onsdag 22 maj 2013

TESTAT NANOBLUR

.


.
.





Måste ju bara tipsa om denna nya hudprodukt som jag fann idag (hos Harmoniq). Något som heter Nanoblur och som tydligen innehåller nanopartiklar och som suddar ut, ja typ allt. Detta är en ny sorts primer som lanserades i mars och som då blev tokpoppis och sålde slut och nu precis anlänt till butiker igen. Jag har själv testat denna idag och yes, den slätar verkligen ut ordentligt. Så coolt. Speciellt fina linjer och porer på näsa och kinder tex (syns nästan inte alls efter applicering) Ett litet kvällskrämtips från mig till er (och skynda om ni vill ha denna innan den tar slut igen:)




Bonne nuit vänner!



KRAM





18 kommentarer:

Den enarmade banditen sa...

Oj, det där lät ju nästan för bra för att vara sant!? Bäst att haffa en innan de tar slut igen, antar jag. Det låter ju inte som om något man kan leva utan i alla fall =)

Kram!

Mittgodastefinaste sa...

Ja det var ett passande tips en ovanligt trött morgon!

Ha en fin dag!

Kram Jenny

Att vara någons fru sa...

Sjukt bra ju. Jag brukar alltid glömma primer, men när jag väl använder det blir det alltid en aha-upplevelse.

Shopaholic sa...

YES! Har klickat och det ska bli spännande att testa.
Tack för tipset!

Anonym sa...

Spännande! Å jag blev glatt överraskad av priset:)

Ha en fin torsdag!
/A

Ceciliaba sa...

Jag skulle nog tänka mig för lite innan jag använde den här produkten... Nanopartiklar anses vara tveksamt både när det gäller hälsan och för miljön i helhet.

Anonym sa...

Hei.
Jeg leser bloggen din hver dag. Du gir meg masse inspirasjon i hverdagen både når det gjelder interiør, i hverdagen og som mamma. Jeg er så heldig å bo nær grensen til Sverige og jeg kjører ofte over for å handle. Men alt er liksom så uvant. Kunne du tenke deg å dele noen oppskrifter pluss hva som må handles inn. Gjerne sommermat/grill oppskrifter. Du lager såå himla mye godt. Hadde vært fantastisk med litt mat/handle inspo fra svenske matbutikker. Hva anbefaler du. På forhånd tusen takk snille P.
Klem fra Norge :-)

Caroline sa...

Hej, vilka fina bilder du har :)! Ville bara tipsa dig om en bra hemsida om du är intresserad av heminredning och shabby chic :) www.mixhuset.se säljer både heminredning och shabby chic och även presentartiklar, maskeradkläder och massor därtill. Jag handlar rätt mycket där, tänkte att den kunde intressera dig med :) kram

Anonym sa...

Har du läst om Dig på blogg "Stureplan.se" bloggkommentatorna om dina blommor du bytte. Googlar och under står massa kommentarer på det. Står mycket om dig. Många som gör narr.
Fräckt. Tråkigt.

Anonym sa...

Tack för tipset, har precis beställt hem den! Hoppas nu bara att du gav ett ärligt tips, och inte bara ett sponsrat sådant!?
Mvh
Maria

Anonym sa...

Såg nu i ditt förra inlägg att det inte är sponsrat, toppen, då litar jag på ditt tips fullt ut! Spännande att prova, minus 10 år vore ju inte så illa :-)
/Maria

Sajja sa...

Hej,

Jag stod och höll i en sådan här om dagen man var så osäker på att köpa den med aledningen - hur länge håller reslutatet?

Har du någon uppfattning på hur länge detta sitter i?

Mvh

Sajja

Anonym sa...

Till anonym 12:38

Tack för rolig läsning på stureplan.se.

Vad skall man säga om dig Petra! Skaffa dig ett liv! Eller nej, då skulle du inte underhålla mig så som du gör nu med ditt liv och dina ytliga dagens!

// Hammarstrand

Unknown sa...

Lindex säljer den också!

Anonym sa...

Fast dagkrämstips skulle jag vilja säga eftersom den håller ända tills du tvättar bort det

Paula

Anonym sa...

Herregud vad less jag blir på otrevliga kommentarer! Skaffa dig ett liv själv anonym Hammarstrand. Läser jag en blogg som jag inte gillar så slutar jag läsa den. Måste man läsa den och ge den spydiga kommentarer så har man ett jäkligt tråkigt liv vilket jag inte tror Petra har. Heja Petra!!!

Kram Camilla

missdalarna sa...

Tack för tips! Klickade hem en till min mamma ;) hihi..

Anonym sa...

Håller med dig Camilla! Varför läsa något man inte gillar & sedan klanka ner på det. Tummen upp till dig Petra! Kram