människor jag vet, men det är svårt att vara hjälte när hon jobbar i det tysta. Hon förtjärnar verkligen ett presentkort.

Jag skulle till och med göra så att hon fick mitt 5000 kronors och jag tog det på 1000kr om jag vann.

Jag har gillat och delat på FB.

Anonym sa...

Vilken tävling, hoppas hoppas hoppas =)

Presentkortet skulle jag absolut ge till min fina mamma som kämpar på varje dag. Trots tråkiga besked den senaste tiden så möts man alltid av ett leende och en varm famn. Vet hur mycket hon suktar efter taklampan från Tine K som hänger i mångas hem....vore jättekul om hon kunde få chansen!!!


Varma julhälsningar
Linda

Anonym sa...

Ooops....glömde ju att skriva att jag gillar sidan sedan länge på FB!!

/Linda K

Anonym sa...

Jag vill ge presentkortet till min lillasyster som är nyskild och som bäst håller på att skapa sig ett nytt k hem åt sig och sina barn. Det skulle hon verkligen vara värd!

På Nylund sa...

Hej!

Nu gillar jag Black Balloon på facebook!

Jag skulle ge presentkortet till min älskade barndomsvän. Hon har haft det lite tufft med ekonomin och bor just nu i ett hus som hon inte trivs med och då tänker jag att lite pengar till inredning skulle kunna göra henne gladare och få henne att trivas i huset.

Kram

seventeendoors sa...

Jag skulle vilja ge min nyskilda väninna ett presentkort, nu när hon ska inreda ett nytt hem till sig och sina två små pojkar.
Jag gillar Blackballoon både på facebook, och instagram.

Hälsningar
Ulrika/seventeendoors

Emma sa...

Vilken kalastävling du har lagt upp,
hade jag fått äran att vinna hade jag varit stolt som en tupp!
Jag har precis köpt mig en egen lya, och mina gamla grejer hade passat perfekt till Blackballoons nya.
Presentkortet skulle jag ge bort till Nicke och Johanna,
min syster och svåger som är för bra för att vara sanna.
De har, som jag, precis köpt lägenhet, och de skulle behöva lite extra pengar, yes jag vet.
Jag önskar mig ett hav av kuddar från DAY, det finns inget annat som passar bättre hos mig.
Även en svart lampskärm från TineK, en underbaring jag länge haft ögonen på.
Till sist vill jag önska dig en riktigt underbar jul, hoppas att dina söta barn ger dig något riktigt kul!
Hälsa Småstaden ifrån mig, så håller jag tummarna för att det snart ramlar in ett mail ifrån dig!

Hälsningar Emma
prinsessan_2004@hotmail.com

my home and me sa...

Åh vilken tävling! Verkligen i min smak!
Blackballoon är min favo inrednings butik!
Skulle vilja ha allt i hela butiken! Hade jag vunnit så hade jag förnyat vårt vardagsrum som vi ska tapetsera om till våren och lägga en svart liggande panelvägg. Resten av pengarna och presentkortet skulle jag inte tveka en sekund på att ge till min underbara mamma.
Mamma har aldrig ställt sig själv först, hon tänker bara på alla andra och aldrig sig själv. Kan inte minnas när hon köpte någonting till sig själv. Hon är sjukpensionär och måste prioritera vad pengarna varje månad ska gå till. Oftast alltså mat, lån mm. För 3 veckor sedan var hon och pappa i Stockholm och då hände det något fruktansvärt. Dom blev påkörda så hela deras bil kvaddades. Som tur var hade dom änglavakt och det gick bra med både mamma och pappa. Men dock var dom tvungna att ta alla sina spar pengar som dom sparat för att renovera och göra ett nytt sovrum hemma för att istället köpa en bil. Jag har aldrig sett min mamma så förstörd och för en gång skull skulle hon sätta sig själv i första hand. Och renovera sovrummet som hon så länge väntat på. Men inte denna gången heller. Hade jag vunnit så hade hon fått köpa massa inredning till sitt sovrum när det nu blir av att dom kan renovera, men det hade varit en fin start på någonting bra/nytt. Hoppas!
Kramar Anna

SOFIE sa...

Åh vilken drömvinst! Man älskar ju allt i deras sortiment! Självklart gillar jag Blackballoon på Facebook! Det andra presentkortet skulle jag ge min bästa vän J som är otroligt duktig på allt som har med inredning att göra! Hon finns alltid där för mig och jag vet hur otroligt lycklig hon skulle bli för en sådan present! Nu håller jag tummar och tår!! ;)

Anonym sa...

Vilken underbar tävling!!!!
Jag vill ge ett presentkort till min dotter som fyller 21 år på julafton och som dessutom fått en egen lägenhet som hon ska flytta till i februari. Det är hon som tipsat mig om "Blackballoon" och hon önskar sig brickbordet med vita ben, Tine K som många har. Hon ska få pengar av mig och min man i julklapp till hjälp med bordet så detta skulle ju vara den perfekta julklappen. Varför ska hon vinna??? Jo, för hon är den mest varma, omtänksamma, ödmjukaste tjejen vi vet! Dessutom har hon och en kompis stått hela december månad och bakat och sålt lussekatter där pengarna rakt av har skänkts till Afrikas Horn!
Tyvärr har jag inte facebook, men min dotter har och länkar säkert.
MVh Monica i Lerum utan blogg

Inredningsfrun sa...

För ett år sedan var min bästa vän Sofia med om en bilolycka som förändrade/förstörde hennes liv.

Trots detta är hon solen i mitt liv, hennes tre små prinsessors liv och alla som hon kommer i kontakt med. En sol som ger och ger och ger av sig själv och NU är det dax att hon får lite lyx tillbaka. Presentkortet ger jag henne för att hon är värd precis allt i livet!!!

Självklart gillar både jag och mina fejjan-friends Blackballon och hoppas på tur!!

KRAM <3

Amela B. sa...

Hej! Jag vill ge presentkortet till min bästa vän Belma som ska flytta till ett nytt hus efter 5-års letande. En Tine k lampa som jag redan har har hon önskat sig länge nu. Tack!

Anonym sa...

Oj oj oj !
vilken tävling!!
1) Gillat sedan länge, men nu också via min bloggsida Villa Sjöhaga och blev följare 2841.

2) Jag skulle vilja ge min vän Lotta en present från Blackballoon för att jag vet hur mycket hon tycker om den webbutiken. Det är en vän som alltid är nära och en vän som jag totdelar mitt inredningsintresse med. Valet är därför inte svårare än så. Skulle vara fantastiskt att få överraska med en present där ifrån.

3)Självklart skall jag prata gott om detta! Till mina andra vänner som ännu inte fått upp ögonen för Blackballoon.

Kram

Benita sa...

Jag skulle vilja ge min bästa vän A båda presentkorten. Hon har haft det tufft i flera år med en son som farit riktigt illa i skolan och som hon jobbar hårt på att få upprättelse för samtidigt som han fortfarande mår dåligt och därför kräver mycket tid och uppmärksamhet. Det tär hårt på en ensamstående mamma, går ut tidsmässigt över storasyster och sliter i hjärtat på mig, väninnan.

Linn sa...

Jag skulle ge presentkortet till min fantastiska vän och svärmor A. Hon ställer alltid upp och hjälper till när hon behövs; skjutsar, barnvaktar, lagar mat eller bara umgås. Med mina egna föräldrar drygt 20 mil bort (har flyttat från Örebro till Stockholm "för kärlekens skull;)) är hon och min svärfar extra viktiga för mig - och dessutom bor de bara ca 4 minuter ifrån oss.
Just nu passar presentkortet extra bra då hon drömmer om att göra om i gråa, blåa och vita kulörer.
Har gillat på Facebook!:)

Kram Linn

Anne sa...

Hej!
Skulle vara underbart att vinna presentkortet på härliga inredningsprylar till min dotter som är så flitig och pluggar i Stockholm,fattig student skulle bli överlycklig att få inreda sin lilla lya!

