fredag 23 september 2011

TÄVLING - VINN ODD MOLLYJACKOR

.
.


De två fina fina Odd Molly Fall 2011-jackorna som två av er nu kan vinna!!!




 
Tjingeling!




Den ena härliga tävlingen avslöser den andra här inne just nu och denna fredag kan jag med stort nöje tillsammans med den mysiga butiken Country Dreams presentera en fantastisk Odd Mollytävling! Vinsterna denna gång är en grå eller en vit Odd Molly jacka från höstens kollektion (så klart i den storlek du önskar:) Det är alltså inte mindre än två vinnare i denna gång!



 


Hm, vilken är egentligen finast??? Jag vet inte - gillar nog båda lika mycket (jag har inte shoppat båda utan har fått låna dessa bara för att visa er :)




Just nu har Country-Dreams 20% på höstjackorna och 20-30% på nästan allt i butiken så skynda och fynda!



 


Det du ska göra för att vara med och tävla är att skriva vilken färg du önskar och varför du gillar Odd Molly i kommentarsfältet nedan:)



Tävlingen pågår tom torsdag den 29:e september kl 12.00.




LYCKA TILL!



. 

1 108 kommentarer:

1 – 200 av 1108   Nyare›   Senaste»
casaofmia sa...

Wow vilken tävling, har jag turen att vinna vill jag gärna ha en grå jacka.
Jag har älskat Odd molly sen deras första plagg släpptes, jag kommer ihåg att mitt andra plagg var en brun Lovely knit som jag hade när min äldsta dotter då var 6 mån (nu är hon 8år), jag blev helt betagen av denna kofta och alla jag träffade undrade vad det var jag hade på mig för fint! Nu har jag samlat på mig hela 8 Lovely knit koftor och mycket annat. kram kram

Anonym sa...

Nydelige jakker. Ville nok hatt den grå men den hvite var også veldig fin. Odd Molly har mye fint og god kvalitet. Hilsen Elisabeth.

roglien2@online.no

Othilia sa...

Känner mig alltid trygg och hemma i mina OM plagg. De passa alltid in och jag blir fin.
Nu är det väl ändå min tur. Ljus stl 4.

Mirjam sa...

Hej!
Vilka underbara jackor, vilken tävling!!Två snyggingar, men eftersom jag måste välja blir det den vita. Odd Molly är för mig mitt "mamma-lyx". Mycket ska handlas till barnen,huset är under renovering och presenter måste köpas, men ibland får jag tillfälle att unna mig själv något extra, och då blir det helt enkelt Odd Molly. Underbara plagg i hållbar kvalitet som lyser upp min dag när jag bär dem :) Håller tummarna att jag får vinna denna fina jacka!!

Tack för en bra blogg!
MVH Mirjam

Anonym sa...

Hej

jag skulle älska att få möta vintern i den ljusa jackan.
Kan man annat än gilla Odd Molly.
Så fint härliga kläder med känsla av både stil och romantik.
/Ulrika

Lisa i Malmö sa...

Älskar Odd Mollys tidlösa och vackra kläder som alltid får mig på gott humör och gör mig vacker ;D

Båda jackorna är urläckra, men den gråa skulle göra mig lycklig och förgylla min höst!

Kram Lisa

Anonym sa...

Vilken tävling!!
Av de båda jackorna hoppas jag ha tur att vinna den mörka Odd Mollyn.
Bland det bästa med Odd Molly är att det är ett romantiskt, väldigt kvinnligt och vackert mode. Är väldigt förtjust i volanger, mjuka tyger, roliga applikationer och det där lilla extra som Odd Molly faktiskt har!

Varma hälsningar Catrin

Petra sa...

Jag gillar Odd Molly för deras underbara detaljer! Om jag vinner vill jag ha en grå jacka i storlek 2. =)

angelica sörensson sa...

Oj, verkligen prisvärd tävling kan man säga, TACK!
Jag har aldrig haft Odd molly kläder då prisklassen är alldeles för dyr som ensamstående 3 barns mamma (studerande) men brukar drömma runt på nätet =) Skulle mer än gärna vilja ha den gråa
Angelica__sorensson@hotmail.com

Lina sa...

Jag gillar Odd molly för de har så välarbetade och detaljrika plagg med kvinnliga snitt. Om jag vinner vill ha en blå. Tack för din mysiga blogg!

Anonym sa...

Oj vilken härlig tävling! Jag älskar Odd Molly för att man känner sig kvinnlig och fin till både vardag och fest, och blir alldeles sprudlande glad när man ser någon med deras plagg! Vinner jag skulle jag absolut vilja ha en grå i stl 2!
Ha en fin fredagkväll! Kram Anna (anna@bindab.se)

Lina sa...

Oj, grå menade jag såklart ;)

Anonym sa...

hej!
Vilken jättebra tävling!
Jag gillar Odd Molly för de naturligtvis har de snyggaste kläderna :) Tuffa, romantiska, sexiga, annorlunda, roliga, coola och sköna! Jag gillar båda färgerna på jackan, men den grå kanske tar överhand lite. Vore toppen att vinna!
Trevlig helg.
Lena i Södertälje

Anonym sa...

Å vilken underbar tävling!
Jag vill gärna vinna och det spelar ingen roll vilken färg:) musikhögkole-studenten från Stockholm blir nog fin i båda;)

Kram kram och tack för en "fab" blogg!
Malin (mallahed@hotmail.com)

Anonym sa...

Jag tycker Odd Molly kläder är så kvinnliga och har en massa små fina detaljer. Den grå jackan skulle glädja mig mycket i höst mörkret. Kram Sari :-)

VivanDivanGoesFashion sa...

Vilken underbart fin tävling. Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag vilja ha den vita.

"Sen jag hittade in i Odd Mollys värld har jag på något sätt hittat hem. Jag går inte bara i Odd Molly-kläder även om jag älskar dem men jag känner mig trygg i Odd Molly. Jag kan vara JAG liksom på ett sätt som jag letat efter i många många år. Jag bryr mig inte längre om att vara “hippast” och ha det senaste modet. Självklart influeras man av modet just nu men jag känner mig trygg i att sätta på mig det jag tycker är snyggt för dagen. Det kan ju bli en salig blandning av gulligt, tufft, trendigt, vintage, shabby-chic, boho, city, sportigt och allt vad det kan vara men det är ju den JAG är. Jag är en människa med många sidor precis som vi alla är. Och det har Odd Molly hjälpt mig med att upptäcka. Att liksom hitta MIN stil. Det går ju att kombinera deras kläder med allt egentligen, bara man vågar. Kanske inte alltid blir trendigast men jag inser nu att det är ju inte det som är varken deras eller min grej heller. Odd Molly vill hjälpa till att man ska känna sig bekväm i sig själv och det är ju precis det man gör i Odd Molly…"

vivandivangoesfashion@gmail.com

Tack snälla P och Country Dreams för att ni ordnar detta och ger lite spänning till tillvaron :-)

Kramar
/Vivvi

Anonym sa...

Det verkar inte fungera attt kommentera så jag försöker på nytt..

LIVSGLITTER sa...

Herreguu! Den svarta var ju helt fantastisk, har inte köpt mej någon vinter jacka än. Har så himla svårt att hitta någon som faller just mej i smaken, just därför brukar jag ofta bara ha en varm tröja. Inte det roligaste ;)

Odd molly är ganska nytt för mej, men ohh en helt ny värld har öppnats, så kvinnligt och vackert på samma gång. Ett stort plus är att man känner sej unik i dessa kläder, inte som att köpa ett vanligt plagg på kappahl som dom flesta andra också bär. Efter jag skaffade mina snygga Odd glasögon så är jag fast ♥

Hoppas det är min tur att ha lyckan vid min sida för första gången. Håller tummar och tossingar.

Tjingeling

Nicole sa...

Kom direkt från CD Fina sida, in till dig och ser att min vita önske jacka tävlas ut! Totalt opraktisk eftersom jag läser till förskollärare men såååå fin! Så då skadar det ju inte att göra ett försök att tävla! OM är ett favorit märke, tycker om höstens kollektion, koftor i härliga färger, fina klänningar och mysiga velourplagg... Blir ju shoppningsugen bara av att skriva det! Men tyvärr så tillåter ju inte studiemedlet till allt för mycket OM-shoppning, men då och då måste man ju unna sig! Brukar bli en tenta-present till mig själv när jag klarat en tenta!

Tack för en härlig blogg P, är som att läsa ett glossigt magasin!:)) & måste säga att du passar jättrebra i höst-håret! Stor kram

Anonym sa...

Hauskaa syksyä!
Seuraan blogiasi säännöllisesti vaikka en ruotsia osaakkaan. Suomennan osan teksteistä mutta ihanat kuvat kyllä puhuvat puolestaan!
Mutta nuo takit; AIVAN IHANIA! Voittaisin mielelläni tuon tumman koska omistan mustan koiran:)Kokoni on 2.
Takki saisi hyvän kodin täällä.

Maria sa...

Jag slinker in här som ny läsare och möts av en rolig tävling det första jag gör! Vilken tur!:)
Jag har däremot aldrig ägt något Odd molly plagg, eftersom jag lever ensam med fem barn och mina prioriteringar går till dem såklart.
Men den grå är helt underbar och jag ser fram emot en härlig höst med en ny valp inom kort och då hade den varit fin under långa höst promenader.:)
Kram, Maria.

Anonym sa...

