tisdag 18 oktober 2011

TÄVLING - VINN VALFRITT YTTERPLAGG FRÅN CHILL NORWAY

.
.



Denna riktigt snygga kappa från Chill Norway har jag själv och den heter Dimmy Coat! Nu kan du vinna denna eller någon annan av alla de ursnygga kappor/jackor från Chill Norway som Creative Lounge har i sitt fina sortiment!





 Hallå på er finingar!





Denna höstiga oktobertisdag har jag det stora nöjet att presentera en helt underbar tävling i samarbete med Creative Lounge! Vinsten denna gång är inte mindre än en valfri jacka eller kappa från Chill Norway. (Kan H of P kanske ha de allra bästa tävlingarna någonsin!?;)

Det du ska göra för att vara med och tävla är att berätta varför du gillar kläderna från Chill Norway i kommentarfältet nedan. Vill du ha dubbla lotter så bli ett Creativelounge fan på Facebook här.

Det går att tävla fram till den 25:e oktober klockan 12.00





LYCKA TILL!




Psst, I Umeå öppnar snart Creative Lounge en ny central butik i fräscha lokaler på  V:a Norrlandsgatan 15!





642 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   401 – 600 av 642   Nyare›   Senaste»
Anonym sa...

Underbar tävling!! Skulle vara drömmen att vinna då jag precis gjort mej av med min gamla jacka och letar ny. Chill Norways kläder har underbar kvalitet, fina detaljer och är supersköna!
Kram Linda G

Anonym sa...

Hej,
Chill Norways kläder är bara så vackra! Kvinnliga, bekväma, enkla men med otroligt fina och välarbetade detaljer - allt som en heltidsarbetande mamma sucktar efter. Så.. man hoppas på tur!!
Ha en fin dag//Pernilla

Anonym sa...

Hej,
Chill Norways kläder är bara så vackra! Kvinnliga, bekväma, enkla men med otroligt fina och välarbetade detaljer - allt som en heltidsarbetande mamma sucktar efter. Så.. man hoppas på tur!!
Ha en fin dag//Pernilla

Anonym sa...

Hei Petra og Creative Lounge :) jeg liker Chill Norway fordi de får meg til å føle meg som verdens fineste mamma kjæreste og kvinne ;) jeg er allerede fan av CL på Facebook :). Klem fra Siv , Mail : sivcathrin75@hotmail.com

Anonym sa...

Just nu verkar det som att tävlingarna hos dig överträffar varandra!
Jag vill jättegärna var med och tävla om en jacka frå Chill Norway. Gillar dem mest för att dom lyckats förmedla det lilla extra genom sina vackra och söta "add ons". SNygga broderier, häftiga knappar och coola budskap. Jag gillar helt enkelt deras stil.
SJälvklart är jag också ett fan på FB.

Hälsningar
Susann Cederlund

Johanna sa...

Hej!
Jag har aldrig haft koll på dessa kläder innan jag började läsa din blogg, och nu tycker jag att de är så fina (iaf på dig :) ). Jag håller på med en viktresa och har gått ner tio kilo och denna jacka skulle vara en underbar present till mig, och en morot för att ta tio till.
Johanna

Lina sa...

Jag älskar Chill Norways kläder för att deras designer har förmågan att få alla kvinnor att känna sig kvinnliga i deras kläder. Sen är alla detaljer helt underbara med romantiska volanger, spetsar och broderier. Jag känner mig som en prinsessa i deras kläder och alltid välklädd även i velour! Kram Lina

Lina - mamma till Astrid sa...

Varje plagg är unikt med alla härliga små detaljer. Det plus mysfaktorn och kvaliteten gör att man vill bära Chill Norway varje dag, speciellt nu när man är mammaledig och går hemma och myser med sin lilla bebis :)

Stor kram och tack för en fantastisk blogg!

Anonym sa...

Jag gillar att Chill Norway är fenimint och sött, vilket gör att vem som helst känner sig extra fin i deras kläder! Vem vill inte göra det när det blåser och regnar på hösten? Skulle jättegärna vilja vinna den fina jackan på bilden då jag hela detta året mått ganska dåligt pga mitt jobb. Ska äntligen få komma till ett nytt om en månad och vad vore inte kanon om en nya snygg jacka när man börjar på "ny kula"? :)
Tack för en kanontrevlig blogg och att du ändå tar dig tid till att fixa sådana fina tävlingar!!

Kram Theresé

Anonym sa...

Du har helt klart de bästa tävlingarna, inget snack om saken! :-)

Chill Norway ha super snygga och stiliga kläder som verkligen passar kvinnor i alla åldrar och alla yrkesgrupper. Materialen är allt från skira klänningar till gedigna kappor med andra något för alla! :-) Skulle jag beskriva Chill Norway med ett ord skulle det vara Vardagslyx.

Jag har också blivit ett Creativelounge fan på Facebook så jag hoppas på vinst med två lotter.

Kram Maria Magdalena

Anonym sa...

Kläderna tilltalar mig för att de innehåller en blandning mellan landet och stan. //Helly

Anonym sa...

Chillnorway kläder gör mig glad, och jag känner alltid mig fin i dessa kläder. Passformen perfekt för den skandinaviska kvinnan, och färgerna är vackert komponerade
annika.andersson@aol.se

Louice sa...

Vilken fin tävling! Klart man vill vara med och tävla och självklart gilla på fb!

Till en början vill jag bara säga att jag tycker att du har en väldigt fin blogg, inspirerande, mysig och lagom av allt! Du har verkligen känsla för det du håller på med! Roligt att få ta del av den!

Nu till tävlingen och varför jag tycker om chill norways kläder, det gör jag för att dom har precis det ligga extra, små detaljer som gör den lilla pricken över i:et! Sen är det fantastiskt tycker jag att det finns för alla tillfällen, om man vill gå hemma en dag i bekväma kläder kan man det. Och ska man på fest så finns det till de! Och jackorna är helt klart snyggast på marknaden!

Hoppas nu på tur med 2 lotter!

Kram Louice

Anonym sa...

Vilken fin tävling!! Den piggar upp såhär i höstrusket. Varför gillar jag kläderna från Chill Norway? Jag skulle nog säga så här...vem skulle inte gilla dessa kläder? De är ursnygga, har fina detaljer, är användbara till allt, bra kvalitet och tillslut men inte minst är de fantastiskt sköna.

Jag har spanat länge på en Kaana Coat men tyvärr har lite oväntade utgifter den här hösten gjort att jag fått drass med min flera år gamla höstjacka..så vem skulle inte bli gladare än jag att få ta hem vinsten i denna tävling.

Jag gillar sedan länge CL på FB.

Tack Petra för en fin blogg och jag hoppas att du inte ger upp ditt bloggande trots att du fått många mindre fina kommentarer på din blogg under hösten!

Kram Malin i Linköping

Anonym sa...

Att vara ägare till 3st ChillNorway plagg betyder att man nästan varje gång man har ett av plaggen på sig får frågor om vad det är för märke och vart man kan köpa dem.
Jag tycker bara det är kul, för då vet jag att jag har lyckats med mitt klädval.
Att vinna en Dimmy Cout skulle få mig att lysa upp hela vår stad i vinter, och förmodligen få massor av frågor…..

Om jag hade facebook så skulle jag självklart vara ett fan av Creativelounge.

Anonym sa...

Upptäckte och föll handlöst för de underbara Chill Norwaykläderna genom din blogg. Älskar de små detaljerna, de sköna materialen och att kläderna funkar både på jobbet och hemma i soffan. Hoppas på tur med mina två lotter!

Hälsar Annica

alexandra sa...

Har aldrig ägt ett Chill Norway plagg men känns som jag vet vad jag gillar med dem ändå. Bara känslan av plaggen säger mycket! Kläder som man kan känna sig avslappnad och bekväm i och kläder som styrker självförtroendet. Och bäst av allt är att trots att man bara chillar runt i dessa kläder så ger de en lyxkant i vardagen, så att man kan känna sig fin även de allra värsta dagarna. De dagarna kan man få lite hjälp av Chill Norway plaggen!

Sofia sa...

Kläder som är mjuka å goa men ändå snygga och väldressade bra kombination tycker jag! Å kapporna i vinter de ÄR ljuvliga! Drar dubbellott och håller tummarna hårt hårt hårt!

Anonym sa...

Hej P!

Ja, jag vill vara med och tävla om en vinterjacka.
Chill norways kläder är i fint kvalité
som passar till allt och alla.

Carina R (idaotom@hotmail.com)

Anonym sa...

Skulle bli "själaglad" om jag vann!
Har precis införskaffat en snygg höstjacka jag trivs jättebra i... Men när arbetskompisen planerar en likadan veckan efter, känns det inte lika roligt längre. :( Skulle självklart sticka ut och glänsa betydligt starkare i en Chill Norway!:)
Tack för en härligt inspirerande blogg!

Hälsningar Lolo

Anonym sa...

Hei
Hjertene er eit blikkfang på Chill Norway klærne, dessuten er dei så mjuke og feminine!

Helsing Birte Bruvik

Anonym sa...

