tisdag 18 oktober 2011

TÄVLING - VINN VALFRITT YTTERPLAGG FRÅN CHILL NORWAY

.
.



Denna riktigt snygga kappa från Chill Norway har jag själv och den heter Dimmy Coat! Nu kan du vinna denna eller någon annan av alla de ursnygga kappor/jackor från Chill Norway som Creative Lounge har i sitt fina sortiment!





 Hallå på er finingar!





Denna höstiga oktobertisdag har jag det stora nöjet att presentera en helt underbar tävling i samarbete med Creative Lounge! Vinsten denna gång är inte mindre än en valfri jacka eller kappa från Chill Norway. (Kan H of P kanske ha de allra bästa tävlingarna någonsin!?;)

Det du ska göra för att vara med och tävla är att berätta varför du gillar kläderna från Chill Norway i kommentarfältet nedan. Vill du ha dubbla lotter så bli ett Creativelounge fan på Facebook här.

Det går att tävla fram till den 25:e oktober klockan 12.00





LYCKA TILL!




Psst, I Umeå öppnar snart Creative Lounge en ny central butik i fräscha lokaler på  V:a Norrlandsgatan 15!





642 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   601 – 642 av 642
Åsa sa...

Wow, vilken tävling, me like ♥!
Jag gillar inte Chill Norways kläder...Jag ÄLSKAR dem!! Varje plagg är som ett litet konstverk, unika och välarbetade. Varje söm och detalj känns genomtänkta. Det är plagg som håller över tiden och inte bara är en modefluga. Inget slit och släng i dessa miljömedvetna tider!! Jag gillar´t ♥!
Jag gillar också C.L på facebook.

Söta kramar från Åsa

elinile sa...

Åh, det vore en önskedröm att få vinna en jacka från Chill Norway! Har spanat på Mirabelle coat länge nu, men än har jag inte hittat en riktigt bra ursäkt för att få skämma bort mig själv med en sådan. Vad vore då inte bättre än att få vinna en & slippa känna dåligt samvete för att jag kostat på mig en så dyr & fin jacka! Önskar varje vinter att jag ska hitta mig ett par tuffa, snygga stövlar som sitter bra på mina små fötter och tjocka vader, men blir lika besviken varje år och får trampa vidare i boots eller låga kängor. Men fick jag bära en så fin jacka så skulle jag ju inte behöva deppa över att det aldrig finns några fina stövlar, kappan skulle lätt få mig att känna mig superfin ändå!
/Elin

elinile sa...

Glömde ju helt bort att skriva varför jag gillar kläderna från Chill Norway... För att de är vackra, underbara, mysiga och speciella på ett väldigt enkelt och stilfullt sätt trots lite unika detaljer.

Helena S sa...

Det finns dagar, särskilt en grå höstdag då man bara vill ligga kvar i sängen. Hur man en piffar så blir man inte nöjd, man har fel kläder, ostyrigt hår etc. Men när man kliver utanför dörren och har på sig sin ChillNorway så lyser man plötsligt upp. Känslan av stil klär en och man bär upp hela sin person på ett hänförande sätt. Ett plagg som kan personifiera mig själv oavsett om det är vardag, helg, enkelhet eller fest som står på agendan. Jag känner mig kvinnlig ut i fingerspetsarna. ChillNorway tarfram kvinnan i mig!

MammaMalin sa...

"En underbar jacka från Chill Norway skulle göra trött småbarnsmamma riktigt fin & pigg med detsamma" <3

Tack för en härlig blogg!

Kram Malin

Fia sa...

Hej!
Minns den upprymda, glada, mysiga känslan när jag fick se ett plagg från Chill Norway första gången. Ringde min kompis i Norge och frågade var man kunde köpa dessa plagg med unika detaljer. Finns i Sverige svarade hon, gissa om jag blev glad. Gladare blev jag när jag såg denna tävling. Det lyser upp i höstmörkret.

Cissi sa...

Härlig tävlig, jag vill vara med! Chillnorway gör mig glad och jag känner mig fin och välklädd i deras kläder.
Gillar på facebook!

/Cissi

Sara i Uppsala sa...

Jag gillar Chill Norway kort o gott för att de får mig att känna mig snygg o välklädd,vardag som fest....

Anonym sa...