Varför man vill ha en Odd Molly jacka??? Vill inte alla möta hösten i en sådan??

Jag önskar mörka...

Tack för en grymt bra blogg!!

Anonym sa...

Den vita, bara för att ordet praktiskt inte existerar. Och Odd Molly bara för att Molly passar lika bra på affärsmötet som hemma på lagårdsbacken!/Amelie

HAGEBUTTE MonisMoniKate sa...

hi!
i love odd molly, because it looks always so comfortable and nice ... if i would win, i would take the white jacket ... don't know if i could take part in your give away, because i live in germany ...
kram from germany, i like your photos very much and for the text i take google translator
<3
moni

Anonym sa...

Odd Molly är ju så knasigt fint. Deras kläder passar till ALLT och går att matcha ihop till både vardag och fest. Äääälskar deras plyschmysiga klänningar, likväl som deras mer skräddade toppar och tunikor. För att inte tala om jackorna. Jag. vill. haa! En svart helst, om man nu kunde få välja :)
Kram från
Emelia

Anna sa...

Jag skulle så hjärtligt gärna vilja vinna den grå jackan! Jag älskar Odd Molly & det som jag tycker är allra mysigast utöver designen är de små ljuvliga budskapen på kläderna. Kram från mig!

Anonym sa...

Konstigt nog får man nog säga att Odd Molly har inte bara skapat en
trend med alla tunikor som nu alla gör i olika former. Såväl sportmärken som mode märken tar efter Odd Molly- Det har blivit en typ av livsstil.
Klassiskt , men samtidigt romantiskt , kreativt och inte helt självklart....
Jag gillar den Gråa jackan skarpt!

Med önskan om en trevlig helg & lite tur också kanske;)

Anna J I Örebro

Anonym sa...

Jeg ville nok hatt den grå, den syns jeg var midt i blinken:)
Men, du...må bare si at den hårfargen kledde deg helt fantastisk fint-passer utrolig godt til ansiktsfargen din.
God helg!!

Hilde K, Bergen

Anonym sa...

Åh jag skulle så gärna vilja ha den grå jackan. Odd Molly är fantstiska kläder som jag tycker att jag alltid känner mig väldigt snygg i samtidigt som de är sköna- det är en härlig och lyckad kombo! Kram Matilda i Nyköping

amanda sa...

Vilken FAB tävling! Om jag blir den lyckliga tjejen att vinna, så vill jag gärna ha den grå jackan i stl 1. Jag har alltid gillat Odd Molly men har aldrig haft en plånbok till att köpa nått utav plaggen. Jag brukar mest gå och titta på deras fantastiska detaljer på kläder, de har en härlig blanning av allt i deras kollektioner.
Håller både fingar & tår att jag vinner!
Ha en super fin helg.

Veera sa...

Odd Molly är vackert med alla fina detaljer band, knappar och brodyrer men ändå är kläderna bekväma. En bra kombination och det är så plagg ska vara.

Jag önskar mig jackan som är grå :)

/Veera

Anonym sa...

Hej!

Jag gillar Odd Molly för kläderna gör att jag ser snygg och välklädd ut, både till vardags och fest!
Jag skulle vilja vinna den grå jackan i storlek 1.

Vänliga hälsningar,
Kristina

Elisabeth H sa...

For en flott premie!!! Jeg ønsker meg jakken i grå, det passer klart best til min garderobe. Jeg liker Odd MOlly fordi det er fine farger og godt materiale. Kvaliteten er også utmerket : )
God helg! KLem fra ELisabeth

Jessica sa...

Idag har jag suttit på möten ofh morrat åt bakåtsrävare som inte lyckas se det fina i förändring. Det tar energi skall gudarna veta att strida mot "rävar". Jag gör det för jag tror på framtiden men efteråt känner jag mig alltid så liten och lite naiv. Attans!

Ja, det är ju inte varför jag gillar Molly, för att "rävarna" är bakåtsträvare men det kan kopplas.

Jag är en kvinna i en mansdominerad kostymvärld, i mina Mollys blir jag alltid påmind om det fina i just det. Jag tänker på ett annat sätt och det är viktigt att bli påmind om att det är bra ibland. Molly gör att jag hörs, syns och framförallt att jag själv blir känner att annorlunda är bra. Jag är kvinnlig och färgglad och förbannat bra1 :-)

Mitt lyckliga lantliv ♥ sa...

Jag skulle bli helt överlycklig om jag vann den vita!

Jag gillar kläder från Odd Molly för deras mångsidighet. De passar lika bra till festen som till vardagens klädsel.
Men jag känner mig aldrig så vardagsfin som när jag har på mig en Odd Molly. Och alla vet ju att om man känner sig fin så blir man fin också, för skönheten kommer inifrån.

Önskar dig en härlig helg!
Kram Jeanette

http:://mittlyckligalantliv.blogspot.com

amanda sa...

Vilken FAB tävling! Om jag blir den lyckliga tjejen att vinna vill jag gärna ha den grå jackan i stl 1. Jag har alltid gillat Odd Molly men har aldrig haft plånboken att köpa nått ur deras kollektion! Jag går mest och tittar på deras fantastiska detaljer på kläder och tycker de har en härlig blanding av allt i deras kollektioner. Håller både fingrar och tår på att jag blir den lycklige vinnaren!

HAVE A FAB WEEKEND!
Kram

Anonym sa...

Ärligt talat så har jag aldrig ägt ett Odd Molly-plagg, men jag har sett så många fina kreationer att jag verkligen är nyfiken på dem. Därför skulle jag jättegärna vinna den ljusare jackan och gå omkring och mysa i den i höst! :)

camilla.haggkvist@gmail.com

Anonym sa...

Jeg liker Odd Molly fordi jeg ble kjent med merke gjennom deg og bloggen din, du har vist så masse fint fra det merket og jeg synes det er kjempefint. Jeg ønsker meg en slik grå jakke.
Mvh
Christine

Anonym sa...

Åååå vad jag önskar vinna den grå Odd Molly-jackan... har provat den, längtat efter den, funderat och grubblat men varje månad har barnens plagg och skor gått före, så ännu har jag inte lyckats införskaffa mig den!

Jag har flera Odd Molly-plagg och gillar dom för att dom har så vackra detaljer och i många plagg känner man sig fin samtidigt som de är sköna. Bra kombination!

Johanna

Pernilla ~Pillan~ sa...

Jag skulle gärna vilja vinna den vita...<3
Odd Molly...jag känner mig kvinnlig, fint klädd och glad. De har de där detaljerna som gör så mycket! Alltid får man någon komplimang också och det kan göra hela dagen... ;-)

Anonym sa...

Å vilken lovely jacka och tävlingen är ju grymmers! Gillar den ljusa för jag har typ alltid, å då menar jag alltid svarta jackor men önskar mig en ljus nu :)

Noora sa...

Jag vet inte detta kommer att fungera, men låt oss försöka. Så jag är inte en del av det svenska (och därmed även denna text är en Google Translate :D)
Jag äger inte en enda Odd Molly kläder, men jag gillar dem väldigt mycket, de är verkligen vackra (men så dyrt!:( )
Jag vill ha ljus jacka.

Anonym sa...

Om jag vinner så väljer jag en vit, jag tävlar åt min mamma hon fyller år om en månad och jag är arbetslös så kan tyvärr inte köpa någonting.. Men vet att hon skulle bli så glad över denna jacka då hon alltid varit en odd molly älskare sedan jag var liten och hon är världens bästa mamma så håller tummarna nu!

Carolina ( slaijna@hotmail.com )

Åsa sa...

Hej Petra och Country Dreams!!

Skulle älska att får gå runt i den vita Molly Jackan, då jag inte köpt någon denna höst än..underbara plagg som står sig huuur länge som helst.

Underbar Blogg som jag numer följer från Minneapolis USA.

Kram Åsa

Nilla sa...

Hej,

Jag har precis igår köpt mig mitt första Odd Molly plagg och hjälp, jag är så kär - så kär att det är riktigt löjligt! Fattar inte varför jag inte gjort det förr?

Har gått och varit glad hela dagen, fast jag har två orsaker till att vara så glad som jag är. En är mitt nya Odd Molly plagg och den andra orsaken är att jag har fått nytt jobb!

Har varit så "deprimerad" för att jag inte alls har trivst på mitt jobb, hade sökt det här jobbet men visste det var flera hundra andra som också hade sökt det så såg inte mina chanser som direkt stora, men ja, i förrgår fick jag ett samtal som blåste mitt deppiga humör iväg, jag fick jobbet:) Så gissa två gånger om jag inte skulle vilja dansa in på mitt nya jobb sen i en fin grå jacka från Odd Molly! :)

Ha en trevlig kväll!

Kram Nilla

Anonym sa...

Å vilken lovely jacka och sen bara tävlingen e ju grymmers! Själv gillar jag den ljusa jackan för jag har alltid, å då menar jag alltid svarat jackor och börjar nu leta efter en fin ljus jacka så....

Kramisar Kattis

Ida sa...

Oj vilka tävlingar du har! Jag skulle gärna vinna den vita.
Det bästa med Odd Molly är att det känns lyxigt, roligt, har fina modeller och skärningar(heter det ens så?) på kläderna som är smickrande för figuren. Känner mig alltid söt och fint klädd med Odd Molly kläder även om de plagg jag har är vardagsplagg och oftast används med jeans.

Ha en mysig helg och fint det blev med nya hårfärgen, ser höstigt och varmt ut. Kram Ida

Anonym sa...

