tisdag 18 oktober 2011

TÄVLING - VINN VALFRITT YTTERPLAGG FRÅN CHILL NORWAY

.
.



Denna riktigt snygga kappa från Chill Norway har jag själv och den heter Dimmy Coat! Nu kan du vinna denna eller någon annan av alla de ursnygga kappor/jackor från Chill Norway som Creative Lounge har i sitt fina sortiment!





 Hallå på er finingar!





Denna höstiga oktobertisdag har jag det stora nöjet att presentera en helt underbar tävling i samarbete med Creative Lounge! Vinsten denna gång är inte mindre än en valfri jacka eller kappa från Chill Norway. (Kan H of P kanske ha de allra bästa tävlingarna någonsin!?;)

Det du ska göra för att vara med och tävla är att berätta varför du gillar kläderna från Chill Norway i kommentarfältet nedan. Vill du ha dubbla lotter så bli ett Creativelounge fan på Facebook här.

Det går att tävla fram till den 25:e oktober klockan 12.00





LYCKA TILL!




Psst, I Umeå öppnar snart Creative Lounge en ny central butik i fräscha lokaler på  V:a Norrlandsgatan 15!





642 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 400 av 642   Nyare›   Senaste»
Anonym sa...

Jag älskar ChillNorway kläderna för att de har stil, många detaljer, bra kvalite och kan bäras både till vardags och fest.
Kram Anna-Carin, Skutskär

Åsa sa...

Vilken lyxig tävling! Jag har tyvärr ingen favorit ännu, men trånar och trånar efter dessa kläder, kanske kan detta bli min första ;-) Kram

Anonym sa...

Chill Norway för mig är kvalitet och stil men med det lilla extra. Det är detaljerna som gör skillnaden och som får mig att bli glad varenda gång jag ser ett plagg.
Creative lounge gillas redan på FB och med två lotter håller jag tummarna så hårt jag bara kan :-)

Kram från Cattis

Anonym sa...

Hejsan!!
Underbart vackra kläder!!Man känner sig säkert stolt att få äga och visa upp ett sådant vacket plagg!
Har dock aldrig sjäv haft möjligheten till detta så att få chansen att få vara med och tävla om en fantastiskt vacker kappa,en DIMMY COAT vill jag inte missa.
Skulle vara en härlig LYX och uppmuntran i en 5-barns mammas vardag att få vinna denna:-)
Kram Christina

Anonym sa...

Hej då kniper jag 2 lotter.Gillar deras kläder därför de har det där lilla extra små söta detaljer + deras sköna material. Klickade hem den där söta tröjan du hade på dig för några dagar sen.Mvh LENA KERKAI

F - Höstkall sa...

Åh, vilken tävling!

Det bästa med Chill Norway är att det är stilrena, snygga kläder som är extremt gosiga och sköna på samma gång - och kan det bli bättre i höstrusket?

Gillar på FB!

Anonym sa...

Regnet öser, vinden viner och det är härligt höstigt ute. Pricken över i:et denna mysiga tid vore att få besöka CL nya lokaler med ett presentkort i mitt hand. Tänk att få välja fritt ur Chill Norways härliga kollektion av stilsäkra, mysiga och detajlrika kvalitets plagg. Det skulle verkligen göra min dag/Kram Eva Från Umeå

Anonym sa...

Hej!

Jag gillar ChillNorwaykläderna för att man blir vardagsfin med en twist! Komfort möter stil liksom...

Jag är redan fan på FB så nu håller jag tummarna!

//Kerstin

Glaver sa...

Man känner sig alltid lite extra vacker i kläder från Chill Norway.

Madeleine sa...

Jag älskar Chill Norway kläderna för att dom är mysiga och festfina på samma gång! Och vilka underbara färger! Men visst skulle det vara härligt att gå på fest i myskläderna ;-)

Glaver sa...

Man känner sig alltid lite extra vacker i kläder från Chill Norway

Anonym sa...

Hej!

Jag fullkomligt älskar Chill Norway. De har lyckats med att kombinera välsydda, snygga och sköna plagg med det senaste inom mode - fast plaggen fortfarande är tidlösa. Snacka om jackpot!

Jag är ett CL fan på FB så jag tävlar med två lotter tack!

Kram,
Linda B

Siri sa...

Fantastisk konkurranse!

Chill Norway har nydelige kolleksjoner år etter år.
Myke, behagelige klær i duse, lekre farver.
Dagen min blir bra når jeg tar på meg Chill Norway :=)
Jeg tar et ekstra lodd siden jeg liker CL på facebook!

Mikaela E sa...

Vilken underbar tävling!!!
Jag äger tyvärr inget Chill Norway plagg och har tyvärr heller aldrig gjort.Jag har dock fått upp ögonen för detta märke och drömmande önskat någon av deras fina plagg i min garderob.De jag gillar med Chill Norway baserat på utseendet och känslan är det stilrena och feminina men ändå har det där lilla extra.Om jag skulle ha turen att vinna önskar jag mig den helt underbara Dimmy Coat!

Miriam sa...

Jag tycker om Chill Norway för att de har plagg som piggar upp mig i höstmörkret och verkligen satsar på kvalite´.

Hade vart underbart att möta kylan i jackan på bilden, som är min favorit!

Kram Miriam

Linda sa...

Jag vill också vara med på 2 lotter! =) Jag gillar deras kläder för att de är så behagliga, med skön kvalitet samtidigt som de är snygga... Jag har gillat sidan på Facebook.

Kram Linda

Fjasevas Huset sa...

Jeg har alltid likt chill sine klær fordi passer til en nordboer kropp- uansett fasong.
Selv er jeg lang og "typisk norsk stor dame" og da er det deilig å kunne kle seg fint uansettt om det er fest eller hverdag. Det hjelper chill meg med!
Jeg føler meg rett og slett fin i hverdagen!!!

Stor klem

Malin och Prinsessan sa...

Åh, ja detta måste vara den bästa tävlingen någonsin, hihi :)

Jag blev kär i ChillN förra hösten då jag som tjock, svullen och gravid mot slutet bara kunde ha myskläder på mig i princip. När jag då fick mitt första CN-plagg av min kära man var jag fast! Jag fick ha på mig myskläder men ändå vara snygg :D

Sedan har kärleken till CN växt och jag är superglad över att det nu har kommit en stor kollektion som är så mycket mer än myskläder.

Om jag skulle bli den lycklige vinnaren så faller valet på den underbara Dimmy Coat som du har på bilden ovan. Den är ju fantastisk!

Kram från mig

Malin och Prinsessan sa...

Och just det, jag gillar CL på Facebook redan :)

Kram igen

Mitt liv som förskollärare sa...

Jag gillar Chillnorway för att kläderna är genuina, bekväma, fantastisk kvalite och vackra med alla sagolika detaljer såsom hjärtan, fjärilar och textremsor.´
Gillar Creative Lounge på facebook.
Kram Berit

Ronya sa...

ChillN är så bäst för att kläderna passar både när man chillar och när man vill se festligare ut. Perfekt helt enkelt. Det är också lite kul att mamma & barn kan matcha. :)

Anonym sa...

Ser att tävlingen pågår fram till självaste min födelsedag den 25/10 :-) Vad vore väl en födelsedag utan en fin present från favoritmärket Chill Norway? Jag äger inte många plagg, men de få som finns i min ägo används dagligen och älskas att bäras. Jag känner mig fullkomlig i Chill´s kläder! <3

Tack Philia och Creative Lounge - mina två andra favoriter som jag återkommer till dagligen för min chans att få delta i denna fiina tävling!

//Lotta

Bodil sa...

Hei! Klærne fra chill of norway er komfortabel og deilig! Jeg har flere tunika som slites ut fordi de er så gode å på kroppen! Og så finnes det noe for enhver smak!!

Klem Bodil

Ida L sa...

Med Chill Norways kläder är du klädd för alla situationer och du kan gå direkt från jobbet till festen. Kvinnligt är inte längre likamed obekvämt. Chill norway gör de mest vackra och kvinnliga plaggen samtidigt som de är så sköna att du inte behöver byta om till mysdressen när du kommer hem!