Wow, vilken tävling!!! Måste vara med och tävla om någon av av Chill Norways underbara jackor!
Några av naledningarna till varför jag gillar just Chill Norways kläder: Sköna, mysiga OCH snygga kläder för både stora och små!!! Kläderna talar för sig själva egentligen, har man skaffat ett plagg vill man bara ha fler!!!
Jag skulle väldigt gärna vilja ha Kaana Coat, grey från Chill Norway!!

Håller tummarna....

//Linda

Anonym sa...

Jag vill gärna vinna en snygg jacka från Chill Norway. En sådan jacka skulle passa mig perfekt, man känner sig fin, tuff i ett plagg från Chill Norway. Kram AC

Anonym sa...

God morgon!
Chill Norways kläder, med dess design, gör att oavsett om det är en regning och tråkig måndagmorgon så känner man sig som en "friluftsprinsessa" med stor myskänsla!
Hälsar Helén

Anonym sa...

Fyllde 40 år i lördags så detta vore en fantastiskt fin födesledagspresent till mig själv!
Har aldrig haft ett plagg från Chill Norway men är så sugen på att testa..........

Kram Helena

BergenButler.no sa...

Hei der
Kjempespennende konkurranse. Jeg har aldri eid et Chill of Norway plagg, men syntes du ser "ursnygg" ut i deres klær og har litt lik stil til deg og har derfor begynt å legge merke til dem i butikken "Stil" som fører dem i Bergen. Håper jeg får være med i konkurransen - har aldri hellet med meg i tevlinger, men kanskje denne gang;) Takk for en flott blogg.

Anonym sa...

Ett märke som har såååå hög mysfaktor. Mjuka och goa plagg som även ser så fina ut på. Hög kvalité . Alla borde äga ett härligt plagg från Chill Norway. Varm kram.Jessica.

kristina - ingen vanlig dag sa...

Chill Norway gör otroligt vackra plagg som passar att kombinera tillsammans och använda både till vardags och fest. Kläderna är smakfulla, fyllda med överraskningar och andas kvalitet tack vare materialvalen. Jag älskar chill Norway och hade mer än gärna sett mig själv i en duffel/kappa Dimmy coat i vinter!

Jag har gillat på fb. Och nu ska jag hålla min tumme så hårt det bara går!

/Kristina

Anonym sa...

Chill out music, chill out Wine, chilly weather.
Som så många andra "chill" är Chill Norway det perfekta namnet för en avslappnad livsstil med stil och elegans både till vardag och fest.
Skulle bli så glad om jag i höst fick värma mig i en kappa från Chill Norway!
/ Malin W.

Mary sa...

Chill Norways plagg är fina utan att vara pråliga, bekväma utan att vara nerklädda! Lyfter fram min personlighet utan att ta över. Jag älskar dem (i gillar såklart på Facebook oxå) :) Höstkramar från Mary

Anonym sa...

Jag har tyvärr inte själv fått möjligheten att äga ett Chill Norway plagg ännu.
Men varje gång jag stannar upp och beundrar en jacka eller en klänning numera så nog sjutton är de ett Chill Norway plagg!
Kvinnligare kläder med egen stil får man leta efter!

Kram Lotta

Anonym sa...

Hej!

Denna supertävling vill man ju bara inte missa! Tack för detta H o P och CL!!!

Jag älskar ChillNorways kläder för de är så välgjorda, så sköna och bekväma med många små vackra och finurliga detaljer. Jag känner mig feminin i dessa kläder.
En jacka från Chill Norway får gärna flytta in hos mig! Jag ska älska den av hela mitt hjärta!!! ;-)

Bamsekram från Wickan

toves sammensurium sa...

Creative Lounge er jeg redan venn med på Fb,og titter ofte på nettsidene deres også,kunne kjøpt så masse fint fra dem!!! Stilen passer meg perfekt!
Sånn er det også med ChillNorway...kule klær med litt særpreg som ikke alle går i,mange fine detaljer,fine farger,deilige strikkeplagg,ytterjakkene er fantastiske også.Vil ha alt.Og da er vel en kolleksjon vellykket når man sitter og kan kjøpe absolutt alt de lager??Både til meg,og min datter:)))
Og ja...du har visst de beste give-away'ene !!!!!!!!!!!!!
God trekning!!
toveklem:)

Anonym sa...