Å jeg vil gjerne vinne noe fra Chill Norway. Nydelige klær og lekkert design.
Hilsen Anne-Britt
(abfluge@hotmail.com)

viswpen sa...

Jag älskar kläder med kvalitet och detaljer utöver det vanliga. Önskar att jag vann jackan från CN, den är sååå fin och väcker habegär!!

Har blivit en fan på Facebook också, så jag kan följa detta för mig relativt nya klädmärket.

Anonym sa...

Wow! Säger bara en sak, Dimmy Coat!!! Nu är det väl tionde gången på två dagar som jag är inne och suktar efter den underbara jackan. Har aldrig lämnat en kommentar förr, men om det är någon gång jag verkligen vill vinna så är det nu. ÄLSKAR helt enkelt Chill Norway!

Höstkramar från Charlotte

Anonym sa...

Tänker inte krångla till det...Jag gillar kläderna för att de är så kvinnliga, helt underbara :-) /Veronica Edström

Anonym sa...

Chill Norway lyckas med att ge en personlig touch på sina stilsäkra kläder. jag skulle gärna förgylla mina tidiga mornar med en Härlig jacka.

kram Mia

Pernilla sa...

Du har såååå många fina tävlingar i din blogg men alldeles för många läser din blogg;-) har ju ingen chans att vinna men jag måste ju försöka i alla fall. Norpar åt mig två lotter då jag redan gillar ceative lounge på FB.
Jag älskar Chill Norways plagg för att de alltid använder så underbart material i sin kläder, speciellt den fina velouren. De har också så ljuvliga detaljer med broderier och spetsar. Hoppas på tur! Kramkram

Anonym sa...

Chill Norway gör små detaljer till något alldeles extra, alldeles lagom, alldeles underbara, alldeles rätt!!
Jag skulle gärna vilja slippa min alldeles för tråkiga och alldeles för praktiska jacka för en ur Chill Norways kollektion.
Hoppas på tur! Erika i ett blåsigt Göteborg

Anonym sa...

Tänk om det vore min tur att vinna den här tävlingen.
Chill Norway kläder med kvinnliga detaljer, passar till alla tillfällen.
Känns alltid rätt i Chill Norway kläder.

Mvh Åsa

Julia Karlsson sa...

Jag är helt förälskad i Chill Norways kläder, så stilrena, romantiska, och otroligt snygga kläder! drömmer om att vi äga ett plagg.. Jag gillar er på facebook där jag faktist hittade tävlingen! ;) Kram julia

Katarina sa...

Hej!

Jag vill vara med och tävla! Jag behöver verkligen en ny vinterjacka och flera av deras jackor till höst och vinter kollektionen har jag fallit pladask för. Det som gör deras jackor så speciella är de vackra detaljerna. Ngt liten fin brodyr, ngt motiv eller text, virkade volanger, knapparna, hur tyget faller och den underbara kvalitén. Jag blir glad av kläderna och känner mig kvinnlig när jag bär dem. Åhhh vill ha! Jag gillar Creative Lounge på FB :O)

Ha en mysig torsdags kväll!
Kram

Anonym sa...

Chill Norway är bäst eftersom de gör bekväma, smickrande kläder. De är av hög kvalitet, och har alltid snygga och oväntade detaljer. Jag tycker dessutom att de är smickrande för många olika figurer, och DET är ett stort plus! Nu håller jag tummarna för vinst, för herregud så underbart det skulle vara att göra vintern i en snygg OCH varm jacka från Chill N!
MVH; Sandra Lindberg

Madde sa...

Åh vilken tävling! Gillar Chill of Norways kläder eftersom de är mjuka och sköna samtidigt som de har de där lilla extra viket gör att man kan ha dem både till vardags som till fest:)

Självklart gillar jag Cl på FB;)

Kia sa...

Denna tävlingen gillar jag! Jag gillar Chill Norways kläder för deras kvalitet, otroligt snygga detaljer (jag är fruktansvärt svag för detaljer)och man blir laddad med massor med självförtroende. Framför allt gillar jag att inte se ut som alla andra. Chill Norway klingar fint i mina öron!

Varma Hälsningar KIA

Blitz sa...

Med sine vakre snitt, spennende detaljer, myke linjer og behagelige stoff, har disse klærne erstattet Guds gave til kvinnene. Før trodde jeg det var mannen, men nå vet jeg at det er Chill of Norway.

Klem fra Elin

Anonym sa...

ChillNorway lyckas med att kombinera vackra materiel och kvinnlig design vilket ger ett exklusivt resultat. Bäraren av ChillNorways plagg känner sig välklädd!
Ulrika

Anna-Carin W sa...

Sköna, snygga kläder, med härliga detaljer och bra kvalitet. Dessutom färger som jag gillar - kan man önska sig något mer av ett klädmärke än det?!

Gillar redan Creative Lounge på FB.

annacarinw@telia.com

Anonym sa...

Åh jag älskar ChillNorway för att deras plagg kan få vem som helst att känna sig vacker en grå dag. Kläderna är kvinnliga med underbara detaljer.

Skulle gärna vinna den blå Dimmy coat eller en Oak coat.
Gillar gör jag redan på Facebook.

Härliga hösthälsningar Anna J

Anonym sa...

Att vara ägare till 3st ChillNorway plagg betyder att man nästan varje gång man har ett av plaggen på sig får frågor om vad det är för märke och vart man kan köpa dem.
Jag tycker bara det är kul, för då vet jag att jag har lyckats med mitt klädval.
Att vinna en Dimmy Cout skulle få mig att lysa upp hela vår stad i vinter, och förmodligen få massor av frågor…..

Om jag hade facebook så skulle jag självklart vara ett fan av Creativelounge.

Sofie i Dalarna
Obs såg att min signatur inte kom med tidigare(20oktober 2011 15:56)

Lotta sa...

Jag älskar Chill norway kläderna för att man njuter av att bära dom. Med deras fina detaljer som gör det lilla extra. Jag känner mig fin på jobbet i dom samt chillar i dom hemma. Dom passar alla livstilar och man kan inte få nog av dom!

Kram Lotta

Unknown sa...

Tudelooo... Jag som är halvnorsk skulle bli själa glad om glad om jag skulle vinna denna snygga jackan, älskar modellen och CN´s tänk och former kring de kläder de utformar, så mycket hjärta och känsla.

Jag gillar Creative Lounge sedan länge...

Håller tummar och tår.
Kramis

Hos oss i Nøkkeldalen sa...

Hei! Eg likar Chill Norway på grunn av kombinasjonen mellom pent og komfortabelt, snitta er fine, detaljane søte, og stoffet kjempebehagelig! Rett og slett:)
mvh Britt Kirsti

Johanna S sa...

Hej!

Vilken chans!
Vet inte hur många gånger jag har lagt Kaana Coat i varukorgen hos Creative Lounge... Har dock aldrig vågat klicka på knappen för att godkänna köpet för jag vet att jag verkligen inte har råd.
Föreslog för La Familia att vi ska leva på havregrynsgröt en månad eller två men de köpte inte riktigt den idén ;-)

Att vinna denna supersköna jacka vore ju helt fantastiskt!

(Självklart gillar jag Creative Lounge även på Facebook)

Ha det gott,

Johanna

Johanna sa...

Wow vilken tävling! Jag älskar den blå Kaana-jackan du har. Chill Norway har så fina detaljer på sina kläder, de verkligen utmärker sig jämfört med andra klädmärken. Jag har aldrig ägt något plagg från CN, men oj vad jag har suktat här på nätet! :)

Kram Johanna

Anonym sa...

Chill Norway har kvalitetsklær i herlige stoffer og farger. Detaljer i søm og stoffkontraster gjør klærne unike. Det jeg liker best med klærne er at jeg føler meg pyntet til hverdags.
Mvh Kari B.

Anonym sa...

C reative (lounge jag gillar på FB)
H art
I nspiration
L ovely
L ove

N aturligt
O emotståndligt
R omantiskt
W onderful
A mazing
Y ummy
Love from Carola <3

Anonym sa...

Hej!
Som mammaledig sedan ett år känner jag ibland att jag har tappat bort min stil. Oftast är det helt ok men det är mer sällan jag känner mig sådär fin som man bara gör i helt nya fina kläder som sitter bra! Tur är väl att jag har min fina goa tröja från Chill Norway som jag kan slänga på mig när jag vill känna mig fin, mysig och ändå bekväm. Deras kläder är sådana att man bara kan slänga på sig dem och med en gång känna sig lite extra söt och fin! Skulle mer än gärna ha en av deras jackor! Kram Sara K

Anonym sa...

Jag älskar Chill Norway-kläderna för
- de mjuka, naturliga materialen
- den utsökta designen som förenar det vackra med det praktiska
- att plaggen är både sportiga och kvinnliga på samma gång
- den fina kvaliteten

Dessutom gillar jag budskapet bakom kläderna: Att hitta tiden för de små sakerna i livet och att våga avstå från saker som inte betyder något.

/Emma i Täby

Anna Runkvist sa...

Här sitter en höstglåmig singelmamma som behöver snyggas till. Ett plagg från Chill Norway skulle göra min höst lite vackrare (och det behövs, tro mig). I ett chill Norway plagg skulle jag känna mig romantisk, trendig och het igen!