Anonym sa...

Underbar tävling:)
Självklart gillar jag redan CL på Facebook!

Chillnorway för mig är välklätt, avslappnat, varierande med det lilla extra i form av underbara material, fina & romantiska detaljer! Jag kan aldrig få nog av dessa underbara skapelser:)

Anonym sa...

Hej
Jag gillar Chillnorways kläder för dom är både snygga och bekväma. Man kan ha dom både till vardags och till fest!!

Linda T

Anonym sa...

Chill Norways kläder är för mig att få vara fri i sköna kläder i underbara material, utan att behöva rucka på känslan av att vara välklädd och fin. Underbara tävlingar du har!!

Mvh Susanne , tidigare småstadsbo nu boendes i en mycket mindre stad :-)

Anonym sa...

Jag gillar Chill Norways kläder för att de ser så mjuka och sköna ut men samtidigt har den där lilla extra twisten som gör att de passar lika bra på fest som till vardagsmys.
Hälsningar Tessan

Anonym sa...

Ja, att ha en Chill Norway-jacka är något jag sett fram emot. Jag har för länge sedan spanat in en snygg en på Creative Lounge hemsida som jag så gärna vill ha. Chill Norways kläder är ju så fina, med volanger, blommor och hjärtan, det är ju det som gör dem så speciella.
Många hälsningar från Liselot

jaana sa...

Hej!
Chillnorway passar perfekt för alla tillfällen och alla åldrar. Känner mig kvinnlig och extra fin när jag ser/bär kläderna. kappan på din bild skulle passa mig perfekt i vinter.//Jaana

Anonym sa...

Jag ÄLSKAR Chill Norways "chilliga" stil.Kläderna har den perfekta kombon dom är både praktiska och snygga.Varför ska man välja?!

Sara sa...

älskar älskar älskar jackan. anledningen till att jag gillar chill norway kläderna är helt enkelt att de har det lilla extra. Detdär lilla extra som gör att man får känna sig extra fin och lyxig. Söta, feminina och vackra detaljer.

Anonym sa...

Jag snöar ofta in på olika saker och just nu klappar mitt hjärta mycket för Chill Norways kläder. Jag är inte så "spetsig och volangig" av mig, så en Dimmy coat skulle passa mig ypperligt. Den är precis lagomt mycket "spetsig" med sin volangkant. Tack för en inspirerande blogg!

Anonym sa...

I love CN clothes because they're so cozy and beautiful :)

-HW-

Merete sa...

Chill Norway har klær for både hverdag og fest! Snitt, farger, materiale og små detaljer får meg til å eeelske klærne! Å vinne en valgfri jakke ville vært drømmen over alle drømmer denne høsten! Og ikke minst - klærne er jo norske (hihi)!

Krysser fingre og tær!

Klem Merete

Ps! jeg klikket "like" på FB for et hav av tid siden! Handler mer i denne nettbutikk enn noen andre ;)

Anonym sa...

HejPetra,

ooo.. vad glad jag skulle bli om jag vann en härlig kappa.
Det jag gillar med Chili Norways kläder är att de är så kvinnliga och stilrena i fina mjuka tyger.
Användbara till alla tillfällen.
Hoppas, hoppas...

hälsningar Katarina Å, Linköping

Kerstin sa...

Hej!
Visst vill jag vara med och tävla om en av alla fina jackor som finns av märket Chill Norway. Det finns ju flera riktigt fina.

Jag gillar kläderna från Chill Norway för att de är så mysigt mjuka, både i tyg och snitt.

Hälsn. Kerstin

House of Fiddeli sa...

Älskar Chill Norway framför allt för de är mysiga men ändå supervackra! Chillkläder jag känner mig vacker och välklädd :)

Lina

Anonym sa...

Me en Chill på kroppen mår jag toppen! Deras vackra underbara oslagbara kläder får mig känna som en prinsessa. Därför älskar jag just dessa!

Gillar CL på facebook är något jag gjort länge.

Kramar Prinsessan Victoria ;) (Johansson)

Suz sa...

Vad roligt med en ny tävling och ja, nog har du de bästa : )

Passar ju dessutom riktigt bra med en jacka som vinst då jag varit på jakt efter en ny hela hösten men inte hittat någon som känns så där perfekt. För än nu då! Föll direkt för Kaana coat short i färgen navy. Den känns tuff men ändå med söta detaljer, vilket är intrycket jag fått från CN:s kollektioner. Har aldrig ägt ett plagg från Chill Norway, men verkar vara bekväma kläder med fina detaljer, och "i detaljerna finns skönheten" var det nån klok som sa...

Självklart gillar jag på FB för att dubbla chansen att vinna drömjackan : )

Anna E i Tierp sa...

Man blir välklädd och elegant utan att bli tant på kuppen. De fina detaljerna gör att vardagen känns lite roligare.... Själv uppskattar jag det mest i ytterplagg eftersom det är i dem man visar sig för flest folk, jag byter om till blå Landstings-pyjamas varje dag på jobbet så det skulle vara underbart att känna sig riktigt snygg emellanåt ;)
Gillar CL på facebook
Anna E, Tierp

Jennie sa...

Det bästa med Chill Norway tycker jag är deras fantastiska design som sticker ut på ett spännande sätt. Tillsammans med bra kvalitet - tycker jag därför att Chill Norway är outstanding.

Jennie
dubbla lotter här!

ann-sophie sa...

Det skulle vara jätte kul att få bära ett plagg av chill norways, dom är välsittande och speciella med sina detaljer. Jag skulle känna mig fin och välklädd så här i höstmörkret. Många hösthälsningar från en på en vindpinad Ö

MalinA sa...

CN har underbara kläder då de har de där lilla extra som man uppskattar mycket..de har en känsla för små detaljer som gör att kläderna passar alla och att de har en fantastisk kvalitet! Jag skulle gärna vinna en jacka då förra årets jacka är för stor:)

Herman Grans ♥ sa...

Så fin premie!
Vil gjerne vere med :D

Elsker CN fordi de har så lekre design! Krysser fingrene :)

Hilsen Grete

Anonym sa...

Å, vilken supertävling!!! Älskar Chill Norway för superfin passform på sina kläder, underbara färger och detaljer! Att bära ett plagg ger mig känslan av att vara fin och det är väl det bästa betyget!

Tack HofP din blogg är outstanding!
Kram Linda i norr

Marie A sa...

Har fått barn och gått upp 35kg, varav de sista 15 sitter som berget. Det känns inte roligt, hur lycklig jag än är över min perfekta skrutt (jag är mamma till världens finaste!), men det hjälper oerhört att bära figursydda kläder - då känns det som att FORMEN är det viktigaste, och att vågen kan slänga sig i väggen en stund!

Anonym sa...

Både jag och min mamma använder Chill Norways kläder. Jag älskar det märket just för att de passar verkligen alla!Jag tycker om detaljerna på kläderna och att man kan använde de både till fest och vardags, man känner sig alltid fin i Chill Norway. :)

Anonym sa...

Chill Norway- En känsla av vardagslyx! Kläderna har liksom de där lilla extra:)

Tyvärr äger jag inget eget C N plagg utan drömmer och suktar fortfarande efter mitt första.. Så tänk om jag kunde vinna en jacka!

Tack Petra och CL för denna finfina tävling!
Har inte facebook men prenumererar på nyhetsbrevet..

Kram från Alexandra i Östersund

Maria O sa...

Innan jag började att följa din blogg, hade jag inte lagt märke till Chill Norway. Nu tycker jag att de har kläder som jag inte vill leva utan, stilrena, snygga, bra material. Lovorden kan inta ta slut. :) Så det vore ju drömmen att kunna spatsera runt på stan i en jacka som alla vill ha :)

Anonym sa...

Oh my, hur ska jag förklara min kärlek till Chill Norway-plagg på bästa sätt? Jo, jag blir alldeles prillig av vackra detaljer, alla de små finurliga överraskningarna som liksom finns där på kläderna, härliga material och att jag känner mig lite skönt prinsessig i deras kläder;) Som något dyrbart, mysigt som bara tillhör mig och gör mig till prinsessan för dagen;)

Och hur underbar är inte du då P som bara presenterar den ena fantastiska tävlingen efter den andra:) KRAM från Cicci i Linköping

Rövarmamman♥ sa...