Chill Norway har en StOr plats i mitt modeintresserade hjärta. Detta på grund av att de verkligen lyckats med att förena MjUkA, KoMForTAbLa plagg med en HiMMeLsK DeSIgN. Jag är särskilt frälst i de UnDERbArA FEmEnInA DEtALjERnA på plaggen som ger kläderna DeT DäR LiLLa ExTrA! KäRLeK!!

Självklart gillar jag Creative Lunge även på Facebook och tävlar därför med en extra lott! Vilken underbar webbutik!!

Nu håller jag både tummar och tår och önskar er en härlig höst!

Kram från Malin M

Anonym sa...

Klart man ska tävla!! Skillnaden mellan chill norway och andra klädmärken är först och främst c.n's detaljer!! Såå himla fint, välgjort och genomtänkt. Sen är det ju självklart passform, kvalité och att de inte ser ut som allt annat!

Kram Camilla B

Anonym sa...

Hej HoP!

Om jag vinner skulle det i så fall bli det allra första fina plagget från det fantastiska norska ChillNorway som jag äger. Har tittat längtansfullt på dem som har och tror att även jag som är lite äldre skulle mysa fett i en jacka eller kappa från ChillN.
Är tyvärr inte med i FB, så detta blir min enda lott och högsta önskan för närvarande.

Kram
Birgitta

Charlotte Ivars sa...

Sitter just nu på jobbet och titta mig runt. Svart, grått och strikt!
Själv i svart Tiger klänning och Acne boots. Snyggt men till helgen vill jag drar på mig mina jeans, Hunter och till det skulle en Chill Norway jacka sitter perfekt!

Tack för en fantastisk blogg som inspirerar och ge mig näring!

Charlotte

Åse sa...

Hej!

Rätt och slätt har Chill Norway de finaste kläder jag sett!
Extra plus för dess bekvämlighet!

Åse :)

Anonym sa...

Å men Petra, vilka tävlingar Du har!!!!
Jag äger tyvärr inget CN plagg men har lääänge gått och drömt om ett plagg för att de ser så vackra, kvinnliga, genuina och sköna ut!!!! Ett märke till vardag och fest, som absolut skulle sätta guldkant på min vardag <3
Ha en bra Dag och tack för att Du inspirerar precis som CN!!!
Kram Anna

Anonym sa...

Jag älskar Chillnorways kläder eftersom varje plagg är väldesignat och inger en känsla av fräschör. Tankarna för mig till norska fjäll och bergsbyar, blonda norska jenter och människor med aptit på livet. Det är CN för mig. /Camilla

Anonym sa...

Jag slutar aldrig le när jag tänker på hur fina min 3 tjejer är i sina Chill-kläder- Man blir alldeles varm av bara tanken :) Kläderna är så fint gjorda och lyfter fram allt fint hos dom som har de på sig.Vartenda plagg är så detaljrikt och så noga utformat...AV KÄRLEK, det märks tydligt!!Tänk att lite kläder kan spida sån KÄRLEK?!! Underbart!!

Malin von Euler sa...

"07.30. Vaknar med ett ryck. Vi har försovit oss. Dricker ett glas vatten. Väcker barnen.

Blaskar ansiktet, borstar tänderna. Mascara på fransarna och glans på läpparna. Klär mig i Chill Norway och drar på ungarna deras overaller.

Dagis 07.59. Jobbet 8.25. Jag hann. Redo att möta dagen med möten, kundlunch, utvecklingssamtal, hämtning och lite parklek på vägen hem.

Av morgonens försovning syns inte ett spår. Tack vare Chill Norways personliga, bekväma och framförallt vackra plagg som jag alltid känner mig ”rätt” i."

Självklart gillar jag Creativ Lounge på Facebook. :)

Josefin sa...

Jag är tyvärr inte ägare till något Chill Norway-plagg - än.
Men klämt och känt har jag gjort och det jag gillar mest är att dom är "figursmickrande". Med 2 täta graviditeter finns det lite "fluff" att gömma undan ;)
Och sen är det ju de små detaljerna som gör det. Plagg att känna sig FIN i även till vardags.

Är givetvis ett CL-fan på facebook (sedan länge).

Ceciliaba sa...