Silje_T sa...

Hei,

Hilsen fra Norge her:) Det jeg liker best med klærene fra Chill Norway er at du imidlertid ser at det er et plagg fra det merket - det viktigeste med merket er at det har sitt særpreg med ekstraordinære detaljer.

Videre har jakkene en fin passform, noe som gjør at du ikke ser ut som et vandrende eple.

Har også likt siden på facebook - så satser på at jeg har litt flaks denne gangen:)

Hilsen Silje T

Anonym sa...

Älskar chillnorway eftersom då känner jag mig alltid så fin och samtidigt bekväm! Mysiga kläder att gosa in sig i nu på hösten..

Anonym sa...

Åh vad jag skulle vilja vinna någon av dessa underbara jackor!/Sofia

Anonym sa...

Hej!
Igen en underbar tävling!
Chill Norway passar alla, ung som gammal. Praktiska sköna kläder som samtidigt är vackra. Passar både till vardag och fest! Funkar alltså alltid!
Kram, Camilla (Finland)

Anonym sa...

Älskar Chill Norways kläder. Man känner sig alltid extra fin i dessa. De har en egen stil som många försöker kopiera, men ingen lyckas. Hoppas på tur!!!

Kram/Carola

Elin sa...

OM du har ;) Pulsen stiger ju något om man säger så när du har tävlingar som denna!

Det är lätt att falla för alla fina ChillNorway plagg du visar upp här på HoP, både barn- och vuxen plagg.
Jag gillar de charmiga detaljerna på plaggen, text och små hjärtan... och allt vad det kan va :)
Plaggen är lika sköna vare sig det är tänkt till hemmamys eller mer uppklätt!

Anonym sa...

Bästa, bästa tävlingarna hittar man på bästa, bästa HouseofPhilia!!! Super kul!
Tänk att få börja dagen med att sätta på sig en underbar jacka ifrån fantastiska Chill Norway. Hela dagen kommer att bli härlig då deras plagg får en att känna sig speciell. Man blir helt enkelt lite snyggare med dem på då känslan utav dem utstrålar den glädje man känner då man ha dem på sig. Känslan man får när man har dem på sig är orsaken jag älskar kläderna ifrån Chill Norway.
Tack för en super blogg! Ett måste varje dag.
Mia i San Francisco

Anonym sa...

Åh vilket härligt märke det är, det är du philia som har gjort att jag upptäckt det här charmiga märke som har en otrolig personlighet i varje plagg! Och ibland önskar jag att det fanns små söta killkläder också, för flickkläderna är ju bara för fina!!
Går nu in på fb och gillar direkt :)

Kram från Karin Linköping

Karin Danielsson sa...

Jag älskar alla bilder jag ser på dessa kläder och hur fina alla bloggerskor blir i dem . Jag har inte ännu unnat mig något plagg från Chill Norway men nu funderar jag starkt på att klicka hem en Lisbon Dress. Den ser ju helt underbart skön ut och så blir kanske jag lika fin som ni!

ingjerd sa...

"Bærre lekkert"
Har lagt meg til på face oxo.

Anonym sa...

Hej,oj vad du har fina tävlingar! Har försökt delta tidigare men inte lyckats att skicka kommentaren iväg, hoppas nu:) Chill Norways kläder är underbara, kvinliga och personliga, men jag har inte själv haft möjligt att få sådana "drömkläder". En höstjacka skulle vara jätte fint att vinna:) Skriver från Jakobstad, Finland och jag är 45 år, har 5 barn.
Härlig höst åt dig och din familj, du har en fin blogg.
arjauusitalo@hotmail.com

Vita drömmar och choklad/Milla sa...

Hej, underbara tävlingar du har här :O)

Jag har nu blivit vän på facebook = dubbla lotter!

Jag älskar ChillNorways alla söta detaljer. Underbara broderier och volanger. Det syns att det inte är ett plagg från HM när man bär ett!; Kläderna både känns och ser lyxiga ut men är samtidigt väldigt bekväma. En utmärkt kombo.

Håller nu tummarna... :O)
Ha en bra dag!
Kram Milla

Lisa Almgren sa...

Underbar tävling...
Chill Norways kläder är helt fantastiska och får en vid alla tillfällen att känna en vardagslyx utöver det vanliga. Kläderna är otroligt snygga, sköna och väldigt speciella.

Stor kram från Lisa

Ps. Vilken underbar blogg du har

Susanna sa...

Jag vill också gärna vara med i tävlingen! Jag har än så länge inget plagg från Chill Norway, köper mest Odd Molly men har nu börjat snegla mer och mer på Chill Norway. Därför att plaggen har det lilla extra, just den där detaljen som förvandlar den fula ankungen till en svan. :) Plaggen är tidlösa, enkla med en kvinnlig touch. Jag gillar redan Creative Lounge på FB. Tack för en inspirerande blogg!

Susannaisaksson@hotmail.com

Anonym sa...

Jag kan ju inte låta bli att testa lyckan i en så här fin tävling. Chill Norways kläder är så söta och flickiga, den fina jackan på bilden var ett perfekt förslag på hur jag skulle vilja se ut i vinter.

Vänliga hälsningar

Sofia

Anonym sa...

Jaa, du har nog de bästa tävlingarna!
Chill Norway har superbra kvalitet och kläderna har riktigt snygga detaljer. Jag skulle bli jätte glad om jag van men jag skulle ha svårt för att bestämma mig eftersom att det finns såå många fina jackor och kappor.
Kram Jenny

Anonym sa...

C harmiga
H ärliga
I 'm in love!
L juvliga
L ättanvända

N jutningsfulla
O h så vackra...
R omantiska
W hat a feeling!
A lways on my mind...
Y ipee om jag vinner!

Creative Lounge får gärna styla mig! hälsar: Karin i Värmland

brasse22@gmail.com

Elin sa...

Jag älskar Chill Norways kläder för att de är både snygga, sköna och passar verkligen alla! Jag har länge letat efter en snygg höstjacka och nu äntligen hittat den hos Chill Norway (kaana coat). Skulle va perfekt att vinna eftersom jag just nu går runt och fryser i min lilla skinnjacka! :)

Ida sa...

Fantastiskt fina kläder med härliga små detaljer, precis vad jag önskar mig..

Anonym sa...

Hej hej! Här tar jag chansen och prövar min tur! Jag har en mapp med inspirationsbilder på i ett collage som fångar min önskedröm om klädstil ska se ut och chill norway finns med på många bilder. Jag vrider, vänder, tänker och drömmer, försöker köpa liknande. Men hur ett chill norway plagg känns att ha på sig? Det bästa med plaggen? Det vet jag inte. Det finns inget utrymme alls i vår ekonomi för ett sådant köp så det finns ingen chans heller att jag kommer få veta- om jag inte har den otroliga turen att få vinna! varma hälsningar
malinahlund@hotmail.com

Anonym sa...

Hej!
Absolut toppentävlingar i den här bloggen. Än så länge har inte turen varit på min sida, men nu så kanske det är min tur!!

Chillnorway är en favorit hos mig.
I de kläderna behöver man inte skämmas för sig.
Mjuka och sköna med otroliga detaljer, jag är redo för alla bataljer.
Plaggen har så vackra namn, att vinna ett ytterplagg nu skulle vara en lycka. Visst är det äntligen min tur nu? Det kan man få tycka!

Gillar även på FB för dubbla lotter.

Mvh Stina A

Mia sa...

Chill Norway har hittat sättet att få oss kvinnor att känna oss vackra... Inte bara på insidan utan också utsidan... Kläderna är vackra,mjuka och har den där extra detaljen som gör allt!! Helt enkelt LOVELY!

Fantastisk tävling!!!

Gillar på FB...

Kram ♥

Elisabeth A sa...

Chill Norway gör klassiska kläder som framhäver det kvinnliga med fantastiska detaljer. De ser dessutom otroligt bekväma och härliga ut så jag hade blivit överlycklig för ett Chill Norway-plagg i min garderob *blink blink*

Anonym sa...

Jag skulle bli överlycklig om jag fick chans att vinna en svart dimmy coat i stlk M. Har provat den och drömmer om den, men brottas med mig själv om summan på prislappen...

Jag älskar Chill Norways plagg. Det är fantastiskt att samtidigt som man känner sig bekväm och avslappnad faktiskt också få bära något vackert och kvinnligt med massor av roliga och snygga detaljer. Allt detta tillsammans med god kvalitet gör att Chill Norway just nu är mitt absoluta favoritmärke.

Hoppas på tur! Önskar alla en härlig lördag!

Med vänlig hälsning
Anna Maria H

Anonym sa...

Jag skulle bli överlycklig om jag fick chans att vinna en svart dimmy coat i stlk M. Har provat den och drömmer om den, men brottas med mig själv om summan på prislappen...

Jag älskar Chill Norways plagg. Det är fantastiskt att samtidigt som man känner sig bekväm och avslappnad faktiskt också få bära något vackert och kvinnligt med massor av roliga och snygga detaljer. Allt detta tillsammans med god kvalitet gör att Chill Norway just nu är mitt absoluta favoritmärke.

