tisdag 18 oktober 2011

TÄVLING - VINN VALFRITT YTTERPLAGG FRÅN CHILL NORWAY

.
.



Denna riktigt snygga kappa från Chill Norway har jag själv och den heter Dimmy Coat! Nu kan du vinna denna eller någon annan av alla de ursnygga kappor/jackor från Chill Norway som Creative Lounge har i sitt fina sortiment!





 Hallå på er finingar!





Denna höstiga oktobertisdag har jag det stora nöjet att presentera en helt underbar tävling i samarbete med Creative Lounge! Vinsten denna gång är inte mindre än en valfri jacka eller kappa från Chill Norway. (Kan H of P kanske ha de allra bästa tävlingarna någonsin!?;)

Det du ska göra för att vara med och tävla är att berätta varför du gillar kläderna från Chill Norway i kommentarfältet nedan. Vill du ha dubbla lotter så bli ett Creativelounge fan på Facebook här.

Det går att tävla fram till den 25:e oktober klockan 12.00





LYCKA TILL!




Psst, I Umeå öppnar snart Creative Lounge en ny central butik i fräscha lokaler på  V:a Norrlandsgatan 15!





642 kommentarer:

1 – 200 av 642   Nyare›   Senaste»
Anonym sa...

Jag bar älskar ChillNorway för att deras kläder gör att deras material och stil är så gedigna. Deras kläder har de mest underbara detaljer, som små överaskningar.
Tänk om jag skulle vinna...då skulle jag också vilja ha en Dimmy Coat.

Och en sak till: JAA, du har verkligen de mest underbara tävlingar man kan tänka sig.
Kram /Åsa från Umeå

Irene sa...

Hei Philia!

Jeg elsker Chill Norway klærne for den behagelige følelsen jeg får når jeg har de deilige plaggene på.. Snittet, fargene, mønstrene og de små lekre detaljene! Perfekte klær for det skandinaviske klima og de vakre årstidene.

Beste hilsen Irene

Dronninghuset sa...

CHILL NORWAYS KLÆR ER HELT UNIKE. LEKRE OG PRAKTISKE. KLÆR Å BLI SKIKKELIG GLAD I...
NUYDELIGE BILDER.
LIKER!!!!!!
HA EN DEILIG DAG,
KLEM TOVE I ...........NORGE!

Dr Molly sa...

Underbar tävling! Jag är ett fan på facebook redan!

Chillnorway gillar jag mest för att dom är ett genuint litet företag med en design som passar för en aktiv kvinna i sina bästa år som inte vill klä sig trist bara för att klä sig bekvämt och praktiskt. Underbara detaljer, fina skärningar och perfekt kvalitet!

Kramar

Irene sa...

Hei skjønne Philia!

Jeg elsker Chill Norway klærne for den behagelige følelsen av velvære når jeg har klærne på- snittet, fargene og de små lekre feminine detaljene!

Perfekt for de 4 årstidene vi har her i Skandinavia!

PS! Din blogg er veldig inspirerende og gjør meg glad!

Klem Irene

Mia sa...

Hej! Kläderna är så vackra och tidlösa och i suverän kvalité. Jag hoppas på tur genom två lotter ;)
Tack för en skön och glad blog!
/Mia

Anonym sa...

Jag vill gärna vara med i utlottningen. Om jag vann skulle jag ge jackan till mig 15-åring som behöver en ny vinterjacka. Det är det som är det fina med Chill Norway att kläderna passar alla - både till en tuff tonåring med lite tuffa detaljer eller en 41-årig morsa som jag som vill se lite fräsch ut!!/Ce

lottasworld.blogg.se sa...

Ytterligare en härlig tävling hos HoP! Vad roligt!

Jag som faktiskt är på jakt efter en ny jacka blev lite extra glad av en sådan här tävling. Och jag hittade en ursnygg på CL's sida också, en Mirabelle Jacket i Dark Grey. Åh så snygg jag skulle bli i den ;) Och varför gillar jag Chill Norway's kläder då? Jadu, jag äger faktiskt inget plagg och har nog aldrig sett ett i verkligheten ens. Men, jag har sett dem på flera fina bloggerskor och de är ju så fina, ser så sköna ut och har så vackra detaljer att man kan inte annat än att bli lite kär i dem. Och självklart gillar jag CL på facebook, det har jag gjort länge.
Ha en fin dag! Kram Lotta

Anonym sa...

Hej!Jag vill absolut vara med och tävla om denna helt underbara kappa.Jag tycker att kläderna från Chill Norway är fantastiskt fina och kvinnliga med alla sin vackra detaljer de har.Jag känner mig både kvinnlig och personlig när jag bär dem. Tack för din fina och så inspirerande blogg.

Anna Dalaby

Praliner sa...

Chillnorway gör mig glad och jag känner mig alltid välklädd i deras kläder. Chillnorway har en perfekt mix av kvalité, bekvämlighet och skönhet.

Hannah S sa...

Meeeen, vilka toppentävlingar du har! Helt makalöst :)!

Älskar Chill Norways kläder för deras underbara kvalitet och härliga kombo av den romantiska stilen med de lite tuffare detaljerna! Oslagbart!

Tack för en skön och mycket inspirerande blogg!

MVH/ Hannah S

Josephine H sa...

Som småbarnsmamma älskar jag Chill Norways kläder! De är sköna att ha på sig och har väldigt fina detaljer. Dimmy Coat ser helt underbar ut så om jag vann får det nog bli en sån:)

LIVSGLITTER sa...

Åhhh vilken underbar tävling! Skulle göra allt för att få en sådan jacka!!

Deras kläder är så vackra, feminima och samtidigt mysiga och beväma, att man kan få känna att inte 100 andra i samma lokal bär samma plagg. Unikt!

Självklart gillar jag på FB för en extra lott!

Mio sa...

Jag tycker om Chill Norways kläder för att de är välskräddade, lekfulla och vackra samtidigt som de har god kvalitet och mycket hög mysfaktor!

Mamma till 123 sa...

WOW vilken tävling!!! Självklart vill man vara med...Jag gillar kläderna från Chill Norway mest för att de passar alla, till vardag och fest,långa och korta, smala men även för oss med mer kurvor :) Det kan annars vara svårt att hitta snygga kläder som passar oss lite större, men inte hos ChillNorway...där finns det alltid något man vill ha!!! //Malin Saarenketo

Rachel sa...

Jag vill så gärna vara med i utlottningen! Chill Norway har underbara, bekväma och supersköna kläder :)

Anonym sa...

Jag älskar Chill Norways kläder då de är unika i sin tidlösa design, har bra kvalitet och är framför allt bekväma. Om jag vinner tävlingen kommer jag aldrig ta av mig kappan, och jag kommer vårda den som mitt barn. Jag kommer antagligen sova i den...

Sandra Lööv

BelovedbyLinda sa...

Hehe vad roligt köpte den jackan förra veckan och bloggat om den igår :) Den är Lovely!!

Kram linda

HOUSE OF SVEA sa...

Vilken perfekt tävling nu när höstrusket är här.

"Det jag gillar med Chili Norways kläder är att de är stilrena med en twist. Fina detlajer som ger kläderna den där extra touchen vilket gör att de sticker ut från mängden.
CN´s kläder är användabara alla dagar i veckan, både till vardag och fest."

Tack för en otroligt fin tävling!

Anna

☆Therese sa...

Chill Norway er toppen! Deres klær har en herlig avslappet stil samtidig som klærne er stilige.
Love love - dessuten er jeg veldig svak for hjerter...

Krysser fingre :O)

Anonym sa...

Åh, så morsom konkurranse! :)

Chill Norway er fantastiske klær, som fremstår som både sofistikert og lekent på en gang- det er det ikke mange som klarer! Detaljene på tøyet er morsomme, og gjør det lille ekstra. Kvaliteten er også ypperlig, og det er et must.

Et ekstra lodd for å like CL på facebook :)

Anonym sa...

Fiin tävling :-))
Jag gillar deras kläder för att de gör att jag känner mig fin samtidigt som de är snälla mot kroppen. Detaljrika och vackra. De där dagarna man inte vet alls vad man skall ta på sig fungerar alltid ChillNorway!

Jag är redan ett fan på Facebook

Nu skall jag in och kolla och drömma lite om vad jag skulle välja OM (as if...) jag vann!!!!

Kram
Mia
"Mabimao"

Anonym sa...

Jaaa du har verkligen de bästa tävlingarna ever!!
Åh så lycklig jag skulle bli om jag vann. CN har dom skönaste härligaste kläderna, underbart fina är dom också.
Ps. är redan fan på FB.
Kram Jenny

Anonym sa...

Hej Philia,

En fantastisk tävling igen på en riktig feelgood blogg <3

Chill Norways underbara kläder med sina feminina detaljer gör att jag känner mig både bekväm och vacker! Den bästa av kombinationer.