Tess sa...

ojojoj! Ingen dåig tävling :)
Gillar redan på fb sedan tidigare o länkar också på min blogg sedan tidigare. Älskar deras grejer :) Rekommenderar på fb med!
Presentkortet skulle jag ge till min syster! Hon ställer alltid upp för alla och spenderar alldeles för lite både tid o pengar på sig själv!

Tack för en fin blogg :)
Kram!

Kajsa L sa...

Jag skulle ge presentkortet till 2 av mina allra bästa vänner. Även om de är ett par kan vi alltid umgås alla 3. De har dessutom alltid ställt upp för mig. Förra sommaren, innan jag hittade en lägenhet, fick jag till och med bo hos dem. De har tagit mig under deras vingar, fungerat som extraföräldrar i vissa stunder och nu har de köpt sin drömlägenhet och ingen är gladare än jag. Skulle vara fantastiskt fint att få ge dem presentkortet i julklapp:)

Anonym sa...

Hej! Gillar redan på FB. Jag skulle vilja ge presentkortet till min mamma som alltid ställer upp och är så generös!
God Jul! /Jennifer

Laura sa...

Hej jag vill ge min Emma som hittat kärleken i sthlm och dem håller på renoverar så skulle vilja ge dem hjälp med få ordning på lägenheten!

Elinor sa...

Hoppas jag kan vara med i tävlingen trots att jag inte är med i FB. Är väl inget krav?
Hälsning Elinor i Vårgårda.

Laura sa...

skulle vilja ge den till kompis Emma som äntligen hitad kärleken i sthlm!

My everyday life sa...

Wow vilket erbjudande! Om jag vann så skulle självklart min bästa vän Emma få presentkortet. Hon är så värd det och älskar precis som jag Blackballoons inredning. Nu håller vi tummarna tillsammans.

Kram Nina

Laura sa...

Hej jag vill ge min Emma som hittat kärleken i sthlm och dem håller på renoverar så skulle vilja ge dem hjälp med få ordning på lägenheten!

LillaSysterLiten sa...

Hej.
Min lilla mormor var tvungen att flytta från en underbar lägenhet när hennes man blev sjuk. Nu bor hon själv i en liten lägenhet där hon inte riktigt trivs. Åldern och hennes krämpor gör att hon inte orkar med ännu en flytt. Jag skulle bli så glad i själen om hon fick unna sig något riktigt fint till sitt boende!
God jul allihopa!

Helinä Keiju sa...

Hej,

jag har gillat Blackballoon på Facebook.

Om jag vinner skulle jag ge bort detta presentkort till min kära mamma.

Sofi sa...

Hej hej!

Jag skulle ge presentkortet till min bästa vän Emma! Vi är som systrar och ger varandra så mycket glädje och inspiration!
Hon älskar att shoppa precis som jag så det vore fantastiskt kul att ge henne detta! Det är hon värd!

Har gillat på Facebook med:)

Ha det gott!

Kram Sofi

Unknown sa...

Jag vill ge pressentkortet till min man så att han också kan få handla inredning till vårat hem så att han känner sig delaktig. Det skulle bli en bra mix av våra stilar.
Kram Åsa71

Anonym sa...

När räkningar och lön inte riktigt går ihop är jag glad att dessa tävlingar finns! Jag skulle med glädje ge presentkortet till min vän M.B som stöttade mig enormt när jag kom hem från tsunamikatastrofen och nu har hennes dotter, för andra gången drabbats av leukemi. Mycket har hänt i mitt eget liv som gjort att jag inte orkat finnas där, jag har behövt vårda mig själv och min familj fast tankarna har varit hos henne. Efter flera år av sjukhusvistelse är hon värd lite lyx i deras sjukhusvardag!
/Matilda.F

Anonym sa...

Ojoj vilken rolig tävling!!

Jag vill utan tvekan ge presentkortet till min mamma i julklapp. Det finns ingen som har ställt upp som min mamma för mig. När jag väntade mina tvillingar vid 22 års ålder (jag är 25 nu) så var den hon som störtade mig mest. Hon kommer alltid och hjälper till, även om det bara handlar om att jag ska få sova ett par timmar, så kommer hon direkt efter jobbet. Hon ställer sig och diskar, städar, bär ut sopor ja sånt som man inte alltid orkar när man har två treåringar och ett heltids jobb.
Mina tjejer avgudar sin mormor, och om jag ens blir hälften så bra mamma som min mamma är, är jag nöjd. :) hon är fantastisk <3

Emelie J sa...

Denna tävling är nog för bra för att vara sann! Om jag skulle lyckas vinna blir det min kära mamma som skulle få ta del av ett presentkort. Hur mycket man växer och revolterar, går sin egen väg och struntar i vad mamma säger, kommer hon alltid att vara min mamma och jag hennes dotter. Det är en speciell kärlek mellan mor och barn som är svår att sätta fingret på. På något sätt upplever jag att min mamma blir en allt viktigare del i mitt liv ju äldre jag blir och väljer mina egna val i livet. Hon är där och visar sin uppskattning och kärlek, och trots att hennes frågor ibland känns jobbiga och för intensiva kan jag inte sluta att förundras över att hon aldrig tröttnar på att ställa alla dessa tusen miljoner frågor och vara genuint intresserad av mig och mitt liv. Jag lär nog inte förstå en sån sak förrän jag själv blir mamma en dag...

Anonym sa...

Jag tokgillar Blackballoon och har beställt varor från dem några gånger!! Jag skulle ge presentkortet till min syster som precis köpt hus och unnar sig alldeles för lite schysst inredning! Gillar och delar ständigt Blackballons bilder på FB!!!

Nu håller jag tummarna...stenhårt!!!!!

/Sonja Hansson

Malin M sa...

Hej,
Jag har gillat på Fb. Om jag skulle vinna vill jag ge min mor presentkortet. Hon skulle uppskatta det väldigt mycket!

/Malin M

Viktoria sa...

Hej

Jag skulle vilja ge ett presentkort till Världens Bästa Syster. Hon har i flera år kämpat med sin Anorexia och idag är hon fullt frisk och jag fick igår reda på att jag ska bli Moster.

Kram Viktoria¨
vickan_ericsson@hotmail.com

Anonym sa...

Jag skrev precis ett anonymt bidrag, sen förstod jag att det kan ju inte vara så lätt för er att veta om jag har gillat på fb, vad jag heter osv. Men jag heter Isabel och det var jag som skrev bidraget om min mamma och mina tvillingtjejer och att hon hjälper mig mycket.
Jag har gillat blackballoon på facebook, Kram

Lisette sa...

Utrolig fin gave;););) WOW, krysser fingre og tær. Jeg ønsker og gi min mamma et present kort på 100,- om jag vinner. Hun har gjort så mycket for meg! Liker på FB og komentar her.

Sofie sa...

Om jag skulle vinna skulle jag ge det till min älskade storasyster som alltid finns där och ställer upp, både för mig, sina barn och andra i hennes omgivning, utan att kräva något tillbaka. Hon förtjänar verkligen en riktigt bra julklapp så att hon förstår hur värdefull hon är!

Gillar sidan på FB. :-)

Therese sa...

Hej! Nu har jag gillat på Facebook!
Om jag skulle vinna så skulle jag gr bort presenten till min bästa och underbara vän/ tvillingsyster D! Hon älskar inredning! Och måste tillägga att du har hur fint som helst går alltid in och tittar på din blogg hur du har de och får inspiration från dig Med vänlig hälsning, Therese

Therese sa...

Hej! Nu har jag gillat på Facebook!
Om jag skulle vinna så skulle jag gr bort presenten till min bästa och underbara vän/ tvillingsyster D! Hon älskar inredning! Och måste tillägga att du har hur fint som helst går alltid in och tittar på din blogg hur du har de och får inspiration från dig Med vänlig hälsning, Therese

Anonym sa...