Hoppas på tur! Önskar alla en härlig lördag!

Med vänlig hälsning
Anna Maria H

Anonym sa...

Chill Norway är det som en kvinna behöver, plaggen får en att känna sig avslappnad men ändå elegant, söt och stilig på samma gång! Med Chill Norways kläder på sig så känner man sig liksom lite kär på nåt sätt!

linneaalenius@yahoo.se

Anonym sa...

Dette må jeg være med på!! :)
For ca to år siden fikk jeg øynene opp for Chill Norway klærne, kjøpte en kjole som jeg er like glad i enda. Deilig stoff og fine små detaljer på, blir ikke lei av den. Klærne er tidløse og evigvarende nesten! LIKER!! Så om jeg skulle vinne en jakke blir det stor lykke her i huset! :) Takk for en fin blogg! (Liker selvfølgelig CL også!!)
Klem fra Heidi K i Norge

Anonym sa...

Å vilken tävling,jag har tittat så på den fina Paddy coat å jag önskar så innerligt att den vore min,så jag gör att försök i denna tävling och hoppas att jag denna gång har tur att bli en lycklig ägare av ett chill norway plagg./Sabina

Fru Trippel sa...

Jeg gir ikke opp og håper at en fra grannelandet har en sjanse:) Jeg synes Chillnorway har flotte klassiske snitt med kule broderte detaljer. Jakken Dimmy coat fremhever de fine feminine formene og er aldeles nydelig sett både for- og bakfra:) Kvalitetsklær med passe laidback stil.

Klem

Anonym sa...

Oj att mitt inlägg ska läsas, synas och uppskattas i klass att vinna en av de underbarasate plagg som finns Chill Norways kläder... Nä vad ska jag säga? en är att bära? aldrig råd att köpa själv så att få en i vinst skulle vara samma känsla som att vinna på lotto plötsligt händer det.. jag bär en Chill Norway jacka.. nä *nyper mig i kinden* nu drömmer jag igen.. skulle jag?? mot alla inlägg under mig..*kikar på alla underbara kommentarer* nope inte jag men ändå kanske??? Chill chill chill jag vill vill vill.... //Sophie

Anonym sa...

Hej, vilken kul tävling :)

När man bär Chill Norways kläder är det ingen risk
att man känner sig annat än moderiktig och romantisk.
Detta märke har en charm som få andra
lediga, vackra och kvaliteten kan man inte klandra.
Dessa kläder passar oavsett i vilken ålder du är
gammal som ung med elegans du dem bär.
Om jag vinner den utlottade jackan
ska jag stolt bära den bland mina vänner
och rekommendera dessa vackra kläder till alla jag känner.

Tack och Hejfrån Annika

Love and be proud sa...

Hej, jag deltar gärna!

Chill Norway kläderna är för mig "tuff-romantiska" som gjorda för dagens kvinnor!
Helt underbara!

Välkommen till mig du också1

frida jensen sa...

JAg älskar Chill Norways kläder eftersom de passar min livstil perfekt!

Snygga, mjuka, mysiga och alltid rätt! Både till vardag, fest och mys i soffan.

Gillar redan sidan på FB.

Frida
www.fridajensen.wordpress.se
rauha78@hotmail.com

Anonym sa...

Självklart vill jag delta här och har även "Gillat" fina Creative Lounge på FB. Chill Norway har oerhört sköna och smickrande plagg med finaste detaljer. Plaggen skänker mig glädjande många komplimanger och också härliga minnen av min norska bestemor (farmor)! Kan inte annat än älska Chill Norway!

Kram Karolina

Lotta N sa...

Hej!
Har en kaana coat men är i stort behov av en lite finare Dimmy kappa. Tyvärr är ju inte plånboken lika full när man är mammaledig!;)

Blev för ca 6 månadersedan CN frälst främst för dess kvalitet och underbara design. Älskar känslan att få känna sig bekväm OCH snyggt klädd på samma gång!

Kram

Anonym sa...

Hej!

Jag älskar ChillNorway för deras härligt mjuka omfamnande kläder med mysiga och vackra detaljer. Man känner sig alltid snygg i dem, och jag njuter att bära dem.
Vore jättekul att vinna ett CN plagg, och gillar Creativelounge sedan länge på FB.
Hälsningar
Ellenor

Karolina Nilsson sa...

Oj wow. Jag ska nog fatta mig kort för jag brukar ändå aldrig ha turen med mig =) Jag är ett stort stort fan av ChillN och spanar dagligen in på Creative Lounges sida. Typiskt nog har jag nu pluggat i tre år och faktiskt aldrig haft råd att beställa hem ett endaste plagg därifrån. Kanske därför jag hoppas lite extra på min tur denna gång, även om jag ser att många andra så fint skulle ge bort plagget om de vann. Ibland tror jag att man måste få vara liiite ego om man har samvete till det och gör saker för andra ändå =)

Jag har ju faktiskt aldrig haft chansen att bära ett plagg från ChillN men jag kan ju bara tänka mig att de känns fantastiska i kvalitén, mjuka men lyxiga och alldeles fantastiska. En dröm helt enkelt! =)

Jag gillar även sidan på internet =)

Kram Karolina Nilsson
(karolinanilsson87@gmail.com)

Anonym sa...

Chill Norway är mitt val o det är verkligen dags för inköp av en "ny älskling" till vintern. Jag har fallit pladask för speciellt ytterplaggen, vilka passar mig perfekt! Jag känner mig lika välklädd som bekväm i min kappa när jag flänger mellan möten på stan som på söndagspromenaden i skogen. Älskar det kvinnliga snittet o de stilsäkra detaljerna som gör pricken övet i´t!

Ha en fin dag/
Linda-Sophie från Kalmar

Anonym sa...

Wow, vilken tävling! Jag verkligen älskar chill Norways kläder, får mig att känna mig lite bättre och lite snyggare ;) Nu hoppas jag på tur så jag kan få bära en fantastisk kappa i höst!

Ulrika E

Susanne L G sa...

Ibland behövs det inte så mycket för att bli det där lilla extra! Och det har Chill Norways fixat med lite broderi....det e ju som "pricken över i"!!

Jag gillar stilen och har samma smak,...specielt Kaana Coaten som går nedanför min bak! :)

Ååh,..tänk om man kunde ha sådan tur att bland alla dessa tävlande jackan få vinna...ingen skulle bli gladare än mej, hälsar en helt vanlig tjej!

Gillar sedan tidigare på FB
Susanne L G

gotland(at)speedmail.se

Anonym sa...

Åh, en härlig tävling och härlig blogg! Är sååå trött på min gamla tråkiga parkas, så en ny jacka från CN skulle verkligen göra den här vintern lite mysigare:-)

Jag har tre älskade Chill Norway-plagg i min garderob och de är mina favoriter helt enkelt därför att de är varma, mysiga, klassiska, lättmatchade, kvinnliga, sköna, unika och stilrena! Jag använder dessa tre plagg lika mycket på jobbet, tjejmiddagen, finbjudningen och lantstället beroende på vad jag matchar med till!

Trevlig helg!

Åsa E

ansku sa...

Så fin kvalité, design och passform. Små härliga detaljar, som gör kläderna unika.

En Jacka från ChillNorway står på önskelistan. Vilken lycka om man skulle ha turen att vinna! Ska genast gilla på Facebook!

Och absolut H & P måste ha de finaste tävlingar ever!!!!!!!

Kram

anna-lena sa...

Ett Chill Norway plagg
det vill jag gärna ha
får mig att känna mig go och glá

Som en norman från topp till tå
i en exklusiv paletå.

Pilla sa...

Hej!
Ljuvlig jacka! Gillar deras kläder så mycket...mycket för att både min dotter o jag passar i deras designer...mysigt att dela!

Tiina sa...

Vilken fin tävling :)

Jag älskar Chill Norways plagg eftersom de är klassiska och moderiktiga men ändå speciella med deras otroligt fina detaljer. Kläder som gör mig glad och jag känner mig alltid lite extra vardagsfin i deras mysiga plagg! Om jag vinner skulle jag välja en Dimmy Coat, drömkappan!! :)

Jag är Creative Lounge fan på facebook.

Tack P för en supermysig blogg!
Kram / Tiina

amelie sa...

I like Chill Norway because the clothes are comfortable and they have little details on them.
two tickets :)

Veronica sa...

Underbara Chill Norway!

Skulle verkligen inte tacka nej till att strosa runt i en av deras underbara jackor! Tanken har funnits ett tag, men har inte riktigt kunna prioritera dyrare ting på ett tag.

Gillar verkligen deras underbara kollektioner, kan inte annat än drömma mej bort så fort jag ser dessa vackra skapelser:)

Kram Veronica

Monica B sa...

Chill Norway representerar allt det jag älskar med mitt kära fedreland: genuin exclusive nordisk kvalitet, elegant med samtidig användbart, detaljer som gör en glad i vardagen, tidlös romantik - kärlek för all framtid. Att det står "Norway" på huvan är ett extra plus för en sann VIKING!!!
Puss o kram från Monica

Anonym sa...

