tisdag 31 januari 2012

LOVELY LEXINGTON

.
..



Bon Soir raringar!




Här har jag landat i soffan med ett stort lass med härlig turkisk youghurt med riven cocos och blåbär framför svenska Topp Model (oh my såå vacker Isabella Scorupco är - måste vara en av världens vackraste kvinnor!:)


Idag var jag ju och såg Lexingtons fantastiska modevisning på Stockholm Fashion week tillsammans med härligaste Jenny & CO (tack för sällskapet idag snygging och tack för att du räddade mig från att "rasa rakt ner på front row" i finalen haha;) 

Såå mycket fina och klassiska plagg visade de vackra modellerna och Lexington gör verkligen styles som är otroligt tidlösa och håller forever. Ska verkligen försöka investera i lite fler snygga plagg i just den stilen!



visningen på Berns idag! Snygga modeller, snygg publik och snyygga kläder och nere till höger syns jag tillsammans med sköna Helene, Lexingtons PR ansvarige (dagens var tröja Rosemunde, Poncho Rosemunde Tullhuset, chinos Tommy Hilfiger, jacka Munderingkompagniet och boots Malene Birger Tintinstyle)


Full av inspiration från idag ska jag nu mysa vidare här hemma. Jo förresten - måste ju också berätta att jag träffade ju en stor inspirationskälla idag! En ljuvlig bloggidol från grannlandet i öster (det var så roligt och härligt och märkligt att få träffa dig live vackra Malenami och vi ses ju faktiskt snart igen!:)




Ha en mysig kväll vänner så ses vi imorgon!


KRAM



.

.

måndag 30 januari 2012

MIDDAG PÅ ITALIENAREN

.
.




Mätta & nöjda!:)





God kväll finingar!




Hemma igen och alla skatter ligger nu nöjda och nedbäddade i sina små sängar:) 

La Familia + mina föräldrar och svärföräldrar hade en jättemysig middag ikväll tillsammans på en av Småstadens gamla trotjänare Ruffino (Trulle önskade sig nämligen pizza:). Det är absolut inget "fancy smancy" ställe alls men har riktigt god och vällagad italiensk mat och supertrevlig personal! Jag åt riktigt bra Scampi och drack gott vitt vin till (och hade minsann en liten surpice med mig i väskan bara för att födelsedagsbarnet skulle tycka att vi var sååå pinsamma haha:)







Mustaschfamily! Alla satte på sig var sin variant i smyg när Trulle tittade bort och sen satt vi där med bla mexikansk, fransk och Juholtmustascher och log mot honom:)





Personalen var så gulliga mot skatterna och skojjade med dem hela tiden:) De fick ta med sig disken själva ut i köket och där ute fick de sen mumsig glass av de snälla kockarna!
.







.

Min middag ikväll som var mums!




Nu ska jag krypa ner i sängen med en bok och imorgon blir det Stockholm Fashion för moi - kul!



Ha nu en mysig kväll!


KRAM



.


HAPPY BIRTHDAY T

.
.
.



Några paket till min älskade son på 11-års dagen! (ooops - det blir lätt lite extra av allt när man har separerade föräldrar så idag fick den glada skatten tex inte mindre än två nya cyklar:)





Todeloooo!



Busy as a bee idag tjejer! Det är den 30 januari och det är alltså 11 år sen jag fick min första älskade lilla skatt (på operationsbordet och allt) Det är inte kloookt att han fyller så mycket! Ojojoj...

Nu ska jag fortsätta med mitt fix och sen blir det fest på restaurang för hela familjen - mysigt!




Kommer tillbaka snaaart!:)


KRAM



.

söndag 29 januari 2012

HOS MAMA ET PAPA

.
.
.

Hos mamsen och papsen idag!







Bon Soir vänner!



Mår ni bra raringar!?


Här har vi landat hemma igen efter en dag då det shoppats ännu mer presenter (oj vad det är svårt att hitta riktigt roliga sådana till en 11-åring kille tycker jag - såå mycket lättare till en 3-årig sessa som bara älskar allt rosa:) Sen var vi och hämtade Beabus hos mina föräldrar där hon varit och lekt och busat hela långa dagen:)







Fikatime både uppifrån och nerifrån (ja det är inte kloookt vad man tar kort på allt hela tiden hihi;)



.
Den här stadssiluetten känner ni väl igen kära Småstadbor - utsikt från mina föräldrars terass



Och dagens bloggerska i ett Ägg! (ja stolen heter så:)



Nu blir det spännande Wallander och jordnötter och söndagsmys i soffan! (skulle egentligen behöva slå in x antal presenter men tar det imorgon...)





Ha en riktigt skön kväll girls så ses vi imorgon!