Chill Norways kläder har så fina broderier på sig. Det gör att man genast känner igen dom i klädaffären eller på någon som bär dem. Det vore roligt att vinna en Chill Norway jacka där någon känner igen plagget på mig!

Anonym sa...

Oh vilken tävling!

En dag som denna med tre sjuka barn hemma hade en liten vinst från Chill Norway piggat upp min dag! Märket symboliserar för mig VÄRME men även kärlek och elegans i vardagen och till fest. Det finns värmande plagg för en vardagstrött mamma och fantastiskt vackra plagg för en festsugen mamma och hustru! En jacka att använda hela långa vintern hade gjort mig LYCKLIG!

Stor kram
Sanna

Anonym sa...

Chill Norway har så söta kläder! Plaggen känns som små goa praliner i en lyxig chokladask:) Man känner sig söt och lyxig på samma gång när man bär dessa godbitar!!

Jag gillar CL på FB och har gjort en längre tid. OM jag skulle få det STORA nöjet att dra vinstlotten i denna fina tävling så skulle jag välja den ljuvliga "Kaana coat short (sand)"!!

Önskar dig P en härlig dag!

Hälsningar från Sophia i ett höstfint Bohuslän!

Anonym sa...

Hej!
Kommer här med ett sent inlägg men kan ju inte missa denna chans att tävla om en Chill Norway jacka:) så fina plagg med de små detaljerna som gör plaggen så unika.
Kram Maria

MoPort sa...

Varför jag gillar Chill Norway...

Kan bara svara som jag säkert gjorde många gånger när jag var liten....DÄRFÖR! Simple as that!

Ord är överflödiga, de underbara kläderna talar för sig själv!

Malin

Anna B sa...

Hallå!
Jag vet inte om Du har de bästa tävlingarna eftersom jag inte har något att jämföra med. Jag följer nämligen bara en blogg och det är Din! Men det står ju helt klart att Du har fantastiska tävlingar!
Chill Norway hade jag aldrig hört talas om förrän jag "trillade in" på H of P. Jag äger ännu inget C N-plagg, så när det gäller kvaliteten så kan jag förvisso inte uttala mig. Men... när det gäller bilderna jag sett; skärningarna och detaljerna, ja då är jag helt såld. C N känns "avslappnat uppklätt" på ett alldeles speciellt feminint sätt.

Anonym sa...

Chill Norways kläder tar fram en av de bästa sidorna hos mig, nämligen mitt inre barn. Chill Norway tillåter mig vara precis så som jag är. Jag är busig, glad och gillar att röra på mig.

Hälsningar från Monika

Anonym sa...

Chill out music, chill out wine, chill out weather. som så många andra "chill" är Chill Norway det perfekta namnet för en avslappnad livsstil med stil och elegans både till vardag och fest.
skulle bli så glad om jag i höst fick värma mig i en kappa från Chill Norway.
/Malin W

Anonym sa...

Vill verkligen vara med o tävla, i sista stund, hoppas jag hinner.
En härlig kappa från CN skulle sitta fint nu till höst o vinterkyla.
Häliga o sköna med annorlunda detaljer som gör en så fin i alla lägen.
Kram från Carina E

Anonym sa...

Glömde skriva i tidigare kommentar
skrivet cirka kl 12.40 angående CN-plagg gör att jag känner mig vacker och passar, såväl på arbetet som hemma framför brasan.

Med vänlig hälsning
Susanne från Borlänge

fröken knopp sa...

Åhh kläderna är ljuvliga, personliga o så underbara..Mjuka o goa perfekta både till fest o vardag, Ljuvliga var ordet!!

Gillas på facebook o så några rader här, tack!!

Kram Elin

Elin sa...

Åh, vad jag vill vara med och tävla. Just nu är jag bara höggravid och tjock och passar inte i någonting. Men snart kommer bebis ut och då vore det ju kul att få vara lite fin. :)

Jag gillar ChillNorway för att kläderna är snygga, ser sköna ut (har nämligen aldrig provat fast jag tänkt det så många gånger) och har så fina, jordnära färger. Man kan ha dem både till jobbet och på fest. Helt perfekt!

Gillar såklart CL på FB också.

«Äldst ‹Äldre   601 – 642 av 642   Nyare› Senaste»