Sötis du har alltid de bästa tävlingarna!! :)

Jag älskar detta märke för att de är en hög mysfaktor på. Plaggen är sköna och ha en hög ofta en högprocent siffra på deras bomullsplagg :) att de är snygga och har underbara detaljer gör de bara lättare att älska dem! Helt enkelt jag känner mig kvinnlig i deras mysplagg!

Nu håller jag tummen så hårt så hårt, att jag får driva runt i höstmörkret och lysa upp med en alldeles egen Chillkappa! :)

Kramis

Rövarmamman♥ sa...

Ajuste glömde och skriva- o jag gillar redan på FB :)

Kram

Anna-Lena sa...

Jag gillar att Chillnorway har lyckats kombinera de två saker som är viktigast för mig när det gäller kläder: bekvämt och snyggt! Man känner sig aldrig felklädd i ett Chillnorway-plagg, det kan vara både uppklätt och mera vardagligt beroende på hur man kombinerar.

Jag är redan ett fan på FB.

Anonym sa...

Åh, Jag vill gärna vara med och tävla.Jag tar en lott.
Chill Norway har helt fantastiska plagg. Snygga,bekväma och speciella på sitt sätt. Skulle bli urglad om jag vann.
Tack för en inspirerande blogg!!!

Ingela

imoolsson@hotmail.com

Anonym sa...

Hej P! Jag vill absolut vara med och tävla om denna helt underbara kappa. Jag tycker att kläderna från Chill Norway är fantastiskt fina och kvinnliga med alla sin vackra detaljer de har. Både jag, min mamma, syster & mormor använder deras kläder och det spelar absolut ingen roll vilken ålder man är. Man känner sig både kvinnlig och personlig när jag bär dem och man kan ha dom till vardags eller fest. Jag har "gillat" Creativ Lounge länge på Facebook.
Kram från Sara i Malmö! (sarac.nilsson@hotmail.com)

Anonym sa...

Jag älskar Chill Norway käder. De är bekväma och sköna. Chill vaatteet ovat rentoja ja muodikkaita.

Kram
Maarit Från finland

Tove sa...

Chill norway gör mysiga kläder med stil. Att få gosa runt i en mysplysch som ändå är riktigt snygg, det är grejer det. Går att klä upp och ner. De små detaljerna förtrollar och min kropp trivs i de sköna tygerna. Sån enkelhet bara älskar jag. /Tove

Anonym sa...

Åh, vilken tävling... Jag vill såklart gärna vara med! Äger tyvärr inget plagg från ChillNorway men har varit och tittat i vår lilla butik som säljer märket massa gånger och klämt, kännt och trånat men plånboken säger tyvärr nej :( Tycker de ser så mysiga och samtidigt stilrena ut med söta detaljer!
Hoppas på tur!!

Kram Malin

malinwennroth@hotmail.com

Anonym sa...

Chill Norway har bara en så härlig myspyskänsla i sina kläder men ändå så stilrent o snyggt. Gillagilla säger jag bara! Maria i Borlänge

Anonym sa...

Glömde... har även gillat på facebook!

Kram Malin

malinwennroth@hotmail.com

Unknown sa...

Jeg liker klærne fra Chill Norway fordi de er så utrolig fine, og behangelige å gå med. Klærne er spesielle, og noe som ikke fins i alle butikker, og det syns jeg er gøy.

Jeg liker Creative Lounge på FB, så jeg prøver lykken med to lodd. Takk for en fin og inspirerende blogg! :)

Anna S sa...

Chill Norway gör helt enkelt snygga, sköna och användbara kläder som passar unga kvinnor till medvetna mormödrar! Jag skulle vilja ge min mamma ( som också är mormor) en jacka om jag vinner. Hon har kämpat och lyckats gå ner 9 kg!!! Jag är så stolt över henne! Nu är hennes vinterjacka alldeles för stor och hon behöver en ny. Det bästa av allt är att nu har vi nästan samma storlek så gissa vem som kommer låna jackan... ;-)

Vill ha två lotter såklart!

Anonym sa...

åå vilken underbar tävling!
jo du har de bästa ever!! =)
skulle så gärna vilja handla en fin vinterjacka från denna underbara butik.
jag älskar Chill Norway pga att man känner sig feminin, välklädd och framförallt bekväm i plaggen!
allt man som kvinna kan begära! och för att de är sååå SNYGGA förståss!!
kram SaraN

ps så kan minsta lilla dammpartickel eller fuktdroppe sabba hela marängsatsen om man har otur, surt! bättre lycka nästa gång =)

Anonym sa...

Tänka att jag sitter här och myser i höstmörkret i min Captain Cardigan och kan bara säga att Chill Norway har så fantastiskt underbara kläder som både är super bekväma och jättesnygga! Visst vill jag vara precis lika snygg och bekväm utomhus i en Dimmy Coat!!
Karin (stormfageln@hotmail.com)

Sarah Hedman sa...

Älskar dina tävlingar :) Jag tycker att Chill norways kläder är underbart fina,romantiska inslag och speceilla.Äger inget plagg från dom och skulle bli helt Överlycklig om jag vann denna tävling. Eftersom jag studerar känner jag inte att jag har råd att Unna mig ett plagg därifrån! Håller tummarna=)Gillar CL på facebook. kram sarah

Anonym sa...

CN är ju de bästa kläderna man kan ha,fullkommligt älskar dem och deras kvalitet :)
Tänk att få vinna denna underbara kappa,skulle göra mig så himla glad

Kram
Anette Fajersson

C sa...

Åh, jag vill vinna! Jag älskar Chill Norways plagg för att de är så sköna att "chilla" i och snygga dessutom! Detaljerna är det som gör dem extra speciella. Deras kläder passar olika åldersgrupper och kroppstyper. Jag har gillat Creative Lounge på FB sen länge redan. Tyvärr fanns de inte i Umeå på den tiden jag bodde där...
/Carina W

Anonym sa...

Hej!
Jag bara älskar Chill Norway kläderna, jag har inget plagg själv, men drömmer om att få äga ett, särskilt en kappa! Jag tycker så mycket om detaljerna och den annorlunda designen!
Den lilla staden som vi bor i är det nog inte många som vet vad det är för märke och då är det ju alltid lite extra kul att ha något som ingen annan har.
Men vad är en bal på slottet... alldeles underbar!
Kram och tack för en underbar tävling och för din blogg som bara är bäst!
Kram Patricia från Mora

Anonym sa...

Innan jag började läsa din blogg, innan sommaren, så hade jag aldrig tidigare hört talas om detta märke. Sedan har du vid flera tillfällen visat kläderna och min reaktion har varje gång varit; Romantiskt, varmt, mjukt men samtidigt elegant och snyggt. Därav gillar jag detta märke.
Hälsar,
Maria

Anonym sa...

Hur kan man inte älska Chill Norway? Man kan gå direkt från att myspysa hemma i soffan till att fika med tjejerna på stan och ändå vara fab! Så sköna och så snygga, det är bara oslagbart. Särskilt nu i höstrusket när man bara vill mysa heeeela tiden - men ändå vara snygg :-)

Kram RebeckaE

Unknown sa...

Hej P! Jag måste ju bara vara med så klart!
Jag älskar deras kläder för att de är så vackra i sin enkelhet. De är genomtänkta och passar i alla lägen. Tyvärr har jag inte haft råd att köpa något plagg än, men jag drömmer om dem :)

Gillar redan CL på FB (Maria Jimrell) så en extra lott, tack!

Ha en fortsatt härlig tisdagskväll!
Kram Maria

tsah sa...

Min flickvän pratar om Chill Norway ständigt, hon har länge spanat in en jacka och nu vill jag hon äntligen ska få en =) Jag vet att hon skulle bli super lycklig!

Editor sa...

Koola kvalitetskonstverk!