Självklart gillar jag på facebook!

Kram/
Ulrika Mattisson, Sundsvall

Anonym sa...

Hej....
Vilken underbar tävling.... Jag älskar dessa kläder, känslan av mjukt, bekvämt som ser så vackert, propert ut och känns så norskt och romantiskt... Det är verkligen mig och väcker hemlängtan till mitt andra land!

Ps gillar Cretive lounge och dig!

Hälsningar Marielle

Anonym sa...

SÅ fin premie :)
Jeg liker plaggene fra Chill veldig godt,siden de er vakre OG behagelige- ikke en vanlig kombinasjon! :)
Jeg er allerede fan på FB,så to lodd på meg..

Ha en nydelig dag!

Linda

Marte sa...

Hiesann!

jeg prøver lykken her hos deg for første gang - dette var jo et fantastisk lotteri!

Chill er herlig- mye pga de søte detaljene de har på plaggene sine.
Akkurat passe med detaljer, ikke for mye- ikke for lite:o)

Ha en fin dag!

Marte

Den där Victoria sa...

För en som behöver lite mer glamour i sin vardag, känns Chili Norway som ett självklart val.

Är gärna med och tävlar med två lotter, är fan på deras fb sida sen tidigare.

//Elvira

Anonym sa...

Finns inga finare kläder är chillnorway. Deras kvalite, modeller,för både vuxen och barn är outstanding:) Jätte glad att få en chansen att vinna den finaste jackan/kappan ifrån detta underbara märke <3<3<3

Kram jannike

Anonym sa...

Klassiska,stilfulla och kvinnliga..Jag känner mig alltid välklädd i Chill kläderna.Och jaaa jag vill gärna vara med i den här fantastiska tävlingen. Skulle vara fantastiskt att få bära en så fin jacka den här vintern, som jag ska vara mamma ledig till min blivande adoptiv son/dotter:))

//Louise Andersson

Erica J sa...

Jag älskar Chill Norway för det känns som om deras kläder är gjorda speciellt för mig, de är personliga och alldeles underbara. Dimcoat är som en dröm!

Gillar självklart på FB!

Anonym sa...

Alla ChillNorways kläder känns som unika konstverk, med vackra detaljer, neutrala plagg som är lätt att matcha, mjuka material som är sköna att ha på sig. ChillNorway lyckas att göra kläder som man inte tröttnar på i första taget utan som man vill bevara väl, samla och matcha med varann. Jag behandlar mina ChillNorway som diamenter, jag är riktigt riktigt rädd om dem. För mig betyder ChillNorway KÄRLEK!

Skulle jag vinna så skulle jag se framemot en Kaana Coat short i färgen olive.

PS. Jag har varit Creativelounge fan på Facebook sen länge!

KRAM Mirva
mirva.kantola@hotmail.com

Unknown sa...

Känslan att sätta på sig ett plagg från Chill Norway är närmast euforisk. Man känner sig underbart bekväm men ändå så otroligt välklädd.
Så visst skulle jag må bra av en vinter tillsammans med Chill Norway.
//Camilla

Anonym sa...

Med de feminina detaljer Chill Norway pryder sin plagg framhävs kvinnlighet. Man känner sin vacker på en enkelt och men lyxigt sätt. När jag tar på mig ett plagg från Chill Norway känns en grå tung novemberdag plötsligt lätt och underbar! Kan det vara bättre?

Ha en fin dag, och ja det är nog den bästa tävlingen hitintills <3

Mvh Katarina J Växjö

Anonym sa...

Hei der
Jeg elsker plaggene fra Chill Norway fordi de er laid back uten å bli for chabby chic, samtidig er de feminine med en sexy edge.

Hilsen Kjersti, fra Bergen, Norge

Anonym sa...

Ååå, vad jag skulle bli glad om jag vann! Har tittat på nätet hela hösten på alla fina Chill Norway kläder, men ännu inte unnat mig något plagg.Blir lätt att man istället bara köper kläder till sina fina barn!Hoppas på tur här!!! Carro

Anonym sa...

Fantastisk, sjølvsagt vil jeg være med.
Ein nydlig jakke, og grunn nok til å like klærne er at du veit du får KVALITETS klær med ein lekker look :)
Vil ha :)

Ha ein fin dag, helsing i fra
Henriette
www.snikkerbuo.blogspot.com

Anonym sa...

I want to live, love and enjoy life with no boundaries. In soft,
natural materials and in designs that unite the practical with the beautiful!

With lots of love,
Bente from Norway

Anonym sa...

Jag faktiskt älskar Creative Lounge klädstil. De är bekväma, kvinnliga med mycket vackra detaljer i sköna material. De är så snygga att man vill ha hela kollektionen av deras kläder!


Vänliga hälsningar och kram Catrin

Paula sa...

I just LOVE their details in clothes. Fun stuff with a little twist. I also loved all the coats, the Paddy one and the parka... yammy.

-Paula A-

Pedra Gustafsson sa...

Jag gillar kläderna från Chill Norway för detaljerna är så snygga.

Pedra Gustafsson Vårgårda

Carin sa...

Självklart vill jag vara med! Gillar redan på FB... ;-)

ChillNorway bjuder på en kollektion med femenint skurna kläder, underbara detaljer och kläder som passar utmärkt så väl till vardag som fest!

Kram Carin

Helena sa...

Wow! Finns det någon som har bättre tävlingar än vad du har? :) Har varit på gång att tävla flera gånger men då är det alltid någon liten goding som drar mig i byxbenet eller går lös i kylskåpet :) Men denna tävlingen var för bra för att missa!

Chill Norway har fantastiskt fina kläder och det är du som inspirerat mig (genom dina blogginlägg) med dessa fina klädesplagg. Jag älskar stilen, färgerna och kvalitén. Kläder som passar de flesta till det mesta! Det hade varit en dröm att få gå klädd i deras kläder jämt! Tack för en fantastisk blogg, läser den varje dag! / Helena

Jenny sa...

ChillNorway är mitt nya favvis märke! Jag har blivit tokig i deras mysiga vackra och sköna kläder! Självklart vill jag därför vara med och tävla! Kramar Jenny

Anonym sa...

Att hitta kläder som har ett så eget uttryck, vackra att titta på, passar både till vardag som till fest, till gammal som till ung, det är inte många som lyckas med.
Därför älskar jag Chill Norway!

Love from Lena i Göteborg

Camilla Brännberg sa...

Jag har aldrig klämt på ett Chill N i verkligheten, därmed har jag ju egentligen ingen koll alls på vad jag anser om kläderna. Däremot ser plaggen fantastiskt dressade och kvinnliga ut och jag skulle mer än gärna svassa omkring i en kappa därifrån, de ser toppen ut.
Ett CL-fan på facebook är jag redan :-)
Kram Camilla

trinestil sa...

Jippi - takk snille H of P for nok en topp giveaway!
Som mange nybakte mammaer sliter jeg med og finne klær som både er funksjonell og moteriktig på samme tid, men hos CN finner jeg alltid dette. Man føler seg rett og slett topp og sååå fiiiin i de klærne;D Vil bli så glad hvis jeg skulle være så heldig og vinne. Da får jeg en jakke som både er praktisk på trilleturer i marka og cafemys i byen!
Kos&klem
T

Sofia sa...

Jaaa du har verkligen de bästa tävlingarna!!:)Det vore en dröm att ha en sådan vacker jacka. Åhh vad glad jag skulle bli :) Jag älskar ChillNorways kläder för att de har det där speciella,och alla underbara detaljer som kläderna har. Jag har en tunika från ChillNorway och den är absolut favoriten, såå mysig och skön. Och deras barnkläder är också helt ljuvliga.
Jag gillar Creative Lounge på facebook :)
Kram Sofia

Anonym sa...

Åhhh...! Vem vill inte bära kläder från Chill Norway. Så snygga, mjuka, perfekta detaljer som gör det hela.

Ja jösses så glad jag skulle bli om jag blev den utvalda denna gång =)

Marie

Anonym sa...

Hej!
Har faktiskt aldrig ägt något plagg ifrån Chillnorway, men har många gånger varit inne och kollat på dessa vackra skapelser i mysiga material flera gånger... Har dock aldrig haft råd att slå till att köpa eftersom fattiga studenttiden är här för att stanna ett tag! Så blev jätteglad när jag fick se den här tävlingen som alla dina andra superbra tävlingar :D
Kramar Caroline!

Anonym sa...

Hej!

Utan tvekan den bästa tävlingen någonsin! Kappan bilden har jag själv förälskat mig i. Jag tycker om Chill Norways kläder för att dom både är bekväma och snygga.

Jag tar en Extra lott.

Mvh Amanda Sverre

Stella och Emmy sa...