KRAM




.


EN FAVVOREKLAM

.


.






Hej sköna soliga Söndag!





Av någon myycket konstig anledning tänker jag alltid på min kommande födelsedag när jag ser den här favvoreklamen hihi - helt underbar ju!:) Har suttit denna morgon och planerat och spånat lite in för den tillsammans med H och vet precis hur jag allra helst skulle vilja fira. Och så klart man ska fira 40 - det är ju så himla mäktigt att fylla just det eller hur!? Har aldrig varit mer nöjd med livet än nu eller mer tacksam över det jag har och det blir bara bättre och bättre hela tiden...Vivre la vie!:) 






Nu - lång PW runt Småstaden i solskenet!




KRAM 








.

lördag 28 januari 2012

ROMANTIC LIVINGROOM

.
.
.

Just nu har jag piffat med lite smutsrosa i vardagsrummet - bara för att fredagsrosorna blev smutsrosa:) Tänk att med små medel får man andra feelings hemma och tillsammans med ljuvligt doftljus från Durance så känns det riktigt romantiskt!:)







Todelooo raringar!




Här ska strax iväg för att bli bjudna på lite mysig inflyttningslunch nere vid Mälaren:) Vi har haft en seg skön förmiddag idag och med ljuvligt Stenugnsbakat bröd till frukosten (som snälla H smög iväg och köpte till moi imorse på bageriet:) som följdes av tidningsläsning i sofforna (och pyssel vid matsalbordet) Softa lördagsmornar är väl bla det bästa som finns!?:)








härlig färg på rosor tycker jag.





Efter lunch måste vi ner på stan och shoppa ett helt gäng födelsedagspresenter för här är det inte mindre än två små skatter som fyller år nästa vecka!






Ha nu en härlig lördag tjejer!




KRAM






.

fredag 27 januari 2012

FREDAGSMYS COMING UP

.
.
.

Några söta bloggsiar undrade vad det var för krukor från Bruka jag skrev om i förra inlägget och de var alltså dessa klassiska! Mina skatter lägger sitt godis typ överallt (i soffan, under soffan, på golvet osv) så kanske blir det lite mer ordning på det nu när de har varsin av dessa söta godisskålar:) Shoppade en Chipsvarant också så ikväll är det minsann matchat på tvbordet! (Ni i Västerås hittar dem på STORE på Igor)





Bon Soir snyggingar!




Här är det just nu full rulle i köket! (har mycket på g här samtidigt och så sätter jag igång och bloggar i alltihopa:S) Ikväll bjuder jag på räkpasta med vitt vin och efter det passionsfrukts pannacotta. Hoppas till blir lika gott som jag vill att det ska bli:) Svårt med räkor ibland, att få såsen så där krämigt perfekt och att räkorna har "stuns"...

Nu ska jag sätta på skön musik på spotify (ja inte den där barnförbjudna jag tipsade om tidigare idag) tända många många ljus och duka fint på bordet. Ääälskar fredagar med min familia - så glad och tacksam över att jag har den och ikväll blir det massor med mys och kramar i soffan:)


Hoppade in en snabbis för att egentligen bara önska er en jättetrevlig kväll





Vi ses vänner!



KRAM




.


HEEEEJ FREDAG

.
.
.

Morgonens Beabus (ja hon är verkligen så busig min minsta lilla dam;) lekte lite i trappen innan dagis och denna fredag spottar hon en ny supersöt mysplysch från Chill Norway (finns hos Tintin!). Lo Lo sa när hon såg henne - Men åååh, har Bea äääntligen fått en Onepiece! En norsk heloverall är det ju men ingen "Onepiece" direkt kanske:)







Tjingeling raringar!




Mår ni bra denna bästa dagen i veckan!


Här börjar sköna fredagsfeelingen smyga sig på och den känns så härligt med en hel lång helg som bara ligger där och väntar:)

 Som vanligt vid lunchtid på fredagar (då jag brukar bli lite småhungrig) så börjar jag spåna på helgens mat. Ni vet ju kanske att jag älskar verkligen att köpa läckra råvaror och sen fixa riktigt god mat i köket på fredagskvällarna så snart ska trippa ner på stan och handla fredagsblommor och mat men även goooodis...Är så sugen på att köpa riktigt gott sådant till mig själv (har ju hållt mig borta ett tag) och chips och dip, mmm. (Tror att jag ska kila in på Jad Store och handla sådana där söta godiskrukor från Bruka till alla skatter också. Har sett att de har dessa och tänker att det måste vara perfekta till fredagsmyset!:)




Happy Friday önskar jag er alla så ses vi lite senare!