Kære House of Philia
Sikke en fin konkurrence, du har. Og lige i julens tegn :-) Jeg har en rigtig sød lillesøster, som også er min bedste ven. Hun er en stærk, smuk kvinde, som jeg er stolt over at være i familie med. Glenda stiller altid op for såvel familie og venner, hvis de har brug for hjælp. Samtidig er hun meget gavmild, og ved ikke alt det gode, hun vil gøre for andre mennesker. Hende ville jeg vældig gerne glæde med et gavekort til den skønne, skønne butik Blackballon. Jeg er selv tit inde på Blackballon og nyder alle de flotte, flotte ting, som de har. Specielt lamperne er jeg vilde med. Stilen er rå, men samtidig elegant. Håber på lykken tilsmiler mig :-)
Kh Jeanette
jhp@regionsjaelland.dk

Therese sa...

Hej! Nu har jag gillat på Facebook!
Om jag skulle vinna så skulle jag gr bort presenten till min bästa och underbara vän/ tvillingsyster D! Hon älskar inredning! Och måste tillägga att du har hur fint som helst går alltid in och tittar på din blogg hur du har de och får inspiration från dig Med vänlig hälsning, Therese

Anonym sa...

Hej, jag skulle vilja ge det till min dotter som precis har renoverat ett gammalt hus tillsammans med sin sambo, eftersom de är unga har de inte fyllt sitt bo med sådant som man kanske vill själv ha, så det vore så kul att ge henne som är så intresserad av inredning ett välkommet bidrag till deras nya husliv. / Sussi B-G

Maria O sa...

Jag vill gärna ge ett presentkort till min underbara svägerska som precis gått igenom en svår operation så hon behöver muntras upp. Gillar givetvis på fb.

Anonym sa...

Jag och min fina vän Frida är nyblivna husägare. Som tre- respektive fyra- barnsmammor är det svårt att prioritera inrednings prylar. Vi båda älskar inredning och kan sitta tillsammans och titta i inredningstidningar och drömma oss bort. Skulle bli så fantastiskt glad om om vi skulle få vinna denna tävling!

God Jul, Charlotte i varberg.

mrs Sessan för Lifestyleblogs.ser sa...

Gud vilken dröm tävling !! med en äkta dröm butik som sponsor <3

Jag vill gärna satsa allt & ta 2 lotter i denna tävling, för den jag skulle vilja ge bort presentkortet till stod klar direkt.
-Det skulle jag ge till min vän i Stockholm som fyllde år i går & har det jätte tungt i December månad då de flesta andra är glad & firar med sina nära & kära. Hon & hennes 6 åriga dotter går andra julen i möte utan hennes sambo & dotterns pappa, som blev groteskt mördad julen för 2 år sedan.

Jag VET att inga saker i världen skulle kunna få han tillbaka, men jag vet också att hon går & drömmer om att få "starta lite på nytt & gå vidare" på nyåret & hon älskar vackert interiör!! Jag vet hon hade blivit så glad efter år i sorg & med trång ekonomi.

Jag kryssar mina fingrar & hoppas att hon inte läser här nu ;) om jag skulle vara heldig vinner...

Riktigt Riktigt God Jul Petra & massa god hälsa för det nya året

Majas mamma sa...

Vilket pris!! Jag skulle så gärna vilja ge detta presentkort till min söta mamma. Hon älskar deras hemsida och har beställt jätte fina saker därifrån men jag vet att där finns så mycket mer som hon hade älskat att smycka sitt hem med. Därför jag önskar min mamma detta presentkort är för att hon är världens bästa mamma och mormor till min dotter. Hon är en underbar person som tänker på alla andra före sig själv. Hon hade blivit så glad och uppskattat den här fina gåvan till tusen! Kram Emma Rasmussen

Anonym sa...

Den första oktober kom jag och min man hem från från en mysig weekend i Helsinki. Vi hämtade vår lilla hund från mina föräldrar och då fick vi veta att min mamma har tumörer i levern, buken, lungorna och nacken. Min värld rasade, mitt immunförsvar kollapsade och jag blev själv sjuk i några veckor. Nu har jag lärt att hantera chocken, men vi vet att det är bara en tidsfråga innan hon rycks bort. Den lilla tid vi har tillsammans vill jag göra allt för henne - oavsett om det är fysisk närhet, mentalt stöd eller materiellt välbefinnande. Jag gör allt! Ett presentkort gör inte henne frisk, inget gör, men det skulle locka fram ett leende i ansiktet som är mig så kärt.

Kram /Mira

MiaC sa...

Wow, alltså verkligen wow... vilken tävling =)
Ok, min syster skulle utan tvekan få ett av presentkorten. Hon studerar just nu i Australien och lever på nästan inga pengar alls så att få ge henne detta vore helt underbart =)
Delar på FB.

Marie sa...

Om jag har turen att vinna skulle jag DELA hela summan med min vän som inte längre bor nära mig. När hennes sambo tragiskt gick bort i en trafikolycka i somras flyttade hon hem till sin hemstad med sina barn, den yngsta då bara 4 månader.

Nu bor hon hos sin familj och får hjälp och stöd i sin vardag. Jag vet att hon planerar ett eget boende så sakteliga och att få dela presentkorten med henne hade kännts så bra. Inget kan få hennes sambo, barnens pappa och vår vän tillbaka, men detta är ett roligt sätt att bidra till hennes framtida nya liv.
//M

Anonym sa...

Hej!
Gillar redan på FB!
presentkortet skulle få min vännina Anna Andrys som köpte nyss ett hus och börjar inreda det!
Mvh Anna från S

Anonym sa...

God kväll, om jag vinner vill jag ge presentkortet till en av mina söner. Jag har två grabbar som precis har blivit sambos med sina flickvänner. Vinner jag så får jag väl helt enkelt köpa ett till presentkort så att det blir rättvist:) A-L

Mittgodastefinaste sa...

Vilken tävling!

Jag vill ge presentkortet till min fantastiska lillasyster som är mammaledig och inte har så mycket pengar att spendera på inredning som tack för att hon alltid lyckas att få mitt stripiga hår att bli jättesnyggt. Jag tar alltid vägen förbi henne när jag ska nånstans!

Jag följde förresten ditt bearecept idag till middagen, så smidigt och så gott!

Ha en fin måndagskväll! Kram Jenny

Anna G sa...

Vilken generös tävling!
Jag gillar på Fb, och tipsar även vännerna om att gilla såklart.

Om jag vann så skulle jag ge presentkortet till min bästa vän J. Hon fick barn för fyra månader sedan. Ända sedan förlossningen har hon haft olika komplikationer som avlöst varandra. Hon har fått ligga på sjukhus två gånger, och senast idag var hon uppe på akuten. Tyvärr har hon inte fått möjlighet att njuta av bebistiden så som hon borde, och speciellt nu vid jul känns det extra jobbigt. Att få överraska henne med ett presentkort från en av hennes favorit-webbutik skulle göra henne väldigt glad tror jag.

/ Anna

Anonym sa...

Presentkortet skulle utan tvekan gå till min söta, smarta, snälla, generösa syster som bara är bäst. Thatś it!
God jul & kram!

Anonym sa...

Oj vilken julklapp för den lycklige, som jag hoppas blir jag :))

Den jag skulle vilja ge lite extra uppmärksamhet är finaste kusin som fått gå igenom två sorger i livet, där hon mist sin mamma (min moster) och syster (min kusin) på kort tid till den fruktansvärda sjukdomen cancer....
Tycker att hon med stort mod och styrka lyckats stå hel trots att en så stor bit av hennes hjärta för alltid är borta....
Hon har med villkorslös kärlek ändå ställt upp för andra och jag tycker att det är dags att hon får tillbaka lite kärlek!