Du vet en sån där dag när man vaknar och håret är i oreda, huden lite trött och blek. Och benen inte har samma energi som vanligt. Man går och sätter på en extra kopp kaffe men börjar inse att man nog inte kommer vara på topp idag. Man sätter på sig något bekvämt, för allt känns stramt och fel. Hastar förbi framför spegeln och stannar liksom till i farten. Tjejen som tittar tillbaka ser ju inte så tokig ut! Kinderna får en glöd, håret blänker till och benen gör ett litet glatt skutt. Det måste helt enkelt vara jackan från Chill Norway som gör det! Och där är orsaken till varför jag hoppas så att jag vinner. Under de gråa vinterdagarna behöver jag ett sådant plagg!

Stor kram och tack för en inspirerande blogg!

Anonym sa...

Efter man sommaren i hop packa,
då va det dags och ta fram varmare jacka.
När garderoben gapar tom till mig,
kände jag att vad vore roligare än att vara med och tävla om en hos dig.
En lycklig ägare till denna skönhet skulle jag vilja bli,
snyggare finns nog inte att klä sig i.


Tack för en superblogg!!!!

Cissi

Anonym sa...

Vilken superbra tävling! Vill gärna vara med för jag har länge drömt om en ChillNorway jacka...ChillNorways kläder är fina och kvinnliga men ändå tuffa. Kvalitén är hög och detaljerna underbara! "To die for" helt enkelt!!!

Gillar redan på FB!

Mvh Lena

Anonym sa...

Jag gillar Chill Norway för att detta är kläder du gärna köper och behåller LÄNGE! Stilrena och bra kvailté är framtiden om vi ska undvika ett samhälle där vi bara köper och slänger hela tiden.

ankie.eskdahl@hotmail.com

Anonym sa...

God Morgon,
vilken underbar tävling.
Jag tycker verkligen om Chillnorways kläder för den stilrena designen som ändå är full av överraskningar tack vare de fina detaljerna i form av broderier, spetskanter och enkla volanger. Ett chillnorway plagg känns som en yster krusning i en fjällbäck.
Min önskan är en Dimmy coat, många kramar från Camilla Bergkvist

Anonym sa...

Jag gillar Chill Norway för de är snygga,sköna,kvinnliga,mysiga,tuffa,annorlunda,härliga och alldeles alldeles underbara!
Skulle inte sitta fel med en Dimmy Coat på min första New York resa;)

Katta i en liite större stad

Sophie sa...

Hej!

Jag tycker om Chill Norways kläder eftersom de är tidlösa samtidigt som varje ny modell känns som en krispig karamell eller en tidig julklapp. Som student är en Chill Norway-jacka en framtidsdröm, men med lite tur och två lotter kanske den kan bli besannad innan dess.

//Sophie

Anonym sa...

Kläderna binder samman praktiskt med estetiskt, stramt men mjukt, romantiskt och samtidigt en klassisk stil... Kan man hitta något bättre, det tror inte. Kläderna är som en dröm och jag bara väntar på att få vakna och bära ett plagg!

Varma hälsningar, AnnaHanna

Nilla sa...

Absolut de bästa tävlingarna :)

Chill Norways kläder är eleganta, smickrande för figuren och makalöst vackra. Aldrig är humöret så på topp som när man dansar fram i deras kvinnliga kläder med fantastiska detaljer, man kan inte känna sig grå och ful en sån dag! Dessutom är de lika fina både vardag som fest!

Gillar naturligtvis på facebook.

Önskar både dig och din familj och även givets gänget på Creative Lounge en härlig dag!

Kram Nilla

Sophie J sa...

Chill Norway. Namnet i sig fick mig att byta bana, inriktning och se vad som var viktigt i just mitt liv. Väva in sig i mysiga material, mjukhet och lugn. Låta stressen flyta iväg och mysa rundor i gosighet och volanger. Mannen som förändrade mitt synsätt på livet kom just från Norge...så Chill Norway fick bli ett avstamp för den jag är, innerst inne, och den jag vill fortsätta att vara i min framtid. Det vi omger oss med varje dag visar just vilka vi är, vart vi är på väg och vad vi står för. Jag vill vara en mjuk, fin och god person, men också livfull, kreativ och glimrande! Allt detta är jag i just Chill Norway... Var det du också! ;)

Casa of Mia sa...

Vilken toppentävling!
Jag älskar Chill Norway för deras underbara kvalitet, deras kvinnliga touche, användbara plagg till både vardag och fest, samt pricken över I:et supersöta flickkläder så mamma och dotter kan matcha varandra. Kram

Suella sa...

JA! Jag vill vara med:) Det var faktist från dig jag allra första gången hörde om ChillNorway. Gjorde mitt första inköp och det var kärlek vid första ögonkastet;) Bara avgudar deras kläder..

Så om jag skulle vinna, Kaana Coat skulle vara mitt val...

Ha en skön höst!
Kramar Suzy från Finland

Anonym sa...

Jag älskar Chili Norway kläderna för att de är både bekväma, sköna och snygga. Passar både till fritid och jobb då jag alltid i dessa kläder känner mig bekväm och fin. (skulle jag dock vinna denna tävling skulle jag överraska min kära mamma med en fin jacka eftersom hon gärna vill ha en)
/Maria

mari lönn sa...

Hej vill gärna vara med och tävla om jackan. Det finns bara tre ord som uttrycker Chill Norway för mig
"LESS IS MORE"

Ina sa...

Wow!Vilken kappa!

Ja,varför gillar jag då chill Norway?

Underbar kvalité,sköna,mjuka, stilen utan begränsingar,och man kan få till de snyggaste outfits ever!

Jag har haft en dålig ekonomi i många år,men på senaste år har jag kunnat unna mej några "chillpärlor" och de är nog det finaste jag har i klädväg.Nu ska jag drömma vidare om KAPPAN.

P.S Redan ett fan på Facebook.;)

KRAM!

Catrine sa...

Fantastisk tävling!
Chill Norway er bare utrolig vakre og feminine klær. Jeg liker så godt fargene, stoffene og de nydelige detaljene!
Føler meg alltid fin i et Chill Norway plagg! :)

Anonym sa...

Hej, ååå vilken fin kappa, skulle verkligen behöva en kappa för jag äger ingen. Chillnorway har så stilrena kläder o underbar kvalite. Mvh Theresa.B

Anonym sa...

I kläder från Chill Norway känner man sig alltid snygg och välklädd, oavsett arrangemang. Charmigt, stiligt, enkelt, flott men framförallt genuint. Chill Norway är charmig design med hög kvalitee.

Annica

Anonym sa...

En gammal Odd Molly fantast lägger sig platt...Än en gång visar Norge sin styrka och kompetens. Grattis till en super kollektion!
Jag har börjat; en härlig tröja och en härlig kofta har jag köpt. Nu väntar jag på turen så jag kan tacka min gamla Odd Molly kappa för den tid som varit...

En nyfrälst

Anonym sa...

Ååå vilken lycka det skulle vara att äga ett Chill Norway plagg! Äger tyvärr inget ännu...
För mej symboliserar plaggen komfortabelt mode med en självklar touch av romantik. Preciis så som jag vill ha mina kläder!

CoL

VivanDivanGoesFashion sa...

Jaaaa, du har verkligen de bästa tävlingarna. Tack för att vi får lite spänning i vardagen :)

Det bästa med ChillNorway är att när man sätter på sig ett av deras plagg vill man aaaaldrig ta det av sig :) Underbar kvalitet med mjukiskänsla men passar ändå till både vardag och fest...

Jag gillar på FB.

Kram fina P
/Vivvi

P.S Ett tack till CL också förstås D.S

Unknown sa...

HERLIGE HERLIGE KLÆR, love it... om man enten er hjemme med barn og elsker det behagelige. eller ute på kafe med gode venner og føler seg fresh.... klem sylvi.

Anonym sa...

Jag gillar Chill Norway för det romantiska, det söta, det vackra, det kärleksfulla, det mysiga, det feminina.... i deras kläder och design. Och jag älskar Chill Norway för att det påminner mig om Norge som för evigt har en alldeles speciell plats i mitt hjärta!

Tack för en underbar tävling!

Ha en fin dag!!

Rose-Marie i Stockholm

Anonym sa...

Tänk att få överraska en studerande dottern i Östersund med ett ytterplagg från Chill Norway. Företaget har en underbar design som gör att även ytterkläder känns feminina. Skulle vara en underbar julkapp till henne som avbrott från alla sportiga vinterkläder.
Hoppfull Mamma.

Emmgun sa...

Chill Norway gör snygga kläder med hög mysfaktor. Detta gör dem unika!

Jag är redan ett fan på facebook & det är helt underbara tävlingar du arrangerar tillsammans med Creative Lounge. En underbar blogg har du med som jag besöker dagligen. Mvh Emma

Jes/Vita villa vila sa...