Eftersom jag har gått ner en hel del i vikt så är min gamla vinterjacka för stor! :) Jag har inget Odd Molly-plagg, men skulle gärna vilja ha ett och då gärna den mörka jackan. Kram Lotta

Unknown sa...

Vilken tävling! Jag vill jättegärna ha en lott. Och varför gillar jag då Odd Molly, hmm, jag gillar dem mycket men har aldrig ägt ett enda O M- plagg! Så nu kanske det är dags??:)

Tack för en fin blogg, jag kikar in hos dig varje dag.

Kram Anna

oj jag nästan glömde, skulle jag vinna önskar jag den grå.

Emelie sa...

Hej hopp! Tror nog att jag inte kan låta bli att hänga med på denna utlottning.

Jag gillar det "Odda", det kvinnliga, det välgjorda, det feminina, detaljerna, det genomtänkta. Ja, helt enkelt det som är just Odd Molly! One of a kind!
(En vit om jag händelsevis skulle ha turen med mig.)

En fin helg till dig!
Emelie

lilla Tildes hem sa...

Jag älskar odd molly, och det är egentligen det det handlar om. Alla de fina detaljerna och den sköna känslan när man tar i tyget...mmmm... Tror faktiskt att jag är kär i Odd Molly :)

Sofia

Anonym sa...

Åhhh, Odd Molly! Jag är HELT kär i allt från detta klädmärke. Nu är det bara det att jag studerar så någon odd molly jacka har jag för tillfället inte råd att köpa men nu dök ju denna fantastiska tävling upp! Så nu håller jag tummarna och hoppas på vinst;)

Med Odd Mollys superfina kläder känner jag mig alltid fin. På festen till klackarna och till vardags conversen. Ja Odd Molly är grejen för mig, för det är JAG!

Kram Jeanette Nilsson i Mjölby

AnnaS sa...

oooh Nice!
Odd Molly är härligt "småflickit" med en vuxen twist. Om jag skulle vinna skulle jag älska den gråa Jackan. När man har två små gossar är de lite NoNo med vitt ;)
kramar

Anonym sa...

Hei:)
for en fantastisk premie:)elsker Odd Molly,å spesielt den grå var nydelig!Bruker også anledningen til å si at du har en kjempe fin blogg som jeg leser hver dag :)Men tilbake til premien,bruker str1 fra Odd Molly:)
Ha en fin helg :)
Hilsen Jill Kristin
jkriss@online.no

Anonym sa...

Hej!

Jag skulle bli såå glad för en vit jacka! Jag gillar Odd Molly mycket för dom små texterna på plaggen. De ger mig en liten extra egoboost samtidigt som jag alltid känner mig så fin och välklädd i odd-kläder!
kram K

Annette sa...

Hejsa :)

Sikke en fin tävling!
Hvis jeg vinder, ønsker jeg mig den grå :)

Jeg elsker Odd Molly fordi jeg synes hvert eneste stykke tøj er smukt og gennemtænkt. Og så føler jeg mig både smart og har det behageligt på samme tid. Jeg synes det er sjovt at kombinere Odd Molly fra en ældre kollektion med det nye. Tit passer farverne jo sammen fra de forskellige kollektioner.
Med Odd Molly kan jeg skabe min "egen stil" og I Danmark er der (endnu) ikke så mange der har så meget Odd Molly, så jeg kan gå og se Odd ud helt alene! ;))

Kram
Annette
www.inspireme-today-oddmolly.com
www.

Nathalié sa...

Åh herregud... detta är verkligen en drömvinst! Jag har aldrig haft råd att köpa en Odd Molly-produkt och jag suktar alltid när jag är inne på nätet och ser deras vackra skapelser och kreationer!

Jag ÄLSKAR Odd Molly för deras unika stil, för deras känsla för det dåtida, men även för det moderna. Allting i en härlig kombination! Håller tummarna extra hårt, för i höst och vinter har jag inte råd med en riktig vinterjacka, så detta skulle bli den absoluta drömvinsten!

Nu kommer jag sitta på helspänn tills torsdag då med andra ord ;). Skulle önska den gråblå i så fall, för när man har hund så är mörka kläder lite bättre :). Och storleken ja, jag behöver 44 vanlig svensk storlek.. Lite pinsamt, men har i a f gått ner i en storlek sen jag fick beskedet att vi ska genomgå provrörsbefruktning i vår 2012 och då var det bättre om jag gick ner lite i vikt och nu trivs jag =).

Nu blev det en lång kommentar, men ha en bra helg iaf!

Kram Nathalié
n.teodorson@gmail.com

Anonym sa...

Odd Molly har eksklusive plagg med flotte detaljer. Selv merkelappene på klærne er velgjorte! Krysser fingrene for at jeg har hell og lykke med meg, og blir en av vinnerne av en grå nydelig jakke:-) Mvh Trude

Anonym sa...

Så snygga jackor - kärlek vid första ögonkastet och långvarigt förhållande. Odd Mollys kläder går rakt in i hjärtat. Om jag vinner skulle jag välja den grå om jag måste välja.

Kram Kicki (kickilinder@yahoo.se)

Anna sa...

Vilken underbar tävling!:)
Odd Molly förmedlar en känsla av lyx och känslan av det lilla extra som får mej att älska deras kläder! Så om jag vinner skulle jag önska den mörka jackan då jag har den ljusa från förra året:)
Kram från Anna på landet

Anonym sa...

Hei hei :) For en super konkurranse , jeg har kjempelyst og vinne en Odd Molly jakke . De er kjempefine :) Jeg synes det lyse er veldig fin men siden jeg er ganske lys i håret ønsker jeg meg den grå slik at jeg i tilfelle ikke blir helt borte i snøværet som snart kommer :) Jeg liker Odd Molly så godt fordi jeg alltid føler meg så fin og spesiell i klærne . Mitt favorittplagg har vært min WigWamdress og jeg føler nesten som om jeg pynter meg med en Bunad/folkdrakt når jeg bruker den :). Ellers så er jeg ingen smykke.jente , jeg liker heller masse feminine detaljer på klærne mine og det har Odd Molly masse av :) Klem fra Siv Cathrin

Anna sa...

Jag gillar Odd Mollys kläder för alla fina finurliga detaljer. Om jag skulle vinna en av jackorna skulle jag vilja ha den grå.

Gillar din nya hårfärg, du passar superbra i den!

Anonym sa...

Hej!
Har just hittat ett märke på kläder som passar mig perfekt! Lagom i alla sammanhang ,både till fest och vardags.Känner mig alltid fin och bekväm i odd molly.Bra modeller på kläderna som passar både smala och " mulliga" kvinnor. Toppenkläder med andra ord ♥ Den grå jackan skulle jag gärna vilja inviga vintern i. Kram Berit

Anonym sa...

Hej,
jag älskar Odd Molly, tycker att man ser så kvinnlig och romantisk ut i dom <3
Om jag skulle vinna denna tävling så önskar jag mig en grå jacka .
Kram Nina

Signes Vind sa...

Odd Molly har varit mitt favoritmärke i några år nu - jag känner mig fin och fri, helt enkelt mig själv i deras kläder. Kläder som tar fram mina bästa sidor.
Om jag vann skulle jag gärna vilja ha färgen chalk - vit.

Anonym sa...

Åh, vilka underbara jackor. Färg spelar ingen roll, lika ljuvliga båda två.
Jag bara älskar Odd Molly, men med en lärarlön har man tyvärr inte råd med så många...

/Marie A

Caroline sa...

Jag vill vinna en grå jacka! Jag gillar Odd Molly just för att kläderna är Odd - Ovanliga, inte som alla andra plagg man ser ute i butikerna och supersnygga såklart :)

Sanna D sa...

Om jag skulle vinna den fina gråa jackan skulle jag hoppa jämnfota av glädje! Jag pillar alltid på de små detaljerna på koftorna o leker med snörena o spetsarna när jag klämmer på odd-Molly i affären, men köper aldrig något.. Vill vara en Molly-tjej! (det är vad jag döpt alla tjejer med odd-molly till som jag är avis på i smyg.. :) tack för mig!
Kramar
Sanna

Anonym sa...

Denna tävling är ju inte sann!!! Jag sitter höggravid och längtar efter min andra skatt och drömmer mig bort bland höstkläderna som syns på nätet och i butikerna. En grå odd molly jacka skulle vara perfekt för mig i vinter :) Jag äger inget odd molly plagg men sucktar, känner och klämmer på dem så fort jag får chansen. Odd molly har den sköna känslan av att klä upp varje tillfälle, du är aldrig fel i ett odd molly plagg!!

Tack för en fantastisk blogg som gör att min tillvaro får lite glamour ;)
Kram Marlene G i Falun

ankie.eskdahl@hotmail.com sa...

Jag vill ha en Odd Molly-jacka för att få lite guldkant på vardagen där jag handlar mest strumpor och trosor från HM nu när jag är fattig som föräldraledig. Min vardag skulle då sluta vara grå, men jackan ska nog i alla fall vara grå för min del. ;) Tack för en bra blogg!

Cissi sa...

Varför jag tycker om Odd Molly? Odd Molly har en stil som passar mig, en tidlös stil. En stil som känns lantligt, romantiskt, med fina detaljer som ger plaggen det lilla extra. Det lilla extra känns lyxigt & det lyxiga gör att man mår bra. Jag mår bra när jag får bära ett plagg som känns som det är gjort för MIG!! Skulle jag vinna denna tävling så är den GRÅ Jackan den som skulle passa mig:)

Kristin sa...