Peace and Love! <3

Kram Ann-Sofie Englund / Värmland

Ps. Gillar redan på Facebook....och delar såklart! :)

Anna sa...

jag skulle ge presentkortet till min kusin som släppt allt i usa och flyttar hit till finland, över hela världen, för kärleken. Så hon får lite nytt till sitt nya hem!

Sara sa...

Hej!

Åhh vilken underbar tävling!

Jag skulle ge present kortet till min fina vän E. Hon älskar inredning. Pga nedskärningar måste hon lämna sitt jobb i januari så detta presentkort hade alldeles säkert piggat upp henne!

Anonym sa...

Vill ge presentkortet till min syster som inte lägger några pengar på sig själv, utan på sina barn i första hand. Det skulle vara så kul att få ge henne det!
Hälsningar Annica L

Unknown sa...

Jag skulle ge presentkortet till min älskade syster som just nu verkligen behöver en underbar överraskning då hon har det tufft just nu! Älskar henne så och vill bara få henne att må bättre. Jag vet att detta inte löser alla hennes problem men vem mår inte gott av att bli uppvaktad och överraskad!
Jessica

Anonym sa...

Jag önskar ge ett presentkort till min tvillingsyster som också är min bästa vän:) Vår mamma har precis lämnat oss för himlen. Caroline ställde in sin och familjens första och efterlängtade utlandsresa. Så ett härligt presentkort skulle allt pigga upp i mörkret:) hälsningar Heléne

Lotta sa...

Hej,
Jag skulle ge presentkortet till min bästa barndomsvän Emma.
Under hela skoltiden var vi de allra Bästa vänner, vi gjorde allt tillsammans, har så många minnen av skratt, gråt, glädje.
Minnen som alltid finns kvar.
/Lotta Haglund

Anonym sa...

Tack för en fantastisk blogg. Skulle ge det till min svägerska som har haft ett riktigt tufft år och aldrig unnar sig något själv, skulle verklige värma att få ge henne detta presenkort så hon skulle få njuta av något fint hemma !// Caroline S

Mamma till 123 sa...

Inte svårt vem jag skulle ge presentkortet till, jag har en jobbarkompis som förgyller varje arbetsdag...en toppen här lig tjej som jag tycker såå mycket om! Hon skulle verkligen vara värd detta presentkort!! kram Malin

Anonym sa...

Jag víll gärna ge presentkortet till min bästa vän som är min älskade dotter som också är min kollega.Hon är bara bäst,hon är värd ett presentkort för att kunna ge sig själv något fint. Hon ger hela sin själ och hjärta i att hjälpa och stötta människor som förvärvat härnskador eller som har behov av stöd i sin vardag. Hon är bara bäst. Hon är också en fantastisk mamma till mina tre små fina barnbarn.¨
Lena i Katrineholm

Anonym sa...

Himmel for en flott premie! :)

Jeg vil gi gavekortet til min beste venninne Ingebjørg som er tvers gjennom god og som alltid setter andre foran seg selv, hun er helt unik og genuint empatisk *

God Jul ***
Turid

Mitt Vardagslyx sa...

Hej Petra! Jag skulle vilja ge min vän I presentkortet. Hon har precis flyttad till en ny stad med sin familj och håller på att helrenovera sitt hus. Jag vet att hon verkligen skulle uppskatta inredning från Blackballoon när allt äntligen är färdigt. God Jul! Hälsningar Claudia

Anonym sa...

Wow, vilken tävling!!
Gillar redan Blackbaloon på FB o ska tipsa andra.

Presentkortet skulle jag vilja ge till min kära syster för att visa att hon är Världens bästa mamma. Efter sex jobbiga år med vårdnadstvist fick jag ett glädjande samtal från henne idag att det börjar bli en ljusning. Tycker hon är värd att få shoppa loss på lite nytt till sitt hem, då det inte varit så mycket focus på det under denna tid.
God Jul&Gott nytt år!!
Katarina O

Therese sa...

Jag skulle ge presentkortet till min barndomskompis som för 5 år sedan drabbades av en hjärntumör och har sedan dess gått på diverse behandlingar. Hon är 30 år och bor fortfarande hemma hos sin mamma men försöker nu klara sig själv och förhoppningsvis kommer hon inom en snar framtid kunna flytta till sin första egen lägenhet. Hon är verkligen värd denna fina present och ingen annan än jag skulle bli lyckligare om vi tillsammans vann detta!

Ninchen sa...

Jag vill så gärna ge min syster ett presentkort hos Blackballoon, det skulle göra mig så glad att kunna glädja henne nu när hon just bytt bostad och väntar sitt första barn, och har svårt för att unna sig och fylla lägenheten med vackra ting som hon såväl förtjänar!

Anonym sa...

Hej!
Om jag är den lycklige vinnaren skulle jag ge presentkortet till min dotter. Hon fyller år i januari och skulle vilja renovera sitt rum. Trots att hon är tonåring är hon mycket inrednings medveten, så vad vore en bättre födelsedags present?!
Hälsn.,
Eva

Anonym sa...

Å, vad kul med en sån lyxig jultävling, den vill jag inte missa! Om jag vann skulle jag ge min gamla granne som separerade förra året presentkortet på 1000 kronor, för att hon skulle kunna få det extra fint och lyxa till det lite i sin nya lägenhet. Hoppas på tur!
God jul o Gott nytt år!

/Suzanne

Johanna sa...

Åh, vilken tävling! Skulle gärna gett alla mina vänner detta pris men den som ligger mig varnast om hjärtat och alltid är där och ställer upp är min vän och kollega Yvonne! Hon är inredningstokig och detta pris skulle passa perfekt! Ofta när hon hittat något snyggt så har vi precis samma smak och det är alltid lika roligt att shoppa loss med henne!! Nu håller jag mina tummar för en superfin julklapp!!

MVH//Johanna

Linda sa...

Åh... presentkortet skulle en nyvunnen vän få. Hon är en klippa som hjälper till att underlätta vardagen, lyssnar och kommer med kloka råd. Precis som vänner ska : )!
Blackballon gillas såklart på fb : )!

Sofie S sa...

Jag skulle ge presentkortet till min lillasyster. Hon blev sambo i helgen med sin pojkvän och båda är studenter. Presentkortet hade verkligen kommit till användning hos dem eftersom man inte har allt för mycket pengar över till att spontanshoppa inredning för studiebidraget.

Gillar redan på FB.

Anonym sa...

Hej! Jag har gillat på FB. Och vem vill jag ge presentortet till då? Jo min kära dotter som även är min bästa vän. Och varför då,,,jo till sommaren skall hon bli fru Larsson och vad skulle inte vara bättre än att få dekorera borden m.m med saker från Blackballoon <3
Trevlig kväll från Pia B

Sofie - Mamma till William & gravid med nr.2 sa...

Men åååååh vilken kanontävliiing !! :D
Jag skulle utan att tveka ge presentkortet till min bästa vän Emma som precis som jag äälskar inredning, Blackballoon säljer just den typ utav inredning som får oss båda att spricka utav inspiration, lusten att skapa & ett sjujäklans BEGÄR, heelt underbara saker !! :)

Håller tummarna nu att jag får ge henne denna underbara julklapp, Hon om någon förtjänar den verkligen, hon är en sån fin människa som ständigt ställer upp för alla andra och det är på tiden att Hon får något tillbaka :)

Kram

(ps, jag gillar & har delat deras inlägg som rekommendation på FB :)
(Sofieeklund@hotmail.com)

Ica sa...

Jag skulle ge ett presentkort till min Bror och svägerska som precis köpt sitt första egna hus! Tänk att få överraska dem med en sådan inflyttningspresent!

Kram Ulrica

Miss Tess sa...

Wow vilken tävling!

Skulle (såklart) bli suuuperglad om jag vann dessa presentkort. Gåvan skulle jag ge min vän som fick sitt andra barn just idag. Världens finaste vän med två små barn och ett nytt hus och med hennes stora inredningsintresse vet jag att hon skulle vli sååå glad för denna gåvan. Hade varit kul att få ge henne "något extra". Och det andra presentkortet skulle bli riktigt välkommet till migsjälv då jag precis köpt nytt hem som jag renoverar och inreder för fullt.