Hej P,
Åh vilken härlig tävling! Hoppas så klart på tur nu!

Jag tycker om Chill Norway för kläderna är lika fina till vardags som till fest. Bus-snyggt!

Kram Jes

Anonym sa...

Hei ! Chill gir meg en luksusfølelse i hverdagen. De har et klassisk, men samtidig moderne snitt og utseende som gjør at de er aktuelle flere sesonger. Dessuten elsker jeg fargene !
Tvi tvi :)

Mvh Kine

Anonym sa...

Åh, for en fin tävling!!
Jeg elsker Chill-klærne. Akkurat slike farger jeg liker. Passe romantisk, bekveme og også perfekte til å pynte seg med - med det riktige tilbehøret.
Kan man ønske seg mer?? :-)

Jeg har ønsket meg en Chill-jakke lenge, og kanskje kanskje har jeg flaks nå?

Krysser fingrene!! (Og jeg liker CL på FB selvfølgelig).

Klem, Line fra Norge

Mia S sa...

Hej!

Chill Norway Har så fantastiskt vackra kläder. Tyvärr så äger jag inget plagg därifrån då jag är hemma och är mammaledig just nu. Såg min chans nu i din blogg som jag nyss har upptäckt och tycker är fantastisk med alla fina tips mm.

Vänligen Mia S

Sonja sa...

Chill Norway kläderna passar både för hemma mys och vardagssysslor. Det är skönt att sätta på sig en mjuk klänning när man åker i väg till skolan, man känner sig både bekväm och snygg i de underbara plaggen. Att känna lite extra mys känsla såhär om hösten klär jag mig ofta i Chill N.

Tack för en fin fin tävling,
massor av kramar från Finland <3

Ps. Jag har likeat på fb!

Ewa`s Galleri sa...

Finns det någon som inte älskar ChillNorway???????????????

Ha en riktigt bra dag

Ame sa...

Tänk att få vinna ett underbart plagg
Med Chili Norway´s underbara tagg
Tack snälla Petra och Creative lounge
För att ni ger oss denna fantastiska chans
Att få äga ett plagg som har stil och elegans
Gör hösten och livet till en underbar dans
Jag hade i alla fall känt mig som en prinsessa
Om jag fått vandra med en sån fin höstjacka
less is more, är det som Chili Norway´s stil, för mig är
dess färger och enkelhet med små ögongodis här och där
Lycka är i alla fall det vi alla känner
När vi på morgonen ett Chili Norway plagg på oss kränger

Anonym sa...

Vilken underbar tävling!!

Kläder ifrån ChillNorway har allt! De är vackra, fina, snygga, bedårande och passar ung som gammal.

Hoppas nu på en vinst så klart!!

Kram från mig
/Erica

Anonym sa...

Alla deras kläder är underbara! De är välgjorda, kvinnliga och oerhört sköna att bära. Dessutom passar de såväl till vardags som till fest! Jag skulle vääldigt gärna vilja klä mig i en ny fin jacka/kappa från Chill Norway nu i höst! Varm kram /Emelia

chatarina sa...

Hej! Härlig tävling!
Jag gillar Chill Norway för att dom gör kläder med snits och personlighet för kvinnor i alla åldrar, du är aldrig för ung eller för gammal för att bära dessa sköna,härliga kläder!
Kram Chatarina

Jennisofia sa...

Jag bara ääälskar Chill Norway! Dom har mjuka och bekväma plaggor men ser också superfin ut! Och detaljer är underbara! <3

-J

Fräkniga donnan sa...

Dubbla lotter tack! Är redan FB fan och jag gillar kläderna från Chill Norway för de otroligt fina färgerna och kvalitén. Kläder verkar passar de flesta och dom är slående vackra!
Jag äger tyvärr inga plagg själv, utan brukar drömma om att en dag göra det.. Så jag håller tummarna, på en tidig julklapp till mig själv helt enkelt! :)

Otroligt fin tävling btw :)
Ha en fin dag! kram

Felicia sa...

Åh, vilken tävling!

Det bästa med CL är att det är stilrena, snygga kläder som är extremt gosiga och sköna på samma gång - och kan det bli bättre i höstrusket?

Gillar på FB!

Caroline sa...

Hej P,
Ännu en fantastisk tävling!

Jag älskar ChillN-kläderna för deras alla fina detaljer. Skön kvalitet som man alltid känner sig fin i... Fastnade för ChillNorway när jag såg deras mörkgrå Oak Coat och letade som en galning men lyckades inte hitta någon.

Facebook-fan är jag redan, så fina produkter, riktig inspirationskälla...

Håller tummarna nu!

Kram Caroline
caroline@rosenbi.se

24 sa...

Eg liker chill norway for sitt behagelige design, snitt, fargevalg og passar like godt til ung som til gammel :)

Ha ein fin dag!
Klem Helene

Heléne sa...

En kappa vacker som få,
det är vad jag skulle vilja ha på,
när jag vandrar genom byn,
med snöflingor som fastnat på hyn.
Jag drömmer en ChillNorways vackra och värmande kappor,
när jag vandrar hemåt uppför isiga vintertrappor.
En kappa som värmer mig allra mest, då jag behöver det som bäst. En ChillNorwaykappa som får mig att känna mig underbar, speciellt när himlen är alldeles stjärnklar.

Vilken supertävling Philia, tack!
& Va schysst av CHillNorway att låta dig lotta ut. Hoppas, hoppas jag vinner en av deras underbara kappor.

Anonym sa...

Åh, wow vilken tävling!!
Den som vinner här kan känna sig vacker och lycklig resten av den kalla långa vintern! Lyckliga kvinna...
Jag gillar redan sedan länge Creative Louge på facebook och följer alla uppdateingar där.... Och gillar oxå deras fina hemsida och dess innehåll. Love.

Nu till varför jag gillar CN:
Jag gillar egentligen det mesta med CN, kvaliteten, modellerna, passformen och känslan av att ha ett CN plagg på sig... Jag hoppas verkligen att jag kan få chansen att känna mig som en fin ChillNorway kvinna i en Dimmy Coat denna vintern?? Dimmy Coaten ser helt underbar ut och jag har alltid gillat "duffelcoats" och CN gör det i en riktigt kvinnlig variant....

Tack oxå för en fin blogg!!

Kram Bea
bea_jutemark@hotmail.com

Anna G sa...

Jag gillar Chill Norways kläder för att dom är kvinnligt vackra, bekväma att använda och dom bjuder alltid på något litet extra. Det där lilla som gör att man känner sig lite extra speciell. Det är lyx i vardagen det.

Jag gillar på FB!

Heidi S sa...

Kläderna från Chill Norway utstrålar både kvalitet och design, samtidigt som de är bekväma och ger bäraren möjlighet till Chill Livning. Mångsidiga kollektioner med plagg både till hemmamyset och fina festen - därför gillar jag dem!

Och givetvis gillar jag även CL på facebook, sedan länge!

Vänligen,
Heidi S

Julida sa...

Wow vilken fantastisk tävling!Kläderna är tidlösa och passar alla!! Vem skulle inte vilja ha en jacka därifrån?!?!?

Gillar redan på FB!!

/Ulrika

Anonym sa...

Underbara kläder med kvinnliga, vackra detaljer. Sköna och behagliga material, mysigt och dressat på samma gång. Och framför allt så är kläderna väldigt personliga.
Kappan hamnar verkligen högst upp på min önskelista! Skulle bli så otroligt glad om jag vann.

Sara
sara.e.larsson@hotmail.com

Annette sa...

Hei H of P

Er virkelig blitt glad i klærne fra Chillnorway. Liker de små detaljene med broderier og at de er behagelige å bruke.
Kjøpte min første kjole fra Chill for 4 år siden og blir fortsatt flittig brukt. Så de har også god kvalitet.
Har fulgt din blogg en stund nå og må bare si at du er til stor,stor inspirasjon i hverdagen med både interiør og klær.

Ha en fortsatt fin dag!

Mvh.
Annette

Mamma Maja sa...

Chill Norway passar mig.
En småbarnsmamma mitt i farten.
Kläderna ska vara bekväma men stilfulla.
Dom ska kunna vara med mig både i sandlådan, på lekplatsen och utan att behöva byta om ska jag kunna ta med mig barnen till ett cafe och känna mig fin och stilfull.
Jag är en rörlig tvåbarnsmamma med båda mina barn hemma på heltid.
Kläderna från Chill Norway passar mitt rörliga lekfulla liv, där jag både vill vara casual men samtidigt välklädd, men också kunna leka med barnen, hoppa och springa utan att vara begränsad.
CN begränsar mig aldrig!

Vänligen Maja i Lerum

Anonym sa...

Man känner sig aldrig så vardagsfin som när man tar på sig något från Chill Norway. Då mår man också så bra, och vem vill inte må bra!
hälsning Ingrid

Hilde sa...