Vackra, unika, lyxiga kläder som passar till vardag och fest. En så vacker jacka skulle verkligen förgylla min vinter. /Caroline B

Johanna mamma till Elna sa...

Chill Norway har så mysiga kläder men man får ändå en känsla av lyx och glam vilket man kan behöva i vardagen! I Like!!!:) Ha en fin dag!

Syndare sa...

Trevlig tävling! 2 lotter tack.

Gillar redan creative Lounge på fb

Mode för vuxna kvinnor som vill kunna behålla sin femininitet men samtidigt busa runt!

Emma sa...

Jag är med och skulle gärna vilja vinna den här: http://shop.creativelounge.se/se/art/chillnorway-oak-jacket-dark-grey.php
Tyckte att den var väldigt snygg! :D

e-vickan@hotmail.com

Herr og Fru Nordnes sa...

Hei! Chill har utrolig mye fine klær og den svarte jakken er bare fantastisk. Jeg har trykket liker på facebook og håper for alt de er verdt at dette blir min burdagsgave i år:)) super konkurranse....!

Klem fra Eva

Halvan sa...

Vilken härlig vinst!
Jag gillar Chill Norways kläder för det är bra kvalité och fina detaljer som passar både gammal och ung och den som är gammal och känner sig ung ;=) som man känner sig speciellt fin i både i vardagen och till fest!
Kram Halvan

Alex sa...

Wow vilken tävling!
Har endast mysisar från chill norway men vill gärna vara lika fab som dig och andra fashionista bloggare i höst.
Om jag nu skulle vinna vill jag ha en kaana coat stl s.

Lisa sa...

Åh, Chill Norway har kläder för så väl vardag som fest. Underbar kvalité och ursnygg design med små fina detaljer.

Anonym sa...

Hello!

Ja, H of P har verkligen de bästa tävlingarna ever!

Chill Norway´s kläder är verkligen allt i ett...vackra, sköna, välarbetade med fina detaljer, lika bra till vardags som till fest. Riktiga ögongodisplagg!!!

Är facebookfan sedan länge :-)

Kram från Fia

Fia sa...

Svårt att förklara varför man gillar Chill Norway! Det är bara DET på deras kläder. Unika, underbara, å kvalitet! Det är dom starkaste orden som ploppar upp. Man är liksom fast bland deras kläder och även fast man handlar annat så kommer man alltid tillbaka till CN. Jag tycker om att det inte är massproducerat och man får kämpa för varje plagg ! Gillat på FB dessutom!!! Ååå tack igen för en underbar tävling !

Hanna Blombergsson sa...

Chill Norways kläder är underbara! Mjukt feminina med detaljer som gör att kläderna får det där lilla extra. Min lillasyster är vacker inifrån och ut, som nyutexad dansare från Balettakademin har hon en skral ekonomi och kan bara drömma om så vackra kläder. Det vore fint att få ge henne en vinterkappa i examenspresent! Med systers stolta hållning skulle kappan verkligen visa sig från sin bästa sida :)

Hälsn Hanna H

Anonym sa...

Oj vadsnygg den var.varför jag gillar Cilli Norway är att dom sticker ut lite mer än anndra kläder. Så snygga.
Mvh/Niccan

Nora sa...

Morgon!
Jag vill absolut vara med och tävla om denna helt underbara kappa.
Jag tycker att Chill Norways kläder är unika,kvinnliga och vackra med spännande detalj.

Lauras gård sa...

Vilken underbar tävling!

Jag gillar Chill Norways kläder för de är så kvinnliga och romantiska samtidigt som de är rejäla med en underbar kvalitet. En fin kombination med andra ord.

Jag tar två lotter. Kram Stina Th

Fru M sa...

Hei
Elsker chillnorway klærne for de er så klassisk og stilige. Åh som jeg ønsker meg en slik jakke..Ha en fin søndag. Mvh Å

Anonym sa...

Chill Norway lyckas verkligen kombinera romantik och edge, och samtidigt en känsla av välklädd lyx, utan att det blir "classy".
Detta lämnar utrymme för att tillbehör och accessoarer kan avgöra vilken känsla man, för dagen, vill accentuera. Dessutom är deras plagg sköna, vackra, välarbetade och innovativa. De kombinerar en historisk känsla med nytänkande och framtid!

Malin S.

Anonym sa...

Oj,vilken underbar tävling du har igen.Jag vill gärna vara med.

Chill Norway kläder ser ut så fina,de har vackra detaljer och god kvalitet men de är så dyra att jag inte kunnat köpa.Jag har tre barn,de komma först när jag köper nya kläder.
Jag kan bara hoppa att jag skulle vinna,då skulle jag absolut vilja ha en Dimmy Coat!;)

Gillar på FB.
Tack för en fantastisk blogg!

Kram Leena

Malin sa...

Åhhhh, vilken underbar tävling! Igen... ;O)

Jag har själv aldrig haft äran att äga ett plagg från Chill Norway och har mest sett dom på nätet. Deras kläder är så fint kvinnliga med de underbart vackra detaljerna och med en romantisk touche och som man kan bära både till vardags och till fest.
Oxå gillar jag att de har tänkt funktion när det gäller kläder till våra små prinsessor, de ser så sköna och mysiga ut.

Gillar sen tidigare Creativ Lounge för att få härliga uppdateringar därifrån.

Ha en fortsatt bra dag i det underbara höstvädret!
Varma kramar från Malin i Kristianstad.

cissi sa...

Jag gillar cillnorways unika små detaljer på varje plagg och kläderna passar såväl till vardags som fest. jag skulle bli så glad.. kramar.

Anonym sa...

Vad lycklig jag skulle bli........
om jag vann en jacka från Chill Norway. Att jag skulle bli så lycklig för en sådan jacka är för att de passar lika bra till en tunika som tll ett par jeans. Dessa vackra, feminina jackor är användbara till både vardag och fest! Jag hoppas på tur!
MVH Charlott fån Österlen

Anonym sa...

Åh, en jacka från fantastiska Chill Norway hade varit underbart. Just nu går alla pengar till vårt nya hus, men det hade varit trevligt med något till sig själv för en gång skull. jag äger inget av Chill norway, men sneglar ofta på deras kläder i affärerna o på nätet.
Tack för en inspirerande blogg!!
Kram Camilla

Anna sa...

Oj, vet inte riktigt vad jag ska säja om varför Chill Norway är bäst.. för jag har ingen aning!!! Har aldrig haft äran av att äga ett... Kanske kan bli dax nu då? =)

Går raka vägen till FB för att "gilla".

Dessutom första gången jag är här, jättemysig blogg! Hit kommer jag fler gånger!!
Kram Anna

Anonym sa...

ChillNorway erbjudet kläder som utstrålar ren lyx. De är fantastiska, romantiska, feminina och passar alla åldrar. En helt unik design.

Har gillat CreativeLounge på FB, "Olivia Magdalena" :)

olivia.magdalena88@gmail.com

Jennifer Sjösten sa...

När jag var inne på Prinsessans dagboks blogg klickade jag in mig på länken till Creative lounge och jag blev helt förälskad i precis ALLT på sidan! Skulle vara hur kul som helst att få ett av dessa vackra designplagg!! Jag HOPPAS jag har turen att få vinna! :D

Anonym sa...

Kläder från Chill Norway är både vackra och bekväma ...
och även lite exklusiva..
Man behöver inte vara "rädd" att möta ngn som har liknande plagg

Ylva Y. från Vasa

Helena sa...

Godkväll, Chill Norway har allt. Kläder som funkar från slott till koja. Ja, nästan i allafall;) En middag på tumanhand med älsklingen till en mysig stund i barnens koja under köksbordet. Från vernissage på jobbet till vinterstugan i skidbacken. Vad mer kan man begära? Skulle gärna ha garderoben full med deras plagg.

Höstiga kramar från ett kylslaget norr / Helena

Alexandra Sundberg sa...

Det gömmer sig en estetisk blandning bakom ChillNorway. Med sina små detaljer och skärningar som skapar en intressant helhet.
Jag känner mig alltid fabulous i mina myskläder med sin "anatomic shape",såå sköna att det finns en risk att du inte vill ta av dig dem! C'est très comfortable...!
Dem utmärks av en såväl sofistikerad som charmerande bohemisk stil, som gör den moderna kvinnan.
Skulle kännas så otroligt tacksamt att få vinna detta plagg att känna sig lika snygg i som Du Philia! :-))
Stooor Kram!

Anonym sa...

Hej! Nu förstår jag varför.....
I lördags var jag och min fru på middag hos ett enligt mig unika, fantastiska o helt underbara människor. Efter middagen försvann min fru och värdinnan. Hon skulle visa min fru hennes nya höstgarderob. På golvet låg en hög med enligt henne "noppriga" kläder. I garderoben hängde 5 galgar kvar med Cill Norway kläder som enligt min fru ska vara såå unika, fantastiska o underbara. Min förhoppning är att kunna vinna den ultimata presenten till min fru till vår bröllopsdag 31/1-11 mvh Anders

JoHaNNa sa...

jag är absolut med :) är i megabehov av ny jacka men tyvärr finns inte pengarna just nu... så skulle vara toppen bra att vinna en :)

jag gillar chill norways kläder för att dom har så snygga och fina kläder. deras kläder har så underbart fina detaljer på deras kläder. det är verkligen detaljerna som gör kläderna :)

gillar på fb: johanna hellberg

Jennifer Sjösten sa...