Karolina sa...

Chill Norway har jag suktat efter lääänge, de är så fina men har inte haft möjlighet att skaffa mig ett eget plagg, ta därför chansen att vinna en finfin jacka till vintern:)
Chill Norways kläder känns personliga,kvinnliga med små fina detaljer som överaskar och gör en glad!

Tack för en inspirerande blogg med fin läsning och många fina tävlingar!
Hls
Karolina

Anonym sa...

Hej Hej!
Chill Norway för mig är,
något som gör en blixtkär.
Om man kan bli det i kläder,
men det är verkligen något som gläder.
Det känns som om kläderna görs in i minsta detalj,
och detta gör att de förtjänar en medalj.
Chill Norways kläder är helt enkelt unika,
det gör dom så fina och sagolika.

Vilka fantastiska tävlingar du har :)

Mvh Stina från ulricehamn

Lyckoslanten sa...

Nu äger jag många ChillNorway-plagg eftersom jag har varit totalt förälskad i detta varumärke sedan det kom ut! Mitt bästa ChillNorway-minne är när jag i somras hade möjlighet att besöka Creative Lounge i Umeå där jag köpte Breeze klänningen av Evelina! Den packar jag nu ner i kappsäcken när jag åker iväg på min höstlovsresa till Provence! ♥

Lilla sa...

Jag känner mig kvinnlig och vacker - helt enkelt!

Priska sa...

HoP verkligen har de bästa tävlingarna!
Chill Norway gillar jag för deras goda kvalitet, tidlösa modeller och fina detaljer. KÄnner mig alltid mycket bekväm och glad i deras plagg!

kattis sa...

Hej! oj det här kom ju lägligt kan man säga, jag var på väg att klicka hem en Dimmy coat hos Creative Lounge för DEN är min favorit i detta ljuvligt kvinnliga märke med sina fantastiska detaljer.

Anonym sa...

Eftersom jag inte äger något Chill Norway plagg kan jag ju bara föreställa mig hur härligt det skulle vara i verkligheten... Ser ju hur fina ut som helst!

kram Linnéa

Anonym sa...

Köpte mitt första CN plagg på Smögen i sommar. Expediten frågade då om jag hade köpt märket förut men det var första gången,sa jag.
Du kommer att vilja ha fler sa hon då.
Så rätt hon hade....
Man känner sig så bekväm och samtidigt väldigt fin.

mariasvitabo sa...

Jag vill gärna vara med och tävla! Skulle behöva en ny jacka! Håller tummarna;)

Jag gillar Chill Norway då deras kläder är snygga och bekväma med en känsla av lyx. Kvalitet och stil på samma gång! Något varje kvinna borde ha för att sätta guldkant på vardagen!

Jag gillar självklart på fb också!

Kram Maria

Anonym sa...

Hej!
Älskar tävlingar :) och jag älskar Chill Norway för deras kläder är unika och har så fantastiska detaljer som man bara fastnar för...dom passar till alla lägen.
Vill ha!! ;)

Hälsningar Jessica

Käthe sa...

Jag är såld! Såg en hänvisning till Chillnorway i ett tidigare blogginlägg du gjorde för ett tag sen. Gick in på deras hemsida och föll fullständigt för Dimmycoat. Sökte genast upp återförsäljare här i Göteborg men inte på nåt ställe har de haft min storlek kvar (XL). Tyvärr för den var helt fantastisk att känna på och prova trots att den var lite trång. Jag hoppas verkligen på tur då jag egentligen inte heller har helt jätteråd att köpa den, så det blir ett antal flugor i en smäll. En underbar kappa - thats it! Käthe

Anonym sa...

Hei!

Chill Norway har de mykeste og deiligste klær, og de passer perfekt både til å slappe av i sofaen og til å gå på vennebesøk med! Føler meg så utrolig fresh når jeg har på meg den grønne Chill Norway kjolen min :o) Det hadde vært helt supert å vinne, jeg har nettopp blitt mor for tredje gang, og hadde blitt så glad for en nyhet i garderoben min!

Klem fra Kathrine (kathrinebyberg@hotmail.com)

Anonym sa...

Wow!!!! Vilken tävling=)=)!

Gillar självklart på FB!

Har aldrig ägt ett Chill Norway plagg men drömmer sååååå ofta om det! Underbara kläder som är mjuka och goá och samtidigt ursnygga! Hur ofta ser man den kombinationen?? Men tyvärr räcker inte min föräldrapeng till mer än mina barns kläder och vårt hus just nu...

Tack för en toppenblogg!

Kram Marie

Anonym sa...

Vilken underbar tävling!
Tänka att få chansen att vinna denna fina kappa. Eftrsom att jag har småbarn beskriver jag ofta saker på barns vis.....

Chill Norway uppfyller tre önskningar i ett, bra kvalitet, romantiskt fina och små söta detaljer.

Tack för en fin blogg, alltid lika gald och pigg!

Elin från Dalarna

Anonym sa...

Chill Norways kläder är som en dröm, ser man dom drömmer man sej bort o önskar sig dom! Dom har allt man önskar sej av kläder:)!
Kram! Mvh Jejja E.

Sara Holmberg sa...

Underbar tävling!!!

Let's chill with a chili when it's chilly outside - just chillin in my Chill Norway clothes and enjoying the fabolous autumn....

hälsningar
Sara Holmberg

Tova sa...

Gillar redan CL på
Facebook - såå klart:)
Chillnorway - orginellt, stilfult, avslappnat, uppklätt, detaljrikt med det lilla extra! Kan inte bli mer än rätt för mig! Äntligen har jag hittat ett märke som täcker in ALLT jag vill att min stil ska innehålla! FANTSTISKT!

Så därför är detta en underbaar tävling:)

AstridJ sa...

Vilken fantastiskt tävling!
Jag älskar Chill norway kläderna! Passformen är klockren och jag känner mig alltid snygg och bekväm vad jag än ska göra. Kläder som passar till alla tillfällen helt enkelt!

"Gillar" Creative lounge gör jag så klart redan!

SIV sa...

Åhhh for en tavling:-)) Jeg bare elsker klærne fra ChillNorway,- det har jeg gjort siden de kom. Det jeg liker best med plaggene er de flotte fasongene, broderiene, fargene... De er rett og slett heeeeelt fantastiske å ha på.
Tuuuusen takk for en utrolig herlig blogg, har fulgt deg ca 1. års tid og er innom nesten hver dag:-)) Elsker stilen din.
Ha en strålende kveld:-)

Janne sa...

Oi, kan ikke unngå denne muligheten.

Chill Norway er naturlig nok nydelige plagg med noen ekstra fine detaljer som gjør utseende unikt.

Tvi tvi:)

Anonym sa...

ChillN... Fantastiske, flotte, detaljrike, hærlige, til ei kvar anledning,
Christin M

Irre-firre sa...

Önska, önska, önska... jag önskar blir lycklig vinnare i Chill Norway-tävlingen. Chill Norway har så utomordentligt fina och sköna kläder. Jag älskar dem! Det vore ett underverk om jag blev vinnaren. Jag tror på underverk!
Hoppas, hoppas!

Heidi sa...

Elsker Chill Norway for sin eleganse og enkelhet, men likevel stilsikre detaljer. Rett og slett nydelige klær. Ønsker meg såååå en jakke som jeg kan trippe rundt i vakre Nord-Norge og være varm og god i, og samtidig lekker og hot.

Klem fra Heidi :)

Marit sa...

Jeg synes plaggene er deilige å ha på, full av fine detaljer, og så er det jo veldig morsomt at to norske jenter har lykkes så bra med å skape klær. Mektig imponert over hva de har fått til!

Jeg krysser fingre og tær, og ja, H of P har virkelig de beste tevlingene:)

Maritklem(Maritnh@live.no)

fananda sa...

Hej.
Är redan ett fan:)
Älskar ChillNorway för att jag kan vara bekvämt klädd och ändå se ut och känna mej välklädd. lte av en prinsessfeeling;)

Elisa Huolman sa...