Ojoj vilken tävling, underbart! Jag gillar ChillNorway för design och material. Kläderna passar i pricip till allt och har bra kvalité. Sen är jag lite partisk då jag är norsk:)Nu använder jag vårens Oak coat, och skulle gärna vinna en snygg vinterkappa.
Krma

Anonym sa...

Men jag säger bara WoW!!! och WOW!!! igen. Har inte hört talas om ChillNorway men blev helt och hållet Förälskad, när jag gick in på sidan. Vilka helt underbara kläder! Vill ha allihopa. Klart jag vill vara med och tävla för att jag gillar det jag ser helt enkelt :-) Tar en extra lott också // Kram

Tina sa...

Hej där...
Det absolut bästa med Chill norways kläder är att man känner sig alltid avslappnat klädd både på fritiden och på en fest!! det gör det lite extra unikt.

Ha det gott!!
Mvh Tina

karin´@hfc.se sa...

När jag klär mig i en Norway Chill
ser jag äntligen ut som jag vill !!

Karin Nilsson

Anonym sa...

åh bara älskar deras kläder !!fina matrial och underbara att ha på sig och alla tycker jämt att man ser så fräsh ut när man har på sig deras kläder.Har dock inget ytterplagg från dom så det skulle ju kännas härligt att vinna :)
Jättefin blogg och MYCKET trevliga tävlingar!!
Mvh Victoria

Angelica sa...

Hej!
Nu måste jag bara vara med i din tävling för den här jacka blev jag helt såld på, så underbart snygg.
Men är för tillfälligt student och då är inte plånboken den största så varför inte vara med i din fina tävling.
Ja hur kan man inte gilla deras kläder så klassiskt snygga men ändå en liten touch av romantik!
Ha en fin dag tack en fin blogg
Kram Angelica!

Victoria sa...

ÅÅ, vilken tävling!

Det jag gillar med plaggen är att man kan vara mordern & kvinnlig i en kobination av att vara praktisk klädd på en och samma gång! CillNorway har verkligen bevisat att det faktisk går!

Håller tummarna. Hårt!

Anonym sa...

Måste göra varje kvinna lycklig att få bära ett Chill Norway plagg....Kombinationen läcker design och att de är så otroligt bekväma o gosiga.

Ha en bra dag.

Eva H

babarb sa...

Chill Norway är en stor favorit eftersom kläderna både är vackra och bekväma, varje plagg har något extra som gör att man känner sig fin! Självklart är jag ett fan på fb!

Kram från Monica

Jenny Lundqvist sa...

Chill Norway har kläder som gjorda för både det skandinaviska klimatet och sinnet. Nordiskt svala och enkla i stilen med fina detaljer, men samtidigt värmande och perfekta att chilla i!

Önskar en varm skön vinter i en Chill Norway jacka!
Hej från Jenny

Stina i Bromma sa...

Hej, tack för en superblogg som jag hittade tack vare Bloggkommentatrerna.

Jag gillar Chill Norways kläder för att jag älskar stilen - sportig men ändå snygg och lyxig. Dessutom ÄLSKAR jag all små detaljer i form av volanger och små broderier.

Om jag vann skulle jag välja kappan Dimmy Coat och ge den till min fantastiska syster som nyligen blev trebarnsmamma. Hon längtar efter lyx men har varken råd eller tid att shoppa. Och hon skulle passa utmärkt i kappan eftersom långa promenader med barnvagnen har gjort att hon snart gått ner alla sina tjugofem gravidkilon.

Sedan skulle jag bli så avundsjuk på min syster att jag skulle köpa en likadan kappa till mig själv (vi bor inte i samma stad).

Och vips så har Chill Norway fått ytterligare en kund ;-). En sådan redan sneglar på den fina Smile Hood mössan och de coola Mittens vantarna...

<3

Hälsningar

Stina i Bromma

Anonym sa...

Chill Norway har kläder med stil och elegans, fantastiska material som passar både till vardags som till dans....ÖNSKAR sååå jag blev den lyckliga vinnaren av deras underbara jackor/kappor.
/Camilla P, Helsingborg

Unknown sa...

Vilken fantastisk tävling, jag som så trånat efter just denna kappa kommer hålla varenda kroppsdel hårt och hoppas på lycka denna gång ;).
Är redan fan av Creative Lounge på fb.

Det bästa med Chill Norway är att kläderna är lite romantiska och endå passar till lite tuffare stil. Ofta utsmyckade med små härliga detaljer som gör det där lilla extra utan an för den delen ta över.

Kram Ing-Britt

Anonym sa...

åh vilken underbar tävling! Skulle vara så skoj att få glädja min fina underbara mamma med en kappa från chill norway dimmy coat! Min mamma ställer upp i ur o skur för mig och mina barn! Jag hoppas mina barn kommer få en lika fin uppväxt som mig tack vare min fina mamma. Dom älskar verkligen sin mormor!
CHILL NORWAY har så underbara kläder som passar gammal som en ung, vardag till fest spelar ingen roll, men fina smycken eller en matchande sjal blir deras kläder fenomenal! Underbara detaljer och en känsla av lyx är deras kläder kännetecken för mig. Min mor skulle bli så fin i denna härliga jacka och jag skulle verkligen vilja glädja henne med detta plagg!
mvh maria
maria@massageorehab.se
är ett fan på fb oxå!

Anonym sa...

Pssst.... Idag tipsar jag om ett roligt spel för minnet, barnen och oss vuxna på bloggen :) Kika gärna in. Kramar /Emelia

Therese sa...

Hej! Jag blir så glad av alla Chill Norway kläder... Så fantastiskt fina detaljer o underbar kvalitet. Kvinnliga o romantiska med lite edge. En jacka från CN skulle göra min höst o vinter till en dröm =). Som ensamstående mamma har man inte alltid chansen att bära dessa fantastiska plagg därför skulle jag bli så oootroligt glad av denna vinst =)... Tack för en fantastisk butik o fiiina kläder!

O tack Philia för en fantastisk blogg. En chans att drömma mig bort i vardagen =).

Anonym sa...

Älskar deras underbara kläder och ur fina detaljer som gör plaggen speciella. Man känner sig alltid så fin, bekväm och nöjd i kläderna något som gör att man skiner:))
Kram Jeanette Liljedahl

Anonym sa...

Älskar deras underbara kläder och ur fina detaljer som gör plaggen speciella. Man känner sig alltid så fin, bekväm och nöjd i kläderna något som gör att man skiner:))
Kram Jeanette Liljedahl

Anonym sa...

Jag vill självklart vara med i tävlingen! Jag älskar Chill Norway kläderna för deras härliga kvalité samt deras underbara detaljer på varje plagg. De har så romantisk kvinnlig stil som jag gillar.
Berit.N.

Anonym sa...

Hej
En sån ljuvlig tävling, den vill jag ju inte missa. Är på jakt efter en ny jacka så detta passar ju perfekt. Äger tyvärr ingen chill norway plagg, än;) Är ofta inne på olika bloggar bl.a din ;) och ser att kläderna har hög kvalitet och underbara detaljer, blir sjuk,vill bara ha....
Självklart gillar jag CL på facebook
Kram Kicki

Anna F sa...

Hej!

Jag har precis köpt hem mitt första Chill Norwayplagg. Det var en -10 kg-present till mig själv. Jag har sett ChillNorway-plaggen på flera bloggar och alltid varit lite avundsjuk på dessa finingar. Det som gjorde mig nöjd med mitt köp var att jag kan ha klänningen fast jag fortfarande är modell större. Ofta har jag upplevt att lite finare, dyrare plagg passar bättre om man är mindre. Så jag blev så lycklig över att kunna ha denna snygga klänning med snygga detaljer och den passar så bra när man är hemma och är föräldraledig, mjuk och gosig men snygg på samma gång!

Självklart har jag gillat Creative Lounge på Facebook.

//Anna

Sussi sa...

Du har klart dom bästa tävlingarna bland alla bloggar och den bästa bloggen :-)

Jag gillar Chill Norways kläder för att dom känns som en härlig blandning av tufft och romantiskt! Tyvärr ligger kläderna i en prisklass över det som passar min plånbok! Så en vinst skulle kännas som en underbar julklapp i förtid.

Kramar Sussi

Anonym sa...

Underbart med ännu en fin tävling!

Jag gillar Chill Norway för att de har snygga och sköna kläder på samma gång. Dom passar både till fint och till mys. Bra kombo!
Heja Norge!

Bästa hälsningar Johanna

Anonym sa...

Hej!

Vilken glad överraskning! Det svårt att inte gilla kläderna från Chill Norway! Alltid så fina detaljer, härliga material och dova fina färger!!
Man känner sig fin och samtidigt avslappnad!

Har gillat CL på FB sedan länge!