Det skulle verkligen vara kul att få vinna en så fin jacka att förgylla höst och vintermörkret med! :D Underbart vackra kläder!
Jag skulle bli så himla överlycklig om jag blev den lyckliga vinnaren!

Anonym sa...

Hej! Åh! skulle verkligen villja vinna in sådan där fin kappa från Chill Norway. Är i kraftigt behov av en ny kappa, men kassan tryter. Skulle verkligen bli jätteglad om jag vann detta fina pris!
Kram från Camilla

maria vang sa...

Hei hei. Jeg liker Chill Norway sin design, farger, feminine snitt og mest av alt at klærene ikke er å se på absolutt alle personer, slik som H&M og andre kjede butikker. Det er klær som jeg føler med pyntet og pen i, samtidig som jeg slapper av i dem:)
Klem Maria

Milli sa...

Husker når jeg såg den første CN-plagget. Sprang etter og måtte bare spørre hva er den för et merke. CN er god kvalite, god design og komfortable.
Jeg har også gillat CL på FB lenge.

Helene sa...

Hei!

En ny jakke hadde vært midt i blinken for meg! Jeg synes Chill Norway har en fantastisk fin design med mange detaljer, og kvaliteten er super! Så en ny jakke hadde vært midt i blinken for meg!
Dimmy Coat ser helt nydelig ut, så jeg krysser fingrene for at jeg vinner denne gang!

Klem Helene

Maria sa...

Provade Dimmy Coat häromveckan i min favoritaffär, den satt som smäck och det var verkligen jag i den kappan! Men jobbet kallade och jag gick tillbaka dagen efter - kappan var såld! Så gissa om jag blev glad när jag såg Din fina tävling. Håller nu tummarna på att denna ljuvliga kappa kan bli min! Gillar redan på Facebook. Hösthälningar från Skåne, Maria

Anonym sa...

Jag gillar chill Norways kläder för att de passar både till vardags och fest. Sen så är de så fint kvinnliga att de passar alla sorters av kvinnor!

Jag gillar Creative Lounge sen tidigare så hoppas på tur!
Kram Monica

Ellinor sa...

Kläderna från Chill Norway är så otroligt vackra och unika. Så flicksöta, men ändå vuxet kvinnliga. Jag älskar helt enkelt deras stil! Jag skulle så gärna vilja ha en kappa därifrån. Min enda möjlighet till det är genom att delta i tävlingar. Så jag håller mina tummar och tår!

Islandgirl sa...

Jag håller precis på att landa i min roll som tvåbarnsmamma. Nu har jag "bara" kvar att landa i mig själv, att få börja känna mig fin igen. Dock behöver jag helt klart en push i rätt riktning för jag har förfallit ganska ordentligt. Dimmy Coat har jag sneglat på under ett tag och jag har alltid älskat Chill N och deras kläder för de får mig att känna mig vacker och fräsch eftersom de är vackra, klassiska och förlåtande.
Kram
Islandgirl

Karin sa...

Chill Norway är min favorit, äntligen har jag hittat en kollektion som gör mig salig! Chill Norway har de små detaljerna som gör det lilla extra! Skön stajl helt enkelt!

Kram Karin

Muffinsmidja sa...

Todelooo!!

Självklart vill jag vara med i denna tävling.
Har längen kollat in jackorna och kapporna men inte kommit till skott ännu.
Varför jag gillar ChillNorway är enkelt.
Har en underbar (mys)dress som jag tar på mej på kvällarna och känner mej riktigt fin och får en fab feeling innan det är dax att krypa ner i sängen. Vilket är bra på många sätt, ;)

Att dessutom få komma i en fab feeling varje gång när jag går ut genom dörren och känna mej speciell i en ChillNorway jacka vore helt fantastiskt.

Gillar på FB, absolut.

Kramar Å.

Martina Bogyo Sandgren sa...

Mina första ord att beskriva Chill Norway är att deras kläder är perfekt figursydda! Deras toppar, cardigans och framförallt kappor sitter som ett smäck vare sig du är 20 eller 60 år. Chill Norway står även för design, ett hantverk, en investering. Varje plagg har sin personlighet, och för en arbetslös fashionista som mig är Dimmy Coat en dyrgrip, en juvel, ett guldkorn som jag bara vågar drömma om!

Martina Bogyo Sandgren (martina.sandgren@gmail.com)

Anonym sa...

Älskar Chill Norway !
Passar lika bra i vardagen som på fest!
Har dubbla lotter då jag även gillat på FB
Hoppas på en ny jacka (skulle verkligen behövas)
Annika Eriksson

Ulrika sa...

Jag gillar Chill Norways kläder för att de är vackra, sköna, praktiska och romantiska. Perfekta plagg för en "perfekt" tjej.

Anonym sa...

Wow! Snacka om underbar tävling!

Jag gillar Chillnorways sinne för kvinnlighet och den perfekta mixen mellan bekvämlighet och exklusivitet. Man känner sig helt enkelt både bekväm och vacker!

Jag har gått och gluttat på just Dimmy coat, men jag har inte vågat prova den än. Den ligger inte i min budget och jag är rädd för att jag aldrig vill ta av mig den om jag prövar den.

Jag har "like:at" Creative Lounge på Facebook och hoppas på tur.

Tack till dig och CL för en super-tävling!

Heja heja, Eva i Uppsala

Agnes sa...

Från Norway Chill
jag gärna vill
ha en underbar jacka
när jag ska ut och flacka :)

& Självklart gillar jag redan detta på facebook:)

Gabriella sa...

Självklart vill jag vara med och tävla i denna finfina tävling :)

Jag gillar Creative Lounge för att deras kläder är både praktiska och feminina! Perfekt kombo för klimatet här.

Våra vanliga dagar sa...

Jag gillar kläderna från Chill Norway för att jag för ett lågt PPA (Pris Per Användningstillfälle) får fantastiskt fina kläder som jag är både bekväm och finklädd i- samtidigt. Gång på gång.

Anonym sa...

Hej!
Jag måste erkänna att jag ännu inte haft lyckan att äga ett Chill Norway plagg, men skulle nästan kunna dö för ett. Jag har följt din blogg ett tag nu, och har verkligen fått upp ögonen för Chill Norway. Dessa plagg ser ju alltid så där lagom (tråkigt svenskt ord, förresten...) eleganta, sköna, detaljfulla och välskräddade ut, utan att vara "för mycket".

Tack för en fin blogg som gör att man alltid blir glad och inspirerad när man läser.

Jag håller nu tummarna, och har även gått in på facebook och gillat. Absolut!

Kram från Katharina i Dalsjöfors

Anonym sa...

varför jag gillar kläderna från Chill Norway? ja kan man inte gilla dom? jo föresten det kan man man kan ju älska dom.
Moa

Anonym sa...

Har sprungit runy i flera veckor och letat jacka och kapap utan framgång skulle vara härligt att få prova äga en sådan skönthet till kappa - love it
//Jessica i Umeå

Nallebr.. sa...

vilken tävling!!
Drömmer om en jacka från chilli norway:)
Varför jag gillar deras kläder?

jag gillar det ChilliNorWay står för, budskapet bakom kläderna att finna tid för de små sakerna i livet och att de är gjorda i mjuka naturliga material som passar kvinnor, vanliga kvinnor som inte alla är trådsmala.
Älskar det lilla extra på varje plagg , de helt fantastiska broderierna, färgerna jaa allt.

gillar på fb och hoppas på tur.

Kram från Linda

Anonym sa...

Heia Norge!!!!
Stil, form og funksjon!!!!!!
Elsker og h &p, deilig å drømme litt om flotte klær og interiør og en flott familie!!!!!

Anonym sa...

Först vill jag säga att Creative Lounge har otroligt fin butik med underbar personal som alltid är lika trevliga och serviceminded. Jag har svårt att hitta jackor och får vara tacksam för de gånger jag hittar någon som faller mig i smaken. Min nuvarande höstjacka har jag haft sedan jag var 15 år dvs i 23 år! Jag har kommit till insikt att det kanske är på tiden att se mig omkring efter en ny:)Chill Norway passar min smak och mina former och skulle säkerligen ta fram mitt vackraste höstjag.

Kramar från Lena i Umeå

Anonym sa...

Skulle kännas fantastiskt bra att kunna spatsera runt i just en sån här snygging! Klassisk, snygg och tidlös.. Jag garderar mig med 2 och nu hoppas vi på TUR! :)

Anonym sa...

Hej!

Efter skilsmässan känns livet tufft. Vad skulle kännas mer FAB än en underbar kappa från CillNorway med alla lovley detaljer. Att få svepa in sig i en sån just nu känns som en dröm och kanske blir den sann :).
Kram Anita

Anonym sa...

Vackra sköna kläder för en småbarnsmamma som vill känna sig lite snygg men samtidigt bekväm!
Kram Maria S

Anonym sa...