Med Odd Molly på kroppen känner jag mig snygg både i vardagen som till fest. Gillar den grå. Trevlig Helg!

Anonym sa...

Hoppas på turen att vinna en grå Odd Molly jacka för att den är så snygg!!!! Malin i Kalix

Helena sa...

Otroligt fina jackor! Om jag skulle vinna vill jag ha en grå. Odd Molly är för mig något som jag länge har velat köpa, men som ensamstående mamma till två små tjejer i hus inte riktigt har haft råd att unna mig, sköna, vackra plagg som passar både till vardag och till fest :)

Unknown sa...

Underbar tävling! =)

Jag älskar Odd Molly, inte bara för deras vackra detaljrika kläder, utan även för hela grejen runtomkring. Allt från originalMolly som Holknekt träffade i USA till alla gulliga Mollyvänner man fått genom bloggarna, att ett klädmärke kan skapa så mycket glädje.

Har jag turen på min sida så vill jag gärna ha den grå jackan.

Kraaaaaam,
Maria/Javabönan

Anonym sa...

Hei,

Så herlige premier i konkurransen din:)skulle jeg være så heldig å vinne ønsker jeg den hvite...odd molly klærne gjør meg glad:)det er feminine klær i ulike, gode materialer som er lett å kombinere med hverandre..klem fra Merethe:)

Anonym sa...

Jag en Odd Molly jacka i grå vill Vinna
för att värmen i hösten finna,

en mamma till tvåbarn jag är
så skulle den fina grå jackan hålla mig kär.

(Odd Molly jordnära med en touch av lyx)

Kramar /Paulina =)

Lilla Majken sa...

Jag gillar Odd Molly för de är så jäkla snygga helt enkelt. En grå Odd Molly på en Odd Therese i stl 1 skulle inte sitta fel.

Kram Therese

Anonym sa...

Hej! Om jag hade turen att vinna så skulle jag vilja vinna den grå jackan. Gillar Odd Molly för deras fina detaljer på kvinnliga kläder.

Trevlig helg!

Hälsningar Carola Jonsson i Västerås

Anonym sa...

Jag gillar den mörka och Odd Molly gillar jag för att de helt enkelt har så underbara kläder!
// Sofia, Finland

C sa...

Oj, tänk om jag kunde vinna en fin Odd Molly jacka! De är ju jätte snygga båda två, men eftersom nästan alla mina jackor är svarta, så skulle det vara kul med en vit som omväxling. Odd Mollys plagg är alltid fina med sina detaljer och dessutom bekväma. Tyvärr har jag inte råd att köpa så många av deras plagg, men min favoritklänning är en Odd Molly och den skulle matchas fint med en jacka...)

annashusidingtuna sa...

Hej!
jag vill jättegärna vara med och tävla om en av de fina jackorna, måste jag välja färg så blir det den svarta.
Varför jag gillar odd molly...för att det helt enkelt inte går att låta bli.
Kram Anna

sirimunk sa...

Hei
Jeg vil være med! Odd Molly har "det lille ekstra" i detaljene. Noe ingen andre har og som gjør klærne interessante hver dag, året rundt. Jeg liker begge fargene, men skal jeg velge blir det den grå.
Hilsen Siri - sirimunk@gmail.com

Anonym sa...

Älskar Odd Molly och har länge önskat mig ett plagg av detta märke! Har dessvärre inte haft ekonomi till ett än. Men fortsätter drömma! Hade blivit otroligt glad över att få vinna den ljusa jackan! :) //Carina B

Odd Molly and me sa...

Hejsa
Håber også en læser fra Danmark kan være med i din fine konkurrence:-)
Jeg elsker dem begge, og ville aldrig kunne vælge, de er SÅ fine begge to.
Jeg har vel et stykke over 100 stk OddMolly tøj, som jeg har samlet gennem de sidste 6 år. Måske nærmere 200 hvis jeg skal være ærlig - og har aldrig i de 6 år smidt en eneste ting ud. Jeg kan simpelthen ikke skille mig af med det, og selvom jeg elsker mange andre mærker og stilarter, så vender jeg altid tilbage til OddMolly, når jeg ikke ved hvad jeg skal have på.
Ville ELSKE at vinde denne fine jakke, og krydser tomlerne.

KH
Mette, Danmark

Anonym sa...

Hej ! Jag har försökt att titta på andra märken men återkommer ständig till Odd Molly kollektioner. När jag hittar ett plagg så är det som första gången man blev kär... det liksom klickar till och man blir glad. När man sen sätter på sig kläderna så blir man glad och vem vill inte vara glad. De kläderna blir aldrig tråkiga utan alltid mig kära. Sen är det precis som konstverk. Skönheten ligger i betraktarens ögon och alla är unika. KRAM och om jag vinner vill jag väldigt gärna ha en mörk till mig i storlek 3. Yvonne

Annika sa...

Vilken fantastisk tävling! Jag vill jättegärna vinna en Odd Molly-jacka (har funnits med på min önskelista alltför länge). En grå.

Jag har gillat Odd Molly sedan första början. Företaget hittade direkt en alldeles egen stil, som verkligen tilltalar mig. Det är alltid spännande när de släpper en ny kollektion. Och kollektionerna är alltid lika fina. Jag ska snart få lyssna till Per Holknekt, när han berättar om framgångssagan Odd Molly (föreläsning på Umeå Fashion Week). Det ser jag fram emot! Trevlig helg!

Anonym sa...

Nu måste jag ju bara tävla för en gångs skull. Strosade på stan i dag och provade JUST DENNA! Galet! Åhh så fin den var och åhh så dyr den var..:( småbarnsmamma som är blev det välbehövliga kläder till barnen i stället. Som oftast.
Jag har bara ett fåtal Odd Molly kläder men jag älskar färgerna, den mjuka kvalitén och de små detaljerna. De får mig att känna mig snygg i vardagen och de gillar jag!

Kram och tack för fin blogg!

Sara från Värmdö

mariasvitabo sa...

Oh, Vilka fina jackor! Jag skulle gärna vilja ha den ljusa, håller tummarna hårt.... Hoppas, hoppas... Vill få min mammavardag att kännas lite lyxigare ;)

Jag gillar odd molly för att de helt enkelt sätter guldkant på tillvaron! Man känner sig fin med det samma! De gör både vardag och fest lite roligare! Vem vill inte känna sig snygg, lyxig och bekväm på samma gång?! Perfekt!

Kram Maria

Odd Molly and me sa...

Hej
JEg håber også at en læser fra Danmark kan være med i din fine konkurrence.
Jeg har rigtig mange OddMolly styles, som jeg har samlet gennem snart 6 år. Uanset hvor meget jeg elsker alle andre mærker også, så er det ALTID OddMolly der redder mig ud af tøjkriser og som jeg ender i når jeg ikke ved hvad jeg skal have på. Deres tøj fuldender min store garderobe, og jeg føler mig altid velklædt og superfin i deres tøj.
Ville elske sådan en vinterjakke, og det vil helt sikkert være den grå jeg ville vælge hvis jeg kunne.

KH
Mette, Danmark

Anonym sa...

Odd Molly du får mig att känna mig snygg, tokig, elegant, festlig, och vansinnigt fin varje gång jag bär dig! Puss

Ps. Vilken färg som helst och strl 2.

Odd Molly and me sa...

Ups, jeg fik vist skrevet to forskellige indlæg, det var selvfølgelig ikke meningen. Troede jeg havde slettet det første, men det håber jeg du vil gøre.

Mette

Priska sa...

Oj, vilken tävling! Älskar Odd Molly för att de är annorlunda, tidlösa, kvinnliga och har god kvalitet med fina detaljer. Jag skulle gilla den gråa jackan!

Tack för din fina blogg, som gör mina mammaledighetsdagar ännu gladare! Kramar!

Kickan Style sa...

Jag gillar den ljusa, fräscht med nåt piggt i höstmörkret!

Odd Molly har jag inte så mycket erfarenhet av.. Äger inte ett enda plagg pga av priset! Skulle därför bli överlyckligt om jag fick mitt första, härliga Odd Molly plagg i garderoben! Gillar verkligen stilen som är charmig, romantisk och väldigt mysigt feminin!!

chatarina sa...

Oj, vilken tävling :) Den ljusa i stl 1 skulle jag gärna vilja vinna.
O som i Ohhhhh
D som i Dupersnygga
D som i Damkläder
M som i Mysigaste
O som i Och
L som i Lyxigaste
L som i Linnen, jackor, klänningar som jag vet
Y som i Yes!!

Anonym sa...

Oj oj, for en konkurranse! I LOVE! :-)
Jeg hadde blitt himmelsk glad om jeg hadde vunnet en blå jakke:)
Odd Molly har alltid det lille ekstra, noe luksus over seg, og man føler seg alltid så fin i de klærne.
Håper på vinnerlykke denne gangen! Klem Unni i Kristiansand i Norge.
u_0612@hotmail.com

Anonym sa...

ÄNTLIGEN vid fyllda 40 sträcker jag på ryggen och känner att jag duger som jag är, kan ha på mig det jag vill och att jag är fin! Tidigare har jag alltid gömt mig i diskreta halvtrista kläder, men nu frossar jag i sjalar, blusar och annat kvinnligt. Och jag älskar det!