Tack för en härlig blogg!

Kram Linda

Hannah sa...

Åh ChillNorway har helt underbara plagg med många möjligheter! Jag älskar deras fina detaljer och känslan av att kunna vara snygg OCH mysklädd!

Givetvis är jag ett fan av Creative Lounge på Facebook och håller tummarna för att jag ska dra hem vinstlotten! Underbar tävling!

Kram Hannah-Sofia

Anonym sa...

Åhhh... Jag älskar kläderna från Chill Norway för att de är mysiga, sköna och vackra på en gång. Jag känner mig alltid så fin i kläderna och de har det lilla extra!!! Restaurang eller hemmamys = de passar till allt.
Har aldrig tävlat på nätet förut, men nu måste jag prova för skulle jag vinna en jacka så kommer jag att känna mig superfin på mina mammaäventyr:)
/Mammaledig med lille Philip

Jill Jeppsson sa...

Gillar Chill Norway för deras romantiska kläder. Och romantik i livet vill man ha vardag.

Gillar även på FB

Anna sa...

Jag prenumererar redan på CL:s nyhetsbrev och är fan på fejjan för att inte missa ngt av alla deras fina erbjudande. PÅ deras sisa hittar man alltid ngt fint! Jag skulle bli oehört glad om jag fick en jacka från Chill Norway då jag älskar deras fina detaljer i kläderna som gör att man strålar från insidan och ut!

Tack för dina superpeppiga kommentarer i höstmörkret fina Petra!

Anonym sa...

Hejsan,
Åhh vilken härlig hösttävling, vill givetvis vara med och tävla om en underbar CN jacka. Tycker plaggen har ett utseende och färger som ser mjuka och behagliga ut samtidigt som formen passar de flesta kroppar ung som gammal.
Plagg man trivs i helt enkelt.

Kramisar
Helen i mörka småland

Huset på berget sa...

Chill norway har kläder som gör att jag känner mig fin och kvinnlig både till vardag och fest utan att jag känner mig stel och "utklädd".

Kram och ha en fin dag!
Anki

Sofia G S sa...

Jag älskar Chill Norways kläder för att de både är romantiska och tuffa i stilen. Du känner dig välklädd, snygg och bekväm, kan det bli bättre?

Håller tummarna att jag ska få vinna denna tävling och just få känna mig så.

Sofia

Anonym sa...

Oj vilken fin tävling!

Jag tycker så mycket om Chill Norway´s kläder då de gör att jag alltid känner mig fin och "rätt" klädd. Att hasta mellan dagis, fritids, mataffären och jobb i vinter skulle definitivt kännas roligare om jag får ha på mig en jacka från Chill N. Deras plagg passar oss alla tjejer i alla åldrar!

Gillar CL på FB gör jag redan.

Ha en fin dag i regnet!

Elisabeth

Marie sa...

Jag älskar Chill Norways kläder för att de går att variera i det oändliga och man känner sig alltid fin, både till vardag och fest. Jag gillar alla små detaljer på kläderna, så som små broderade ord eller ett litet hjärta.

Jag är redan fan av Creativelounge på FB!

Hoppas hoppas jag vinner, är verkligen i behov av en ny jacka. Min nuvarande trillar snart fickan av!

Anonym sa...

Jag älskar chill norway för att de förenar lyx och vardag i sina kläder. Passar vid alla tillfällen, så fina och välarbetade! Tänk att få inviga vintern i en ny kappa, hoppas på vinst ! /Kristina G

Anonym sa...

Jeg bare MÅ ha Chill-Norway klær. Til mor og datter(6år) Jeg har virkelig blitt hekta på disse plaggene <3 Ser jo at du og gjør det.....er fast følger av bloggen din. Det er veldig gøy å følge med på alt du gjør:)

<3<3<3lig hilsen Marianne

Anonym sa...

Chill Norway kläderna är så sköna, bekväma och snygga helt enkelt.
Nu när man inte är 20 år längre så uppskattas detta ;0)

Är redan fan på FB !

Trevlig dag !

// Lotta A, Helsingborg

a piece of happiness sa...

Helt enkelt för att man känner sig extra fin i Chill Norway. Passformen och tygerna är alltid av hög kvalité. Chill Norway gör kvinnan lycklig.

Ett stort fan av CL på Facebook är jag redan.

:-) LiseLotte

Anonym sa...

Halloj. Vilken fantastisk tävling, tack för du finns.

Jag skulle kunna prata i evigheter om varför jag gillar Chill Norway kläderna, men det ska jag inte. Säger helt enkelt att det är ju galet fina och bekväma kläder som passar alla.

Och naturligtvis är jag ett Creativ Lounge fan på Facebook.
Må gott!
hälsningar Linda Wallberg Bollnäs

jennifer sa...

Åh vilken bra tävling! Chill Norways kläder är underbara, fin kvalité, mjuka material, kvinnliga och fina detaljer.
Vinner jag vill jag gärna ha Dimmy coat :).
kram jennifer
jennifer@bubini.com
Jag är redan ett fan på FB.

Jeanette sa...

Jeg har "digget" Chill Norway siden det kom på markedet både til mor og barn!:-)
Fantastiske snitt og detaljer, en skiller seg rett og slett litt ut når en kler seg i Chill ;-)
Så jeg vil gjerne være med å tar 2 lodd!
En herlig blogg du har.,i dag fikk jeg i posten en lekker Odd Molly trøye som jeg så du hadde på deg på et av dine innlegg så da var det bare å få tak i en - den er helt fantatisk flott! Takk for at du viser og inspiserer meg! ;-)
Ha en fantastisk dag hvor enn du er! :-)

Anonym sa...

Jag skulle välja en Dimmy Coat om jag vann den är så fin.
Jag älskar Chill Norway kläderna för de är gjorde i ett gediget material. Tål att tvättas många gånger(ett måste som småbarnsmamma), de har små vackra detaljer som gör "det" och de passar både äldre och yngre.
Jag känner mig alltid välklädd när jag bär ett plagg därifrån oavsett om jag har en hemmadag eller är på språng!
Självklart gillar jag er på Facebook!
Kram Cilla
P.S Du har de bästa tävlingarna D.S

Dagar hos mig sa...

Vilken lyxig tävling!
Chill Norways kläder är välskräddade med så fina detaljer. Äger tyvärr inget eget plagg ännu, men otaliga är de gånger jag har klämt på kläderna. Hoppas nu på tur! Gillar CL på FB. /Anna

Linnéa sa...

Hej Philia och Creative Lounge!

Det jag gillar med Chill Norway är det viktiga de står för! Deras kläder med hälsosamma ideal för dagens kvinnor och flickor – små som stora, tuffa som söta, unga som äldre – är komfortabla med smickrande passformer, är av god kvalité och med feminina detaljer ger de varje plagg det där lilla extra!
Att det är ett skandinaviskt märke får det självklart att kännas lite extra bra att köpa just Chill Norways kläder.
Ordspråket ”Vill man vara fin får man lida pin” är som bortblåst! Jag skulle snarare säga ”Att känna dig obekväm i dina kläder behövs nu längre ej, klä dig praktiskt och känn dig vacker med Chill Norway”!

Ps. Jag har två lotter :) Ds.

Kram Linnéa Bergman

Anonym sa...

Oj vilken schysst tävling- klart jag vill vara med i kampen om en fantastiskt snygg jacka eller kappa från CN! De har ju så rockiga detaljer på sina alster trots att undertonen andas romantik- häftig combo som passar mig perfekt! Håller tummarna hårt :-)

( och har sedan länge CL på min FB)

Kram
Linda W

Anonym sa...

Fantastiska kläder som skulle göra min fantastiska dotter ännu mer fantastisk. Hon är så vacker och jag skulle så gärna vilja ge henne något riktigt vackert, som ett plagg från Chill Norway!
Önskar dig en strålande dag / kram Lotta

Anonym sa...

Jag älskar Chill Norways kläder för att de får mig att känna mig så otroligt vacker! Det säger allt! ♥

PS. Är sedan länge ett fan av CL på Facebook förstås. ♥ DS

malin.nilsson@azpect.com

HOUSE of ADELA sa...

Underbar tävling! Drömmer redan innan om Dimmy Coat! Magiskt snygg kappa som jag skulle sova i med om jag hade lyckan att vinna!;) Älskar Chillnorways plagg för deras sköna livstilsplagg i underbar design. De ligger så rätt i allt från sanslöst fina detaljer till material och färger. Som att hitta hem;)

Gillar redan på FB och fortsätter drömma...;)

Kramar
Adela

Fröken Luisa sa...

Jag älskat Chill norway kläderna för känslan jag får när jag bär dem. Det blir så många känslor på en gång, jag känner mig välklädd, snygg, enkel, smalare och jag växer nog ett par centimeter över havet då jag bär dem, kläderna hjälper mig att få fram det bästa jag har!