KRAM





Fredagslåten får bli denna! Pojkbanden är, hm, "inte som de var en gång i tiden":) Jätteskum video (och kolla bara den långa smala blonda killens sköna dans) och snuuuskig text men jag är hooked sen jag hörde den på radion första gången! (Får köra den i I-poden under pw:n så inte skatterna hör hihi;)


torsdag 26 januari 2012

PÅ TV IKVÄLL

.


.

Pics från nya serien Revenge (som går på 3:an på torsdagar kl 21.00) Mycket girlie serie om Emily som är 20 -nånting och som hämnas sin familjs olycka på olika sätt i The Hamptons. Verkar såå snäll och söt men är bara ute efter att få ge igen...Självklart finns alla klassiska ingredienser med i denna superpopulära amerikanska serie som tex lyxiga miljöer, en skummis, en tokelak svärmor och en super snäll och snygg arbetarkille. Såg första avsnittet och tyckte den verkade riktigt lovande (jag är jättedålig på att följa serier just nu och önskar att jag kunde fastna för någon som är både lättsam och spännande) Ska ni också se Revenge?








God Kväll sweeties!





Här har jag varit lite duktig och tagit en PW ikväll i en hel timme - så skönt det var! Och så skönt det är att komma hem:) (det är kallt ute, brrr) Nu ska jag strax natta en liten pömsig Beabus här (som tur är mår mycket bättre idag) och som nästan somnat brevid mig här i soffan. Sen blir det varm dusch och mys-plysh på och efter det fet youghurt med goda frysta bär och mysig tv-time!





Vi ses imorgon vänner!



KRAM






.

TODELOOO TORSDAG

.
.
.



I looove it - min nyaste Odd Molly:) Var faktiskt lite tveksam gällande denna först men den är så fin i verkligheten. Härligt himmelsblå i tunn stickad bomull och blir nog perfekt även i sommar med bara brunbrända ben och sandaler till:)





Hej alla vackra!




Oj  vad ni reagerade på att jag skrev om Katrin och på Lchf i förra inlägget! Så kul att läsa era åsikter och tips (men man kanske inte ska vara så hård mot författarinnan tycker jag..) Sen var det några som lämnade hälsningar där ni tyckte att jag skriver om för mycket ytliga saker och det gör jag ju:) Dessutom med glädje! H of P handlar ju allra mest om det lite ytliga, vardagslyxiga, härliga, sköna, glittriga och roliga som vi mammor/girls gilllar. Positiv och inspirerande vill jag att min blogg ska vara, något som glädjer er i vardagen mellan kanske lite blöjbyten eller middagsfix - ungefär som ett favoritmagasin med blandat innehåll man köper! (Sen så händer det så klart att jag skriver om det som inte alls är så roligt ibland och alla inlägg kanske inte passar alla men så måste det få vara - det är ju jag!:)





.
Skynda skynda om ni också vill ha denna för att jag har hört att den har tagit slut på ett par ställen (i alla fall den blå) Men Country Dreams har tagit in ett nytt lass! (där var där jag köpte min och jag har strl 1:)


.

Men när jag ändå tar upp om vad jag brukar skriva om så kan ni väl tipsa mig om det är något särskilt ni vill att jag gör fler inlägg om!? Kanske är det något ni gillar lite extra:)


Nu ska jag hoppa i och prova den andra klänningen jag klickade hem och se om det också är en keeper:)





Ha en skön fortsättning på torsdagen alla!





KRAM




.

onsdag 25 januari 2012

NY BOK KANSKE

.
.


.



Omslaget på Katrins Zytomierska sprillans nya kostbok! Katrin vägde 89 kg till sina 160 cm när hon födde sin lilla Ringo 2010 och nu ser hon ut så här...








God kväll raringar!




Sitter precis och fnular lite på om jag klicka hem boken ovan...Känner att jag skulle vilja ha en rikigt bra bok om lchf, en som inte är för tråkig och "full av tabeller" utan helst massor med smaskiga recept och läckra inspirerande bilder!:) Bloggande snyggingen Katrin har ju verkligen lyckats  med sin diet och kör den stenhårt (inte ens tomater äter hon tror jag) och tillsammans med mycket träning är hon i toppform!

Jag gillar ju lchf för att jag mår så bra när jag äter den kosten (inte för att jag ska gå ned massor med vikt) och det är alltid kul med ny kokboksläsning:) Någon bloggis som kanske som läst eller bläddrat i denna och vet om den är bra eller som har tips på någon annan jättebra lchfbok?




Nu - minispa med hårinpackning!



KRAM




.

HEMMA MED KRASSLIG SKATT

.


.
.