Att få ha ett Odd Molly~plagg på sig skulle vara som en dröm eftersom de enligt mig "lyfter" kvinnan med snygga, söta, kvinnliga plagg. (Och dessutom döljer den där lilla magen som finns kvar efter att man varit gravid några gånger...)

Kram!♥

Elenór i Kiruna som skulle välja den grå!

Filippa sa...

Hej hej!
Jag skulle vilja ha den mörkblåa, fast nog var det svårt att välja:) Jag tycker att Odd Mollys kläder är superfina, man känner sig alltid snygg i ett Odd Molly plagg, välgjorda, bra passform, sköna, rimliga priser, underbara och ja, det finns ju mycket gott att säga om märket men så mycket orkar ingen varken läsa eller skriva;)

Kram♥

Cecilia sa...

Jag gillar Odd Molly för att deras kläder är tidslösa. Det blir aldrig omoderna. I dessa tider då vi behöver fundera på vår konsumtion känns det mer och mer att det är bättre att satsa på något rejält som håller genom åren. Både den ljusa och den mörka färgen är snygga och klassiska!

Viveca sa...

Åh, vilken tävling! Jag skulle så gärna vilja ha en grå jacka om jag mot förmodan skulle vinna. Storlek 1 skulle passa! Jag har senaste året upptäckt Odd Molly och är förälskad i märket för att de gör så fina plagg, som alla slags kroppar ser underbara ut i! Med OM kan man känna sig bekväm och snygg och kombinera på alla möjliga sätt, som passar just mig bäst! Man kan framhäva det man vill på sin kropp, eller bara låta kläderna tala för sig själva. Det finns något för alla stilar!
Mvh Viveca

Anonym sa...

Hej!
Här ligger jag sjuk och krasslig och känner mig ynklig och just då får jag se denna underbara tävling, tror jag blev lite friskare genast:)Vill såå gäärna vinna en OMjacka. Sen till det här med att välja färg...svårt då båda är ursnygga men det får bli den grå för man är ju trots allt hundägare. Varför jag vill ha en sådan? Jag bara säger det, varför inte den är ju gööörsnygg.
Hälsningar Carina

Anonym sa...

odd molly gör ljuvliga o romantiska kläder, en stil som jag gillar! Om jag skulle vinna skulle jag vilja vinna den grå jackan.

ha en skön helg!// Catharina

Anonym sa...

Ååå guud vad jag önskat mig en sådan. Men nu är det så att jag o mina kolegor är uppsagda från fiskars. Så nu kan man inte handla odd molly så ofta, förresten så är det du som inspirerat mig med dom fina kläderna,Och tack för en underbar blogg, som ger mig mycket inspiration med inredning/kläder.
Mvh Niccan.

Tarleena sa...

Jag gillar den vita. Och odd Molly är speciell för mig, därför att modellerna är så kvinnliga och passar för olika kroppformer. Och i min hemort är det bara jag och min väninna som klär sig i mollysar, så mollystyle är mycket personlig här.

Anonym sa...

Jag önskar att den grå jackan blev min, ser supermysig ut och med en häftig halsduk till skulle min höst vara räddad!
Hälsningar från Lisen i Växjö

Anonym sa...

jag önskar den mörka jackan
Odd molly är ett fantastiskt märke passar till allt, går att kombinera i det oändliga, jag tröttnar aldrig på mina odd molly plagg...
En fin jacka nu till hösten hade gett mig lite extra glädje alltid roligt att vara lite extra fin nu när vi går mot mörkare tider....

Anonym sa...

Jisses vilket underbart pris!!!

Jag hittade Odd molly 2006 och det var som att komma hem. Jag älskar kläderna, både till jobb och vardag! Numera köper jag några plagg per kollektion och älskar kvalitén, passformen, färgerna och detaljerna. I OM känner jag mig alltid snygg och rätt!
Kram Linda.D.

Anna-Lena sa...

Odd Mollys kläder är lika underbart unika som kvinnan som bär dem! Hela spektrat av en lovely lady finns sammanfattat i deras kläder.
Jag skulle njuta ännu mer av den vackra hösten i en grå jacka i strl 1!

Anonym sa...

Vilken tävling!

För tretton år sen föddes min lilla lilla skatt som då bara vägde 930g. En riktig liten kämpe som nu precis fyllt tonåring! Jag trodde aldrig hon skulle bli så stor. Jag kan inte tänka mig någon annan som skulle bli lika lycklig som vår J om hon fick en Odd Molly Jacka! Så söt och tuff hon skulle vara i en grå med sitt långa ljusa lockiga hår. Tänk att få ge henne en sådan fin present!

Kram S

TantMossig sa...

Åh, jag fullständigt älskar dessa Odd Molly jackor. Tänk att få kura in sig i en av dessa en kall vinterdag med knarrande snö under fötterna. Tänk att få se stora härliga snöflingor falla till marken när jag är ute barnen och leker i en vintervit jacka. Ja i ett sådant härligt plagg gör det inget om vintern blir kall och vit.

Anonym sa...

Vilken underbar tävling! Den gråa skulle sitta som en smäck till vintern! Odd molly betyder lyx o flärd för mig men även vardag! Den lyxen det är att få gå hemma i en Odd molly o få känna sig uppklädd. Men att få klä upp sig och gå på fest i en Odd molly det är en känsla av välkläddhet!

Kramar Victoria

Anonym sa...

Odd Molly er min favoritt og jeg har en blå jakke derfra som er tre år gammel.
Jeg trenger derfor en ny og det spiller egentlig ingen rolle hvilken farge, begge er jo sååå flotte:)
Men kanskje den grå er en liten favoritt;))

Og ja, jeg leser din blogg hver dag!!!

Klem fra Marit:)

// Mama K sa...

VEM, kan motstå att delta i en tävling som denna?

En jacka som går i grått, skulle få mig att känna mig busig o flott!
Jag skulle aldrig känna mig trist eller grå,
för i en Odd Molly, kan man bara vara glad och må så bra sååå!!

Haha, vilket klämkäckt dåligt rimm, men men, det får jag bjuda på :-)!
Ha det bäst!

Tina sa...

Wow vilken tävling! Jag skulle vilja ha en vit men kan bara drömma om den. Den passar tyvärr inte min plånbok men om jag hade vunnit en hade jag blivit världens gladaste. Odd Molly har så mycket fina och bekväma kläder som passar för alla tillfällen. KRAM!

Frida Bieberbach sa...

Jihooo vilken tävling! Jag älskar Odd Molly men i mina drömmar... Ser så mysigt ut...Mammapenningen säger BIG NO NO till Mollysar men mamman säger JAG VILL JU SÅ GÄRNA SE SÅDÄR MYSMOLLY UT!
Om ni vill att jag ska se mysmolly ut så tror jag att jag skulle passa bäst i den mörka.

Trevlig helg!

Kram Frida

Anonym sa...

Hej, jag gillar den gråa jackan. Har alltid beundrat odd mollys kläder. Härliga färger och snygga detaljer:)

Mvh Tracy

Villblomsten sa...

Hei :-)
Jeg bare må prøver :-)
elsker Odd Molly klær :-)
fargen spiller ingen rolle :-)
jeg liker begge fargene :-)

Anonym sa...

God kväll!
Denna kväll påbörjas nu efter en skön september dag i trädgården. Har grävt ned sista rosen för denna säsong. Barnen ser på fredagsmys, kyclinggratäng i ugnen och tända ljus lite varstans. Fyller år idag och äger inget av OM ännu. Har sneglat en hel del på dessa underbara kläder och en så fantanstiskt fin grå höstjacka vore bara för bra för att vara sant! Har small, strl 36 (är det strl 2 tro?). Kom hem från Kallithea igår, alla i familjen är mer än nöjda.
Tack för en urmysig blogg, du inspirerar!
Kram från Elinor i Vårgårda

Anonym sa...

Skulle så gärna vilja vinna en vit underbar jacka! För att bli fin, fantastisk, fabulas, frän, fantasifull, framgångsrik, fåfäng, from FRU.

cicci sa...

Har precis hittat din blogg och känner glädje och inspiration när jag besöker dig! Odd Molly för mig är en kärleksförklaring och en hyllning till den svenska kvinnan. Kläderna symboliserar allt vad vi kvinnor står för och det är med den känslan jag bär Odd Mollys kläder. Om jag vinner så önskar jag den grå jackan.

Ha en fin helg!

Anonym sa...

Konstverk!

Jag blev helt betagen av dessa vinterjackor, Odd Molly kan verkligen konsten att göra bedårande vackra plagg. För mig är Odd Molly mer än bara kläder, det är konst! Att beskåda ett magiskt vackert Odd Molly-plagg ger mig samma välbehag som att beundra en vacker målning. Finessen är att Odd Molly-konsten bär du med dig och njuter av hela dagen, det gör dem värdefulla för mig.

Har jag turen att vinna ett av dessa konstverk önskar jag den mörkgrå i storlek 2.

En fin helg hälsar Sandra

Anonym sa...

Odd Molly designar kvinnokläder som är personliga, modiga, feminina och vackra. Inte undra på att jag gärna vill ha den mörka jackan i storlek 2.
//Tina

Anonym sa...

Heisann,

Veldig flott premie i konkurransen din. Jeg synes Odd Molly er et fantastisk kreativ merke med bare kvalitetsklær, og de fornyer seg stadig,s elv om de klarer å holde på sin litt "odd" image:)

Jeg vil gjerne vinne en grå Odd Molly jakke, da jeg akkurat har fått en liten datter den 14 august, og hun heter MOLLY:) Navnet har jeg spart på siden jeg var liten og selv hadde en venninne som het Molly.