Anonym sa...

Hej Petra!

Man kan ju inte annat en tycka om chill norway kläderna, titta bara hur snygg du ser ut i alla deras plagg, jag vill också se så där tuff och romantisk ut i vinter, så nu hoppas jag på att vinna!!/kram Malin

Elina S. sa...

UNDERBAR TÄVLING!!

ChillNorway kläderna är så tidlösa, sköna och mysiga.

Jag har inga ChillNorway kläderna, eftersom de är ganska dyr för mig.

Tack för en fantastisk blogg och hälsiningar från Finland! :)

Anonym sa...

Hei hei!

Kjempeflott konkurranse!En veldig god følelse å gå med ChillNorway plagg..veldig behagelige klær,som har det lille ekstra som gjør en føler seg litt "exclusive" og blir lagt merke til...noe alle kvinner liker!Får alltid et fint komplimang når jeg bruker ChillN...

Ha en fin dag!!

Hilsen Ann-Helen fra Norge

Em - Mamma till Malva & Tvillingar i magen. sa...

Anledningen till att Chill Norway ligger mig varmt om hjärtat är att deras kläder är så genomtänka! De passar lika bra när man är bortbjuden på middag, när man ska träffa tjejerna för ett glas vin på krogen, hämta barnen på dagis eller bara slappa hemma. Det är bekväma, snygga kläder i fina material med klockrena detaljer - och vem gillar inte det? :)

Jenny H sa...

Underbart sköna, otroligt fina, väldigt vackra - på samma gång! Det tycker jag att är det bästa med CN kläderna! Trots att jag själv drömmer om en CN jacka skulle jag ge denna åt min syster, om jag skulle vinna alltså. Min syster äger inget av CN (eller andra fina populära märken) och har heller inte råd att köpa något.. dessutom skulle detta pigga upp henne i hennes icke-valda ensamhet!
Kram Jenny
P.s. och jo P, du har världens bästa tävlingar :)

Anonym sa...

Jeg har elsket Chill Norway helt siden jeg oppdaget dem for noen år siden. Designet traff rett i hjertet mitt.

Klærne er tøffe, men har mange feminine og flotte detaljer. Fargene og stoffene de bruker, høres så abslolutt til mine favoritter. Klærne er både komfortable og holdbare, samt at de passer både til hverdag og fest.

Vakre, nye Chill Norway klær, kan gjerne flytte hjem til meg. :-)

Jeg er allerede venn med Creative Lounge på FB.


Kari G :-)

karisolen@hotmail.dom

Angelica sa...

Det är inte så svårt att berätta varför man gillar Chill Norway. det är av den enkla anledningen att dom gör helt UNDERBARA kläder :)

Är fan på FB :)

Kram

Amanda sa...

Jag älskar Chill Norways kläder för det är en perfekt mix av sportigt och kvinnligt. Och såklart också kvalitet, funktion och snygg design! Underbara kläder helt enkelt!

Jag är ett fan på facebook sen innan.

creyla@live.se

Thomas sa...

Så denne konkurransen ved en tilfeldighet. Det varmer våre hjerter her i Oslo å lese alle de utrolig fine ordene dere skriver. Tusen takk!! Hilser så mye fra de andre her på kontoret. Thomas

Anonym sa...

Jag skulle gärna vilja vinna ett ytterplagg från Chill Norway. Jag har själv inget plagg från dem men skulle gärna vilja. Jag håller tummarna att jag har turen med mig denna gång. Jag tävlar med 2 stycken lotter.

Ha en toppen dag!
Kram Josefin

Anonym sa...

Naturligtvis därför att man känner sig så fin samtidigt som man känner sig så bekväm. Precis som det ska vara!

Hälsningar Karoilna i Partille

Anonym sa...

Chill Norway´s kläder känns genuina. Tidlöst med en modern flirt, de är sådär kvinnliga som man vill att kläder ska vara utan att blir för mycket!
Love them <3

// Stina
stina.holmlund@telia.com

Johanna sa...

Vilken toppentävling så här i höstrusket! Jag jobbar mycket hemifrån och då passar Chill Norway plaggen perfekt, de sitter skönt och ledigt men man känner sig ändå kvinnlig och snygg!!


/ Johanna i Örebro
(hade problem att posta min tid kommentar så det kan tänkas att jag har två, vilket inte är meningen)

Maria sa...

Åh vilken härlig tävling. Jag är fan sedan tidigare hos Creative L. Älskar verkligen Chillnorway kläderna, varje gång jag får på mig deras kläder så infinner sig en härligt känsla av kärlek, mys och man känner sig speciell. Blir lite extra kär i min man och jag känner mig lite extra fin... Älskar kläder som tillverkas med omsorg och där finns en extra tanke bakom...

Med hopp om lycka!
Kram Maria

Mitt skabbiga chica hus sa...

Åh vilken härlig tävling! Vem vill inte vinna en sån härlig jacka?

Jag älskar Chill Norways plagg för deras feminina stil.
Välsydda, bekväma, moderna, sportiga och feminina på samma gång. Med detaljer som ger det där lilla extra.

Klart jag gillar CL på FB!

Kram Mia

Miss M sa...

Gillar redan på FB!

Är själv galet förälskad i Dimmy Coat och drömmer om att äga en sån, så hade jag vunnit hade den varit självklar!

Älskar deras desig, den romantiska twisten och att det liksom känns nytt och fräscht!

Marie sa...

Jag tycker Chill norways kläder är unika med deras vackra detaljer. Kläderna är romantiska men tuffa på samma gång precis som jag gillar.Dessutom är de tidlösa. Har tyvärr inte fått lyckan att äga något plagg än från Chill norway men någon gång ska väl vara den första?!

Linda sa...

Detaljer!! Jag älskar ChillNorway för deras sinne för detaljer.
/LindaS

Solveig sa...

Chill Norway har vakre plagg som er utrolig behagelige å ha på. Flatterende snitt som passer meg yppelig. Deilige farger og nydelige detaljer. Hva mer kan jeg ønske meg? Jo! En valgfri jakke fra nettopp Chill Norway. Levert av Creative Lounge, servert av verdens beste blogg H of P :) Klem fra Solveig i Oslo

Anonym sa...

Hej!

Jag älskar Chill Norway kläder på grund av att de är skapelser utformade från grym kreativitet, stilistisk säkerhet och varm kärlek.

Skulle bara gå runt och le om mina axlar skulle bära en så vacker kappa.

Vänliga Hälsningar Malin

Agnieszka-2barnsmorsan sa...

Jag älskar kläderna för alla fina små detaljer som finns på alla plagg. Kläderna är kvinnliga men endå väldigt tuffa, inget för den som inte vill ha uppmärksamhet!
Skulle jag vinna skulle jag välja en Dimmy Coate just för att den är så vacker med detaljerna!

Gillar även på Fb:)

MVH Agnieszka Gackowska

Unknown sa...

Snygga,romantiska,håller tiden,kvalité och mer kan säga. Man måste äga ett plagg för att kunna känna och njuta.
Höstliga vindar sabina

Josefin -Happy Days- I nybyggda vita villan Höjdarbacken sa...

Åh vilken fantstisk tävling, vore en dröm att få bli fin i en härlig och mysig ChillN-jacka i den nordiska kylan. Min favorit är http://shop.creativelounge.se/se/art/chillnorway-dimmy-coat-black.php. Tycker om de vackra tidlösa detlajerna med vintagekänsla, modernt, bekvämt samtidigt elegant och avslappnat.

Jag gillar redan CL och följer som fan på FB. :-)

Anna Norberg sa...

Oh! Återigen håller jag mina tummar för att vara den lyckliga i tävlingen! Jag skulle valt "Dimmy Coat" då den hade otroligt fina detaljer och såg väldigt mysig ut! Skulle verkligen förgylla min torftiga höstgarderob!

Gillar på fb gör jag med :)
annanorberg86@gmail.com

Anonym sa...

Vilken underbar tävling!
Bara älskar Chill Norway kläder med det där extra som får en att känna sig kvinnlig och speciell. Blev bara förälskad i denna bedårande kappan "Dimmy Coat"!
Jag gillar på FB
Kram/Eva L-R

Unknown sa...

Kvalité,snygga,romantiska och mer kan man säga.
Man måste äga ett plagg för att kunna njuta och känna.
Höstliga vindar Sabina

Angelica sa...

Jag gillar deras kläder för att de är så användbara! De är snygga att ha till jobbet, jag kan ha de när jag är ute och leker med min son (när man vill vara både bekväm & snygg, inte alltid den lättaste combon) de har en lite "edge" som jag gillar alltså något extra som broderier te.x, det är bra kvalitet och bara alldeles, alldeles underbara :-)

Jag är oxå ett fan av Creativelounge på FB!