Å vilken underbar tävling!!!
Tänk att få äga en alldeles egen fin jacka från det absoluta härliga Chillnorway.
Deras plagg gör mej lycklig inombords, därav känner jag mej fin och på utsidan..
Att ett plagg kan ge en "känsla" är den bästa kritiken man kan få! Eller hur???
Tack för att du ger mej en guldkant i vardagen House of Philia <3

Erika sa...

Jag gillar Chilis kläder skarpt, för att de är en del av mig. På jobbet, i hemmet, i alla sammanhang.

Dubbla lotter förstås.

/Erika

PS. Tack HoP för fin fina tävlingar! Bra jobbat!

Magnus B sa...

Jag vill så gärna att min underbara tjej ska få njuta av höstens äventyr i en kappa från Chill Norway. Tänk att få ge henne en present som är vacker, naturlig och alldeles, alldeles underbar, precis som hon är!

Magnus B i Umeå

Anonym sa...

Klærne fra Chill passer alle anledninger; fest, kosekveld i sofaen, en rolig søndagstur i strålende høstvær og til hverdag og jobb! Bare elsker detaljene, kvaliteten og stilen:)

Jeg ønsker meg en paddy coat i sand/beige om jeg er den heldige:)

Åshild:)

Anonym sa...

Jag har aldrig ägt ett Chill Norway plagg men skulle såå gärna vilja! De har så superfina detaljer, gillar hjärtan och sådana där gulliga saker! Tycker plaggen verkar så mysiga att ha på sig, kläder att känna sig jättefin i men samtidigt bekväma och gosiga.

Kram/ Jenny uppe i Skellefteå

Anonym sa...

Chill Norway har attityd! Vill ha!!
E.O i Småland

Anonym sa...

Älskar dina tävlingar!!
Chili Norway har helt underbara kläder som är gjorda för ett aktivt liv men som dessutom är fantastiskt vackra och sköna och man känner sig otroligt välklädd! Allt i ett, liksom! Just love it!! =)

/ Kristina Persson

Anonym sa...

Älskar dina tävlingar!!
Chili Norway har helt underbara kläder som är gjorda för ett aktivt liv men som dessutom är fantastiskt vackra och sköna och man känner sig otroligt välklädd! Allt i ett, liksom! Just love it!! =)

/ Kristina Persson

Anonym sa...

Hej!
Jag äger ännu inget Chillnorway plagg men jag tycker de är så fina. Fin design kryddat med det lilla extra och fina detaljer.
Har sedan länge gillat CL på FB...
Ha´det gott :-)
Cissi

ANNA sa...

Kläder som Chill Norways,som både sitter bra och känns sköna och samtidigt är snygga är en väldigt bra boost för både humör och själsförtroende, kort sagt, dt blir bättre dagar med CN-kläder på kroppen.

Det blir en lott för mej eftersom jag inte har någon Facebook.

Jennie B sa...

Jag gillar Chill Norways kläder för de är kvinnliga, romantiska men ändå med lite edge så det inte blir för gulligt.
Är redan fan på fb.

Maria Alfredsson sa...

Om jag skulle vinna en ny jacka skulle jag bli mycket glad men förvånad och känna att livet är ganska schysst mot mig trots allt. Vi har en hektisk och svår period i vår familj just nu och det finns ingen möjlighet för mig att prioritera klädinköp för egen del. Dessa kläder från Chill Norway känns nog nästan "too good to be true" för mig men jag tror ändå att jag skulle bära upp en jacka bra om den kom i min ägo. Jag tycker deras kläder är väldigt, väldigt fina.

Vänliga hälsningar
Maria i Kungälv

Emma sa...

Som "svorska" är det klart att jag väljer norsk design. Chill norway har gjort det möjligt för kvinnor i alla åldrar (och barn) att vara skönt klädd och ändå se fräscha ut. Plaggen passar både i glädje och sorg som min mamma skulle sagt det :). Därför ÄLSKAR jag chill norway! Och dör (inte helt men då är det ingen vits med ny jacka...;)) om jag vinner.
Stor kram från Emma

Anonym sa...

Kläderna är kvinnliga, lätta att bära och har en fantastisk design! Bära ett sådant plagg så är dagen/veckan/året gjord!

Anonym sa...

ChillNorway har bekväma och härliga kläder med underbara feminina detaljer som framhäver kvinnan i plagget. Dessutom är kläderna ursnygga!! Hoppas hoppas hoppas. Kram Helena i Mölndal

Min loftgång sa...

Att få svepa in sig i ett mysigt plagg från Chill Norway i vinter, skulle vara en lycka. De har kvalité och söta detaljer gör dem till sitt eget.

Kram Linda

Helena Broberg sa...

Jag är så förtjust i Chill Norways kläder, framför allt för att de andas kvalité, romantik och känsla och för att de är så stilrent snygga samtidigt som de är sköna! De funkar verkligen i alla sammanhang och eftersom de är så användbara är de ju också motiverat att betala lite extra! ;)

Emma sa...

Vilken fin tävling!
Chill Norway gör otroligt vackra och charmiga kläder för alla kvinnor oavsett ålder. Jag älskar Chill Norways kläder för att de får mig att känna mig både feminin, modern och sportig. Vilket passar mig väldigt perfekt! Om jag vann denna tävling så skulle min underbara lilla syster få jackan. Detta för att hon är världens finaste syster som alltid finns där. För två veckor sen blev hon och sin tre månaders son lämnad av sin pappa, efter 10 års förhållande. Jag skulle vilja överraska henne med en "Dimmy Coat" från Chill Norway. Kanske blir hon lite gladare och känner att hon har en jacka som är "one of a kind look".

Är sedan ett tag tillbaka ett Creative lounge fan på Facebook och hoppas på dubbla lotter.

Kramar/Emma

Anonym sa...

Gammal eller ung,
lätt eller tung.
Chill Norway passar alla,
det är lätt att för dess skönhet falla.
Vill gärna i en Chilljacka mysa
och slippa gå omkring och frysa.
Kram Catarina

Sandra Larsson sa...

När kvinnlighet och stilmedvetenhet är idealet,faller det självklara valet på Chill Norway som leder trenden in i resten av 2000-talet.

sandralarsson73@hotmail.com

Vad gör det om hundra år?! sa...

Självklart tar jag chansen att vinna en fantastisk jacka från Chill Norway!

Jag har relativt strikt klädstil i mitt jobb, ofta kostym och skjorta, och då gäller det att framhöva sin personlighet och kvinnlighet i det utrymmet. En fin sjal eller en topp med vackra detaljer eller ett par riktigt fina skor. Klädd i den underbara kappan Dimmy coat utanpå kostymen kommer jag att stråla!

Arbetade detaljer, vackra material och suverän passform gör att det är svårt att motstå Chill Norways kläder.

Jag gillar redan Creative Lounge på fejjan. SÅ dubbla lotter!'

Höstkramar från Josefin

Anonym sa...

Varför jag gillar ChillNorway?!? Jamen, kläderna har ju ALLT! Ta t ex bara jackan Kaana coat! Snygg, tuff, fina detaljer, praktisk och användbar läääänge med sitt löstagbara foder. Blir dessutom prisvärt för genomtänkta kläder blir använda. Helt enkelt.

//Ann-Britt

Anonym sa...

Jag vill inget hellre än vinna en fin ChillNorway jacka. Mitt favvomärke. Just nu behöver jag något som passar mitt hektiska liv. Och vad passar bättre än att gå in på Creative Lounge o beställa en snygg jacka?!

// Cissi

Lizette Ramstedt sa...

Att ha på sig ett plagg från ChillNorway är som att ha fredagsmys varje dag!

Kram Lizette

Designdrömmar sa...

Det vore helt underbart att få vinna en härlig CN jacka. Som tvåbarnsmamma och egenföretagare finns inte alltid tiden att hinna köpa godbitarna i butikerna. Då är det toppen att du finns Petra som inspirerar och ger oss möjlighet att vinna dessa fantastiska plagg. En bättre mix av leisure och lyx än vad Chill Norways plagg är finns inte. Föll pladask för Kaana Coat short olive som skulle förgylla och värma mig de kommande kalla höst- och vinterdagarna. Jag är också ett fan på Facebook. Håller tummarna nu:)

Malin sa...

Hej,Vackra HoP.
Wow, ytterligare en galet bra tävling.
Jag är verkligen ett fan av ChillNorway men tyvärr inte min plånbok just nu, då jag är mammaledig. Skulle ju bli hur lycklig och hur hot som helst i vinter om Dimmy coaten fick följa mig genom vintern, den är ju bara hur läcker som helst. Du kan verkligen det där med att bära upp.....
Jag älskar verkligen Chill Norway för sina unika plagg och detaljerna är ju verkligen en fröjd för ögat för en som gillar det där extra. Ja listan kan göras hur lång som helst men extra pluss till (vad de verkar vara iaf) de urgulliga tjejerna bakom märket. Där all energi med plaggen startar. Nu kniper jag allt jag har=) och självklart gillar jag CL på FB. Höstkramar från mig Malin Elofsson

Åsa sa...