Veldig flott blogg du har:)
Hilsen Line Skogen fra NOrge.

Charlotte E sa...

Ända sedan jag upptäckte OddMolly (väääldigt många år sedan) har jag alltid beundrat kläderna med dess utseende och alla som bär dessa skapelser. All spets och alla färger, kan man bli annat än glad när de syns?! Som studerande måste jag dock prioritera lite vilket har lett till att jag endast beundrat plaggen på håll, tyvärr. Att själv vara den som går runt i en mörk OddMolly kappa skulle kännas som himlen och därtill!

projecantasi sa...

Her ikisi de çok güzel. Ben beyaz bir ceketim olmasını isterim. Odd Molly benim ülkemde yok. Sizin aracılığınızla tanıdım ve ürünlerini çok beğendim. Herkese şans dilerim.

Edâ

Anonym sa...

Den grå skulle gärna få flytta hem till mig. Den är helt fantastiskt fin! Och varför gillar jag odd Molly? Vad finns det inte att gilla, helt underbara kläder som verkligen sticker ut från alla andra klädmärken. Dessutom är Per, en av de mest inspirerande människorna som finns. Såg hans föreläsning för ett tag sedan, han är lika fantastisk som kläderna! Mvh Linda

Sweet Chili . sa...

Wiiii! For en flott konkurranse. Jeg ELSKER Odd Molly simpelten fordi jeg alltid føler meg så fin og spesiell i klærne deres. Dessuten er kvaliteten helt super og plaggene holder lenge.

Jeg synes den gråe var spesielt fin, men siden jeg er mørk hadde den lyse også passet fint;) Tvi, tvi til meg;)

Ha en fin helg Petra. Takk for alt du deler med oss andre på bloggen din.

Klem fra Pernille, Norge

Anonym sa...

Vilken fin tävling. Jag gillar Odd Molly för att de fortfarande håller kvar vid sin tanke de hade när de startade, nämligen schyssta "söndagskläder" När man efter en hård arbets vecka, tuff lördagskväll kan dra ner på fiken eller i skogen eller på söndags brunchen och vara lika snygg som bekvämt klädd. Det gillar jag!!
Kramar
Caroline
Ps. Den gråa ligger högst på min lista :)

Anonym sa...

Odd Molly for meg, er fresht,vilt og vakkert.Og jeg elsker deres lekene små budskaper<3Møter gjerne høsten i deres flotte grå jakke:)

Tusen takk HP for en fantastisk sprudlende og inspirerende blogg.

Riktig trivelig helg<3

Elisabeth fra Trondheim

Marlene sa...

Jag gillar Odd-Mollysar för att man känner sig fin oavsett hur man känner sig i övrigt. De är riktiga härliga "pick-me-ups".

Om jag skulle vinna väljer jag den grå i storlek 4.
Ha en trevlig fredag!

Anonym sa...

Vilken tävling! Jag vill vinna en grå jacka. I loooove Odd Molly <3

Kati

Anonym sa...

snälla Petra hör min bön
jag är en förskollärare med dålig lön
älskar odd molly, är verkligen min grej
därför ber jag dig rösta på mig
en grå i stl 2 önskar jag få
1000 kramar från Nettan

Joanna sa...

Åh, jag vill självklart vara med och tävla! :) Har länge suktat efter en Odd Molly jacka! Första Odd Molly toppen jag köpte var 8 år sen, då hade plaggen från Odd Molly en helt annan stil, det var mer street över kläderna och det passade 20 åriga Joanna perfekt! Med tiden har kollektionerna förändrats och så även jag. Odd Molly med de söta tunikorna och klänningarna passar min stil idag, en tired-newlywed-new mama men som ändå fortfarande vill se bra ut! :D jag skulle verkligen känna mig som en chic-hot-mama i denna!!!

Om jag vann skulle jag helst välja en grå, men en vit vore lika fin den! :)

Kadri sa...

Good evening,

I must say that the white one is very (very) beautiful! Odd Molly is something special and I would to be glad to wear it in Estonia :)

Best regards,
Kadri (from Estonia)

Anonym sa...

Nu gäller det! Jag har inte köpt ny vinterjacka sedan barnen kom och länge smygtittat på OMs jackor. För mig är OMs stil oslagbar. Jag tycker att folkloreinslagen är utsmyckningar som höjer plaggen långt över andra märken och de små finurliga texterna är pricken över i:et. Nu håller jag tummarna för den grå i storlek 1. Hälsningar Karolina Lann Vallin i Partille.

Anonym sa...

å odd molly har så underbart fina och vackra kläder o passar dom flesta både stil och kroppsform o ålder.det finns så mycket att välja på......jag känner mig fin o rätt stilsäker i mina odd molly kläder som är valda med omsorg.deras sjalar o asessoarer är ocså jätte fiina....det funkar ocså att kombinera olika plagg från olika kollektioner färgmässigt.då även att man kan andvända tidigare kollektionsplagg o inte behöver känna att dom är omoderna....OM jag har turen att vinna finns en önskan om den gråa jackan i storlek 2./annica<3

Anonym sa...

Jeg er en veldig høy dame og det er noe med ODD MOLLY som gjør att jeg føler meg mer kvinnelig i deres plagg!!!! Når jeg først kjøper meg nye klær, blir det helst ODD MOLLY , enten i butikk eller nett. Jeg blir rett og slett happy i plaggene deres, så vist jeg skulle være så heldig og vinne ville jeg ønske meg den beige/lyse i str. 4
Tusen takk og god helg!!!

Tove fra det blide sørlandet

Anonym sa...

Jag skulle vilja (!!!!!) ha den grå jackan! Jag älskar odd Molly för de är så kvinnliga, vackra och snygga i sin design -så enkelt är det! Har själv inte riktigt ekonomin som mammaledig tvåbarnsföräldrer att köpa dessa snygga kläder, just därför hade det känts så lyxigt!!
Mvh, Lina

Anonym sa...

Instämmer med alla andra, vilken tävling!! Extra roligt att man inte behöver ha en blogg för att kunna vara med och prova lyckan. :)

Jag har ett par färgglada plagg från Odd Molly och det är så roligt att kunna känna sig fin och uppklädd även om man har lite crazy färger på sig. Annars kan jag lätt känna mig lite vilse i glada färger och helst vilja gå inkognito i svart. Odd Molly tar bort det där "janteaktiga" och gör att jag vågar synas lite mer!
Glada fredagshälsningar Miah

Anonym sa...

Olalala!!!! Jag gör ett försök att vinna en ljus liten dyrgrip att värma mej med i vinter! Gillar den skarp. Har pinsamt nog bara ett Odd Molly plagg i min garderob. En vit blus som jag fick av min man för...host, host, 6år sedan när jag väntade vår andra kille.

Kram Linda

Emma sa...

Oh My God för en tävling!!! Jag kan inte välja färg men grå är nog bäst för mig, kladdmaja. Jag älskar oddmolly för det är så vackra detaljer på alla plagg så går de lika bra i "glädje som i sorg" alltså både på fest och till vardag. Så tycker jag det passar alla storlekar och många stilar. Kram Emma

Anonym sa...

Underbar tävling. Odd Mollys kläder är både tuffa och romantiska. Äger inga själv men skulle gärna ha en fin grå jacka på mig i vinter. Är sjukskriven i höst och skulle bli jätteglad om jag vann en fin jacka.

Kram Kristina

Anonym sa...

Jag skulle önska att vinna en mörkblå jacka. Jag älskar Odd molly för att varje plagg känns som ett smycket, känner mig alltid vacker i ett mollyplagg.

Kicki G

Hege sa...

Kjempefine. Vil gjerne vinne en slik. Helst den lyse i str 3, men den gråe var også veldig fin.

Tusen takk for en kjempefin blogg, du er toppen!!

Its a house sa...

Helt galet vilka fina tävlingar du har Philia!!! Jag skulle bli överlycklig om jag vann den grå jackan, Odd Molly lyckas med det svåra balansstycket att skapa kläder som känns varma och jordnära men på samma gång så oerhört lyxiga och det gillar jag!!!

Eva Franzén sa...

Jag är en Odd Molly älskande mamma som skulle bli himla glad om jag skulle vinna en grå Odd Molly jacka! Jag har aldrig vunnit något så fint så nu håller jag både tummar och tår får vinst!
Ha en underbar höst och tack för en fab blogg! Keep up the good work!

Anonym sa...

Nu är det riktiga lyxtävlingar du bjuder på... =)

Vad är det som är så bra med Odd Molly? Det är att jag kan gå i en OM-klänning bredvid min väninna som drar en strl 36 och känna mig vacker. OM gör romantiska kläder som passar kvinnor i olika former. Jag har sedan länge funnit min stil och den kommer jag hålla fast vid. Jag + Odd Molly = Forever ;)
Jag skulle absolut kunna dö för den mörkgrå i strlk 4.
Du blev supersnygg i håret förresten...
Kram Pernilla // pernilla@mickeandersson.se

Monicas vita drömmar sa...

Hej!

Åh vilka underbara fina jackor :) har alltid önskat att jag skulle få äga ett odd Molly plagg men då de är för dyra för mig så har jag aldrig haft möjlighet att få äga ett :( Men om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha den ljusa

Hoppas på tur

Kram Monica

Line sa...