Hoppas, hoppas på dessa fina julklappar!

Tack för en toppentävling, gillar och rekommenderar.

Therese

Johanna sa...

Oj, skrev en lång kommentar innan men hittar den inte nu :) I vilket fall testar jag igen! Rekommenderar Blackballoon till alla ina vänner och speciellt till Yvonne, min vän och kollega sedan många år! Världens bästa som alltid finns till hands! Såklart är hon den givna vännen till presentkortet om jag skulle ha turen att vinna!
MVH//Johanna

Anonym sa...

Hej!

Om jag är den lyckliga vinnaren skulle jag ge presentkortet till min dotter. Hon är en underbar kämpare i vardagen och inspirerar mig massor.

Hälsn.,
Eva

Andrea Ljungkvist sa...

Halloj!
Kan bara inte låta bli att vara med och tävla!
Självklart skulle jag vilja ge min syster ett presentkort hos Blackballoon! När barnen flyttade ut så lämnade hon och kärleken tryggheten i den den gamla hemorten, för ett nytt liv i en ny stad. Ett stort steg till en stor lägenhet, som nu behöver fyllas med vackra saker.
Har gillat Blackballopn på FB.
Julhälsningar
Andrea

Mrs Moet sa...

Hej

Jag är gärna med och tävlar. Vinner jag hade jag gett presentkortet till min blivande exmake! Har just separerat och snodde med mig mycket av pyntet där hemma så han behöver shoppa lite nytt för att fylla ut lite :) Dessutom är han världens bästa exmake!

Åsa

Anonym sa...

Min kompis Anki kan behöva lite piff i sin nya lägenhet! Hon jobbar och sliter och unnar sig sällan något. Hon är en verklig vän som är värd lite snygga grejer.

/Anna Lindberg

Frida Andersson sa...

Vilken otroligt generös tävling!

Presentkortet skulle jag utan tvekan ge till min bästa vän som i januari flyttar till en ny lägenhet. Utan den människa är jag som julen utan skinka, som romen utan colan eller vintern utan snö. Ja you name it! Denna underbara Donna förtjänar att uppskattas och belönas med lite snyggt inredningspiff :)

Livet är Underbart sa...

Vilken lyx tävling!

Jag skulle ge det andra presentkortet till min älskade vän R som har gått igenom ett rent helvete med våld, hot och hemlig identitet under flera år. Men från och med i år kan hon äntligen andas och leva tryggt igen. Och med en ny lägenhet så skulle hon verkligen behöva lite lul lul och annat fint runt sig.

Håller tummarna och gillar och rekommenderar på fb.

Kram Jenny

Anonym sa...

Hej
Har gillat på fb.

Om jag vann ett presenkort så skulle jag ge det till min kära syster. Hon är guldvärd. Jag är småbarnsföräldrer och hon hjälper mig så mycket, listan skulle bli lång om jag skulle skriva allt hon hjälper mig med.

Har länge velat ge henne något fint men aldrig haft några pengar över till att köpa något. Haft dåligt samvete över detta. Så nu håller jag tummarna.

Tack för en fin blogg. Läser den dagligen.

God Jul
Kram Jessica

Anonym sa...

Hej och tack för din fina blogg som ger mig massor med inspiration! Vilket otroligt pris, presentkortet skulle jag verkligen ha användning för eftersom jag ska flytta till villa nu när min första "skatt" är på väg :) Och att ge bort är ju alltid kul! Jag skulle utan tvekan ge till min underbara mamma som alltid tänker på andra före sig själv och därför sällan unnar sig att shoppa loss, trots att hon älskar inredning och mode!
Julkramar Rebecca

Michelle och GirlZen sa...

Svärmor skulle deffinitivt få presentkortet av mig som tack för att hon ställer alltid ställer upp!

Micholina@live.se

Annika sa...

Hejsan
Jag skulle gärna ge min syster ett presentkort för att ge henne lite glädje. Hon har fått diagnosen lungcancer vilket är obotligt. Hon är mamma till två underbara personer.

Malin sa...

Om jag vann skulle jag ge presentkortet till någon som inte bara är min vän, utan en sann inspiratör och många gånger även vägledare i mitt liv; min älskade mamma. Hon finns alltid där, och ger av sig själv, sina råd och sin tid utan förbehåll. Det vore en sann glädje att få ge henne detta presentkort.

Gillar på FB och ska försöka förmå mina vänner att göra likaså.

Kram Malin

Malin sa...

Ååå vilken fin tävling. Jag hade mer än gärna velat ge min älskade mamma ett presentkort hos Blackballoon och själv vinna då vi båda är inredningsgalningar och jag är student med en ekonomi som begränsar tyvärr ;) Tack fina Petra för en inspirerande blogg :)

Mrs. b sa...


Jag skulle vilja ge till min syster. Hon som glatt ärvde min Tomelilla-soffa för många år sen. Och som fortfarande har våra barndoms bokhyllor i sin lägenhet. Hon skulle klart behöva lite pimp i form av Blackballoon-godis.
(Har gillat på FB!)

Malin sa...

Åååå vilken fin tävling. Jag hade mer än gärna velat ge ett presentkort till min underbara mamma och kunna köpa fina saker från Blackballoon till mig själv då vi bägge är inredningstokar. Men eftersom jag är student så begränsas tyvärr inköpen ;) Tack fina Petra för din inspirerande blogg :) Nu har jag gillat och delat på facebook.

Sabina Sjöberg sa...

Oj oj, vilken julklapp!! Presentkortet skulle jag vilja ge till min fantastiskt fina mamma!! Hon är min stora stöttepelare här i livet och min bästa vän! Och hon om någon förtjänar en extra julklapp i år!! Fb är gillat sedan tidigare såklart ;)

MammaElva sa...

Åh,vilken fantastisk tävling! Jag gillar såklart redan på Facebook och har nu även delat med mig. Blackballoon är sidan jag dregglar över nästan varje dag. Men pengarna är inte så stora när man är föräldraledig.

Jag skulle ge presentkortet till min syster som för övrigt är en av mina bästa vänner. Hon har det senaste året gått igenom bland annat en stroke och två öppna hjärnoperationer. Nu ska hon flytta hemifrån och hyra en stuga på vår tomt. Förhoppningvis kan hon starta det liv som en 22-åring borde ha!

Jag hoppas verkligen jag får chansen att göra henne glad med lite inredning!

Anonym sa...

Hej!

jag skulle vilja ge presentkortet till min allra bästa vän sen vi var 14 år ( är idag 32) vi bor inte i samma stad men försöker ses och semestra med våra familjer så ofta vi kan! Min vän och hennes familj har haft så mycket otur denna sommar och höst med dyra kostnader så det skulle vara jättekul att få ge henne ett presentkort på nyårs afton för då ska vi ses! :-)

Mvh Mickaela Sundqvist Örebro

Maria, Laholm sa...

Fantastisk tävling från favvobutiken!!

Jag vet många som skulle älska ett presentkort från Blackballoon och har funderat länge på vem jag skulle vilja ge detta...MEN jag väljer att ge det till en mamma på min dotters skola. Hon är gravid, har jobbig foglossning, är pysslig och intresserad av heminredning, alltid go och glad när vi ses på skolan och helt enkelt en tjej man vill överraska med något fint!

Jag älskar glädjen i att överraska och göra andra glada, både de jag känner och de jag inte känner.

Allt gott,
Maria i Laholm

Anonym sa...

Hej hej! Jag ger det givetvis till min syster som efter år av bygg och slit äntligen fått klart sin nya "stuga". Passar bra att få inreda med fina saker från Blackballon!

/Julia Andersson

Jennie S sa...