Här dricks det lattes idag kan jag lova! Fick inte sova så där jääättemycket inatt nämligen. Gillar förresten min nya Daykopp med coola texten massor:) (fann en på Jad Store i Västerås)





Tjingeling bloggisar!






Hemma med liten krasslig skatt idag. Liten är lessen och har ont, åh då värker det i mammahjärtat!:( Bea ligger mest i soffan under täcket och vi kör hela Astrid Lindgrensamlingen här på dvd:n  - tur att dessa underbara filmer finns som gör det helt okej att titta med:)






En liten kaffepaus i lilla myshörnan i matsalen (och där jag har full uppsikt över min lilla stackare borta i tvdelen)




Nu ska jag faktiskt ta och återigen gotta mig i alla era fantastiska New York tips som ni var många som var så gulliga och lämnade för några veckor sedan! (Tusen tack igen för dem sötisar - de är ju guld värda) Är nog dags att boka hotell och kanske någon bra teater/musikal?





Ha det så fint tills vi ses igen tjejer!



KRAM






.

tisdag 24 januari 2012

ETT PICS FRÅN IDAG

.
.


.

Tullhusets bästa Anna var fotograf och tog ett kort på mig idag:) Jag var där och hälsade på de härliga tjejerna, spanade in lite inredning och provade vårnytt och fastnade verkligen för beige/svarta kombon på bilden som var byxor Hunky Dory, topp + poncho Rosemunde och väska Campomaggi! (Ponchon blev jag bara så kär i så den inhandlades och fick följa med hem. Ska också hälsa från Tullhuset att de har superrea med upp till 50% på skor och kläder och inredning på våning 2 från torsdag till söndag denna vecka - happy shopping!:) 





Bon Soir finingar!





Här har vi precis ätit en jättegod sen middag bestående av stora härliga västkusträkor och Aioli och druckit gott vitt till och nu tänkte jag att jag skulle skriva ett litet inlägg men oops, nu börjar visst House på 4.an! Älskar House så det vill jag inte missa:) Så jag får komma tillbaka och uppdatera inlägget om jag kommer på något som jag glömde skriva nu!





Önskar er en fin fin kväll tjejer!


KRAM





.

TILL TVÄTTERIET

.
.
.



Snyyygg tvättkorg med skinndetaljer från House Doctor! Skulle ju göra sig fint även i vår tvättstuga som faktiskt liknar bakgrunden a lot (Min tvättstuga är nämligen också inredd i "industrial-personaly-retro-shabby-skabbstilen":)







Heeej Girls!




Mår ni bra bloggisar denna januaritisdag!?

Härligt med den lilla snön vi har nu för det blir ju direkt så ljust och fint! Skatterna gillar det också massor och fixar snögubbar och gör islyktor så det står härliga till:)

Denna morgon går tvättmaskin för fullt här hemma (tvättar sängkappor och överkast) och jag drööömmer verkligen om en ny superfräsch tvättstuga. En fin, vit, modern (och krispig;) Med snygga detaljer... När vi köpte vår villa så renoverade vi hela utsidan och hela insidan utom just tvättstugan och badrummet där uppe (det är därför ni aldrig få se pics från dessa hihi;) Badrummet blir en större grej när det ska fixas, för det ska göras större (det är från sent 90-tal så det "funkar" men det är inte fint med terracottagolv...) Källaren ska bli både tvättstuga, hemmaspa och lekrum, men det är myycket som ska fixas och jag längtar verkligen efter när detta blir gjort...







Jamen denna praktiska bänk med plåtskiva (och som har lådor på andra sidan) från House Doctor skulle väl också vara snygg i en "drömtvättstuga". Med kalkade kritvita väggar, grått marockanskt klinker och den där lampan ovanför...




Haha, varför kommer inte House Doctor hem till mig och gör photoshoot - jag har ju en perfekt miljö för er!:)




Nu ska vi strax iväg till dagis här och sen väntar jobb och mysig lunchdate på stan!



Ha en fin dag tjejer!



KRAM





.

måndag 23 januari 2012

TODAY I LOVE THAT

.
.



Min fina fina överaskning idag (någon som läser bloggen tror jag, tack finaste:) matchar mina stövlar perrrfekt!





Bon Soir!


 



Måste kika in för att visa "dagens matchning":) Primebootsen i färgen Testa och min Campomaggi i färgen Moro. Lite ruff, stor och härlig - en ny väskförälskelse...







"För att du ska få rum med alla dina saker som du alltid har med dig" (btw, vilka fantastiskt bleka händer man har just nu:S)




Nu ska det betällas tid hos frissan för här det är akut hårfix som behövs pronto (att det alltid blir så här för mig - helt plötsligt är håret bara en katastrof!?!)





Mysig kväll önskar jag dig!




KRAM






.