Älskar ChillN för det framhäver kvinnan i oss.
En magisk vill ha känsla infinner sig hos de flesta när de ser plaggen. Och en vill ha fler känsla när man har dom på sig! Loveaffair :)

Gillat på FB sedan tidigare!

Mvh Elisa Huolman
nordelia@live.se

mammaxtre sa...

Chill Norway passar alla för att de erbjuder oss kvinnor kvinnliga kläder. Kläder som inte bara att snygga att bära, de är bekväma också. Bättre än så blir det inte.

Ha det gott

Anonym sa...

Åh jag gillar dem för att man helt enkelt känner sig unik i dem!

Och självklart är jag redan fan på FB.

Håller tummarna hårt för att jag får vinna underbara kläder på min födelsedag!

Kram Erika i Sturefors

Anonym sa...

2 lotter till mig!
Jag har beundrat chillnorwaykläderna länge men har inte haft råd att köpa något,ännu...men hoppas på turen att vinna hos dig.det jag gillar med kläderna är de underbara detaljerna,färgskalan mjukheten och den kvinnliga skärningen.de passar både mamma,kvinna eller tjej!
sen måste jag passa på...love din blogg!underbar blandning av mode inredning och mammaliv.
mvh Annika
dojjan74@hotmail.com.

Anonym sa...

For en gøu tevling :) !
Jeg liker klæren utrolig godt :) ! Fine og feminine snitt. Søte detaljer med en romantisk stil.
Ha en super dag !!
Hilsen Kathrine
kathrinesaetre@hotmail.com

jessica s sa...

Hej på dig

Jag vill också vara med och tävla.
Jag har faktiskt inget plagg från Chill Norway men skulle så gärna vilja ha. De verkar så mysiga och sköna helt enkelt!
Naturligtvis är jag fan på FB.
Ha en bra dag!
kram jessica s

Maria sa...

ChillNorway håller hög kvalitet och är dessutom speciella, bekväma och otroligt mysiga. Ett ChillNorway-plagg sitter aldrig fel! :)

Höstkramar från Finland!

Anonym sa...

Hej hej!

Jadu, jag har alltid varit en typisk pojkflicka, äääälskar att gå i jeans och bekväma skor ;)Men nu på ålderns höst (35 härliga år)har mitt kvinnliga jag velat komma fram mer och mer, men jag har så svårt att hitta kläder som känns som "jag"...Har lite svårt att hitta rätt där... ;):)
ChillNorway har den perfekta kombinationen av sportigt, bekvämt OCH kvinnligt och gör så att jag lätt känner mig avslappnad OCH snygg i det jag bär:)Helt enkelt den perfekta kombinationen för mig!
Så jag håller alla tummar och tår på att just jag ska få svassa runt snyggt,kvinnligt klädd i vinter!:D

Kram / Ann-Sofie från Värmland

Anonym sa...

PS. Glömde säga att jag redan gillar CL på facebook, räknas det då?! :) /Ann-Sofie från Värmland

Anonym sa...

I dagens samhälle är tid en dyrbar gåva vilken ska förvaltas väl.
Att kunna njuta fullt ut var dag omgiven av ting och kläder i vackra snitt och sköna material gör livet gott att leva.
Chill Norway bidrar till det goda livet med sina kläder och sin filiosofi.

Karin FB i Norrköping :)

anna-frida sa...

Som mamma älskar man kläder som både kan användas till vardags och fest, det kan man med deras kläder! Jag är fan av CL på fb med, så två lotter till mig.

Postadress Torslanda sa...

En tävling till med finfint pris :) Du lyckas verkligen få mycket fint till dina läsare!

Gillar på Facebook gör jag redan.

Jag gillar Chili Norways kläder för att de är stilrena med fina detaljer - det är kläder som har det där lilla extra. Kläderna är fina både på jobbet och privat - det gillar jag mycket.

Anonym sa...

Chillnorway är rätt vid många tillfällen. Eleganta kläder med det lilla extra, men samtidigt så känner man sig alltid "lagom". uppklädd.
Kram Jenny W

Anonym sa...

Kombinationen mysiga, bekväma och super fina gör Chill Norway's kläder till en absolut favorit i min garderob! Man känner sig alltid så avslappnat fin i kläderna och jag får ofta uppskattande komnmentarer från min omgivning när jag bär Chill Norway :-)
Kram från Pernilla i Nyköping

Janne sa...

Jeg elsker klærne fra Chill Norway fordi da jeg tar på meg plaggene deres føler jeg meg alltid så fin. I tillegg liker jeg godt at det er skandinavisk design og snittet på klærne passer meg perfekt = enda mer happy girl.

Har i tillegg blitt fan på Creative lounge på Facebook, altså dobbelt lodd til meg.

Hååååper og krysser alle fingre og tær for at det er nettopp MEG som blir den heldige vinneren!

Anonym sa...

Chill Norways kläder är vardagslyx med underbara detaljer, ett hjärta, en volang eller vackra knappar.
I dessa kläder känner man sig alltid snygg och kvinnlig oavsett om man har en bra dag eller inte.
Hoppas på tur så Cill Norway kan pigga upp min höst.

Gillar CL på Facebook.

Ha en bra dag

Mvh Åsa

Anonym sa...

Det finns massor av kläder från Chill Norway som är helt underbara. Man känner sig lyxig, snygg och bekväm. De passar lika bra hemma i soffan som de gör på finaste fest. När man bär kläder från Chill Norway känns det som ens vackra egenskaper framhävs. Vilken lyx att få känna så hela hösten och vintern i en av deras kappor. ;)
/Mia

Elena sa...

Ett ord: LOVLEY!

Emilie sa...

Hej!

Det som är så underbart med kläderna från Chill Norway är att dom passar ute i lek med barnen och för fika inne i stan med vänninan. Kläderna är sportiga men ändå feminina. Som bärare känner man sig både bekväm och riktigt snygg.

Hjälp denna trötta gråa mammalediga tösen att skina lite extra :)!

Kram Emilie

Anonym sa...

Jag gillar Chill Norway för de små söta detaljerna. Volangerna, ditsatta små hjärtan och de spetskantade fickorna etc.. Ja, jag vill nog gärna vinna ett chill Norway plagg! :)

/Katarina

Anonym sa...

Men himmel vilken tävling, du är ju helt otrolig.

Jag tycker att CN kläderna har förmågan att ge "sitta i soffan o kura"-känslan vilket passar dom flesta av oss "tjejer" som oftatst har tusen saker på gång o verkligen behöver få in en lugn stund i vardagen.

Kram Elinor
el.ny@hotmail.com

malin sa...

Jag älskar CN för detaljerna och för att det är snygga kläder som samtidigt är SKÖNA!!!!

Äger inte mer än två plagg (studerar och budgeten tillåter inte) men åker ofta till strängnäs för att känna och drömma lite.
Skulle bli the happiest student/mama ever om jag vann!
Malin eskilstuna

Marias Collage sa...

Den är ljuvlig! Bästa tävlingarna, ja verkligen, lycklig äro den som vinner!

Jag älskar Chill Norways plagg med härlig stil och vackra detaljer. De är rejäla och arbetade, och sätter verkligen pricken över i:et med sin detaljrikedom, broderier och volanger.
Bekvämt, exklusivt och elegant- på såväl flicka som tant!

Om fru Fortuna finns med just mig, skulle jag överlyckligt välja just denna Dimmy Coat, då den har alla attribut på en kappa/ jacka jag söker! En snygg mix av duffel & kappa, helt enkelt!

Kramar från Maria på kyliga västkusten

Anita sa...

Jeg elsker mykheten i klærene til chill Norway. Du ikke bare føler deg vakker i de. Men du blir vakker i klærene deres <3

Katarina sa...

Jag älskar Chill Norway för deras enkelhet och känsla för detaljer. De har lyckats åstadkomma den perfekta mixen som får mig att känna mig både klädd och bekväm i deras plagg! Det är få förunnat att lyckas med detta och få kroppen värmd av deras jackor i vinter skulle göra att vintern känns mycket kortare!

Fan på FB är jag självklart och nu längtar jag bara till de öppnar sin fina butik i vår ljuvliga stad!