Jag vill ge presentkortet till min fina vän Maria.
Hon har gått igenom en separation och bor nu i en lägenhet med sin dotter. Hon är så omtänksam och en så fantastisk vän. Hon är värld allt!!! Efter en kämpig och tung höst skulle det få kännas så underbart att få ge henne detta presentkort som dessutom är från hennes favorit butik blackballon!!! Kram från mig!

Anonym sa...

..när jag var utslagen & på havets botten, när det kändes som jag sprungit sista loppet..
Räckte hon mig sin mjuka hand, förde mig sakta hem till Sveriges land..
Så underbar, hjärtligt god.. min alldeles egna lilla mor.. <3
Vad vore jag utan dig, blott ett minne & en suddig bild av mig själv..

MIN älskade lilla mamma skulle med glädje få ett presentkort hos Blackballon av mig <3

ETT FRIDFULLT HEM sa...

1. En present att ge bort på hela 1000kr. Åh, det skulle glädja mig enormt mycket! Mitt val av "vän" är min man! HAN skulle jag vilja ge detta presentkort. För att han är den han är. För att han finns vid min sida. För allt det fina vi har. För att vi kämpar tillsammans, vilket inte alltid är så självklart för alla. Och för att jag vet att det finns en hel del saker som han smygtittat på hos Blackballoon:-)

2. Gillar Blackballon på FB.

3. Sprider detta till vännerna!


Ha en fin jul alla som läser detta!!

Maria, Laholm sa...

...Maria, Laholm här igen. Jag vill tillägga att jag givetvis både gillar Blackballoon på Facebook och rekommenderar andra att göra detsamma! Och tack Petra för en go blogg!

Anonym sa...

Vilken julklapp:) Jag skulle direkt ge presentkortet till min bästa vän som äntligen håller på att bygga sitt drömhus.

Kram och god jul
LW

Maria W sa...

Åhh vilken fin tävling. Min underbara vän och dotter skulle få bli den andra vinnaren om jag vann. Hon är snart flyttstor och kan verkligen behöva fina saker till ett nytt hem och det finns ju mängder med fint hos Blackballoon.
Gillar sedan tidigare på FB

Diana Källsbäck sa...

Hej å vilken tävling! Jag älskar din inredning, mitt drömhus ser ut som ditt jag bara älskar det!!! Så ska jag ha mitt hus! Jag skulle absolut ge min enägstvillingsyster denna fina julklapp om jag van! Hon älskar inredning och både hon och jag är inne på blackballon några gånger i månaden och tittar! Skulle passa oss toppen! Håller mina tummar! Toppen blogg du har! Med vänlig hälsning, Diana

Anonym sa...

Hej!
Jag skulle ge presentkortet till min son som nyligen köpt hus och behöver prylar att inreda med. Dessutom är han världens bästa son!

Har gillat på Fb.

Anonym sa...

Jag vill ge presentkortet till min vän Helen som ett tack för att hon finns i mitt liv.

Veronika

Mikaela Brandt sa...

Gillat och även uppmanat vännerna att gilla på Facebook! :)

Drömmen hade varit att ge lillasyster 1000 kr att spendera på inredning till hennes nya fina hus! Systrar är det bästa som finns, och jag har lyckan att ha en som alltid ställer upp för mig. Nu är det min tur att ge något tillbaka till henne för att visa min uppskattning.

Karin sa...

Åh, vad jag vill vinna! Älskar Blackballon och har precis flyttat in i ett gammalt charmigt hus från 20-talet som bara väntar på att få fyllas med finfina grejer. Om jag skulle vinna hade min kära mamma fått presentkortet i julklapp, vi delar inredningsintresset och dessutom är hon värd all uppmuntran hon kan få denna julen efter en tung och slitsam höst!

Jag har gillat Blackballon på FB och rekommenderat mina vänner.

God jul till dig Philia, och tack för all inspiration och glädje du skänker genom bloggen.

Kram!

Pindus sa...

skulle gärna vilja pryda mitt eget hem med mera Tine k och day home saker. Presentkortet skulle jag ge till min närmaste lärarkollega, so, sliter med sin klass, är arbetslagsledare och studerar för att komplettera till lärarlegitimationen. Med allt detta så hinner hon med att stötta mig och hjälpa mig utvecklas som lärare.

mollan23@hotmail.com sa...

Jag skulle ge det till morsan, hennes hem skulle verkligen behöva det!

//Malin

Unknown sa...

Jag skulle vilja ge presentkortet till min vän Annica, för att hon i princip brände hela sitt (ganska stora) arv på vårt gemensamma partyliv för ca 10 år sen. Helt galet haha! Det här hade ju varit att ge tillbaka lite då hon har det desto mer knapert idag ;)

Kram och tack för finfin tävling!!
Catta

Jo, jag gillar redan på FB, men ska rekommendera vänner, blir det två lotter då :)

Anonym sa...

Helt underbar tävling! Jag skulle ge presentkortet till min vän Maria. Hon är liksom jag ensamstående mamma och får alltid kämpa själv med att få ihop allt utan pappornas stöd. Vi kan alltid prata om allt och då vi sitter i samma sits, förstår vi verkligen varandra! Nu bor vi inte längre i samma stad. Men finns ändå där för varandra när man behöver få prata av sig. <3 Kram Sussi Ö

Lady Trisha sa...

Jag skulle ge mitt kompis presentkort till bästa Jessica.
Jessica har inte haft vardagsrum på många år, men nu verkar det vara på gång och då kommer der behövas snygga pryttlar från kaxiga inredningsbutiken blackballon.

Veronica sa...

Hej! Jag vill ju gärna vara med och försöka vinna! Jag vill ge ett presentkort till min lillasyster. Hon är liksom jag mammaledig och håller på att renovera hus. Det hade varit underbart om hon fick unna sig ny inredning från blackballon. Tack för en inspirerande blogg! Har gillat på fb.

Anonym sa...

Hej och god jul och OJ! Vilken fantastisk tävling. Jag , min man och mina två döttrar flyttar i februari från ett traditionellt trähus till en industrilägenhet i stan. En gammal textilfabrik med fyra meters takhöjd och nästan lika stora fönster. Vår äldsta dotter låg på sjukhus i fem månader över sommaren och hösten och svävade mellan liv och död. Hon överlevde och är nu hemma hos oss sedan fyra veckor. Att flytta blir en nystart för hela familjen efter den tuffaste tiden i vår familjs liv. Tjejerna längtar till sina nya rum och så klart kräver en sådan lägenhet en extra fin inredning. Så vad kan vara bättre än den från Blackbaloon? Samtidigt skulle jag vilja ge det andra presentkortet till en av mina bästa vänner som stöttas oss hela vägen trots sina egna motgångar då hon själv är allvarligt sjuk och drabbats av dödsfall i höst. Riktiga vänner visar sig i svåra tider och hon är defintivt en riktig vän som jag vill värna om.
Blackbaloon har jag gillat på FB sedan tidigare.
Kramkram
Anette.borg@live.com

Iris // Alla dagars kaos sa...

Oj vilket pris! Jag gillar redan på facebook, tycker deras sortiment är suveränt!

Presentkortet hade jag vilja ge till min bror och hans fru. De är just nu mellan boenden, i väntan på att deras hus ska bli färdigbyggt är de inneboende hos hennes föräldrar med sin lilla dotter (i flera månader nu). Jag tänker mig att de är rejält sugna på att shoppa loss till det egna boendet nu! Det vore en rolig present att ge bort, som en liten belöning för att de levt lite trångt så länge.

Kram /iris

Iris // Alla dagars kaos sa...

Glömde nämna att jag rekommenderar blackballon för en extralott, vill ju inte missa någon chans :)

Kram /iris

Linda sa...

Hej!
Jag vill ge presentkortet till en stark och härlig vän som precis som alla härliga mammor fixar och donar och ställer upp till Max för sina barn och hund!! Att hon dessutom gör allt detta medan hennes man jobbar 90 mil från hemmet och att de inte alltid ses ens en gång i månaden får mig att beundra denna starka mamma, vän, bästa Kia!! Jag beundrar henne!
Kram och trevlig kväll :-)

Anonym sa...