Ojoj,for en gevinst ;) Hvis jeg skulle være så heldig å vinne, ønsker jeg meg den mørke.

Jeg liker OM for kvaliteten, fargene, mønstrene og klærne gjør meg glad ;)

Line

Takk for inspirerende blogg forresten, og god helg!

Jessica B sa...

Jag älskar Odd Molly för att de kläderna passar min kropp i alla lägen, som gravid, fluffig och när jag blivit mig själv igen. Sen att det är grym kvalitet och härliga färger och mönster gör ju inte saken sämre! Jag skulle nog passa bäst i den vita/beige jackan.

Anna sa...

Jag skulle så gärna vilja ha en av dessa jackor! De är underbara!!!
Vilken färg spelar ingen roll! Skulle nog aldrig unna mig en sådan jacka!!

Sandra Codan sa...

Jag tycker så mycket om den ljusa jackan. Som ganska nybliven mamma, som äntligen kommit i form igen och med lite skrammlande plånbok är Odd Mollys alla vackra saker något att drömma om och sukta efter... Så fina saker alltihop. bekvämt och mysigt, precis vad jag vill ha.

Anonym sa...

Åh, vilken tävling! Jag skulle gärna vilja ha den grå i strl. 2 om jag vann.
Odd Mollys kläder är helt fantastiska. Såå himla fina detaljer och romantisk stil. Precis vad jag gillar. Nu hoppas jag på tur!

Mvh Malin i Knäred

Anette sa...

En Odd Molly tävling!! helt otroligt nästan för bra för att vara sant.
Har alltid så länge jag vetat om märket Odd Molly trånat efter ett eget plagg men tyvärr så har det inte blivit så än men nu så finns förhoppning kvar tack vare denna tävling, jiippii..
Båda jackorna är helt underbara precis som det ska vara när det är Odd Molly.

Nu håller jag tummarna
Kram Anette

Flisan sa...

Jag skulle vilja vinna färgen vit.

Därför att jag är elva år och kommer inte kunna köpa den själv;) Mamma hade ett läppglans av oddmolly men jag har redan tagit över det! Har nästan tagit slut på det också..Skulle jätte gärna vilja vinna!

Ha det bra! (blogg; www.photoflisan.bloggplatsen.se)

Anna sa...

Glömde skriva att jag älskar Odd Molly för dessa kläder får mig att känna
mig så fin när jag bär dem!

Anonym sa...

Hej!
Äger inget Odd Molly plagg, är inte sjuk eller krasslig eller har någon annan "tyck synd om mig" anledning utan skulle helt enkelt bara bli jätteglad om jag vann och kanske då också fick möjligheten att upptäcka det "braiga" med Odd Molly. Jag gillar den grå=)

Kram/ Annika H

Nina sa...

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna den mörkblå jackan för jag har äntligen förstått grejen med Odd Molly, för några år sedan fnös jag åt Molly-kvinnor, nu har jag väl mognat och blivit klokare :). Kram

Anonym sa...

ÅÅhh! skulle jag vinna en jacka skulle jag välja den ljusa, ja eller egentligen skulle färgen inte ens spela någon roll jag skulle bli glad över att få mitt först odd molly plagg. Jag älskar det lilla extra som kläderna har.

Trevlig helg,

Mvh. Linda

Coolaannna sa...

Hej!

Den grå jackan var så fin.

Jag gillar Odd Molly och det känns som varje plagg har en unik människa som passar just för den personen!

Trevlig helg // Anna

Anonym sa...

En höst utan en Odd Molly jacka är som en cupcake utan frosting! Dvs inte riktigt fulländad:) Hade blivit lycklig av den mörka!!!
Kram Sofie

Michelle sa...

Åh vilken underbar tävling, klart man vill vara med!

Jag älskar Odd Molly och jag skulle älska att få bära den vita jackan nu i höst. Har bara mystunikor från OM och skulle jättegärna vilja ha ett annat plagg.

Skulle som sagt vilja ha den vita :). Hålle tummarna!!!

Kram/Michelle

Ps. åh va hårfärgen blev fin!

Karin sa...

Odd Molly är för mig lika med energi och enorm egoboost. Känner mig alltid snyggt klädd, hur trött jag än må vara. Skulle jag ha turen att vinna denna underbart fina jacka i grått så skulle leendet på min läppar vara ända till påska... :) //Karin

MollyB sa...

Denna tävlingen får man ju inte bara missa!! WOW!! Jag skulle bli lika glad för båda färgerna,.... men om jag måste välja så vill jag nog ha en gråa (mer praktiskt när man har små barn ;-) ) Men skulle bli lika glad för den i winter white....
Varför jag älskar Odd Molly!!?? Självklart för att deras kläder får en att känna sig snygg och feminin och det är härligt med alla fina färger och man känner sig helt enkelt speciell i Odd Mollys kläder!! Just nu har jag ingen Odd Molly vinter jacka och jag skulle gärna vilja ha en ny....
Åhhh.... nu hoppas jag bara att jag vinner :-)

Kram B.

Anonym sa...

Odd Molly har så utrolig mye fine klær med detaljer som gjør at de skiller seg ut fra andre merker. Vil gjerne gå vinteren i møte med en mørk jakke:)
Klem Linn
linnchrister@hotmail.com

Linnéa sa...

Hej hej! Oj vilken tävling!

Jag är 27 år gammal och har varit överviktig ända sen jag gick ut gymnasiet. Har utbildat mig till lärare och har någonstans liksom glömt bort mig själv i pressen att finnas för mina elever och i mina studier. I januari 2011 visade vågen 117,9 kg och jag insåg att något måste göras. Inspirerad av dig och Anna Jacobsson lade jag om till LCHF-kost och nu är nästan 30 kg borta. Jag har hittat mig själv igen och nu vågar jag äntligen börja drömma på allvar om dessa fina Odd Molly-kläder, som jag tidigare aldrig skulle ha kommit i. Jag äger ännu inget plagg men har i veckan fått prova några för första gången, OCH så härliga de är. De är som jag: busiga ibland, romantiska, mjuka och de får mig att känna mig som en prinsessa och vacker. Jag har tänkt nå mina -40 kg kring jul och då ska jag verkligen unna mig ett fint plagg från Odd Molly. Det tycker jag att jag har förtjänat efter detta år av hårt jobb. Du, Petra, har inspirerat mig till att börja springa och i juli började jag med 300 m. Nu springer jag 4 km två till tre gånger i veckan. Tack för inspirationen, och en fin blogg!

PS. Om jag vinner vill jag ha en grå.

// Hälsningar Linnéa från Kalix

Drøm sa...

Nydelige jakker! Den grå var fantastisk! God helg! Klem Julie

Anonym sa...

Hej ! Å vilken tävling.Jag skulle en gång i livet vilja bära en odd molly,jag tittar på alla andra och önskar om jag oxå hade en odd molly,brukar få låna utav min kära syster ibland,men oftast går vi på samma fester så då blir det svårt att låna. Jag önskar att jag kunde vinna en grå i storlek 2 som kunde värma mig i kalla jämtland.Kram och ha en fin helg Malin

Anonym sa...

Hejsan jag fick mitt andra barn för 5v sedan och är stor som ett hus, tror inte OM har så stora storlekar (ca stl 50) så jag deltar inte i tävlingen. Köper istället en snygg jacka till nästa vinter då jag förhoppningsvis drar en mycket mindre storlek:)
MEN jag ville bara säga att jag tyckte du var väldigt fin i ditt nya, litet mörkare hår, det ger liksom mer lyster åt ansiktet. Finfint!
Hälsar Annis vid Sydkusten

Hummlis sa...

Odd Molly för mej är kvinnligt,självsäkert kvalitet!
Jag skulle absolut känna mej så i en grå jacka.

Kram Annelie

Alexandra sa...

Odd molly har unika kläder med mycket känsla. Vi går mot ett allt mer idealiserat samhälle, och med ett plagg från Odd Molly känner i allafall jag mig speciell!
Jag tycker att den gråa jackan var riktigt fin!

Tack för en en fin blogg med massor av inspiration
Kram Alexandra.F

Emma (lillsyrran) sa...

Har ju iaf en liten chans att vinna, dock inte stor på tanke på att de redan är över hundra som tävlar. Men om man inte försöker kan man heller inte vinna. OM jag skulle vinna så får de nog bli den grå, dock har jag inte ägt nån Odd Molly kläder pga av min plånbok men tycker dom har speciella kläder, tuffa, romantiska, färgklickar i vissa fall men även romantisk färgade plagg i en lantlig känsla!
KRam Emma

Anonym sa...

Den vita är heelt underbar!

Snälla Söta Rara, till en sådan jacka skulle jag få spara. Som student är jag pank, saknar pengar på min bank. Det enda jag vill vara, är en del av Odd Mollysarnas skara!

Maria från Sörmjöle

Dronninghuset sa...

HEISANN,
hvilke nydelige jakker, jeg ønsker meg den lyse ;-) Odd Mollys klær er helt unike, spennende kreasjoner, komfortable klær. Litt annerledes enn mye annet i butikkene og det liker jeg kjempegodt.-)du kan SE hvilke klær som er av merket odd Molly... egen stil! de er i særklasse!!!!!!!!
håper på hell og lykke.

klem TOVE

C.A - Photography sa...

Jag skulle vilja vinna den grå! Superfin!