Må gott i höstrusket!

Lisette sa...

Chill norways kläder är helt bedårande. Jag vill väldigt gärna vinna :)
Gillar på fb.
Ha en bra dag
Lisette Carlsson

LillaSysterLiten sa...

Å vilken fantastisk tävling. O jag som inte tänkt unna mig en ny jacka i höst. Vore fantastiskt i fall jag vann. Faktiskt så gifte jag mig i en CN-klänning i somras på vad jag tror var årets varmaste dag. Älskar den chica bohemstilen och jag körde på träskor till. Så för mig kommer märket ha en alldeles speciell betydelse. För det var en av de bästa dagarna i mitt liv.

Anonym sa...

Jag älskar kläder som bjuder på överraskningar. Där inget lämnats åt slumpen. Där detaljer som en välarbetad brodyr , en vacker spets eller en söt knapp är pricken över i:et. Där spännande färgkombinationer sätter en oväntad twist. Där materialen är mjuka och gedigna. Jag älskar kläder som passar lika bra till vardag som till fest. Chill Norway får mig att stanna upp!

Barnens vintergarderob är snart komplett. Då börjar min jakt på den perfekta vinterjackan! Plånboken är ju vid detta laget ganska tunn men en jacka från Creativelounge och CN är ju drömmen!!

Gillar redan på fb!

/AnnaB

Anonym sa...

Chill Norway är en klädgarant som alltid ger min outfit en extravagant guldkant.

Mickan sa...

Jag gillar Chill Norway-kläderna för att de ser så härliga ut! Designen, detaljerna, materialet, you name it! De har verkligen lyckats fånga min uppmärksamhet.

Jag hoppas jag vinner då jag börjar vara i behov av en ny kappa/jacka då jag är gravid. Och självklart måste man klä sig snyggt under en av de största händelserna i sitt liv.

Jag gillar på Facebook (Michaela Svensson) sen tidigare. :)

Anonym sa...

Hej HoP!

Ännu en härlig tävling!

Chill Norway har så vackra och fina plagg. Små detaljer som man bara älskar!

Gillar såklart på Facebook!

Hälsningar
Charlotte

Anonym sa...

Vilken tävling:)

Jag älskar Chill Norway för deras små detaljer, man känner sig alltid så fin å kvinnlig i CN´s kläder.
En jacka hade varit en drömm:)
Håller tummarna, FB fan är jag redan.
//Birigtta

Emelie sa...

Snygg design, bekväma kläder och framförallt snygga! Gillar redan på Facebook ;-).

Anonym sa...

Jag har precis upptäckt Chill Norway och är nu helt såld. Jag gillar verkligen att plaggen har bra kvalite, är bekväma och bjuder alltid på någon spännande detalj.Passar alla åldrar och jag känner mig väldigt kvinnlig och fin både till vardags och fest när jag bär ett plagg från Chill Norway.

Hoppas nu på att det är min tur att vinna denna gång.

/Gisela

Anonym sa...

Snygg, cool, tuff och kvinnligt mogen på samma gång....så känner jag mig när jag bär Chill Norways kläder. Att de även är sköna och har god kvalitet gör inte saken sämre. Ett säkert kort för mig som fyllt 40, men fortfarande känner mig ung.....

Kram från Malin

Anonym sa...

Det som är så bra med chill.. är helt rätt snitt och passar oss som vill ha det där lilla extra. Det syns på långt håll att det är plagg som tagits fram med omsorg.
Lena C L

Anonym sa...

Jag gillar Chill Norway för deras tidlösa plagg med twist. Allaplagg har det där lilla extra som ger en känsla av att plagget är unikt.
Om jag vann skulle jag vilja ha en Kana Coat i sand eller Olive st L.
Maria N i Borlänge.

Anonym sa...

Hejsan!

Chill Norway gör de finaste kläderna, så är det bara! De är snygga och tuffa men samtidigt så kvinnliga och vackra. Need I say more? Me likey!

Gillar även på Fb förstås.

Hösthälsningar, Linda Maria

idan sa...

Jag tycker ChillNorways kläder har så underbar design! Kvinnligt, mjukt men samtidigt så andas det lugn elegans utan att bli hysteriskt. Tycker kläderna är så otroligt vackra men har tyvärr inte riktigt råd att unna mig något plagg så jag brukar webbfönstershoppa ;)

Anonym sa...

Bästa tävlingen!!!

Jag tycker Chill Norway gör så fina detaljer på sina kläder, alla är så speciella på sitt eget vis. Välgjorda och vackra och något att bära med lyckokänsla.

Gillar på FB.

Kram Helena i Hälsingland

Maria sa...

Gillar CL på FB sedan länge!

Min ekonomi har än så länge inte tillåtit några kläde från Chilli Norway, men tycker att de är så ruksigt fina! Ser så där fina och eleganta ut, fast de på samma gång verkar vara sköna och bekväma. Inte så där "visst ser jag jättesnygg ut och jag ler jätteglatt men egentligen så både skavs och sticks denna tröja på mig och jag vill egentligen inte annat än bränna upp den". Typ.

Skulle jag vinna blir det nog en Dimmy Coat till mig, för den var så snygg!

Många kramar från mig!

Amanda sa...

ChillNorway gör så snygga och kvinnliga kläder, de passar både till vardag och fest. Vilket är perfekt att gå direkt frn jobb till en afterwork i samma kläder.

Skulle vilja vinna Dimmy Coat. Så snygg! Ett måste i min garderob.

Gillar på FB (Amanda Bach)

amanda.b90@hotmail.com

Anonym sa...

Hei Petra og Creative Lounge!
Jeg er også stooor fan av Chill Norway,- syntes de er veldig behagelige, UTOLIG FINE, og de er tidløse mtp alder! Så er det jo en stor pluss at det er norsk design!!! Jeg bruker de så ofte jeg kan, da de passer så godt til jeans som jeg ofte bruker! Vil,vil vil ha en sånn jakke!!!

Mvh
Ann-Kristin ( akhaugerstuen@yahoo.no)

Anonym sa...

Tänk att en härlig höstdag med klar himmel, doft av höst och med sprakande höströda löv under fötterna få ta på sig en underbar jacka från Chill Norway och ge sig ut på en härlig promenad. Känslan av en jacka av härligt material, spännande detaljer, där traditionellt möter nytänkande får det att pirra till lite av lycka där jag promenerar fram med vinden lätt i håret. Det är riktig vardagslyx som jag än så länge bara drömmer om. JAg skulle känna mig så otroligt vacker och lyxig i en Dimmy coat, med de vackra spännena, underbara volangkant och de snygga rena linjerna.
Tack snälla för denna chans att vinna!
Jag önskar er en härlig höst!
Josephine, Tormestorp

Nina sa...

Bara de att jag skulle få den äran att ha på min något så fint från Chill Norway som student skulle ju förgylla min vardag.
De dagar de känns tungt att gå upp ur den vara sängen, och man se kylan ute på träden och veta att de är en hård dag i skolan framför en, att då veta att man kan ta på sig den otroligt fina, varma, mysiga jackan från Chill Norway, den dröm!!:)
// Tjej från lilla Nässjö i dom Småländska skogarna

En Bitter Blondin sa...

Åhh vilken härlig tävling! En ny höstjacka skulle jag så gärna vilja ha eftersom jag haft samma nu i fem år. Jag älskar Chill Norways kläder för den sköna passformen och det gedigna materialet. Har provat många gånger men äger inget Chill-plagg (ännu).

Jag tävlar med en extra lott och gillar CL på Facebook!

sunday funday sa...

Chill Norway clothes are just so beautiful!! I like their materials, colours and details!

Anonym sa...

Hej Har aldrig haft möjligheten att få äga ett Chill Norway plagg och ser därför fram emot detta då jag hört otroligt mycket fina kommentarer om detta. Inte minst här på tävlingen. :-) Hoppas hoppas nu och håller tummarna.
Pia
pius17@hotmail.com

Villa Hasselbacken sa...

Oj, vilken tävling! Jag älskar Chill Norways kläder för deras fina skärningar, bra kvalitet och roliga detaljer som gör att de inte ser ut som "alla andra" märken. Man känner sig fin när men bär ett plagg från Chill Norway.
Hoppas på tur med två lotter.
Kram Lena

Carina sa...

Ännu en underbar tävling! Åh jag vill vara med :)

Varför Chill Norway bara är bäst ?
Passar mig perfekt, sköna men ändå snygga, egna och speciella på sitt sätt. Trots min ålder (49 år och mormor)) är jag ingen tant och då passar Chill Norway till 100 %.

Jag har *gillat" Creative Lounge på FB länge ....hur tror du jag fick vetskap om denna tävling ;)
?
Kram från Carina

«Äldst ‹Äldre   1 – 200 av 642   Nyare› Senaste»