Kram Katta

Helena sa...

Jag älskar Chill Norways kläder för att de får mig att känna mig kvinnlig, unik och vacker! Så borde man alltid känna sig, men ibland skadar det inte med lite hjälp på traven! ;-) Jag har gillat på Fejjan och håller tummarna. Kram!

Ann/Vaxholm sa...

Hej!

Vilken underbar tävling. Varför gillar jag Chill Norway?? Jag vänder på frågan, hur kan man inte gilla Chill Norway? Från det att jag såg deras plagg första gången har jag gillat dessa mysiga, härliga, unika, kvinnliga... kläder. Jag hoppas att JAG blir en av dem som stolt kommer att bära en jacka från Chill Norway i höst/vinter.
Kram från Ann (Creativeloungefan)
i ett ganska ruggigt Vaxholm

Anonym sa...

Deras kläder är så otroligt sköna i den finaste och mjukaste materialen, en perfekt kombo för att både se bra ut och känna sig bekväm!
Tummen upp från en småbarnsmamma

Gillar på Fb <3

Kram Nadia

Viktoria sa...

Varför man älskar Chill Norways kläder? Både lätt och svårt att svara på. Kläderna är alltid välgjorda och snygga. De fångar på nått sätt en stilren skönhet samtidigt som de alltid har några detaljer som gör de speciella. De passa oss här i skandinavien extra bra för att de håller oss varma och snygga på samma gång :D

Självklart gillar jag redan Creative lounge på fb, vicky.larsson heter jag där :D

Anonym sa...

Jackor kan man inte ha för många av, tänk att få välja en ur Chill Norway underbara sortiment. Häls Anna

Camilla sa...

Vilken generös tävling! Varför jag gillar kläder ifrån Chill Norway? Äger tyvärr inget plagg - än! men för mig verkar de vara rena drömmen. Tänk om den drömmen kunde få gå i uppfyllelse! =O)

Kram
Milla

Päivi J. sa...

What a lovely lottery! I love the clothes from ChillNorway because of their individual style, wonderful colours and the amazing details.

I´m already a fan of Creative Lounge on facebook also.

Linda Tham sa...

Hej
Vilken underbar tävling. Jag älskar Chillnorways kläder! Dom är så klassiska och passar både till vardags och fest.
Kram Linda T

Anonym sa...

Hej!
Gillar kläderna från Chill Norway för det bekväma materialet, samtidigt som det känns väldigt kvinnligt. Känner mig alltid bekväm och fin i kläderna. De små söta detaljerna som sedan dyker upp på plaggen ger det lilla extra, som små karameller.

Hälsningar Camilla i Hudiksvall

Mjuka sa...

Gillar redan på facebook. Önskar mig hett dennq jacka, vilken dröm!
Må så gott
kram Malin

Martina sa...

Chill Norway har verkligen lyckats fånga det jag vill ha!
Snyggt, romantiskt och klassiskt!
Att en Paddy Coat (sand/beige, strl L) sen också är varm och go är ju som pricken över i!!
Det skulle vara en dröm att vara iklädd en sådan, samtidigt som jag hejar på stora prinsen när han tränar bandy!!
(Jag som alltid klär mig i svart ser nu chansen att bryta av med något annat!! ;) )

Anonym sa...

Chill Norway är kläder som är lika fina att titta på som att bära, därför är detta märke en så stor favorit hos mig.

Har "gillat" på facebook för länge sedan :)

Varma hälsningar
Annelie

Viktoria S sa...

Jag tycker väldigt mycket om ChillNorways kläder, vid första anblicken ser de klassiska och stilrena ut, men vid närmare granskning ser man detaljerna som utmärker dem. Det passar mitt tycke och smak perfekt. Jag har precis återvänt till min hemby i norrland och skulle verkligen vilja värma mig i en av dessa godingar i vinter!! ;)

Anonym sa...

Hej HoP!!
Jag vill också vinna! Toppen att vara fin och slippa frysa på samma gång!!
kram Eva i Lund

care69 sa...

Gillar på FB: C Care Regn
Har länkat.
http://care69.blogspot.com/2011/10/25-okt-vinn-valfritt-ytterplagg-fran.html
Vinner jag önskar jag en Dimmy Coat,
har aldrig ägt ett Chill Norway själv men det är ju helt klart plagg som man drömmer om. Klassiska plagg med små detaljer som gör den unika och i material som man gillar.

care69(at)live.se

Anonym sa...

Åh vilken fantastisk tävling !!

Gillar Creative Lounge på FB för jag redan √

Varför jag ska vinna? Det vore väl härligt att få "bocka av" en av mina drömmars jacka nämligen en Chill Norways jacka. Älskar detta märke. Att kunna vara klädd bekvämt och samtidigt känna sig ur snygg är prio 1 för en aktiv mamma ;)

Kram till dig P
/Julia

Elina sa...

Chillnorway har så fina jackor! Men norge är fint så då är det såklart märket också är det :D Ja har gillat deras sida på facebook och ditt inlägg på bloglovin.

Anonym sa...

Jag vill värma min frusna själ ...
Och att få chilla i en Chill Norway denna höst och vinter skulle göra att jag skiner klarare en alla andra stjärnor
Jag är redan ett fan på FB .
Kramar Anneli i Norrköping

Maria - Wikers Liv sa...

Ojojoj... Hade varit enklare att berätta varför jag INTE gillar CN´s kläder... ;) Finns nämligen inget som jag inte gillar med dem...

Jag gillar dem för att de passar min stil utmärkt!
Snygga, tuffa, praktiska, söta och inte minst ljuvligt kvinnliga och sköna!
Vad annat kan en 40:årig stilmedveten 4:barnsmamma önska sig? ;)

Och gillar CL på facebook, ja det gör jag redan sen länge ;)
/ Maria

Carolina sa...

Wiii jag vill vinna!
Jag äger tyvärr inget Chill Norway plagg så de vore fin om jag oxå kunde få känna på de härliga kvaliten, en sak vet jag i alla fall att dom har ur snygga kläder!
Gilla nu Creative Lounge på FB.
Trevlig kväll.
Kram Carolina

Anonym sa...

Ååååååååååå jag skulle verkligen vilja vinna en jacka från CN!!! Har suktat efter dem såå länge. Men som student måste man prioritera. Kram Moa

Maria Å sa...

Med Chill Norway kan man mysa med elegans. Bekväma och vackra kläder att trivas i. Nu ska jag gå in på FB och gilla Creative Lounge!

Anonym sa...

I love ChillNorway's clothes because:
They make me look good!

Proud Norwegian in Stockholm
sneeva@hotmail.com - 2 lotter

Sofia S sa...

Underbar design som passar dagens snygga kvinna, oavsett vad du har för sysselsättning - de har plagg för alla tillfällen!
Kram kram// Sofia

Anonym sa...

Vilken underbar tävling!!!
Jag älskar chilli Norways kläder!! Framför allt för deras härliga mjukhet, fina skärningar och udda detaljer. Alla passar i dom!! Man känner sig fin och samtidigt väldigt bekväm. Chilli Norway gör sin kläder med känsla!
Vore ju helt underbart att få äga en jacka från deras kollektion.

MVH Maria i Gagnef

Josse sa...

Creative Lounge har de härligaste klädmärkena, de har verkligen fått en bra mix på sina kläder. Chill Norway´s design har jag fastnat för eftersom det strålar av romantik och kvinnlighet om dem. Tyvärr har jag ännu inte haft råd med något av deras plagg så jag hoppas vinna istället! Jag gillar på FB i namn Erica Kroon.

Anonym sa...

Skulle bli overlycklig om jag vann Mvh Daniella .V

Unknown sa...

Vad säger snygg, kvalite, romantisk mer kan man säga om Chill Norway. Man kan inte finna ord man måste äga ett plagg, för att kunna njuta....

Lena Johansson sa...

Så mysig jacka! Jag är förtjust i Chill Norway just för de vackra detaljerna och de fina materialen. Sött möter kvinnligt i en härlig mix. Ett märke att bära vid alla tillfällen, och alltid känna sig välklädd och vacker i!