Jag gillar Odd Molly för att plaggen är romantiska, bekväma och väldigt användbara... såväl till vardags som till fest! Dessutom håller dem i en evighet.

Trevlig helg!

/Camilla

a piece of happiness sa...

Jag gillar OM för detaljerna. Det är detaljerna som gör Odd Molly till ett fint klädesplagg. Om jag skulle ha turen önskar jag mig en grå jacka till höstvindarna.

:-) LiseLotte

Anonym sa...

Odd Molly står för originalitet, stil med en själ, ett självständigt val bland hantverksskickligt skapta kläder.
Jag skulle passa bäst i den grå jackan.
Bästa hälsningar från
Sanna i Strängnäs

Anonym sa...

Åhh denne kunne jeg tenke meg å vinne. Jeg kunne tenke meg den mørk grå jakken i strl. 2. OM passer også meg som er gravid da det ofte er empireliv på overdelene. Da kan man både være gravid og pent kleddd samtidig. Sverige har Odd Molly og Norge har Chill Norway. Godt vi liker hverandre over landegrensene..... :-) Mvh Siggi E.

Mamma Maja sa...

Odd Molly ger mig tankar till min mormor.
Varför vet jag inte...
Hon stod för trygghet, enorm glädje, kärlek, mjukhet och värme.
Vad man än gjorde så fanns hon där, alltid.
Kanske är det därför jag knippar Odd Molly med min kära mormor.
För att kläderna är just trygga, dom fungerar i alla händelser, i alla rum, i alla skeden, dom är varma i uttrycket och sprider glädje och känns fulla av kärlek bara man tar i dom.

En grå jacka önskar jag mig...
varma hälsningar Maja

Anonym sa...

Ja, vad ska jag säga.. Odd Molly är de kläder som bäst får fram vem jag egentligen är..Framhäver de bästa sidorna o gömmer de som jag inte gillar lika mycket:): Jag skulle vilja vinna en grå.. Malin i Karlstad

Anonym sa...

åååå, jag vill så gärna ha en grå, behöver en ny jacka, vilket ekonomin ej tillåter just nu. Självklart vill jag ha en OD såklart....

jag håller tummar o tår !!

Häls
En sörjande mamma från Sigtuna

Charlott

mari sa...

Min önskan;Den vita drömmen
Min övertygelse; Odd Molly är design över tid, toppkvalitet och kläder som gör en lycklig att se på!
FIn blogg och lyxig tävling! Tack kära du!

Anonym sa...

Hej!Jag gillar Odd Molly för att det tillför lite lyx i mitt annars så vardagliga liv som mamma och förskollärare. Eftersom jag inte kan klä upp mig på jobbet och där har en likadan,tråkig, praktisk jacka som mina kollegor, skulle jag bli otroligt glad om jag fick klä mig i den grå jackan på min fritid. Den är bara så jag!!! Hälsningar Marie från småstaden Borås!

Johanna sa...

Jag har velat ha en vit såå länge, men nu när man ser dem bredvid varandra måste jag nog välja den mörka. Tycker att detaljerna kommer fram mer där.

Varför jag gillar OM? Ja, vad ska man säga... what not to like, liksom...Svårt att förklara, men har man väl börjat köpa dessa kläder blir man beroende. Man känner sig så fin och unik, lite på samma sätt som när man var liten och fick tag i den där ultimata klänningen.
Johanna från Ronneby

Anna-Lena sa...

Oj, så fina! :) VIll gärna ha en grå i höstgarderoben! :) Jag gillar OM för omtanken i detaljerna och för att de flesta plaggen går att klä både upp och ner just pga av det, beroende på accesoarer, hår osv.. :) De är lätta att ha att göra med på det sättet :)Sen tycker jag helt enkelt om stilen, den tilltalar mig men det vet jag inte varför!? :D Ha en underbar helg- kram

Hannah sa...

Odd Molly är inte bara toksnygga kläder! För mig är det LYX att få köpa ett Odd Molly plagg och med deras fina budskap blir det defintivt det "lilla extra". Om jag har tur och drar vinstlotten så skulle jag vilja ha den grå jackan!

Anonym sa...

Hej Philia.
Vilken underbar tävling. Odd Molly har allt en jacka skall ha. Snygga detaljer, romantisk och fantastiskt fin. Älskar hösten och med en sån här jacka blir livet fantastiskt.
Den grå i storl: 1.
Stor Kram Maria i Göteborg.

Jenni sa...

Hej!
Om jag skulle ha turen att få äga en Odd Molly jacka skulle jag välja den vita!
Då min plånbok sätter stop för detta märke vore det skoj att vinna...dessa kläder verkar helt underbara :)

Anonym sa...

How lovely. Jag bara älskar Odd Molly vad mer kan man säga.
Tänk om jag skulle vinna...
Tack för en inspirerande blogg
Kram L

Anonym sa...

Hej!
Jag skulle jättegärna vilja vinna den mörka jackan. Tycker att Odd Molly gör väldigt fina kläder, äger tyvärr inget odd molly plagg pga de ligger över min prisklass:(men jag kollar alltid in deras kläder när jag är i stan, dom är ju så fina....:)
Med vänlig hälsning
Pernillla från skåne

Unknown sa...

Hej P!
Jag kastar mig in bland alla kommentarerna och sållar mig till de längtandes skara!
Varför jag gillar Odd Molly - för att man känner sig kvinnlig och vacker i kläderna!! Lite extra snygg även till vardags!

Om jag vann skulle jag vilja ha den grå, för jag har redan en vit Oddis-parkas (tror det var 2008 års modell med ludd i huvan :) )

Ha en underbar helg!
Kram!

Anonym sa...

Jag har några få odd molly kläder och känner mig så välklädd varenda dag jag har dem. Har ett resande jobb där jag har många möten med manliga leverantörer och istället för en kavaj har jag ofta min odd molly kofta som kavaj. Härligt att kunna stå ut på mötena bland alla kostymnissar och känna sig snygg och välklädd!

Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha den grå.

Tack för en inspirerande blogg,

//Jessica

Rövarmamman♥ sa...

W O W! vilken fin tävling du bjuder på denna vackra höstdag vackra du!

å, Får hjärtklappning för vinsten är så fin!

Tror jag nästan skulle kunna skriva en roman om varför jag älskar detta underbara märke!
Men ska kortfatta mig ;) Att inte älska Odd Molly är svårt, märket är lättmatchad och funkar lika bra att blanda med H&M eller Acne i en outfit :)
Jag älskar att jag känner mig kvinnliga och vacker i deras kläder.
Och vet du älskar deras små detaljer på var plagg i deras kollektion så himla gulliga! ;)

Nu håller jag tummen så hårt så hårt!
om jag vinner önskar jag den gråa jackan i stl. 1
Många kramar och trevlig helg :)

Anonym sa...

Åh, vilken bra tävling! Vill gärna vara med! Jag gillar Odd Molly för att kläderna är så härligt kvinnliga men ändå tuffa. Älskar alla små härliga detaljer som dyker upp som små oväntade presenter! Om jag vinner önskar jag mig den vita jackan, den är fantastisk!

Ha en fortsatt bra fredagkväll!

Mvh Lena

Anonym sa...

I en Odd Molly är jag aldrig tråkig
Med Odd Molly är garderoben inte lika bråkig
Odd Molly plockar fram just det som är jag
en underbart vacker solskensdag,
mitt flirtiga jag, mitt vänliga jag,
mitt jag fyllt av skratt och välbehag
Så, snälla, låt mig bli vacker
i någon av dessa anoraker!

Tack för en vansinnigt trevlig blogg!

Eva





Håller tummarna gör Eva

Anonym sa...

Hej P!

Jag vill gärna vara med och tävla, vinna!
Ja, behöver man säga så mycket om Odd Mollys kläder. Dom är ju bara SÅÅÅÅ underbart fina och romantiska. Man kan mixa och matcha till det oändliga med OMs kläder. Om jag skulle bli en av de lyckliga vinnarna så skulle jag vilja ha den gråa jackan. ;)

Kram och trevlig helg! Carina (idaotom@hotmail.com)

Anonym sa...

Hej!
Jag tycker att odd mollys kollektion är sååå underbar! Den passar bra både till en snyggare vardag och festligare fest! Lovely helt enkelt! Skulle så gärna vilja vinna den grå jackan till min finfina mamma! Hon är verkligen värd en så fin present för allt hon gör för mig!
Tack för en fin blogg och ha en trevlig fredagskväll! Kram!

Anonym sa...

Åh, jag skulle så gärna vilja vinna en grå jacka. Efter att ha gått ned över 40 kg så kan jag för första gången på många år börja använda kläder för "normalviktiga". Nu slipper jag äntligen vara avundsjuk på alla er som kan ha fina kläder.
Mona

Anonym sa...

Tycker den gråa är finast pga att jag inte kan ha vitt... skulle alltid få ligga i tvätten... Är alltid i farten...

O troligt fina kläder.
D römplagg
D em flesta plagg vill jag ha !

M ånga varianter
O slagbara
L ovely <3
L juvliga <3 Nina Persson Odensjö
Y nderbara <3

Catarina sa...

Hej!
Jag skulle ju bara bli helt galet lycklig om jag vann den grå i stl 1!!! Varför jag gillar odd molly? Ja, man känner sig helt enkelt så himla fin i dessa kläder! Kommer jag in i en butik med odd molly så rusar adrenalinet direkt!

«Äldst ‹Äldre   1 – 200 av 1108   Nyare› Senaste»