Jag skulle ge det presentkortet till min systerson som har börjat bygga upp sitt första egna hem tillsammans med flickvän. Två unga människor som skulle bli saliga av lycka över denna lyx det skulle innebära för dem.

Hälsningar
Busmimmsan

Anonym sa...

Jag skulle vilja ge presentkortet till min storasyster. Hon älskar vackra saker precis lika mycket som jag men hennes ekonomi tillåter inte några större utsvävningar. Av den anledningen önskar jag vända på priset så att hon blir den som vinner presentkortet om 5000 kr och jag skulle i sådana fall behålla det på 1000 kr.

Jenny sa...

Vilken härlig tävling du ordnar åt oss! Om jag vinner skulle jag ge 1000 kr presentkortet till min syster eftersom hon riktigt nyligen hittat sin drömlägenhet men har inga extra pengar för inredning. Detta skulle vara en liten hjälp på traven för henne. Och det skulle vara den perfekta julklappen dessutom.

Jag har gillat på Facebook och nu håller jag alla tummar jag har på vinst ;)

Kram Jenny

Emilia Eriksson sa...

Jag vill vara med och tävla! :D
Jag skulle ge presentkortet till min vän Sofia. Mest för att hon är en sån bra vän, men även för att hon gillar inredning och för att det är hon som visat mig din inspirerande blogg, så utan henne hade jag ju aldrig sett den här tävlingen.
HOPPAS på vinst! :D

Anonym sa...

Det väntar party efter jul, en toppenvän fyller 40. Att få överraska med detta vore så kuuul :) / Camilla

Emilia Eriksson sa...

Jag gillar på FB :)

Unknown sa...

Vilken fin tävling du anordnat...så här inför jul och allt!! Jag gillar på fb sedan tidigare och rekommenderar mina vänner att göra detsamma=)

Om jag skulle vinna så skulle jag ge presentkortet till min allra käraste vän Nettan som precis gått igenom en jobbig separation och numera ska få det att gå ihop med jobb, barn, ekonomi och hem...då hon vill renovera och göra om en hel del i sitt hem för att få en liten nystart så sätter dessvärre ekonomin stopp. Jag skulle vilja hjälpa henne en bit på vägen för att hon är min allra bästa vän ♥♥♥

KRamar

Anonym sa...

Hej!
Vilken bra tävling!! Skulle ge presentkortet till min underbara kollega som har haft det kämpigt med renovering av sin lägenhet där allt blivit försenat. Dessutom känner jag ingen annan som älskar tävlingar och överraskningar som hon gör!
Gillar redan på fb!
Kram
Therese

Anonym sa...

Detta kan man ju bara inte låta bli att tävla om. Skulle ge de 1000 kr till min son och hans flickvän som i dag flytta in i en gammal fin lägenhet mitt i vår fina stad.
De har bott 3 år i Oslo så det är
så härligt att ha dem hemma igen.
Har gillat på FB o delat med mina vänner.

Kram Kristina

Anonym sa...

Har nu gillat!!
Skulle vilja ge det till min vännina Ingrid Helt enkelt för att hon är toppen och alltid ställer upp.
Meja/Pernilla

Anonym sa...

Jag vill ge ett presentkort till min väninna M som nyligen skaffat fjällstuga som hon håller på och inreder.
Gillat!
EvaK

Anonym sa...

Åh skulle jag vinna skulle jag ge presentkortet till min fina svägerska Sofie för hon älskar allt inom inredning.
Jag måste tacka för en underbar bloog o självklart följer jag sidan på fb!
Kram Tina Hedberg

Anonym sa...

Hej!

Jag är vanligtvis inte alls med i sådana här tävlingar. Min sambo däremot, är det väldigt ofta men lyckas trots det aldrig vinna något. Inredning är allt för henne och Black Balloon är näst intill något religiöst väsen för henne. Ofta känner jag pressen från henne att vi måste leva i en inredningsartikel och hör jag uttrycket "chaby-chick?" en gång till så skriker jag nog rakt ut. Men faktum är ändå att hon gör vårt hem otroligt vackert, ett hem som ger en välbefinnande och en massa värme.
Om jag vann ett presentkort på Black Balloon så skulle jag med glädje låta min underbara fästmö frossa i timmar i närmaste butik.

Jag älskar dig Katta. <3

Oscar Johnsson
oscar.micro@hotmail.com
(Har inte google-konto eller liknande)

Anonym sa...

Vilken fantastisk tävling!
Om jag vann skulle jag vilja ge presentkortet till min kära syster. Hon (precis som jag) har en massa ideer om hur hon skulle vilja inreda sitt hem, men när man är småbarnsförälder måste tyvärr andra saker gå före. Den här vinsten hade verkligen varit en fin julklapp att få delat ut :)

Gillar och delar på Fb och har rekommenderat till mina vänner

Mvh Maria N
maria3-@hotmail.com

Elin M sa...

Jag vill ge min fina vän Lindha ett presentkort för hon fyller 30 år idag! Det skulle minst sagt överaska eftersom vi sagt att vi inte ska köpa något till varann nu när vi fyller jämt utan hitta på något mysigt ihop istället.
Jag har inte facebook själv men kommer tvinga mannen att gilla Blackballoon ;) Och tipsa vänner!!
Kram

Justina sa...

Vilken tävling!
Jag skulle ge presentkortet till min vän Elin. När vi flyttade till Tenhult för ett år sedan kände jag ingen och hon är en stor del till att jag trivs så bra här.
Blackballoon är vår favorit webshop och vi sitter alltid och pratar och suktar efter alla saker på sidan.
Eftersom båda precis varit mammalediga så skulle presentkorten vara guld värda.

Gilla sidan gör jag redan och har delat den.

Kram Justina

Emma sa...

SJÄLVKLART är jag med i denna fantastiskt tävling! Tänk om man kunde ha turen med sig.. :)

Jag skulle vilja ge presentkortet till en riktigt fin person som alltid ställer upp för mig, nämligen min mormor! Jag kan definitivt klassa henne som en nära vän, men också som en person jag alltid kan räkna med. Ända sedan barnsben har hon alltid ställt upp för mig, med alltifrån skjuts, till att komma hem från jobbet för att vara med mig när jag hade migränanfall (vilket var ofta, ibland flera ggr i veckan).. Hon har ganska nyligen gått i pension och jag vet att hon har det knapert, trots det unnar hon oss barnbarn fina kort, presenter och pengar (till & med på namnsdagar!). Hon bakar och kommer med kakburkar, gör lunch och svänger in med en låda eller två till mig & min sambo, ja, hon är verkligen den bästa som finns och är SÅ givmild! Därför skulle jag vilja ge henne detta, som ett litet tack, så hon får unna sig själv något fint för det förtjänar hon :)

Ps! Har såklart gillat på FB!

Anonym sa...

Hejsan! Wow vilken tävling!! :) Jag skulle ge presentkortet till min kusin som har haft en otroligt tuff höst på sjukhuset... Önska inget hellre än att se henne glad o frisk igen!! Om nu allt går vägen ska hon börja plugga o skaffa något eget o behöver bidrag för att inreda sin första lgh :) Gillat på fb :) Öskar alla en riktigt god jul!! Kramar Linda P

Victoria S sa...

Jag skulle vilja ge presntkortet till min kompis Ullis som har gått igenom en ganska tuff period med sin barn som båda är för tidigt födda med följdproblem, den ena fick hjärnblödning efter födseln och den andra är diagnostiserad med epelepsi bara 5 år gammal. Så hon skulle verkligen vara värd lite fint på Blackballon.

Kram från Victoria

Ida sa...

Vilken vinst det skulle vara! Jag skulle ge de 1000:- kronorna åt min bästa vän Hanna som precis upptäckt Blackballoon. Hon fyller år den 22:a Dec så det skulle vara en perfekt bonus-present. Gillar redan på FB!

lotta Bj sa...