Wiiii! jag vill också vara med och tävla även om det sker i grevens tid ;) Det svåra är ju inte att skriva varför just jag gillar Chill Norways kläder, det svåra är ju att välja endast en enda kappa. Jag menar förstås att det finns en kappa för varje tillfälle i livet. Ta t.ex. Kaana Coat short som passar utmärkt när jag och barnen tar en spontan tripp till lekparken en solig oktober eftermiddag eller Dimmy coat när jag och mannen har lämnat barnen hos mormor för en kväll på tu man hand på en restaurang. Mirabelle Jacket skulle jag ta på mig inför söndagspromenaden med svärmor för att smälta hennes goda porterstek. Paddy coat skulle jag krypa in i om jag vill vara extra snygg i pulkabacken till vintern och sist men säkert finast om ni frågar mig: Oak Jacket som jag skulle använda så fort jag fick tillfälle. Den är så söt!

Självklart gillar jag Chill Norway redan på fb.

Tusen tack till dig Philia som lägger ner så mycket tid på din blogg och fixar med tävlingar och annat som jag tokgillar! En stor kram till dig! Åsa

Anonym sa...

ChillNorway är för alla- uppklädd - vardagsklädd, söt - sober, vackert - varmt, mys - fest och mamma - barn. Kläderna med dess unika detaljer och ögongodis förnöjer både den strålande ägaren och den trånande betraktaren, får man fråga vad det är för en klänning du har!? Lycka! / Sara Eriksson, Luleå

Annelie sa...

Ja alltså dom här kläderna har en slags vardagslyx över sig.Dom förmedlar en slags måbrakänsla med sina färger och materialval. Man vill mysa och strosa runt bland höstlöven eller krypa upp i soffan med dom man håller av mest. Man känner sig elegant och mysig på samma gång. Det finns mängder av kläder att välja bland och smaken är ju så klart olika. Men sen finns det en del som har det där speciella som är ganska svårt att sätta fingret på.Man känner sig bara smått förälskad helt plötsligt.
Nu hoppas jag på en gosig höst jacka. Den ska jag ha på mig när jag rullar fram på E18 och lyssnar på P3. Jag kommer att känna mig lyxig men jordnära när jag hämtar mina fina underverk på dagis och skola. Och 1000 tack för din fina blogg. Ingen har ännu lyckats fängsla mig mer än din.
Kramar från Annelie med www.sockertrollen.blogspot.com

Peggy Emanuelsson sa...

Jag drömmer om lite lyx och flärd för mig. Chillnorways jackor skulle få mig att känna mig vacker!
Mina barn skulle tycka att mamma var fin.
Kombinationen och deras förmåga att skapa kläder som kan fungera både till vardag och fest lockar mig!
Jackan skulle finnas i min garderob ett bra tag framöver.

Kram Peggy

Myke minutter sa...

Jeg vil gjerne vinne yttertøy fra Chill Norway og trekker to lodd! Jeg liker selvsagt at merket er norsk :) Og at den særegne stilen er tøff og feminin samtidig.

Petra andersson sa...

Hej hej...

Jag gillar chili norway för att jag alltid känner mig "rätt" klädd... Oavsett om det är hemma, på jobbet eller i lekparken...;)

Fantastisk tävling, tack för att möjligheten att vinna en kaana Coat <3

Kram petra
P. S gillar cl på Facebook

Anonym sa...

sjuuukt många som tävlar! och det förstår jag då det är sånt fiiint pris!
jag har redan lämnat en kommentar men tänkta att jag kanske kan sneaka åt mig en till lott,;) då jag är en sån där dinosarie som INTE har face-book, har inte ens ngn mobil(say whaat!?)
för jag vill så gärna VINNA denna underbart vackra kappa( för det är just denna jag vill ha!) den är så fiin, kvinlig, vintrig och jag skulle känna mig som en million bucks i den, då jag går längs småstadens gator och fönstershoppar små klappar. den ser så mysig ut!
ha en underbar vecka!
mvh SaraN

Ida sa...

En regnig dag när allt är grått och trist känner man sig ändå fin i ett Chili Norwayplagg och dagen tar en vändning från att vara regnig och grå till att bli en bra och mysig dag.

Marlene sa...

Jag vill hemsk gärna vara med och tävla.Har aldrig ägt något plagg men tycker kläderna är så kvinnliga och med fina detaljer,fastnar för kläder med text,hjärtan och stjärnor på så tufft tycker jag.Följare på fb är jag redan.

Kram Madde

ETT FRIDFULLT HEM sa...

Har klämt och känt, provat och drömt.Dessa kläder från Chill Norway har aldrig fått möjlighet att flytta in i min garderob.Skulle drömmen bli sann är jag världens lyckligaste-om inte fortsätter jag drömma..
Hoppas på tur genom två "lotter"!

Annelie.J

Julia sa...

När jag såg den fina kappan
Blev jag alldeles förtrollad
Den fick genast mig att glömma
Om de andra från Odd Molly :)

Vaker skärning, fina tyget
Broderier, spets, rosetter
Inte minst bekväm, men kvinnlig!
Kan man få ihop allt detta?

Visst man kan
Se resultatet
Många vackra, söta plagg:
Dimmy coat och Oak jacket
Och dessutom fina tagg!

Varför valde jag att rimma
Vet egentligen jag ej...
Kanske för att kunna vinna
Eller för att glädja dig :)

Jag vill tacka dig för tävling
Hoppas vinna, men medveten
Att det finns så många andra
Som vill också göra detta!

tack, söta Petra för all inspiration och alla goda tips!
kram
Julia (julijarazd@hotmail.com)

Anonym sa...

Fantastiska tävlingar hos dig! <3

Jag som nästan alltid säkrar med att köpa svarta plagg har kommit på nya tankar... (otroligt!)

Jag gillar Chill Norway för att dom gör fina femenina kläder som för den skull har fina detaljer som ändå har attityd. Inte bara volanger och spets... som är fint på andra men inte passar mig. Jag tänkte först att det inte var något för mig... men nu var jag inne på hemsidan och är helt såld! <3

Nu är det jag som håller tummarna, hårt!
Kram Karin

Anonym sa...

Det snyggaste jag vet är när vi klär oss så att det ser bekvämt ut och dessutom att det är det! Med Chill Norways kläder är detta enkelt! De ser superbra ut och känns säkert helt underbara på. Kläderna är inte `Chill´ they are HOT!!! :)
Skulle vara jättekul att vinna och du har en fin fin blogg.
/ Maria från ett litet småsamhälle i Dalarna

Anonym sa...

Jag vill vinna för hittills har jag bara kunna titta och känna längtansfullt på deras kläder...Behöver dessutom just precis en ny kappa! :)

Anonym sa...

Åh, vilken generös tävling! Så fantastiskt att få gosa in sig i ett vackert plagg från Chill Norway i vinter. Det vore en dröm
att få vinna, tänk om drömmen blir sann......

Mia i Umeå

Aud G sa...

OOOOOhhhh, rekker det akkurat!
Chill Norway er fantastiske klær som passer kvinner som er litt eldre enn 20 ;) De er nydelige å ha på, fantastisk snitt detaljer og kvalitet! Her er dag hadde jeg på den grå genseren som jeg ser at HoP også har hatt på i det siste, da kom en kvinne bort til meg og spurte hvor jeg hadde kjøpt den fine toppen!! kul!!!!
Trekker et dobbelt lodd i pur spenning!!!
Stor klem fra Aud ;D

Samm sa...

I love Chill Norway, so cool, stylish and scandi !
I can't seem to buy Chill Norway in the UK, so this is such a great contest.. thanks for the opportunity.
I adore your blog....xxx

Anonym sa...

Det bästa med Chill Norway är att de gör lika bra och fina barnkläder som till vuxna. Mina trollungar är lika trogna användare som jag för när man väl har köpt ett plagg blir man lite smått beroende.
Kläderna är inte bara sköna utan har den där coola, avslappnande looken och ser ändå så fina och detaljrika ut.

Mina 3 måsten: CL, Chill Norway & H o P såklart!

Hösthälsningar från Monica o trollen i Skåne

Annelie Annie Svensson sa...

Hej!!

Oj Oj Oj vilken tävling!!

Älskar CN kläder i sitt ofta enkla snitt men tillsammans med volanger, spetsar och broderier blir en underbar kombination. Lika fin som man är i soffan framför fredagsmyset lika fin en lördagkväll ute i svängarna, men då tillsammans med ett par tuffa strumpbyxpor eller leggings!
Gilla CL på FB, supertrevlig blogg förresten, :).

Mvh, Annelie Svensson

Anonym sa...

Så fantastiska kläder är som gjorda för mig. Skulle gärna vilja vinna ChillNorway Oak Jacket – Dark Grey i storl M älskar denna modellen.
Kram Jenny

Anonym sa...

Chill Norway plaggen är jättefina - en klassisk bas med en romantisk bohemchic twist med roliga detaljer och passar lika bra för tonåringar som för deras mammor :).

Tyvärr klär den lite romantiska stilen inte mej även om jag skulle vilja det, men min dotter som är 16 skulle vara så fin i en Chill Norway jacka!

Kram, Martina

Gillar såklart CL på FB :)

«Äldst ‹Äldre   401 – 600 av 642   Nyare› Senaste»