Gillat på Facebook - och jag GILLAR HoP för dessa urfina tävlingar och sköna läsning. :) Tack!

Anonym sa...

Chill Norway är en ganska ny men angenäm bekantskap för mig! ett helt unikt sätt att förena skönhet med bärbarhet i vardag och till fest : )
Jag gillar på FB!
barbro

liselotte sa...

Vilken fantastisk tävling, tycker deras kläder är så fina och välarbetade. Man ser att de är arbetade med, små fina detaljer, de är enkla men jättefina, inte pråliga. Mvh liselotte.202andersson@telia.com

Lina sa...

Jippie, Jippie, Jippie, Jippie, vilken tävling. Chill Norway är ju underbara. Härliga, mjuka, vackra, inspirerande kläder som går att använda vid alla tillfällen. Älskar dom !!

jns sa...

Hej P!

Ännu en fantastisk tävling!

Chill Norway har helt underbara kläder med det där "lilla extra"...de känns lyxiga och kvinnliga. Både tuffa och romantiska på samma gång...håller tummarna att jag blir den lyckliga vinnaren!

TACK ännu en gång för den bästa bloggen ever!

Bästa hälsningar Karin

jns sa...

Glömde säga att jag ju såklart redan är fan på FB sedan länge!!!

Anonym sa...

Underbara, underbara tävling!!!!

Chill Norway är en storfavorit hos mig. Jag älskar kvalitén och alla fina små detaljer. Jag känner mig vacker och kvinnlig när jag bär dessa plagg. En ny jacka från detta finfina märke skulle liva upp mitt humör i höstmörkret:)

Har även jag gillat Creative Lounge på FB länge:)

Alexandra O

Petra Sandra sa...

Hej!
Chill Norway gillar jag för att dom gör kläder som är mysiga och som jag kan känna mig avslappnad i men samtidigt känna mig kvinnlig!! Det är en konst ska jag säga ;)
Kram Petra

Pillan sa...

WOW det här var ingen dålig tävling!
Jag är så trött på att inte hitta gedigna & vackra kläder med stil.
Chill Norway har precis allt jag eftersöker, sköna kläder med stil & med dom där extra detaljerna. I deras kläder känner man sig alltid vacker.

Gillar på FB.

Kram från Pillan

MiaC sa...

Underbar tävling... detta går ju bara inte att missa... =)
Med sitt härliga utbud av både vackra, bekväma och coola kläder passar CN till alla tillfällen... ett märke att lita på helt enkelt.
Tex om jag ska på fest sveper jag in mig i Mirabelle Jacket och om jag bara vill sitta hemma och mysa, kryper jag upp i soffan i en Lisbon Dress.

Creative Lounges nätbutik är en av mina favoriter... så gillar dm på FB gör jag redan... =)

Anonym sa...

Jag har aldrig provat ett ChillN-plagg men beundrat dem flera gånger när du burit dem på fotografier du satt upp. Här i Finland är de sällsynta att få tag på i affär och det är faktiskt via din blogg jag blivit bekant med dem och så intresserad att jag gått in och kollat på deras kollektion och återförsäljare. Om jag vinner så lovar jag att höra av mig och berätta varför jag älskar plagget, för utgående från de fina bilderna kan jag garantera att det skulle falla mig i smaken!

Eddan sa...

Åh, ännu en superfin tävling här hos dig - det gillar vi :-)!

ChillNorways kläder ger mig en känsla av vardagslyx. De är bekväma, snygga och jag gillar också den romantiska stilen och att man känner sig lite extra kvinnlig när man bär dem!

Jag gillar Creative Lounge på FB sedan tidigare.

Kram från Anette

Helene Cederholm sa...

Jag känner mig lyxig och kvinnlig i vackra kläder
Chill Norway är perfekta valet
Materialen kan vara allt från tyg till läder
Att vinna skulle vara helt galet!

Hoppas på tur!
Helene i Malmö

linda sa...

Är gärna med!


1. Tycker att kläderna från Chill Norway är fantastiskt fina och kvinnliga med alla sin vackra detaljer de har.Jag känner mig personlig när jag bär dem.


2. Gillat på Fb (Linda Fransson)

3.Länkat från bloggen: http://lindastavlingsblogg.blogg.se/2011/october/25-okt-vinn-valfritt-ytterplagg-fran-chill.html

4. Och här ska du få din motivering:
Denna jacka vill jag ha därför att jag BEGÄR den. Ok?! Inga om, inga men. Skicka mig jackan.

Min är fyra år gammal och börjar lukta illa. Jag vill inte lukta illa. Jag vill inte det. Vill inte.

Anonym sa...

Jag tycker om Chill Norways kläder för att de är både snygga och varma. Perfekt när man som jag har barn och är ute mycket men ändå inte vill se tråkig ut. Lika fina i lekparken som på stan. /Linda N.

Anonym sa...

Hej!
Är inte så bekant med märket.
Men när jag såg kappan på bilden blev jag kär och tänkte att ett sån skulle jag vara skitsnygg i ;)

Lena i Södertälje

Linda sa...

Chill Norway är enkla men ändå så lyxig känsla. Passar till alla tillfällen fest som vardag så behöver man ett nytt plagg så är Chill Norway en utmärkt val.
Kram

Anonym sa...

Chill Norway- det ultimata märket för mig och barnen året runt- var än i världen vi befinner oss- på landet eller i stan- på jobbet eller i skolan- det finns ett plagg för varje tillfälle och jag blir glad när jag på morgonen finner ett plagg i garderoben och sätter på mig det- dessutom värmer det gott i höstkylan! Chill Norway är brett- det har något för ALLA! Love it!

Naturligtvis trycker jag på gilla knappen! Tryck!

Ha det gott i höstmörkret!
Sus

Anonym sa...

Blir glad när jag bär Chill Norway! Känner mig vacker och lyxig till både vardags och fest. Ett rejält uppåttjack skulle denna vinst vara för mig och göra hösten/vintern till en fröjd;-). Dessutom att den ser väldigt bekväm ut att vara i gör att utevistelsen med mina barn blir en lek... Kram Johanna

Anonym sa...

Hej det har tagit mej ex antal år att inse att jag kan vara värd att få köpa "märkeskläder" nån gång ibland. I höst köpte jag mitt första Chill Norway plagg Lisbon dress från CL, jag bara älskar den för alla söta detaljer som gör en glad. Det var också trevligt att handla på CL urgulliga.
Jag upptäckte chill norway i din blogg Petra förra året men då hade jag inte lärt mej att unna mig saker ännu! Vill också passa på att säga att din blogg gör mej glad.
Kramar Pernilla

Pernilla Hansson sa...

I Chill Norway känner man sig så där härligt lyxig, och passar alltid lika bra både till vardag och fest. Åh, vad lycklig jag skulle bli om jag fick bära en så otroligt snygg jacka!!!

Kram Pernilla H.

Cattis sa...

Jag gillar att chill norways kläder passar alla oavsett kroppstyp! Sen älskar jag de fina detaljerna! Skulle verkligen passa bra med en ny snygg jacka till barnvagnspromenaderna i höst. Piggar upp en något sliten 2barnsmorsa!
/Cattis

Kristins Hus sa...

Chill Norway har veldig mye fint!!
Detaljer som virkelig gjør seg:-)
Kristin

catarinah sa...

Chill Norways kläder är perfekta, som om någon frågat mej hur ser dina drömkläder ut? och sen gått hem och designat precis så. Snygga, läckra, detaljerade och mjuka. Tror jag. För ännu har jag inte haft turen att njuta av något plagg personligen, tänk om man skulle ha turen med sig den här gången...? Suck.

Monicas vita drömmar sa...

Hej!

Kul med en tävling och du har ju så underbara priser :)

Tycker att Chill Norway verkar ha sådana underbara kläder som fungerar varje dag och med kvalitet

Hoppas på tur med 2 lotter

Tack för en underbart inspirerande blogg

Kram Monica

Anonym sa...