Att vinna ett presentkort från just Blackballoon hade varit overkligt.det finns ju bara vackra saker hos dem.Jag önskar detta ochså min bästa vän.Den finaste jag känn...Mariann en vän så sann jag hoppas denna "julklapp" vann.

Emma sa...

Jag vill ge presentkortet till min älskade lilla mamma för jag verkligen vill skämma bort henne ordentligt. Hon tänker alltid på alla andra, hon sätter aldrig sig själv i första rummet. Därför skulle det vara så himla kul att hon som är inredningstokig och har haft det tufft under årens lopp skulle få något alldeles extra. Jag är dessutom själv student och kan inte riktigt än så länge ge det lilla extra. Jag önskar att alla hade en mamma som jag har. Mamma jag älskar dig och hoppas du vinner av hela mitt hjärta! Nu är det vår tur <3

Anonym sa...

Hej!
Om jag skulle ha sådan tur att vinna så skulle jag vilja ge presentkort till min vän, Vivi.
Helt enkelt för att hon är en underbar kamrat!!

Med vänlig hälsning, Tina , Alingsås

Anonym sa...

Wow vilken tävling, tänk att få vinna så mycket på bästa Blackballoon (som jag redan gillar på fb sedan lång tid tillbaka).

Presentkortet hade jag gett till min väninna Jessica som nylige börjat plugga och har det tufft ekonpmiskt. Och hade jag fått välja sak till henne hade jag valt den urfina ljusstaken i silver från Day home.

Hoppas hoppas!!!

Anonym sa...

Wow vilken tävling, tänk att få vinna så mycket på bästa Blackballoon (som jag redan gillar på fb sedan lång tid tillbaka).

Presentkortet hade jag gett till min väninna Jessica som nylige börjat plugga och har det tufft ekonpmiskt. Och hade jag fått välja sak till henne hade jag valt den urfina ljusstaken i silver från Day home.

Hoppas hoppas!!!

Louise Wänström sa...

Wow vilken tävling, tänk att få vinna så mycket på bästa Blackballoon (som jag redan gillar på fb sedan lång tid tillbaka).

Presentkortet hade jag gett till min väninna Jessica som nylige börjat plugga och har det tufft ekonpmiskt. Och hade jag fått välja sak till henne hade jag valt den urfina ljusstaken i silver från Day home.

Hoppas hoppas!!!

Anonym sa...

Älskar inredning och Blackballoon har inredning helt i min smak. Om jag vann skulle jag vilja ge ett presentkort till min mamma. Hon kan behöva piffa till det lite hemma med min hjälp förstås:))
/ Josephine

Sofia Hübinette sa...

Wooho vilken kul tävling!
Fick höra att min vän Emilia hunnit före mig att tävla den rackaren ;)
Jag hoppas såklart på vinst och vinner jag ska (såklart) Emilia få det andra presentkortet.
Hon finns alltid där och i sommar fick jag äran att bli gudmor till hennes supersöta son Sixten <3

ps. Vi kom överrens att om någon av oss skulle ha sån tur att vinna så splittar vi den totala vinsten, ds.
Haha :)

Tack för en superbra blogg!
Kram

(gillat på fb)

Josefin -Happy Days- sa...

Jag skulle ge presentkortet till mina föräldrar som är guld värda och helt enastående. Jag har haft mitt livs största prövoår då jag gått från livet som nygift i nybyggd villa till ensamstående mamma till två skatter i en 2:a. Jag vet faktiskt inte hur jag skulle klarat mig utan mina föräldrar som stöttat och hjälpt till. Jag har alltid velat klara mig själv och stå helt på egna ben men fått inse mina begränsningar och lärt mig att ibland måste man be om hjälp. De har hjälpt mig med flytten, passning av barnen när jag jobbat kvällar, nätter och helger. Utan tvekan har de rykt in så fort det krisat och jag har känt att jag velat ge dem något riktigt fint i jul för att visa dem den uppskattning som jag känner. Jag har många gånger tänkt på hur lyckligt lottad jag är som haft dem som stöd nu när mitt liv tagit en helt ny vändning. så nu håller jag tummarna för att jag kan få ge dem den bästa julklappen någonsin för allt de gjort för mig och mina barn.

Jag gillar redan sedan länge på Fb. :)

Med vänlig hälsning,
Josefin Landhagen

rusty sa...

Oj, oj, oj! Vilken lyxig tävling! Jag vet precis vem jag skulle ge bort denna present till: min ömma moder, som har mycket inredningsidéer men knappa pengar. Det hjärtat av guld, som hon går runt och bär på, behöver verkligen bli uppskattat!

Fantastisk tävling!

Gillat på FB: Emelina Hagerskans
Email: emelina@gmail.com

Anonym sa...

Hej!
åhh, vad kul det skulle vara att vinna, behöver en del eftersom jag nyligen separerat. Om jag vinner ger jag det andra till min älskade mamma för att visa min uppskattning för allt hon gör för barn och barnbarn.Åsa

Unknown sa...

Jag skulle vilja ge min syster presentkortet för att jag fick bo hemma hos henne och hennes familj när jag hade det tufft. Ibland är det svårt att tacka tillräckligt men det vore så roligt att ge henne nåt som hon inte skulle unna sig själv och just oxå för att hon älskar blackballon stilen.

Helen sa...

Oj vilken tävling! Tänker på vilken känsla att få välja saker till sig själv o någon man tycker om! Från en butik som har allt som jag skulle vilja ha. Den jag skulle vilja ge då, är såklart min kära syster!Nu håller jag alla tummar o tår!!!

Anonym sa...

Hej!
Min underbara väninna Sofia är värd en riktigt fin julklapp. Hon står mig mkt nära o finns alltid där när man behöver ett extra "öra".
Sofia har en härlig humor o får mig alltid o skratta o dessutom är hon fantastiskt vacker. Så jag tycker ngt fint från Blackballoon skulle matcha henne perfekt i hennes snygga hem��.
Varma hälsningar
Sofia

Anonym sa...

1. Jag skulle vilja ge det till min bästa vän och f.d. arbetskamrat. Vi delar samma intresse för inredning och hon hade garanterat uppskattat det!
2. Gillar på fb
Mvh/Karin (karin.stjarnkvist@hotmail.com)

Liza J sa...

Jag skulle vilja ge min dotters gudmor en fin julklapp i gengäld för allt fint hon ger oss!

Carolin Bertilsson sa...

Hejsan, jag skulle vilja ge BÅDA presentkorten till min väninna som Verkligen kan behöva en liten överraskning just nu. För en månad sedan så gick hennes mamma tragiskt bort, samtidigt som de just nu håller på att bygga ut huset. Allt är en enda röra och glädjen och visionen som hon hade för huset är borta. I sinom tid vet jag att glädjen över huset kommer att komma tillbaka och då önskar jag att hon kunde få fylla sitt nya vardagsrum med lite saker från blackballons fantastiska sortiment.

Mvh Carolin Bertilsson

Caroline sa...

Hej Philia!
Jag skulle gärna ge presentkortet till min tvillingsyster Helene. Vi båda följer din blogg och inspireras var dag. Helene har gjort så mycket fint för mig genom livet och jag skulle glädjas av att kunna ge henne presentkortet. Jag är helt övertygad om att inredningen från Blackballoon skulle hjälpa henne att ge husets rum den stil hon försöker finna.

Kram Caroline

Anonym sa...

Oj vilken tävling du serverar. Om jag skulle vinna så går mina 1000 kronor rakt ner i min lillasysters ficka.....
Hon betyder jättemycket för mig. Hon har dessutom nyss bytt boende, som så många i vår huvudstad. Kram och god jul Monika B
janjakobsson53@hotmail.com

«Äldst ‹Äldre   1 – 200 av 425   Nyare› Senaste»