Jag gillar chill norways kläder för att de passar alla oavsett kroppstyp. Sen älskar jag detajerna! För en något sliten nybliven 2barnsmorsa skulle en ny jacka pigga upp i höstmörktet! Gillar givetvis på fb oxå!

Tack för en härlig blogg! Precis vad jag behöver just nu!! Kram Cattis L

Matilda sa...

Oj, ännu en till underbar tävling! Kul! :)
Jag gillar kläderna från Chill Norway för att de alltid får mig att känna mig så fin i dem.
Kram Matilda

Carro 79 sa...

Jag vill gärna vara med att tävla om en vacker jacka från Chill Norway. Tittar ofta in på sidor med dessa fina kläder och önskar varje gång att jag skulle ha möjlighet att köpa något. Har aldrig varit ägare av något Chill Norwayplagg, men det är en dröm som vore rolig att få uppleva. Älskar din blogg och följer den varje dag.

Anna L sa...

Jag är med och gillar redan på fb - anna Lundkvist

Jag gillar chill Norway eftersom det är kläder som är bekväma, snygga och stilrena på en gång. De passar min aktiva vardag och gör att jag känner mig bekväm i mig själv

hillevianna@hotmail.com

Anonym sa...

Självklart gillar jag Creative Lounge på Facebook - alltid inspirerande uppdateringar om bl a allt fint i webbshoppen!

För ca två år gjorde jag en livsstilsomvändning: jag gick ner nästan 20 kilo efter att ha varit överviktig i nästan hela min ungdom. Jag har lyckats hålla min lägre vikt och känner att jag äntligen har hittat MIG. Nu kan jag komma på mig själv att vilja ge tillbaka till den där 22-åringen som aldrig var riktigt nöjd, genom att unna mig vackra kläder i hög kvalitet som jag inte hade självförtroende att identifiera mig med tidigare... (dumt nog!)

Viktnedgången, men också mental träning och livserfarenhet, har gjort att jag känner mig som en "opretentiös, komfortabel, modern, sportig och feminin" 27-åring - precis det som ChillNorway vill förmedla.

En kappa från ChillNorway skulle kännas som en oerhörd revansch för 22-åringen inom mig - och bäras med stolthet!

Tack för en helt underbar blogg!
Madeleine i Sthlm

Camilla sa...

Chill Norway är drömmarnas plagg nummer 1....de står för allt vackert som finns i klädväg. Vore underbart att få krypa in i en fin kappa/jacka och vilken belöning det skulle vara efter att ha tappat en hel del i vikt. Självklart gillar jag dem FB oxå. Tack för att vi får ta del av din fina fina blogg.
Höstkramar!

Loppan sa...

Klart jag gärna vill vinna ett ytterplagg från Chill Norway som har så snygga kläder i hög kvalitet med detaljer som lyfter varje plagg på ett unikt sätt.

Kram Eva

Anonym sa...

Vilken fantastisk tävling!

ChillNorway kläderna känns personliga med de finaste små detaljer och underbara tyger. Man känner sig lite speciell på ett aldeles underbart sätt!

Kram Åsa

Veronica i Göteborg sa...

Älskar Chillnorway.. för det är verkligen vad märket står för chill.. Men känner sig avslappnad vacker i dem. Matrial som är underbara mot huden och man känner sig lyxig att bära dem. En sådan underbar jacka hade gjort denna hösten/vinter helt underbar! Du har den bästa bloggen samt de bästa tävlingar. Forsätt med denna strålande insats som verkligen förgyller.

Jennyshemochharmoni sa...

Personlighet, kvalité och LYCKA! Det är kort och gott mitt svar på varför jag älskar CN. I min garderob stannar de för evigt. Med en ny kappa från dem skulle hösten vara gjord! Kram Jenny

Anonym sa...

Härlig tävling! Chill Norway gillar jag för att kläderna känns personliga och har härlig design med fina detaljer. Man känner sig som en tuff brud trots att kläderna är väldigt feminina. Och variera stilen kan man då man kan kombinera dem med t ex vilka stövlar och skor som helst. Har prövat av plaggen många gånger men aldrig köpt, då ekonomin inte på grund av olika tragiska händelser tillåter det. Skulle därför vara underbart få vinna! Om jag vinner önskar jag mig en Dimmy Coat i storlek S.

H Viivi

Jennyshemochharmoni sa...

Personlighet, kvalité och ren och skär LYCKA! Det är kort och gott min summering av varför jag älskar CN. En underbar kappa från dem och hösten vore gjord! KRAM Jenny

Anonym sa...

Det bästa med Chill Norways kläder är känslan man får av att bära dem. Man känner sig både kvinnlig och snygg, samtidigt som kläderna är otroligt mjuka, sköna och mysiga att ha på sig. Man behöver inte välja utan är både snyggt och bekvämt klädd på samma gång! Dessutom är kläderna är så välsydda med massor av små, fina detaljer som ger det där lilla extra, pricken över i:et.
Hälsningar Ulrika i Örebro

Anonym sa...

Om jag skulle vinna (Åhh tänk OM!!) skulle jag vilja ha Kaana Coat short navy.
Jag gillar ChillNorway för att deras kläder har sån underbar charm. För klädernas detaljer som broderi och volang och deras härligt sköna material. De är helt fantastiska!
Vänliga hälsningar Emma emmahjorth85@hotmail.com

Jag har gillat på facebook!

Michelle och GirlZen sa...

Chill Norways kläder utsrålar, elegans och kvalite. Älskar deras vinterjackor och önskar att jag hade de pengarna så jag fick strosa runt i vår lilla by i finaste jackan ever.

Gillar såklart CL sedan en lån tid tillbaka på fb.

Kram

Anonym sa...

Så fin konkurranse :) Jeg liker at klærene er så behagelige på, men samtidig såå fine og herlige <3
Mitt fav merke ;)

2 Lodd til meg :)

Milla Loi

Martes atelie` sa...

Klærne har et kreativt utseende. Litt annerledes enn mye annet. Det har en fininsh som sier kvalitet.

Hilsen Marte

emelie-mamma till elliott och leila sa...

åå..äntligen en tävling att delta i om ett plagg från chill norway. Älskar verkligen deras kläder de ser så himlans bekväma o mysiga ut!

I många av de större bloggarna skriver de så mycket fint om deras plagg. Och man blir ju så avundssjuk när man ser bilderna på dom i dessa underbart fina plagg.

Skulle så gärna vilja vinna en jacka- har ju inte direkt råd med att gå och köpa mig en själv inte!
Det går inte när man är en mammaledig manglerska inte ;)

hoppas hoppas på tur!

Gillar dom på facebook sedan läängesen! emelie.johansson3 heter jag där

Anonym sa...

Jag gillar Chill Norway för sin tidlösa design så jag kan njuta länge utav mina kläder..... Oavsett om man är gammal eller ung, så kan man känna sig, fräsch, snygg och kvinnlig i Chill Norways plagg.
Ha en bra dag!
Kram Katarina O

Mirjam S sa...

Mitt i mitt vardagsrus,
med härliga barn och mycket bus
kan jag ändå känna mig lyxig och fin
maken säger " you look delicious"
Chill N gör mig mamalicious!!

Maria sa...

Jag gillar C N s kläder för att de är så vardagslyxiga! Och det är precis det man behöver som småbarns mamma...vardagslyx!

Ida sa...

Hei :)

For en fantastisk konkurranse.. ja, H&P har uten tvil de beste konkurransene!!!

Jeg digger Chill Norway rett og slett fordi de klarer å lage komfortable klær som ser chic ut! Man føler seg så FIN, samtidig avslappet når man bærer klærene! Dessuten har de en evne til å passe de aller fleste fasonger!!!! Det er ett stort pluss! :-)

Krysser fingrene!!
Jeg liker Creative Lounge på FB fra tidligere :)

Klemmer fra Ida

Ulrica sa...

Den härligt hippi chica-stilen i underbara material med fina detaljer gör att jag bara Älskar deras design! Är dessutom i behov av en ny jacka så jag håller tummarna:)

KRAM// Ulrica

«Äldst ‹Äldre   201 – 400 av 642   Nyare› Senaste»